Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου νο.35...ονειροδρομολογιο

Recommended Posts

επισης..καημενη Αννυ!

φαε ολο το φαγητο σου γιατι ερχεται η κακια μαγισσα!χα χα χα χα χα!!

κανονισε, μην περασω κ απο εσας καμια βολτα την παρασκευη :lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Nani νανι το παιδι μου κανει!Τι γαληνια προσωπακια που εχουν οταν κοιμουνται! :D

Ιουλια μου τι εχεις?δεν εισαι στα χαι σου λογω πυρετου του Γ?

Δεν λες αλλο αστεια?????? :lol:

Εγω καταλαβα πως η Αφρο δε θελει μονο να ακουσει τι εχουμε εμεις αλλα να τη συμφερει κιολα την κοπελα...Αλλα επειδη γουσταρω τρελλα τετοιες γυναικειες συζητησεις οπου ενας αντρας(κ αρκετες αλλες γυναικες) θα εκοβαν φλεβα απο βαρεμαρα...Θα απαντησω κ εγω! :lol::P

Εχω ιδιο σιδερο με την Χρυσα+Παναγιωτα!Και ιδια γνωμη για αυτο!

Πλυντ.πιατων miele 45(να παρεις 6ορι αν σε παιρνει ο χωρος οπωσδηποτε :!: )

Χρησιμοποιω ταμπλετες finish ή fairy...Με οτιτυχει να με βομβαρδισουν στο σ/μ! :lol::lol:

Μα καθε φορα που παω καποιο θα εχει προσφορα!Την τελευταια φορα εκανα την αγορα του αιωνα!

Πηρα τις 60+ ταμπλετες με 6+(δε θυμαμαι ακριβως) ευρω!!!!Και πηρα 2 τετοιες συσκευασιες! :lol::lol::lol::lol::lol:

Και σακουλες σκουπιδιων σανιτας 2*10 στα 1,8 ε!!!!!! :lol::lol::lol::lol: Γελαω μονη μου για το ασχετο που γραφω!!!!!!!!!!! :P:P:P

Παναγιωτα μου το χωριο που μενω δεν εχει χωματοδρομο ουτε πετρινο σπιτακι...Εχει μονοκατοικιες μονοροφες ή 2οροφες(ισως κ 3οροφες!) ή αλλιως μεζονετες οπως τις λετε εσεις στις πολεις! :lol::P

Αλλα εχουν οι περισσοτεροι αυλες κλπ οποτε και ζωακια!

Χωραφια...Γυρω απο το χωριο μπολικα! :P Θελεις να βρω καμια καλη προσφορα?Γουσταρεις αποκεντρωση? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Για καφεδακι βεβαιαω κ θα ηθελα!Αρκει να μπορει να ερθει κ να με φερει η φιλη μου ή να ειναι ευκολο να ερθω με μετρο...

ΕΡΩΤΗΣΗ...Που θα βρω καθισματακι>???Υπαρχει καπου για ενοικιαση?Σκεφτηκα να ρωτησω σε εταιρεια ενοικ.,αυτοκινητων.....Τι λετε?

Αλλιως ποσο κανει ενα φθηνο αλλα ασφαλες?

Αργυρω γελασα πααααααααααααρα πολυ με τον Λουκα!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

Λενα εσυ μιλας για μυρωδιες??????????Πιιιιιιφ!!!!!!χαχαχααχαχαχα

Η Αννυ σε φωναζε "Ενααααααα"!!!!!Οχι Λενα!

Σισσιω =))=))=))=))=))=))=))

Να πας-να πας!!!χαχαχαχαχαχα(δεν εχω ιδεα ποιο εργο ειναι! :P )

Να τη κ η Ιουλια με την κατσικιλα!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Φυσικα κ προτιμω σοκολατενια γλυκα αλλα τρωω σχεδον τα παντα!

Μονο καποια γλυκα κουταλιου δεν μου αρεσουν(πχ πορτοκαλι,περγαμοντο,καρυδακι...)

Χρυσααααααα =))=))=))=))=)) με τετοια μπουκαλια που περιγραφεις θυμαμαι(οταν ημουν παιδι) οτι ταιζαν τα...κατσικακια!!!!!!!!!!!!!

