Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου νο.35...ονειροδρομολογιο

Recommended Posts

Καλημέρα σας,

τι κάνετε? εμείς καλά, η Ρέα 'εχει ξυπνήσει από τις 6.30 :o:o:o:o:o:o και μπουρου μπουρου, μα καλά εκείνης μπορεί να της φτάνουν οι ώρες που κοιμάται, εμάς όμως? :o:o:?:?:

εδώ έχει ένα πάρα πολύ ωραίο ηλιάκο αλλά -2 :lol::lol::lol::lol::lol:

αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι ότι όταν ξυπνώ έξω είναι μέρα!!! ;)

δεν διάβασα τα νέα σας, πάω να διαβάσω μήπως έγινε και τίποτα συνταρακτικό!!!!

Αναστασία-μπεμπούλης καλή αρχή σήμερα στην εκπση τουαλέτας και γρήγορη επιτυχία εύχομαι!!! :x

Συμπεθέρα μου :YMHUG::YMHUG::-*:-*@};- σεσένα και στον γαμπρούλη μου και εύχομαι να ταιριάξουν κάποια στιγμή οι διακοπές μας στην Ελλάδα :x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Kαλημέρα μανούλες!

Ιουλία μου, πολλά περαστικά στον μικρούλη σου! Μην ανησυχείς, εφ' όσον είναι ιωσούλα, θα περάσει γρήγορα!

natasoula μου, καλημέρα και σε 'σένα! Ψωφόκρυο κι εδώ και ψιλοβρέχει! Μάρτης γδάρτης και παλουκοκάφτης!!! :?

Αργυρούλα, πρωινή-πρωινή η Ρέα!!! :geek: Εμείς πάλι, είχαμε πρωινό επεισόδιο νεύρων, γιατί δεν ήθελε να ντυθεί, να πλυθεί... Γενικά δεν ήξερε τι ήθελε.... :?:?:?

Ξέχασα να το σχολιάσω... 2500 ευρώ για ένα φρονιμήτη;;; :shock: Είναι στα καλά τους;;; :shock: Έλα στην Αθήνα να τον βγάλεις, το πολύ 300 ευρώ στοιχίζει! Με 2500 θα έχεις βγάλει και φρονιμήτη, θα έχεις κάνει και το ταξιδάκι σου!! Αμαρτία τόσα λεφτά!!! ;)

Ξέχασα να σας πω, την ατάκα της μαίας, στο Αλεξάνδρα... (τουλάχιστον, νόμιζα ότι αυτά γίνονται μόνο στα ιδιωτικά μαιευτήρια, για τους προφανείς λόγους! Αλλά μπα...) Της είπαν λέει, ότι εντάξει, έχει "καλό" γάλα..................... :shock::shock::shock::shock::shock::shock: Γέλασα πικρά, δεν μπόρεσα ούτε να το σχολιάσω... :? Χάρηκα όμως, γιατί είναι τυχερή, ευτυχώς δεν έχει ξινισμένο!!! ~x( [smilie=banghead.gif]

Σας έχω πρήξει, αλλά ήθελα να το πω αυτό κι όλο το ξεχνούσα!! :lol:

Καλημερα!!!!!!

Τι μου κανετε;

Εγω καλυτερα..ειναι δυνατων να ξυπνας πτωμα στην κουραση;;;;

σημερα ειδα στον υπνο μου κατσαριδες να με κινηγανε..

ο μικρος εννωειτε εκανε μερικα κλαψουρισματα αλλα σε γεννικες γραμμες κοιμηθηκε καλα...

μου ειπε η πεθερα μου οτι του εκανε μολις ανθοτυρο με μελι και το τσακιζει..αντε μακαρη να τρωει γιατι τοσο που τρεχει θα αδυνατιζει σηγα σηγα... :lol::lol::lol::lol: ..και οχι δε με χαλαει καθολου.

Νατασα σοβαρα της Θου μοιαζει στη Σωσω...τοτε ειναι κουκλι !!!!

Θου επεισοδειακος δε λες τιποτα..αλαλ ειχε ποοοοολλλλλυυυυ γελιο..ακομα θυμομαστε και γελαμε με ορισμενα περιστατηκα...χτες που μαζευαμε το δοματιο ανακαλυψα την ατζεντα μας εκεινων των ημερων...πολυυυ γελιο!!!!

νατασα την αλλη Κυριακη πρωτα ο θεος μαζευομαστε σε μενα ε;;;;

Ιουλια μου μην ανισυχεις, θα περασει ο πηρετος..πολλα πολλα φιλακια

Νατασουλα δε θες ιδιετερη προσκληση ε;;;;

Μιτσακη μου φιλακια και μια μεγαααλη αγκαλιτσα

Ερη μου με το καλο το ταξιδη σας..να στρωσετε τη ζωη σας εκει και να ειναι ολα οπως τα επιθυμειτε

Ιουλία μακάρι να το ξεπεράσει γρήγορα ο Γιώργος και μόνο με πυρετό. Ανα πόσες ώρες ανεβάζει πυρετο?

