Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου νο.35...ονειροδρομολογιο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Eixa γραψει ενα κατεβατο λε γμτ αλλα δεν εγινε υποβολή οταν το πατησα και μετα με πεταξε :(

Μιτσακι εγω αυτο που ηθελα να πω ειναι πως το μωρο ειναι σχεδον βεβαιο οτι θα τα καταφέρει ! Η εβδομαδα που γεννηθηκε , το βαρος του , ολα δειχνουν οτι θα τα παει μια χαρα . Μωρα που γεννηθηκαν πολυ πιο προωρα τα χουν καταφέρει μια χαρά !!!

Μην πεφτεις κοριτσακι μου , προσεξε τον εαυτο σου και την οικογενεια σου , εκανες οτι μπορουσες απο μεριας σου !!!

Ειχα γραψει πολλα (ειχα οιστρο) για τις "θυσιες" , την "υποχρεωση" να θηλασεις και ολα αυτα που λεγατε . Απλα να γραψω επιγραμματικα (θα επανελθω καποια στιγμή) οτι για μενα δεν ισχυει τιποτα απο ολα αυτα.

Γωγω εχεις λαθος εντυπωση για μενα , οπως και οι περισσοτερες εδω :D Εγω θεωρω τον εαυτο μου "σκληρή" μαμα , σιγουρα 100 φορες πιο σκληρη απο εσενα . Απλα ειμαι σε αλλα θεματα απολυτη και σκληρή στα οποια εσυ γινεσε χωμα :mrgreen:

Σε ειχα κατσαδιάσει καποτε γιατι αφησες ενα μωρο ουτε 2 μηνων να κλαιει για να μαθει να κοιμαται . Αλλο ενα μωρο 2 μηνων και αλλο ενα παιδακι 2 χρονων ! Σιγουρα ουτε τωρα θα προτινα τη λυση του κλάματος αλλα μερικες φορες ειναι αναποφευκτο το κλάμα . Αν σου ταιριάζει αυτη η λυση τοτε να την κανεις , εμενα δεν μου ταιριαζει γιαυτο και δεν την εφαρμόζω .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Παντως κοριτσια σιγα σιγα βλεπω οτι χανω τον παλιο κακο υπεροχο εαυτο μου !!! χαχαχαχαχαα

Μα τελειως ψοφια τελευταια τα πραγματα στο μαμμυ , ουτε ενας τσακωμος να αναψουν τα αιματα . Βεβαια ολο και καπου ξεφυτρωνουν τετοια "αγαπημένα" θεματα αλλα πλεον βαριεμαι απιστευτα να ασχοληθω . Μου χει φυγει και η "εξαψη" , πλεον προτιμω να τσακωνομαι με τη Θου , την Αναστασι και αλλες γνωστες και αγαπημένες :mrgreen:

Ρε Λάλα μου τώρα καταλαβαίνει και με αυτά που λέει με λιώνει...Γι'αυτό και δυσκολεύομαι πλέον να την αφήσω να κλάψει... :?:?:?:? Αλλά δυο μήνες τώρα μας έχει λιώσει....Την έπαιρνα μαζί στο κρεβάτι,δεν την άφηνα κλαίει, δεν, δεν, δεν...Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω... :roll::roll::roll::roll::(:(:(:( Γι'αυτό και λεώ να εφαρμόσω πάλι τη σκληρή στάση... :?:?:?:?:?

Τι θα κάνω όταν έρθει το μπεμπάκι;;;;; :roll::roll::roll::roll: Πως θα έχω αντοχές;;;Πως θα τα καταφέρω με το θηλασμό αν έχω ένα 2χρονο να με "παίζει" και να φέρεται σαν 2μηνων;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Όχι ρε....Πλέον δεν σε έχω παρεξηγημένη.... :D:D:D:D Παλιά ναι...Αλλά πλέον ξέρω ότι δεν το έλεγες για "κακό"..Απλώς ήσουν λίγο "σκύλα"... :lol::lol::lol::x:x:x:x Ο τρόπος σου εννοώ...Μην παρεξηγηθείς... :D:D:D;);););)

Συμπεθέρααααααα δεν μου ήρθε τίποτααααα... :roll::roll: Καμία κλήση...Μήπως το είδες στον ύπνο σου;;;;;; :roll::roll::roll::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μπεμπούλης :x:x:x:x:x

Ακμα δεν γυρισαν οι κουκλες απο τον καφε...τστστστστ..το σπιτι μου μοιαζει βομβαρδισμενο...και ολα αυτα ηταν σε ενα μονο δοματιο..απορρω με τοσα χαρτια πως δεν επιασα κατσαριδες

Τροω μηλο...

