Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου νο.35...ονειροδρομολογιο

Recommended Posts

χρυσα ειδα οτι με φωναζεισ ...εδω ειμαι απο το πρωι ...αποροφηθηκα με το να ψαχνω πλ.πιατων στο ιντερετ .

παω να σας διαβασω .

πεστε μου τι πλ.πιατων εχετε και τι ατμοσιδερα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημερα ομορφιες μου!!!!

Θα γινω λίγο εγωιστρια και θα αρχισω με τα δικα μου νεα!!!! :oops:

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗΗΗΗΗ!!! Ο αδερφος και η νυφουλα μου μου μαλλον περιμενουν κοριτσακιιιιιιιιιι!!!!!!! [smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif] Αντε να δουμε και κανα πιπι στην οικογενεια. Πω πω εχω χαρει παρα πολύ!!!!! :x:x:x:x:x:x

Διαβασα μεχρι τη σελιδα 12.

Εχετε ανοιξει παρα πολυ ομορφη κουβεντα. Μακαρι ολα αυτα που γραψατε να εμπαιναν σε ενα βιβλίο.

Τοσα ομορφα πραγματα για το θηλασμο και την αγαπη. :x:x:x

Χρυσα,Βικυ και Σισσακι ευχομαι η 2η λοχεια να ειναι οπως την εχετε ονειρευτει.Πραγματικα το αξιζετε.

Σισσακι στο'πα και χθες.Και εγω ημουν απο αυτες που ελεγα οτι "δεν καιγομαι και να θηλασω". Δεν ειχα καμια παιδεια. Και οπως ειπε και η Νατασα, μια φορα ειχα δει μια κοπελα στο καραβι που θηλαζε την κορη της και μου ειχε φανει καπως.

Οταν γεννησα ομως πραγματικα λειτουργησε το μητρικο ενστικτο.

ΓΩΓΟΥΛΑ ολα αυτα που ρωτας δε μπορουν να απαντηθουν με ενα ναι ή οχι.Ας πουμε εγω θηλαζω και απο τα 2 στηθη στο καθε γευμα ενω η Νατασα κανει στηθος και γευμα. Ειναι αναλογα την παραγωγη, το ποσο τρωει το μωρο κτλ. Επισης τα 10 λεπτα ειναι ενδεικτικος χρονος. Σου το λενε για να μην κανεις ουτε 5 λεπτα αλλα ουτε μιση ωρα. Γενικα δεν υπαρχει κανονας. Πειρα χρειαζεται και να ακους ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΩΡΟ.

ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ σου χω πει ποτε οτι θα σε ηθελα για μαμα, αντε για πεθερα. Ρε συ εισαι πολυ γλυκουλα.

Α, επεσε το ματι μου σε αυτο που εγραψες για την αδερφη σου οτι τα παιδια τρωγανε στο πιατο και δε λερωνανε.Ρε συ ρωτα την πως το εκανε;;;;

Ιουλια μου περαστικα κουκλα μου.

Θουλιτσα μου εισαι απλα υπεροχη!!!!

Φρανιτα μου τι ακριβως εκανε ο Κασπερ;;;Σιδερενιος. Περιμενω να τα πουμε και απο κοντα.

Βικυ, Αφρο τι σεμιναρια λετε;;;;

Χρυσα μου πολλες φορες γραφεις πραγματα που με συγκινουν τοσο πολύ.... :x:x:x:x:x

Μητσακι μου πως παει το μωρο;;;Εγω πιστευω οτι η μαμα του θα φυγει αλλα πολυ συντομα θα ξανρθει.

Επανερχομαι και για τις υπολοιπες....Μη φυγετε.....

Αφρο απο πλυντηριο πιατων εγω εχω αυτο

http://www.electroniki.gr/electroniki/e ... x-inox.php

εψαχνα κατι οικονομικο γιατι οταν αθ αλλαξω κουζινα θα πρω ενα καλο εντυχοισμενο

Απο σηδερο εχω αυτο

http://www.skroutz.gr/s/2770/Philips-GC8260.html

θα σου πει και η Παναγιωτα οτι ειναι απλα τελειο!!!

Φρανι καλο κουραγιο με τις εξορμησεις σου...

και καλο κουραγιο γεννικα!!!!

Φρανίτα γιατί τα ξύλα δεν τα φέρνουν στο σπίτι?

