Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου..νο 36..νέα αρχή

Recommended Posts

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Kαλησπέρα μανούλες!

Λαχάνιασα να σας διαβάσω!!! :shock:

Πολυλογούδες μου εσείς!

Η μικρή ξανά 38,4! :( Αργότερα θα πάμε στην παιδίατρο.

Σήμερα ξεκίνησα και τα μαθήματα για το GMAT. Για να δούμε... Προβλέπεται πολύ διάβασμα!!! :? Έχω ξεφύγει πάρα πολύ απ' την μαθηματική σκέψη και θα χρειαστεί προσπάθεια για να την ξαναβρώ!! :oops::lol:

Δεν θυμάμαι να σχολιάσω πολλά, συγγνώμη, αλλά διάβασα πάνω από 10 σέλιδες!!

Lenaki μου, καλώς όρισες στο τρενάκι!!! Χάρηκα πολύ που σε είδα, να μας φιλήσεις τα μικρούλια σου και να μπαίνεις συχνά!!!! :D

Γωγούλα, ξέχασα να το πω... :oops: Ευχαριστούμε ΠΑΡΑ πολύ για την πρόσκληση!!! Αν και η ημερομηνία δεν με πολυβολεύει, γιατί έρχεται η κολλητο-κουμπαρούλα μου απ' το εξωτερικό, θα το προσπαθήσω, το υπόσχομαι, γιατί μένουμε και κοντά, ντροπή!!! :D

ΣαβροΓιώτα, το να ακολουθούν και οι δύο γονείς την ίδια "γραμμή" διαπαιδαγώγησης, το θεωρώ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ σημασίας.... Δεν είναι πάντα εύκολο και στην καθημερινότητα κάνουμε πολλά λάθη, αλλά είναι το μόνο θέμα για το οποίο έχουμε ρίξει ΤΟΣΗ πολλή συζήτηση με τον άντρα μου (και μερικούς καβγάδες!) :oops:

Αργυρούλα... ΠΟΣΟ κοστίζουν οι σχολικές τσάντες;;;; :shock::shock::shock: Συγκοπή!!! :?

Lala, μ' αρέσεις!!! ;)

Ήθελα κι άλλα να πω, αλλά τα ξεχνάω, συγχωρέστε με!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σε γενικα πλαισια συμβαδιζουμε με τον Κ .

υπαρχουν και φορες που δεν του φενετε καποιοσ λογος σοβαροσ που τον μαλωνω αλλα του εξηγω και καταλαβαινει ,γενικα τα βρισκουμε .

φυσικα οταν τον μαλωνω δεν τον χαιδευει ,αν καταλαβει τον λογο λεει "εχει δικιο η μαμα" αν δεν καταλαβει δεν κανει τιποτα και μιλαμε ,αλλα δεν λεει "ελα εδω και ασε την μαμα " η κατι τετοιο .

πχ πριν λιγο καναμε μια δουλεια με τον κωστα ,ο μικρος πηρε την σκουπα χειρος και εκανε τον τοιχο του ειπα μια δυο τρις να μην το κανει και τον προειδοποιησα την τελευταια οτι αν το ξανα κανει θα του την παρω ....ε το ξανα εκανε και του την πηρα .γυρισε ο Κ και με ρωτησε γιατι δεν τον αφησα αφου δεν εκανε κατι τοσο κακο και του ειπα να μην ειναι κοντοφθαλμος αν του του επιτρεψω αυτο τωρα αυριο μπορει να το κανει με την ηλεκτρικη η να το κανει πανω σε κατι που πειραζει πχ τηλεωραση .

αχχχ επιτελους ηρεμισε λιγακι αν και με το παραμικρο παιρνει μπρος η τσιριδα!!!

και επιτελους με αφησε να μαγειρεψω

νιωθω πολυ κουρασμενη ψυχολογικα σημερα

ηταν απο τις πιο ασχημες μερες μου........

ηρθαμε απο το γιατρο..ειπε οτι ειναι αρκετα καλυτερα αλλα θα συνεχισουμε τα σπρει...θα τα κοψουμε σιγα σιγα...θα τα πουμε και αυριο κοριτσαρες μου απο την δουλεια...σας φιλωωωωωωωωωωωω όλες... :-*:-*:-*:-*:-*:-*

την εχω βαλει δυο φορες τιμωρια...δεν ακουει κανεναν..τι ζωηρο παπι που εχω.... :(:(

καλε πειτε για την παρασκευη!!!!!!!!!!!!!!! τι θα κανουμε?θα κανονισουμε τελικα?

