Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου νο.35...ονειροδρομολογιο

Recommended Posts

Αφρο το σηδερο ειναι μια χαρα παρτο, 4,5 μπαρ πιεση θα κανει αψογο σηδερωμα

εμενα ειναι 5

της πεθερας που ειναι επαγγελματικο της Ελνα εχει 7 μπαρ πιεση

Και το πλυντηριο για εντοιχησμενο τελεια τιμη...παρτο και αυτο

Σισσιω φιλακια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εγώ μπαινοβγαίνω! :D

Πάω να φάω!

Συμπεθερούλα... :YMHUG::YMHUG::YMHUG::-bd:-bd:-bd

Αφροδιτούλα, εγώ έχω πλυντήριο πιάτων Pitsos, 4,5 χρόνια. Καλό αλλά όντως κάνει 2 ώρες και κάτι... Αργυρώ, 29 λεπτά μόνο;;;; :shock: Μήπως γι' αυτό όμως δεν στα βγάζει καλά; :roll: Κι εγώ έχω καταλήξει στις ταμπλέτες Fairy! ;)

Σίδερο έχω Philips... Συμπαθητικό! ;)

Έρη... :lol::lol::lol: Κι εμείς το ίδιο!! :x:-*

edöv eöimaste Afro......ξανά: εδώ είμαστε Αφρο..... :D

πήγα μα το μπουμπούκι στο ΣΜ, τώρα της έβαλα να φάει και έπαιζε με το φαγητό, έτσι το απέσυρα αλλά σε 1 ώρα φεύγουμε για τον οδοντ. και τι θα φάει μέχρι να γυρίσουμε? :?:

εν τω μεταξύ μόλις έκανε ζημιά και της έδωσα μία ελαφριά στον πωπό και αποσύρθηκε και πήγε με σκυφτό κεφάλι πάνω!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

πριν άδειαζα το πλ. π. και έπιανε κάθε ποτήρι και μου έλεγε "δικό μου" (στα γερμανικά) και της λέω "τα οικοποιήθηκες όλα ε?" και μου λέει "ναι" :lol::lol::lol::lol::lol: λες και κατάλαβε τι σημαίνει η λέξη!!!! :roll::roll::roll:

Θούλη ήθελα να ρωτήσω: αλλού δεν υπάρχει μηχάνημα για τον μπαμπά σου?

θυμάμαι η μαμά μου ήθελε να κάνει αξονική και στο νοσοκ. είχε χαλάσει το μηχάνημα και πήγε έξω και την έκανε σε ιδ.!!!! :?

Άφρο το σίδερο μια χαρά μου φαίνεται και η τιμή του πολύ καλή

Αργυρώ έχει πολύ γέλιο ο Λουκάς, να πως φαίνονται τα παιδιά που δεν τους αρέσει το φαγητό :lol::lol::lol::lol::lol:

καλησπερα κοριτσια!!!

μιτσακι πως εισαι? πως ειναι τα πραγματα??

νατασα λαβι τι κανετε??? καλα ρε ατιμη μανα αν δεν εερθει η φιλεναδα σου εμας δε θελεις να μας δεις??? :(:(:(

τι κανουν τα κοριτσια σου? ξαναειδες αιματακι κ βλεννες ςστη μικρη?

αχαχαχαχαχαχα τελικα οτι κοροιδευεις το λουζεσαι με το θηλασμο!! :lol::lol::lol:

χρυσα ποτε ερχονται τα επιπλακια σας? κ μη λες βλακειες μια χαρα εισαι... αντε!

εγω αυτο το σκ δε μπορω για καφε, γιατι κατα πασα θα παμε αλεξ..

ιουλια περαστικα ρεσυ!! παντως για το εμβολιο αν θυμαμαι καλα πρεπει να ειναι απυρετος για μια βδομαδα.. καντε το νεξτ γουικ! πω πω καπως μου φαινεται που δε θα σε δω αυτη τη βδομαδα..