και νομιζω οτι επιτελους το νινι αρχησε να κουνιετε...γιατι πολυ με ανισυχησε..ο φοφο μια ευδομαδα πιο μεγαλο επαιζε ποδοσφαιρο...αυτο θα ειναι η υπερβολικα ηρεμο..η υπερβολικα κοιμησμενο

Να δω παιδια τωρα που θα ερθει το κρεβατι του πως θα κοιμαται..παλη εκπαιδευση υπνου φτου και απο την αρχη..

παντως Γωγω συμφωνω με αυτο που λεει η λαλα...αλλο να αφισεις ενα μωρο 2 μηνων και αλλο ενα μωρο 2 χρονων να κλαψει

πρεπει σταδιακα να καταλαβει οτι ναι μεν η μαμα ειναι εδω και μ'αγαπαει αλλα δεν προκειτε να με κανει οτι θελλω..

αυτο πιστευω ισχυει σε πολλα πραγματα...

τι νομιζεις εμεις- εγω τουλαχιστων- ικανοποιω καθε καπριτσιο του μικρου..οχι βεβεια...

αλλο η αναγκη του για αγαπη ασφαλεια και αλλο το τα κανω ολα λιμπα και η μαμα θα μου χαιδευει τις μπουκλες....

Με αγαπη και φροντιδ ατου ςξηγω οτι πχ τα καπακια της κατσαρολας δεν ειναι παιχνιδι κλπ κλπ..οχι δε με ακουει με τη μια..αλλα σταδιακα καταλαβαινει μεχρι που φτανουν τα ορια του και τουλαχιστων τωρα που ακομα ακουει- γιατι μετα θα με γραφει ακοκμα περισσοτερο- προσπαθω να το εκμεταλλευτω και να μη χασουμε εντελως τη μπαλα..

αλλο ενα παιδι χαρουμενο και ευτυχισμενο και ικανοποιημενο χορτατο απο αγαπη..και αλλο ενα παιδι που κανειγης μαδιαμ ενα σπιτι υπο τις ευλογιες των γονιων...αυτο το δευτερο μπορει να δηλωνει αλλα πραγματα και οχι ανατροφη ενος παιδιου

καλησπερα..το κεφαλι μου κουδουνι..

σημερα δε πηγα τον μικρο παιδικο..γιατι ηρθε η νατασα με τα μωρα οποτε ο θοδωρης να παιξει με τη ειρηνη

μα τι ηταν αυτο που εζησα?????????????????? :shock::shock::shock::shock:

για τουλαχιστον 3 τεταρτα να ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ο θοδωρηε κ να ΜΗ ΔΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ στη ειρηνη για να παιξει

δε το χω ξαναδει το παιδι μου με τετοια αντιδραση...στεναχωρεθηκα νευριασα πολυ

το μωρο τη νατασας εκανε τρελα μπουτακια κ ΝΑΙ δε μοιαζει στο δημ αλλα δε ξερω σε ποιον..θα δειξει

η ειρηνη απλα αστερι

μιτσακι δε λεω τιποτα..γτ ο καθενας στη θεση τηςε κοπελας θα εκανε οτιδηποτε..δε ξερεις πως σου γυρναει το μυαλο..κ γω δε νομιζω να εφευγα αλλα...

ευχομαι το μωρακι να βγει νικητης΄..εσυ εισαι αστερι παντως

ασχετο..εγω παντα ελγα θα θηλασω 6 μηνες..κ το εκανα :lol::lol:

δε θα ξεχασω που μια πελατισσα στο παλι κομμωτηριο εμαθα οτι θηλαζε τα δυο της παιδια 1 χρ κ 1,5 αντιστοιχα κ ελεγε μα δε παει καλα..υπερβολικο.. :oops::oops::oops::oops:

γωγω εγω θα εκανα το εξης..μιας κ καθεσε κ δε πας δουλεια..αν ξυπνουσε ενδιαμεσα θα πηγαινα κοντα του να τη εξηγησω οτι πρεπει να κανει νανι στο κρεβατι της κτλ

τωρα θα με πεις...το εκανες χιλιες φορες..ε θα το εκανα για οση ωρα κ οσες μερες γινοταν..δηλ μεχρι να τηπαρει ο υπνος..εγω το εκανα ενα μηνα πριν γεννησω που ο θοδωρης ξυπνουσε κ ηθελε η γαλα μου η να ερθει κρεβατι μας..κ δωωωωωωωωωωωστου κλαμα..αλλα εγω σταθερη :D

λαλα :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

σημεραεχω 3 χρ επετειο γαμου..κ εκανα μπραουνις(αναστασιιιιιιιιιιι)

αναστασια για πες..τωρα που βγηκε το δοντι τρωει?

ιουλια περαστικα..ο γιωργος ειναι πανεμορφος..φτουυ

χρυσα σισσακι κ βικυ τι τραβηξατε κ σεις.πω πωω

σα τη υγεια δε εχει..στο καλο

βικυ μ αρεσε αυτο που εγραψες για το τι περιεχει το τρενακι..σωστηηηη

αργι δηλ εχεις φρονημητες κ βγαζεις κ αλλο?ντοιιιινκκκ

μα 2500Ε?ΑΛΗΘΕΙΑ?

