Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια μου

επεστρεψα κι εγω

δεν ειχα ιντερνετ μια βδομαδα :evil::evil::evil::evil: τωρα μου το εχουν φτιαξει προσωρινα!!

τι κανετε??

εχετε γραψει τοοοοοσα τι να πρωτοδιαβασω και τι να πρωτοθυμηθω!!!

εμεις περασαμε μια μορφη αλεργιας αλλα την ξεπερασε γρηγορα το αντρακι μου

και τωρα ειναι λιγακι κρυωμενος

εγω....ψαχνω να βρω που χαθηκε η περιοδος μου :lol::lol::lol::lol: αγνοειται εδω και μερικες μερες

τεστακι πηρα αλλα δεν το κανω ακομη μηπως ειναι νωρις

καλημερα βικη

καλημερα βασω

• Απαντήσεις 921
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημερα Αναστασια περαστικα βρε.....

Οσο για περιοδο και εγω την ψαχνω περιμενα στις 6 του μηνα αλλα τιποτα ακομη

δεν παιζει να ειμαι εγκυος αλλα τι να πω θα φανει......

Μηπως τρεχει κατι με σενα?

Δημοσίευση

:oops::oops::oops::oops:

χμμμμμ

κι εμεις δεν καναμε τιποτα επικινδυνο αλλα με τον αντρα μου δεν μπορω να ειμαι ποτε σιγουρη :lol:

θα περιμενω λιγακι ακομη 2-3 μερες αν και βλεπω το τεστακι και μου ερχεται να το κανω :roll: να μην το κανω..

εγω περιμενα στις 8 ;)

Δημοσίευση

Αστα να πανε ολες κοιμουνται.......

Αχ αν ειχα τα τηλ τους θα τις επαιρνα μια μια να τις εκανα εγερτηριο :lol::lol::lol:

Τωρα ειναι και χαλαρα στην δουλεια και βαρεθηκα....

Εσυ με δουλεια τι εγινε βρηκες κατι :?:

Δημοσίευση
Αχ δραμα ειναι ετσι να μην εισαι καλα και να εχεις και τα μικρα με γκρινια....

Σημερα εχει πολυ ωραια μερα παρτα και παντε καμια βολτουλα αργοτερα

για να χαλαρωσεις και εσυ.....

ΒΟΛΤΟΥΛΑ;;;;;;;ΑΥΤΟ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ.........ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΜΟΥ ΤΥΧΗ Η ΜΙΚΡΗ ΕΧΕΙ ΠΥΡΕΤΟ ΜΥΞΕΣ Κ ΒΗΧΑ...... :(:(:(:(:(:( ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΦΙΛΟΚΑΡΔΗ ΜΟΥ ΜΗ ΚΟΛΗΣΕΙ Κ ΤΟ ΜΩΡΟ...ΡΕ ΤΙ ΕΠΑΘΑ ΠΑΛΙ Η ΜΑΝΑ............ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ...ΑΣΕ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ Η ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΝΤΕΠΟΝ... :(:(:(:(:(:(:( ΒΓΕΝΩ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΦΙΛΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ...

Δημοσίευση

Αστα να πανε ετσι οπως εχει γινει η κατασταση ειναι παρα πολυ

δυσκολο να βρεις....

Εχω την κουμπαρα μου ππου ψαχνει και δεν βρισκει τιποτα εχει στειλει απειρα

βιογραφικα εχει χτυπησει πορτες αλλα δεν υπαρχει τιποτα....

Απο το κακο στο χειροτερο παμε.....

Δημοσίευση

Περαστικα σας Βικουλινι μακαρι να γινει γρηγορα καλα και προπαντων να μην

κολληση ο μικρουλης.....

Αυτο το θεμα με τα φαρμακα το εχουμε και εμεις με το ζορι του τα δινω και το θερμομετρο

μολις του το βαζω κανει λες και τον σκοτωνω τι να πω......

Δημοσίευση

ευτυχως εμενα πινει τα φαρμακα πλεον απο το κουταλι και μονος του

οσον αφορα το θερμομετρο οταν εχει πυρετο δεν εχει πολλες αντοχες και καθεται σουζα!!!

το εκανα το τεστακι......αρνητικο βγηκε

μηπως το εκανα νωρις???

