Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου..νο 36..νέα αρχή

Recommended Posts

Λοιπον θα το κανονίσουμε ! Συναντηση στο αεροδρόμιο ! χαχααα

Βενι μπράβο λε παιδι μου συμπαράσταση , γιατι αυτες οι σκατούλες εδω με κοροιδεύουν !!! :mrgreen:

Κάρολ περαστικά και γρήγορα !!!

Αφροδίτη ουτε γεια δεν μας ειπες , απλα μας δηλωσες τι κανατε :P

Τι να πω και γω που εβαλα βιντεο της φακης μου και μονο η Γιωτα το σχολιασε . Μωλε καλα σας κανει η Αναστασί και σας τα χωνει !!! :lol::lol: χαχααααααααααααααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα!!! :D:D:D

Γύρισα στην Αθήνα και έχω κάτι νεύρα... :twisted::twisted::twisted::twisted:

Χάρηκα που γύρισα σπιτάκι μου, αλλά δεν αντέχω στη σκέψη οτι αύριο θα γυρίσω σ' αυτό το %$^$^$&&*&$@$#$# το γραφείο!!! :twisted::twisted::twisted::twisted:

Θα ετοιμαστούμε, μπανιαριστούμε κλπ και θα ξαναμπώ να σχολιάσω!

φιλιά προς το παρόν!

ΛαΛα το είδα το βιντεάκι, στην αρχή δεν κατάλαβα, μετά άνοιξα το βόλιουμ ...... τέλεια η Χριστιάννα σου, δεν είδα να σηκώνει τα πόδια όμως!!!! χαχαχαχα......και έλεγα να πάρω για το μπουμπούκι ένα τέτοιο, αλλά ώς συνήθως διαφωνούμε με τον άντρα μου και το αφήσαμε!!!!........ X(X(X(X(X(X(X(

εν τω μεταξύ προσπαθούσα να δω και τις πινακίδες των αυτοκινήτων να καταλάβω πού βρίσκεστε!!!! :lol::lol::lol::lol:;) ....

το έχω αυτό το "πρόβλημα" διάβαζω όλες τις πινακίδες των αυτοκινήτων που περνούν από μπροστά μου!!! και επίσης προσθέτω τα νούμερα :shock::shock::shock::shock: . είμαι πολυ νούμερο!!!! :? ....

όταν ήμουν Ελλάδα, ήξερα τις πινακίδες κάθε περιοχής!!! :mrgreen:

Κόρες καλησπέρα!!!

Lala πεθαίνω για τα σχιστά ματάκια της Χ... Είναι κουκλί σκέτο! Και πως δείχνει να απολαμβάνει την ποδηλατάδα!!!

Argie δεν ξέρεις πόσο παρήγορο είναι το ποστ σου.. .Νόμιζα ότι την ανωμαλία να συγκρατώ πινακίδες και να προσθέτω τα νούμερα την έχω μόνο εγώ!!! :lol:

Σισσάκι υπομονή κόρη μου.. Αφού δεν μπορείς να το αποφύγεις, απόλαυσέ το! :D

Αφροδίτη, αλήθεια που είναι το πάρκο Τρίτση? 6 χρόνια στην Αθήνα, όχι μόνο δεν έχω πάει, αλλά πρώτη φορά το ακούω! :?

Χρύσα ήθελα να σε ρωτήσω από καιρό.. Χριστόφορος ποιος είναι? Κάποιος παππούς ή ουδέτερο όνομα? Ρωτάω γιατί μετά το Γιώργος, είναι το αγαπημένο μου αντρικό όνομα!

κΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Καλε ολες εδω ειστε;;; :D:D:D

Παω να σας διαβασω και επιστρεφω.

Α , για την ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΠΑΛΑ. :(:(:( Και ηθελα τοσο να ερθω.

Εχω 2 θεματακια.

