Μετάβαση σε περιεχόμενο

αχ αυτά τα κιλά....

Recommended Posts

δες και αυτο μηπως σε βοηθησει

http://www.mammyland.com/forum/53/17144

κοτιτσια παω για νανι ποναει και η κοιλιτσα μου περιμενω σε λιγες μερες περιοδο :|:|:cry::cry:

καληνυχτα σε ολες φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημέρα στις ..... ζουμερούλες! (πολύ ωραία το έθεσες θέλω να γίνω μαμά)

ΚΑ1 ΤΈΛΕΙΑ σε βρίσκω...

filitsi πάρα πολύ καλά...

thalassa μου, μη στεναχωριέσαι, καλά τα πήγες, εντάξει το κεικ ήταν άκυρο, αλλά δεν θα επαναληφθεί φαντάζομαι...

mam nantia περαστικά σου κ γρήγορα να επανέλθεις!

μπράβο στα κορίτσια που πάνε γυμναστήριο, thalassa κι εσύ να ξαναπάς μιας κ είσαι κ γραμμένη..

θέλω να γίνω μαμά πως τα καταφέρνεις με τη γυμναστική, ότι καλύτερο είναι, κυρίως το περπάτημα...

εγώ ζουμερούλες μου περιμένω πως κ πως να φτιάξει ο καιρός κ να πέρνω τον μικρούλη μου κ όλη μέρα να γυρίζουμε βολτίτσες....θα με βοηθήσει κ στα κιλά. βλέπετε είμαι κλεισμένη 5 μήνες, μόνο για καμιά δουλειά στα γρήγορα βγαίνω, δεν έχω κάπου να αφήσω το μωρό εκτός απ τον αντρούλη μου! έτσι κλεισμένη κ η ψυχολογία μου δε με βοηθάει κ συνέχεια κάτι θα φάω....

λοιπόν...

πρωινό: 1 καφέ κ 1 μήλο

δεκατιανό: 1 τοστ

μεσημεριανό: 1/2 πιάτο φασολάδα, 1 φέτα ψωμί, μαρουλοσαλάτα

απόγευμα: τίποτα(είχα παρέα κ ξεχάστηκα)

βράδυ: 1 καλαμάκι κ μια πίτα στα κάρβουνα.

ε, εντάξει, σχετικά καλά, αν κ δε νιώθω κάποια διαφορά, το φούσκωμα δεν έφυγε ακόμα.... βέβαια είναι νωρίς, να μην βιάζομαι γιατί ουσιαστικά 3 μέρες είναι που προσέχω! τι λέτε;;;

κάποια κοπέλα ανέφερε να μειώσουμε λίγο τις μεσημεριανές μερίδες, συμφωνώ απόλυτα, από κάπου πρέπει να κόψουμε....

καμιά άλλη ιδέα;

αντε, καλή μας μέρα, χωρίς λιχουδιές, με πείσμα για το στόχο μας κ με αισιοδοξία...............

καλημερα ελενη

πολυ καλα τα πηγες χθες

τελεια συνεχισε ετσι και σε λιγο καιρο θαεχεις αποτελεσματα

εγω τωρα που θα λειπω να δω τι θα κανω :?

παω να βαλω καφε ~o)

thalassa άσε, μόνο το φαγητό σκέφτομαι, με το ζόρι κρατιέμαι....

χθες είχαμε παρέα κ πήραμε γλυκά (κωκ-σου-ταρτάκια-κορνεδάκια) κ δυστυχώς μείνανε... δεν έφαγα ούτε ένα, να δω πως θα αντέξω κ σήμερα!

τι μαγειρεύετε σήμερα;

εγώ θα φτιάξω κοτοπουλάκι με πουρέ..

μπραβο σου ελενη που κρατηθηκες εγω δεν ξερω αν αντεχα

και εγω σημερα κοτοπουλο στον φουρνο με πουρε θα κανω :)

παω να το βαλω να γινεται

δεν μπορω να περιμενω την ωρα να φαω

μεχρι τωρα εφαγα μια φετα μαρμελαδα και ενα κουλουρι θεσνικης

και καφε εννοειτε

Καλημερα ..Μεχρι στιγμης δεν εφαγα τιποτα γιατι γυρισα απο τη δουλεια τωρα και το μεσημερι λεω να κανω πατατες με αυγα .

Λεω να ζυγιστω πιο μετα μπας και εχασα τιποτα

Γειά σας!