Σας διαβασα, μπηκα, κ μεχρι να μπω βγηκατε ολες!!

Αφροδιτη μονο εσυ εμεινες!! Οχι δεν ελαβα εμαιλ...αλλα μαλλον πηγε στην δευτερη διευθυνση που εχω μονο για το ΦΒ..θα μπω να κοιταξω...

Μιλατε για ομιλιες..το Σεμπινι μιλαει, οκ οχι καθαρα, κ δεν κανει προτασεις αλλα λεει αρκετες λεξεις κ καταλαβαινει κ το νοημα τους..πχ ποτε, ποναει, ιμομι (συγγνωμη), πανω, κατω..κ αλλες πολλες μη σας ζαλιζω...αλλα δεν τις λεει ολες καθαρα, πχ το νερο το λεει μπαμπα κ δεν καταλαβαινω γιατι..τον πατερα του τον λεει daddy και λεει κ πολλες αγγλικες λεξεις..Δανεζικα δεν του μιλαει κανεις...δυστυχως..μονο γεια κ καλημερα λεει στα δανεζικα..Στα ελληνικα παντως καταλαβαινει τα παντα, πχ οταν χυνει νερο κατω του λεω φερε τη σφουγγαριστρα τη φερνει κ καθαριζει, μαζευει τα παιχνιδια του κ γενικα υπακουει σε εντολες..Αλλα εχουμε ενα θεμα με το σπρωξιμο στα αλλα παιδακια κ δεν ξερω τι να κανω :shock::shock: τα ταραζει στις σπρωξιες....

Κινητικα ειναι πολυ προχωρημενος, σκαρφαλωνει, τρεχει, ανεβαινει σκαλες μονος, κατεβαινει, ανεβαινει μονος του στην καρεκλα, μονος του στις τσουληθρες,,πινει νερο μονος απο ποτηρι (κανονικο γυαλινο), τρωει μονος, ...μια χαρα...Οκ, πολλα ειπα για τον γιο μου :oops: Παντως δεν ανησυχω, μικρος ειναι, δεν εχω πιεση τι θα κανει κ ποτε...Εγω αργησα να μιλησω αλλα εμαθα να διαβαζω πολυ γρηγορα, πολυ πριν παω σχολειο...

Η δευτερη αδερφη του Κασπερ παλι, ειχε υψηλη νοημοσυνη, ηταν εξαιρετικη διανοια κ ηταν απο εκεινα τα παιδια θαυματα που παιρνουν πανεπιστημιακα πτυχια στα 20.. :shock: τι να το κανεις...ειναι ψυχωτικη, σημερα παιρνει ψυχοφαρμακα, ποτε δεν ταιριαξε πουθενα και ζει μονη της κ απομονωμενη (απο επιλογη) με το επιδομα του κρατους..η εξαιρετικη διανοια δεν της βγηκε σε καλο...

Ο κασπερ παλι δεν τον λες κ διανοια, οκ δεν ειναι βλακας, αλλα δεν ειναι κ παιδι θαυμα...

Καλε μαζεψτε με, τι λεω για το στεφανι μου :mrgreen::mrgreen:

σε εκεινη το εστειλα φραν .

μου αρεσε πολυ ο σεμπ που σε συμπληρωσε οταν του εκανεσ κηρυγμα ...αυτο το ποτε με πεθανε :lol::lol::lol::lol::lol:

θελω να του μαθω να πινει απο κανονικο ποτηρι αλλα τιποτα ....σημερα το εχισε στο πατωμα :(

τον εβαλα για υπνο και εχω καουρες ....αυτα τα νεα μου ...ουτε να κοιμηθω δεν μπορω :(

Αφροδιτη τωρα το ειδα! ΤΕΛΕΙΟ...καλε τα ποδαρινια που τα κουνανε με τη μουσικη το προσεξες???? φοβερο!! αχου πολυ μου αρεσε! θα του το βαλω να το δε αυριο!! Παλι καλα που δεν τον εχουμε βιντεο να χωνει καμια σπρωξια..Ο νικολας παντως τον αγριοκοιταζει!!!!ειναι σε επιφυλακη!!

