Μετάβαση σε περιεχόμενο

αχ αυτά τα κιλά....

Recommended Posts

Καλησπερα !!Ελενη καλοριζικκο το δοντακι σας..

Λοιπον εγω σημερα δεν εφαγα πρωινο .Το μεσημερι εφαγα πατατες με αυγα και φετα το απογευμα ηπια καφε και το βραδυ δημητριακα με γαλα..Γυμναστικη σημερα δεν εκανα αλλα το απογευμα καθαρισα ολο το σπιτι που ειναι τριωροφο με σκαλες..Βεβαια τωρα ειμαι ψοφια....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ! ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΑΓΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΑΛΑ ΜΕ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΜΕΛΙ, ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΡΑΣΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΥΡΟΠΙΤΑ, ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΙΣΗ ΠΑΣΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΙΝΑ [smilie=wav.gif] ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 2 ΦΕΤΕΣ ΨΩΜΙ ΜΑΥΡΟ ΜΕ ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΑ ΑΓΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΟΛΩΜΟ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΧΥΜΟ. ΑΥΤΑ! ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΩ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΙΝΑ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ! ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΑ ΚΑΙ ΟΟΟΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ!! ΚΑΤΙ ΕΚΑΝΑ! :lol::lol: ΑΥΤΑ! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ!!!!!!

καλημέρα ζουμερούλες....

απ ότι βλέπω η δίαιτά μας πάει πολύ καλά... μπράβο, πολύ υπάκουες μας βρίσκω, άντε να πάρουμε λίγο τα πάνω μας!

ευχαριστώ για τις ευχές για το δοντάκι μας...

λοιπόν...

πρωινό: καφές

δεκατιανό: τοστ

μεσημεριανό:1 μπούτι κοτόπουλο με λίγο πουρέ, 1 φέτα ψωμί, ματουλοσαλάτα

απογευματινό: τίποτα

βραδινό: τοστ

καλά τα πήγα νομίζω, ήδη νιώθω οτι μου φεύγει σιγά σιγά αυτό το φούσκωμα στην κοιλιά....

πρέπει να αντικαταστήσω το 1 τοστ με δημητριακά για να μην τρώω δύο την ημέρα κ για να με βοηθήσουν κ στην τουαλέτα(σόρυ κιόλας), απλά δεν έτυχε να πάω για ψώνια αυτές τις μέρες.

καλή συνέχεια, προσέξτε το σαββατοκύριακο, μην παρασυρθούμε από τους πειρασμούς.... κ μην ξεχνάμε οτι τη Δευτέρα θα ανέβουμε επίσημα στη ζυγαριά μας......ε;;;;

τη Δευτέρα θα έχει περάσει μια εβδομάδα ήδη κ η επόμενη θα μας είναι πιο εύκολη!

Ζουμερούλες γεια σας!! Ελένη καλοριζικο το δοντακι σας και απο εμάς... Καλα εμείς ακόμα δεν έσκασε μύτη κανένα και εσείς κιόλας!! Κορίτσια τέρμα τα λάχανα πήγα σε διαιτολογο χθες να μπω λίγο σε σωστό προγραμμα για να μην κάνω και χαζαμαρες με το θηλασμο, δεν είναι να παίζουμε....μου είπε σιγά σιγά να χανω για να μην επιρρεασω το γάλα μου!! Οπότε κορίτσια να κάνουμε σωστή δουλειά και με την στήριξη σας βεβαίως βεβαίως...δεν θα πηγαίνω όμως κάθε βδομάδα γιατί δεν είμαστε για 20ρικο την φορά. Αυτά τα νέα μας! Φιλια

καλημέρα στις ζουμερούλες....

πως είστε;

που είστε κ χαθήκατε; όλες βολτάρατε χθες;καλά κάνατε...

μπράβο mam nantia, καλή αρχή με τον διαιτολόγο, σίγουρα θα σε βοηθήσει... ναι πρέπει να προσέχουμε με το θηλασμό, κοίτα εγώ δεν θέλω αυστηρή δίαιτα θέλω να σταματήσω να τρώω λιχουδιές συνέχεια κ να τρώω λιγότερη ποσότητα, σιγά σιγά πρέπει να τα χάσουμε.

