Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου..νο 36..νέα αρχή

Recommended Posts

τι κανετε?

ιφιγενεια ναι βρηκε φορμακια..απο σουηδια..χαχαχα7

σιγα μη το αφηνε..

λενα αντε υπομονη..πολυ σπαστικο οι αμυγδαλες..

μα τι τελεια μερα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΤΙ ΚΑΝΕτε?

Γωγω πως περασε ο καιρος!

οποτε ο καφες πεμπτη?

τι ωρα περιπου?

ειμαι νυχτα ...μην το κανουμε πολυ απογευμα!

να ρωτησω....δεν θα βολευε μοναστηρακι?

Θουλη..την αγαπη μας!

μαγειρευω....ημουν πρωι....νυσταζω...χθες ειχα αυπνιες!

καλησπέρα!!!! Λαλα πρωτη φορα μετα απο πολυ καιρο βγαινουμε σε ταβερνα χωρις τ μικρη, ειχα λιγες τυψεις αλλα κατάβασα μπολικη μαλαματινα με κοκα κολα και συνηλθα!!!!νατάσσα μου δυστυχώς ή ευτυχώς φεύγουν σήμερα ! :D ! Αναστασία μου πολυ κριμα για τη νονά σας!!! Λενα κουράγιο ,τελικα θα τον πάρεις σημερα? μαμαΘου τα φιλιά μου!!! Γωγούλα μου τι έχεις?κοντευεις κουκλα!!! Ιφι τι ποδηλατο της εχεις γτ σκεφτομαι κ εγώ να της παρω ένα,εδω μολις βγαινει ηλιος κατεβαίνουν ολα τα παιδακια κατω ,επαρχία ,ειναι τελεια!!! και συντομα θα κανουμε κ μπανάκια!! :D:D φιλιά σε όλες !!!!θα ξεπροβοδίσω τα πεθερικά!

εχει φεστιβαλ κινηματογραφου?ευτυχως που δεν ειμαι εκει ,θα δουλευα στανταρ!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Γιώτα φεστιβαλ ντοκιμαντεςρ είναι...

Χθες σινόταν χαμός στην παραλία και στο κέντρο με τέτοια λιακάδα. ΄Ηταν τέλεια!!

Αααααααα δε σας είπα...

Πήραμε αυτό εδώ για την Ειρήνη...

http://www.amazon.co.uk/Bumper-Adventur ... 25&sr=8-19

για να πηγαίνουν βόλτες μπαμπάς κόρη.

Το έχει καμία σας;;; Πείτε γνώμες

τεελειο νατασα..ποσο'΄"¨?

κ που θα το χρησιμοποιειται/?για πες/..

γιωτινι μια χαρα η πεθερα..παλι δουλειες εκανες.ποσες ρετσινες κατεβασες?

ντιρλα μετα?

βικυ τα φιλια μου..

Νατασσα κατι παραπλησιο εχει η Αργκι!!!! εγω αμα βγω με κατι τετοιο στο δρομο ,θα μας πατησουν τα αμαξια,προτιμώ το άλλο που μπαινει πισω απο τη σέλα!!

Θουθου μια χαρα ξηγηθηκε!!! :D:D:D:D:D καλε κατεβασα 8 ποτηρια και ημουν μια χαρα!!!!!μπεκροκανατα!!!

Γεια σας!!

Βλεπω δανεζικες επιρροες!! στη Δανια ολοι τετοια εχουν και τα λενε εκει Christiana bikes απο την γνωστη περιοχη της Κοπεγχαγης..Στους παιδικους πολλες φορες πανε βολτα τα παιδια με ποδηλατο και τετοιο προσθετο μπροστα!

Γιωτα ποσα ηπιες??? αντε και εις ανωτερα!! και εγω θελω!!

λενα περαστικα!!

Για τη συναντηση στο Βερντε δεν ξερω αν θα ερθω, κανονιστε και θα δω.σιγουρα το Σεμπ δεν θα τον φερω απογευμα διοτι δεν θα το χαρει, δεν εχει νοημα...Επειδη ομως θα ειμαι Ροδο την τεταρτη (θα γυρισω τεταρτη βραδυ βεβαια) θα δω πως θα βολεψει την επομενη...