φρα τι εγχειρηση εκανε?περαστικαααα

πως περασατε στο καφε?

αφρο καλυτερα με τη διαρροια?

παναγιωτααααααααααααα//δε μπορεις να πεις..θυμηθηκα να σε παρω τηλ

βενι..ακομα αγκαλια το κοιμιζεις κ τον κουνας? :shock: χαρας το κουραγιο σου..

λεναααααααααααααα

ποτε περιμενεις περιοδο? :D:D:D ευχομαι να μη ερθει

καρολλλλλ

αντε πηρε φορα η μικρη...κ τι λεξεις ε/? :lol::lol::lol:

ερη ολα ετοιμα?σε αποχαιρετησαν?κλαψατε? :P:P:P

ααααααααααααα συμπληρωσα το ερωτηματολογιο κ πατησα αφου το συμπληρωσα τελος ερωτηματολογιου..κ δε με εγραψε υιποτα..τοτ στυλ οτι παραδωθηκε..πηγε λετε?

Θου εσυ σημερα...εγω την αλλη δευτερα στις 8 /3 εχω επετιο 3 ετων...χαχαχα..παντρευτηκαμε με μια ευδομαδα διαφορα :lol::lol::lol:

να ζησετε..να στεριωσετε σαν τα ψιλα βουνα!!!

Θου να δω ποτε θα σε δω...

εχω δυο δωρα δικα μου...ενα της Βενης..και ενα της Λενας..και φυσικα 1 της Νατασας..για το δωρο της Ειρηνης επιφυλασσομαι να της το δοσω στο παρτι..ποτε ειπαμε οτι ειναι...γιατι 13 Μαιου ειμαστε καλεσμενη σε μια βαφτηση οπου το τραπεζι θα γινει στον Παιζωτοπο

Αφροδιτουλα μου γιατι δεν εισαι καλα;;;..ευχομαι μονο να εισαι απλα κουρασμενη!!!!

Εκανα ενα ντουζακι..ο μικρος μολις κοιμηθηκε..επιτελους..

παω να πλυνω τα πιατα και τα ποτυρια που πινει γαλα και τρωει..

Α!!!!..ξαναθυμηθηκε το μπιμπερο..μα τι στο καλο σημαινει αυτο παλη...

Kalhspera!

Γωγω συμφωνω απολυτα με τα κοριτσια.. Τωρα ειναι πιο...Αποδεκτο(αν κ δεν συμφωνω) να κλαψει ενα παιδακι..Τωρα μπορει να κανει κ πεισματα κ εγωισμους κ ναζαια...Οταν ειναι μηνων ΟΧΙ!

Μου θυμιζει αυτο με τα καημενα τα ψαρια η λογικη σου(αφου δεν τα ακουμε να φωναζουν δεν ποναμε που τα ψαρευουμε...)

Κανε οτι μπορεις κ οτι νομιζεις σωστο! :-*

Λαμπρινακι μου θελεις να τσακωθουμε για κατι???Πλιιιιζ! :lol::lol::lol:

Θουλη τι επαθε ο Ντοντος μας???Παλι αφηνιασε με τα παιχνιδια του? :lol::lol::lol: Δε γουσταρουμε να μοιραζομαστε κυρια μου!!!!!!

Χρονια σας πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγω δε θυμαμαι καθολου τι εκανα στην εγκυμοσυνη για τον θηλασμο...Θυμαμαι να ρωταω εδω κατι κουλαμαρες...Κ διαβασα κ τα βιβλια της πατσουρου αλλα δεν με βοηθησαν κ τοσο γτ...Τα ηξερα ολα!χαχαχαχαΠλακα κανω!

Παντως θυμαμαι τη Λαλα που ειχε αρπαξει απο τη μουρη τη συμπεθρα μου γτ ειχε πει οτι

τα μωρα ειναι λιιιιιγο πονηρουτσικα...με την καλη εννοια!χαχαχαχαΜετα στενοχωριοταν για μερες!!!!!

Αραγε που να ειναι η Ζετα(ΑΡΓΩ)?...

Φρανιτα καλη αναρρωση στον αντρα σου!

Χρυσουλακι αντε φτιαξε Φοφοδωματιο να ερθουμε!!!!! :D

Γωγω-ξεχασα- νομιζω Χαλανδρι στη φιλη κ συνταγμα στο ξενοδοχειο...δεν τα παω καλα με τις περιοχες της Αθηνας...

Α!!!Εφαγε ρεβυθια!!!!!!!!Εννοειται με τον μπαμπα της!Με εμενα...Λιγο γιαουρτι,λιγο αχλαδι,λιγη μπανανα...!