Εμείς ευτυχώς μια χαρά, η Έλενα έχει αναρρώσει και τώρα βγάζει το άχτι της, πονηρόφατσα δεν θα πείς τίποτα το μυαλό της μόνο στις σκανταλιές είναι :D:D:D:D:D:D:D Χτες ερχόταν και με χτυπούσα μετά μου εβαζε τα χέρια στο πρόσωπο να κάνω ότι κλαίω και για να σταματήσω που έκανε καλό καλό και μου έδινε φιλάκια :oops::oops::oops::oops::oops:

Επίσης έχω πάθει πλάκα με τις γευστικές της προτιμήσεις. Χθες έκανα μακαρόνια με τόννο και έβαλα μέσα και κάπαρη, μόλις την είδε η Έλενα ήθελε να δοκιμάσει οπωσδήποτε κάπαρη, τελικά έφαγε μισό βαζάκι :o:o:o:o

Μιτσάκι πάλι καλά αφού της είπαν ότι έχει καλό γάλα, εγώ έχω ακούσει από παιδίατρο να πεί στην μητέρα να βγάλει λίγο γάλα για να το δεί και μετά της είπε ότι είναι κομμένο και δεν πρέπει να το δίνει στο παιδί :evil::evil::twisted::evil::evil:

Χρύσα εννοείται ότι δεν θέλω ιδιαίτερη πρόσκληση, εδώ στη Ιουλία είπα ότι θα πήγαινα και ακάλεστη :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αργυρώ, Μαρία καλημέρα

Καλημερα κ απο εμας!!!Κοιμηθηκαμε αρκετα καλα!Πολυ περιεργο βραδυ...Ξυπνησε 2-3 φορες κ μονο πιπιλισε(απ'οτι θυμαμαι),την εβγαλα απαλα απο το στηθος κ συνεχισε!Ποιος?Η Αννυ που πινει γαλα λες κ γυρισε απο τον πολεμο! :lol:

Ιουλια μου μακαρι να μην ξανανεβασει πυρετο!Τουλαχιστον ευχαριστιεται μανουλα! :D

Και οι μαθητες σου....2 μερα αραχτοι!!!!Σουπερ! :lol::lol::lol:

Βρε σε χωριο ειμαι!Και ευτυχως οι κατοικοι εχουν τα ζωακια τους (εστω λιγα) κ τα βλεπουμε με την αγαπουλα μου!!!

EΡΗ φευγεις...Να ξερεις πως σε σκεφτομουν τοσες μερες...Φανταζομαι πως νιωθεις!Ελπιζω να ειναι ολα τελεια!Να μη σου λειψει τιποτα απο την Ελλαδα παρα μονο οι δικοι σου ανθρωποι!

Βικυ ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ η Μ-Ι!!!!!!!!Μπραβο της!!!

Γωγω εσενα σε σκεφτομουν χθες βραδυ....Περιμενω να μας πεις πως κοιμηθηκε το βραδυ.......

Μητσακι μου γλυκο...εχεις τοσα δικια μωρε....Αλλα ...δε χρειαζεται να σου πω τιποτα αλλο γτ δυστυχως δεν μπορεις να κανεις κατι ακομα!Χαμογελα!!!(σε βολευει το χαλανδρι?Λες να σε δω πριν απο τις Αθηναιες? :lol: τη μεθεπομενη βδ θα ερθω)

Νατασουλα μου!Κ εγω ηθελα να παινεψω την ομορφια της Ελενας! :D Πραγματικα απο τα πιο ομορφα κοριτσακια που εχω δει!Αγγελος!Κ ο Μ το ιδιο αλλα τα μπουκλακια της Ε δεν παιζονται!

Νατασακι ετσι ελεγες βρε για την μαμα που θηλαζε????Κ τωρα "ανωμαλη" κανεις κ ταντεμινγκ! :lol::lol::lol: Φανταζεσαι να σε εβλεπε εκεινη η μαμα κ να ελεγε "μα τι αηδια!Να θηλαζεις ενα βρεφος κ ενα παιδακι μαζι" :lol::lol::lol::lol::lol:

Εγω νομιζω πως κ οι 3 αδερφες(Θουλη) μοιαζετε οποτε....σε ποια μοιαζει ο μικρος?Στη ΘΟΥ!!!!!χαχαχα

Δε θυμαμαι τι αλλο ηθελα να πω!

Καλημερααααααααααααααααα!

