Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου..νο 36..νέα αρχή

Recommended Posts

έβαλα το παιδί μέσα και αυτό έκλαιγε και τέλος!!!

Κόβω το κεφάλι μου ότι το ίδιο θα κάνει κι η Μαρκέλλα... Μάλλον θα δανεστούμε από κανα φίλο πρώτα να δούμε.

Μόνο 100 ρε κορίτσια? :shock::shock::shock:

Γωγώ εδώ συνηθίζεται ο μεσημεριανός ύπνος στο καρότσι και μάλιστα έξω από το σπίτι :shock: Και στους παιδικούς σταθμούς έτσι τα κοιμίζουν οπότε καλό είναι να το έχει συνηθίσει πριν πάει.

Βασικό όμως το ξεκίνησε ο άντρας μου όταν πήγα εγώ δουλειά γιατί ...δεν έχει μεμέ :lol:

Κλείνει τα 2 η Ιω? Κοίταζα τις φωτο της στο φεις αλλά δεν προλάβαινα να σχολιάσω. Τι κούκλα είναι ρε συ :x:x:x

Μονο οι Αθηναίες είναι καλσεσμένες? :evil:

Κάλεσέ μας κι εμάς και μη φοβάσαι....δε θα έρθουμε :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Χιονούλα ωραίο το ποδήλατο που έβαλες! Αλλά πως προχωράει χωρίς πετάλι;

Με τα ποδαράκια! Παίρνουν και φόρα τρέχοντας και τα σηκώνουν και μαθαίνουν να ισορροπούν. Λένε ότι μαθαίνουν ποδήλατο πολύ πιο γρήγορα έτσι.

Τι κανετε ?

Καλα μιλαμε τις ιδιες αναζητήσεις εχουμε και γω κοιταζω για ποδηλατο με πετάλια και για πατινι/ρολερ !!!

Η Χριστιάννα εχει ακομα το lauffahrrad (αυτο που εβαλε η Σνοου χωρις τα πετάλια) εχει μαθει τελεια ισορροπια και τωρα γλυκοκοιτάζει αυτα με πετάλια και το πατινι !

Σαυρογιώτα αυτο που εβαλες (να σπρωχνεις το ποδηλατο) ειναι γιαυτη την εταιρεια δεν ταιριαζει σε ολα . Για μενα κανονικα το παιδι πρεπει πρωτα να μαθει ισορροπια και μετα τετοια ποδηλατα , εξάλλου νομιζω ειναι λιγο μικρη ακομα με 12αρα ροδα δεν θα φτανουν καν κατω τα ποδια της . Βεβαια στην Ελλάδα ειναι διαφορετικά τα πραγματα και γω οταν ηρθα εδω και ειδα αυτα χωρις πετάλια ελεγα "μα πιο το νοημα?" . Μετα κατάλαβα !!! Ελπιζω να παραγγειλεις και κρανος ε??!!!

Νατάσσα δεν πηρατε διπλό ? Το μικρο που θα το βάζετε του χρονου ? :D Εχει η φιλη μου ενα τελειο αλλα πανακριβο !!!!! Μπορεις να το βαλεις πισω απο το ποδηλατο ή απλα να το σπρωχνεις με τα χερια σαν καροτσι. Εχει εδικη θεση για μωρα που την αφαιρεις μετα τον χρονο , τελειο 5απλο δεσιμο , ειναι για δυο παιδακια κλπ . Το πηραν ομως 650 ευρω !!! :shock:

Εγω αν ηξερα ποδηλατο θα επαιρνα σιγουρα αλλα τωρα τι να το κανω ???

Φραν χτες πηγα σε ενα παζαρι μεταχειρισμένων που διοργανωνε ενας παιδικος σταθμος . Πωλουσαν παιχνιδια και ρουχα . Δεν πηρα τιποτα , η Χριστιάννα ερωτευτηκε ενα πατινι αλλα ηταν ηδη πουλημένο . Το πουλουσαν 4 ευρω !!!! Εμενα μου αρεσει που εδω πουλανε τα παλια πραγματα των παιδιων τους , μου αρεσει αυτη η νοοτροπία . Εγω πολλα πραγματα ειδικά ρουχα της Χριστιάννας τα χω χαρίσει .

Να η Χριστιάννα περυσι οταν το ειχε πρωτοπαρει . Τωρα παει σφέρα και σηκωνει τα ποδια (σηκωσαμε και τη σέλα γιατι ψηλωσε )

http://www.youtube.com/watch?v=DZQZyZ_P9II

Lala για του χρόνου λέμε να πάρουμε ένα καθισματάκι έξτρα για πάνω στο ποδήλατο. Δε θέλαμε να δώσουμε πολλά γιατί δεν θα το χρησιμοποιήσουμε πολύ και δεν ξε΄ρω επίσης αν τελικά μας βολέψει. Ωραίο αυτό που περιγράφεις...

