Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου..νο 36..νέα αρχή

Recommended Posts

Μάζεψα άντρα και παιδί, έβαλα και τα πράγματα στη θέση τους, μάζεψα και την κουζίνα, εβγαλα και τα ρούχα μας για αυριο και είμαι πτώμα! Θα πάω βρωμιάρα για ύπνο και θα κάνω το μπανακι μου το πρωί.

Συγχωρείστε με αλλά δε θυμάμαι τι λέγατε για να σχολιάσω... :oops::oops::oops:

Λέγατε για ποδήλατακια, έχω να κάνω ποδήλατο από τα 14 που μου το κλέψανε. :twisted::twisted::twisted:

Η μικρή της Δήμητρας είναι αρρωστούλα :( περαστικά σας. :x

Η Παναγιώτα και η Φραν και η Βίκη δε βολεύονται για Πέμπτη :roll: Μήπως να το κάνουμε Σαβ/κο ρε κορίτσια να βολευόμαστε όλες;

Η Καρολ συνεχίζει αρρωστη, περαστικά κουκλάρα! :x

Η Γωγούλα προσκαλεί ΜΟΝΟ τις Αθηναίες στο πάρτυ της Ιω :lol::lol: Θα έρθουμε κούκλα! :x

...αχ άλλα δε θυμάμαι. :oops:

Ευχαριστώ για τις ευχούλες σας μανούλες! Σας είπα;; ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ!!!!!! :lol::lol::lol:

Λαλα, Αφρο, Μαράκι, Νατασσούλα, Θουλάκι, Χιονούλα, τα φιλιά μου!

Καλα θα με αφήσετε να υποβάλλω!!! :twisted::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γεια σας κοριτσακια!!! Τι κανετε? :)

Με θελετε και εμενα στην παρεα σας τωρα που εχω και εγω ενα βυζανιαρικο? :D Ολες οι γνωστες μου εισαστε εδω μαζεμενες και ουτος η αλλος μπαινω να μαθαινω νεα σας. Ε μετα και απο την παροτρυνση της Θουλης πηρα το θαρρος να σας γραψω! :)

σας ερχεται μια μυρωδια ανοιξης, ομορφιας κ φρεσκαδας???

οχι δεν ειναι καποιο νεο, επαναστατικο αποσμητικο!!!!

ειμαι εγω!!! ναι, εκανα μπανιο!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

μπεμπουλης περαστικα στο σπυρακο!!

ειδες τη φιλη σου?

ιφι ασε, αν ειχα τη δυνατοτητα θα καθομουν αλλη μια μερουλα..

παναγιωτα μου αυριο θα παω να τον παρω τελικα.. ε μια μερα πριν, μια μετα...

αυριο πιστευω θα ειμαι αρκετα φιτ για το παλικαρι μου!

αχ χρυσα πως περασατε????? εκλαιγε καλε ο φοφο???? τετοιο ζουζουνι???

καλο εγινε το τσιζκεικ??? :D

ουτε εμενα μαρεσει πολυ το γιαννης... το χριστοφορος ειναι πολυ ωραιο ομως!! οπως κ το ονομα του αντρα σου!

ΡΕΣΥ ΘΟΥΛΗ!! τι ομορφος που ειναι ο μπεμπης!!!!!!! καλε φτου σας!!!

κ εγω πιστευω οτι εισαι λιγο παρανοικη (οχι οτι περιμενα να μαθω οτι εχεις ρολοι σε καθε δωματιο :lol::lol: απλα τωρα επιβεβαιωθηκα :lol::lol::lol::lol::lol: )\

καλε ρε πως ζεις σε ενα τικ τακ σπιτι????? :shock::shock::shock:

για τους κολικους δεν ξερω, εμενα ο μικρος δεν ειχε κατι το ιδιαιτερο... κρατα μια πισινη ομως λιγο ακομα.. μη χαιρεσαι τζαμπα!

σπασικλακι :lol::lol::lol: σου ευχομαι ολες οι επομενες νυχτες σας να ειναι ετσι, ηρεμες, ησυχες κ να κοιμαααααααααααααται η κουκλιτσα συνεχομενα!!