Το 1ο ειναι η ωρα. Κοριτσια για να ειμαι εκει 5 πρεπει να φυγω απο το Δασος 3μιση. :?:? Ποιος θα μου κρατησει τον Ν. εκεινη την ωρα ;;;

(Ο Γ. θα λειπει, τα πεθερικα παιρνουν τη σιεστα τους εκεινη την ωρα)

Το 2ο ειναι οτι ο Γ. εχει μαθημα οποτε για το μετρο πρεπει να παρω λεωφορειο και ποιος τον ακουει που θα βαλω το μπεμπη μεσα. :twisted::twisted:

Τες πα. Αν μπορειτε ή πιο αργα ή Παρασκευη.....(και παλι με καθε επιφυλαξη)

ναι ρε βενετια καφεδες ονειρευομαι!!!

ειχε τελειες μερες κ εγω ημουν σπιτι :(

σημερα ειαι πολυ καλυτερα, αν κ ακομα ειναι ασπρες οι αμυγδαλες, απλα ειναι σχετικα ξεπρησμενες!

θελω κ εγω καλαθακι πικνικ!!!! :D:D:D:D

βενι αν βρεις πες μου!!!

λαλα εγω τωρα μολις ειδα το βιντεακι!!! :D:D:D:D

πολυ ομορφη η κορουλα σου!!!! το καλο μου!!!

σισσιω υπομονη κοριτσαρα μου... υπομονη..

εδω που μπλεξαμε..

αργυρουλα κ εγω το κανω αυτο...

παντα βλεπω πινακιδες κ παντα προσπαθω να βρω μια αριθμητικη σσχεση η συνεχεια μεταξυ τους, καποο μοτιβο :-B:-B

ιφιγενεια φιλακια πολλα!!!!

α ρε παναγιωτα ελπιζω να βολεψει κ τις αλλες για παρασκευη!!!!

παω να γινω καθαρη κ θα επιστρεψω μοσχομυρωδατη!!! φιλακια!

γεια σας κοριτσια

τι κανετε??

για ποδηλατα λετε ε???

εμενα ο δικος μου μεχρι περσυ δεν ειχε καλη σχεση θα δουμε φετος τι θα κανει...

εμεις αυριο παμε παιδιατρο περασε ο πυρετος και οι μηξες αλλα μας ηρθε ενας ωραιοτατος γαιδουροβηχας

Λένα εντάξει, αρχίζω και νιώθω καλύτερα...

Δεν είμαστε μοναδικές με την Αργυρούλα!!!! :D

Αύριο σχολείο... Πωπω... Πάνω στην ανάρρωση πας!

Μπεμπούλης ελπίζω να μην είναι τίποτα ο γαϊδουρόβηχας!

Argie δεν ξέρεις πόσο παρήγορο είναι το ποστ σου.. .Νόμιζα ότι την ανωμαλία να συγκρατώ πινακίδες και να προσθέτω τα νούμερα την έχω μόνο εγώ!!! :lol:

:shock::shock::shock: Αληθεια ρε κοριτσια;;;Και εγω το εχω. :shock::shock: Και μαλιστα προσπαθω να δω και τι σχεση εχουν με τον αριθμο 10. Πω πω ανωμαλια!!!!!!! :lol::lol::lol:

Λενακι τι κανεις ;;;Πως εισαι αγαπη μου;;; Ο Αναστασης σου τι κανει;;;;

Ρε Γωγω και οι παντρεμενες εχουν ψυχη :lol::lol::lol: Το παρτακι ειναι πρωι ή απογευμα;;Πες μου να πω του αντρα μου να αλλαξει το μαθημα. :lol::lol::lol::lol:

Λαμπρινη τι κουκλα ειναι ρε συ η μικρη!!!Επισης σε ειχα φανταστει με μπασα φωνη. :lol::lol::lol:

Ρε κοριτσια δε καταλαβα κατι.Πως μαθαινεις ισορροπια σε αυτο το ποδηλατακι;;; Ο σκοπος ειναι να μην βαζεις κατω τα ποδια;;;

Αφρο ,στο Ιλιον πηγατε ρε;;; Καλα εμεις δε μπορεις να φανταστεις που φαγαμε. Στο "ταβερνακι της Ευης" ενα δρομο πανω απο το σπιτι σου. Μετα το καταλαβαμε οτι ειμασταν διπλα σας. Οι κουμπαροι μας, μας πηγαν εκει.

