Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου νο.35...ονειροδρομολογιο

Recommended Posts

Μητσακι..δεν μπορεις να κανεις τιποτα παραπανω..ισως να ξαναμιλησεις,αλλα ως εκει..

μια πολυ καλη μου φιλη γεννησε το νοεμβρη το δευτερο παιδακι της!η κορη της ειναι22 μηνων τωρα κ το αγορακι της 3 μηνων!

ε!τον μικρο τον θηλαζει αποκλειστικα,επειδη απλουστατα αρνειται ο ιδιος να πιει ξενο γαλα!το δοκιμασε,επειδη ειχε απιστευτο αγχος με τα κλασικα,ποσο τρωει κ τετοια,αλλα το μωρα τα εφτυσε!τεσπα!ο μικρος εχει γινει ενα ζουμπουρλουδι..μπουταρες,κοιλαρα..υπεροχος!!κ η φιλη μου καμαρωνει φυσικα!

θελω να πω οτι πολλες φορες σε καθοδηγει το ιδιο το παιδι..

η φιλη μου με ρωταει συχνα διαφορα,βλεπω οτι δε θα υπηρχε περιπτωση να πειστει απο οσα της λεω,αλλα αναγκαστικα τα δεχεται,επειδη ο μικρος δε της αφηνει περιθωριο!!

θυμαμαι καποια στιγμη ,στις αρχες,μου ελεγε" αχ τί θα κανω;θηλαζει ανα 1 ωρα,ξυπναει,θελει στηθος,φτυνει το μπιμπερο.."

κ εγω σαν γαιδουρα ειπα αυθορμητα"αχ τί καλα!!!"!!

να επισημανω οτι για εμενα ο θηλασμος δεν ηταν ευχαριστη εμπειρια..τα εχω ξαναπει..αλλα αν γυρνουσα τον χρονο πισω δε θα αλλαζα τιποτα!μμ..ισως κατι!θα επαιρνα ενα σλινγκ!!

Αισθανομαι,εστω κ παραλογα,διπλα υπερηφανη που τα καταφερα,ακριβως επειδη μονο ως θυσια το εβλεπα..κ ολο ελεγα"αχ θα περασει ο καιρος,θα γινουν ολα οπως πριν,κανε λιγη υπομονη.."

τωρα,στην ιδεα του δευτερου,μονο χαρα κ ανυπομονησια νιωθω..αλλα εχω αποφασισει να θηλαζω δημοσια κ αν κολλησω..να βγω μαζι σας για να με πιεσετε να το κανω!!δεν ξανακλεινομαι μεσα!

Λενα!!!!αυτο σκεφτομουν!μια χαρα αρρωσταινει ο γιωργος..εξακολουθω ομως να ελπιζω πως λογω ισχυρων αντισωματων απο θηλασμο,ξεπερναει γρηγορα κ ευκολα ο,τι τον γυροφερνει..

αντιβιωση ακομη δε χρειαστηκε ποτε να παρουμε,φτου φτου..

σιγα βρε χαζουλα μην ματιαξες το μωρο!!!

θα πιειτε καφε χωρις εμενα ε;;;;καλάααααααααααααααααααααααααα...

να περασετε υπεροχα,οπως παντα βεβαια!

πρωτα θα ερθετε σε εμενα κ μετα θα παμε στη χρυσα κ την αναστασια,ε!

καλε Λενα κ εμενα καθε φορα μετα τον παιδοτοπο με πιανει τετοια κριση!πεταω στα απλυτα τα παντα,τον λουζω,καθαρα εσωρουχακια,πυτζαμακια κ νανι,λεμε τωρα... νανιιι...πφφ!

αυτη τη φορα ειχε μεγαλα παιδια στον παιδοτοπο;;

δεν πειραζει για τα νευρα..μου εχει τυχει κ εμενα..

φιλακια!!

