Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011... Η τελική αναμέτρηση2!!!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Bravo maraki mou...teleios o gios sou...antraklas me ta ola tou!!!!!!!!!!Sovara se ponese pou se pire ugra gia kalliergeia??kai emena eipe tha mou parei thn epomenh fora pou tha paw gt exw kati ugrakia pou murizoun kapws perierga..kai fovamai polu mh ponesw!!!!!!!!!!!alla afou einai gia to kalo twn mwrwn mas..ti na kanoume..upomonh!!!!!!!!!!!!!edw einai pou mpainei h mama mou kai mou leei...kala na dw esi pws tha genniseis...kai ths apantw ama den antexw me episkliridio..:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρακι κουκλος ο γιος σας!!!! με το καλο να τον κρατησεις στην αγκαλια σου!!!

Μιχαελλα οντως ειναι αδικο αυτο αλλά οχι για τον πονο μονο αλλά και για την εκτακτη αναγκη πιο πολύ. Κανονικα πρεπει να ειναι παντα καποιος διαθεσιμος για το αν συμβει οτιδηποτε. Αλλά σε αυτη την χωρα ετσι ειναι, καλυτερα στα νοσοκομεια να εχουμε 50 κηπουρους με 5τμ κηπο παρα εναν παρα πανω αναισθησιολογο :twisted::twisted::twisted:

Καλώς το Μαράκι!!! Τέλεια τα νέα σας!!! Μπράβο!!! Κούκλος ο γιός!! Φτού φτού!!! Καλή συνέχεια απο εδώ και πέρα!! Αλήθεια πόσα γραμμάρια είναι σας είπε?

maroulita και εγώ legofer παίρνω αλλά χωρίς νερό.. το πίνω κατευθείαν.. ασβέστιο παίρνω αναβράζοντα και μαγνήσιο το ίδιο.. είναι και τα 2 της ίδιας εταιρίας αλλα δεν θυμάμαι ποιάς... :roll::roll::roll:

merykal με γεύση σοκολάτα ε ? καλόοο!!

Μάχη μου εγώ ξέρω απο μία γνωστή ότι στης Αλεξ/πολης κάνουν επισκ. και στον ΦΤ... τι να πώ, κάθε νοσοκομείο έχειο διαφορετική τακτική μάλλον...

Μιχαέλα μου δεν είμαι απο τα ορεινά χωριά, εκεί δουλεύω.. Είμαι 10 χλμ απο Ξάνθη πρός Κομοτηνή (μέσω Ιάσμου, όχι απο κάτω Λάγος Φανάρι κτλ) Σέλερο λέγεται το χωριό!

Επιτέλους σας διάβασα!!! Λοιπόν....

Ευγενία μου να χαίρεσαι τη μαμά σου!

Χαρά με το καλό το κοριτσάκι σας!

Σοφάκι καλά αποτεκλέσματα να έχεις.

Στο μεταξύ ρώτησα το γιατρό για την καμπύλη ζαχαρου και μου είπε πως αν το μωρό έχει φυσιολογική ανάπτυξη και δεν είναι πιο μεγάλο σε βάρος από το φυσιολογικό την κάνουμε σίγουρα. Αν όλα πάνε καλά δεν είναι και απαραίτητο να γίνει και να ταλαιπωρηθώ. Τώρα δεν ξέρω...

Οσο για τη μέση που με πονάει μου έδωσε τηλ φυσιοθεραπεύτριας για μασαζ σε εγκυους αλλά το φοβάμαι να σας πω την αλήθεια.

Μαρουλίτα μου άλλες φορές που μου πήρε υγρά δεν πόνεσα αλλά ίσως επειδή έχει καιρό να λειτουργήσει το κάτω μέρος και έιναι ερμητικά κλειστο να επηρεάστηκε :lol::lol::oops: Φοβόμουν κιολας λόγω τραχήλου.

Γιελίζ μου είναι 300 γρ. όσο ακριβώς λεει είναι το φυσιολογικό όριο για την εβδομάδα που έιμαι.

Και τέλος...σας ευχαριστώ κοριτσάκια μου όλες μέσα από την ψυχή μου για τις ευχές σας και που με έχετε στο μυαλό σας :x:YMHUG:

Μαρακι κουκλος ο γιος σας!!!! με το καλο να τον κρατησεις στην αγκαλια σου!!!

Μιχαελλα οντως ειναι αδικο αυτο αλλά οχι για τον πονο μονο αλλά και για την εκτακτη αναγκη πιο πολύ. Κανονικα πρεπει να ειναι παντα καποιος διαθεσιμος για το αν συμβει οτιδηποτε. Αλλά σε αυτη την χωρα ετσι ειναι, καλυτερα στα νοσοκομεια να εχουμε 50 κηπουρους με 5τμ κηπο παρα εναν παρα πανω αναισθησιολογο :twisted::twisted::twisted:

poso dikio exeis!!!!!

