Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου..νο 36..νέα αρχή

Recommended Posts

Μητσάκι μου περαστικά σας μωρε :(

Χμμ Τζούλια καλό ρε Χρύσα

Ήρθε και ο πεθερός μου για καφέ το απόγευμα

Ήρθε και την Τετάρτη

Έρχεται συχνά.. Του λείπουν τα κορίτσια μάλλον

Έχω τις μικρές εδώ βλέπουν Alpha και χορέυουν τσιφτετέλι =))=))

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ο αντρας μου πεταει πουλιαπανω σε γουρουνια και χαιρετε !!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

(ενα παιχνιδι :lol::lol::lol: )

επισης θιχτηκε που δεν σας λεω ποσο κελεπουρι ειναι και αυτοσ που μαγειρευει και κανει δουλειες ....(οποτε του τα χωσω :lol::lol::lol::lol: )

λαλα μην της πεις οτι ειναι μικροτερος χαχαχαχα

Καλησπέρα μανούλες

Λόιπόν έχω ενθουσιαστεί με το ποδηλατάκι χωρίς πενταλ το ερωτεύτηκα ειδικά όταν είδα και την Χριστιάννα πάνω σ'αυτό. Λαμπρινή να την χαίρεσαι είναι πολυ ζουζούνα :x:x:x:x:x:x

Βέβαια στην εδώ δεν έχω δει κάπου να πουλάνε αλλά θα ψάξω, αν κάποια ξέρει κάτι περισσότερο ας με ενημερώσει

Γιώτα τα ποδηλατάκια που έβαλες νομίζω είναι για ηλικίες μετά τα 3 δεν νομίζω να το βολευτήτε φέτος

Χρύσα σ'αφήσαμε ένα σπίτι χάλια :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Περάσαμε όμως πολύ ωραία και το chesscake ήταν τέλειο όπως και τα κεκάκια

Ευχαριστώ και πάλι :-*:-*:-*:-*

Λάλα έχετε πρόβλημα με την ομιλία? Για πες γιατί μ'ενδιαφέρει πολύ το θέμα. Η Έλενα δεν λέει παρά ελάχιστες λέξεις. Η παιδίατρος μου λέει ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας από την στιγμή που αντιλαμβάνεται τα πάντα αλλά εγώ δεν παύω να ανησυχώ. Ίσως επειδή ο Μιχάλης στην ηλκίας της μιλούσε κανονικά.......

Γωγώ στην εβδομάδα που είσαι είναι λογικό να έχεις συσπάσεις είναι προπαρασκευαστηκές απλά τις παρακολουθείς και ενημερώνεις τον γιατρό

Λένα τον πήρες τον Στάση?

Μπεμπούλης περαστικά στον Σπυράκο και ότι καλύτερο για την φίλη σου

Μιτσάκι πολύ ταλαιπωρείστε ρε κρίμα.......

Καρολινάκι κόλλησες? Περαστικά

Νατάσα εγώ φοβάμαι πολύ να κυκλοφορήσω με αυτό που αγοράσατε αν και μου αρέσει πολύ σαν ιδέα

Είναι μόνο για πάρκα άντε και καμιά παραλία

Μαρθούλα πως είσαι? το νινι ο Ντόντος?

Αναστασία καλό ταξίδι και καλά να περάσετε ξέχασα να σου ευχηθώ από κοντά :oops::oops::oops:

Έχω τις μικρές εδώ βλέπουν Alpha και χορέυουν τσιφτετέλι =))=))

το ιδιο βλεπουμε !!!

