Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου..νο 36..νέα αρχή

Recommended Posts

πολύ με στεναχώρησε και με προβλημάτισε η ιστορία του Ρασούλη :( μόνος του τόσες μέρες, χωρίς να τον αναζητήσει κανείς? :(

Γωγώ μακρύ μαλλί έχει η Ιω.!!! και το μπουμπούκι μακρύ έχει αλλά μαζεύεται πάνω γιατί κάνει μπούκλες...είναι σαν να βγήκε μόλις από το κομμωτήριο, μπροστά είναι ίσια και κατσαρώνουν στο τελείωμα λες και τα τύληξες με ρολά!!!! :D

τελικά θα της κάνουμε από την αρχή το κρεβάτι ψηλά, αφού το ανεβαίνει, κατεβαίνει άνετα το κρεβάτι του Λ.!!!! :D

Βίκυ πώς είναι η νύφη μου? :x

συμπεθέρα Έρη πού είσαι? πήγες στα ξένα και χάθηκες!!! :x

χαχαχαχα Αφρο....!!!! είναι η επιθυμία της πεθεράς αυτή!!! :lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Οχι καλε..αγορι εχω..νομιζω δηλαδη...

αλλα η πεθερα μου επιμενει οτι εχω κοριτσιστικη κοιλια..δεν μπορει λεει να κανει λαθος...

χαχαχα..

φανταζεστε να κανω τον Β επιπεδου και να μου πει κοριτσι..θα πεσει πολυυυ γελιο!!!!

Αργη.. Ιουλιεττα...οχι ρε παιδια..δε μου αρεσει..

λαλα είδα και άλλο βιντεάκι με την μικρή, που λέει το όνομά της και της λες να καθήσει και να τραγουδήσει....τι ομορφούλα που είναι!!! :x:x

επίσης η φωνή σου ταιριάζει στην εμφάνισή σου! ;)

ενώ όταν άκουσα την Αθηνά.....είχα στο μυαλό μου άλλη φωνή, σύμφωνα με την εμφάνισή της!!! :roll::roll:

η Μ-Ι ειναι πολυ καλυτερα!

εχουν μεινει λιγα σημαδια στα μαγουλα και τα ποδια....αυτα στα ποδια τα βλεπω να αργουν να φυγουν!

σημεχιζουμε αγωγη!

οντως Αφροδιτη ουτε να το ειχαμε κανονισει!

η Παναγιωτα σε σενα και εσυ σε μενα!

εγω θα παω την Κυριακη στο αττικο!

εχω κανονισει ηδη ρεπο!

μα δεν εχει γινει καθολου γνωστο!

αδικο δεν ειναι?

αν θα ειχε χορηγο καμια εταιρια γαλατος θα ειχε μαθευτει αμεσως!

ελπιζω να καταφερετε να ερθετε!

Καλημέρα κορίτσια. Ακόμα δεν ειμαι καλά. Πονάω και έχω ένα πρησμένο κατακόκκινο βυζί... Είπα όμως να φτιάξω λίγο τα κεφια!

Βρήκα αυτό όταν διαβαζα τα νέα:

"Πρόκειται για την ανδρική απάντηση στην Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου καθώς γιορτάζεται σήμερα, ένα μήνα ακριβώς μετά τις 14 Φεβρουαρίου.

Η Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας ξεκίνησε να γιορτάζεται το 2002, με πρωτοβουλία του ραδιοφωνικού παραγωγού Τομ Μπέρτσι σε σταθμό της Καλιφόρνιας, που αλλού, και διαδόθηκε ταχύτατα μέσω Ίντερνετ."

Σας χαιρετώ και πάω να κοιμηθώ, αν με αφήσει ο πόνος!

θελω να δω και εγω βιντεακια.....δωστε λινκ ή πως τα ψαχνω στο γιουτουμπ?

Βικυ τι κριμα το παιδι ετσι ρε μμτ,ποτε θα το ξπερασει εντελως?τι λενε οι γιατροι?

αμαν αυτοι οι Αμερικανοι!!! Αθηνουλα περαστικα ρε συ!!

Άφρο το καλοκαίρι είμαστε Καβάλα κάθε ΣΚ εκτός από 1 εβδομάδα που πηγαίνουμε διακοπές (φέτος χλωμό το βλέπω) οπότε αν ανεβείτε σίγουρα θα συναντηθούμε

Για το θέμα της ομιλίας ναι μπορεί να μην νιώθουν έτοιμα. Ο Μιχάλης μίλησε 18 μηνών και θεωρούσα ότι η Έλενα θα μιλήσει πιο γρήγορα αφού είναι την μισή μέρα με το Μιχάλη ο οποίος δεν σταματάει να μιλάει και είναι και μες την στεναχώρια γιατί δεν λέει το ονομά του ενώ φωνάζει μαμά και μπαμπά. Κάποια στιγμή μου είπε: "μήπως εμένα δεν με αγαπάει και δεν λέει το όνομά μου???????????????"