Επισης πηρε ενα σκουπιδακι κ τη ρωταω "που πας?" και λεει "πετατσω"!!!!!!!!!!Να το πεταξει πηγαινε το λουλουδι μου!!!!Αααααχ ερωτας!!!!!!!!!!!

Τι ωραια που ειναι να ζεις στο χωριο..(για ενα παιδι!)

Μια βολτα με το καροτσι και ειδε κοτες,γαιδουρι(οχι εμενα...αλλο!),αλογο,κατσικες,πουλακια!!!

Επισης ηθελα να γραψω αυτα που ειπε η Θουλη: :lol::lol::lol::P:P:P

χρυσα σισσακι κ βικυ τι τραβηξατε κ σεις.πω πωω

σα τη υγεια δε εχει..στο καλο

βικυ μ αρεσε αυτο που εγραψες για το τι περιεχει το τρενακι..σωστηηηη

αργι δηλ εχεις φρονημητες κ βγαζεις κ αλλο?ντοιιιινκκκ

μα 2500Ε?ΑΛΗΘΕΙΑ?

φρα τι εγχειρηση εκανε?περαστικαααα

πως περασατε στο καφε?

αφρο καλυτερα με τη διαρροια?

παναγιωτααααααααααααα//δε μπορεις να πεις..θυμηθηκα να σε παρω τηλ

βενι..ακομα αγκαλια το κοιμιζεις κ τον κουνας? χαρας το κουραγιο σου..

λεναααααααααααααα

ποτε περιμενεις περιοδο? ευχομαι να μη ερθει

καρολλλλλ

αντε πηρε φορα η μικρη...κ τι λεξεις ε/?

ερη ολα ετοιμα?σε αποχαιρετησαν?κλαψατε?

Μονο που δεν ειχα το τηλ της Παναγιωτας! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εγω ειχα 8/2 :lol::lol::lol::lol::lol: .

το 06 παντρευτηκαμε και το 09 στισ 8/2 γυρισαμε σπιτι απο το αττικο με τον μανωλη !!!

απο το πρωι χρυσα δεν ειμαι πολυ καλα ...δεν μπορω να το εξηγησω ,απλα δεν νιωθω καλα και δεν μπορω να σταθω ορθια ....

Λογικο αφροδιτη μου..κουραζεσαι και με τον Μανωλη ολη μερα...εισαι..πλησιαζει και ο καιρος της γεννας...

εδω εγω που δεν ειμαι οσο εσυ και ωρες ωρες δεν μπορω να κουνιθω..δε θελλω να σκεφτομαι τι θα γινει μετα που θα εχει και ζεστες

Αναστασι ελπιζω αυτο το ΣΚ να το τακτοποισω πληρως..και να την επομενη Κυριακη σας καλω επισημα σπιτι μου για τσαι...δεν ξερω αν πινετε παντως εχω πολυ ωραια τσαγια...εκ Μοσχας και Μοναχου ορμομενα... :lol::lol::lol:

δε σας εγγυομαι ομως οτι θα εχω το κουραγιο να φταξω κατιτισ...το πολυ πολυ να τη βγαλετε με κανενα τσουρεκακι απο τον Τερκενλη...με καμια παστα απο τον Χατζη..και με συροπιαστα απο το Λεονε...για τα παιδια θα παιξουν φρουτα κομμενα σε χημο πορτοκαλιου, πασπαλισμενα με πουδρα ρυζογκοφρετας και καραμελα μελιου

anastasia χρησιμοποιεις τα λεγομενα μου... :P:P:P

με ρψτησατε για το μπαμπα..αναμονη..τιποτε αλλο..δε εγινε το μηχανημα..ελπιζω αυριο..

αφρο αυτη η εγκυμοσυνη σε ταλαιπωρει..κριμα..αντε το γαιδαρο τον εφαγες..

αναστασια κ δω που ζω σα χωριο ειναι..κ δε ξερεις ποοοοοοοοοοσο χαιρομαι που δε μενω στη πολη..δε θα μπορουσα να ζησω..

ακου κει εσυ γαιδουρι :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αναστασι ελπιζω αυτο το ΣΚ να το τακτοποισω πληρως..και να την επομενη Κυριακη σας καλω επισημα σπιτι μου για τσαι...δεν ξερω αν πινετε παντως εχω πολυ ωραια τσαγια...εκ Μοσχας και Μοναχου ορμομενα... :lol::lol::lol:

δε σας εγγυομαι ομως οτι θα εχω το κουραγιο να φταξω κατιτισ...το πολυ πολυ να τη βγαλετε με κανενα τσουρεκακι απο τον Τερκενλη...με καμια παστα απο τον Χατζη..και με συροπιαστα απο το Λεονε...για τα παιδια θα παιξουν φρουτα κομμενα σε χημο πορτοκαλιου, πασπαλισμενα με πουδρα ρυζογκοφρετας και καραμελα μελιου

=))=))=))=))=))=))=))=))

Εισαι μεγαλο τρελλοκομειο!!!!!!!Θα κανω την καρδια μου πετρα να αρκεστω σε αυτα τα....ανευ νοστιμιας ετοιματζιδικα!!!χαχαχαχαχ(τιποτα δε θελουμε οι γουρουνες!)