Γωγω,κανε αυτο που θα σε κανει να ηρεμησεις!ακολουθησε το ενστικτο σου!δε συμφωνω με το κλαμμα,αλλα αν κ εγω ημουν εγκυος κ γεννουσε σε 1,5 μηνα,πιθανοτατα να σκεφτομουν αλλιως!φυσικα κ δεν εισαι κακη μανουλα!

εβαλα θερμομετρο ενω κοιμαται,τα καταφερα!37,7...πεφτειιιιιιιιιιιιιι..απλα δεν ξερω ποσο ηταν αρχικα..

φιλακια φιλεναδιτσες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γωγω εισαι τρελη..παει τελειωσε...αλλα σε παω τρελη!!!!

Κοιτα η Ιωαννα τωρα θελει εκπαιδευση..με πολυ αγαπη και κατανοηση..

Να ξερεις οτι τωρα θα πεσει ψυχολογικη εκμεταλλευση..

απλα θελει να βρεις και εσυ τον τροπο σου οπως βρικα και εγω με τον Χριστοφορο και μονο οταν κατι εχει τον παιρνω πλεων..και εχει μαθει οτι τα κλαψουρισματα δεν συνεπαγονται κρεβατι μαμα και μπαμπα, αλλα χαδακια φιλακι αγκαλιτσες...μονο οταν ειναι χαλια και ποναει- που μετα απο τοσο καιρο καταλαβαινεις ποτε κλαψουριζει απο αποψη και ποτε πραγματικα φοβαται η ποναει τον παιρνω μαζι μας να ισυχασει.

Αλλιως αυτο θα σου το κανει και μετα που θα εχεις τις γνωστες κρισεις θυμου..τι θα κανει..πχ ..θα την αφινεις να κοπαναιε τα κατσαρολικα στην πορτα του ψυγειου.

καθε μαμα εχει τον τροπο της να κατανοησει τη συμπεριφορα του παιδιου της και να το "εκπαιδευσει" ως προς ορισμενες συμπεριφορες .

Σισσακι μου ισως..να εχεις δικιο σε αυτο που λες...

εγω παντως γνωριζοντα πιο πολυ τις γυναικες ως μητερες εμαθα παρα πολλα..και σε σχεση με το δικο μου παιδι..αλλα και σε σχεση με τις γυναικες γεννικοτερα..

ειδα μαναδε αναισθητες- πραγματικα ομως- μαναδες υπερευεσθητες, μαναδες υπεροπτικες, ξερολες, απολυτες.....και πολλες..παρα πολλες..απλα μαναδες...με ολη τη σημασια των λεξεων.

Φρανιτακη σηδερενιο βρε...τι επεμβαση εκανε;;;;;

αντε με το καλο και το ταξιδι....

Μιτσακη μου δεν ξερεις τι γινετε στην ψυχη της αυτη τι στιγμη..γι'αυτο λεω..ισως να ειναι καλυτερα για ολους να ειναι λιγο μακρια..αλλο αν εγω και εσυ δεν θα το αντεχαμε..εγω ειλικρινα το λεω δε θα το αντεχα χωρις διαθεση να κρινω οποιονδηποτε...θα εκανα οτι εκανε και η Βικυ..κατασκηνωση απέξω

Καλημερα και καλο μηνα !!!

Γραψατε τοσα πολλα , προσπαθω να σας διαβασω , εχετε και ωραιες συζητησεις ...

Μαρτιτσι (Μαρτη ή οπως το λενε) βαλατε στα μικρα σας??? Περισυ δεν το ηθελε αλλα φετος καμαρωνει :mrgreen:

Α καλα το χω γραψει εδω και 2 ωρες αλλα δεν ηρθε ...

Μητσακι με το συγκεκριμνο θηλαστρο,θα οδηγηθει σε αποθηλασμο..ακριβως επειδη μονο αδειαζει το στηθος,δε μιμειται θηλαστικες κινησεις που διεγειρουν την παραγωγη..