Όταν μετράται πόσες λέξεις λένε μετράτε μόνο αυτές που λένε σωστά? Δηλαδή το μαμ το μετράται για λέξη ή όχι?

Σισσιώ απόγευμα νομίζω βολεύει τις περισσότερες οπότε θα έχεις την τιμή να μας γνωρίσεις

:D:D:D:D:D

Αθηνουλα η περιπτωση σου ειναι η χαρα του Ελληνα παιδιατρου!!

Αμαν βρε παιδι μου με τις μαστητιδες..

μ'αρεσει παντως που συνεχιζεις παρα τις αντιξοοτητες..αλλα και η Ιλιαννα ειναι θεα..καλε τι φραντζολακι ειναι τουτο..κουκλι!!!!

Και λοιπαμαι που θα σε απογοητευσω αλλα αρχιζει να μοιαζει στον μπαμπα της..

αλλα ειναι χωρις πλακα για φαγωμα...φανταζομαι οτι την δαγκωνεις καθε φορα!!!

Παναγιωτα ναι να εισαι σηγουρη...αμα κανω Τριτο και ειναι κοριτσι θα το βγαλω Παναγιωτα

ο αντρα ςμου εντωμεταξη ηδη προετοιμαζετε για τριτο..μαζι με την πεθερα..

και αφου με πρηξαν αρκετ ατους ειπα πως αμα γεννισω τελικα οπως θελλω..θα τολμισω να κανω και τριτο..μετα απο 3-4 χρονια..αλλιως ουτε στα πιο τρελα τους ονειρα...

να δεις που ολοι πλεων θα με εχουν στα οπα οπα για να γεννησω... :twisted::twisted::twisted::twisted:

Αθηνά πού τις βρίσκεις όλες αυτές τις μαστίτιδες κάθε φορά?!!! :o:o:o

Περαστικά :x

νατασούλα και η δικιά μου δεν λέει Λουκά, αν και είναι εύκολο και μικρό όνομα και ο Λ. αναρρωτιέται γιατί δεν μιλάει και γιατί δεν λέει το όνομά του!!!! :?:lol::lol::lol::lol:

Γιώτα δεν είναι δικό μου βιντεάκι, άρα δεν μπορώ να το δώσω εγώ στην φόρα!!! :lol::lol::lol::lol:

ας το δώσει η ΛαΛα!!!! ;)

Και λοιπαμαι που θα σε απογοητευσω αλλα αρχιζει να μοιαζει στον μπαμπα της..

..

Χρύσα έτσι είναι τα παιδιά της Αθηνάς, όταν είναι μικρά μοιάζουν στον μπαμπά (για να χαίρεται και εκείνος λίγο!!! :roll::roll::roll: ) και μετά μοιάζουν στην Αθηνά!!!! :roll::roll::roll:

ο αντρα ςμου εντωμεταξη ηδη προετοιμαζετε για τριτο..μαζι με την πεθερα..

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: με την πεθερά θα το κάνει? :lol::lol::lol:

δεν το καταλαβαινω αυτο ...προετοιμαζετε για τριτο ενω δεν εχει γεννησει ακομα το δευτερο :shock:

βυκη και εγω σιγουρο το εχω αλλα κραταω πισινη μηπως και γινει κατι και δεν τα καταφερω .

ο μανωλης λεει το ονομα του "Μανινο" :lol::lol::lol::lol:

τι να σου πω νατασουλα αν δεν πιασω και τα μαμ ,νανι ,νινι τοτε δεν λεει και πολλα :lol::lol::lol::lol::lol:

χαχαχα..Αργη μαλλων...

Ε λενε..δε θα κανετε και ενα Κοριτσακη....

το χουν σηγουρο δηλαδη οτι ΚΑΙ τριτο θα κανω...ΚΑΙ κοριτσακι θα ειναι..

εγω μονο γελλαω με αυτα παιδια..αμα δεν το παρω και στην πλακα..θα βαλλω τα κλαματα

Αφρο μια χαρα το τελει το ονομα του..εμενα που αυτοαποκαλειτε Φοφος;;;;

Αλλα το ακλυτερο το ειπε ο μικρος προχτε ςπου καθομασταν σπιτι μονοι- ελειπε ο Οδυσσεα..

ε να δω και εγω πως και τι λεει..

