Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου..νο 36..νέα αρχή

Recommended Posts

Ενδιαφέροντα θέματα πιάσαμε και δεν θέλω να φύγω

Αργυρώ όχι ρε 150 και 200 το Σεμπτέμβριο πήρα στην βαφτιστικιά μου που πήγε 1η μια πολύ ωραία μπαρμπιε 40€ περίπου εκεί κυμαίνονται άντε μέχρι 60 οι πιο ακριβές

Πρόσεχε μην την κλονοποιήσουν την ΡΕΑ:lol::lol::lol::lol:

Είδες τι καλά που είναι τα κοριτσάκια μας :D:D:D:D:D

Λαμπρινή δεν το έχω ξανακούσει αυτό μακάρι να είναι όπως τα λές

Χρύσα εννοείται ότι αν την άφηνα θα έτρωγε, το Σάββατο το βράδυ της έδωσε ο άντρας μου κάσιους και τα έτρωγε με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση

Γωγώ πως πάνε οι συσπάσεις ξαναείχες?

Καλέ αφήστε με να υποβάλω να πάω στο σπίτι μου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

η Ρέα είναι καλή στην κίνηση, ανέβηκε, όχι όρθια, την σκάλα 8 μηνών και έμεινα έτσι :o:o:o:o , πήρα μια λαχτάρα!!!! προσπαθεί να σκαρφαλώνει παντού, καλό αυτό αλλά και ταυτόχρονα επικίνδυνο γιατί έχοντας μεγάλη αυτοπεποίθηση δεν καταλαβαίνει τον κίνδυνο (έτσι νομίζω).....

επίσης κάνει πολλές ζημιές, αυτό πιάνεται στην ανάπτυξη του παιδιού? :lol::lol::lol::lol:

αν θέλετε ανακαίνιση σας την στέλνουμε πακέτο με το ταχυδρομείο!!! :lol::lol::lol:

Γωγω θα σε τσουρομαδησω λε λεμε ! Δεν ειναι τεμπελα λε , δεν μπορει το παιδι !!! Ειναι σα να μου λες εμενα να την πιεσω με το ζορι να μιλησει . Γινετε αυτο ???

Μια φιλη μου στην Ελλάδα εχει ενα κοριτσακι (τωρα εκλεισε τα 3 ) που ηταν ακριβως οπως η Ιωαννα . Ακομα και τωρα ετσι ειναι , μολις τρεξει λιγο μετα καθεται για μιση ωρα γιατι κουράστηκε . Το παιδι ομως ειναι πολυ μπροστά γραφει ήδη μονη της το ονομα της και καταλαβαινει ολα τα αρχικα απο τα ονοματα και τα γραφει .

Και για να συμπληρωσω αυτα που λεγατε τις προάλλες , οχι η φιλη μου δεν εχει ασχοληθει καθολου . Μια φορα της εγραψε το ονομα της και η μικρη το επιασε αμεσως !!!

Ξερετε ποσα μα ποσα παραμυθια εχω διαβασει και διαβαζω εγω με τη Χριστιάννα ? Ουτε μια λεξη δεν λεει . Δεν μπορουμε να πιεσουμε ουτε και να παμε κοντρα στην κλιση του παιδιου !

Εγω λε μια χαρα ευχαριστημένη ειμαι με το παιδι μου (και συ εισαι !) , τη βλεπω και την καμαρώνω καθε μερα , δεν θα αλλαζα τιποτα , ετσι ακριβως οπως ειναι , ειναι τελεια !!! Απλα συζηταμε καποια πραγματα ...

Πρόσεχε μην την κλονοποιήσουν την ΡΕΑ:lol::lol::lol::lol:

Είδες τι καλά που είναι τα κοριτσάκια μας :D:D:D:D:D

ναι καλά είναι τα κοριτσάκια μας αλλά ο δικός μου γιος την εκμεταλεύεται π.χ. της λέει πήγαινε πάνω και φέρε μου το τάδε βιβλίο, πάει και αυτή!!! :o:shock:

και του λέω να μην το ξανακάνει (με πιάνει το η ισότητα των 2 φίλων) γιατί δεν είναι υπηρέτριά του!!!

