Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 921
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Stamy μπράβο χρυσοχέρα μου!!!!!!!!!!

Εγώ θα το παίξω γκομενάκι σήμερα και θα πάρω απ' έξω κάτι ωραιότατα χαρμπουγκερ και θα μαγειρέψω με λατρεία όπως μόνο εγώ ξέρω να τα ψήνω στην τοστιέρα μην μου ζητήσετε την συνταγή

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

είναι μυστική :lol::lol::lol::lol::lol::lol: .

Δημοσίευση

Μια μέρα λέγαμε με τον Σωτήρη από το τηλ τι να φάμε τι να φάμε??? Του λέω έχω μια ιδέα θες να φτιάξω ντονατς??? Ναι μου λέει . Αυτός δεν ήξερε τι ήτανε. Έρχεται το μεσημέρι από την δουλειά τα βλέπει μου λέει τι είναι αυτά??? Του λέω τα ντονατς μου λέει και γιατί δέν μου έλεγες τοστ?? :lol:

:lol::lol::lol::lol::lol: Ντρεπότανε να μου πει ότι δεν ήξερε τι ήτανε και την πάτησε :lol::lol:

:lol::lol::lol: . Μου λέει είπες ντονατς και φαντάστικα ότι θα είναι κάτι πολύ ωραίο :lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:

Εγώ θέλω να έρθει η άλλη Παρασκευή που είναι 25 Μαρτίου :lol::lol:

Δημοσίευση

Ρια εισαι απιστευτη θα τον τρελανεις τον ανθρωπο :lol::lol::):lol:

Καλα ε με το θεμα της θηκης δεν παιζεσαι εχω λιωσει στο γελιο :lol::lol::lol:

Εγω 25 Μαρτιου καθομαι και μετα 26 ειναι η δικη μου σειρα να δουλεψω χανω το 3μερο

ειμαι λιγακι γκαντεμω σε αυτα :(

Δημοσίευση

κοριτσαρες νομιζα οτι δεν θα τη βγαλω καθημερινα σηκωθηκα το πρωι κ μου ετυχε

1 αδιαθετησααααααα κ ποναγα ελεινα

2 με πηγε τσιρλιπιπι (συγνωμη κιολας ειναι κ μεσημερι)

3 ασπρισα πανιασα κ εχασα ολο το κοσμο

ευτυχως ηρθανε μου πηρανε το μικρο κ κοιμηθηκα απο τις 8 εως τωρα ποναω λιγο αλλα παλευετε σε λιγο θα σηκωθω να κανω το σπιτι..... :(:(:(:(

ελενακη σουπερ η προσφορες σου εγω θελω το ματζαφλαρι για τη σκουπα :lol::lol::lol::lol::lol:

φλωριαννακη κ μας μας λειπεις πολυ σε εχουμε χασει ρε συ αντε μπες λιγο το βραδυ απο το σπιτι :D:D:D

βικακυ μου τι κανεις??πως ειναι τα παιδια??

βασουλα μου δουλιτσα ε???????????????????θα χανες τη μαγειρισσα θα εβλεπα παριλιγο τα ραδικια αναποδα

σταμμυ ολα καλα???????????????η μικρη μετα μπες λιγο φεις να τα πουμε....

ασπακι τι κανεις ηρεμησες με τις δουλειες??

ιωαννακη ερη κατερινα αντριαννα τονιο τονια κατερινα πολλα πολλα φιλακια ελπιζω μην ξεχασα καμια

Δημοσίευση

Τρελη μου μαγειρισσα επιτελους ηρθες και αναρωτιωμουν που εισαι....

Ολα μαζι σε πιασανε χαλαρωσε και ασε τις δουλειες ευκαιρια ειναι μιας και

δεν εχεις τον μικρο.....