πως λενε τη γιαγια..λεει γιαγιακα, πως λενε τον παπου ε ειπε ρε παιδι μου τα ονοματα γιαγιαδων παππουδων..της θειας..και σε καποια φαση λεω πως λενε τον θειο- τον αδελφο μου- και λεει..μ@λ@κ@..

παιδια δεν μπορεσα να συγκρατιθω και πεθανα στα γελια..με κοιτουσε βεβεια γιατι δεν καταλαβε οτι αυτο ειναι βρισια...και μετα πιο σοβαρη του λεω οχι τον Θειο τον λενε Παναγιωτη...

αλλα συνεχιζει να το λεει..ποιος του το εμαθε αραγε;;;;

..και σε καποια φαση λεω πως λενε τον θειο- τον αδελφο μου- και λεει..μ@λ@κ@..

αλλα συνεχιζει να το λεει..ποιος του το εμαθε αραγε;;;;

ωχ, φαντάσου τι του λένε του παιδιού!!!! εγώ δεν θα γελούσα, αντίθετα θα εκνευριζόμουν.....

αν καταάλαβα καλά τα πεθερικά του το έμαθαν αυτό!!!! :?:evil:

και το αλλο να ρωτησω εγω, "λεξεις" που ειναι οι ιδιες αλλα εννοει διαφορετικα πραγματα τισ μετραμε ξεχωριστα ?

να ενα παραδειγμα .το "νονο" εννοει τηλεφωνο ,τον νονο του και οταν πνιγεται η καποιος αλλοσ φτερνιζεται η βηχει η οτιδηποτε τετειο λεει νονο και χτυπαει πλατουλα :lol::lol::lol:

Μπα δε νομιζω

τα πεθερικα μου και ο Οδυσσεας δεν βριζουν γεννικα ποτε

Μαλλων του το εμαθ εο ιδιος ο αδελφος μου και συνδιασε τη λεξη με το προσωπο

Εγω γελασ αγιατι ηταν αφοπλιστικοτατος..με κοιτουσε με ορθανηχτα ματια και με ενα εντελως αθωο υφος που δεν μπορεσα να συγκρατιθω...

απλα προσπαθω να μη δινω σημασια οταν λεει κατι τετοιες λεξεις..που δε λεει δηλαδη για να μη καταλαβει την επιδραση τοςυ πανω μας και το συνεχισει

Kαλημέρα!!!!

Είμαστε καλά!!!

Ξυπνήσαμε νωρίς σήμερα γιατί ήρθε η γυναίκα...

Η Ε είναι με τον Δ βόλτα και γω είμαι στον κάτω όροφο με τη μπουμπού!

Το μεσημέρι έχουμε κολύμπι και το απόγευμα επαναλληπτικό για λέιζερ.

Έβαλα το φαγητό μου να γίνεται και κάθησα να γράψω.

Αθηνά πάλι ρε συ;;; Γιατί;;; Περαστικά και αγύριστα!!!

Χρύσα έλεος ακόμη το 2ο δε γεννήθηκε... Πόσο μου τη σπάνε αυτά...

Νατάσα θα σου πω όταν μεγαλώσει η μπέμπα. Νομίζω πως θα αγχωθώ πάντως γιατί η Ειρήνη μίλησε πολύ νωρίς. Από την άλλη αυτό που περιγράφει η Argi είναι μάλλον ευχή και κατάρα μαζί. Δε θα ήθελα το παιδί μου να μεγαλώσει έτσι. Θέλω απλά να είναι φυσιολογικό και γω ό,τι μπορώ να κάνω για να γίνει πιο σωστός άνθρωπος θα το κάνω...

Σισσιώ τελικά πότε είναι η ορκομοσία; Απόγευμα νομίζω βολεύει τις περισσότερες...

Aνέκδοτο

2θέσιο εκπαιδευτικό αεροπλάνο κατέπεσε σε νεκροταφείο.

Ποντιακή oμάδα διάσωσης μετέβει στην περιοχή για τις έρευνες.

Μέχρι στιγμής έχουν ανασυρθεί 145 νεκροί και οι έρευνες συνεχίζονται.

=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Καλησπέρα σε όλες!!!

καλημερα..

νατασα δε σχολιαζω το ανεκδοτο :twisted::twisted::twisted:

λενακι καλως ηρθες ...σε δεχομαστε αν δε μας βγεις πολυλογου..μη γεμιζεις τις σελιδες κ συ κυρια μου :lol::lol::lol:

αργι τελικα 8 μηνων η 8 χρ ειναι το παιδι?

σισσιω τι λεει η δουλεια????????

χρυσα καλε απο τωρα για 3??χαχαχ

το κοχεν τι ειναι/?θα με πεις..