Αλλα 650 είναι πολλά...

Καλέ δεν ξέρεις ποδήλατο;;;;; :lol::lol::lol:

Μάθε μαζί με τη Χριστιάννα!!!!

Πότε έρχεστε αλήθεια;;;

Δεν ξερω λε το χω ξαναπει ! Αφου με βλεπεις ειμαι ανισορροπη !!!! :lol::lol:

Ελλάδα ερχομαστε 13/4 , προς τα βορεια γυρω 2-3/5 και φευγουμε στις 5/5 απο Θεσ. Ειδες παλι δεν ειδα τι ωρα πετάμε . Θα το κοιτάξω το βραδυ !!!

καλησπερα!!!

καταρχην ειμαι πολυ γαιδουρα!!!!!!!!!

α) μαρθουλα να χαιρεστε τον θοδωρακοοοο!!! και του χρονου με υγεια..στο ειπα στο τσατ στο φεις και μετα ξεχασα εδω :oops::oops::oops::oops::D

β)μαρακι χρονια πολλα και απο εδω!!! :D

γ)ιφιγενεια καλως ηρθες καταρχην και κατα δευτερον περαστικα στην μαμα σου

:oops::oops::oops::oops::oops:

τωρα να σχολιασωωωωωωωωωω

το ποδηλατο που λεει το χονι ειναι το ιδανικο για αυτην την ηλικια..εμεις τετοιο θα παρουμε :D

αφου ουτως ή αλλως τα πεταλ δεν τα φτανουνε ακομα ;)

νατασσα ωραι οαυτο αλλα μονο για εξοχη ή παραλια οπως ειπες! καλες βολτες!! :D

λαλα μαζι σου!!! :lol::lol:

και εγω δεν ξερω καλο :lol::lol::lol:

αφου πριν μεινω εγκυος ειχαμε αγορασει απο ενα για να πηγαινουμε βολτες και επεσα 3 φορες σε διαφορετικα σημεια της παραλιας :lol::lol::lol::lol::lol: πολυ γελιο :lol:

αφου το καρεκλακι του μικρου θα το βαλει ο κωστας στο δικο του ειναι δεδομενο!! :lol::lol:

λαλα εκανα τοσες δουλειες επειδη ελειπε ο φιλιππος απο το σπιτι :lol::lol::lol:

τον πηγε ο κωστας στο παρκο και εγω καταφερα και τις εκανα..

κανω και με τον μικρο απλα κανω τα βασικα..σκουπισμα που λατρευει ξεσκονισμα και συμμαζεμα με τ'εμποδιων :lol::lol::lol::lol::lol:

σημερα θα το εσφαζα :evil::evil:

δεν φτανε ιπου ξυπνησαμε 8παρα κυριακατικα ημουαν λιγο κοιμισμενη και ειχα τον καφε στο μπρατσο του καναπε και επινα...καποια στιγμη σηκωθηκα να τον ντυσω και τον αφησα εκει.. :?:?

σε δευερολεπτα ρε κοριτσια την ωρα που εβλεπα τα συρταρια πηγε στο σαλονι και τον εριξε οοοολο πανω στο μπρατσο του καναπε :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

πωπωπωπωπω ποιος με ειδε και δεν με φοβηθηκε..

αλλα ξερω πως α το ξανακανει..το εχει κανει πολλες φορες και εχω δοκιμασει διαφορους τροπους και δεν επιασε κανενας...εχθες εριξε τα ψυχουλα του κεικ(πολλα) στο σαγκυ χαλι :o:o:o:o

τι να τον κανω??????? ιατι ειναι τοσοοοοοο τσαπατσουλης????????????? ολα κατω τα θελει!!!!

περναει απο το τραπεχι και ριχνει τα βιβλια του ολα ενα ενα κατω και χαιρεται :?:?:?:shock:

χρυσα απο οτι ειδες δεν ηρθα.. :(:(

παιζει ο αρης...μην τον χασουμε...... :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

γεια σας κουκλες...

τι κανετε?

το Λυδιακι μου ειναι καπως καλυτερα..αν και δεν πολυτρωει ..και θελει κο...μπισκοτο..και νια...φρυγανια...παει η μπανανα που τρωγαμε και το γιαουρτι... :( αλλα τουλαχιστον εφτιαξε η διαθεση της παπιας μου... :D:D

ομως η παπιομανα κολλησε και εχω εναν βηχα απαισιοοοοοοοοο :cry::cry::cry::cry::cry: νοιωθω οτι ωρες ωρες θ ατα βγαλω... :oops::oops: παιρνω απο χθες σινεκοντ..αλλα δεν βλεπω καμμια βελτιωση..αυριο θα κατσω σπιτι ..οποτε λογικα θα με δειτε να σας γραφω...δεν μπορω να μιλησω με πιανει κριση βηχα...