Εμείς ευτυχώς μια χαρά, η Έλενα έχει αναρρώσει και τώρα βγάζει το άχτι της, πονηρόφατσα δεν θα πείς τίποτα το μυαλό της μόνο στις σκανταλιές είναι :D:D:D:D:D:D:D Χτες ερχόταν και με χτυπούσα μετά μου εβαζε τα χέρια στο πρόσωπο να κάνω ότι κλαίω και για να σταματήσω που έκανε καλό καλό και μου έδινε φιλάκια :oops::oops::oops::oops::oops:

Επίσης έχω πάθει πλάκα με τις γευστικές της προτιμήσεις. Χθες έκανα μακαρόνια με τόννο και έβαλα μέσα και κάπαρη, μόλις την είδε η Έλενα ήθελε να δοκιμάσει οπωσδήποτε κάπαρη, τελικά έφαγε μισό βαζάκι :o:o:o:o

Απιστευτη!!!!!!!!!χαχαχαχχαχα Τι ατιμουλα που ειναι!!!!Και μισο βαζακι καπαρη???? :lol::lol::lol:

Ελπιζω να εχει πολλες καλες βιταμινες η καπαρη!χαχα

Κ εγω ξερω κοπελα που εκοψε θηλασμο στους 2 μηνες γτ ο παιδιατρος ειδε το γαλα της(τα μεμε της δλδ :shock: ) κ της ειπε πως "δεν κανει αλλο!" :evil:

Χρυσα πολυ γκουρμε ο Φοφο!Μηπως η πεθερα συου τυλιξε το ανθοτυρο κ σε σφολιατα κ το πασπαλισε με μελι κ παπαρουνοσπορο>? :lol::mrgreen:

Νατασουλα μου!Κ εγω ηθελα να παινεψω την ομορφια της Ελενας! :D Πραγματικα απο τα πιο ομορφα κοριτσακια που εχω δει!Αγγελος!Κ ο Μ το ιδιο αλλα τα μπουκλακια της Ε δεν παιζονται!

quote]

:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Ευχαριστούμε πολύ

Καλημέρα χωριατοπούλα :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αυγά τουλάχιστον τρώει η τσαχπίνα? μια και φαντάζομαι ότι θα έχετε αρκετά...

Kαλημέρα!!!!

Πρωινή σήμερα γιατί είναι ο Δημ εδώ και ασχολείται με την Ειρήνη.

Το βράδυ μας ήταν έτσι κ'έτσι...

Η Ειρήνη ξύπνησε στις 3 .15 γιατί της έπεσαν οι κάλτσες.. :shock::shock::shock:

Τις σηκώνω πάει να κοιμηθεί και τις ξαναπέφτουν. Τελικά τις άλλαξα γιατί πηγαιοερχόταν συνέχεια και κοιμήθηκε στις 4. Το νινί απτόητο, ξύπνησε στις 7 για γάλα και τελειωτικά στις 9.30...

Αναστασία ξέχασα να σχολιάσω χθες.

Είπε σαγαπώ το σκυλάκι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; χαχαχαχαχα σαν μαχαιριά στην καρδιά της μάνας ήταν ε;;;

Ρε την τρελοάννυ!!! Φτερά στην γλωσσίτσα της!!! Να σου τραγουδάει βρε και να την απολαμβάνεις!!! Όσο για το σχόλιο μου περί θηλασμού. Άσε...

Τα λούστηκα κανονικά !! :lol::lol::lol:

Χρύσα δύσκολο την Κυριακή. Θα μιλήσουμε όμως γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμη.

Ιουλία περαστικά στο ζουζούνι. Ξουτ ξουτ παλιοπυρεττέ...

Νατασούλα κάπαρη;;;

:ymsick::ymsick::ymsick::ymsick:

Τη σιχαίνομαι...

Δε λύσσαξε που έφαγε τόσο πολύ;;;

Δήμητρα, Argi, μαρία την καλημέρα μου!

Xρυσοκουμπαρούλα μου... :YMHUG: Για να σου κάνω συμπαράσταση... Ξεκίνησαν οι καούρες!!! :lol: Μου τη σπάνε... Με καίει, όχι το στομάχι μου, αλλά όλος ο λαιμός μου... Όπως και στη Β!!! Σπαστικό... Και κυρίως άμα φάω σοκολάτα (και πως θα ζήσω εγώ χωρίς σοκολάτα;;;;):?

natasoula...... :shock::shock::shock: Δεν έχει τελειωμό η λίστα με τις βλακείες!!!! Τι άλλο θα ακούσουμε πια;;;;;;;;;;

Ανασταcoύλι μου, ναι, ναι, ναι, με βολεύει το Χαλάνδρι και πολύ μάλιστα!!! :D Και ναι, θα το κανονίσουμε, γιατί οι Αθηναίες μου μαζεύτηκαν από κέντρο, μέχρι Πειραιά και κοροϊδεύουν κιόλας ότι φταίω εγώ!!! :lol::P

Νατασούλι, πετάει ο χρόνος, στ' αλήθεια!!! :D Να ζήσει το κοριτσάκι σας!! Την είδα στο fb, οι φωτογραφίες είναι ΤΕΛΕΙΕΣ!!! :D

ΜariaIoanna, Έρη και σ' όλες τις τρενομανούλες... καλημέρα! :D

ξυπνησαμε!ολα καλα μεχρι στιγμης!του αστυψα κ πορτοκαλια ,τα ηπιε,εφαγε κ 1 μηλο..αντε να δουμε..

