Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 921
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αλήθεια ρε κορίτσια που θα βρω τις προσφορές της….είμαι περίεργη τώρα !!!!

Αλλά από το σπίτι, εδώ μπαινοβγαίνουν διάφοροι και δεν μπορώ να διαβάσω με την ησυχία μου.

Πως λέγεται το θέμα που άνοιξε???

Δημοσίευση

Λοιπόν θα τρελαθείς Βάσω αν δεις τι σου βρήκα να διαλέξεις:

Ξεκίνα να διαβάζεις:

1) κουπόνια για ταμπλέτες Fairy

2) γυναικεία ζακέτα με εσάρπα large (δεν ξέρω αν σου κάνει το μέγεθος αν είναι μεγάλη καλώς την κόβεις και θα είναι super)

3) βιβλίο για ζώδιο του καρκίνου

4) 2 παιχνίδια α) ένα ελατήριο (πολύχρωμο το είδα ωραιότατο) β) πλαστική μπάλα ποδοσφαίρου

5) πλαστικά κουταλάκια φαγητού (δεν τα είδα το ξέχασα sorry)

6) κορνίζα από χαρτόνι χονδρό (πρόσεξε χονδρό όχι μ@λ.....) είναι λέει και zoom τι είναι αυτό δεν ξέρω πάντως είναι ολοκαίνουργια στην ζελατίνα της

7) Συνταγές από τον τηλεθεατή ένθετο με συνταγές της Λωξάνδρας "νοικοκυρές μαγειρεύουν συνταγές από την Θράκη" μπορεί να πας να μην ξέρεις να μαγειρεύεις

8) Cd του Χατζηγιάννη από εφημερίδα

Για διάλεξε και πες μου

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσιααααααααα!!!!!!!!! Τι κανετε??

Μολις εβαλα το παστιτσιο στο φουρνο και εκατσα πριν πλενω τα συμπραγκαλα! Ζαλαδα με επιασε τοση ωρα ορθοστασια. Δεν προλαβα να διαβασω τιποτα σημερα..

Βικακι παω να βρω την συνταγη σου με τον χαλβα γιατι το μισο το κουτι το εφαγα η γουρουνα! :lol:

Μιρλιτσα αν πας στα καινουρια θεματα με το γκρι πλαισιο εχει πολλες που πουλανε διαφορα. Χαμος γινεται τελευταια..

Φιλακια σε ολες!! Ισος ξαναμπω αργοτερα!

Δημοσίευση

λοιπον

σε μια κατσαρολα λιωνεις σε μπεν μαρι 2 κουβερτουρες μια κουταλια μελι κ μια κουταλια κακαο

αφου λιωσουν τα κατεβαζεις περιμενεις κανα 2 λεπτα κ ριχνεις 2 κομματια χαλβα σε κομματακια αυτο το βλεπειις με το ματι αν θες περισσοτερο η λιγοτερο κ τα φουντουκια η ολοκληρα η θρυματισμενα μια χουφτα

μετα ψυγειο...

τωρα για να το φας αν θες να το φατε με πιρουνακι θα το βγαλεις απο το ψυγειο κ περιμενεις λιγο να μαλακωσει γιατι ειναι σκληρο αλλιως το βγαζεις το πιανεις με τα χερια κ το τρως σαν σοκολατα ολα τα λεφταααααααα εγω ετσι το φαγα :lol::lol::lol::lol: το πασπαλιζεις επανω κ με θρυματισμενο χαλβα

καλη επιτυχιααααααααααααα

Δημοσίευση

Λοιπον Ρια θελω την προσφορα 2 θελω να φοραω την ζακετα στο γραφειο μου να εχω κατι

και εδω οταν κρυωνω ειναι και μεγαλη σουπερ.....

Την προσφορα 3 ο αντρα μου ειναι καρκινος να μαθω κατι......

Και την προσφορα 7 για να δινω συνταγες στην Βικαρα να δει αυτη πως δεν ξερει μονο αυτη συνταγες

αλλα και εγω :lol::lol::lol:

Τα υπολοιπα μπορεις να δωσεις σε αλλη.......

Δημοσίευση

γεια σας τρελοκοριτσα

τι κανετε βρε????

αχχχ καλε εχασα το θεικο χαριζω θηκη για χαρτοπετσετες :lol::lol::lol::lol: λετε να την εχει ακομη???

μου λειπει μια :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ουτε εγω εχω μαγειρεψει ειμασταν μεχρι τωρα στις κουνιες ;)

Δημοσίευση

Καλέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε τις είδα όλες τις προσφορές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ρε δεν πάει καλάαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Άσε που μας δουλεύεις ψιλό γαζί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

E ρε ζόρια που τραβάει ο κόσμος!!!!

Δημοσίευση

Και δεν μου το στέλνει???? Αν θα με ρωτήσουν το μεσημέρι που είναι το φαγητό θα τους πω έρχεται από την Γερνανία :lol::lol::lol::lol:

Λενάκι στείλτο και θα το φάω την άλλη εβδομάδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια σας αποχαιρετώ!!!!!!!!!!

Αύριο πάλι θα δω και την απάντηση της φλογέρας και μετά θα πάρω και τα υπόλοιπα!!!!!!!!

Φιλάκια σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπεμπούλης 1000 συγνώμη η θήκη είναι κλεισμένη από την Μιρλίτσα διάλεξε κάτι άλλο!!!!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...