νατασουλα μετα τα 3 θα αρχισουμε να ανησυχουμε :lol::lol:

αν κ εγω πιστευω οτι ειναι πιο προχωρημενη η ελενα απο τον ανασταση

πω πω μαριαιωαννα πρεπει να ειχαν πολυ γελιο οι μικρες!!!

τραβηξες κανενα βιντεο?? :mrgreen:

πραγματικα ειναι πολυ κριμα παντως να πεθαινει καποιος κ να μην τον παρει χαμπαρι κανεις... :roll:

οτι χειροτερο..

Λενα μου χαιρομαι! :) Τι κανει ο Αναστασης?

Σας αφηνω γιατι κοιμηθηκε ο μικρος και παω και εγω μαζι του νωρις νωρις! Τα λεμε αυριο!

Καλο βραδυ σε ολες. Σας φιλω!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα

είχαμε ένα πολύ ήσυχο βράδυ

Λενάκι καλώς ήρθες, όλες οι μανούλες είναι ευπρόσδεκτες στο τρενάκι :D:D:D

Αθήνα 2η μαστίτιδα???????? Περαστικά μανούλα δεν ξέρω τι άλλο να πώ :(:(:(:(

Λένα σιγά μην είναι η Έλενα πιο μπροστά από τον Αναστάση, ο Αναστάσης λέει πολλές λεξούλες κανονικά, οι Έλενα αυτές που λέει είναι μετρημένες στα δάχτυλα, όλα τα υπόλοιπα τα λεει με δικό της τρόπο ;)

Σισσιώ τελικά τι ώρα υπολογίζεις για τις 22?

Καλημέρα σας :x

πέθανε ο Ρασούλης? τι κρίμα :(

Θούλη τέλεια η φωτό τα παιδιά ουδέν σχόλιο, απίστευτα, πανέμορφα και σου το έχω ξαναπεί ότι ο Ντόντος μου αρέσει που γελάει πάντα!!!! και ο Παντελάκος ωραίος :x:x

δεν έχω διαβάσει τι έχετε γράψει, σε λίγο πάω να τακτοποιήσω τα παιδιά για το σχολείο!!! :)

καλημερα...

κοριτσια τι νυχτα ηταν αυτη??

ο μικρος ελιωσε στο κλαμα

απο τις 1 την νυχτα μεχρι τις 5:30

δεν μπορουσαμε να τον ηρεμισουμε με τιποτα

δεν ηθελε ουτε στο κρεβατι μας ουτε πουθενα

τωρα ξυπνησε και ειναι φυσικα κακοκεφος

εχει αρκετο βηχα και φευγουμε για τον παιδιατρο

Καλημέρα κορίτσια! :D

Είχα ένα απαίσιο βράδυ αυπνίας, αλλά παραδόξως δεν πτοηθηκα το πρωί. Έπιασε τη Χαριλίνα μια γλωσσοδιάρροια το πρωί, άλλο πράμα! Πολύ γέλιο! :lol:

Νατασσούλα η αδερφή μου ορκίζεται πρωί, οπότε εκ των πραγμάτων δε γίνεται. Μετά θα πάμε επίσκεψη στην κολλητή της, οπότε υπολογίζω για απογευματάκι, τώρα τί ώρα απογευματάκι θα εξαρτηθεί απο την ώρα που θα ταξιδέψουμε για Αθήνα. Ελπίζω να σας δω όλες, θέλω τοσο πολύ να δω τις φατσούλες σας! :D

Ακούς Θούλη;;; :D:oops:

Λενάκι καλωσήρθες! :x

Λένα φιλάκια!! :x

Μαράκι καλημέρα!! :D

Καλημερα!!!

τι κανετε;;;

ολες καλα;;;

Λενακη καλοσωρισες στην παρεα μας.....

φυσικα και σε θελουμε..ασχετα αν εχει βυζανιαρικο η οχι...

Τα φιλια μου στα κουκλακια σου!!

