Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 6ο ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ (ΠΡΩΤΟ Ο ΘΕΟΣ)ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΝΑ ΒΑΨΩ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΘΕΛΩ ΕΣΤΩ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΙΧΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΑΖΙΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΚΟΥΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ. Η ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΕΙΝΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΙΣ ΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΞΥΛΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ???? ΕΧΩ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ!!!! ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!! :roll::o

Δημοσίευση

Καλησπέρα και σε σένα. Σου εύχομαι με το καλό να έρθει το μωράκι σου.

Μπορείς το γαλάζιο να το συνδυάσεις με ένα πορτοκαλί ανοιχτό, το οποίο θα ταιριάζει με την ντουλάπα σου.

Και αν έχετε όρεξη για παιχνιδάκια μπορείτε να προσθέσετε ακόμα ένα χρώμα, την ώχρα για παράδειγμα. Αλλά να επιλέξετε μία φωτεινή ώχρα και όχι σκούρα. Έτσι μπορείτε να βάψετε τον έναν τοίχο γαλάζιο, το ταβάνι και τους υπόλοιπους τοίχους με την ώχρα και με το πορτοκαλί να κάνετε μία λωρίδα γύρω στα 30 εκατοστά, που θα περνάει γύρω από τους τοίχους, και στην οποία μπορείτε να βάλετε διάφορα αυτοκόλλητα.

Έτσι για να το διαφοροποιήσετε λιγάκι από τα κλασσικά.

Αντε και με το καλό το μωράκι σας.

Δημοσίευση

Γεια σου Νικολετα κ με το καλο το μωρακι σου.

Εγω προτεινω να μην βαλεις πολλα διαφορετικα χρωματα στο τοιχο.Προτεινω να παιξεις με αυτοκόλλητα, μπορντούρες η ακόμα καλλιτερα με ταπετσαρια.Για παραδειγμα,αφου θέλεις μπλε,βρες 2 αποχρωσεις του γαλάζιου μια πιο απαλη κ μια πιο εντονη κ βαψε τον πιο μεγαλο τοιχο με το σκουρο κ το υπολοιπο με το πιο απαλο ή βαψε στο 1μετρο απο το δαπεδο με τη μια αποχρωση,βάλε μια ωραια παιδικη μπορντουρα κ ο υπολοιπος τοιχος μεχρι πανω με την άλλη αποχρωση.

Το "θεμα" με τα παιδικα δωματια ειναι οτι μεγαλώνουν τοσο γρηγορα τα παιδια κ δε θα προλαβαινεις να κανεις αλλαγες.Αλλαζουν οι αναγκες τους.

Γι αυτο κ σου προτεινω αυτοκόλλητα κα μπορντουρες που μπορεις να τα αλλαζεις οσο συχνα θέλεις χωρις κοπο κ χρονο.

Ελπιζω να βοηθησα!

Δημοσίευση

μεις προσφατα βαψαμε το δοματιο του μεγαλου μας , το καναμε σε ασημετρο στιλ βουνο- λειβαδι με πανω ενα θαλλασι και κατω ενα ωραιο λαχανι χρομα. Θα βαλουμε αυτα τα αυτοκολλητα http://www.cosycorner.gr/products/detai ... gr&id=1475

απλα τα χρωμματα μας ειναι λιγακι πιο εντονα απο της φωτογραφιας

Στου μικρου θελλω να φτιαξω αυτο http://www.cosycorner.gr/products/detai ... gr&id=1263

και επειδη η βαση μας ειναι ηδη απαλο καφετι, θα βαψουμε αργοτερα μονο τον ουρανο

Δημοσίευση

Καλησπέρα Νικολέτα , και με το καλό να έρθει ο πρίγκιπας σου.

Και εγώ που έβαψα το παιδικό δωμάτιο τον Ιούνιο (γέννησα τον Σεπτέμβρη τον μπέμπη μου) πήρα πολύ ωραία και καθόλου συνιθισμένα αυτοκόλητα τοίχου από το cosy corner. Μπές στο site έχει όλο τον κατάλογο. Μπορείς να πάρεις κάποιες ιδέες.

Δημοσίευση

Γεια σου ΝΙΚΟΛΕΤΑ και με το καλό το μωράκι σου!

Εμείς βάψαμε το δωμάτιο του μπέμπη μας ως εξής: ο ένας τοίχος γαλάζιο σκούρο, ο άλλος γαλάζιο ανοιχτό και ένα μικρό τμήμα τοίχου (ό,τι απομένει από το παράθυρο και ό,τι απομένει δίπλα στην ντουλάπα) το κάναμε βεραμάν φωτεινό! αυτοκόλλητα σε στυλ παράστασης όπως του cosycorner δεν έβαλα τελικά, μόνο 4 μικρά τετράγωνα τοίχου που πήρα από το Jumbo κ όταν πρώτα ο Θεός μεγαλώσει λίγο ο μικρός, θα διακοσμήσουμε με looney tunes. Πολύ ωραίο site είναι και το mywall.gr.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι ετσι γράφει το κουτί αναλογίες συνήθως 3 κουταλιές Σιμιγδάλι 90ml Γάλα. Φρουτο βάλε κ στη βρωμη είναι ανοστο τελείως. 
    • Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...