Νατασα ανα 6 ωρες εχθες ανεβαζε,τωρα τελευταια φορα 3 το πρωι..μαλλον το μεσημεμερακι θα ανεβασει παλι,λογικα σημερα ανα 12ωρο θα κανει κ αυριο καθολου..αν δεν ειναι κατι αλλο βεβαια..

καπαρη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!!!!χα χα!!!μερακλου!!

Χρυσα πλάκα μας κανεις;;;μονο αυτα τα λιγα κ ανοστα θα μας κερασεις;;χα χα!!!απο τωρα μου τρεχουν τα σαλια!!

μα πουδρα ρυζογκοφρετας;;;;!!καλε τί γκουρμε γευσεις τρωει ο φοφο!!!!!!!

εκανα τωρα το πρωι κεικ πορτοκαλι κ ακολουθησα συμβουλες σας!δηλ.πολυ ξυσμα κ μαρεγκα τα ασπραδια!

βγηκε τελειο!εβαλα κ σταφιδες μεσα που τρωει πολυ ο γιωργος!!πεντανοστιμο!

οταν δεν πηγαινα δουλεια,δεν προλαβαινα να κανω τιποτα..τωρα που καθομαι με αδεια 2 μερες νομιζω πως ο χρονος ειναι απλετος..περιεργο,ε;

με φωναζει ο γιωργος,εφυγααααααααααα

Πωπω..νατασουλα περασαν κι'ολας δυο μηνες...ρε παιδια οντως πως περναει ετσι ο χρονος!!!!!

νατασακι αμα θες να το κανονισουμε για σαββατο;;;..αμα βολευει και τις υπολοιπες;;;...γιατι εγω

αυτο το Σκ θα κανω την γεννικη του σπιτιου..ξερετε τωρα τζαμια κλπ...και το αλλο θα ειμαστε σουπερ.

Μιτσακη ελα να κανουμε συμπαρασταση..εγω εσυ και η Αφρο..

ωρες ωρες παιδια αηδιαζω με τον εαυτο μου μη γελατε..

καταρχας εχω ασχημινει..εμ βεβεια αφου δεν βαφομαι- που κουραγιο μετα απο μια εξαγωγη σαλιων πουρνο πουρνο..κατα δευτερον νιοθω απιστευτο βαρελι- θα με δειτε εξαλλου- τριτον δεν εχω κουραγιο ουτε τα μαλλια μου να χτενισω οπως παλια...τα μαζευω με κλαμερ..τα πασαλειβω και με λιγο τζελ να μη πετανε και ειμα σαν θειτσα... :lol::lol::lol:

η Αφρο δεν μπηκε ακομα;;;..Αφροοοοο πως εισαι σημερα;;;;

Νατάσα σιγά ρε συ εκεί κόστισε 250ευρώ και εδώ 2500, η διαφορά είναι μόνο ένα μηδενικό!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αλλά δεν είναι καινούργιο δοντάκι μάλλον κάτι άλλο, σήμερα θα δούμε!!! :?

συμπεθέρα-Βίκυ τι ωραία που τα λέει ρε συ η νυφούλα μου :x:x

και μου άρεσε αυτό με τους ορούς που είπε!!!! :lol::lol::lol::lol: τα ΄παίξε η γιατρός!!! :lol::lol:

Θούλη ευτυχισμένη επέτειο, μόνο 3 χρόνια είστε παντρεμένοι? :o:o:o και έχετε ήδη 2 παιδιά? :o:o:o:shock::shock::shock::shock:

Καρόλ ήθελα να σου πω προσοχή με τα βαριά αντικείμενα στο σπίτι τα παιδιά είναι απρόβλεπτα, ποτέ δεν ξέρεις τι θα σκαρφιστούν!!!!

επίσης συγχαρητήρια για τις λεξούλες σας, ξέχασα πόσο είναι η μικρή? :?:

Αναστασία το τσέταστε η Άννυ τελικά? :lol::lol::lol: μου αρέσουν όταν μιλάνε έτσι :x

η δικιά μου δεν λέει καλά το "σ" και μου αρέσει πολύ όταν λέει "φως"!!! :roll::roll::roll:

αλλά σε άλλη λέξη π.χ. βάσερ=νερό, λέει: βάχερ!!!! :lol::roll::roll:

Γωγώ της Ιω και όταν ήταν μωράκι την πείραζε που την άφηνες να κλάψει μόνη της αλλά τότε πώς να σου εκφραστεί, παρά μόνο με το κλάμα, τώρα μπορεί και σου μιλά....ωστόσο καθίστε στον καναπέ και κάντε μια κουβεντούλα, όπως λέει και η Θου....πες και κανέναν παραμυθάκι που της αρέσει π.χ. η στο παραμύθι κάνουν νάνι κ.λπ. σκέψου κάτι......!!! ;)

τι άλλο ήθελα να πω?