σας φιλω ολες..

αθηνα παλι ρε συ?ελεος..περαστικα..

εγω λεω να πω τη αλλη βδομαδα τη παιδιατρο..ακομα δε τη εχω πει απο τοτε που γεννηθηκε..

ειναι 24 ημερων..λεω να τη πω οταν θα ναι 30 ημερων κ ξανα θα παω στο εμβλιο..δηλ 60 ημερων..

Θουλιτσα ειναι τα επιπλα κοχεν ρε..

θυμαστε που σας ελεγα οτι εχει αυτος ψωρα με τα ζωα και εχει ενα σωρο διαφορα εκει γυρω φροντησμενα με τα σπιτακια τους κλπ, και ουτε βρωμαει ουτε τιποτα

και εχει διαφορα ζωακια και πουλια..απλα μπορεις να πηγαινεις μονο καθημερινεσ και σαββατο γιατι ειναι ιδιωτικος ο χωρος

Οποτε λεω το επομενο Σαββατο και εαν κανει καλο καιρο να παρπυμε τον φοφο και να παμε

Μάρθα επειδη η Χρύσα δεν βλέπω να σου απαντάει το κοχεν (kochen) είναι μαγαζί με έπιπλα

Άφρο η Έλενα νανά λέει το όνομά της και την νονά της :lol::lol::lol::lol:

Νατάσα έχω πεθάνει στο γέλιο =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=)) και κρύβομαι πίσω από τον εκτυπωτή να μην με δούν.....

Τζάμπα σε κακολόγησα Χρύσα απάντησες τελικά :x:x

γεια σας αγαπες μου!!!!!!!

τι μου κανετε??????

εγω ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι βηχω πολυ πιο λιγο ...ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :D:D

απλα η μυτουλα θελει ενα τουμποφλο.... :lol::lol::lol:

πειτε μωλε για ποτε λέτε για καφεδακο????????? να πουμε παρασκευη απογευματακι κατα τις 5 στο βερντε που θα μπορει και η παναγιωτα μας?????????? :roll::roll::roll: θελω πολυ να σας γνωρισω απο κοντααααα... :P:P

γωγακι μου γλυκο πως εισαι? καλα εμεινα με την κουκλα πασχαλιτσα σου!!!!!!!!!!!!!!!!ειναι μια ναζουυυυ...απιστευτη..

Χρυσουλινι μου αρχισες και νοιωθεις το νινακι? μπραβοοοοοοοοοοοο...εχε πλακα να βγει αληθινη η πεθερα και ναναι κοριτσι...μπααααααααααα δεν το νομιζω ο γιατρος πες της ξερει πιο καλα... :lol::lol: μπραβο που περασατε ομορφα με τα κοριτσια...ακου απο τωρα για τριτο...χαχαχα..

Λαλα μου στειλε μου αν θες πως εισαι στο φβ...με πμ...να δω και εγω το καμαρι σου..

Μαρθουλα μου πως εισαι? εισαι λιγααααααακι καλυτερα κοριτσακι μου? το μπεμπε σου ? τι ομορφη φωτο που εβαλες!!!!!!!!! και τα δυο κουκλια... :P:P:P

φρανιτακι τι κανετε?

χιονουλα,αρτζι,αφρο,αναστασια,μαιμουυυυυυυυυυυυ,ιφιγενεια,μαρακι,lovie τι μου κανετε?

σισσακι μουυυυυυυυυυυυ μου λειψες βρε φατσαααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παναγιωτα μου ελπίζω να μπορεσεις την παρασκευη ..το ιδιο και οι υπολοιπες κοπελες... να γνωριστουμε κοριτσαρα μου και απο κοντα... :D:D απο το τηλ μου φαινεσαι τοοοοοοοοοοοσο γλυκια ... :-*:-*

Αφρι με κολαζεις!!!!!

Θελλωωωωωωω!!!

εγω σημερα εχω μια μοσχαρισια μπριζολιτσα με πληγουρη και σαλατα πανζαρι...

να πω την αμαρτια μου την μπριζολα με το ζορι θα την φαω

Τα πανζαρια μου τα εφερε η θει αμου απο το χωριο, ειναι μικρουτσικα βεβεια αλλα παρα πολυ νοστημα..και επειδη ειναι σπιτικα χωρις λιπασματα κλπ εκανα και τα φυλλα- μικρα και κοντα και αυτα

Αυτο μου αρεσει!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
    • Τέλεια θα τα πας ! Είσαι έτοιμη!!!!  Ακριβώς αυτό θέλει! Συχνούς θηλασμους και μαραθωνιους στις ημέρες ανάπτυξης 🥰 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...