Αχ θα πω την κακια μου! Μα τι νοημα εχει να πουλησεις παπουτσακια και ρουχα για 5 και 8 ευρω??? Οκ και εγω πουλησα το διαδρομο και ενα επιπλο (κ αυτο μονο λογω μετακομισης) αλλα το θεωρω λιγο ψιλικατζιδικο να πουλας τα παλια παπουτσια του παιδιου σου (εστω και σχεδον αφορετα) για 5 και 8 ευρω...το βλεπω παντου, δεν αναφερομαι στο μαμμυ συγκεκριμενα...

Παναγιωτα θελω να δηλωσω δημοσια οτι εχεις το πιο ησυχο και καλοβολο μωρο!!! καλε τι αγγελουδι ηταν αυτο..ουτε που κουνηθηκε...Και ο Νικολας τελειος με το τζελ...

Και εδω θελω να ζητησω δημοσια συγγνωμη απο Αφροδιτη και Παναγιωτα για τα σπρωξιματα που εχωσε ο Σεμπ στον Μανωλη κ τον Νικολα...Πω πω πω πω..τι ντροπη!! μα τι να κανω πια!! δεν θελω να τον πηγαινω πουθενα!!

Θουλιτσα εστω κ αργα, να χαιρεσαι τον Ντοντο..συγγνωμη για την καθυστερηση δεν το ηξερα οτι γιορταζει!!

γεια σου αργυρουλα!!!!

Νατασα μου φιλη της Μπαρμπι και εσυ?εχει που εχει κολλημα η κορακλα μου με την μπαρμπι...αχχχχχ!!!!

Φρανι ειπια αρκετα μα δεν με επιασε καθολου!!! :? γυρισαμε σπιτι 1 η ώρα κ μας ειπε η πεθερα οτι κοιμηθηκε στις 00.30!!!! :shock: να υποθεσω οτι με περιμενε? :D8-)

ορίστε να πιούμε!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

για να μην σας τα πρηζω με τα ποδηλατα βρηκα αυτο ,οποια θελει ας το διαβάσει!!! :lol:

http://www.cyclist.gr/article.php?id=1349

Καλησπέρα!

Το μωρούλι μου κοιμάται :x

Την είχε βγάλει ο πατέρας της να την κοιμίσει στο καρότσι -έτσι κοιμάται το μεσημέρι- και πλάνταξε στο κλάμα :? Γυρίσανε πίσω σε 20 λεπτά...

Με το που την πήρα αγκαλιά και ακούμπησε τα χειλάκια της στο στήθος μου έκλεισε μάτια και κοιμηθηκε αμέσως... Τι μαμο-βυζο-εξάρτηση είναι αυτή? :?

Αυτά τα τρεϊλεράκια για ποδήλατα "παίζουν" πάρα πολύ εδώ. Και είναι κι εδώ πανάκριβα. Εμείς δεν ξέρω αν θα πάρουμε γιατί φοβάμαι ότι θα δώσουμε ένα σωρό λεφτά και στο τέλος δε θα κάθεται η Μαρκέλλα -κλασσικά- και θα τα κλαίμε. Προς το παρόν έχω βάλει στο ποδήλατό μου καθισματάκι αλλά δεν κάθεται πολύ... Στην Ελλάδα, στην Πάτρα ειδικά δεν έρω αν θα τολμούσα να χρησιμοποιήσω κανένα απ'τα δύο για να είμαι ειλικρινής.