Με ταπωσες με την πουδρα ρυζογκοφρετας! :lol::lol::lol::lol:

Αφρο ξεκουρασου εγκυουλα!!!

Θου να με καταγγειλεις για ανατυπωση χωρις αδεια!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Εσεις εχετε γαιδουρι στο..."χωριο" σας?????Οχι?????Εμεις εχουμε!!!!μμμμ!!!!

Καληνυχτα κοπελιες!

Πως περασατε κοθκλες?

Ερη ....θα βουρκωσω!

(πολυ ευαισθητη εχω γινει)

Λαλα οταν ανοιγει κανα θεμα και απαντω...ακουω οσα ακουγες εσυ τοτε....αλλα αδιαφορω πλεον!

διαλογος στην παιδιατρο!

Π: τι κανεις?

Μ-Ι: Καλα εσυ?

Π: καλα ειμαι...τι εχεις?

Μ-Ι: Εγω τιποτα, εσυ εχεις?

Π: οχι ειμαι καλα!

Μ-Ι: Και γιατι εισαι στο γιατο?

εχεις πυρετο?

και η μαμα μου ειχε πυρετο αυριο!

πηλες ντεπον? ειχε κεασι μεσα?

Π: δεν πηρα γιατι δεν ειχε πυρετο!

να κανουμε το γιατρο και τον ασθενη?

Μ-Ι: ναι...εγω ειμαι ο γιατος...(βουταει το στηθοσκοπιο..το βαει στα αυτια της και την εξεταζει)

κανε γκουχου γκουχου

Π: Γκουχου γκουχου

Μ-Ι : μμμμ εχεις μητσα!

μαμα κανε της ορους!

Π: :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Π: να κανω εγω τωρα τη γιατρο?

Μ-Ι: ναι αλλα λιγο!ενταξει?

Π: (την εξεταζει δινει οδηγειες)

Μ-Ι:Να αναιβω να δω ποσο ειμαι?(στη ζυγαριΑ)

Π:ναι

Μ-Ι: Ειμαι δεκαετσι(κοιταω και ητνα16)

Π: :shock::shock::shock::shock:

Π: τι ντυθηκες της αποκριες?

Μ-Ι: σα γατουλα

Π: ααααααααα ωραιο!

Μ-Ι: εσυ τιγης?

Π: :?::?::?::?::?::?::?::?:

η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟς ΦΟΡΟΥΣΕ ΤΙΓΡΕ ΚΑΣΚΟΛ

Καλησπέρα. :)

Ρε Βικυ!!!! Πεθαίνω με τα κατορθώματα της κορης σου! Ειναι πολυ ξυπνιο παιδι! :x

Παιδιά περάσα πολυ ωραία σημερα, ναι ημουν κάπως συγκινημένη. :(

Σισσάκι μου εισαι τοσο γλυκό παιδί, χαιρομαι τόσο πολυ που βρέθηκες στον δρόμο μου και σε γνώρισα. :YMHUG:

Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ εφερε τον μπέμπη μαζι παιδια! [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=wav.gif] Αχ και ηταν τοσο γλυκο ζουζουνάκι! Εχει κατι μεγάλα μάτια και ζωγραφιστά χειλάκια! :D Κοιμοταν σαν αγγελούδι στο καρότσι! Έλαμπε η Παναγιώτα, α έφερε και τον προφέσορα και ειναι και αυτός τόσο συμπαθητικό παιδι!

Αφροδίτη εισαι καλύτερα? Μηπως να πέσεις να κοιμηθείς? Ισως βρε μωρό μου τις έχεις αυτές τις βαριές ημέρες απο εδώ και πέρα που και που.. Ελπίζω αύριο να εισαι περδίκι! :D

Σας ευχαριστώ όλες που με σκέφτεστε, θα μπώ και αυριο για λιγο και μετά τα λέμε απο την άλλη ακρη...

Καληνύχτα!

ο μικροσ μου εκανε σαμποταζ στην κοτοσουπα ....πηγα λιγο τουαλετα και κατεβηκε απο το τραπεζι πηγε στο ψυγειο πηρε το λεμονι και το αδειασε μεσα στο πιατο μου :?:?:?:?:?:lol::lol::lol::lol::lol:

Γεια σας!!!

Τί ωραία θέματα που συζητήσατε σήμερα!!!!!

Μπράβο!

Κοριτσάκια ο μικρός της Θου είναι ίδιος η αδερφή της!!!! Και τόοοοοοοοοοσο γλυκούλης και μικρούλης!!! Αλλά έχει και πλούσια κάλη!!!! Ακούς μωρή Γωγώ!;;;;;;;; χαααααααααχαχχαχα

Θου ο Θοδωρής περνάει το 'δράμα' του τώρα. Ζηλεύει ο καημένος...

