Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 921
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

επιτελους σας βρηκααα!!!καλα τελευταια φορα εγραψα στο 10!!!! :shock::shock:

τι κανετε βρε κοριτσια???σορι που χαθηκα ετσι!!μ'εχει πιασει μια βαρεμαρα,ενα κατι,δεν ξερω πως να το πω...βαριεμαι να γραψω,βαριεμαι να διαβασω...

τον τελευταιο καιρο καθομαι τα απογευματα με τα παιδια κ κοβουμε φτιαχνουμε μασκες,χειροτεχνειες κ αλλα τετοια κ καταχαιρονται!!κ γω μαζι τους!!περναω πολυ ομορφα!!!νιωθω οτι περναω ποιοτικο χρονο μαζι τους...γιατι πιστευω οτι τα εχω αμελησει καποιες φορες στο παρελθον με το κολλημα μου στο ιντερνετ!!!κ τωρα ειμαι πιο χαρουμενη!!! :D

μου λειψατε!!!πως ειστε???δεν διαβασα τιποτα!!!

λογικα η φανουλα θα εχει γεννησει!!να σας ζησει το μωρακι σας!παντα γερο κ ευτυχισμενο φανη μου!!!!

τονια κρητικοπουλα εσυ τι κανεις???πως ειναι τα πραγματα με 2 παιδακια????

βικακι εμεις τα ειπαμε κ στο φεις!!! :YMHUG::YMHUG::YMHUG:

οι υπολοιπες καλα??τα παιδακια σας??πειτε κανα νεο βρε κοριτσια??!!!!!!!εχασα τιποτα συγκλονιστικο???

αααα ηρθε νεο μελος στην παρεα μας???η φουφου νομιζω????η' ηταν κ παλια κ δεν το θυμαμαι!!οπως κ να χει καλωσηρθες!!!!! :D:YMHUG:

εμεις εδω τα ιδια!!!τις αποκριες πηγαμε βολτουλες,καναμε κ παρτακι μασκε στο σχολειο!!περασαμε πολυ ωραια!!!!!!

σημερα χιονισεεεε!!ναιιιι χιονιιισεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!γιουυυπιιιι!!!σαν χαζο εκανα απ'τη χαρα μου!!!χοροπηδωντας πηγα το πρωι κ ξυπνησα τα παιδια να δουν το χιονι!!!!!! :lol::lol: βεβαια κανει ενα ψοφοκρυο...μμπππρρρρρρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll:

αυτα βρε κοριτσακια!!ελπιζω να ειστε ολες καλα!!!σας φιλω!!!

ααα κ καλη σαρακοστη να εχουμε!!!!!!! :)

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσαρες σημερα η μερα ειναι χαλια δεν μπορουσα να σηκωθω με τιποτα

νυσταζω παρα πολυ αν και κοιμηθηκα νωρις,τα ματια μου δεν ανοιγουν ελπιζω γρηγορα

να ξυπνησω.....

Τρελη μου μαγειρισσα την συνταγη που μου εδωσες εννοειτε πως θα την κανω αφου ειναι και

για αρχαριους σαν εμενα :lol::lol:

Για να λες πως ειναι πολυ ωραια φαντασου εγω τι θα λεω....... ;)

Σε ευχαριστω που με σκεφτηκες :D

Κατερινακι εσυ νομιζω με ρωτησες αν εχω συναδελφους εδω ε :?:

Μπα ειναι ενα γραφειο και ειμαι μονη μου κοβω δελτια στα φορτηγα και μετα φευγουν οι υπολοιποι

που δουλευουν εδω ειναι στην γυρα οταν ερθει η ωρα μου να φυγω με αλλαζει ενας αλλος συναδελφος...

Δεν μπορω να πω ειμαι μια χαρα εχω τηλεοραση και ιντερνετ ειναι καλα....

Αντριανα που εισαι εσυ καλε :?:

Περνας καλα με τα παιδακια σου μπραβο οτι καλυτερο...........

Να μπαινεις που και που να μας λες νεα σου :D

Ερι σου ευχομαι ολα να σας ερθουν βολικα σε σκεφτομαστε :D

Την καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσια .........