συμπεθέρα καλό ταξίδι για αύριο, με το καλό να φτάσετε στον μπαμπά σας!! :x

Αφρο πολύ γέλασα με τον Μανωλιό και την σούπα!!! :lol::lol::lol: ....θα μπορούσε να σου ρίξει πολύ πιπέρι!!!! :lol::lol::lol::lol:

συμπατριώτισα καλημέρα, τι κάνουν οι κούκλες?

ρε κορίτσια τώρα που το θυμήθηκα: διάβασα ότι η αμόλυβδη στην Ελλάδα κάνει 1,84? :o:o:o:shock::shock::shock::shock: εδώ 1,54!!!! :?

επίσης ήθελα να πω ότι η αδελφή μου, όταν γεννήθηκαν τα παιδιά της, δεν άλλαξε τίποτα στο σπίτι της, δλδ ό,τι κρυστάλινο είχε στο τραπεζάκι του σαλονιού παρέμεινε!!!! :o:o

είχε μάθει στα παιδιά της να μην τα πειράζουν και αν ήθελαν να φάνε στο σαλόνι, έβαζε το πιάτο σε ένα δίσκο και δεν έβλεπες ούτε μία ψύχα κάτω!!!! :o:o:o:o πώς το κατάφερε δεν ξέρω και δεν θυμάμαι φυσικά γιατί ήμουν μικρούλα τότε!!! :|

Ιουλία περαστικά στον Γιώργη σου :)

χαχαχα..Ιουλια ειδες...

καλε πουδρα ρυζογκοφρετας- βαζετε μια ρυζογκοφρετα στο μουλτι...πατατ ενα τζιζζζζζζζ,...και εινα ετοιμη...χαχαχαχα

Αργη μα καλα 2500...ακομα δεν μπορω να το χωνεψω

Παντως εχω παρατηρησει πως ο Φοφο που κοιμαται κατα τις 10, ξυπναει κατα τις 5 και αρχιζει τα γνωστα του..τοτε ειναι που δεν ξερω ειλικριν ατι να τον κανω αφου ουσιαστηκα ξυπναω και εγω..και δεν κλαιει..αλαλ κλαψουριζει και γυρναει συνεχεια στο κρεβατι του και κοπαναει το κεφαλι στα καγκελα.

Τι ηθελα να πω...ξεχασα..αη στο καλο

Αργη να σου πω οτι ο αντρας μου καταφερνει τον μικρο να μη πειραζει..

κατω πχ δεν πειραζει το δεντρο τα Χριστουγεννα οχι γιατι δεν εκανε προσπαθιες αλλα οσες φορες το αγγιζε ο Ο του εξηγουσε οτι δεν πειραζουμε κλπ κλπ..

Αφου και εγω παραξενευτηκα..

Παντως ξερω γονεις που εχουν πολυ πειθαρχειμενα παιδια..

στην παιδιατρο μας μια μερα ηταν μια μαμα με 4 παιδια ..τα οποια με το που βγηγαν παρολο που ηταν παρα πολυ ζωηρα- τους φαινοταν- σε δευτερολεπτα ηταν και τα 4 με τα μπουφαν και με σκουφακια τους ετοιμα προς αναχωρηση..οχι σαν τον φοφο που μεχρι να βαλουμε τον σκουφο εχει βγαλει το κασκολ και το μπουφαν

Α επισης τοσο εχει η σουπερ αμολυβδη..εδω στη Θεσσαλονικη βρισκεις περιπου με 1,65

Νατασουλα αβγο???Ουτε να το μυρισει!!! :lol:

Παλι καλα δεν αναγκασα τον μπαμπα μου να παρει κοτες! :P

Νατασακι ναι!Μαχαιρια!!!Ακου "απω" στο σκυλακι! :lol:

Να την χαιρομαστε!!!!Λατρεμενο βρεφακι!!!!Ειδα τις φωτο και πεταω απο χαρα!!!

Τι σκ...α μου εχεις κανει κ σας αγαπαω οικογενειακως? :o:mrgreen:

Δημητρουλα :-*:-bd:-bd

Τζουλια μπραβο...τωρα το πετυχες που δε θα ερθουμε???Φτου!!!!χαχαχα

Χρυσα μη λες χαζα!!!Απλα αισθανεσαι ετσι γτ δυσφορεις!Μια χαρα γλυκα θα εισαι ειμαι σιγουρη!!!!

Αργυ το "πετατσε"! :lol::lol::lol: Και ναι ειναι τοοοοοοσο γλυκα κ αστεια τα μωρακια μας!!!!