Αναστασια ευχομαι ο,τι καλυτερο για τη φιλη σου.Κριμα παντως.

Συμπεθερα ελπιζω να ακους τα καλα σχολια για τον Φωτακη μου!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ρε Φραν, τι ειναι αυτα που λες βρε;;; Και εγω συγγνωμη που ο δικος μου ο μουργος ανταπεδωσε τα σπρωξιματα και χτυπησε τον Σεμπ στο κεφαλι με το κινητο. :oops::oops::oops:

Τελικα ο Μανωλακης ειναι μακραν το πιο ησυχο παιδάκι.

Καλα λε Αργυ τι πινακιδες να δεις ? Αφου ξερεις που ειμαστε ! Κολωνια κεντρο μενουμε , Κ εχουν οι πινακιδες. Δεν σηκωνε τοτε ακομα τα ποδια ήταν η πρωτη βδομαδα που το επαιρνε , εκει ειναι 2 χρονων , τα περισσοτερα συνομηλικα της (μιλαω για αγορια ) ακομα και τωρα δεν σηκωνουν τα ποδια .

Ιφιγενεια αυτα τα σχιστα ματάκια "τσακωνομαστε" με τον αντρα μου απο ποιον τα πηρε :lol:

Και μεις χωριστά βγαινουμε με τον αντρα μου , εγω τωρα τελευταια αρχισα να βγαινω βράδυ και πολυ μου αρέσει !

Λενα μπανιαριζεσαι για το μικρο σου αντράκι ?

Σισσιω καλη προσαρμογή παλι !

Παναγιώτα δεν μας εξηγησες για τους Κατερινιωτες ...για πες για πες !!!

Παναγιωτα...πηγα να σου στειλω πμ και τελικα το εστειλα σε αλλη Παναγιωτα...ουφ...παλι ρεζιλι εγινα..τελικα σου εγραψα στο ΦΒ, οποτε μπες εκει...

Κοιτα το αξιζε ο δικος μου το κινητο στο κεφαλι, με τοσα σπρωξιματα εεε καποιος επρεπε να ανταποδωσει..καθαρισε ο Νικολας και για το Μανωλακη...Ειδες που ημουν προφητικη οταν ειπα οτι το εξαρτημα της εσπρεσσομηχανης γινεται κ φονικο οπλο?? :lol: ευτυχως αντικατασταθηκε με κινητο!!!

Λαλα εγω τωρα ειδα το βιντεακι! ειλικρινα παντως οταν δεν σχολιαζω κατι ειναι επειδη το ξεχναω η δεν το πηρα ειδηση...Τελεια η μικρουλα κ οντως εχει σχιστα ματακια!! κανει μια χαρα ποδηλατο!! εγω δεν τον εχω βαλει ακομα σε ποδηλατο αλλα αν δει κανενα ξεμπαρκο τρεχει να ανεβει...

Τι να παω, ετσι οπως ειναι η ζωη μας εμας, με μετακινησεις κ ταξιδια ολη την ωρα, τον πατερα του να ειναι μονιμως σε αεροπλανο, πως να οργανωθουμε να εχει κ το παιδι τις ρουτινες του...και σιγα δηλαδη που θα κανει ποδηλατο στην Ουγκαντα τωρα...

αφου ουτε γιογιο δεν του εχω παρει.....

Ιφιγενεια τι κανεις?????

μπραβο στο κοριτσακι σου λαλα μου πολυ το χαρηκα!!

με την ομιλια πως τα πατε??

εμεις σιγα σιγα την λυνουμε την γλωσσα μας

σημερα μου ειπε την πρωτη του προταση 'μαμα που πας?'

εμαθε το ονομα του 'πυρος' :lol::lol:

και επιτελους λεει περισσοτερα καθε μερα

αυξησαμε και τις λογοθεραπειες 2 καθε εβδομαδα και παμε καλα

Ιφη Χριστοφορος ειναι ο πεθερος...αλλα αμα δεν μου αρεσε το ονομα σηγα μην το ακουγε ποτε απο μενα

Ασχετο..η πεθερα μου ειναι ακομα σηγουρη οτι ο υπερυχος εκανε λαθος και εχω κοριτσι....χαχαχαα..