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;;ΝΥΣΤΑΖΩ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ...ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗ ΜΙΑ Η ΜΑΡΙΣΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ...ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΗ :?

ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΡΥΟ;;ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟ!!

ΧΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΜΠΩ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΚΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΕΛΙΔΑ Κ ΝΑ ΕΜΠΑΙΝΑ ΜΕ ΠΕΤΑΓΕ ΕΞΩ ΣΕ ΜΙΣΟ ΔΕΥΤΕΡΟ :roll: ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΚ.

ΦΑΓΑΜΕ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ ΚΟΝΤΑ...ΤΙ ΩΡΑΙΑ...

ΒΑΣΟΥΛΑ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ!!

ΕΡΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΤΙ ΘΕΣ!!ΕΥΧΟΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ!!

ΛΕΝΑΚΙ;;;;;;;ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΚΑΛΟΠΙΖΕΣΕ!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΛΙΓΟ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ;;;ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΒΑΖΩ Ε;;;;ΑΝΤΕ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΑ!!Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;

ΒΙΚΑΡΑ;;;;;;;ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΧΤΕΣ ΜΩΛΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΛΛΑ ΕΤΡΕΧΑ ΣΑΝ ΤΗ ΤΡΕΛΗ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΤΑΝ...ΑΣΤΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΕΡΑ ΠΑΛΙ!!

ΡΙΑ ΠΩΣ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ;;

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΣΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΠΑΛΙ Ε;;

ΣΤΑΜΥ ΑΣΠΑ Κ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΞΕΧΝΑΩ ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ

Δημοσίευση

Καλημερα Βικουλινι :D

Αυτο θα πει τρελη γυμναστικη και εγω σημερα νυσταζω να ρθει το μεσημερι να σχολασω και

να παω για νανι...........

Οσο για το κρυο εδω απο -5 που ειχαμε εχθες σημερα ειναι 1 οποτε ειμαστε καλα :lol::lol:

Δημοσίευση

κοριτσαρες γιουχου αλοχαααααααααααααα τι κανετε????

λοιπον ειχα ενα πρωινο τρεξιματος...

πηγα δημαρχειο να βγαλω οικογενοιακες καταστασεις πηγα ικα να κανω διαγραφη μετα πηγα λαικη κ μετα πηγαμε απο τη μαμα μου να τη δουμε οο χαρακης καλεστηκε παλι να φαι εκει το αγορι μου :lol::lol::lol:

ηρθα μαζεψα κ τωρα εβαλα να μαγειρεψω κ να σας διαβασω :D:D:D:D:D

αντριαννα καλως ηρθες παλιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!

βασω να το φτιαξεις θα τρελαθεις!!πως τα παει ο μικρος με τη νονα???η εκπεδευση τουαλεττα??

βικακυ μου δεν πειραζει πως εισαι σημερα???

που εισαστε ολες για ελατε :!::!::!::D:D:D:D

Δημοσίευση

Τρελη μου μαγειρισσα ειπα και εγω που εισαι......

Το γλυκο θα το κανω σιγουρα.....

Ο μικρος με την νονα ειναι μια χαρα ευτυχως......

Οσο για την τουαλετα τι να πω την μια μερα κανει σαν τρελος για να παει και την αλλη με

το ζορι τι να κανω δεν τον πιεζω και πολυ και αυτος μμωρε μια με τον εναν μια με τον αλλον τι να

κανει τα εχει χασει....ειπαμε χαλαρα το καλοκαιρι θα ειναι καλυτερα πιστευω....

Εσυ μονη ε?

Την κοπανησε ο μικρος παλι ε?

Τι καλο θα κανεις σημερα?

Δημοσίευση

Γεια σας και από εμένα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Είμαι στη δουλειά και βαριέμαι αφόρητα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Περιμένω να περάσει η ώρα αν φύγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.........

Το Μενού για σήμερα είναι ως εξής: Φακές και μπιφτέκια στον φούρνο!!!!!!!!!!!!!!

Γλυκό θα φτιάξουμε το απόγευμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μάλλον για κεικ το κόβω!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Εγω σημερα ειμαι χαλια περιμενω πως και πως να παω σπιτι να κοιμηθω....