Ναι βρε Αθηνουλα να την παρεις!!!! γιατι να βασανιζεσαι?? αν χρειαζεται να την παρεις...να γινεις καλα ωστε να εχεις δυναμη να αντεξεις! Εγω οσο θηλαζω εγω παρει μεχρι τωρα 3 φορες αντιβιωση...

Εδώ είμαι κι εγώ σας διαβάζω και βλέπω το νησί

Αργυρώ πολύ ακριβές ρε εσύ οι τσάντες φαντάζομαι βέναια θα είναι καλή ποιότητα αλλά παραξενεύομαι συνήθως τα περισσότερα πράγματα σε εσάς είναι πιο φτηνά από ότι εδώ ;)

Στο θέμα της διαπεδαγώγησης προσπαθούμε πολύ με τον Ηλία να ακολουθούμε κοινή πορεία αλλά δεν τα καταφέρνουμε πάντα. Έίμαστε όμως σε καλό δρόμο έχουμε καταφέρει να μην διαφωνούμε ,προστά στα παιδιά

Αθηνά πόσες μέρες είσαι χάλια?

17 σελίδες να διαβάσω και να σχολιάσω? Ουτοπικό!!! :o:o:o:o

Από ότι κατάλαβα, πιάσατε θέμα φλέγον κι ενδιαφέρον, για την ομιλία.. 1000 συγνώμη που δεν μπορώ να σας παρακολουθήσω και να σχολιάσω! Είμαι από τις 6.15 το πρωί στο πόδι.. Πριν 15 λεπτά κοιμήθηκε το Μαράκι, είπα να μπω μια καλησπέρα και να ακολουθήσω κι εγώ!

Λίγα που θυμάμαι..

Αθηνά μου περαστικά για ακόμα μια φορά.. Τι να πω βρε παιδί μου.. Στο λεξικό στη λέξη μαστίτιδα πρέπει να έχει φωτο το βυζί σου! :)

Θούλη ο Θοδωρής έχει το πιο όμορφο χαμόγελο που έχω δει σε παιδάκι.. Ειλικρινά! Και ο μπέμπης όμως... Λατρεία σκέτη! Να τα χαίρεσαι τα μπουμπούκια σου!

Θα βάλω τικετάρι, ευχαριστώ για την υπενθύμιση!

Argie αυτό που γράφεις για το παιδί θαύμα... Απλά τρομακτικό!!!

Χρύσαααααααααααααααααα........... Τι λες παιδί μου? Δε σου αρέσει το Ιουλιέττα????? :o Πες ότι δε σε αρέσει η πεθερά.. :lol: Μανάρι μου είναι τέλειο όνομα!

Αφροδίτη καούρες... Πωπω, είπες τη λέξη μαρτύριο για μένα.. Καούρες και κράμπες!

Πόσο με ταλαιπωρούν!!!! ;)

Λένα μου φιλενάδα μου, καλωσόρισες!!! Τι κάνουν τα μωρά σου? Ο Ποντιάκος? Η Ειρήνη καλύτερα με τις αντιδράσεις της?

Μπεμπούλης αύριο είναι μια νέα μέρα! :)

Καρολ τι έκανε το παπί?

Προσωπικά την τιμωρία την έχω κόψει.. Με το λέγανε, αλλά δεν το πίστευα.. Δε βοηθούσε καθόλου! Ήταν πολύ μικρή για να καταλάβει... Γονατίζω μπροστά της, την κοιτάω στα μάτια (σε σημείο να την ψαρώνω) και μετά αρχίζω το κήρυγμα! Την πιάνω στο φιλότιμο και με ζητάει και συγνώμη.

Χθες ήθελε να κλείσει μόνη της το παγουρίνο. Εκείνη την ώρα βιαζόμουν, της λέω Μαράκι μου σε παρακαλώ, άσε να το κλείσει η μαμά (μόλις της είχα βάλει νερό). Τσίριζε και με το που της το δίνω, το πετάει κάτω με δύναμη! Το σηκώνω στο τραπέζι χωρίς να πω τίποτα και φεύγω στην κρεβατοκάμαρα. Με κοιτούσε από την πόρτα. Φαντάζομαι απορούσε που δεν τη μάλωσα καν. Σε 3 λετά ήρθε.. "Μαμά μου, είμαι καλό παιδί! Συγνώμη, δεν το εννούσα" (αυτό το δεν το εννούσα, ατάκα από πολύ μικρή, το είχε ακούσει από μένα και το τύπωσε ο παπαγάλος).