ρωταω τον κωστα αν θελει να του χορεψω τον χωρο της κοιλιας και συμπληρωνω ετσι και αλλιως οτι και να χορεψω μονο η κοιλια θα κουνιετε :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σήκωναν και τις μπλούζες να φαίνοται οι κοιλίτσες :lol::lol::lol:

Ο Γιώργος ~x(~x(~x(~x(~x(~x(:lol::lol::lol:

Οι δικές μου είναι συμμορία κανονική

Σήμερα βρήκαμε μια χελώνα αρκετά μεγάλη

Η μικρή την άρπαξε και τη σήκωσε αγκαλιά και την άρπαξε από το πόδι και την κρατούσε :shock:

Η χελώνα λαχτάρησε αλλά δε μπορούσε να κάνει κάτι :o:o

Μετά ήθελε να της ανεβεί καβάλα να πάει βόλτα :shock::shock::shock:

Σεσιλ για τις γυναικες λεμε οχι για τους αντρες ! Δηλ για τους αντρες Κατερινιωτες που γλυκοκοιτάζουν (μονο???) τις ανατολικιές .

Το Ιουλιέττα ομως ειναι πολυ ωραιο ονομα !!!!

Σταματήστε με εχω γράψει τα άπαντα σημερα ....

Απαπα δεν σταματατε οποτε δεν σταματω και γω :lol:

Μαρια πολυ λυπηρό ...μετα απο 4 μερες ??? :(

Νατασσουλα μου σ΄ευχαριστω για τα καλα σου λογια . Μπορεις να παραγγειλεις και απο το mytoys.de τα μεταφορικά ειναι 16 ευρω και εχει καλες τιμες .

Δεν ξερω μωλε αν εχουμε πραγματικά προβλημα με την ομιλια . Η Χριστιάννα απο πολυ νωρις καταλαβαινε τα παντα αλλα δεν μιλουσε . Ειπε στην "καταλληλη ηλικια" ολα τα "βαβισματα" αλλα δεν παπαγαλισε ποτε (οχι οτι ειναι απαραίτητο) και γενικά αργησε να "παρει μπρος" με την ομιλια . Στα 2 ελεγε μονο καμια 20αρια λεξεις , συνδεε ομως 2 ακομα και 3 λεξεις σε μικρες προτασουλες . Μη φανταστεις τιποτα ιδιαιτερο προτασουλες του στυλ "μαμα μαμ " , "εγω μαμα" τετοια πραγματα.

Με απασχολει αρκετα (αν και βαθια μεσα μου πιστευω δεν υπάρχει "προβλημα"), πλησιάζει και η ωρα του σταθμου , ειναι και η διγλωσσια στη μεση ....

Για πες , τι σε απασχολει με την Ελενα ?

Αφροδιτηηηη χαχαχχαχαχαχαχα ο χορος της κοιλιάς !!!

Μαρια ακομα ξυπνιες ειναι οι μικρες??? Και στην Ελλάδα ειστε και μια ωρα μπροστά ??? Καλα ετοιμες για τα μπουζουκια ειναι !!! χαχαχαχαχ

καλε τι τελειο βιντεο ρε λαλαλαλλα????????????????

καλα εχει ματαρες κ τις πηρε απο σενα..

φιλια στη φακη...

ρε χρυσα το κοχεν πιο ειναι?

βενι ποσο εχει το ποδηλατο χωρις πεταλ?πολυ γαματο μου φανηκε..

γωγωκα καλα ειμαι μωρε..δοξα το θεο..

καλα η μικρη απαιχτη..θα σε τηλα να θυμηθω αυριο

καρολ περαστικουλια ρε...

αφρο καλα εκανες κ περπατησες..καλο κανει

μπεμπουλης η φιλη καλα?τι εγινε..κριμα παντως..ξερει τη αληθεια η κοπελα?

μακαρι να γινει θαυμα..

ρε παιδια ολο θανατους ακουω..ελεος

παναγιωτα πολυ μ αρεσει που το λες φωτακι

ιφι ποσο ειναι ημαρια?βαλε τικερρρ

μαρια μεχρι κ μπανιο τα κανει ο γιωργος?τςς

που λεει κ η χρυσα

λενα τελικα τον πηρες το σταση/.??

μιτσακι καλα ειστε?επεσε ο πυρετος?

μαγδα τοσο χαλια υπνο κανετε ακομα?πω πωω

τι εχω να τραβηξωωω

εμενα ειναι 23 ημερων..λογικα αν ειχε κολικους δε θα επρεπε να κανου τα τζα τετοιο διαστημα?