Οχι φιλτατη Σισσιω!Το "κοιμαμαι-μεγαλωνω σωστα" δεν τα στουμπωνει τα μωρα!Απλα συμπληρωνει τη διατροφη τους με δημητριακα οπου απορροφονται σιγαααααα σιγααααααα απο τα στομαχακια τους κ γι'αυτο αισθανονται τοοοοοοσο χαρουμενα κ χορτατα κ κοιμουνται τοοοοοοοσο γαληνια και ετσι μεγαλωνουν κ σωστα!!!!Γιατι τα μωρα πρεπει να κοιμουνται οοοοοοοοοοολο το βραδυ!Αλλιως μενουν αδυνατα κ στουμπακια!(βλεπε Αννυ! :lol: ) :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αααααα!!! Λουκίααααα να μην ξεχασω το Πάσχα να σου στείλω αυγό, παπούτσια και λαμπάδα.

Ως νονά σου νομίζω οτι έχω την υποχρέωση! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Α ρε Χρυσάκι!! :lol::lol::lol: Γι' αυτό είπα στην Παναγιώτα οτι θα χρειαστώ βίσμα! :lol::lol::lol:

Καλέ Λουκία, αλήθεια το προτιμώ!! :shock::shock: Εδω μέσα που εμλεξα, σε λίγο θα χρειαστώ λοβοτομή!!!!! :twisted::twisted::twisted:

Αναστασία :lol::lol::lol::lol:

Βρε θα με αφήσετε να δημοσιεύσω?!?!?!

με τσακωσες!!χα χα χα!!

α ρε Λενα..γελαωωωω!!!κ εσυ τον υπνοσακο της αννυ για πυτζαμα,ε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!

αν δε ταιριαζαμε.................!χα χα χα!!!

τελευταια προσπαθεια να κοιμησω!

α οχι!να η αναστασι!!!!

διατηρω χιουμορ..αλλα λιγο απο κατω με πηρε..αλλα ηρθε η λενα με την πυτζαμα-υπνοσακο κ λιγο αναθαρρησα!!

καλε να σε παρει η νουνου για τη διαφημιση!να κανεις κ προωθησεις στα σ.μ.!!θα ερθουμε οοοοοοοοολες!!!!

καλε η αφρο λες οτι ηθελε κατι οικονομικο κ της προτεινεις miele;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!!!

α εκει στις μονοκατοικιες σας ειστε τρελοι μου φαινεται!!

τι καλα !μου εδωσες ιδεα!θα φτιαξω γλυκο πορτοκαλι!!!!χα χα χα χα χα!!

Είστε θεές!!!

Σας λατρεύω!!!!!!!

Είπα να πω για μπάνιο μιας και όλοι κοιμούνται συν του οτι έχω γυναικολόγο στις 5.30 και ο αγαπημένος μου αντρούλης μου το ξόδεψε όλο... :twisted::twisted::twisted::twisted:

Μπουζ το νιρο, μπουζ!!! :lol::lol::lol:

οχι ρε, δεν ακουσες καλα..... κυρια λενα με φωναζε η κορη σου :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ανυπομονω να την δω παλι να κανει τη μαιμου!!! πεθαινω!!!!!!!

ετσι ακριβως αναστασι!!!! σε λιγο θα σου δινει κ ποσοστα η νουνου :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: αντε γιατι μερικες παρεξηγουν το προιον :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

να θυμηθω να κανω μπανιο την πεμπτη............ οοοοοοοοοοοοοοοοοοοομ!!

αφρο εγω δε σου απαντησα γιατι δεν εχω ουτε πλυντηριο πιατων κ το ατμοσιδερο μου χαλασε.. σνιφ!

ιουλια καλε ναι!!!! κατι σα φορεματακι μαδυνας μου φανηκε... ε ειπα ειναι κ αποκριες, τρελη μανα εχει!! ουτε που μου περασε απο το μυαλο οτι ειναι υπνοσακος!!!! :lol::lol::lol:

εγω θελω να κανω μαρμελαδα πορτοκαλι!

λαβι ελα θα σφιξει κ το μπουτακι!! :lol::lol:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ..TI KANETE?

εμεις καλα...

ο μιρκος με κλαμα στο σχολειο πηγε :(:(:(:(

λενα μα μαγισσα?εμενα σε μαρεσουν τα καρναβαλια..

ιουλια περαστικα κ παλι..αυριο θα πας δουλεια?

νατασα ποτε πηγες τελευται φορα οφθαλμιατρο?μα καμια σχεση με τη αδερφη μου..μονο εσυ το χεις πει

μη τη πιστευετεεε

κ οχι δε εννοει τη σωσω αλλα τη αλλη αδερφη μου

σισσιω να πας να τη δεις..αν κ δε ξερω καν που αναφερεσε :lol:

η αργι δε απαντησε γτ ειναι στο οδοντιατρο

αργι ευχομαι ολα καλα να πανε..α ρε νινι..σημερα θα κανει τη αξονικη..το κακο ειναι οτι οολο κοιμαται

παλι δε τρωει..παμε πισω..μα γτ?????????????????