Kαλημερα εγκυουλες!Καλη εβδομαδα!

Μαρακι,τελεια τα νεα σας.Ο μπεμπουλης ειναι κουκλος!

Εχει τελεια μερα και σημερα.Βγηκα και επλυνα λιγο την βεραντα και εριξα νερο στα παραθυρα που ηταν μεσα στο χωμα.Δεν ειχα ομως κουραγιο να τα στεγνωσω,κουραστηκα. :oops: Αυριο πια θα κανω τζαμια,αν ειμαι καλα.

Εδω και 2 μερες ειχα λιγα πονακια και ειδα ενα ασχημο ονειρο.Οτι πηγα να δω το μωρακι μου και δεν χτυπουσε η καρδουλα του. :cry::cry::cry: Θα κλεισω ραντεβου να παω να το δω μεχρι το τελος της εβδομαδας,ανησυχω...

Μαράκι για το μασάζ... αν θυμάμαι καλά έχεις δισκοκήλη?

Και επειδή έχω και εγώ ο ορθοπεδικός μου μου απαγορεύει το μασάζ στην πλάτη και στη μέση... Ρώτα το μια φορά για σίγουρα...

Είχα πάει στο γραφείο προσωπικού και έμαθα τις μέρες άδειας που έχω... 65!!!!! :shock::shock::shock: εργάσιμες!!!!! δηλαδή 13 εβδομάδες!!! Είπα και στον προιστάμενο για τη μέση που με πονάει... να τους προετοιμάζω σιγά σιγά :lol::lol::lol:

Καλημέρα beboulino...

Άσε παιδί μου τις δουλειές... μην κουράζεσαι!!

Όσο για τα όνειρα μη δίνεις σημασία!!! Είναι απο την εγκυμοσύνη!

Εγω ρωτησα για το πανεπιστημιακο στην Λαρισα, και δεν κανουν επισκληριδιο στο φτ, που ειναι και πολύ μεγαλο αλλά ειναι για ολη τη θεσσαλια. Τι να πω

Μαρακι να σε ρωτησω κατι ή αν ξερει καποια άλλη.... τα φυσιολογικα ορια βαρους αναλογα με την εβδομαδα, τα βλεπουμε καπου ή υπαρχει καποιο σαιτ?

μπεμπουλινο μην ανησυχεις, ολα αυτα τα ονειρα ειναι απο τις ορμονες, τα πονακια ειναι φυσιολογικα γιατι μεγαλωνει η μητρα. Για να σου φυγει η ανησυχια ομως κανε ενα υπερηχο. Και οχι πολλες δουλειες.

Εχω και εγω δισκοκηλη και δεν κανει να κανω μασαζ.Εκτος και αν γινεται απο φυσικοθεραπευτη που γνωριζει το προβλημα.Φυσικα δεν κανει μαλαξεις σε αυτο το σημειο.

Ντιοσακι και Μαχη καλημερα!Δεν κανω αλλες δουλειες.Απλα ειχε κατουρησει ενας γατος στην βεραντα μου και βγηκα να ριξω χλωρινες. :evil: Θα οαω ετσι και αλλιως στην γατρο,ηρθε η εβδομαδα της επισκεψης μου.Μακαρι να δουμε και το φυλο!

Θα βγω σε λιγο να παρω ψωμακι,εχει τελεια μερα!

γιεληζ μου καταλαβα που εισαι...προς τα εκει δεν πας για την πολιτεια το μαγαζι?

αυτο με τα νοσοκομεια ειναι ενα θεμα μεγαλο κ θα χρειαστει πολλες σελιδες αναλυσης...ας πανε ολα καλα με το μωρο κ με εμας κ ας πονεσουμε κ λιγο παραπανω...αρκει να πανε ολα καλα!!!

μπεμπουλινο μου σε καταλαβαινω απολυτα...επειδη κ εμεις εχουμε πολλες μερες να παμε για υπερυχο(μας εκλεισε στο μηνα πανω απο την τελευταια φορα)μου περνανε ολο κακες σκεψεις απο το μυαλο.εδω κ αρκετες μερες μου εχουν σταματησει κ οι εμετοι(ευτυχως απο την μια) κ ολο σκεφτομαι.το καλο ειναι οτι το στηθος μου ειναι τουμανο κ λεω καλο σημαδι αυτο.κ οσο δεν θελω να σκεφτομαι τετοια χαζα,το μυαλο μου ολο εκει πηγαινει.ειναι που ακομη δεν το εχω νοιωσει να χτυπαει κ δεν εχω σημαδι οτι κατι υπαρχει εκει μεσα για να ησυχαζω.την αλλη τριτη εχουμε ραντεβου.αλλα ειπαμε θετικη σκεψη γιατι ολα μετρανε!!!