λοιπόν...

πρωινό: γάλα κ καφέ

δεκατιανό: τοστ κ χυμό πορτοκάλι

μεσημεριανό: 2 μεσαία μπιφτέκια, 1 φέτα ψωμί, μαρουλοσαλάτα

απογευματινό: 1 κουλουράκι(τύπου cookies)

βραδινό: 1 σουβλάκι πίτα(εδώ τα χαλάσαμε...)

κορίτσια βιαστείτε, η Δευτέρα έρχεται κ η ζυγαριά δεν λέει να κατέβει(τουλάχιστον η δική μου...)

περιμένω νέα σας...

Καλημέρα!

Τι κάνετε ζουμερούλες μου;

Εγώ είμαι σταθερά στο μισό κιλό πλην!

Πάντως, είμαι σχεδόν ξεφούσκωτη (σχεδόν, αφού περιμένω περίοδο και όσο να 'ναι, η κοιλίτσα έχει το φουσκωματάκι της), και νιώθω ανάλαφρη, έτσι που τρώω τοστ ή σαλάτα (ή και τα δύο :P) το βράδι, ενώ μέχρι τώρα έτρωγα κανονικό φαγητό βραδιάτικα!

Δε μου λείπουν ούτε τα γλυκά, που έτσι κι αλλιώς ποτέ δε μου άρεσαν ιδιαίτερα, ούτε και το συνεχές μασούλημα!

Κάνω και τις ασκήσεις μου κάθε βράδι και νομίζω μαζεύομαι, έστω και λίγο. Αισθάνομαι ότι είμαι σε καλύτερη φόρμα απ' ό,τι όταν πήγαινα στο γιαλαντζί γυμναστήριο!

γεια σας ζουμερες μου

χθες δεν μπορεσα να μπω,το πρωι και το μεσημερι τα πηγα καλα αλλα το βραδυ γιορταζε η συνειφαδα μου και τσιμπησα λιγα μεζεδακια νηστισιμα βεβαια αλλα βγηκα απο το προγραμμα,το πρωι γαλα με δημητριακα,μετα ενα καφε,το μεσημερι γαυρο με λιγες τηγανιτες πατατες και σαλατα κουνουπιδι,και το απογευμα εκανα την αμαρτια μου ενα σαρμαδακι,μια κολοκυθοκεφτεδα,ενα πατατοπιτακι και λιγη πατατοσαλατα,αλλα δεν εφαγα καθολου γλυκο ουτε σοκολατα και εναν καφε, το βραδυ φυσικα τιποτα,αλλα ενιωθα πολλες τυψεις και δεν μπορουσα και να χωνεψω βαρια μου ηρθαν τι τα ηθελα τελοςπαντων απο σημερα αρχιζει και κανονικα η νηστεια μου και δεν τρωω πια ουτε γαλακτοκομικα,

κουμπαρουλα σε ποια διαιτολογο πας;ποσο πληρωνεις;τι διαιτα σου εδωσε,αυστηρη;για πεεεε

eleni μια χαρα τα πηγες,οσο για τα δημητριακα σιγουρα να τα ξεκινησεις,και εγω εχω μεγαλο θεμα με την τουαλετα και αυτα με βοηθανε πολυ,τωρα με τη νηστεια θα αρχισω παλι ουφφφ

παντως η δικη μου ζυγαρια δεν νομιζω να δειξει λιγοτερο ακομα,μια απο τα ιδια δηλαδη

φιλια σε ολες!!!!

Καλησπερα .Εμεις σημερα βολταραμε λιγο το πρωι ειχε φοβερο καιρο..

Λοιπον το πρωι ενα μικρο κρουασαν και καφε .Το μεσημερι γιουβετσακι με μια μικρη σοκολατα και το βραδυ δημητριακα με γαλα.Σημερα εκανα και τη γυμναστικη μου.Δυο χιλιομ διαδομο και κοιλιακους...Πιστευω οτι αν προσεχω λιγο τη διατροφη μου σε συνδυασμο με τη γυμναστικη θα δω αποτελεσματα συντομα....Αυτα απο μας ...