επισης η αναστασι απο χωριο ειναι... δε μυρισες τη χωριατιλα κ την κατσικιλα πανω της??? :lol::lol::lol::lol:

θουλαρα ο μικρος πως ειναι με το θηλασμο?? ο ντοτντος ζηλευει πολυ ε??

ρεσυ νατασουλα καπαρη???? ιου ιου ιου μπλι;αξ μπλιαξ!!!!!!!!!!

θελετε να ερθετε για καφεδακι απο το σπιτι αυριο απογευμα???

πραγματι η ελενα ειναι πανεμορφη!! κ ο μιχαλακης το ιδιο!!

πηραν κ την ομορφια της μαμας, κ κατι λιγα κ απο τον μπαμπα... ειναι δυνατον να ειναι ασχημα????

καλα πεμπι η μικρη ειναι ολα τα λεφτα!!!

εκστασηηηη την παρασκευη θα ερθω μασκαρεμενη!! δεν πιστευω να τρομαξει η αννυ??????

κ επισης η αννυ με φωναζε στο τηλ!!!!! λεεεεεεεεεεεεεεεενααααααα αχ τι τελεια που ειναι!!!!

κ εγω της ιδιας αποψης ειμαι περι των διακοσμητικων....

εμενα γενικα ο αναστασης ειναι υπακουος.. αλλα γενικα οταν παμε καπου αλλου δεν πειραζει ΤΙΠΟΤΑ!! παιχνιδια κλπ παιρνει απο τα αλλα αλλα πραγματα δεν παιρνει ευκολα..

γιατι αντιπαιδαγωγικο ρε παναγιωτα??? εμενα μεχρι κ τωρα σε τετοιο καρεκλακι καθεται.. μια χαρα τρωει κ παιζει παραλληλα :lol::lol:

ελα ρε αργυρουλα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κ εμενα το εκανε αυτο αλλα πιο μικρος..

λενακη ηρθαν σημερα

σημερα- και αυριο εχουμε συναρμολογιση και τακτοποιηση και φυσικα ολο το ΣΚ τακτοποιηση με τα ρουχα...και λιιιγη διακοσμιση...

αφου δω τι χωρος περισσευει θα το διακοσμισω αναλογα..

αντε να δω τι θα δω..

Να πάω να δω το Τζόρνταν;; Ε;;; Τι λέτε;;; :?::?::roll:

Ναι Σισσάκι πήγαινε! Είναι ωραία παράσταση. Ίσως ψυχοπλακωθείς λίγο, αλλά αξίζει! ;)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Επίσης δε μπορώ να πιστέψω οτι υπάρχουν μαμάδες που δίνουν στα παιδιά τους ΝΟΥΝΟΥ κοιμάμαι και μεγαλώνω!

Δηλαδή εγώ τι πάθαινα που την τάιζα και τις 11:30 και στις 5:00 και στις 10:00 :shock::roll::oops:

καλώς τα δεχτηκατε τα επιπλα χρυσα μου!

δεν κοιμαται με τιποτα..παιζει πιανο!!!!ειναι λιγο ζεστουλης,αλλα αντιπυρετικο δε δινω,οχι ακομη τουλ..

Λενα συγγνωμη που δε σε πηρα πισω χθες ..ημουν στο ποδι με τον μικρο κ δεν μπορουσα να βγω μπαλκονι να μιλησω,μεσα σημα δεν εχει καλο!

καλε γιατι δεν ερχεστε σε μενα για καφε να τεσταρετε κ τα αντισωματα σας;;;;!!!

την αλλη εβδομαδα..ας ειναι!1 εβδομαδα απυρετος;;δε το ηξερα..θα παρω παιδιατρο το απογευμα..

μμ..κατσικιλα..λες γι αυτο να μας ρωτουσε τοτε αν κανουμε καθε μερα μπανιο;;;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!χα χα χα!!

