Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 921
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αλήθεια ρε κορίτσια που θα βρω τις προσφορές της….είμαι περίεργη τώρα !!!!

Αλλά από το σπίτι, εδώ μπαινοβγαίνουν διάφοροι και δεν μπορώ να διαβάσω με την ησυχία μου.

Πως λέγεται το θέμα που άνοιξε???

Δημοσίευση

Λοιπόν θα τρελαθείς Βάσω αν δεις τι σου βρήκα να διαλέξεις:

Ξεκίνα να διαβάζεις:

1) κουπόνια για ταμπλέτες Fairy

2) γυναικεία ζακέτα με εσάρπα large (δεν ξέρω αν σου κάνει το μέγεθος αν είναι μεγάλη καλώς την κόβεις και θα είναι super)

3) βιβλίο για ζώδιο του καρκίνου

4) 2 παιχνίδια α) ένα ελατήριο (πολύχρωμο το είδα ωραιότατο) β) πλαστική μπάλα ποδοσφαίρου

5) πλαστικά κουταλάκια φαγητού (δεν τα είδα το ξέχασα sorry)

6) κορνίζα από χαρτόνι χονδρό (πρόσεξε χονδρό όχι μ@λ.....) είναι λέει και zoom τι είναι αυτό δεν ξέρω πάντως είναι ολοκαίνουργια στην ζελατίνα της

7) Συνταγές από τον τηλεθεατή ένθετο με συνταγές της Λωξάνδρας "νοικοκυρές μαγειρεύουν συνταγές από την Θράκη" μπορεί να πας να μην ξέρεις να μαγειρεύεις

8) Cd του Χατζηγιάννη από εφημερίδα

Για διάλεξε και πες μου

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσιααααααααα!!!!!!!!! Τι κανετε??

Μολις εβαλα το παστιτσιο στο φουρνο και εκατσα πριν πλενω τα συμπραγκαλα! Ζαλαδα με επιασε τοση ωρα ορθοστασια. Δεν προλαβα να διαβασω τιποτα σημερα..

Βικακι παω να βρω την συνταγη σου με τον χαλβα γιατι το μισο το κουτι το εφαγα η γουρουνα! :lol:

Μιρλιτσα αν πας στα καινουρια θεματα με το γκρι πλαισιο εχει πολλες που πουλανε διαφορα. Χαμος γινεται τελευταια..

Φιλακια σε ολες!! Ισος ξαναμπω αργοτερα!

Δημοσίευση

λοιπον

σε μια κατσαρολα λιωνεις σε μπεν μαρι 2 κουβερτουρες μια κουταλια μελι κ μια κουταλια κακαο

αφου λιωσουν τα κατεβαζεις περιμενεις κανα 2 λεπτα κ ριχνεις 2 κομματια χαλβα σε κομματακια αυτο το βλεπειις με το ματι αν θες περισσοτερο η λιγοτερο κ τα φουντουκια η ολοκληρα η θρυματισμενα μια χουφτα

μετα ψυγειο...

τωρα για να το φας αν θες να το φατε με πιρουνακι θα το βγαλεις απο το ψυγειο κ περιμενεις λιγο να μαλακωσει γιατι ειναι σκληρο αλλιως το βγαζεις το πιανεις με τα χερια κ το τρως σαν σοκολατα ολα τα λεφταααααααα εγω ετσι το φαγα :lol::lol::lol::lol: το πασπαλιζεις επανω κ με θρυματισμενο χαλβα

καλη επιτυχιααααααααααααα

Δημοσίευση

Λοιπον Ρια θελω την προσφορα 2 θελω να φοραω την ζακετα στο γραφειο μου να εχω κατι

και εδω οταν κρυωνω ειναι και μεγαλη σουπερ.....

Την προσφορα 3 ο αντρα μου ειναι καρκινος να μαθω κατι......

Και την προσφορα 7 για να δινω συνταγες στην Βικαρα να δει αυτη πως δεν ξερει μονο αυτη συνταγες

αλλα και εγω :lol::lol::lol:

Τα υπολοιπα μπορεις να δωσεις σε αλλη.......

Δημοσίευση

γεια σας τρελοκοριτσα

τι κανετε βρε????

αχχχ καλε εχασα το θεικο χαριζω θηκη για χαρτοπετσετες :lol::lol::lol::lol: λετε να την εχει ακομη???

μου λειπει μια :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ουτε εγω εχω μαγειρεψει ειμασταν μεχρι τωρα στις κουνιες ;)

Δημοσίευση

Καλέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε τις είδα όλες τις προσφορές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ρε δεν πάει καλάαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Άσε που μας δουλεύεις ψιλό γαζί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

E ρε ζόρια που τραβάει ο κόσμος!!!!

Δημοσίευση

Και δεν μου το στέλνει???? Αν θα με ρωτήσουν το μεσημέρι που είναι το φαγητό θα τους πω έρχεται από την Γερνανία :lol::lol::lol::lol:

Λενάκι στείλτο και θα το φάω την άλλη εβδομάδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια σας αποχαιρετώ!!!!!!!!!!

Αύριο πάλι θα δω και την απάντηση της φλογέρας και μετά θα πάρω και τα υπόλοιπα!!!!!!!!

Φιλάκια σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπεμπούλης 1000 συγνώμη η θήκη είναι κλεισμένη από την Μιρλίτσα διάλεξε κάτι άλλο!!!!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Ναι ετσι γράφει το κουτί αναλογίες συνήθως 3 κουταλιές Σιμιγδάλι 90ml Γάλα. Φρουτο βάλε κ στη βρωμη είναι ανοστο τελείως. 
    • Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...