Ρε μπας κ σου κολλησε κανενας ξηρ.καρπος στο δοντι κ γινεις ρεζιλι? :lol::lol::lol:

Α! Αυτο για τα βαζα,διακοσμητικα κλπ....Μου φαινεται χαζο να "μαθω' στο παιδι μου να μην τα πειραζει κ να τα εχω ολα στολισμενα...προτιμω να της μαθω πιο χρησιμα πραγματα κ στην τελικη να διακοσμισουμε το σπιτι μαζι οταν μεγαλωσει λιγακι ακομη...Εχω δει απειρες μανουλες να τα μαλωνουν επειδη πχ εριξαν κατι...Δεν το θεωρω ζημια...Το θεωρω βλακεια εκ μερους της μαμας!Τα μωρα θελουν να ανακαλυψουν τον κοσμο...Πως να κατανοησουν οτι εμεις θελουμε ενα αντικειμενο εκει χωρις να το κουναμε? :shock: (δεν αναφερομαο στο θεμα που ειχε η καρολ)

Καθε πραγμα στον καιρο του....Ετσι νομιζω!

Ρε μπας κ σου κολλησε κανενας ξηρ.καρπος στο δοντι κ γινεις ρεζιλι? :lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol: να σου πω ο άντρας μου λέει ότι θα μας κοροϊδέψει ο γιατρός αφού του είπε ότι πρόκειτε για φρον. και τώρα μάλλον δεν είναι!!!! :lol::lol::lol::roll::roll::roll: ...ωστόσο γιατί πονάω? :!: επίσης ακύρωσε ένα άλλο ραντεβού για μένα, για τον υποτιθέμενο φρονιμήτη μου!!!! :-?:-?@-)@-)

τώρα που μιλάτε για αυγά, μισό να κάνω ένα για μένα και ένα για την ομορφούλα μου!!! :D

εγώ πιστεύω ότι αν ένα παιδί ξέρει ότι μερικά πράγματα δεν τα πειράζουμε, τότε αν πάει επίσκεψη κάπου, σε άλλο σπίτι δεν θα πειράζει και εκεί.....και εξηγώ με παράδειγμα: της άλλης μου αδελφής τα παιδιά, έκαναν ότι ήθελαν με αποτέλεσμα να πηγαινουν επίσκεψη σε φίλους και να κάνουν και εκεί ό,τι ήθελαν... οι γονείς τους (αδελφή μου και γαμπρός μου) τους έλεγαν όχι και τα όμοια, αλλά αυτά δεν άκουγαν!!! αυτό δεν μου αρέσει, είμαι της γνώμης ότι και τα παιδιά πρέπει να ξέρουν τα όριά τους και να μην έχουν πλήρη ελευθερία!!!! :!:

άλλο παραδ. όταν πήγαμε παιδίατρο ήταν μια μαμά με 2 παιδιά και αυτά όλα τα παιχνίδια τα είχαν ρίξει εδώ και εκεί και δεν μπορούσες να πατήσεις πουθενά συν την φασαρία που έκαναν και στο τέλος τα άφησαν έτσι και έφυγαν......ούτε αυτό μου αρέσει!!!!

Παντως εγω με χαρα εξαφανισα τα παντα..

δεν ειναι οτι δενθελλω να τα πειραζει η να τα σπασει..πολλες φορες μπορει να σημβουν ατυχηματα και αυτο ακριβως θελλω να προλαβω..

πχ ο φοφ πειραζε τις κατσαρολες..κοινος τις ερηχνε κατω απο το ντουλαπι του...

τωρα βεβεια εμαθε να μη τις πειραζει γιατι του εξηγησα- πολλε ςφορες ομολογω - οτι δεν ειναι παιχνιδι..

και αυτο οχι τοσο για την κατσαρολα αλλα για τον φοβο μη πεσει στα ποδαρακια του και ιδιως το καπακι..

ακομα ωρες ωρες αμα θελει να κανει αταξια παει καια νοιξει το ντουλαπι.αλλα αμα παω και του πω..Χριστοφορε τι ειπαμε..δεν ειναι παιχνιδι..κλεισε την ντουλαπα..κανει μουτρα και τη κλεινει..

ΑΠο επιπλα κλπ..εγω επιτηδες πηρα καποια βολικα αλλα και οικονομιακ συγχονως...γιατι ημουν σιγουρη οτι ολο και καποια ζημια θα κανουν, κυριως γιατι το σπιτι το θεωρουν δικο τους χωρο και παιζουν πιο ανετα και δεν ηθελα να κλαιω τα λευτα μου..

