Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κι εγώ τον ίδιο καημό έχω, μόνο που εμένα είναι κ κοριτσάκι κ αν δεν βάλουμε μια κορδελίτσα ή ροζ χρώμα , μας λένε κ μπέμπη. Ας ελπίσουμε να βγάλει σύντομα , γιατί πριν καν γεννήσω είχα πάρει άπειρα πιαστράκια κ κοκαλάκια για τα μαλλάκια της.

Να λοιπόν κ η δικιά μου, η πρώτη της εξόρμηση με την περπατούρα στην αυλή της γιαγιάς της

• Απαντήσεις 1.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κι εγώ τον ίδιο καημό έχω, μόνο που εμένα είναι κ κοριτσάκι κ αν δεν βάλουμε μια κορδελίτσα ή ροζ χρώμα , μας λένε κ μπέμπη. Ας ελπίσουμε να βγάλει σύντομα , γιατί πριν καν γεννήσω είχα πάρει άπειρα πιαστράκια κ κοκαλάκια για τα μαλλάκια της.

Να λοιπόν κ η δικιά μου, η πρώτη της εξόρμηση με την περπατούρα στην αυλή της γιαγιάς της

Δημοσίευση

SOFIAEVA H MIS STΑR HELLAS ΠΑΧΥΝΕ ΛΙΓΟ Ή ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ???

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΤΗ ΣΙΛΟΥΕΤΑ ΤΗΣ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ.....ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ...

ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ!!!

Η ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΤΡΑΤΑ Ε? ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ...ΤΗ ΘΕΑ..

Δημοσίευση

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΤΗ ΣΙΛΟΥΕΤΑ ΤΗΣ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ.....ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ...

ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ!!!

Η ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΤΡΑΤΑ Ε? ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ...ΤΗ ΘΕΑ..

Δημοσίευση

ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ!!!

Δημοσίευση

ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...