Το δευτερο με το καλο θα το βγαλουμε Γιαννη στο ονομ ατου μπαμπα μου..δεν τρελαινομαι ιδαιτερα και ουτε ο μπαμπας μου εχει κανενα προβλημα απλα ο αδελφος μου το εχει δηλωσει απο τωρα οτι δεν θα παρει το ονομα του μπαμπα μου οποτε....

ειναι αυτο που λεμε κυριολεκτηκα ομως ακομα δεν τον ειδαμε....γιαννη τον εβαφτησαμε... :lol::lol::lol:

Λαλα και εγω τη φωνη σου την φανταζομουν διαφορετικη...καλα εγω και τςη Βικης τη φωνη φανταζομουν διαφορετικη...

μονο η Αφρο και η Παναγιωτα δε με διαψευσανε

Παντως η Χριαστιαννα ειναι κουκλα.

Βενη δεν το σκεφηκαμε να βγαλουμε φωτο..

καλα ο μικρος ηταν κατω...κοιμοτα..τον πηρε ο υπνος 4 και κατι και κατα τις εξημιση τον ανεβασε ο οδυσσεας..ε περασε και ενα διαστημ απου χαιδευοταν λιγο, μετα με παρατησε και αρχησε να παιζει

Παιδια μη περιμενετε παιδια της ηλικιας μας να παιζουν..συνηθως σφαζονται για ενα παιχνιδι..ο δε χαλβας δικος μου εκλεγε και δεν μοιραζοταν τιποτα με την Αννυ...η Ελενα βεβαια ως πιο τσαουσα δεν αφινε τιποτα στην τυχη...τα κουκλακια μου

Καταλαβα..δεν ειμαι η μονη ανισοροπη με τις πινακιδες...χαιρομαι γι'αυτο

Αλλα ρε Αφρο εσυ πονας συχνα..εκτος απο το γνωστο πρτοβλημα στο ποδι ειχες και τιποτα αλλο;;;;

Κατι ακομα ηθελα να πω αλλα το γνωστο Αλτσχαιμερ

Καρολ ακομα εισαι αρρωστη ρε..αμαν βρε πουλακι μου...

Λενα ασε τον Σταση ακομα στη μαμα σου...

οι Αμυγδαλες ειναι υπουλη αρρωστια και δεν ξερεις τι μορφη θα εχει σε ενα παιδι..ειδικα αφου εσυ εισαι τοσο χαλια.

Στο λεω γιατι σαν παιδι υπεφερα απο αμυδγαλες..

το ξερω οτι οτι σου λειπει πολυ..αλοιμονο..αλλα σκεψου μετα οτι ακομα δεν θα εχεις γινει εσυ καλα θα αρρωστησει και ο μικρο ςκαι θα ειναι τρισχειροτερα...

καλυτερα να σου λειψει μερικες μερες ακομα παρα να αρρωστησει

Παω να κανω μπανιο...

Παναγωτα βαλε κανενα ματακι στον Φωτακο..θα τον ματιαξουν αυτες...χαχαχαχαχα

Α μπεμπου απο την κουμπαρα κανενα νεο;;;

Φραν που θα παει ..καποτε θα συναντηθουμε...χαχαχα...

σου ειπα..θελλω να ταξηδεψω Κοπεγχαγη..εκει δεν ειναι η μικρη γοργονα;;;;

Παναγιώτα δεν μας εξηγησες για τους Κατερινιωτες ...για πες για πες !!!

Ε κοπελια, δεν ηξερες...δε ρωταγες;;; :lol::lol::lol:

Α δε ξερω. Κατι εχω ακουσει για παραλια Κατερινης και τρελα γκομενακια απο ανατολικο μπλοκ.... :lol::lol::lol::lol: ΦΗΜεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςς!!!! ;);););)

Εσυ ομως μενεις Γερμανια οποτε δεν πιανεται. ^#(^^#(^^#(^^#(^

Φραν μου πολλα φιλακια.Σου απαντησα στο φεις.