Θα του περάσει, όπως θα περάσει και στην Ειρήνη μου.

Λένα-Ιουλία-Νατασούλα-Χρύσα κανονίζετε καφέ;;; Στης ΙΟυλίας το σπίτι;;;; Που μένεις;;; Θα έχετε και μωρά μαζί;;; ¨Αναστασόνι θα πας και συ;;;

Σισσάκι με κατασυγκίνησες αλήθεια...

Βούρκωσα ρε μανούλα...

Να σαι πάντα καλά και να μην αποχωρίστείς ποτέ και για κανένα λόγο τα παιδάκια σου!!!

Κάπου διάβσα οτι ορκομωσία είναι στις 22. Θα ρθείτε από Δευτέρα 21; Να κανονίσουμε τότε καφέ. Θεσ/νικιές ακούτεεεεεεεε;;;;;; Έρχεται η πρωτευουσιάνα!!

Γωγώ έχω να σου πω τόόόόσα πολλά αλλά δεν μπορώ να γράψω τώρα...

Θα σε πάρω τηλ να τα πούμε. Μη μασάς πάντως. Θα το ξεπεράσει η ζουζούνα αρκεί να ασχοληθείς και να κουραστείς εσύ λίγο παραπάνω...

Βίκυ η Μ-Ι είναι θεά!!!!! Φτου φτου να μην τη ματιάξω! Αν ακι δεν ματιάζω εγώ...

Δήμητρα είναι κρίμα που θα στερήθεί κάτι τόσο πολύτιμο στην παρούσα φάση το μωράκι. Ίσως η μανούλα να θέλει το χρόνο της. Τα έχει χαμμένα σίγουαρα...

Έρη μεθαύρο φεύγεις;;; Όλα έτοιμα!!

Πως νιώθεις;;;

Αφρο γιατί είσαι τόσο πεσμένη ρε συ;;;

Καρολ δεν πήγες στον καφέ;;;Σε πούλησαν;;

LaLa μένω δίπλα στο αεροδρόμιο! Ένα τσαι μπορούμε να το πιούμε πριν φύγετε έστω και κεί...

Αν θέλετε βέβαια!

Αναστασία ελπίζω να είσαι τυχερή με τη δουλειά!

Argi 2500 για μια εξαγωγή;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Εγώ 250 έδωσα για 2 φρονιμήτες....

Ουάου!!!!

Και γω πάντως όταν γέννησα την Ειρήνη ένωθα οτι δεν είναι δικό μου το μωρό. Ήμουν πολύ σαστισμένη. Έλεγα φυσικά και το καταπληκτικό 'εγώ θα θηλάσω 2-3 μήνες και μετά θα δώσω μπουκάλι, και μεις που δε θηλάσαμε τί πάθαμε κλπ'. Πόσο μα πόσο γελάω τώρα που τα σκέφτομαι....

Λογάριαζα χωρίς τον ξενοδόχο που στην προκειμένη περίπτωση είναι η 'μαγεία'.

Παρόλαυτά αν στην αρχή αντιμετώπιζα έστω και μια δυσκολία ήταν σίγουρο πως θα άκουγα τους άσχετους να δώσω φόρμουλα μέσα στην απελπισία μου. Ήμουν τυχερή και δεν χρειάστηκε να προσπαθήσω πολύ.

Να πω και κάτι ακόμη όμως...

Λίγο πριν μάθω πως είμαι έγκυος στην Ειρήνη είχα πάει σε ένα παιδικό πάρτυ όπυ και είδα μια μανούλ να θηλάζει το παιδάκι της (ενός έτους τότε) και έπαθα σοκ :shock::shock::shock: . Είπα και γω τις γνωστές κοτσάνες 'ειναι αηδία κλπ' και σήμερα λυπάμαι πάρα πολύ. Πως μπορούμε ρε γαμώτο να το παίζουμε ειδήμωνες σε θέματα που αγνοούμε και είμαστε πανάσχετοι;;; Η βλακεία μας δεν περιγράφεται...

Καληνύχτα σας!

Μια βολτα με το καροτσι και ειδε κοτες,γαιδουρι(οχι εμενα...αλλο!),αλογο,κατσικες,πουλακια!!!

:lol::lol::lol::lol::lol:

Γέλασα...

Παντως κοριτσια σιγα σιγα βλεπω οτι χανω τον παλιο κακο υπεροχο εαυτο μου !!! χαχαχαχαχαα

:lol::lol::lol::lol::lol:

Ξαναγέλασα...

διαλογος στην παιδιατρο!

Π: τι κανεις?

Μ-Ι: Καλα εσυ?

Π: καλα ειμαι...τι εχεις?

Μ-Ι: Εγω τιποτα, εσυ εχεις?