τί θα ντυθεις καλε τελικα;παττυ;;;

επισης,αναστασακι ελατε εσεις την αλλη βδομαδα κ το ξαναφτιαχνω το κεικ!αν και για των σοκολατοειδων σε ειχα πιο πολυ,οχι των πορτοκαλολεμονοξυνογλυκων!τωρα θα το φας για να μαθεις!!

αχ λενακι..πρωτη εβδομαδα που δε θα βρεθουμε..σκατομαρτης!

τωρα πηρε την πετσετα της κουζινας κ καθαριζει το γραφειο!!

νυσταξα λιγο,σας αφηνω προς το παρον να οριζοντιοποιηθω στον καναπε!!!με το ματι ορθανοιχτο φυσικα!!

α!αργυρω!7 μηνων μου το ειχε κανει αυτο κ εχω κ φωτο!θα θυμηθω να τη βαλω στο φεις,εδω δεν μπορω!θυμαμαι ακομη κ τι ετρωγε τοτε!πατατα κ κολοκυθακι!!

σας φιλω ολες!μακιααααααααα

κ εμενα το κοιμαμαι κ μεγαλωνω δε μου αρεσει,αλλα δε θα βρισω κ καμια μανουλα που το δινει..με την ιδια λογικη θα επρεπε να μαλωνω κ με οποια δινει κρεμουλες κ ξενο γαλα κ σοκολατες και και και...

η καθεμια κανει αυτο που θεωρει καλυτερο,γνωμη μου παντα!

αντε,παταω υποβολη!σισσυ φιλακιαααααααααααααααα!!

Λένα θα κοκκινίσω :oops::oops::oops::oops::oops:

Αύριο μάλλον μπορώ για καφεδάκι θα σε πάρω τηλ το απόγευμα

Σισσιώ γιατί θέλεις να αλλάξεις υπηρεσία? πιστέυεις ότι αν πάς αλλού θα είναι καλύτερα, εγώ νομίζω παντού τα ίδια χάλια είναι.....

Ax Σισσιω δε θελλω να αρχισω να λεω τι δινουν αλλες μαμαδες στα παιδια τους...

εγω ειμαι καπως ετσι :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-s:-s:-s:-s:-s οχι μονο οταν τα ακουω...αλλα και οταν τα βλεπω ..αυτο δεν ειναι τιποτα..θεωρειτε μια χαρα φυσιολογικο - οπως τα λεει και η φιλτατι Λουκια :lol::lol::lol::lol:

Απλα το φιλοσοφισα μια μερα και ειπα ΟΚ..αφου θεωρουν οτι κατι τετοιο ειναι καλο για το παιδι τους...παω πασω..

και οχι δεν μπαινω σε κοπο να εξηγησω καποιες βασικες αρχες διατροφης..πχ να δινεις τυρι σε μωρακι 8 μηνων φτιαγμενο απο οικιακο εργαστηριο και αμφιβολλου ελεγχου και ποιοτητας..

απλα πλεων δε σχολιαζω..

εγω βρεθει απεναντι σε ανθρωπους που ειναι ετσι :-@:-@:-@:-@ οποτε πραγματικα δε με νοιαζει...

κανα δυο φορες που πηγα να μιλησω με αποστομωσαν με τετοια [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] επιχειρηματα που ηθελα να φουνταρω στον θερμαικο..

Στην τελικη ο καθενας κανει οτι θεωρει σωστο....

Αλλα αυτο δε με εμποδιζει να φρικαρω...

Δεν ξερω..μπορει εγω να ειαμι υπεριστερικια με το θεμα διατροφη του Χριστοφορου και να του δινω "απαγορευμενες λιχουδιες" αραια και που αλλα πραγματικα..