Σισσιώ, Φραν, σαύρα, lovie, veni, snowgirl, MariaIoanna, mitsakii και όποια άλλη ξεχνάω.. Τα φιλιά μου!

mitsakii περαστικά στη γλυκούλα μας!

Στεναχωρέθηκα πολύ για το Ρασούλη!

Καληνύχτα να έχουμε! Καλό ξημέρωμα!!!

ελα συμπεθερα εγω εδω ειμαι..αλλα οχι για πολυ

ιφι :oops::oops::oops:

καλα για τη μαρια :o μα ειναι απιστευτη..εχει κ αυτη στομααα

καρολ τελεια που πατε καλυτερα

αργι ποσο εχουν??????????απαπαππ

κ γω του εκοψα το νερο γαλα απο ποτηρακια..μονο με κανονικο γυαλινο ποτηρι..κ πολυ χαιρομαι που δε εχω να κοψω πιπιλα..να δω στο μικρο τι θα κανω

καλα ρε λενα ανεβαινει χωρις βοηθεια σκαλες?

εμνα τωρα αρχισε να βγαζει μονος τα παππουτσια..

κ ο θοδωτρης σα την ιω της γωγωκας..αν τον παρω απο το χερι κανει 3 βηματα που λεει ο λγος κ τελος..αγκαλια

απο ομιλια παει τελεια..

κανει κανονικα προτασεις αλλα λεει κ μπεμπεκιστικες λεξεις..

προχθες πηγε λαικη με το μπαμπα του

κ ειχε ο αντ ψωνια κ δε το επερνε αγκαλια(ηταν κατω απο το σπιτι) κ του ελεγε να προχωρησει

κ το φωναζει ο θοδωρης..ε που πας :lol::lol::lol::lol:

αλλα γενικως επαναλαμβανει τα παντα..

αλλα δε ξερω ποτε να θεωρησω οτι μιλησε..

τεσπα..ολα θα τα κανουν μωρε..

παω για υπνο

μακια

Γεια σας κοριτσακια!!

Ευχαριστω πολυ για το καλοσορισμα! Χαιρομαι πολυ που θα τα λεμε! :)

Απο το πρωι θελω να γραψω αλλα που να με αφησουν τα μικρα! Ο Γιωργος εχει τρελει γκρινια οοοολη μερα συν τους κολικους απο πανω.Τα ειδα ολα σημερα.Τωρα κοιμηθηκε επιτελους και εκατσα να χαλαρωσω.Θα σχολειασω οτι θυμαμαι γιατι ειπατε και πολλα!

Θουλακι μου τελειοι οι μικροι στην φωτο!!!! Για τον ντοντο δεν εχω λογια..αυτο το χαμογελο ειναι ολα τα λεφτα! Ο μικρος τελειος!!!!!! Καμια σχεση με τον ντοντο οταν ηταν στην ιδια ηλικια!

Ιφι μου επιστροφη στα παλια λημερια! Ποσο χαιρομαι που εισαι εδω παλι! Η Ειρηνη μια καλα μια χαλια με την συμπεριφορα..εκει που λεω τον συνηθησε εκει αρχιναει τα τρελα της παλι. Τι να πω...θα τη περασει! Το Μαρακι αστερι με την ομιλια! Μπραβο της!

Μιτσακι μου ποσο χαρηκα για την εγκυμοσυνη σου! Περαστικα στην μικρη σου!

Αθηνα παλι μαστιτιδα μωρε? Παρτην την αντιβιωση να μην παιδευεσαι αφου βλεπεις δεν καλυτερευεις.

Χρυσα μου ειπα και εγω απο που βγαινει το Φοφος! Πολυ γελασα! :D Να μου φιλισεις και εσυ τον δικο σου!

Γιωτα μου αρχισε τα ντα η ζουζουνα? Προσπαθησε να την αγνοεις. Και η Ειρηνη περασε απο αυτην την φαση αλλα την εκοψε σχετικα γρηγορα. Τωρα μας χτυπαει πανω στα νευρα της αλλα λιγο να την κοιταξω στραβα ερχεται και μου λεει: μαμα συγωμη και με φιλαει..

Νατασακι μου πως τα πανε οι αδερφουλες??