Θα σε χαναμε και τι θα εκανα μετα χωρις τις συνταγες σου :lol:

Ειδες μονο εσυ δινεις συνταγες οχι σαν την Ρια που τις κραταει για την παρτι της :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αυτο μου λεει κ ο νικος μωρε αλλα ειναι χαλια το σπιτι κ σκεφτομαι τωρα που εχει υσηχια να το κανω αν κ ακομα ουτε να σηκωθω δεν μπορω δεν με βασταν τα ποδια μου

τι επαθα στα καλα του καθουμενου :(:(:(:(

Δημοσίευση

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;;;;;ΕΓΩ ΖΑΛΑΔΕΣ ΑΚΟΜΑ....ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Κ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ..

ΒΙΚΑΡΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΡΕ ΦΙΛΕΝΑΔΑ..

ΣΤΑΜΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;;ΣΟΥΡΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟςςς;;;;

ΒΙΚΑΡΑ Η ΧΡΥΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ;);););) ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ;);););)

ΒΑΣΟΥΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ;;;

ΡΙΑ ΕΥΧΟΜΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Κ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙΣΣΣΣΣΣ :D

ΕΓΩ ΕΦΤΙΑΞΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΦΑΜΕ............Η ΣΑΛΤΣΑ ΒΓΗΚΕ ΛΙΓΟ ΓΛΥΚΙΑ :roll: ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠΤΟ ΠΡΩΙ Κ ΓΙΝΕΤΕ ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ...ΑΠΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ ΕΧΩ 3 ΑΠΛΥΤΕΣ Κ ΑΠΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ...ΘΑ ΠΛΕΝΩ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕΤΑΑΑΑ...

ΒΙΚΑΡΑ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΜΙΑ ΙΩΣΗ;;;;;;;;;;;ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ...ΑΣΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ...Η ΠΕΘΕΡΑ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΕ ΟΥΤΟΣ Η ΑΛΛΟΣ :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Βικουλινι ακομα ζαλαδες ε?

Εγω εδω στην δουλεια τι βαρεμαρα σημερα δεν εχει τιποτα.......

Νυσταζω παρα πολυ........

Τρελη μου μαγειρισσα ισως να σε γυροφερνει καμια ιωση γι αυτο και σε εριξε ετσι.....

αντε να παρεις γρηγορα τα πανω σου.....

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ!!!!!!ΧΜΜΜΜΜΜΜΜΜ Κ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΜΕΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΕ ΤΟ ΚΡΥΩΜΑ....ΗΔΗ ΕΧΩ ΜΙΞΟΥΛΕΣ... :(:(:( ΜΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΒΓΕΝΕ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΡΩΣΤΗΣΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΕΙΑΚΟΣ;;;;;;;;ΜΑΣ ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΒΡΟΧΙΛΙΤΙΔΑ Κ ΩΤΙΤΙΔΑ..Κ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ........ΕΛΠΙΖΩ ΕΛΑΦΡΙΑ Κ ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.... :(:(:(

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΒΑΣΟΥΛΑ;;;;;

Δημοσίευση

Βικουλινι κοιμαμαι ορθια ουτε ενα φορτηγο για δειγμα δεν ηρθε.......

Μπηκα αλλα εγω απαντηση δεν γραφω οχι γιατι σε σνομπαρω :lol::lol::lol: αλλα δεν ξερω

ρε συ εγω εχω ενα της πλακας φτηνιαρικο αλλα την δουλιτσα του την κανει......

ελπιζω να σου απαντησουν οι καλες μαγειρισσες δεν ειναι και Βικαρα να σου πει

αυτη θα ξερει σιγουρα να σου απαντηση....ειπαμε εγω ακομα μαθαινω ;):lol:

Τα μικρα σου κοιμουνται?

Δημοσίευση

ΝΑΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ....ΜΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ...ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΓΝΩΜΕΣ...

Κ ΕΓΩ ΝΙΩΘΩ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΑΛΛΑ Κ ΒΑΡΙΕΜΕ ΚΙΟΛΑΣ...ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΤ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΝΩ ΧΑΜΠΑΡΙ!

ΖΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...