Θου μου πως εισαι αγαπη μου?

Γωγακι τι κουκλα που ειναι η Ιω μας στην φωτο... :-*:-* ειναι μια θεααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!

Βενι μου αχ και εμενα τα ιδια κανει το παπι... :evil: βαζουμε σκουπα σφουγγαρισμα..λεμε αχχχ τι ωραιο καθαρο σπιτι και αφου τσιμπαει κατι στο πιατακι της μετα τσουυυυπ τα πεταει κατω και λεει και πουπα.... :lol::lol::lol: και καλα βαλε σκουπα τωρα...

Χρυσα μου τι κανετε? μανουλα φοφος και μπεμπης???????

μακια σε οοοοοοοοοοοοοοολες τις υπολοιπες... μαρακι,Ιφιγενεια,λαλα,αναστασια,lovie,νατασουλα,αρτζι,σισσιωωωωω,αφρο,χιονουλα,γιωτακι...συγνωμη αν ξεχασα καμμια...αλλα ειμαι καπως...

μαρθουλα μουυυυυυυυυυυυυυ χρονια πολλααααααααααα στον Θεοδωρακο σου!!!!!!!!!! χιλιοχρονος να ναι ...γερος ..τυχερος και πολυ ευτυχισμενος στην ομορφη του οικογενεια... :D:D:D:D

Μαρακι μου χρονια πολλαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να σε χαιρομαστε κοριτσακι μου...

γεια σας κουκλες...

τι κανετε?

Βενι μου αχ και εμενα τα ιδια κανει το παπι... :evil: βαζουμε σκουπα σφουγγαρισμα..λεμε αχχχ τι ωραιο καθαρο σπιτι και αφου τσιμπαει κατι στο πιατακι της μετα τσουυυυπ τα πεταει κατω και λεει και πουπα.... :lol::lol::lol: και καλα βαλε σκουπα τωρα...

:lol::lol: εμενα πεταει κατω διαφορα και περνει το σκουπακι και τα μαζευει :lol::lol: μεχρι και κερματα :lol::lol:

καλησπερα κοριτσια

καταρχας θελω να πω ενα

καλα μωρη συμπεθερα δηλαδη εγω αν ρθω να σας κανω ντου στα γενεθλια δε θα με δεχτεις???

α πα πα προσβληθηκα τωρα :lol::lol::lol:

εγω ποδηλατακι δεν του παιρνω ακομα, αν μεναμε αλεξ που εχει ποδηλατοδρομους καλους ναι αλλα εδω ζαμε!! κ αααααν του παρω θα του παρω αυτο χωρις τις βοηθητικες..

βενετια κ ο δικος μου ετσι κανει!!! ποτε θα σας ερθουμε για καφε???

να γεμισουμε τα σαγκυ χαλια σου?? :lol::lol::lol:

μαγδα αληθεια το συνηθιζουν αυτο με το καροτσι????

περιεργο!!!!

αχ λαλα κ εγω θα ηθελα τρελα να σε γνωρισω!!!!

πολλα φιλακια στα υπολοιπα κοριτσια!! καρολινακι μια χαρα παει το παπι σου!!

μακιααα

αν πατε για καφε στο βερντε πειτε το μου..ειμαι διπλα σχεδον ..ουτε 5 λεπτα με το τουτουυυυυυυ...και πεμπτη και παρασκευη ...για σας θα ρθω... :D:D εννοειται αν ειμαι τελειως καλα...

αφρο μου καλησπερα...πως εισαι?

sas xeretisa prin alla me grapsate :P

pira enan oreo upno alla akoma ponaei olo mou to soma ....

:oops: καλησπερα!! :):):)

και εμεις λεγαμε σημερα τι ωραια τωρα που θα φτιαξει ο καιρος να κανουμε πικ νικ!!! θελω να παρω καλαθι..εχει καμια??? που θα βρω φτηνο??? μεσω ιντερνετ ισως??

γιωτααααα δεν το προλαβα καλε!!! σε τηλ. τωρα! :D

Tzaaaaaa

Τι κανετε;;;;;

εγω καλα!!!!

Ηρθαν η Νατασουλα και η Αναστασια..τα παιδια παιξανε...

φερανε ενα σωρο γλυκα....να δω ποιος θα τα φαει

Κατα τα αλλα ειμαι καλα

Αφρο γιατι σε ποναει τοσο πολυ το σωμα ρε συ..ειναι φυσιολογικο;;;

εμενα δε με ποναει το σωμα παντα μονο οταν κανω πολλες δουλιες οπως χτες που επεσα για υπνο και βογκουσα απο τους πονους.

