Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια sos,την βοηθεια σας :!::!::!::!: μολις πληροφορηθηκα απο τη γειτονισα οτι την προηγουμενη εβδομαδα που ελειπα απο το σπιτι ειχαμε διακοπη ρευματος 5 ωρες :twisted::twisted::twisted: εγω μεθαυριο επιστρεφω στη δουλεια και στο ψυγειο ειχα κανει τραπεζα γαλακτος εδω και 1 μηνα :!::!::!::!: τι να κανω :?::?::?: εχω παθει φρικη :!::!: ουτε το γνωριζα για να το ελεγξω οταν γυρισα σπιτι :(:(:(

Για το ιστορικο να πω οτι ,το ψυγειο ειναι διπορτο,δεν ανοιγει συχνα γιατι ειναι στην κατω κουζινα και δεν το χρησιμοποιουμε και προς το παρον δεν εχω χρησιμοποιησει απο αυτο το γαλα στο παιδι :!::!:

Τι να κανω :?::?::?:

Δημοσίευση

καλησπερα

μεσα σε 5 ωρες δε νομιζω να επεσε τοσο πολυ η θερμοκρασια της καταψυξης.. απο τη στιγμη που δεν ανοιξε κ καθολου το ψυγειο.

μην ανησυχεις, δε νομιζω να υπαρχει προβλημα!

καλη επιστροφη στη δουλεια!

Δημοσίευση

Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα

Εμείς έτυχε να έχουμε διακοπή για 3 ώρες, μόλις ήρθε το ρεύμα έλεγξα τα μπουκαλάκια με το γάλα και δεν είχαν αλλοιωθεί καθόλου οπότε και τα χρησιμοποίησα κανονικά.

Δημοσίευση

ευχαριστω ρε κοριτσια :!: μπορω να το ελεγξω καπως το γαλα :?:

Σε καποιες συναντησεις στο περι θηλασμου,μας ειχαν πει οτι το γαλα που βγαζουμε απο την καταψυξη μπορει να εχει μια περιεργη γευση,οποτε μονο απο τη γευση δεν μπορω να το ελεγξω :roll::roll: ξερετε καποιον αλλο τροπο :?:

Δημοσίευση

Ειχε αποψυχθει καθολου η καταψυξη..θα το καταλαβεις εαν ειχες μεσα κατεψηγμενα λαχανικα και τωρα ειναι σε συμπεγες παγο...δηλαδη ειναι ολο ενα κομματι πχ αρακας και οχι σπασμενα κομματακια

Εαν τα περισσοτερα λαχανικα ειναι ετσι τοτε ειχε μερικως αποψυχθει και το γαλα, εαν τα λαχανικα ειναι σε κανινικα κατεψηγμενα κομματια τοτε δεν υπαρχει κανενα προβλημα.

Συνηθως ομως σε ψυγεια που εχουν χωριστη καταψυξη εφοσων αυτη δεν ανοιχτει αντεχουν κατεψηγμενα περιπου 8-10 ωρες, οποτε μην ανισυχεις τζαμπα

Δημοσίευση

H θερμοκρασια της καταψυξης ειναι -18 βαθμους και στο διαστημα των 5 ωρων (ειδικα τωρα που ειναι χειμωνας και επειδη δεν την ανοιξατε ) δεν εγινε αποψυξη του γαλακτος να ανεβει δηλ η θερμοκρασια ανω του 0. Μπορει να αλλαξε η θερμοκρασια αλλα δεν εγινε αποψυξη και αυτο μας ενδιαφέρει . Το γαλα ειναι οκ .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...