ειπαμε με τον Ο πως οταν με το καλο μεγαλωσουν θα παρουμε αλλα

Εγώ τα βάζα και όλα τα συναφή διακοσμητικά τα έχω μαζεμένα όχι γιατί τα πειράζαν τα παιδιά αλλά για να μην χτυπήσουν σε περίπτωση ατυχήματος. Και εξηγώ. Όταν ο Μιχάλης ήταν 1χρ. τα είχα όλα στρωμένα και διακοσμημένα αφού δεν τα πείραζε. Κάποια στιγμή έπαιζε στο σαλόνι και όπως έτρεχε γύρω από το τραπεζάκι του σαλονιού τραβηχτηκε το καρεδάκι που είχα στρωμένο πάνω και έπεσε ένα βάζο το οποίο έγινε κομμάτια δίπλα του :o:o . Από εκείνη την μέρα μάζεψα όλα τα βαριά αντικείμενα και κατάλαβα πόσο επικίνδυνα είναι.

Ιουλία με πρόλαβε η Αναστασία τώρα που δεν θα έρθουμε πέτυχες το κεικ? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αργυ συμφωνω πως τα παιδια θα κανουν στα αλλα σπιτια οτι κανουν κ στο δικο τους αλλα

μεχρι 1,5-2 χρονων θεωρω πως δεν πειραζει! ;) Ας τρεχουμε απο πισω τους!Μετα που μιλανε κ λιγακι

μπορουν να μαθουν τι δεν πρεπει να κανουν!

και για τα ντουλαπια που λεει η Χρυσα...Εγω εβαλα στα επικυνδινα ασφαλειες...Στα ταπερ οχι..εκει θα εξερευνησει...Στο συρταρι με τα μαχαιροπηρουνα εβαλα στις ακρες(που φτανει) τα κουταλια κ αλλα πλαστικα εργαλει...κ εκει θα ψαχουλεψει...στις κατσαρολες μονο μαζι μου!...

Ορια ναι!Αλλα ορια κ στους γονεις!!!!

Να ευχαριστιομαστε ολοι το σπιτι χωρις να ειναι μπαχαλο αλλα ουτε να ειναι γεματο "ΜΗ"...Μη εδω,μη εκει,αυτο δεν κανει,αυτο μονο εκει κλπ....

Φυσικα υπαρχουν πραγματα που η καθεμια διαλεγει να μην τα επιτρεψει!!! ;)

Αντε φιλακια!!!!Προς το παρον!

Αργη μονο αυτο ειδες..το αλλο που ζητουσε να της χαρισουν σχεδων τα παντα δεν το ειχες δει;;;

χαχαχα..εγω εκει γελασα..ε με συγχωρειτε αλλα γελασα..

Αναστασι ασε..εμενα τις ασφαλιες τις ξεκουμπωνε και τις εβγαλα..πλεων δεν ανοιγει σχεδων κανενα νουλαπι αλλα το μπαχαλο μεσα επικρατει..

αλλα ανοιγει μονο οσα του επιτρεπω..δηλαδη τα τεπρ και τις κουταλες..

τα μαχαιροπηρουνα μονο αμα τα δει ανοιχτα βαζει το χερη του..γι'αυτο και τα εχω ολα μαζεμενα οπου δεν φτανει

Καλημερα!! Μπαινω να πω ενα γρηγορο γεια, τρεχω ολη μερα, μια με το Σεμπινι, μια με τον Κ που με το χειρουργειο δεν μπορει να ειναι ορθιος...Τωρα θα παω σουπερ μαρκετ (με το Σεμπινι) κ θα παω να αγορασω ξυλα :shock::shock: ..να δω πως θα τα κουβαλαω...

Σες μη μιλας για μαλλΙ! εγω να δεις πως κυκλοφορω, εχω παγωσει κιολας κ φοραω κ οτι βρω, χαλασε η θερμανση στο μπανιο κ ξαφνικα εκανα ντουζ σε -5 θερμοκρασια με νερο κρυσταλλο..ΜΑΡΤΥΡΙΟ....μηπως να βρωμισω καλυτερα :?:?:?

Αναστασια ερχεσαι Αθηνα? Εαν μενεις Χαλανδρι, κ τελικα κανονισουμε με τα κοριτσια στο Βερντε στου Παπαγου θα ερθεις? ΕΙναι κοντα στο Χαλανδρι...Εμενα μου πεφτει μακρια απο τον Αλιμο αλλα δεν με πειραζει γιατι ειναι ωραιο μερος κ αν εχει καλο καιρο θα κατσουμε εξω...ΘΑ το κανονισουμε βρε κοριτσια?

Φευγω 29 απριλιου αλλα στις 20 απριλιου θα ερθει ο Κ να αδειασουμε το σπιτι κ να πεταξουμε μαζι για κατω να μην ταλαιπωρουμαι με το μικρο 9 ωρες πτηση....

Αργυρουλα εγω αμολυβδη βαζω με 1.56 και 1.57 σε ενα βενζιναδικο στον Αλιμο...Τιμη 1.84 δεν εχω δει, οι περισσοτεροι το εχουν γυρω στο 1.63 με 1.66...