Θουλιτσα θεος ο Παντελης..τι ομορφος..και τι ζουμπουρλουδικος!!!!

Γιατι καλε ανισυχειτε για το θεμα ομιλια..

θυμαστε που σας ελεγα οτι ο Χριστοφορος εκτος απο Γκαγκα και μαμα δε ελεγε τιποτα..

ε εδω και κανενα διμηνο περιπου αρχησε να μιλαει και τωρα λυθηκε η γλωσσα του..αφου λεει και 14 γραμματα και λεει και λεξουλες. Προτασεις ακομα δεν κανει..η δεν νομιζω να κανει γιατι λεει κατι αλαμπουρνεζικα.

Παντως και εμενα η παιδιατρος ειπε πως μετα τα τρια ανισυχουμε και πως το ποτε ξεκιναει η ομιλια δενε χει σχεση με την μετεπειτα πορεια του παιδιου στο σχολειο, αντιθετα λεει παιδια που ξεκινανε να μιλανε αργα εχουν καλυτερη αντιλυψη των πραγματων.

Αυτα θυμαμαι απο οσα διαβασα..

θα επανελθω

Νατασουλα σηγα το σπιτι χαλια..ετσι οπως το αφισατε ειναι καθε μερα, απλα το συμαζευω πριν κοιμηθουμε για λογους ασφαλειας και φυσικα ξεσκονιζω- βαζω ηλεκτρικη αναγκαστηκα λογω του φοφο

Το τσιζ κεικ παντως θελει μια μικρη βελτιωση ως προς την κρεμα..μαλλων φταιει πως ειπα τον αδελφο μου να παρει 2 μεγαλα πακετα φιλαδελφια και πηρε 2 μικρα

Θα ξαναφτιαξω ομως

Εφερα τα υπολοιπα κεκακια στο γραφειο...και τα χλαπακιασανε ηδη τα λαιμαρα

Α να γεια σου ρε Χρύσα! Αυτό ήθελα να σχολιάσω!

Η Χαρά μου είναι η χαρά του μέσου όρου! Μέχρι στιγμίς τα έχει κάνει όλα στο μέσο όρο. Κάθησε στον πωπό της, περπάτησε και τώρα μιλάει. Άρχισε να λέει κάποιες λεξούλες αρχικά και τώρα δεν την πιάνεις!

Εκπλήσσομαι καθημερινώς με αυτά που λέει το στόμα της, τα περισσότερα δεν της τα έχω μάθει κάν εγω! :shock: Καλά μη φανταστείτε οτι τα μιλάει φαρσί, :lol::lol: αλλά είναι ασταμάτητη πια. Δε με απασχόλησε όμως το πότε θα μιλήσει, λίγο πριν πέσω στη λόμπα να μετράω αν το παιδί μου λέει τουλάχιστον 20 λέξεις μέχρι την ηλικία των δύο, είπα να χαλαρώσω και να την αφήσω ήσυχη.

Θέλω να πω οτι μόλις λυθεί η γλώσσα τους, δεν τα σταματάει κανείς! :D

καλημερα κοριτσια .

χρυσα δεν ειναι και πολυ παρηγορο αυτο που μας λεσ ,εσυ μιλας για τον Χριστοφορο που ειναι 3-4 μηνες μικροτερος απο τα δικα μας που ανησιχουμε και ενα χρονο και απο της Λαλας ,αρα εχει πολυ μεγαλυτερη εξελιξη απο τα δικα μας ;) αρα δεν ειναι παρηγορο για εμας .

νατασουλα οπως ειπα και χθες πιστευω οτι δεν ειναι ακομα ετοιμα να προσπαθησουν μπορει να θελουν να νιωσουν σιγουρα οτι θα τα καταφερουν για να κανουν το βημα .Αφου καταλαβαινουν και ακουνε ολλα θα πανε καλα .

το καλοκαιρι θα ανεβουμε Καβαλα (ετσι ελπιζουμε) για διακοπες ...αχ απο τωρα το σκευτομαι !!!

αμα εισαι στο χωριο θα σε επισκεφτουμε ,αλλιως οταν περασουμε απο θεσσαλονικη θα σας δουμε ολλες αν τα καταφερετε .