φιλια πολλα !!!!!!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ

καλημέρα ζουμερούλες μου......

λίγες μείναμε....

τι κάνετε;

σήμερα είναι η μεγάλη μας μέρα, κλείνουμε την πρώτη μας εβδομάδα, κι ας μην ήμασταν κ τόσο υπάκουες κάποιες φορές...

περιμένω λοιπόν τα νέα σας, μετά τη ζυγαριά...

λοιπόν τα χθεσινά...

δεκατιανό: τοστ, καφές

μεσημεριανό: 1 μπριζόλα στα κάρβουνα, 1 φέτα ψωμί κ σαλάτα λάχανο-καρότο.

απογευματινό: χυμός

βραδινό: τοστ.

θα σας πω τα νέα απ τη ζυγαριά μου μετά(περιμένω να πάω τουαλέτα κ μετά να ζυγιστώ).

φιλιαααααα..........

Καλημέρα κορίτσια, το σβ/κο δεν ήμουν πιστά στο πρόγραμμα αλλά μετρίασα κάπως τις ποσότητες. από σήμερα πάλι ξεκινάω. έχω και περίοδο και πολύ ροή και με εχει πεθάνει.

το σβ/κο δεν μπηκα γιατι δεν εχω σπιτι μου pc οποτε μονο τις καθηνερινές θα τα λέμε.

αννα-μαρία αν δεν κάνω εσύ μας ρώτησες για τι ειδους διαιτα έχουμε. στην φτιάχνει προσωπικά συμφωνα με τις αναγκες σου, τι φαγητα τρως, ποια δεν τρως, αν θες καποιο γλυκο κλπ.

πχ:

ΔΕΥΤΕΡΑ

1 ποτήρι γάλα 1,5% 2 φρυγανιές

2 τυράκια light

1 φρούτο

1 ½ φλ. αρακάς

80 γρ. λευκό τυρί χαμηλών λιπαρών (μέχρι 12%)

( 2 κουτ. λάδι )

2-3 κράκερ

ολ. άλεσης

ή σικάλεως

Σαλάτα

80γρ. τυρί light

1 αυγό

1 μερ. ψωμί

είναι 5 γεύματα.

Καλημερα κοριτσακια!!!Λοιπόν ξεκιναω!!Η ζυγαρια τελικα εδειξε 79,300 αρα ξεκιναω απο εδω και οχι απο τα 80!!!Παλι καλα κατι ειναι και 700 γρ. μειον!!!Σημερα θα κανω την αποτοξινωση με τους χυμούς και αυριο το πρωι θα σας πω το αποτελεσμα!!!Καλη επιτυχια στη μαχη με την ζυγαρια σημερα!!!

καλημέρα KOUKIDITSA ήθελα να σε ρωτήσω σε αυτές τις 2 εβδομάδες, αν τηρήσεις τη δίαιτα, πόσα κιλά περίπου χάνεις;

καλή επιτυχία......................................!

κοριτσάκια μου, που είστε;

κοίμησα το μωρό μου κ επανήλθα....

ζυγίστηκα λοιπόν κ σας ενημερώνω για να γίνει η αρχή!

η ζυγαριά έδειξε... μείον μισό κιλό!

εντάξει, καλά είναι για αρχή, τη δεύτερη βδομάδα θα τα πάμε καλύτερα...

μέχρι εδώ έφτασα κι άλλες φορές, παρακάτω δεν πάει. για να δούμε αυτή τη φορά...

από χθες έχει φτιάξει αρκετά κ η διάθεσή μου, πήγαμε κ βολτίτσες, πολύ καλός καιρός!

περιμένω νέα κ απ τις υπόλοιπες ζουμερούλες....

θέλω να γίνω μαμά, πως πας; κι εσύ στο μισό κιλό μείον είσαι; κι εγώ νιώθω οτι ξεφούσκωσα λίγο πια...

thalassa μου, άντε πότε θα επιστρέψεις, μας έλειψες...