Εγώ δεν είχα τύχη με το τικεράκι. Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να το βάλω. Αντί να μου εμφανίζει το τικεράκι, εμφανίζει τον κωδικό.

Όλια, καλύτερα να ζυγίζεσαι πρωί, και αφού έχεις πάει τουαλέτα.

Εγώ σήμερα ζυγίστηκα και με έδειξε μισό κιλό κάτω, ενώ περιμένω περίοδο! Ενθαρρυντικό!

Θελω να γινω μαμα το ξερω αυτο με τη ζυγαρια απλα εχω περιεργεια..Μπραβο που εχασες μισο κιλο..Παω να βαλω το μικρο για υπνο και να τηγανισω πατατες..θα τα πουμε το απογευμα..

Φιλια καλο μεσημερι

Κοριτσακια να μπω κι εγω στην παρεα σας???Θελω κι εγω να χασω τα 5 που μου εχουν μεινει απο την εγκυμοσυνη και περιπου 8 απο πριν!!!Ειμαι 1,73 και 80 κιλά που παραδόξως δεν μου πολυφαινονται αλλα θελω να ξαναγινω οπως πριν!Στον γαμο μου ημουν 64 κιλά αλλα και 67 ειμαι καλή!!Ξεκιναω απο Δευτερα μια διαιτα που ειχα απο διαιτολογο που πηγαινα παλια, μετακινουμαι ηδη με ποδηλατο και θα παω κολυμβητηριο!Αντε να δουμε γιατι θα βαφτισω και τον μπεμπη μου τον Ιουνιο και θελω να ειμαι ομορφη!!

καλωσήρθες KOUKIDITSA...άντε να γίνουμε πολλές να ενθαρρύνει η μια την άλλη, να σε βάλω λοιπόν στη λίστα;

thalassa έχω κ εγώ μια πείνα.... αν κ έφαγα στις 11 το τοστάκι μου αλλά μου μύρισε τώρα το φαι κ δεν κρατιέμαι...

θέλω να γίνω μαμά μπράβο για το μισό κιλό, άντε, να ξεκινήσει να κατεβαίνει η ζυγαριά μας.....

oliax73 πως κρατιέσαι νηστική;εγώ κ στη δουλειά όταν είμαι βρίσκω κ τρώω..πολύ όμορφο το αγοράκι σου, να το χαίρεσαι!

ελενη να με βάλεις σε ευχαριστώ!εγω αν δεν φαω για πρωινο τοστ με τυρι στις 12 μπορω να φαω κι εσας!!!παιρνω μαζί μου μια μπανανα ή μια μπαρα δημητριακών για να ξεχνιεμαι!!ευτυχως εχω απαλλαγει απο το μαγειρεμα για τον αντρα μου, γιατι μου δινει η πεθερα μου οταν παω το μεσημερι να παρω το μωρο, κι ετσι μενει μονο το δικο μου φαγητο!το ξερω οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα εχω βολευτει με τις ετοιμες κομμενες σαλατες που εχουν τα super market οποτε μου μενει να φτιαξω μονο το κοτοπουλο ή το ψαρι ή ομελετα.καλη συνεχεια σε ολες μας!

KOUKIDITSA πόσα κιλά να γράψω οτι θες να χάσεις;

τελικά οι πεθερούλες είναι κ σε κάτι χρήσιμες.... πλάκα κάνω! πόσο είναι το μωράκι σου;να σου ζήσει!δουλεύεις,ε; εγώ ακόμη έχω την άδεια.

ελενη βαλε 80 κιλα που ειμαι τωρα και θελω να παω 67!το μωρακι μου ειναι ακριβως σημερα 5 μηνών, τετοια ωρα οτι ειχα βγει απο την ανανηψη γιατι εκανα καισαρικη και συγκινήθηκα!ειμαι δικηγορος κι εχω δικο μου γραφειο οποτε αναγκαστικα δεν πολυκαθησα με τον μπεμπη μου! :roll:

καλησπέρα κορίτσια!!!ωραίο το θέμα και ελπίζω να μας βοηθήσει. θέλω να μπω και εγώ στο club.