μετά της λέει να κάνει καμμιά ζημιά και εκείνη αμέσως τρέχει!!!! :shock::shock::shock:

είναι πολύ φιλότιμο παιδί!!! :D σαν την μαμά της!!!! :D:roll::roll::roll:

40 ευρώ μόνο? θα σας βάλω φωτό να σας δείξω για τι τσάντα μιλάω.... μισό να ψάξω να βρω!!!....

Ειδατε ποσο πιο καλα αισθανομαστε οταν μοιραζομαστε πραγματα ? Δεν ειναι καπως "παρηγορο" οταν βλεπεις και αλλα παιδακια να συμπεριφερονται οπως το δικο σου ? Εγω δεν σας κρυβω οτι στα 2 ειχα καπως αναστατωθει γιατι εβλεπα τρομερη κινητική δραση αλλα απο ομιλια .... Τωρα βεβαια που παει να κλεισει τα 3 ειμαι πιο χαλαρη :?:lol:

ρε κοριτσια...να ρωτησω κατι? σημερα θα την παμε στην γιατρο..και μου πε ο αντο να μην παω καλυτερα γιατι τωρα παω να γινω καλα..μην κολλησω κατι αν ειναι κανενα αρρωστο...και δεν ξερω τι να κανω..με προβληματισε.... :roll::roll::roll: δεν εχει τυχει ποτεεεεεεεεενα μην παω μαζι τους...σνιαρφφφ...τι λετε?

Καλως τη Σνοου και την Καρολ !!!

Εμας πρωτη λεξη "τ(γ)ατα" το κοιτα το ειπε μετα τα 2 !!!!

Εδω πραγματικά οι τσαντες ειναι πολυ ακριβες αλλα ειναι καλης ποιοτητας .

Διωξτε με εχουμε γυμναστική σημερα !!!!

λαλα ο τολης γεννηθηκε πηγε σχολειο στη γερμανια κ ηρθε ελλαδα 17 χρονων σχεδον

τα μιλαει απταιστα

αργυρουλα ποσα??????????????????????????????????????

γωγω να τη στειλω στον πεθερο σου!!

θα κανουν τρελη παρεα!! :lol::lol::lol::lol:

ακομα καθεται στο καροτσι ρε?????????????????

εμας τελευταια φορα που ανεβηκε ηταν τελη σεπτεμβρη.... μαρεσει που του το ειχαμε παρει στην ξανθη :lol::lol:

ο αναστασης ανεβαινει μονος του χωρις να κρατιεται σκαλια

αλλα οταν τα κατεβαινει θελει να κρατιεται απο καπου

μαγδουλα ο αντρας μου θελει να του μιλαει γερμανικα για να τα μαθαινει

και εγώ σας αφήνω πάμε να πάρουμε τον Λουκά από το σχολείο!!!!

Καρόλ μην πας ρε συ, αλλά στον γιατρό συνήθως όλα είναι άρρωστα έτσι και αλλιώς!!! :lol::lol::lol::lol: ....εγώ δεν θα πήγαινα! :?

Ρε Λάλα και στο σπίτι πως δεν βάζει κώλο κάτω;;;;;; :?:?:?:? Μόνο όταν κοιμάται κάθεται...Τότε δεν κουράζεται;;;; :?:?:? Δεν μπορώ να το εξηγήσω.... :roll::roll::roll: Μέσα στο σπίτι πέρα δώθε και έξω δε θέλει να περπατάει;;;;; :?:?:?:?

Καρολινάκι μου..... :x:x:x:x:x:x

Νατασούλα δεν ξαναείχα συσπάσεις..Νομίζω... :?:?:? Άντε να γεννήσω..Ανυπομονώ!!!! :x:x:x

Αρτζι 150-200 ευρώ οι τσάντες;;;;;; :shock::shock::shock: Με Louis Vuitton ή Gucci πάνε τα παιδιά σχολείο;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λένα ανεβαίνει σκαλιά χωρίς να κρατιέται;;;;;; :shock::shock::shock::shock::shock:

Γωγω εμεις δεν εξρουμε για τα γενεθλια σας!

εξαρταται απο υι δουλευω!

ρυζακι...ασε να απει ο μπαμπας!

Λαλα οντως πολυ ωραιο να τα μοιραζομαστε!

περιμενω να αδιαθετησω και ειμαι καπως....

νυσταζω αλλα δεν εχω ποιος να μου κρατησει την μικρη να κοιμηθω!