λετε να τη πηδηξαμε?

φιλια

Να 'μαι πάλι!

Καλά...εγώ είμαι το σπασικλάκι της παρέας, εσείς τη βρίσκετε με τα νούμερα? :lol:

Εγώ δεν έχω κανένα θέμα με τις πινακίδες... Τη δικιά μας δεν την ξέρω :oops: Η μόνη που θυμάμαι ήταν αυτή του πρώτου αυτοκινήτου που οδηγούσα στην Πάτρα.

Λάλα τέλεια η Χριστιάννα :x

Και το πάει μια χαρά το ποδηλατάκι και μάλλον γρήγορα αν κρίνουμε απ'το δικό σου λαχάνιασμα :P:lol:

Κρίμα ο Ρασούλης :cry: ...κρίμα για οποιονδήποτε πεθαίνει μόνος και τον βρίσκουν μετά από μέρες...

Αφροδίτη μη χορεύεις θα το ζαλίσεις το μωρό :lol:

Χρύσα η γοργόνα ναι στην Κοπεγχάγη είναι. Θυμάμαι όταν είχαμε πάει έκαναν ουρά οι τουρίστες για να τη βγάλουν φωτό :shock: Σιγά το αξιοθέατο πια...

Γιατί τέτοιος ντόρος Φρανίτα, ξέρεις?

Έκανα τάρτα σοκολάτας και περιμένω να κρυώσει... Τώρα που με ζορίζει η Μαρκέλλα θέλω ενισχυμένες δόσεις σοκολάτας για να διατηρώ την ψυχραιμία μου :lol:

Αναστασίααααα! Σου 'ρχεται ...το πμ :D

λαλα ετσι ειναι και ο δικοσ μου με την ομιλια ,ακριβος οπως η χριστιαννα στα 2 της .

αλλα καταλαβαινει τα παντα .ισως να θελουν να ειναι πιο σιγουρα για να πουνε κατι εστω και οπως μπορουνε .εγω αυτο εχω καταλαβει ,αν ειναι κατι ευκολο θα το πει και ας το πει και κουτσουρεμενο ,αν ειναι κατι πιο δυσκολο κολλαει και δεν θελει .και πολλεσ φορες βολευεται με 2-3 δικες του λεξεισ για ολλα !!!αφου μας πριζει τον καταλαβαινουμε καποια στιγμη .

Λάλα είναι πολύ συνηθισμένο τα δίγλωσσα παιδάκια να καθυστερούν λίγο στην ομιλία. Είμαι σίγουρη ότι δε θα υπάρχει κανένα πρόβλημα!

Θούλη εμένα δεν έκανε καθόλου κολικούς! Έτσι νομίζω τουλάχιστον :?

Σήμερα έχωτην εντύπωση ότι θα κοιμηθεί καλύτερα... Έχει ήδη περάσει 1 μιση ώρα και δεν έχει ξυπνήσει :ymparty:

Στην ημεριδα στο Αττικο θα πάτε ? Το θεμα ειναι αυτο που συζητούσαμε για τον αποχωρισμο μαμας -βρέφους . Θα ναι πολυ ενδιαφέροντα ολα αυτα που θα πουμε , να πάτε !

Εγω τωρα κλεινω γιατι αν γραψω λιγα ακομα θα με κράξουν το πρωι οι υπόλοιπες !!!! :lol: Σα να βλέπω τη Γωγώ .... :lol:

Α καλως τις πέρδικες !!!

Θου μου αγαπημένη !!!!

Σνοου και ειπα δεν το προσεξαν το λαχάνιασμα ! Σπασικλάκι !!!! χαχααχαχα Ετρεχε λε , ωσπου να βγαλω και τη μηχανη απο την τσάντα ειχε εξαφανιστει και ετρεχα και γω να την προλάβω .

Καληνυχτα να εχουμε και καλο ξημέρωμα !!!