ΚΑ1 δεν έκανες κ μεγάλες ατασθαλίες... αφού δεν έφαγες βραδυνό, μια χαρά είσαι...

ΕΛΕΝΗΣΑΜΛΙ καλή μου ακούγεται η δίαιτά σου, καλό ξεκίνημα κ σε σένα.

oliax73 κ σένα δυναμική σε βρίσκω.., πολύ καλά, κ μεγάλο μπράβο που γυμνάζεσαι...

σε ευχαριστω eleni, και μισό κιλο την εβδομαδα μια χαρα ειναι. βεβαια απότι βλεπω μολις πριν 4 μηνες γεννησες οποτε ο οργανισμος σου ειναι ακομη σε διαδικασια να επανελθει στα αρχικα. επισης θηλαζεις και αποτι μου εχει πει μια φιλη μου οσο θηλαζε δεν εχανε κιλα, αρχισε να τα χανει σταθερα μολις εκανε απογαλακτισμο. δεν ξερω βεβαια αν ισχυει.

Καλημέρα κορίτσια!

ΕΛΕΝΗΣΑΜΛΙ καλή φαίνεται η δίαιτα!

KOUKIDITSA, eleni... μπράβο για το μισό κιλό!

Η δική μου ζυγαριά έδειξε..... 59, 1!!!! Γιούπιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο θέλω να γίνω μαμά, πολύ καλά, πάει το 1 κιλάκι...να αλλάξουμε κ τα τικεράκια μας, είναι σημαντικό να βλέπουμε να οτι σιγά σιγά όλο κ πιο κοντά πάμε στο στόχο μας......

ΕΛΕΝΙΣΑΜΛΙ, οντως λένε οτι δύσκολα χάνονται με το θηλασμό, το βλέπω κι εγώ, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί, αφού κάθε μέρα χάνονται περίπου 500 θερμίδες θηλάζοντας....τι να φταίει;

Ελένη, δεν τολμώ να αλλάξω το τικεράκι μου, γιατί φοβάμαι ότι την επόμενη φορά που θα ζυγιστώ, πάλι θα δείξει 60, 60 και κάτι!

Όταν μου έρθει η περίοδος θα ξαναζυγιστώ!

θέλω να γίνω μαμά εγώ το άλλαξα ακριβώς γιατί κι εγώ έχω αυτόν τον φόβο..

πιστεύω οτι βλέποντας το μισό κιλό θα προσπαθώ να μην το ξαναπάρω με τίποτα......

είμαι σίγουρη οτι θα τα καταφέρουμε!

δεν πάει άλλο. από τότε που γέννησα ξεκίναγα δίαιτα πολλλές φορές κ τη σταματούσα αμέσως...γιατί; δεν ξέρω, ένιωθα οτι δεν μπορώ να τα καταφέρω κ οτι δεν θα ξαναφτάσω στα κιλά μου.

σίγουρα κ η ψυχολογία έπαιξε μεγάλο ρόλο σε μένα, αλλά καιρός είναι πια να κάνω κάτι για μένα, τώρα που μεγάλωσε λίγο το αγγελούδι μου...

είμαστε γυναίκες κ έχουμε τόσο ανάγκη να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας....!

είμαι σίγουρη οτι αν καταφέρω κ χάσω αυτά τα κιλά θα νιώσω πολύ πολύ καλύτερα...

θα βγω να ψωνίσω καινούρια ρούχα κάτι που συνεχώς αναβάλω περιμενοντας να χάσω τα κιλά, θα φτιαχτώ, θα βγω μια βόλτα για καφέ...θά βγω πιο εύκολα στη θάλασσα...................

Ελένη, μακάρι να χάσουμε τα κιλά που θέλουμε!