σημερα βγηκαμε βολτα. και να παρουμε τα ανηψια απο το σχολειο!..

ειδα ενα παιδακι ...αγορι....και ξεχωριζε ολες τις μαρκες των αυτοκινητων!

και δυσκολες μαρκες....

σιγουρα δεν ηταν απανω απο 2,5!

τρελαθηκα!

καλα μη φανταστεις οτι παει γ@μι*ωντας

ανεβαινει ενα ενα τα σκαλια, κανει κ σταση δηλ

αλλα τα ανεβαινει!

κοριτσια σας αφηνω σε λιγο θα ερθει το παλικαρακι μου!!!

αχ! ανυπομονω!!! μου εχει λειψει τοσο πολυ!!

Βικάκι ελπίζω να μπορέσετε... :x:x:x:x

Η Ιωάννα ξεχωρίζει όλα τα σήματα από τις τράπεζες..Σχεδόν όλα... :roll::roll::roll:

Λέει Τάπεζα Κύκου (Κύπρου), Πειαιώς, Εθινική και Άφα Μπακ.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Α και τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας..Βόβαφον, Γουιντ και Κομοτε..... :lol::lol::lol::lol::lol:

Όλα φυσικά τα έχει μάθει από την τηλεόραση..Δεν ξέρω ρε κορίτσια, αλλά εγώ νομίζω ότι την έχει βοηθήσει πολύ η tv στην ομιλία της.... :?:?:?:?:?:?:?:?

Επίσης λέει Εένη Μενεγάκη, Μαία Ηιάκη, Ναταία Γεμανού, Κους Κους, Κάτι Ψήνεται..... :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

orea sizitisi .

mono pou egw elipa giati prospathousa na balw anepitixos ton mikro gia upno kai meta ekana xwro sthn ntoulapa gia ta pragmata apo to nini ...

o mikros mou einai opos eipate polu aneptigmenos kinitika kai ekfrastika ,kanei douleies ,fernei oti tou zitisw skeytete apo monos tou na mou ferei kati .

simera bazame mazi plintirio kai eixe parei prin mia mera to kapaki pou bazoume aporipantiko mesa ston kado ,tou to zitisa kai pige sta paixnidia tou kai to efere ....katalabe amesos ti tou zitousa !!!

euxomai na mhn eimai monh mou mesa ....apantiste :(

μπορειτε να μου πειτε τι να κανω με τον σπυρο???

κλαιει και γρινιαζει οοοοολη την ωρα

με τιποτα δεν ειναι ευχαριστημενος

ποτε θα ηρεμισει??

δεν μπορω αλλο ειναι σαν να μην θελει να καθεται στο σπιτι του

μολις με δει να παω στην κουζινα ουρλιαζει

kalispera!!! mpempu voltitsa thelei?kapoia fasi tha pernaei more!!!

i Kon teleutaia san na pire mpros sto thema omilia,etsi ksafnika... to kathe paidi me to ruthmo tou ..genika theoro oti einai se mia mesi fasi ,alla den xoloskao k olas!!! i megali mou sugkinisi itan otan tin eida na kolumpaei moni tis me tis sanides!!! fouskosa san pagoni!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

ego pantos tis ksenes glosses tis ekopsa sto paidi..varethika na po tin alitheia...

gia to kathismataki aftokinitou ...filtilia mou vazetai ...me fountose i pethera 4 meres pou itan edo!! :evil::evil::evil::evil::evil: xrusa den pistevo na tous pareis likno?

kati mou leei oti ta petherika milane rosika sunexeia filenada!!!

Lenaki moy kalos irthes!!alli mia pontia stin parea!!!!

afro k emena me voithaei stis douleies k sto pluntirio moy anoigei k kleinei ti thiki!!! tis leo na mathaineis gt i mama doulevei !!prepei na ti voithas!!ti gaidara pou eimai!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

argi scout τσαντα εχετε? οταν ερθει η ώρα θα της παραγγειλω απο Γερμανια!! εχω προβλημα,η μικρη ολο ντα και ντα ειναι...μολις της πεις κατι κ δεν της αρεσει ,σηκωνει χερι κ λεει ντα ,εχουμε φαει κατι σφαλιαρες... :?