με αυτοκίνητο δεν θα πας ή με τα πόδια? :o:o:o αν είναι με τα πόδια δώσε και κανένα ξυλάκι στον Σεμπ να κρατήσει :lol::lol::lol::lol::lol: άντε να κάνει και καμμιά δουλειά!!!! :lol::lol::lol::roll::roll::x:x

Αφρο εμείς έχουμε πλ. πιάτων της Bosch και ατμοσίδερο της Rowenta, όμως με τίποτα δεν είμαι ευχαριστημένη!!!! :lol::lol::lol::lol:

και μια και το έφερε η κουβέντα: τι απορρυπαντικό χρησιμοποιείτε στο πλ. πιάτων? (όσες έχουν φυσικά :roll::roll::roll: ) γιατί και με αυτό δεν είμαι ευχαριστημένη!!!! :roll::roll::roll::roll:

Αργη η μαμα μου εχει Μποσ και ειναι υπερευχαριστιμενη..αλλα εινα και 12 χρονων πλυντιριο πιατων..αλλα τελειο το ατιμο..και το εχει λειωσει..

και εχει και ανετους χωρους παρολο που ειναι 12αρι...

Εγω βαζω τις νεες ταμπλετες του φαιρι..πριν εβαζα φινισ αλλα δε μου αρεσε ιδιαιτερα

Σισσιω και Παναγιωτα την καλημερα μου και φιλακια

Παναγιωτα ναι..γραφω η ατιμη... :lol::lol::lol:

οταν ημουν μικρη ηθελα να γινω Ιστορικος παυλα Αρχαιολογος παυλα Συγγραφεας...

ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ σου χω πει ποτε οτι θα σε ηθελα για μαμα, αντε για πεθερα. Ρε συ εισαι πολυ γλυκουλα.

:x:x:x:x:x:x ακούτε οι συμπεθέρες? τι πεθερά θα έχουν τα παιδιά σας? :roll::roll::roll::roll:

Α, επεσε το ματι μου σε αυτο που εγραψες για την αδερφη σου οτι τα παιδια τρωγανε στο πιατο και δε λερωνανε.Ρε συ ρωτα την πως το εκανε;;;;

χαχαχα αν θυμάται γιατί από τότε έχουν περάσει τουλάχιστον 25 χρόνια!!!! :lol::lol::lol:

οταν ημουν μικρη ηθελα να γινω Ιστορικος παυλα Αρχαιολογος παυλα Συγγραφεας...

και εγώ μόνο που η τρίτη δικιά μου παύλα είναι ψυχολόγος!!! :lol::lol::lol:

εμείς βάζουμε το Calgonit 9 :arrow: 1 και τα πιάτα κ.λπ βγαίνουν όχι στεγνά και αν τα αφήσεις στο πλ. οι φυσαλίδες του νερού γίνονται άσπρα και τα ξεβγάζω στο χέρι....δεν ξέρω αν είναι το απορρ. ή το πλ. :? ....τώρα βάζουμε το Somat 9 πάλι 9 :arrow: 1 (δεν ξέρω αν υπάρχει Ελλάδα), τα βγάζει πιο στεγνά!!!

και αναρρωτιέμαι αν φταίει το πλ. , η πλύση γίνεται σε 29 λεπτά.....μάλλον πρέπει να δοκιμάσουμε και την πιο αργή πλύση!!!! :? επίσης πολλές φορές η ταμπλέτα δεν διαλύεται.... γιατί? δεν ξέρω!!!

Α Αργη φταιει ο κυκλος πλυσης.

Το εχω παρατηρησει στο δικο μου πλυντηριο, ειδικα αμα βαζω πολλα πιατα σε συντομο προγραμμα το κανει..

τελικα το χρισημοποιω μονο οταν εχω λιγα πιατα σκετα χωρις ταπερ κλπ για πλυσημο και βαζω τον οικονομικο κυκλο, αλλιως οποτε εχω πολλα πιατικα μεσα και ειναι τιγκα βαζω τον κανονικο κυκλο που πλενει στοςυ 75 βαθμους και κανει περιπου 1 ωρα και 15 λεπτα

Αφροδιτη το σιδερο ειναι παραπολυ καλο!!! Εγω δηλαδη δε ξερω αλλα το λεει η Μεριτα και η μανα μου. :lol::lol::lol: (Πλακιτσα ε;;;)

Πλυντηριο εχω πίτσος.Καλο ειναι.

Απορυπαντικο παιρνουμε φινισ.Αρκετα καλό.

Χθες με τα κοριτσια περασαμε πολυ όμορφα. Η ΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!!Εχασε 7 κιλα, εχει τελειο μαλλι, ειχε κανει ενα γαματο μακιγιαζ και ελαμπε.