καρολ που εισια καλε?

αφρο εγω ειχα παρει σιδερο γιουρο προ..απαπαπ μια μαλακια..εχω τωρα φιλιπς..μια χαρα

γιωτα που εισια???????????

χρυσα νατε με γεια τα επιπλα.βαλε φωτο να δουμε

ερη αχ εφτασε η μεγα μερα ε?μεθαυριοοοο..πωπωπωω

βικυ δε εχω λογια..η μικρη ειναι ΑΠΑΙΧΤΗΗΗΗ

γωγωκα που εισια?για ψωνια η σε ψωφισε η μικρη?

λαλααααααααααααααααααλαλαλλα

νατασουλα ολα καλα?

χιλουλα ε βλεπω μεσαααα..φτασατε πισω?

παναγιωτα βλεπω μες τη μερα μπηκες φορουμ?πως κ ετσι?

βενι που εισια καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

με το βηχα καλα?

μιτσακι αν κ θα το πες αλλα δε μπορει να βλεπει καθε μερα απο λιγο το παιδακι της?κανα νεο εχουμε?

αναστασια ελα κερναω μπραουνιςςςςςςςςς

μα τι τελιο γλυκοοοοο.η αννυ τρωει τωρα που βγηκε το δοντακι?

παω νακανω μπανιο

Bre Λουκια!!!!!Διαβασε λιγο καλυτερα το τι εγραψα για τα πλυντηρια!!!Γκαβαδακι!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Πωπω ολα τα οργια μαζεμενα!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

Νατασακι μου κ εγω σε λατρευω!!!

Μη κανεις πολυ παρεα με τη Λενα γτ στανταρ θα σου ελεγε πως δεν τρεχει τπτ να πας αλουστη στη γυναικολογο! =))=))=))=))=))=)):)):)):)):))

Λενα-πιφ-φτιαξε γλυκο πορτοκαλι να φατε με την Ιουλια!!!Να ανταλλαξετε κ τα γυαλια σας μπας κ δειτε ασπρη μερα! :P:P:P

Θουλακι μου αγαπημενο παλι με κλαμματα ο Θ? :(

Κερνας κερνας αλλα ειμαι σιγουρη πως δε θελεις να το μοιραστεις με κανεναν το γλυκο! :lol:

Βρε σου λεω καθε φορα για την Αννυ αλλα μαλλον δεν το βλεπεις!

Ψιλοτρωει αλλα δεν εχει μεγαλη διαφορα!Μονο με τον μπαμπα της τρωει αρκετα!Σ'ευχαριστω πολυ που ρωτας!!!! :x:x:x:x

Αναστασι μια ειναι η λυση για εσας..να την ταιζει συνεχεια ο μπαμπας της!!

ο φοφο εφαγε μονο το ανθοτυρο ...δεν ηπιε ουτε το πορτοκαλακι του...ουτε φρουτα τιποτα..

και τωρα που ξυπνησε δεν εχει και πολυ ορεξη να φαει φακιες..και οι φακιες ειναι απο τα αγαπημενα του φαγητα

ρε κοριτσια εβλεπα τωρα σε διαφημιση the real housewifes of athens

μα ποιος θα κατσει να το δει τωρα αυτο?????

εδω σε λιγο καιρο θα σκοτωνομαστε για ενα πιατο φαγητο κ θα καθεται ο κοσμος να βλεπει ποσα εδωσε η αλλη για τα δοντια τα βυζια της η τα παπουτσια της??

συγνωμη εσυ λουζεσαι για να πας γυναικολογο??????

δεν ξερεις οτι δεν πρεπει να κανεις μπανιο 2-3 μερες γιατι επηρεαζεται η χλωριδα εκει κατω??? =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

αχ πολυ γελασα κ σημερα....

θου μονο την αναστασια κερνας??? θελω κ εγω μπραουνις!! [smilie=munky2.gif]

Θέλω να τελειώσω την δουλειά μου και να φυγω και με σας εδώ δεν ΄μπορώ :lol::lol::lol::lol::lol:

Νατάσα μια χαρά το κρύο νεράκι θα σφίξεις κιόλας :D:D:D:D

Ιουλία το γλυκό πορτο΄κάλι ελπίζω να μην το κάνεις την Τρίτη που θα έρθουμε εμείς, μηλόπιτα έταξες κι άμα τάξεις :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λένα η μαρμελάδα πορτοκάλι γίνεται θεϊκή, έφτιαξε το αφεντικό μου και έφερε στο γραφείο κι έχω τσακίσει το μισό βάζο :oops::oops::oops::oops:

Σισσιώ τι έιναι ο Τζόρνταν????????????????