Δημοσίευση

Απο τεστ δεν εχω ιδεα μια φορα εκανα ειχα μια βδομαδα καθυστερηση οταν το

εκανα και τελικα ημουν εγκυος :lol:

Τι να σου πω ισως τωρα που το εκανες σου εφυγε και το αγχος που το σκεφτοσουν

και σου ερθει..... ;)

Μπραβο τον Σπυρακο εμενα και 40πυρετο να εχει αν δεν τον βαλω θερμομετρο δεν τον

καταλαβαινω δεν χανει το κεφι και την τρελα του :lol::lol:

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!

Είναι εδώ το αφεντικό και γράφω κρυφά χιχιιχιχιχιιχιχιχιιχιχι

Βάσω το άκουσες το τραγούδι????

Βικουλίνι: Περαστικά σας και υπομονή θα έρθουν και καλύτερες ημέρες!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα,μανούλες!Τι κάνετε;Εμείς εχθές πήγαμε στο γιατρό και κάναμε εμβόλιο στο μωράκι μου!Ευτυχώς η νύχτα ήταν περισσότερο ήσυχη απ'όσο τη φανταζόμουν.Εσείς πώς είστε;Έχει φοβερή μέρα για βόλτα σήμερα!!!

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: εμεν εχει μεινει πατσιτσιο αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να φανε 3 μερα μακαρονια με κιμα...

ο χαρης απο χτες στη μαμα μου θα φαει εκει....

δεν ξερω τι να κανω???

απο οσπρια μονο φακες τρωω :D:D

καλημερα κατερινα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να τους χαιρεσε!!!!!!!!!!!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγω με καισαρικη γεννησα εκει πριν εναν χρονο. Ευχαριστημενη ειμαι καθαρα και περιποιημενα ολα και το δωματιο (δικλινο) πολυ καλο. Τις μαιες τις φωναζαμε οποτε θελαμε κατι αλλα καποιες φορες αργουσαν να ερθουν και βεβαια αναλογα τον ανθρωπο καποιες ηταν πιο ψυχρες καποιες πιο βοηθητικες και υποστηρικτικες. Με το καλο το μωρακι!
    • Ναι αυτά είναι ωραία ψώνια όντως και σε βάζουν και στο κλίμα για τα καλά κ είναι ευχάριστα!!Και εγώ από εμβρυολόγο γύρισα, τα μικρά η διαφορά ανέβηκε πάλι στο 16% 770g το ένα και 645g το μικρούλι, τα ντοπλερ κλπ μετρήσεις είναι όλα οκ κ όργανα κ αμνιακό υγρό που αυτό μας νοιάζει, την ρώτησα εγώ αν μπορεί να ξανά πέσει η διαφορά βάρους και είπε αν στο μετρήσει ο Χ τ΄ώρα μπορεί να στο βγάλει 12% κ ο Υ 18%,, είναι σχετικές και οι μετρήσεις κ ανάλογα τη θέση κλπ, δε κοιτ΄άμε λέεο μόνο το βάρος εμείς μας νοιάζουν κ τα ντοπλερ κ όλες οι ροές να είναι οκ, το μικρούλι θα ναι πάντα πιο μικρούλι μ λεέι φαίνεται και λόγω θέσης επειδή είναι πλάγια πρόσφυση στον πλακούντα κ ένα να είχες αν ήταν σ αυτή τη θέση θα έπαιρνε πιο αργά βάρος. Τα παρακολουθούμε και αναλόγως θα πράξουμε,λογικά το πιο μικρό θα καθορίσει τη βδομάδα που θα πρέπει να γεννήσω. Οκ κρατάω το όλα μια χαρά για την ώρα και εύχομαι να παραμείνουν για πολλές βδομάδες ακόμαμ όλα οκ!!
    • Αυτά που λες μου ακούγονται για σημάδια τοκετού 😊 Με το καλό! Κι εγώ ελπίζω να μην σε ταλαιπωρηθείς αυτή τη φορά!  Θα περάσουμε νέα σου ❤️
    • Α κοίτα αφού θες καισαρική, πήγαινε καλύτερα στο δημόσιο. Την ίδια αντιμετώπιση θα έχεις πιστεύω καθότι χειρουργείο (ας απαντήσει και καμία κοπέλα με καισαρική στο δημόσιο). Στο ιδιωτικό συνήθως πας γιατί μπορείς να γεννήσεις με τον γιατρό σου και τη μαία σου. Μετά τα δωμάτια οκ, και στο δημόσιο καλά είναι για 2-3 μέρες. Αν επιτρέπεται πώς και θες να γεννήσεις με καισαρική;
    • @Rena92σε ευχαριστώ πολύ. Μακάρι να έρθει γρηγορα. Κι εμένα 21 μηνών είναι τώρα η μικρή μου. Να έχεις μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...