Αφρο μου ειναι ομως πολυ πισω σε σχεση με αλλα παιδια σε αλαλ ζητηματα..πχ ο Χριστοφορος τωρα και τωρα αρχησε να σκαρφαλωνει σε καναπεδες και κρεβατια..μεχρι τωρα δεν σηκονε καν το ποδι να επιχειρησει να σκαρφαλωσει. ουτε κλοτσαγε μεχρι προσφατα μπαλα με το ποδι τωρα και τωρα το κανει ενω ξερω πολλα μικροτερα παιδια παο αυτον που το κανουν

Επισης ενταξη τρωει με κουταλι και πηρουνι αλλα οχι τοσο καλα..

απλα εγω επειδη δεν ξερω γιατι θεορω οτι καποια στιγμη ουτως η αλλως θα τα κανει..δεν αγχονομαι ιδιαιτερα για αυτα τα πραγματα...θυμαστε και το θεμα που δεν χαιρετουσε...ενω το αλλο χαιρετουσε παο ποσο 4 μηνων;;;;..ακομα το κραταω στην πεθερα μου :lol::lol::lol:

Παντως το ποσε ςλεξειε λεει...εγω δεν ξερω...χωρις πλακα..δεν καθομαι να τι ςμετρισω...

και τις περισσοτερες δεν τις λεει και πολυ σωστα αλλα δε με νοιαζει επισης γιατι εγω συνεχιζω να της λεω σωστα οποτε φανταζομαι καποια στιγμη θα τις πει...δεν τον διορθονω

και εγώ ήθελα να γράψω κάτι και το άφηνα για σήμερα και τελικά το ξέχασα!!! :?

ΛαΛα όταν θα πάει παιδικό θα αρχίσει να μιλάει, έτσι ήταν ο Λ. καταλάβαινε τα πάντα και στις 3 γλώσσες, αλλά μιλούσε (όχι καλά) μόνο ελλ., πήγε στον παιδ. και άρχισε να μιλά και τα γερμ. και μετά όταν έλεγε σε μένα κάτι στα ελλ. γυρίζε και το έλεγε και τον μπαμπά του στα γερμ.!....το πρόβλημα με μας είναι ότι ο άντρας μου δεν του διαβάζει τίποτα και γενικώς δεν πολυασχολείται μαζί του όσον αφορά στο θέμα το γλωσσικό!!! δλδ όταν πήγε παιδικό, ενώ τα άλλα παιδάκια ήξεραν τα παραμύθια εκείνος όχι και μας κάλεσαν και μας είπαν ότι δεν ξέρει αυτό, εκείνο κ.λπ.......

είναι και της υπερβολής εδώ, ως γνωστόν!!!.....πάντως μην συγκρίνεις τα παιδιά που ακούνε μόνο μία γλώσσα με εκείνα που ακούνε πιο πολλές στην καθημερινότητά τους.......εσείς σε ποιά γλώσσα μιλάτε στο σπίτι?

ρωτώ γιατί έχω μια φίλη, όπου και οι 2 γονείς είναι Έλληνες και μιλούν γερμ. στο σπίτι με αποτέλεσμα τα παιδιά να μην μιλούν καθόλου ελλ.!!!

Λενάκι καλώς ήρθες στο τρενάκι τι κάνουν τα πιτσιρίκια? η Ειρηνούλα είναι εντάξει τώρα, όσον αφορά στην συμεπριφορά της εννοώ!!! :?:

Αναστασία, περαστικά στον Σπυράκο ελπίζω να μην είναι τίποτα ο βήχας :x

η φίλη-κουμπάρα σου πώς είναι ψυχολογικά?

στα παιδιά εγώ κάνω μπάνιο, ο Λ. κάνει μόνος του και πιο παλιά του έκανε ο άντρας μου, κάποιες βραδιές!!