Π: οχι ειμαι καλα!

Μ-Ι: Και γιατι εισαι στο γιατο?

εχεις πυρετο?

και η μαμα μου ειχε πυρετο αυριο!

πηλες ντεπον? ειχε κεασι μεσα?

Π: δεν πηρα γιατι δεν ειχε πυρετο!

να κανουμε το γιατρο και τον ασθενη?

Μ-Ι: ναι...εγω ειμαι ο γιατος...(βουταει το στηθοσκοπιο..το βαει στα αυτια της και την εξεταζει)

κανε γκουχου γκουχου

Π: Γκουχου γκουχου

Μ-Ι : μμμμ εχεις μητσα!

μαμα κανε της ορους!

Π: :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Π: να κανω εγω τωρα τη γιατρο?

Μ-Ι: ναι αλλα λιγο!ενταξει?

Π: (την εξεταζει δινει οδηγειες)

Μ-Ι:Να αναιβω να δω ποσο ειμαι?(στη ζυγαριΑ)

Π:ναι

Μ-Ι: Ειμαι δεκαετσι(κοιταω και ητνα16)

Π: :shock::shock::shock::shock:

Π: τι ντυθηκες της αποκριες?

Μ-Ι: σα γατουλα

Π: ααααααααα ωραιο!

Μ-Ι: εσυ τιγης?

Π: :?::?::?::?::?::?::?::?:

η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟς ΦΟΡΟΥΣΕ ΤΙΓΡΕ ΚΑΣΚΟΛ

Αλλά εσύ ρε Βίκυ, ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΣ!!!!!!!!!!!

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Να 'στε καλά, μέσα απ' τη καρδιά μου, σας ευχαριστώ, με κάνατε και γέλασα!!! Το είχα ανάγκη!! :D

Δεν αντέχω να σχολιάσω πολλά, σας φιλώ πολύ γλυκά μία-μία!

Θουλάκι... :YMHUG:

Νατασούλα μου, αυτό είναι το μόνο σίγουρο, η κοπέλα τα έχει χαμένα... Την νοιάζομαι πραγματικά, γι' αυτό και στεναχωριέμαι... :( Εύχομαι να με άφηνε να την βοηθούσα, σ' αυτό το ελάχιστο που μπορώ... Χρειάζεται χρόνο όμως, το καταλαβαίνω και το σέβομαι απόλυτα...

Άσχετο, αλλά περί υπνο-οδηγιών, αν δε βαριέσαι, γράψε και τίποτα εδώ!!! Χρήσιμες οι συμβουλές!!! ;)

Αναστασούλι, πότε έρχεσαι Αθήνα; (δεν το πρόσεξα, συγγνώμη!) :oops: Αν μένεις και Χαλάνδρι... :D Ακόμα καλύτερα!

Έρη μου, λυπάμαι που δεν κατάφερα να έρθω, αλλά ήταν πραγματικά δύσκολο!!! Σε φιλώ από 'δω και σου στέλνω ΠΟΛΛΕΣ ευχές, να σε συνοδεύουν!!!!!!!! :x

Θέλω κι εγώ να δω την Παναγιωτο-συμπεθέρα και το μικρό μου συμπεθεράκι!!! :D (και το γαμπρουδάκι μου φυσικά!) Να δω πότε θα το καταφέρουμε!!!

Καληνύχτα μανούλες! Σας φιλώ όλες μία-μία...

Και πάλι ευχαριστώ μέσα απ' τη καρδιά μου, που είστε εδώ, πρόθυμες πάντα να βοηθήσετε... :x Αν δε στηρίξουμε η μία την άλλη... ;)

καλημερα..

απο το σπιτι και σημερα,αδεια πάλι..ναι,κ δευτερη ημερα πυρετου.

αναμενομενο,ξερω οτι θα περασει αφου κανει τον κυκλο του..

Νατασακι μου,θα κανονιζαμε καφε σε εμενα κ φυσικα θα ερχοταν κ η Αναστασια,γιατι καλε,ελλιως δεν ερχεσαι;;!!,αν ο γιωργος δεν αποφασιζε να ανεβασει εχθες πυρετο!αυριο μαλλον θα ειναι καλα,αλλα δε το ρισκαρω να σας μαζεψω κ να σας κολλησω μαζικα..φυσικα θα ηταν κ ολα τα μωρακια,κ φυσικα αυτο θα γινει την επομενη εβδομαδα,οπου κ φυσικα θα ερθεις!

μενω Πολιχνη με μετεωρα,ειναι πολυ πολυ ευκολα απο περιφερειακο,αλλα θα στο εξηγησει η αναστασια που θα της το εξηγησει ο χαρης γιατι εγω φυσικα θα το κανω να μοιαζει σαν το κηνυγι του χαμενου θησαυρου!!απο το παπαγεωργιου πάντως στριβεις!κ μεσα σε 5 λεπτα,το πολυ,εισαι σε εμενα απο εκει!