να σου πω ενδεικτηκα οτι ο μπαμπας μου δε θηλασε ..ηταν μερικων ημερων οταν η γιαγια μου εκανε εγχειρηση και στους δυο μαστους..πρεπει για καποιο διαστημα να θηλασε απο μια γειτονησσα και μετα επινε φρεσκοερμεγμενο γαλατακι απο την αγελαδα μας...βρασμενο σε μπιμπερο που ηταν μπουκαλι απο μπιρα με ενα βυζοροι πανω...οποτε..αφου εζησε αυτος 54 χρονια και ειναι γερος- λεμε τωρα- ας δινουν και πητογυρους στα παιδια δε με απασχολει

α αφροοοοοοοοοοο!!!!

πω πω πως σε ξεχασα!!

ηθελα να σου γραψω κ οτι σε ειδα στον υπνο μου...

ειχες παρει ενα τεραστιο πουρο (κατι εχωπαθει τωρα τελευταια κ βλεπω πολυ τσιγαρο στον υπνο μου) κ στερεωνες το τασακι πανω στην κοιλια σου κ γελουσες..

κ εγω σου ελεγα οτι δεν κανει κ εσυ μου ελεγες ελα μωρε πως κανεις ετσι κ ο μανωλης κανει καμια τζουρα που κ που :shock::shock::shock::lol::lol::lol:

επισης ξεχασα κ τη λατρεμενη μου συμπεθερα....

πως κοιμηθηκε το κοριτσι μας χτες?? ελπιζω να μη σε ταλαιπωρησε

ναι ιουλια ετσι νομιζω για τα εμβολια..

:lol::lol::lol::lol::lol: ποια αντισωματα??? μετα την περσινη μας λαχαταρα με το νοσοκομειο οταν ακουω τετοια φευγω μακρια!! :lol::lol::lol:

δε θα ντυθω πατ, γιατι η περουκα εχει 17 ευρω :?:? δε δινω τοσα λεφτα για περουκα!!

μαλλον θα ντυθω μαγισσα!

νατασουλα θα περιμενω τηλ!!!!! τελεια!!!!

Ρε συ λουκία δε διαφωνώ με αυτό που λες.

Διαφωνώ όμως με τη λογική του προϊόντος που για μένα είναι η κάτωθι:

"Στουμπώστε το μωρό σας για να πέσει σε λήθαργο"! :shock::shock::shock:

Τελικά το Τζόρνταν να το δω;; :shock:

Ούτε αν η Ίντερπολ η Αργυρούλα δεν απάντησε που δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω, τα περνάει όλα από το Γκουγκλ! :P:lol::lol::lol::lol::lol::lol::x

Νατασσουλα θέλω να βρω μια υπηρεσία που το μόνο που θα κάνω είναι να βάζω σφραγίδες! :D

Θα είμαι πολύ ευτυχισμένη εκεί! Αλήθεια! 8-)

Σισσακη για μια τετοια θεση θελεις 3 μεταπτυχια 4 ξενες γλωσσες και θα παιρνεις μονο 700 ευρω...

Αυτες οι θεσεις ειναι δυσευρετες!!!!!!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σισσακη για μια τετοια θεση θελεις 3 μεταπτυχια 4 ξενες γλωσσες και θα παιρνεις μονο 700 ευρω...

Αυτες οι θεσεις ειναι δυσευρετες!!!!!!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ω ναι!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

σφραγιδες;;;;;;;;;;;!α πα πα!!εισαι τρελη;;;;;;;;;;;;;;;;

την προηγουμενη εβδομαδα επρεπε να βαλω απο 3 σφραγιδες σε 17 εγγραφα,κατι για απουσιες,κ οταν τελειωσα ημουν ζαβλακωμενη!!αληθεια!!!!ποσο μαλλον να το κανεις 8ωρο καθημερινα!!!!!!

α πα πα!!α πα πα πα πα πα!τα παπακια θα χορεψω σε λιγο με τοσα πα!

κ ναι..ακομη δεν ξαπλωσω..ο γιωργος δε θελει!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...