Ο αντρας μου "Και που δουλευει η Σισσιώ;;"

Εγω :"Στο Υπεχωδε"

Γ :"κωλοβισμα" (με την καλη εννοια παντα)

Εγω :"Βρε δε μπηκε με βισμα".(Του εξηγω πως διοριστηκε)

Γ :"Κωλοφαρδη"

Εγω ::?:?:?

Λοιπον Φραν,Μητσακι και Αναστασια το Βερντε πιστευω θα μας ενωσει!!!!!! :x:x:x

Παντως εγω κοριτσια σε σπιτια που δεν εχουν μικρα παιδια δεν παω με τον Νικολα.Ντρεπομαι. :oops::oops:

Ρε συ Αργυρω εχεις ανηψιο 25 χρονων;;;

Νατασα να μας ζησει η νυφουλα!!!! :x:x:x

Αναστασια δηλαδη μενεις σε κανονικο χωριο;;;Εννοω ρε παιδι μου με χωραφια, χωματοδρομους, πετρινα σπιτακια ή απλως ειναι σαν προαστιο;;;; Παντως μου φαινεται φοβερο περιβαλλον για να μεγαλωσεις τα παιδακια σου.

πριν είχαμε ένα πλ. ίδιας μάρκας που η πλύση είχε διάρκεια 2,5 ώρες :o:o:o:o

επίσης να πω ότι όταν ήμουν έγκυος την 1η φορά είχα ενημερωθεί αρκετά για τον θηλασμό και έτσι με την βοήθεια της μαίας τα κατάφερα τέλεια την 1η φορά, κανένα απολύτως πρόβλημα.....την 2η φορά, νομίζοντας ότι τα ξέρω όλα και ότι όλα είναι εύκολα, ξεκίνησα με χαρά και αυτοπεποίηθηση αλλά η κοπελάρα μου όλο δυσκολίες μου δημιουργούσε :roll::roll::roll: δεν άνοιγε το στόμα, όλο κοιμόταν και μου έλεγαν από το νοσοκ. ότι πρέπει να την ξυπνώ για να θηλάσει, την έπειρναν μέσα και την ξυπνούσαν!!, τι της έκαναν? :o:o:o:shock::shock::shock: ελπίζω μόνο να έκαναν αυτό με την πάνα!!! :? ....μετά στο σπίτι τα ίδια πάλι, όλο ύπνο και φαγητό καθόλου, μετά δεν έβαζε την θηλή σωστά και με πονούσε αλλά όπως είπα και σε ένα άλλο ποστ της έμαθα πώς να θηλάζει και μετά όλα πήγαν τέλεια τους 19 θηλαστικούς μήνες!!!! :lol::lol::lol::roll::roll::roll::D:D

ο άντρας μου παίρνει την μισή μέρα άδεια για να με συνοδεύσει στον οδοντίατρο!!!! :x

τα παιδιά τι θα τα κάνουμε? θα τα πάρουμε μαζί αλλά μου είπε ότι δεν επιτρέπεται μέσα στο εξεταστήριο, θα πρέπει να μείνουν μόνα τους στην αίθουσα αναμονής!!!! :(:(:(:(

όχι καλέ δεν φοβάμαι τον γιατρό αλλά θα ξέρει αγγλικά για να συνενοηθούμε? ή θα αρχίσει να μου βγάζει τα ωραία μου δοντάκια? :o:o:o:o λόγω έλλειψης συνενόησης? :shock::shock:

μιλησα με την κολλητη μου που δουλευει στον κοτσοβολο και μου ειπαι οτι τα μπος πλ.πιατων δεν ειναι καλα και τα ζιμενσ πολυ ακριβα ...οκ θελω να δω κατι οικονομικο αλλα οχι και του πεταματου ...με προσανατολισε σε πιτσοσ και μιλερ ,για ατμοσιδερο δεν την ρωτησα δεν το θυμηθηκα ....αυτο βρε κοριτσια ειναι πανακριβο ...με τιποτα ...εκτοσ και αν μου το κανετε δωρο :D:D:lol::lol::lol:

Ελα ρε Αργυρω.σιγα μη σου βγαλει τα δοντια!!! :lol::lol::lol:

Ρε κοριτσια και το δικο μου 2 ωρες πλένει.Δεν ειναι καλο ε;;; :?:?:?

ΕΡΩΤΗΣΗ.Ειναι αντιπαιδαγωγικο να παρω στο Νικολα αυτο το καθησματακι που προσαρμοζεται στις καρεκλες ετσι ωστε να τον βαζω σιγα σιγα να τρωει στο τραπεζι;;;Ειναι πολυ μυρμυγκοκωλης και ολο θα σηκωνεται και θα ξανακαθεται και απο φαι παπαλα.Τι να κάνω;;;;

Αφρο εχω πιτσος εντοιχισμενες ολες τις ηλεκτρικες συσκευες μου,κ το πλυντηριο πιατων,κ ειμαι παααααρα πολυ ευχαριστημενη!ειναι κ οικονομικες σχετοκα κ πολυ καλες!