Ααα κ εγω τα εχω εξαφανισει ολα...παντως το χρισουγεννιατικο δενδρο δεν το πειραξε καθολου! το κοιτουσε απλα κ καθοταν απο κατω...Τωρα πλεον εχει κοψει να ανοιγει τα συρταρια με τα ρουχα, μονο ενα ντουλαπι ανοιγει κ ενα συρταρι στην κουζινα, τιποτα αλλο..

Βρε Γωγω μου τι να σου πω για τον υπνο...ιδεα δεν εχω...εγω βαριεμαι την ταλαιπωρια κ κραταω ακομα το Σεμπινι στο κρεββατι μου...ειχα σκοπο να του κανω δωματιο στη Δανια αλλα τελικα παμε Καμπαλα κ εκει πρεπει να κοιμαται με κουνουπιερα οποτε δεν ρισκαρω να τον εχω μονο του κ να ανοιξει την κουνουπιερα..οποτε αλλοι 10 μηνες στο κρεββατι μας....

ΠΑω να ντυσω το μικρο να παμε ΣΜ...τον ακουω που πρηζει τον πατερα του...

Φιλια!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• πραγματικά!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 εμάς εν τω μεταξύ μας έδειξε η μαία πως μπορεί να το κάνει ο σύντροφος σε μένα, αλλά ρε κορίτσια μου φαίνεται πολύ περίεργο και αμήχανο 🤣🤣🤣🤣 τώρα είνα η πεθερά μου εδώ μέχρι και την επόμενη εβδομάδα, που μας βοηθάει με το πλύσιμο/σιδέρωμα για το μωρό. Μόλις φύγει λέμε να δοκιμάσουμε, αλλά δε ξέρω πως αισθάνομαι γι αυτό 🤣🤣🤣🤣
    • Τι τραβάμε και δεν το μαρτυράμε 😂 ΄Έβλεπα ένα βιντεάκι τις προάλλες που έδειχνε πώς πρέπει να γίνεται το μασάζ στο περίνεο... Μόνο το μαξιλάρι δεν είχα βάλει μπροστά για να μη βλέπω... λες και παρακολουθούσα θρίλερ. Η ψυχραιμία γενικά είναι κάτι που με χαρακτηρίζει!😅 @_piripiri_Με όλο το θάρρος... εσένα σου έκαναν τομή;
    • Πραγματικά όπως το περιγράφεις, "μιλούν στις καρδιές μας"! Είναι πιο ανθρώπινοι, πιο ανοιχτά μυαλά, πως το λένε 😅❤️ Εγώ στην αρχή για να είμαι ειλικρινής είχα προβληματιστεί με τον δικό μας που είναι τόσο νέος, και λέω ίσως να μην έχει την κατάλληλη εμπειρία, αλλά να που τελικά τον προτιμώ χίλιες φορές! Πάλι καλά που φάγαμε πόσα άκυρα απ την άλλη και βρήκαμε αυτό τον άνθρωπο - όλα για κάποιο λόγο γίνονται 🙏 Ορίστε και που σε σας λειτούργησε κάπως έτσι και βρέθηκε στο δρόμο μας ένας νέος άνθρωπος που ίσως να σας ταιριάζει καλύτερα ! Παρεπιπτόντως, εδώ μου πρότειναν να κάνω ραντεβού και με παιδιάτρους, αλλά ρε κορίτσια, είναι τόσα τα ρεντεβού και τα πράγματα που πρέπει να ετοιμάσουμε που δεν έχω κουράγιο να κάτσω να το ψάξω κι αυτό 😅 είναι τόσο σημαντικό λέτε; Ο γιατρός μου είπε ότι θα υπάρχει φυσικά νεογνολόγος και παιδίατρος (αν κατάλαβα καλά) που θα δουν τον μικρό μετά τη γέννα, οπότε αν μας αρέσουν θα πάμε μ αυτούς. Αν όχι θα βρω κάποιον/α άλλο/η. 
    • καλώς μας ήρθες κορίτσι μου!! Με το καλό!! και εμένα το δευτέρο παιδάκι μου έρχεται.. έχω και εγώ ένα κοριτσάκι 5 χρονών. Με απασχολεί η διαφορά ηλικίας τους, θα είναι 5,5 η μεγάλη όταν θα έρθει το δεύτερο. Σίγουρα θα είναι πιο καλά ότι δεν θα έχουμε δυο μωρά να νταντέουμε αλλά θα καταφέρουν να δεθούν; Εγω με την αδερφή μου έχω 7 χρόνια διαφορά και είχαμε χάσμα όλα τα χρόνια. 
    • Α γυναίκα γιατρό έχεις;;; Κι εγώ για γυναίκα σκεφτόμουν να κοιτάξω μετά... Το πιο σημαντικό είναι που έχετε τόσο καλή συνεργασία!!! Στη φάση που είσαι τώρα... που βλέπεις το πλασματάκι σου να κοιμάται εκει δίπλα σου...ξεχνάς και τις εξετάσεις με το χέρι και όλα!   
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...