είμαι 73kg 1,66cm και πρέπει να φτάσω τα 60kg. έχω ξεκινήσει διατροφή με μια διαιτολόγο που την είχα πριν 6 χρόνια. τα κιλά της εγκυμοσύνης τα έχω χάσει, ήμουν 85 όταν γέννησα και μου έχουν μείνει τα κιλά που είχα πριν την εγκυμοσύνη. αν και η διατροφή δεν σε κάνει να πεινάς τώρα μου είναι πολύ δύσκολο. μαζί της οταν ξεκίνησα ήμουν 77,6kg και ενώ θα έπρεπε τώρα να ήμουν 70kg δεν ακολουθώ πιστά. θα ξαναπάω σήμερα να με μετρήσει και να μου δώσει το πρόγραμμα, θα με κατσαδιάσει βέβαια, δεν έχω χάσει εδώ και 2 βδομάδες ούτε 1kg.

αλλά έχω την αίσθηση ότι αν η μια συμπαρίσταται στην άλλη κάτι θα κάνουμε :) έχω και την βάφτιση της μικρής 18 ιουνίου.

βλεπω σας αρεσε το ζουμερες ε;ετι παχουλες δεν μου καθεται καλα,eleni μια χαρα τα πηγες χθες,εγω σημερα εκανα ρεβυθια και ρεβυθοκεφτεδες,παντως δεν ειναι καλο να μενουμε νηστικες για πολλες ωρες και ιδιως ποτε χωρις πρωινο γιατι μετα λογικο ειναι να τρωμε περισοοτερο,κανονικα πρεπει να κανουμε 5 γευματα την ημερα,απο λιγο και πολλες φορες για να κανει σωστες καυσεις ο οργανοσμος

koukiditsa να σου ζησει ο μικρουλης σουκαι καλωσηρθες στην παρεα των ζουμερων χαχαχα για πες μας την διαιτα σου

θελω να γινω μαμα μια χαρα εισαι αφου σου εδειξε λιγοτερο η ζυγαρια και περιμενεις και περιοδο κιολας,μετα την περιοδο μπορει να σου δειξει ακομα λιγοτερο

τα λεμε παλι κουκλες!!!!

καλησπερα τι κανετε?

καλωσηρθατε στην παρεα μας κοριτσια

ολες στον αγωνα :-bd

θνγμ(θελω να γινω μαμα)εν συντομια ειναι μεγαλο :D πως σε λενε?

μπραβο για το μισο κιλο :-bd:-bd:-bd αντε και στα δικα μας ;);)

μπραβο και για το τικερακι

λοιπν να σας πω τι εφαγα γιατι σε λιγο θα φυγουμε στους δικους μου που μενουν σε αλλη πολη και δεν θα ξανα μπω για καμια βδομαδα γιατι δεν θα εχω ιντερνετ :cry::cry::cry:

πρωι : 1φετα μαρμελαδα και ενα κουλουρι θεσνικης και εναν καφε

μεσημερι : 2 κοματια κοτοπουλο με πουρε και λιγη τυροσαλατα

και μετα απο καμια ωρα ενα κοματι κεικ :cry::cry:

τωρα παω ναβαλω καφε

ελπιζω το βραδυ να μην φαω πολυ :roll::roll:

κοριτσια μπορειτε να μας πειτε τη διαιτα που κανετε απο τον διαιτολογο?

ειχα παει και εγω πριν καποια χρονια αλλα δεν τις εχω τισ διαιτες :?:?

κοριτσάκια μου,

άσχετο..... αλλά ήθελα να σας το πω! το μωρό μου έβγαλε το πρώτο του δοντάκι......................

πολύ συγκινήθηκα, μεγαλώνει...

τώρα μόλις το είδαμε!

νωρίς μου φαίνεται......

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?? ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ!

ΕΛΕΝΗ ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΟ ΔΟΝΤΑΚΙ ΣΑΣ!!! ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ! :D ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΓΩΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ!

ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΣΕ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΩΝ ΕΙΧΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ 6 ΚΙΛΑ ΟΣΑ ΗΘΕΛΑ ΔΗΛΑΔΗ (ΑΠΟ 56 ΠΗΓΑ 50). ΑΠΛΑ Η ΚΑΘΕ ΔΙΑΙΤΑ ΕΙΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ. Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΙΤΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΠΧ ΑΝ ΦΑΣ ΚΡΕΑΣ ΔΕΝ ΤΡΩΣ ΤΥΡΙ, ΑΝ ΦΑΣ ΡΥΖΙ ΔΕΝ ΤΡΩΣ ΨΩΜΙ, ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΗΓΗ ΠΡΩΤΕΙΝΩΝ, ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΩΝ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΛΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΣΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ. ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ.

ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΙ ΕΦΑΓΑ!

Κοριτσακια σας ευχαριστω για το καλωσορισμα!!Λοιπόν εχω μια διαιτα που ειναι λιγο πιο αυστηρη γιατι δεν εκανα τοτε γυμναστικη και μια που ειναι αν κανεις 3 φορες την εβδομαδα γυμναστικη. Ξεκιναω με την πρωτη γιατι την θυμαμαι απ' εξω: Μια ημερα πριν ξεκινησεις κανεις αποτοξινωση με 2 1/2 περιπου μπουκαλια χυμο ολη την ημερα (δεν αντεχεται και πολυ εγω τρωω και κριτσινια και καφε, γιατι χωρις καφε ουτε τον μπεμπη μου δεν μπορω να ταισω το πρωι!!) ή 3 κιλα φρουτα ιδια ή 2 κιλα διαφορα φρουτα. Μετα καθε πρωι εγω τρωω ενα τοστ με τυρι και γαλοπουλα και ενα χυμό, μετα απο 3 ωρες μια μπανανα, και το απογευμα μια μπαρα δημητριακών και καθε βραδυ ενα γιαουρτι με 1 κ.σ μελι. Τα μεσημεριανα είναι την μια ημερα κοτοπουλο/ψαρι/2 λουκανικα φρανκφουρτης ή οτιδηποτε ψητο ή μαγειρευτο κρεας με σαλατα πρασινη οση θελετε (αν ειναι ντοματα ειναι μια ντοματα μεγαλη) με 1 κ.σ λάδι (μην ξεγελιεστε εχει παρα πολλες θερμίδες) και την αλλη ομελέτα με 2 αυγα στο tefal ή γιαουρτι με ιση ποσοτητα ρυζι. Η επομενη εβδομαδα ειναι τα πρωινα και τα ενδιαμεσα ιδια και εχουμε ανα δυο ημερες το ιδιο φαγητο, δηλαδη 1η και 2η ημερα κοτοπουλο με σαλατα το μεσημερι και το βραδυ, 3η και 4η ημερα ψαρι με σαλατα το μεσημερι και το βραδυ μονο την σαλατα με 1 φετα μαυρο ψωμι, 5η και 6η μοσχαρι ψητο ή βραστο με σαλατα το μεσημερι και το βραδυ 1-2 γιαουρτια με 1-2 μήλα και 7η ημερα 2 λουκανικα φρανκφουρτης με σαλατα και το βραδυ σαλατα με 2 αυγα βραστα. Θα βρω και την αλλη και θα σας την γραψω.

Σημειωνω οτι αυτη η διαιτα εγινε με τις δικες μου προτιμησεις στα φαγητα και οτι δεν πρεπει να μενουμε νηστικες για πανω απο 3 ωρες για να δουλευει ο μεταβολισμος. Ειναι αυστηρη καθως δεν εχει αλλα φαγητα λαδερα κλπ. Η αλλη ειναι με κανονικα φαγητα αλλα μετρας ποσοτητες!Αντε καλη μας επιτυχία!Απο δευτερα θα σας γραφω κι εγω αν την τηρησα ή οχι!

κουκιδιτσα αυτο με το χυμο μονο ολη μερα αντεχεται ή πεφτουμε κατω ξερες,επειδη δεν εχω κανει ποτε σιγκεκριμενη διαιτα τα φοβαμαι λιγο αυτα τα εξαντλητικα,

λοιπον το πρωι εφαγα γαλα με δημητριακα,ενα καφε και το μεσημερι μια μικρη μεριδα ρεβυθια,δυο ρεβυθοκεφτεδες,μια φετα ψωμι και σαλατα κουνουπιδι,μισο σαραγλι και λιγα ποπ κορν,το βραδυ δυο φρυγανιες με αλειμμα πιπεριας και ενα πορτοκαλι

eleni καλοριζικο το δοντακι σας,πολυ νωρις το εβγαλε σε λιγο θα δεις θα βγει και το δευτερο αλλα ωσπου να ανατειλουν κανονικα θελει ενα μηνα περιπου,μεγαλωσε πολυ η λιστα μας εεε!!!

περιμενω και τα δικα σας φιλια!!!!

Ελένη, με γειά το δοντάκι! :P

Θάλασσα, Άννα-Μαρία με λένε. Εσένα;

Κορίτσια, άντε, να σφίγγουν οι κ...οι!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...