βασικα,αν δεν επαιρνα πιτσος,miele θα επελεγα με κλειστα ματια,αλλα ειναι εξωφρενικα ακριβες!

δεν προλαβαινω..με φωναζει!

με προσανατολισε σε πιτσος

Πίτσος και Μπος είναι τα ίδια!!! :lol::lol::lol::lol: πες στην κολλητή!!!! :lol::lol::lol: απλά η Πίτσος έχει πάρει την άδεια να τα κατασκευάζει στην Ελλ.!!!! :roll::roll::roll:

ΕΡΩΤΗΣΗ.Ειναι αντιπαιδαγωγικο να παρω στο Νικολα αυτο το καθησματακι που προσαρμοζεται στις καρεκλες ετσι ωστε να τον βαζω σιγα σιγα να τρωει στο τραπεζι;;;Ειναι πολυ μυρμυγκοκωλης και ολο θα σηκωνεται και θα ξανακαθεται και απο φαι παπαλα.Τι να κάνω;;;;

τι θα πει αντιπαιδαγωγικό? σε αυτή την ηλικία το μπουμπούκι καθόταν στις δικές μας καρέκλες!!!

σε αυτό το καθισματάκι χωράει? :o:o

βάλε τον στις δικές σας καρέκλες!! ;) μπορεί να του αρέσει πιο πολύ, να αισθάνεται μεγάλος και να τρώει!!! ;)

Ρε κοριτσια και το δικο μου 2 ωρες πλένει.Δεν ειναι καλο ε;;; :? :? :?

καλό είναι απλά πρέπει να περιμένεις τόοοοοοοοση ώρα για να πλυθούν!!!!

γιατί δεν έχεις ενέργεια Α?

Αφρο μιλε να παρεις...

κατα τη γνωμη μου σε οτι αφορ ατο νερο ειναι κορυφαια..

ειναι κομματακι αλμυρα ΟΚ δεν αντιλεγω..αλλα οταν με το καλο αλλαξω κουζινα και παρω εντοιχηζομενο θα ειναι μιλε χωρις δευτερη σκεψη

Τωρα για το σηδερο..

θα σου πω γιατι αξιζει τα λευτα του- καταρχας κανει αψογο και γρηγορο σηδερωμα..και σε σινδυασμο με μια καλη φαρδια σηδερωστρα μειωνεις το χρονο σηδερωματος στο μισο

Εχει 5 μπαρ πιεση ατμου, εγω πετσετες και σεντονια τα διπλονω - τα σεντονια στα 4 μακροστενα και τις πετσετες μπανιου και κουζινας κανονια και τα σιδερονω μονο απο τη μια πλευρα...γινονται αψογα

τα ρουχα του φοφο επισης τα σιδερονω μονο απο τη μια πλευρα και τα ρουχα εργασια του Οδυσσεα

Ρωτα και τη Σαυρογιωτα που εχει σηδερωσει με αυτο και εχει το Γιουρο προ να σου πει ποσο μεγαλη διαφορα εχει..και η Θου που εχει παρομοιο ποσο ευχαριστιμενη ειναι

ειναι ενα απο τα ελάχιστα πραγματα που αγορασα και δεν το μετανιωσα καθολου

Αργη λεγε μου τετοια..

και εγω παω με εναν αερα οτι θα ειναι ευκολος ο θηλασμος...ηδη η Παναγιωτα η Αθηνα και η Τονια μου κοβουν τα φτερα σιγα σιγα..αποτελειωσε με

Πιτσος εχω κουζινα..και η μαμα μου κουζινα..

και πιστευω πως στις κουζινες ειναι κορυφη!!!

Παναγιωτα οχι δεν ειναι καθολου αντιπαιδαγωγικο.καθε αλλο θα ελεγα!!!

Σκεφτομαι να του παρω καποιο καθισματακι που να τον χωραει.Δε θα βρω;;;

Μα στις δικες μας τον βαζω και ολο καθεται και σηκωνεται και κανει ενα σωρο βλακειες. Πιανει τα πιατα μας, τα ποτηρια μας και ολα τα σχετικα.

Γενικως στο τραπεζι δεν τρωει και ασχολειται με ολα τα άλλα.