Ρε Χρυσα τι λεει παλι η πεθερουλα!!!Αχ Θεε μου. Τι γελιο!!!

Σας αφηνω ομορφες.Καλο βραδυ!!!!!

Lala εγώ την ξέρω την απάντηση... Φαντάζομαι έχεις δει τι κυκλοφορεί στην Παραλία Κατερίνης το καλοκαίρι ε? :lol::D:lol::D

Αλλά ας μας πει και η Παναγιώτα... ;)

Α!!!! Τα μάτια από σένα τα πήρε... Έτσι θα λέμε! :)

Φραγκίσκα καλά είμαι, κουρασμένη μέχρι αηδίας, πάω να κοιμήσω το Μαράκι... να με κοιμήσει... θα δούμε! Ο ξανθομπάμπουράς σου? Πότε είπαμε πάτε Καμπάλα?

Πουλούσες το διάδρομο... Δεν το ήξερα.. Και τον ήθελα! Είχα τρόπο να μου τον ανεβάσουν κιόλας! Κρίμα...

Χρύσα σωστή η πεθερά!!!!!!!!!!!!! Πως τη λένε αλήθεια?? Κι εγώ δεν τρελλαίνομαι για το Γιάννης, αν έβγαζα το γιο μου Γιάννη, θα τον φώναζα Τζόνυ!

Καληνύχτα μας, καλό ξημέρωμα, καλή εβδομάδα από αύριο!

fran se ksaa rwtaw an sou hrthe apo emana mail .

lala mou nomiza oti htan video apo kapoio apo ta podilata pou legate kai den to anoiksa kan :oops:

twra to fortono .

panagiwta :lol::lol::lol::lol::lol: pisw apo to spiti mou einai ,ti leei kalo ? exw akousei kala logia alla den exw paei ...ma na bgw apo to spiti kai na paw apo pisw a faw !!!! :?

ebala ton mikro gia nani epitelous kai exw ligo sidero .

to alsos tritsi einai sto ilion kai poso tha hthela na zw ekei dipla !!!kathe mera bolta ekei tha ta pigena .

lala h mikrh einai panemorfh !!!!!!!!!!!!!!!thes na simpetherepsoume ? sthn zitaw episima :D

Περαστικα του Σπυράκου !!!

Παναγιώτα τελικα εχω μπάσα φωνή? Εγω δεν μπορω να καταλαβω .Μωλε καλα λεω εγω μαγισσα με φανταζοσασταν !!! :lol:

Ο σκοπος απο το ποδηλατάκι ειναι να μαθει το παιδι ισορροπια . Μαθαινει πως να σταματάει , να στριβει , να δινει κληση στο σωμα στις στροφές κλπ . Οταν τα καταφέρει αυτα σηκώνει και τα ποδια και εχει πλεον μαθει να οδηγει ποδηλατο με ισορροπια . Τα πεντάλια δεν ειναι προβλημα αμεσως τα μαθαινουν . Με τα ποδηλατα που εχουν βοηθητικες αυτο δεν γινετε γιατι το ποδηλατο ειναι σταθερο .

Τωρα ειδα και τα υπολοιπα ...

Φραν γιατι να μην κανει ποδηλατο στην Ουγκάντα ? Θα δεις ολα καλα θα πανε θα οργανωθειτε μια χαρα εκει . Για το γιογιο μην ανησυχεις θα σου δειξει και το παιδι τα σημαδια απο μονο του .

Λε δεν με πειραξε που δεν σχολιάσατε !!!

Μπεμπου μου σκεφτομαι να κλεισω ραντεβου με μια γνωστη μας ελληνιδα λογοπεδικό . Ο αντρας μου με λεει υπερβολική και να περιμένω λιγο αλλα εγω θελω μια γνωμη . Σκεφτομαι να το αφησω μετα την Ελλάδα ή τωρα ... Δεν λεω καθε μερα κανει προοδους αλλα καμια σχεση με το πως μιλανε τα συνομήλικα μη πω μικρότερα παιδάκια . Εμας λεει εδω και καιρο το ονομα της "Στιάννα Ποποπουλη" χαχχαααχαχα Αν καταλαβετε το επιθετο γράψτε μου .