Το απογευμα θα παω με τον μικρο τζαμπο να κανουμε και καμια βολτουλα

ο καιρος ειναι πολυ καλυτερος σημερα ευτυχως μπας και ανεβει και η

ψυχολογια.....

Καλημερα Ρια και εσυ περιμενεις να φυγεις η μερα το εχει :)

Δημοσίευση

γεια σου ριαααααααααααα τι κανετε???δουλευεις κ απογευμα??

βασω μου κ γω ψηνομαι για ενα τζαμπο σημερα να σου πω...

εγω το απογευμα θα παω στα κεπ κ να βγαλω φωτος γιατι αυριο θ παω να φτιαξω τα χαρτια μου να μπω στο ταμειου του νικου...

παλι τρεξιμαατα θα εχω αυριο το πρωι αλλα ευτυχως θα με παει ο μπαμπας μου γιατι εκει δεν προκειτε να παρκαρω ουτε σε 10 χρονια :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

εμενα δεις αλλα τι να κανω εληξε το βιβλιαριο του ικα τελος του μην ακ δεν εχω καθολου ενσημα το 10... για να ανανεωθει!!!!!!!!!!!!

αλλα καλυτερα στο νικο μωρε το νατ εχει πολυ καλυτερα ουτε ραντεβου να πας στο ικα κ ποτε θα βρεις εχει εξωτερικους γιατρους που ειναι συμβεβλημενους

ειχα παει μαιο να κλεισω ραντεβου για γενικες αιματος κ μου κλεισανε για αυγουστο ελεοςςςςςςςςςςςς :evil::evil::evil::evil::evil:

κουραγιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ασπακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι κρατα γεραα :!::!::!::!:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
    • @Sotiria_94 κορίτσι μου λυπάμαι και γω για τον χαμο του μπαμπά σου , καταλαβαίνω το πένθος αυτό γιατί και μεις είχαμε χάσει ένα πολύ δικό μας πρόσωπο και τον επόμενο μήνα έμεινα εγκυουλα εγώ, θα είναι η λύτρωση αυτό το μωράκι και για σας 🫶
    • Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
    • Καλή αρχή στο κοριτσάκι σου! Σημασία έχει ότι της αρεσει τα υπόλοιπα θα τα βρείτε! Κλαίω με την αθώα της σκέψη μωρέ, γλυκούλα μου 🥹🥹🥹🩷🩷🩷 Ναι, ο άντρας μου το ήθελε πάρα πολύ ένα κοριτσάκι ακόμα. Το ίδιο και εγώ να σου πω την αλήθεια. Εννοείται μετά από όσα έχουμε περάσει λέγαμε απλά να πάει καλά μέχρι τέλους αλλά μας έκανε τη χάρη δεύτερη φορά και μας ξαναήρθε κόρη και πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε και τόση προίκα στα ροζ, μην πάει χαμένη 😋 Θέλω και εγώ να πιστεύω ότι με 21 μήνες διάφορα μόνο, θα γίνουν φίλες, θα παίζουν μαζί θα μεγαλώνουν μαζί και εγώ θα τις καμαρώνω και θα τις χαίρομαι 🥹🥹🩷🩷 Έχω κοιλίτσα ναι, είχα πετάξει και στην Λυδία από νωρίς, ενώ δεν είχα παραπάνω κιλά. Μάλιστα τότε ήμουν γυμνασμενη φουλ, και με καταλάβαιναν όλοι στη δουλειά γιατί ξαφνικά είχα μια μυτερή κοιλίτσα, από εκεί που είχα κοιλιακούς. Και είμαι και ψηλή, δεν ξέρω γιατί δείχνω τόσο γρήγορα την εγκυμοσύνη. Αλλά προσωπικά το χαίρομαι, μου αρέσει να φαίνεται η κοιλίτσα, θεωρώ ότι είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη εικόνα 🫄🫄 Πιστεύω θα στρώσει η περίοδος σου σιγά σιγά.. Ίσως ναι, επηρεάζει και ο θηλασμός, οι ορμόνες είναι άνω κάτω!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...