Αυτο το ειχα παθει και εγω Σισσυ.Οταν μου σταματησαν στον 3ο μηνα οι δυσπεψιες,νομιζα πως επαθε κατι το μωρο.Αντε να αρχισουν να κλωτσανε να ησυχασουμε! :lol:

Γιελίζ μου για αυτό φοβάμαι για μασαζ γιατι λόγω της δισκοπάθειας που έχω δεν πολυ κάνει.

Μάχη μου το σαιτ που σου έδωσε η Γιελιζ ειναι πολύ κατατοπιστικο.

Μπεμπουλίνο μου καταρχήν μην κουράζεσαι τόσο και δεύτερο μην δίνεις σημασία τόσο στα όνειρα. αλλά για να νιώσεις καλύτερα πήγαινε για υπέρηχο. Ξέρω ότι στα λόγια εύκολο είναι αλλά όταν μας πιάσει ο φόβος δεν υπάρχει λογική :lol:

Μιχαέλα μου έχεις δίκιο...όταν είναι το διάστημα που σταματούν τα έντονα συμπτώματα και δεν το έχουμε ακόμα να κλωτσάει, πανικοβαλλόμαστε..Κι εγώ το έχω περάσει!

Επίσης Μάχη αν δείς στον υπέρηχο που σου κάνει κάθε φορά γράφει και σε ποιές εβδομάδες αντιστοιχούν όλες οι μετρήσεις του μωρού.

beboulino με το καλό να το δείτε το μπεμπάκι σας!! Και να δείτε και φύλο! Άντε μέχρι να φτάσουμε στις 100 σελίδες να έχετε μάθει και οι υπόλοιπες το φύλο!

Αχ αυτό με τις γάτες πολύ πίκρα!! Είναι η εποχή τους τώρα για ζευγάρωμα και σημαδεύουν τη περιοχή τους! Βρωμάει κιόλας!!!! μπλιάχ!!

Ναι Μιχαέλα μου ακριβώς εκεί που κατάλαβες είμαι... 2 χλμ μετά το μαγαζί που λές!!

Αν θυμάμαι καλά έχεις και μία φωτό στο FB που είσαστε στο συγκεκριμένο μαγαζί ε? :lol::lol::lol: Έχω και εγώ μία ίδια γιαυτό το αναγνώρισα!! :lol::lol:

Όλα καλά θα είναι με το μωρό σου καλέ μην σκέφτεσαι έτσι!

Εγώ κορίτσια έχω βρεί τη χαρά μου με τη συσκευούλα που ακούω την καρδούλα του... όποτε έχω κακές σκέψεις την βάζω, ακούω το μωράκι μου και ησυχάζω!! :lol:

Εμενα γιατι δεν μου γραφει τις εβδομαδες του μωρου στον υπερηχο; :roll: Θα την ρωτησω...Μετραω ημερολογιακα αλλα δεν ξερω αν και υπερηχογραφικα ειμαι σε αυτη την εβδομαδα...

καλα το ματι σου γιεληζ ολα τα πιανει :lol::lol: εκει ειμαστε περυσι τον οκτωβρη στο γαμο της κουνιαδας μου.

τελικα χαιρομαι που δεν το παθαινω μονο εγω γιατι ο αντρας μου με θεωρει υπερβολικη κ ολο με μαλωνει που σκεφτομαι ετσι...ανυπομονω να φαω την πρωτη κλοτσια...που θα παει λογικα σε κανα δυο εβδομαδες κατι θα καταλαβω...

Απο ολες μας εχει περασει το κακο απο το μυαλο. Μην ανησυχειτε ομως ρε κοριτσια, ολα θα ειναι μια χαρα. Οταν μεγαλωσουν τα μωρακια που τα νιωθουμε πιο συχνα θα ειμαστε ολες πιο ηρεμες. Εγω εδω και 10 μερες που το καταλαβαινω συχνα, ειμαι πιο ηρεμη και βεβαια πιο χαρουμενη.