Αργυρουλα μου τι κανετε? Ο καιρος ειναι και εκει τοσο χαλια οσο εδω? Θα φτασει 20αρια ειπε σε λιγες μερες! Αντε να δουμε ποτε!

Ωραιο θεμα πιασατε! Η Ειρηνη μεχρι 22 μηνων δεν ελεγε και παρα πολλα.Συννενοουμασταν βεβαια τελεια.Οταν πηγαμε Ελλαδα τελευταια φορα μεσα σε 3 μερες λυθηκε η γλωσσα της και απο τοτε δεν την σταματαμε! Λεει σχεδον τα παντα απο αλφαβητες και νουμερα μεχρι τραγουδακια παιδικα και της τβ! Επισης την μαθαινω και Γερμανικα και τα τυπωνει πολυ καλα το σκατουλι.Ενα θεμα με τους χρονους το εχει βεβαια. Οταν θελει να μιλησει για τον εαυτο της λεει πχ. : μαμα πεινασες, δυψασες κτλ. :lol: Σκαλες ανεβαινει μονη της και τις κατεβαινει κρατοντας μου το χερακι.Ειμαστε και στον 3 οροφο! Μετα λεει: ουφ κουαστικα μαμα παω για νανι! :lol::lol: Αυτα γιατι πηρα φορα και δεν θα σταματαω η κουκουβαγια! :D

εμείς αν κάποιος δεν συμφωνεί με την πράξη του άλλου δεν το λέμε μπροστά στα παιδιά, φεύγουν τα παιδιά και μετά συζητάμε το θέμα....μια μέρα έβλαλε ο άντρας μου τημωρία την Ρέα στην κούνια της και αυτήν την πήρε ο ύπνος, αφού ξύπνησε δεν του μιλούσε του μπαμπά της!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: και μιλάμε για αρκετή ώρα!!! μου έκανε εντύπωση, μικρό παιδί!!! :?

αυτός που την βάζει τιμωρία, αυτός την βγάζει κιόλας....αλλά μια μέρα την έβαλα εγώ και είπα στον άντρα μου να πάει να την πάρει, μόλις κατέβηκε ήρθε στην αγκαλιά μου!!! :roll::roll::roll::roll::roll:

εμένα πάντα θα με αγαπά και δεν θα θυμώνει, είμαι η μαμά της, ενώ στον μπαμπά......

Γιώτα απλά δεν έπρεπε μπροστά στο παιδί να πεις στον μπαμπά "μάλωσέ την" γιατί αν το έκανε εκείνος θα φαινόταν ο μπαμπούλας ή ο κακός..........εγώ λέω στον άντρα μου να αναλάβει δράση αλλά τα παιδιά δεν είναι μπροστά.....εν τω μεταξύ, δεν ξέρω, με το που μετράει μέχρι το 3 τα παιδιά σταματούν, αν μετρήσω εγώ.....!!!!

Οι σχολικές τσάντες είναι σαν αυτές που σας έδειξα στην φωτό?

οι εδώ περιλαμβάνουν και την κασετίνα και ένα άλλο, δεν ξέρω τι είναι!!! :?

Καλημερα ! Πως ειστε ?

Αθηνα εχεις πυρετο ? Την αντιβιωση μονη σου την πηρες ?

Φραν πεθανα λε , τι λες για τον Δανο σου ???? χαχαααα Μην αγχωνεσαι για τον Σεμπ , ειναι η ηλικια τετοια , τα αγορακια και λογο ορμονων ειναι πιο "αγαρμπα" να πω .

Καρολ αντε περαστικά και αγυριστα για ολους σας !!!

Γμτ το μεγκα δεν δειχνει πλεον στη σελιδα του το Νησι γιαυτους που μπαινουν απο εξωτερικο :( Σνιφ

Λοιπον Ιφιγενεια επιασες ωραιο και επικαιρο θεμα ! Αλλαζουμε θεμα και πιανουμε την τιμωρια !!!

Συμφωνω μαζι σου , παντα ημουν αυτης της αποψης , παρολα αυτα ομως δυστυχως καποιες φορες που βγηκα απο τα ορια μου δοκιμασα και με τιμωρια . Οπως το πιστευα , δεν βοηθά σε ΤΙΠΟΤΑ , αντιθετα εγω πιστευω οτι δημιουργει περισσοτερα προβληματα και ενταση .