το μπουμπούκι πάντως λέει χέρι στα γερμ., πόδια στα ελλ. κοιλιά στα γερμ. , ματάκια στα ελλ. ο μπαμπάς στη δουλειά στα ελλ., σκύλος στα γερμ. με λίγα λόγια ένας αχταρμάς!!! :roll::roll::roll::roll: πιστεύω ότι βρίσκει κάποιες λέξεις πιο εύκολες στα γερμ. από ότι στα ελλ. και το αντίθετο και επιλέγει!!!

το πρόβλημα (?) είναι ότι από μενα δεν επαναλαμβάνει αλλά μόνο από τον Λ. :?

επίσης ήθελα να πω Χρύσα και εγώ είμαι της δικής άποψης τα παιδιά να χαίρονται τα παιδικά τους χρόνια και να παίζουν και έπειτα να μαθαίνουν ή παράλληλα, έτσι αυτό που κάνουν τα πεθερικά σου (που του μαθαίνουν αριθμούς ή γράμματα) εμένα μου αρέσει, μακάρι να ήταν εδώ κοντά και τα δικά μου πεθερικά να μάθαιναν στα παιδιά!!! θα μου πεις εσύ τι κάνεις όλη μέρα στο σπίτι?! αισθάνομαι πολύ κουρασμένη και δεν μπορώ να ασχοληθώ!!! είναι αλλιώς αυτή την φορά, στον Λ. ασχολούμουν στην ηλικία που είναι η κοπέλα μου τώρα ο Λ. ήξερε πιο πολλά, ενώ η κοπέλα όχι!!! :?:(

στην τιβι έδειξαν ένα 7χρονο κοριτσάκι που μιλάει 4 γλώσσες εκ των οποίων οι μία είναι Κινέζικα!!! :o

μίλησε από 2 μηνών, και σχολείο πάει σε μεγαλύτερη τάξη, παίζει τέλειο πιάνο και και και.....όμως δεν έχει φίλους γιατί οι συνομίληκοί της είναι κατώτεροι νοητικά και δεν παίζει!!!!

το αδελφάκι του είναι 8 μηνών και του δείχνουν καρτέλες με λέξεις και τις διαβάζει!!!! :o:shock::shock::?:?

καλό να έχεις και μία ιδοφυία αλλά πουθενά δεν υπάρχει η παιδική ανέμελη ηλικία!!! πιστεύω ότι και οι γονείς τα φορτώνουν τα παιδιά, γιατί να δείχνουν στο 8χρονο τις λέξεις?

εγώ θέλω φυσιολογικά παιδιά.....με υψηλό IQ :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλημερα!

τα διαβασα ολα!

αχ δεν ξερω τι θυμαμαι!

καφες:

τελικα ι ωρα ποια μερα και που ακριβως!

στειλτε μου τηλ.

θα χαθω....

και θα νοιωθετε τυψεις ολες σας!

Αφροδιτη....

ηρθατε στο παρκο και δεν ηρθατε για καφε?

σε 5 λεπτα θα εισασταν εδω!

δεν ειναι πολυ ωραι εκει....αν και αν το προσεχαν θα ηταν καλυτερο!

εμεις πηγαινουμε συχνα και ταιζουμε τις παπιες , παιζουμε μπαλα και περπαταμε...!

Λαλα...τι τελεια η χριστιανα!

μια χαρα μιλαει....

εμεις εχουμε ενα χαζο ποδηλατο της νΤΟΡΑ και δεν μπορει να κανει(τσαμπα τα λεφτα)....κανει με του ανηψιου μου....εμ το ξενο ειναι καλυτερο!

φετος θα της παρουμε μαλλον αλλο!

Μαρια....

οταν αθ ακνεις αναφπρα στο Γ. και τι δουλειες κανει θα σε χαστυκιζω(πλατσ)

ζηλευουμε....ολες και πολυ μαλιστα...!

οι μικρες ετοιμες για τα μπαρ

Χρυσα...

μια χαρα ειναι το παιδι....και επιεδη δεν σκαρφαλωενει στους καναπεδες ...τι εγινε?

εισαι ησυχη!

ααα και πως φανατζοσουν την φωνη μου?

πιο σεξυ υποθετω!