Εσύ, πάντως, δεν πρέπει να αγχώνεσαι και τόσο. Είναι πολύ νωρίς ακόμα!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΖΟΥΜΕΡΟΥΛΕΣ!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ!!!! ΧΑΘΗΚΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ! ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΞΩ ΜΕ ΤΗΝ ΖΟΥΖΟΥΝΑ! ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΕΒΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΔΕΙΞΕ 53!! ΜΕΙΟΝ ΕΝΑ ΚΙΛΟ! :D

ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ ΟΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ. ΝΙΩΘΩ ΦΟΥΣΚΩΜΑ ΚΑΙ ΠΡΗΞΙΜΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΤΑ. ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΖΕΙΣ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΙΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΡΜΙΔΑ!

ζουμερουλες μου γεια σας

η δικια μου ζυγαρια δειχνει το ιδιο παντως αν και το περιμενα,εχει κολλησει εδω και ποσο καιρο στα 63 και πολυ αμφιβαλω αν θα κατεβει ποτε,ενω μετα την δευτερη εγκυμοσυνη μου ειχα χασει 25 κιλα χωρις καθολου διαιτα τωρα δεν πεφτει ουτε γραμμαριο,μαλλον ο μεταβολισμος μου τα εχει παιξει,δεν προλαβα και αυτη τη βδομαδα να κανω και οση γυμναστικη ηθελα,χτες ειπα να τρεξω αλλα ωσπου να κανω μπανιο και να τακτοποιησω τα παιδια με πηρε η νυχτα και φυσικα ημουν πτωμα,χθες εφαγα το πρωι δυο φετουλες απο λαγανα με βιταμ και μαρμελαδα και καφε,το μεσημερι φασολια γιγαντες με μια φετα ψωμι και σαλατα κουνουπιδι,το απογευμα δυο κομματι μαυρη σοκολατα και μια γωνιτσα παστελι και το βραδυ φρουτα και μια φετουλα απο λαγανα με βιταμ και μαρμελαδα,

eleni θα συμφωνησω οτι για σενα ειναι νωρις ακομα,το σωμα σου δεν επανηρθε καν απο την εγκυμοσυνη,και εγω στον θηλασμο εχασα τα κιλα μου υπερβολικα αργα θα ελεγα αν και τωρα που το σκεφτομαι σε 8 μηνες που θηλαζα εχασα 15 κιλα περιπου,αλλα και μετα το θηλασμο δεν μπορω να πω οτι εχασα κιολας εχω απο τον Οκτομβριο που σταματησα αντε να εχασα 2-3 κιλα περιπου,για τα ψωνια που λες απο περυσι ηθελα να αγορασω ενα ασπρο στενο παντελονι και ελεγα θα αδυνατισω και μετα και ακομα αδυνατιζω.......αχχχχ...

Ελενησαμλι ωραια αυτα που μας παρεθεσες ,αυτο με το νερο το ειχα ξανακουσει κι ομως πρεπει να το υιοθετησουμε μου φαινεται να φουσκωνουμε για να μην τρωμε πολυ

κουκιδιτσα καλο κουραγιο με τους χυμους,εγω νομιζω δεν θα αντεχα ,ολη μερα τρεχω με τα παιδια θα επεφτα ξερη και θα με μαζευανε

τα λεμε παλι κουκλες!!!

Γεια σας κορίτσια... Εγώ δεν ζυγιστηκα γιατί με ζύγισε η διαιτολόγος την παρασκευή και ξέχασα να σας πω ότι έδειξε 72,2!!! Μάλλον χάνει η ζυγαριά μου.. Είπα δεν θα ζυγιζομαι σπίτι, οταν πάω σε αυτήν μόνο. Εντάξει και εγώ εύκολα κρατάω το διαιτολόγιο μου μόνο που χθες έφαγα ένα κομμάτι τούρτα... Ξέρω ξέρω αλλα ήθελα πολυ γλυκό και λέω χαλάλι... Κατερινακι δεν πειράζει που δεν εχασες την άλλη βδομάδα, όσο γι' αυτά που ρωτησες στην Γκαρα Κατερινα πάω και δίνω 20 ευρώ τη φορά. Αλλα θα πάω κάθε δυο βδομάδες της είπα γιατί δεν είναι για κάθε βδομάδα το 20αρι.. Εύκολη μου φαίνεται και χορταινω...θα δείξει... Ελένη , θέλω να γίνω μαμα , φιλιτσι και αν ξεχναω άλλη σορρυ μπράβο για την απώλεια των κιλών και εις κατώτερα!!!!φιλακια κορίτσια τα λέμε!!!