Gieliz mou kai egw twra ematha oti prepei na to pinw sketo..kai meta na pinw nero!!!apla den kserw meta apo posh wra prepei na trww??kai to asvestio mou einai anavrazon auto prepei na to pinw prin faw to mesimeri???

episis gieliz ti siskeuh exeis kai akous to mwraki sou??kai egw thelw...koritsia egw exw polla travigmata sthn koilia kai etsi katalavainw oti eimai eguos..alla genika perimenw pws kai pws gia na to katalavw..na mou riksei thn prwth klotsia..!!!!!!!!!!!!!entaksei ligos kairos apemeine koritsia tha ta akousoume kai emeis..:)

beboulino ίσως δεν σου τις δίνει στην εκτύπωση, αλλά αν προσέξεις την ώρα που σου κάνει τον υπέρηχο το γράφει στην οθόνη... εμένα πάντως μου τις δίνει και στην εκτύπωση... το πόσο μπορεί να απέχουν οι μετρήσεις δεν γνωρίζω... ρώτα άμα θές τη γιατρό σου να μας πείς και εμάς.. ;)

Μιχαέλα έχω πάει σε πολλούς γάμους εκεί γιαυτό το αναγνώρισα! :lol::lol::lol: Αλλά περισσότερο γιατί έχω ακριβώς την ίδια φωτό!!! :lol::lol:

Εγώ κορίτσια την τελευταία εβδομάδα το νιώθω συνέχεια!!! Με έχει ταράξει στις κλωτσιές!! !Και είναι τέλεια!!! Το Σάββατο το βράδυ όταν ξαπλώσαμε πήγε ο άντρας μου και μιλούσε στο μωρό και μετά πήγε να φιλήσει την κοιλιά και το ένιωσε!! Αμά τον βλέπατε πώς έκανε!!! έτοιμος να βάλει τα κλάμματα ήταν! Που να αρχίσει να τον νιώθει και συνέχεια όπως εγώ! Θα τον μαζεύω!!!

maroulita εγώ το πίνω ένα σίδηρο το πρωί και ένα το βράδυ πρίν το πιώ συνήθως πίνω έναν χυμό πορτοκάλι η τρώω κανένα ακτινίδιο για να γίνεται καλύτερη απορρόφηση (η βιταμίνη C βοηθάει σε αυτό) το ασβέστιο το παίρνω κανα 2-3 ώρες μετά το φαγητό...

Η συσκευή είναι αυτή http://www.amazon.co.uk/AngelSounds-Fetal-Heart-Detector-Doppler/dp/B001NWDUE2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1300098097&sr=8-1

Gieliz apo ekei to pires kai esi h apo ellada????to thelw kai egwwwwwww!!!!!!!!!!!!!!!!Auto pou mou eipes gia ta frouta tha to kanw..den to iksera...to mono pou kserw einai oti meta to sidiro den prepei na piw kateutheian gala..gt leei xalaei thn ousia tou sidirou mporw na piw meta apo kana 2wro!!!!emena twra mou edwse ena sidiro to prwi kai ena asvestio to mesimeri..les to prwi na to kanw etsi na faw dld frouto h oxi??otan perneis to sidiro meta apo posh wra trws???

Κορίτσια εμένα σήμερα το πρωί όταν ξύπνησα κι ήμουν στο κρεβάτι φαινόταν ένα σημείο της κοιλιάς μου πιο φουσκωμένο.Μετά που πήγαμε στο γιατρό εκεί ειναι το κεφάλι του. Μέχρι και ο άντρας μου το κατάλαβε ότι εκεί ήταν το μωρό μας :)

Ουφ κορίτσια πείνασα!!! Εχω ψάρι απο χθες και μάλλον αυτό θα φάω...Έυτυχώς όλα μου τα φαγητά πέτυχαν το Σ/Κ.. :lol::lol:

Εγώ το σιδηρο το παιρνω τουλαχιστον μιση ωρα πριν το φαγητο, ειναι σε χαπι,

το ασβεστιο το απογευμα, ειναι μασωμενο. Απλα πρεπει λεει το σιδηρο με το ασβεστιο να τα παρεις με διαφορα 2 ωρων τουλαχιστον.

Εγω σε λιγο θα φαω μηλαρακι για κολατσιο. Το μεσημερι θα φαμε κοτοπουλο με σουπα αυγολεμονο. Εγώ τωρα περιμενα να φτιαξω που αρχισαν οι ζεστες :lol::lol::lol:

maroulita απο το amazon το παρήγγειλα και ήρθε σε 10 μέρες..

Εγώ μόλις ξυπήσω πίνω χυμό +σίδηρο και μετά απο κανά μισάωρο - 1 ώρα τρώω πρωινό.. αν και δεν μου είπε ο γιατρός κάτι συγκεκριμένο (πρίν η μετά το φαγητό) μου είπε μόνο 1 το πρωί και 1 το βράδυ... Επίσης πρέπει να περάσουν 2 ώρες ανάμεσα στον σίδηρο και οτιδήποτε γαλακτοκομικό... Και να αποφεύγετε να τρώτε φαγητά που περιέχουν σίδηρο (κρέας - σπανάκι κτλ) μαζί με τυρί...!

Καλό είναι να καταναλώνεις βιταμίνη C μαζί με σίδηρο.. αν μπορείς να τρώς-πίνεις πορτοκάλι έίναι καλά...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...