Για παιδικό ποδηλατάκι επίσης πιστεύω ότι οι βοηθητικές, κάθε άλλο παρά βοηθητικές είναι :P Δε βοηθάνε το παιδί να μάθει. Υπάρχουν κάτι ποδηλατάκια χωρίς πεντάλ που είναι πολύ καλύτερα για να μάθει ένα παιδάκι ισορροπία και να πάρει στη συνέχεια κανονικό ποδήλατο. Κάτι τέτοιο ας πούμε

http://www.sport-tiedje.no/no/Puky-Loep ... rd-PU-4006

Τα είχα πρωτοδεί στη Γερμανία αλλά τώρα έχουν έρθει κι εδώ. Υπάρχουν στην Ελλάδα? :roll:

Αχ θα πω την κακια μου! Μα τι νοημα εχει να πουλησεις παπουτσακια και ρουχα για 5 και 8 ευρω??? Οκ και εγω πουλησα το διαδρομο και ενα επιπλο (κ αυτο μονο λογω μετακομισης) αλλα το θεωρω λιγο ψιλικατζιδικο να πουλας τα παλια παπουτσια του παιδιου σου (εστω και σχεδον αφορετα) για 5 και 8 ευρω...το βλεπω παντου, δεν αναφερομαι στο μαμμυ συγκεκριμενα...

Κι εμένα μου φάνηκε κάπως αυτό. Σκέφτηκα ότι θα μορούσε να τα χαρίσει κάπου που τα έχουν ανάγκη. Αλλά μετά σκέφτηκα -πολύ σκέψη σήμερα :lol: - ότι για να μπαίνει στη διαδικάσια να το κάνει μπορεί για αυτήν τα 5 και τα 8 ευρω να μην είναι τόσο αμελητέο ποσό όσο μας φαίνεται εμάς :roll:

Σαβροπινγκ θέλω κι εγώ να τα πιω ... Έχω και τόσο καιρό που δε χρειάζομαι και πολύ. Ένα - δυο ποτηράκια και θα είμαι γκολ :lol:

http://www.facebook.com/album.php?id=11 ... 45&theater

Γιώτα δες στο fb. Έχω φωτογραφίες το Μαράκι με το ποδήλατο.

22 μηνών ανέβηκε πρώτη φορά. Φέτος που ψήλωσε και φτάνει και πατάει και τα ποδαράκια της κάτω, είναι μέσα στην τρελλή χαρά! Ο Κωννος λέει φέτος το καλοκαίρι, θα βγάλουμε και τις βοηθητικές! Ναι καλά!!! :lol:

mitsakii περαστικά στην κουκλίτσα μας!!!

Θουλάκι μου τι κάνεις καρδούλα μου;;;;;;;;;Είσαι καλά;;;;; :D:D:D:D:D:D

Ρε Νατάσα είσαι σίγουρη ότι θα χρησιμοποιήσεις αυτό το πράγμα στην Ελλάδα;;;;;;;; :?:?:?:? Με τίποτα δε θα το έπαιρνα...Εδώ οι οδηγοί δε σέβονται τίποτα... :twisted::twisted::twisted: Εκτός αν έχετε ποδηλατόδρομους εκεί... :?:?

Ρε Σαβρογιώτα να σου πω...Δεν είναι μικρές οι γαϊδουρίτσες μας για τετοια ποδήλατα;;;;; :?:?:? Η Ιω δεν ξέρει να κάνει πάντως... :?:?:? Αχ και μου αρέσουν τόσο πολύ... :x:x:x:x:x Η μαμά μου στα γενέθλια της θα της πάρει αυτοκίνητο να μπαίνει μέσα που πηγαίνει με μπαταρίες ή με κοντρόλ..Σαν τηλεκατευθυνόμενο.... :D:D:D:D

Βίκυ η Αναστασία θα μένει Χαλάνδρι και γι'αυτό είπαμε για Βέρντε...Θα τη φέρει η φίλη της και θέλει κάπου κοντά... :?:?:?

Μάγδα ρε γιατί την κοιμίζετε στο καρότσι;;;; :?:?:?:? Μόνο με βυζάκι ηρέμησε το μαναράκι ε;;;; :D:D:D

Φρανιιιιιι μη και δεν έρθεις...Σε σκότωσα!!!!!!!!! :D:D:D Ούτε εγώ θα πάρω την Ιωάννα... :oops::oops:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ,ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ....