οταν θαλεω κατι την κανω....

μη σας πιανει πανικος για το ποσο και πως μιλανε....

θα αλλαξετε γνωμη αν μεινετε 1 μερα με την Μ-Ι

Argi τελειο το ποδηλατακι!

σε τιποτα δεν ειναι ετοιμη η ΕΛΛΑΔΑ!

στο σεισμο το 99 και εγινε πανικος!

αναστασια φιλαι στο Σπυρακο!

η κουμπαρα σου?

Σισσιω...δεν κουραζονται τα παιδια με τιποτα!

αληθεια τι δουλεια κανεις που δουλευεις 24ωρο?

Γωγω ελπιζω να μην μας αφησεις να περιμοενουμε στο μετρο και εσυ να γεννας!

Παναγιωτα ελπιζω να ακταφερεις για καφε!

Λενακι καλως ηρθες!

Γιωτα τρελειναομαι γαι την φωτο σας!

τοσο φυσικη!

ειμαιστε καλα....νυσταζω λιγο αλλα οκ!

χθες περασα το μεγαλυτερο μερος της μερας στο κρεβατι..............

θα βγουμε κουνιες!

εχω 4 πλυντηρια για σιδερο!

εθελοντες?

φιλα σε ολες!

ξεχασα να κολωσορισω το λενακι :oops:

αν και σημερα πιστευα οτι θα ποναει ολο μου το σωμα απο το τοσο περπατημα παραδοξος ειμαι καλα :D

χθες καποια στιγμη νομιζα οτι περπατουσα μηχανικα δεν το ελενχα πηγενε το ποδι μονο του και ας μην μπορουσε αλλο ....

του μανωλη του αρεσει να βλεπει παιδικα στα αγγλικα :shock: λετε να μαθει? :lol::lol::lol::lol:

την κυριακη ευχομαι να καταφερω να παω στο αττικο για να δω τον παπαβενζη και την αγλαια .

βυκη ειναι πολυ κοντα ? δεν το ηξερα .

αλλα ημασταν και τοσο κουρασμενοι μετα που και να το ηξερα χλομο θα ηταν .

την επομενη φορα ,μας αρεσε παρα πολυ και θα ερχομαστε οποτε μπορουμε .

εχει πλακα παντως ,χες η παναγιωτα ηρθε στην γειτονια μου να φαει και εγω ηρθα στην δικη σου βολτα :lol::lol::lol:

Βικυ δε με αγχωνει καθυολου..σε αυτα τα θεματα ειμαι φετα!!!!

Να φαει φαγητο με ενδιαφερει..

δε θα σας πω τι εφαγε χτες...δεν θελλω να κλαιγομαι παλη...

Ολη μερα φαη δεν εφαγε και το απογευμα μου τον ανεβασε ο Οδυσσεας με ενα μηλο στο χερι...τα νευρα μου

Αργη να σου πω...σαν μανα ποτε δεν προλαβαινεις να ασχοληθεις με ευτα..τα βλεπω απο τον εαυτο μου..εγω προτιμω να χαιδευω τον Χριστοφορο, να παιζουμε και να κινηγιομαστε..αμα περιμενε απο μενα το παιδι θα εμενε ξυλο απελεκητο

ο Μπαμπας του του διαβαζει τα βιβλια του δειχνει και του εξηγει τι ειναι τι και ετσι μαθαινει να λεει καποιες λεξεις..

οχι εγω τετοιο παιδι θαυμα δεν θα ηθελα να εχω

Βικυ πως ειναι η μικρη με την αλλεργια;;;;

Χρύσα ξέχασα να σου πω ότι το Ιουλιέτα μου αρέσει πάρα πολύ, το βρίσκω πολύ ρομαντικό όνομα!!!

η πεθερά όμως όλα τα λεφτά!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: μα τόσο λάθος ο υπέρηχος πια? :lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
    • Τέλεια θα τα πας ! Είσαι έτοιμη!!!!  Ακριβώς αυτό θέλει! Συχνούς θηλασμους και μαραθωνιους στις ημέρες ανάπτυξης 🥰 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...