Μάρθα ποιος τον πηγαίνει τον Ντόντο παιδικό?

χαχαχα!Κανουμε κ καμια δουλεια,κανενα μπανακι...κατι!!!Εσυ????? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αχ Χρυσαααα!!!Μακαρι να προλαβει να την ταισει εστω κ 1 φορα ο μπαμπας της!

Να φανε μαζι δλδ..οχι να την ταισει!

Σημερα θα αρχιζα γυμναστηριο αλλα...Βαριεμαι τοοοοσο πολυ...

Θα το αναβαλλω!

καθομαι στον βρωμικο καναπε μου!!! :lol::lol:

διπλα μοθ κοιμαται ο μικρος ο τολης μιλαει στο τηλ κ περιμενει να του βαλω να φαει!

δε σας ειπα.. χτες κοιμηθηκε 1.30 μεχρι 6.30!!!!!!!!!!! :shock::shock::shock::shock::shock:

το βραδυ ευτυχως κοιμηθηκε κανονικα απο τις 10.30

κ τωρα κοιμαται απο τις 2... για να δουμε...

Αναστασι ο Χριστοφορος αρεσκετε να καθετε στα ποδια του μπαμπα του και να κοβει κομματακαι ψωμι και να τα πεταει μεσα στο φαγητο του Οδυσσεα..

χαχαχα..εχει πολυ γελιο αμα το δειτε.

Τελικα εφαγε φακιες..οχι ολο το μπολακι αλλα εφαγε

τι επαθε αυτο το παιδι που ηταν λαιμαργο !!!!!!!!!!!!!!!

Ρε Λενα αν ξαναπεις κουβεντα για τον υπνο θα σε σκισω!!!Εχει λιωσει το μωρο!!!!

Πες του Τ να βαλει μονος του!!Εχεις δουλεια εσυ!Να βγαλει ριζες ο πωπος σου! :lol::lol::lol:

Χρυσα φανταζομαι! :lol::lol::lol:

Κ εγω γελαω πολυ οταν τους βλεπω!Του παιρνει το πηρουνι,ορμαει στο δικο του πιατο,τον ταιζει αλλα της πεφτει το φαγακι μεχρι να φτασει στο στομα του,καμια φορα τον πετυχαινει στο ματι κλπ! :lol:

Αληθεια τι αποψη εχετε με το να τρωνε τα παιδια απο το ιδιο κουταλι-ποτηρι με εσας?????Εγω δεν το κανω σχεδον ποτε αλλα με τον Α....Συνεχεια συμβαινει...Κ εκνευριζομαι αλλα εχουμε τσακωθει απειρες φορες κ συνεχιζει... :(

Επισης δεν εχετε ιδεα για καθισματακι αυτοκ. ε?

Α!Παναγιωτα δεν καταλαβα..Το καθ.φαγ σας δεςν αφαιρειται ο δισκος ωστε να τον πλησιασεις στο τραπεζι?

Αναστασι εγω δεν το κανω...για τους δικους μου λογους που δεν θελλω να αναλυσω

ουτε ο Οδυσσεας το κανει..ασχετα αν ο μικρος ορμαει στο πιατο του με τα χερια του..

αλλα γεννικα εγω δενε ιμαι παραδειγμα προς μιμιση καθοτι ολιγον ιστερικια σε οτι αφορα το θεμα παιδι...

Αλλα εχει πολυ γελιο..κοβει μικρ ακομματακια και τα πεταει μεσα στο πιατο..και εχε.απιστευτη φασηηη

Καλε αμα νοικιασεις αμαξη θα ζητησεις να σου βαλουν και το καθησμα..αλλιως δε νομιζω να βρεις καθησμα προς ενοικιαση

εγω αναστασι δεν ξερω.. γιαυτο δε σαπαντησα..

με αεροπλανο θα κετεβετε ε?

εγω παντως τρωω απο το ιδιο κουταλι με τον μικρο πινουμε κ απο το ιδιο ποτηρι... απο οταν πηγε 1.5 χρονων.. πιο πριν οχι!

μονο αν εχω καπνισει πριν απο λιγο δεν το κανω..

κοιτα αυτα νομιζω ειναι υποκειμενικα..

εμενα ας πουμε δε μαρεσει να τον φιλαω στο στομα οπως κανουν πολλες αλλες μαμαδες..

δεν το κατακρινω, απλα δε μαρεσει νατο κανω εγω!