καλημέρα ζουμερούλες μου που σε λίγο θα μας λέω ΄΄κοκαλιάρες μου΄΄.........................

τι κάνετε;

συνεχίζουμε δυναμικά, έτσι;;;;

filitsi μου, κι εγώ μια απτα ίδια, το πρήξιμο, πρήξιμο...

κι εμείς το Σαββατοκύριακο πήγαμε πολλές βόλτες, σκέψου όταν επέστρεψα σπίτι πόναγαν τα πόδια μου απ το περπάτημα, τόσο αγύμναστη είμαι, κλεισμένη σπίτι 4.5 μήνες.... αλλά έχεις δίκιο τώρα που θα φτιάξει ο καιρός κάθε μέρα βόλτα με το καρότσι...κάτι θα γίνει!

ΚΑ1 μου, μη σκας αυτή η βδομάδα θα είναι πιο αποτελεσματική, το θέμα είνα να συνηθίσουμε στο λιγότερο φαί κ έπειτα θα χαθούν τα κιλά σιγά-σιγά.

mam nantia παρόλο που δε ζυγίστηκες στη δική σου ζυγαριά τα 72,2 είναι πολύ καλύτερα απ τα 75.... μπράβο, μάλλον έχασες κ λίγο!

mam nantia k filitsi ήθελα να σας ρωτήσω, πόση ώρα συνολικά τρώνε τα μωράκια σας κ ανά πόσες ώρες; σας ρωτώ γιατί τελευταία ο δικός μου μου δίνει την αίσθηση οτι σαν να τρώει λιγότερο κ ανησυχώ... ίσως χορταίνει πιο γρήγορα ίσως δεν έχει πολύ όρεξη κ λόγω δοντιών, δεν ξέρω....τρώει ανα 2,5 με 3 ώρες για 5-10 λεπτά το πολύ.

΄

κ τώρα η αναφορά μας....

λοιπόν...

δεκατιανό: τοστ

μεσημεριανό: 2 μπιφτέκια μικρά, 1 φέτα ψωμί, μαρουλοσαλάτα.

απογευματινό: μπανάνα

βραδυνό: δημητριακά με γάλα.

μια χαρά....

καλημερα κουκλες

eleni οσο μεγαλωνει ο μπουμπουκος μπορει και πινει πιο γρηγορα κι ετσι λογικο ειναι να χορταινει πιο γρηγορα απο πριν,ανα 2,5 με 3 ωρες που γραφεις οτι τρωει μια χαρα μου φαινεται,αλλα αυτο θα το δεις στο ζυγισμα του,μια χαρα τα πηγες χθες

και η δικη μου αναφορα

πρωι:ενα κομματι κεικ νηστισιμο,ενα φλυτζανι τσαι με λιγο μελι

δεκατιανο:καφες

μεσημερι:βιδες με τονο και σαλατα κουνουπιδι

απογευμα:ενα κομματακι χαλβα και εναν καφε

βραδυ:ενα πιατακι βιδες με τονο και ενα πορτοκαλι

κουμπαρουλα μπορει να εχασες γιαυτο σε εδειξε λιγοτερο,να σου πω αν δεν χασω που δεν το βλεπω μετα τη νηστεια σκεφτομαι να παω και εγω σε διαιτολογο,μια γνωστη μου μου ειπε οτι εχει και το νοσοκομειο διαιτολογο και δεχεται δωρεαν,ρωτησε το αν θες

filitsi ποσο υψος εχεις;μου φαινονται πολυ λιγα τα κιλα σου εγω με 54 θα ειμαι κορμαρα,αν και τοσο ξεκινησα πριν την τριτη μου εγκυμοσυνη δεν νομιζω να τα ξαναφρασω ποτε

τα λεμε παλι φιλια!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...