Το Σαββατο 2 Απριλίου η Ιωάννα μου θα σβήσει τα 2 κεράκια της.... :D:D:D:D:D Θα κάνουμε τα γενεθλιάκια της!!!!!!!!!!!!!!Όλες οι Αθηναίες είστε καλεσμένες!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D

γεια σας κορίτσια

κοιμούνται όλοι

ξάπλωσα λίγο με την Ιωάννα και κοιμήθηκα κι εγώ λίγο

τσακωθήκαμε με την Ιωάννα γιατί ήθελε και δεν της έδωσα Νουνου :cry:

δεν της έδωσα γιατί έφαγε 3 κουταλίτσες από το μεσημεριανό της

(κοτόπουλο με ρυζι) που είναι και από τα αγαπημένα της.

Της εξήγησα ότι πίνουμε το γάλα το μεσημέρι αφού φάμε το μεσημεριανό μας

Βέβαια δε φταίει αυτή πολύ συχνα της δίνω γάλα κι ας μην έχει φάε μεσημέρι να μην

τη νιώθω νηστική :roll:

ifigeneia efxaristo!! clermont einai ?einai baru?

Ούτε που ξέρω...

Χμ, ναι είναι λιγάκι βαρύ...

Δεν την καμάρωσα φέτος να κάνει. Ο μπαμπάς της λέει ότι δεν τη σταματάει τίποτα! :lol:

Αχ Μαράκι, ας μου ζητούσε γάλα η συνονόματή σου και θα της άρμεγα αγελάδα ολόκληρη να πιει!!! :roll:

Αργι είναι διπλό το δικό σου έτσι;; Είστε ευχαριστημένοι;;;

να σου πώ εμείς το πήραμε 100 ευρώ (να θυμάμαι καλά) από έναν συνάδελφο του άντρα μου, ο οποίος δεν το χρησιμοποίησε ποτέ!!!! έβαλα το παιδί μέσα και αυτό έκλαιγε και τέλος!!!

έτι το πήραμε εμείς και βάλαμε μέσα τον Λουκά όταν ήτνα 1 χρονών, την πρώτη φορά έκλαιγε, μετά όμως όλα εντάξει, κατεβάσαμε και την σίτα για να μην μπαίνουν ζωήφια!!! :? , του βάλαμε και αντιηλιακό, καπελάκι και βουρ, μιλάμε το παραχρησιμοποιήσαμε, πολλές πολλές βόλτες, πικ νικ κ.λπ...τέλειο.....το δικό μας είναι για 2 παιδάκια,......βάλαμε το μπουμπούκι 8 μηνών και πραγματικά ήταν νωρίς (λάθος μας!), έκλαιγε και δεν το χρησιμοποιήσαμε παρά μόνο όταν χρόνισε, μετά της άρεσε, όχι όσο στον Λ. αλλά δεν έκλαιγε και κοιτούσε όλο έξω, όμως τώραο Λ. μεγάλωσε και δεν χωράει!!! :roll::roll::roll::roll: και λέμε να το πουλήσουμε, ακόμη βέβαια δεν ξέρουμε αλλά προς τα εκεί οδεύουμε.............

είναι για πολλές χρήσεις π.χ. κάποιοι το χρησιμοποιούν και σαν καρότσι, το βγάζουν από το ποδήλατο, άλλοι το χρησιμοποιούν για να πάνε για ψώνια με το ποδήλατο............

πάντως εμείς όταν πηγαίναμε όλοι κοιτούσαν τα παιδιά και γελούσαν!!! (?) :roll::roll::roll:

εμάς μας άρεσε και μας βόλεψε πολύ

πάντα συνδεδεμένο στο ποδήλατο του άντρα μου γιατί εγώ φοβόμουν μήπως χτυπήσω κανένα αμάξι!!! :?:?

Γωγώ μένω σε προάστιο και η εξοχή είναι 5 λπετά από τσο σπίτι μου οπότε δε φαβάμαι. νέχκοπό να το χρησιμοποιήσω μέσα στην πόλη. Μόνο σε καμιά παραλία αλλά και στο καμπινγκ το καλοκαίρι...

Αργι όταν αποφασίσεις να το πουλήσεις να μου πεις.

;););)

Franita τον πούλησες το διάδρομο;;;;

Χιονούλα ωραίο το ποδήλατο που έβαλες! Αλλά πως προχωράει χωρίς πετάλι;

;););)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...