Μπράβο στον Σπυράκο , ολα θα πανε μια χαρά . Εισαι και συ μεσα στις συνεδρίες ? Τι κανουνε ?

Ασταμάτητες ...τι να κανω να συνεχίσω , ολοκληρο λευκωμα εγινε αυτο το μνμ ..

Kαλησπέρα μανούλες!

38,5 πάλι... :( Άντε να δούμε...

Παναγιωτοσυμπεθερούλα, προσωπικά προτιμώ Πέμπτη, αλλά επειδή εμένα με κυνηγάει και κατάρα και μέχρι τελευταία στιγμή, δεν ορκίζομαι ότι θα τα καταφέρω :evil: το κανονίζουμε όποτε θέλετε, γιατί ΑΝ τα καταφέρουμε κι οι δύο, θα χαρώ πάρα πάρα πολύ!!! :D Και Παρασκευή όμως, ισχύει το ίδιο; Δεν θα μπορείς νωρίς; Τι ώρα προτείνεις; Να μας πουν κι οι άλλες...

Περί ποδηλάτων... Εμείς έχουμε ένα -σαν της Ιφιγένειας- με βοηθητικές, το οποίο όμως δεν έχουμε χρησιμοποιήσει ακόμα, γιατί θέλει φτιάξιμο. Αυτό που χαρήκαμε πολύ και οι δύο, ήταν το καρεκλάκι, στο δικό μου ποδήλατο, πίσω απ' τη σέλα!!! Αν και φοβήθηκε λίγο όταν πρωτοέκατσε, μετά ξετρελάθηκε! Μετά έμεινα έγκυος... Ανυπομονώ να έρθει το καλοκαιράκι να το ξαναχαρούμε!! :D

Συγγνώμη που δεν σχολιάζω, σας διάβασα αποσπασματικά και δεν τα θυμάμαι... :oops:

Σας φιλώ όλες όμως! :YMHUG:

Καλε ελατε που σας αρεσουν οι του ανατολικου μπλοκ..μπλιαξ.....εχασα πασα ιδεα που ειχα για την παρτι σας.

Μειρκοι ειναι καλοι..και απιστευτα Τζεντελμαν..αλλα το 99% πινει σαν νεροφυδα και τοτε γινονται απιστευτα αηδιαστικοι και απαισιοι...για ενα ημουν σηγουρη μια ζωη...οτι δε θα παντρευομουν εναν τετοιον αντρα..ενοω Ανατολικου μπλοκ τυπου

Ιφη την πεθερα την βαφτησαν Ιουλιεττα...αλλα την φωναζουν Ιουλια η Τζουλια...

Ιουλια μου ανευ παρεξηγησης..αλλα κορη Τζουλια εγω δεν βγαζω... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μιτσακη περαστηκα βρε συ...απιστευτο ποσο συχνα αρρωσταινει αυτο το παιδι....

Μπεμπου και εσεις..που να πηγενε και παιδικο ο Σπαιρους...

Χαχαααα καλε εδω το χουμε διπλα μας το ανατολικο μπλοκ !!! :lol:

Καληνυχτα Ιφιγενεια καλη ξεκούραση !

Καληνυχτα Παναγιώτα μου !

Μαρια πεθανε ο Ρασουλης ????

Αφροδιτη μου τετοιον κουκλο με χαρά αλλα πρεπει να ρωτησω και την κορη μου ! Αν ειναι σαν την μανα της δεν νομιζω να θελει μικρότερο . Καλα εγω ειχα παντα κάλο με την ηλικια δεν ηθελα ο αντρας μου (ή η σχεση μου ) να ειναι ουτε μια ωρα μικρότερος ! :lol:

Μιτσακι μου περαστικά σας !!! Αχ μωλε η μικρουλα πολυ ταλαιπωριετε τελευταια !

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...