Βικάκι ελπίζω να μπορέσετε... :x:x:x:x

Η Ιωάννα ξεχωρίζει όλα τα σήματα από τις τράπεζες..Σχεδόν όλα... :roll::roll::roll:

Λέει Τάπεζα Κύκου (Κύπρου), Πειαιώς, Εθινική και Άφα Μπακ.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Α και τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας..Βόβαφον, Γουιντ και Κομοτε..... :lol::lol::lol::lol::lol:

Όλα φυσικά τα έχει μάθει από την τηλεόραση..Δεν ξέρω ρε κορίτσια, αλλά εγώ νομίζω ότι την έχει βοηθήσει πολύ η tv στην ομιλία της.... :?:?:?:?:?:?:?:?

Επίσης λέει Εένη Μενεγάκη, Μαία Ηιάκη, Ναταία Γεμανού, Κους Κους, Κάτι Ψήνεται..... :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αυτο το παιδί το βλέπω να γίνεται οικονομολογος ή παρουσιάστρια στην τηλεοραση ...χμμμ ισως οικονομολογος στην τηλεοραση? :lol::lol::lol::lol: ειναι απλα μια ΘΕΑ!!!!

ειδα ενα παιδακι ...αγορι....και ξεχωριζε ολες τις μαρκες των αυτοκινητων!

και δυσκολες μαρκες....

σιγουρα δεν ηταν απανω απο 2,5!

έτσι ήταν ο άντρας μου όταν ήταν μικρός....και ο Λ. από μικρός αναγνώριζε τους οδηγούς αυτοκινήτων της Φ1 και τα αυτοκίνητα φυσικά!!! :lol::lol::lol:

κατά πατέρα κατά γιο :lol::lol::lol:

δεν έχουμε ακόμη, απλά κοίταζα σήμερα σε ένα μαγαζί και πιο παλιά στο κέντρο και είναι πανάκριβες και βαριές!!!!....

όσο για το ντα, κάνε πως πονάς και πες της θέλεις η μανούλα να πονάει?

ή το άλλο, που δεν ξέρω αν είναι καλό, δώσε της και αυτήνης μια να δούμε πονάει!!! :roll::roll:

αυτό μάλλον αντενδείκνυται!!! :lol::lol:

βασικα οξύνθηκε ξαφνικα τωρα που ηταν τα πεθερικα εδώ!!! :evil: επίσης ολο την φιλαει ο Γ κ την πειραζει αυτη τσαντίζεται κ θυμώνει κ το εκδηλώνει με αυτό τον τρόπο..γενικα οταν δεν γινεται το δικό της το κάνει..το μεσημέρι της ελεγα οχι ,θα λες οχι μπαμπα (πηγαινε να της παρει μια σακουλα χαρτινη) ειναι δικό μου,ε την τσιγκλούσε το πε μια το πε δυο ε την τριτη του λέει ...ααααααααα ντα μπαμπα!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: και φυσικα ο αντρας μου ξεκαρδιζεται!!!! :twisted:

εσεις με τους συζυγους ακολουθειται ιδια τακτική διαπαιδαγώγησης?προχθές κατι εκανε και την μαλωσα ...με κοιτάει ανεκφραστα και γυρναει κοιταει τον πατερα της κ περιμενει να δει πως θα αντιδράσει αυτός (του λέω αντε μαλωσε την) κ αυτός της ειπε χαμογελώντας "το κορίτσι μου!!!!" :evil: τον ζύγιζε να δει πως θα αντιδρασει ....εχω βαρεθει να ειμαι εγώ η κακιά... :(

Γιωτίνι μου δεν ξέρω τι θα γίνει... :roll::roll::roll::roll::roll: Προτιμώ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αυτό που κάνει η Κωνσταντίνα το έκανε και η Ιω πριν λίγο καιρό....Αγριεύαμε και της λέγαμε ότι είναι κακό παιδί και τη στέλναμε τιμωρία... :?:?:?:?:?:?:?:? Το έκοψε!!!!!Φάση είναι... :?:?:?

Ο Γιώργος σου μάλλον είναι χαζομπαμπάς... :lol::lol::lol::lol::lol:

Κι εγω συνήθως η κακιά είμαι, αλλά που και που της φωνάζει και ο Γιώργος... Όταν χρειάζεται!! :roll::roll::roll::roll: Αλλά δε μας φοβάται ρε συ..Ειδικά εμένα όσο και να της φωνάζω, με γράφει κανονικά.. :roll::roll::roll::roll:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...