Λαμπρινή με απασχολεί τό ότι η Έλενα την άλλη εβδομάδα γίνεται 2 και λέει γύρω στις 10 λέξεις

Για όλα τα υπόλοιπα με τραβέι από το χέρι με πηγαίνει όπου θέλει δείχνει και λέει "το"

Αντιλαμβάνεται βέβαια τα πάντα γιαυτό και η παιδίατρος μου είπε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας

Απλά δεν ξέρω πότε θα πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ και σε ποια ηλικία επισκεπτόμαστε κάποιον ειδικό

Εσείς έχετε επισκεφτεί κάποιν ειδικό?

Θα το κοιτάξω για τα ποδηλατάκια στο mytoys ευχαριστώ

Θούλη κι εμένα η Ιωάννα έκανε κολικούς η Φαίδρα όχι

και ναι στις 20-30 μέρες είχαν ήδη ξεκινήσει στην ιωάννα

την έπιαναν 12-8 τη νύχτα.. την καλύτερη ώρα δλδ..

ο καϋμένος ο Γ τα είχε δει όλα

Τώρα τα θυμόμαστε και χαζογελάμε

τι εννοειται με τους αριθμους απο πινακιδες?

μηοως ειστε ανωμαλες? :lol::lol::lol:

εγω τρωω κολλημα με το να διαβαζω ταμπελες

α κ αλλο κολλημα..εχου σε ολα τα δωματια(καλα δε εχω κ πολλα) :lol: ρολογια..εχω ψωρα με το ρολοι

ακομα κ στη τουαλετα εχω

κ δε εχω αγχος οχι..

Στην τουλέτα?? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εγώ σας το έχω ξαναπει τι παθαίνω με τις πινακίδες αυτοκινήτων και με

τα 1111 που βλέπω συνέχεια. Το έχω πάρει απόφαση

νατασουλα εχω ακουσει απο τα 3 και μετα τα πανε αν δεν κανουν προοδο .

καληνυχτα λαλα .

εγω δεν σκευτομαι ακομα για ειδικο .

θου δεν πιστευω να εχεισ κολικους .

α κ αλλο κολλημα..εχου σε ολα τα δωματια(καλα δε εχω κ πολλα) :lol: ρολογια..εχω ψωρα με το ρολοι

ακομα κ στη τουαλετα εχω

:o:o:o Αυτό κι αν είναι παράνοια!!!

Τα μισώ τα ρολόγια :evil:

Δεν αντεχω με τιποτα να ακούω ΤΙΚ-ΤΑΚ-ΤΙΚ-ΤΑΚ...

Τα πεθερικά μου έχουν στο σαλόνι ένα μεγάλο εκρεμές, σούπερ ενοχλητικό, που χτυπάει κάθε ώρα και κάθε μισάωρο :shock:

Φρίκη σας λέω. Αφού τη γλύτωσε τα Χριστούγεννα... :twisted:

α ιουλια ειχες ρωτησει γτ εσενα δε εμφανιζει τη φωτ του αβαταρ σου μεγαλη..

τη μικρυνες μηπως?

γτ με το νεο φορουμ πλεον δε χρειαζεται να τη μικρυνεις..γινεται αυτοματα

επισης λαλα γεμισες τις σςλιδες..χειροτερη κ απο τη λενα κ τη αργι εγινες :lol::lol::lol::lol::oops::oops::oops::oops:

καλο βραδυ

φρα ποτε την κανεις ειπαμε?"

νατασουλα δες τιμες απο ποδηλατο κ πες

φιλια στα παιδια

η ελενα ολα μαζι θα τα πει ;)

Μάρθα τι τέλεια που είναι τα αγοράκια σου.....

Να μου τα φιλήσεις :x:x:x:x:x:x

Στο mytoys το έχει 34,99 + 15,95 έξοδα αποστολής θα ψάξω κι Ελλάδα κι αν δε βρώ λέω να το παραγγείλω από εκεί

Αφροδίτη και εμένα η παιδίατρος μετά τα 3 μου είπε αλλά ταλευταί μ'εχει πίασει ένα άγχος

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...