αχχ ποσο μαρεσει η μυρωδια της κατουρημενης πανας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :x

εβαλε μονος του τελικα... εκανα οτι κουνουσα τον ανασταση επειδη κ καλα ξυπνησε :lol::lol::lol:

Ηρθα παλι!!

Σισσιω τι ταινια ειναι αυτη??? τι θεμα?? αν αξιζει να πας...θελω κ εγω να παω σινεμα, πριν παω στη ζουγκλα (αν κ εχει κ στην Καμπαλα σινεμα, ας μην τα λεω ολα μαυρα!!)

Αναστασια το Βερντε ειναι κοντα στο μετρο Εθνικη Αμυνα (νομιζω) αλλα θα πρεπει να περπατησεις λιγο..Εαν ομως μενεις Χαλανδρι εισαι πολυ κοντα στου Παπαγου κ ανετα θα ερθετε με τη φιλη σου. ΕΜενα οπως ειπα μου πεφτει μακρια, αλλα δεν με πειραζει διοτι βολευει τα κοριτσια που ειναι εγκυες και γενικα ειναι ωραιο μερος..Εγω θα ερθω με αυτοκινητο κ αν ειναι καθημερινη δεν θα φερω το Σεμπινι...θελω να πιω καφε :oops: οχι να τον κυνηγαω...βεβαια αν φερετε ολες τα παιδακια σας μαλλον θα τον φερω...Εχει κ παιδικη χαρα μεσα, οποτε μετα τον καφε μπορουμε να τα παμε κ να παιξουνε...Αν το κανουμε ετσι θα το φερω φυσικα το Σεμπινι μου...

Παναγιωτα, Σισσιω, Αφροδιτη εσας σας εξυπηρετει το Βερντε???

Το κανονιζουμε οποια μερα θελετε μετα την Καθαρα Δευτερα (κ μεχρι τις 20 απριλιου 8-) )

Ρε κοριτσια τι ειναι το Νουνου κοιμαμαι κ μεγαλωνω?? γαλα η φαγητο?? γιατι ειναι κακο??? δεν το εχω ξανακουσει, καινουριο ειναι???

Αργυρουλα κανονικα τα ξυλα τα κοβει ο Κ..αλλα δεν μπορει τωρα...οποτε επρεπε να τα αγορασω απο τη διπλανη πολη...με αυτοκινητο πηγα αλλα ειχε κουβαλημα κ ειχα κ 3 τσουβαλια ξυλα να παρω...μα διακοπες ειναι αυτες????εχω ξεπατωθει!!!

Μου αρεσε ο Λουκας που κοιμηθηκε...κ το Σεμπινι ειχε κοιμηθει μια φορα στο καρεκλακι...ααα μιλωντας για καρεκλακι, Παναγιωτα εγω το εχω παρει αυτο που μπαινει σ εκαρεκλα...Αλλα δεν τον βολεψε τελικα...τωρα εχουμε ενα παιδικο τραπεζακι με καρεκλιτσα (απο ΙΚΕΑ) κ καθεται εκει κ τρωει (κ εγω μαζι)...Εδω εχει ενα ξυλινο..

Ααα με ρωτησατε τοσες φορες για το χειρουργειο..εκανε αφαιρεση κυστεων στο εντερο αλλα τελικα βρηκαν καποιους πολυποδες κ κανουν βιοψια...η επεμβαση αντι για 1 ωρα κρατησε 4 ωρες...ηταν λιγο περιπλοκη...Οκ, πιστευω θα ζησει.. :roll:

Ααα εγω δεν εχω πληντυριο πιατων...θελω ομως.....

Χρυσα δε θα νοικιασω αυτοκινητο...Θα ειμαι με τη φιλη μου...Αλλα μονο αν βρω καθισμα...Αλλιως......

Ελπιζω να ειναι ευκολο να κυκλοφορεις με μετρο...

Ποια η διαφορα βρε Λενακι το κουταλι με το φιλι?Ισα ισα με το φιλι(που το κανω αλλα ελαχιστες φορες) δεν τρωει τα σαλια σου...

Δε μ'αρεσει...τερηδονα,καπνισμα(οχι εγω) κλπκλπ...

Εφυγα!Πολλα γραψαμε!

Φρανιτα εγω θα εχω στανταρ την Αννυ μαζι μου κ δεν εχω ιδεα απο Αθηνα...

Θα με βολευε ομως πολυ να μπορουν να παιξουν καπου τα παιδια..σε κανονικο "καφε' θα ζοριστω πολυ...Αλλα εσεις κανονιζετε οτι θελετε!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...