Πιστευω πως στην ηλικια που ειναι τα δικα μας παιδακια , η τιμωρια δεν τους διδάσκει τιποτα . Να ξεκαθαρίσω οτι αλλο ειναι συνέπεια των πραξεων του παιδιου και αλλο τιμωρία .

Το κανω και γω αυτο , να φευγω σε αλλο δωματιο οταν εχουμε "ξεφύγει" , της εξηγω οτι ειμαι δυσαρεστημένη /στεναχωρημενη και θελω να ηρεμήσω . Ερχετε και αυτη μετα και κανουμε αγαπούλες .

Για τις περισσοτερες που εχετε παιδακια γυρω στα 2 να θυμαστε οτι τωρα ειναι μια δυσκολη περιοδος , τα γνωστά terrible two . Θελει πολυ υπομονή , εγω δεν μπορω να πω οτι την ειχα παντα . Αυτο ομως που κανω ΠΑΝΤΑ οταν ξεφευγω και φωνάζω ειναι να της ζητάω συγνώμη , να της λεω τι με ενοχλησε και πως δεν θελω να ειναι ετσι η σχέση μας . Μαθαινουν σιγα σιγα -πρεπει και μεις με την σταση μας να τα βοηθάμε σ΄αυτο - και εκφράζουν καλυτερα τα πραγματικά συναισθηματα τους οποτε λιγοστευουν και οι κρισεις οργης .

καλημέρα σας!

Είμαι στη δουλειά

σήμερα έχω λίγο τα νεύρα μου..

μου την δίνουν όλοι εδώ μέσα

Παιδιά σορυ θα επανέλθω στο θέμα "χρεωκοπία"

Είναι δυνατό να ακούω "ε καλά δεν θα χρεωκοπήσουμε κιόλας

θα δώσουμε ένα νησάκι και οκ" :shock::shock::shock::shock:

Εσείς το έχετε ακούσει αυτό??

Μα καλά που ζω??

Καλημερα σας!

Εχετε πιασει ακρως ενδιαφεροντα θεματα...Κριμα που δεν ειμαι "ενεργη" να σας σχολιασω,ρωτησω ασταματητα...!!Την γλιτωσατε παλι!!!!!! :P

Λαμπρινακι ποσο χαιρομαι που εισαι στην παρεα!!!Ελπιζω να μην φυγεις μεχρι να ερθω!

Ειδα τη Χριστιαννα κ στα 2 βιντεο κ -ειδικα στο 2ο που τραγουδαει- εσκασα στα γελια!!!Ειναι ΥΠΕΡΟΧΟ κοριτσι!Κ εσυ ρε μανουλα...Μπραβο!!!!Α! Καθε φορα που γραφεις "Λε" ασυναισθητα σκεφτομαι πως θα μαθΩ να μιλαω λαθος! :lol::lol::lol:

Θουλακι τι ωραια φωτο!!!Ισως η καλυτερη που εχεις βαλει...Αφου ειναι κ τα δυο σου παιδια εκει!!!! :-*

Θελω πολλα να γραψω γμτ αλλα τι να πρωτο πω...Και δεν ειμαι κ σε φαση ακομη...

να πω μονο για τη Χρυσα η οποια ειναι ακριβω αυτο που σκεφτομουν...Εξυπνη,γλυκια κ σουπερ φιλοξενη!Και φυσικα για την Νατασα με την οποια περναω καθε φορα τελεια! Ο Φοφο ειναι ενα ζουμπουρλουδικο αγορακι που εκεινη τη μερα ηταν καπως μαζεμενος...Η Ελενα ΦΩΤΙΑ! :lol: Και ο Μιχαλης ενας κουκλος παρλαπιπας! :P:P:lol:

Παρασυρθηκα... :oops:

Διαβασα πως τελικα συζητατε για Παρασκευη!Ωραια!Οτι θελετε!

Παντως Φρανιτα(εσυ δεν το ειπες?) γιατι να μη φερεις τον μικρο μαζι σου?Θα εχει καμια το παιδιακι της βρε κοριτσια???Εγω φυσικα θα εχω την Αννυ κ αν το βερντε δεν την "κρατησει" φοβαμαι πως δε θα σας πολυ-δω...Τεσπα..Οπως αποφασισατε,ειπαμε...!

Αληθεια τι καιρο εχετε?Τι θερμοκρασιες?Ρωταω επειδη συνηθως εχουμε 4-5 βαθμους διαφορα...πχ φορατε παλτο-σκουφακια>???

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...