Για ποδηλατα εγω δε μιλαω...εδω που μενω εχει νοημα να παρω γιατι ειναι πεζοδρομος και εχει παρκο διπλα που δεν περνανε αυτοκινητα..αλλα να δοσω τποσα λευτα για βολτα 500 μετρων δεν μπορω

Επισης να πω οτι η λογικη κανω ενα μπαζαρ και πουλαω καποια πραγματα αξιας με σκοπο να τα δοσω καπου τα λεφτα εχει καποιο νοημα για μενα εχω δωσει καποια πραγματα στο χαριστικο παζαρι του χαρισε το..αλλα να πουλισω κατι μεταχειρησμενο μονο εαν εχει καποια αξια πχ επιπλα σε αριστη κατασταση, αλλιως τα χαριζω εδω και εκει.

Βενη δεν πειραζεδι ρε..αμα εχεδι το ιδιο καλο καιρο το αλλο Σαββατο παμε κεντρο για καφε..η αμα θες παμε μαζι στην κοχεν να δουμε τα ζωα.

Επισης να σας πω οτι απο χτες με ποναει η κοιλια μου αλλα νιοθω επιτελους το νινι να κουνιετε/...οχι σαν τον Χριστοφορο που επαιζε Αγγλικο πρωταθλημα αλλα κουνιετε.

Αυτα..παω να μαζεψω τα παιχνιδια οσο ο μικρος ειναι κατω

ayto skeytika kai egv simera ...poy tha brw kalathaki . :D

kala einai teleia gia kuriakatikh apodrash kai xalarosh ...an kserame ti tha doume kai an to eixame prosxediasei tha to kaname ....to epomeno sabbatokuriako leme pou tha exei palu adeia o kwstas .

xarike o mikros treksimo kai fush ...ekopse kai loloudakia kai ta mirize kai ta madise :lol::lol::lol:

thn epomenh fora tha einai kalutera .

xrusa mou pio prin egrapsa oti pigame bolta kai perpatisa to miso alsos tritsi ....e pos na mhn ponaw tora :lol::lol::lol::lol:

ρε σεις για να τα πουλαει η κοπελα θα εχει αναγκη..δηλ. αυτη νπορει να πουλαει 8 & 5ε και μαζευοντας καποια λεφτα να παει jumbo να παρει καινουργια ρουχα π.χ. ή καποια παιχνιδια που δεν μπορει αλλιως..δεν το βρισκω κακο..ο καθενας την αξια την μεταφραζει αλλιως αναλογα την κατασταση του ;)

χρυσαααα :) και εγω δεν τον ενιωθα πολυ εντονα τον φιλιππο και ελεγα μα τι ησυχο παιδακι :?:?:?:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

φωτο ωγαλατε τα μικρα να παιζουνε? βαλτε καμιααααααααα :D

Κοιμαιται..σημερα πηγαμε και εμεις θαλασσα, κουνιες και μετα σε ενα κατι σαν λουνα παρκ με τρενακια για την ηλικια του κ ξεδωσε...δεν κοιμηθηκε για μεσημερι κ επεσε απο τωρα!!

Που ειναι το παρκο Τριτση?? εχω ακουσει οτι ειναι ωραιο!

Κοριτσια εγω πιστευω (διοτι το εχω δει πολυ συχνα αυτο το σεναριο) οτι σπανια ατομα που πουλανε παλια ρουχα για 5 και 8 ευρω το κανουν για βιοποριστικους λογους..αλλα οπως ειπα δεν αναφερομαι για εδω, το βλεπω παντου..Τεσπα, στην τελικη τι με νοιαζει....

Νατασσα ναι τον πουλησα τον διαδρομο τελικα...αρκετα φτηνα, μονο 300 ευρω αλλα δεν πειραζει...εχω ενα αγχος λιγοτερο για την μετακομιση...

ΧΡυσα χαιρετω! χαρηκα που περασατε ωραια..εγω μωρε ποτε θα σε γνωρισω????

Για το Βερντε ειπα, αν ερθω θα ερθω μονη, αλλα θα σας απαντησω πεμπτη..δηλαδη τι να απαντησω, αν ειναι θα με δειτε εκει..Με αυτοκινητο θα ερθω και εγω, αν ερθω ανετα παω μετα οποια κοπελα θελει στο μετρο..Σισσιω υποσχομαι στο μετρο θα σε παω αν ερθεις μαζι μου, δεν θα σε κανω το γυρο της Αθηνας αυτη τη φορα :lol::lol::lol:

Σας καληνυχτιζω, κοιμαται το μικρο, παω να διαβασω τιποτα...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...