ας γινει καλα το μωρο μου γρηγορα..

Βικυ γελαω τοσο πολυ με τις ατακες της κορης σου!κ ανυπομονω να ερθει κ η δικη μας ωρα!

διαβασα μονο αυτη τη σελιδα οπου η δημητρα κανει παραθεση κατι για βολτα αναστασιας με καροτσι σε ζωα κ γαιδουρια,αλλα οχι εκεινη..καλε πού πηγες;;

παω να σας διαβασω πριν ξυπνησει ο μικρος,εβαλα κ το φαγητο..περιεργη αισθηση να κανεις το πρωι πραγματα που κανονικα θα εκανες απο βραδυ!

σας φιλω ολες γλυκα!

Καλημέρα,

σήμερα το πρωϊ έριχνε ψιλό ψιλό χινονάκι, μάλλον ο χειμώνας ήρθε με καθυστέρηση.........

Ιουλία περαστικά στον Γιώργο, πως είναι σήμερα?

Έρη καλό ταξίδι, εύχομαι να σας έρθουν όλα βολικά και όπως τα έχετε ονειρευτεί και φυσικά να μην ταλαιπωρηθεί καθόλου ο Κώστας στο ταξίδι :):)

Γωγώ εγώ πιστεύω ότι η Ιωάννα ότι κάνει το κάνει από ζήλεια, καταλαβαίνει τα πάντα και προσπαθεί να κάνει ότι μπορεί για να μην χάσει τα πρωτία. Θέλει πολύ υπομονή από την μερία σου να της μιλάς πάρα πολύ να της εξηγείς για όλα αυτά που συμβαίνουν και θα συμβούν και να μην νιώθει παραμελειμένη. Σίγουρα θέλει πολύ χρόνο και πολύ κόπο και καταλαβαίνω ότι κάποιες φορές φτάνεις στα όρια σου και δεν έχεις άλλες αντοχές.

Αργυρώ 2500???????? Η ασφάλεια δεν τα καλύπτει?

Μάρθα πως είναι το μωρό κάνετε μαραθώνιους θηλασμούς ή είναι πιο εύκολα από τον Ντόντο?

Κάρολ συγχαρητήρια για τις λεξούλες τις παπένιας :D:D

Αναστασία στεναχωρήθηκες που η τσαχπίνα είπαι ότι αγαπάει το σκυλάκι και όχι εσένα??????????

Εσένα σου το δείχνει με χίλιαδυο πράγματα δεν χρειάζεται να σου το λέει ;)

Δημητρα εσύ έκανε ότι μπορούσες από την μεριά σου, είμαι σίγουρη ότι και η μητέρα σε μερικές μέρες θα ηρεμήσει και θα δεί τα πράγματα διφοετικά και σίγουρα θα γυρίσει στο μωράκι της

Βίκυ απίστευτη η πολυλογού σου.........

Νατάσα πως τα πάτε με την αλλεργία, ξαναείδες αίμα?

Χρύσα με γειά τα επιπλάκια

Καλημερα Νατασα μου!

οντως,ο χειμωνας μας θυμηθηκε με καθυστερηση..μπρρ..πολυ κρυο!

Ο γιωργος ανεβασε 39 στις 3 το πρωι,του εδωσα αντιπυρετικο,κοιμηθηκε μετα απο 1,5 ωρα κ ειναι ακομη δροσερος που τον κοιταξα..

φανταζομαι οτι κατα το μεσημερακι θα ξαναανεβασει..το καλο ειναι οτι ουτε βηχει ουτε μυξουλες εχει για να ταλαιπωρειται διπλά..μα τί περιεργη ιωση ειναι αυτη;;;ελπιζω μεχρι αυριο να ειναι καλα ,εχουμε κ εμβολιο παρασκευη..ισως το αναβαλλω..

εσεις καλα;η Ελενα αναρρωσε;;αχ βρε Νατασα ειναι μια κουκλιτσα!ηθελα να σου πω,οταν ηταν μικρη,την ειχα για ησυχη!τωρα που μεγαλωσε..μου αρεσει ακομη περισσοτερο επειδη φαινεται τί πονηροφατσα ειναι!!ασε που ειναι πανεμορφη με τα ξανθα μπουκλακια της!!

Γωγω..μιλα,μίλα κ παλι μίλα μεχρι να μαλλιασει η γλώσσα σου!δωσε ενα χρονικο περιθωριο στον εαυτο σου κ την Ιωαννα,κ αν δεις οτι παλι δε γινεται τιποτα..ε τοτε αφησε την να κλαψει..αχ δεν ξερω!ο,τι θεωρεις καλυτερο για ολους σας εσυ..οπως ειπαν κ τα κοριτσια,δεν ειναιν μηνων πια η ιωαννα..φιλακια κ σε αγαπάμε ο,τι κ αν κανεις!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...