Εγω υπομονη τετοιου ειδους δεν εχω οποτε ακομη τρωει στο καρεκλακι.Αλλα κατι πρεπει να κανω.Για αυτο σκεφτηκα να αγορασω τετοιο καθισμα. Να τρωει χωρις να πειραζει.

το πλυντηριο το βαζω βραδυ οποτε δεν το περιμενω. Η ενεργεια Α τι ακριβως ειναι;;; :oops::oops:

Η συσκευη την εχει;;;Το 2007 το αγορασαμε.

Αφρο πιστευω οτι μπορεις να βρεις και πιο οικονομικο σιδερο που να ειναι καλο.Να εχει ζεστη πλακα βασικα. Παντως τα αξιζει τα λεφτα του. Σοβαρα τωρα ειναι πολυ καλο. Τα λεει η Χρυσα.

κοριτσια σας πιστευω οτι ειναι πολυ καλο ...αλλα δεν βγαινω ....

σιγουρα υπαρχουν καλα σιδερα και πιο φτηνα ...θελω βασικα καλυτερο απο αυτο που εχω που ειναι πατατα :lol::lol::lol:

μακαρι να καταφερουμε να παρουμε και πλ.πιατων και σιδερο και να μην κοιταω τζαμπα και μεινω με την επιθυμια .....

Άφρο εγώ έχω πλυντήριο ζανούσι (στα 7 χρόνια που το έχω έχει χαλάσει 2 φορές :(:(:(:( )

και πρεσοσίδερο στιρέλα, καλό αλλά δεν είμαι και τρελλαμένη η μαμά μου έχει φιλιπς και είναι πολύ καλύτερσο

Αργυρώ εγώ χρησιμοποιώ ταμπλέτες amway ή finish

Παναγιώτα γιατί αντιπαιδαγωγικο? Εγώ το έχω μετανιώσει που έχω πάρει μεγάλο και δεν πήρα από την αρχή ένα τέτοιο. Έτσι κι αλλιώς στην αρχή στο ρηλαξ τα τάιζα τα μωρά μέχρι να μπορούν να καθήσουν κανονικά

Ταμπλέτες fairy ultra caps χρησιμοποιω Αργυρω κ ολα μια χαρα!!

ζανουσι πληντυριο πιατων εχει η μαμα μου κ δεν ειναι καθολου ευχαριστημενη!οπως ειπε κ η νατασουλα εχει ηδη χαλασει 1 φορα,7 χρονια κ εμενα το εχει!,κ κανει παααααρα πολλη ωρα να τελειωσει τη πλυση!!

Αφρο ιδεα,κ την εννοω!αντι για σιδερο,γιατι δεν παιρνεις στεγνωτηριο να γλιτωσεις κ το σιδερωμα;;;!!δεν κανω πλάκα..εγω εχω ενα απλο σιδερο,ασε που δεν πολυσιδερωνω..κ προσανατολιζομαι για στεγνωτηριο,ωστε να μην εχω κ τυψεις που δεν πολυασχολουμαι...

καλη ιδεα ...το ειχαμε σκευτει παλιοτερα αλλα 1 δε χωραει και πρεπει να γινει εγκατασταση ηδικη στο μπαλκονι 2 ενα που να μην καιει τα κερατιατικα του σε ρευμα κανει παρα παρα πολλα ....

με το σημερινο ψαξιμο μου αρεσουν αυτα

http://www.tsampas.gr/product.asp?catid=2167

http://www.euragora.gr/index.php?page=s ... 1&Itemid=1

Χθες με τα κοριτσια περασαμε πολυ όμορφα. Η ΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!!Εχασε 7 κιλα, εχει τελειο μαλλι, ειχε κανει ενα γαματο μακιγιαζ και ελαμπε.

Ο αντρας μου "Και που δουλευει η Σισσιώ;;"

Εγω :"Στο Υπεχωδε"

Γ :"κωλοβισμα" (με την καλη εννοια παντα)

Εγω :"Βρε δε μπηκε με βισμα".(Του εξηγω πως διοριστηκε)

Γ :"Κωλοφαρδη"

Εγω ::?:?:?

:lol::lol::lol: :lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Πάντα η ίδια ιστορία! Πλάκα πλάκα πάντως, ούτε εγώ η ίδια δεν πιστεύω πόσο κωλόφαρδη ήμουν στο θέμα δουλειά! :oops::oops:

Α Παναγιώτα!!! Ένα βίσμα πάντως τώρα το χρειάζομαι... ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΛΟΫΠΗΡΕΣΙΑ ΜΟΥ!!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted:

Δε σχολιάζω ακόμα... στέλνω ηλεκτρονικά προτάσεις... το κέρατό μου!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...