ασε που ποναει..

οταν επεστρεψα το symphony,στους 9 μηνες περιπου,παρηγγειλα το swing.μεχρι να ερθει,ειχα για 2 ημερες ενα της nuk που μου εδωσε η ξαδερφη μου!ε!πεθανα στον πονο κ δεν αντλουσα κ ικανοποιητικα!εδω με το swing κ εσπασαν τα νευρα μου γιατι ειχα συνηθισει το symphony που πετουσε καλε!!μακραν το καλυτερο!

αλλα..δεν μπορεις να επιμεινεις..εδω η ξαδερφη μου,ενω ξερει τί πιστευω,καθεται κ λεει διαρκως μπροστα μου οτι της κοπηκε απο στεναχωρια το γαλα λιγο μετα τη γεννα κ δε θηλασε,κ εγω ματωνω τα χειλη μου για να μη μιλησω..ξερω οτι δε θα καταφερω τιποτα,μονο να μαλωσω..κ κρατιεμαι..

ξερω ομως οτι η ιδια δεν ειχε καμια διαθεση να θηλασει,φαινεται ποτε καποιος βολευεται με δικαιολογιες κ ποτε πραγματικα αγωνιά..

αχ κοριτσια πολυ ομορφη η συζητηση σας .

εμενα ο μικρος ηταν στην μεν για ενα 24ωρο ,εγω με χαμηλο αιματοκριτη (στο πατωμα) να μην μπορω να παρω τα ποδια μου ως εκει ....παλυ καλα ειχα τισ κοπελεσ εκει και μου "επιβαλανε" να παω καθε 3 ωρες να θηλαζω ....

οχι οτι δεν ηθελα ...δεν ειχα το κουραγιο ...αλλα ηθελα να το ακω και το εκανα ...μονο 2 φορεσ δεν πηγα και ειχα και τυψεις ...η μια γιατι δεν προλαβα (ηταν η πρωτη φορα) και η δευτερη για να κοιμηθω γιατι ημουνα χαλια

ευτυχωσ μετα ανεβηκε ο αιματοκριτησ μου τον πηρα και κοντα μου και ξεπερασαμε μαζι και τον ικτερο ....7 μερεσ εκατσα μεσα !!!

εγω στη θεση τησ δεν θα εφευγα ....και οχι δεν μπορω να το καταλαβω ...τι παει να πει να νιωσει καλυτερα ?το σπλαχνο τησ χαροπαλευει !!!!

εγώ τι να σας πω, δεν ξέρω τίποτα περί θηλάστρων κ.λπ, δεν τα χρησιμοποίησα ποτέ!!!

Γωγώ τι να σου πω ρε συ? μπορεί να αλλάξει όταν γεννηθεί η μικρούλα!!!! :?

καλή προσπάθεια πάντως :x (ομιλεί το νινί!! :lol::lol: )

έκλεισε ραντεβού ο άντρας μου με τον οδοντίατρο και η αφαίρεση ενός φρο. κοστίζει περί τα 2500ευρώ!!!! :o:o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

μα είναι δυνατόν? δεν είναι από χρυσό!!!! :shock::shock::shock::shock:

αγόρασα στολή ιππότη για τον Λουκά τελικά γιατί η στολήτου sky walker star wars ήταν τρομακτική!!!! :shock::shock::shock::evil::evil::evil: έχει μια μάσκα που φοβάσαι!!!

η Ανδρονίκη θα φορέσει τον γουίνι!!! :)

σας φιλώ και χαιρετώ :x

Φρανίτα περαστικά στο έτερον ήμυσι!!!

Ιουλία περαστικά στον Γιώργη σου και

Μητσάκη ας τα καταφέρει το μωράκι και όλα τα άλλα φτιάχνονται, θέληση να υπάρχει ;):x

εγω στη θεση τησ δεν θα εφευγα ....και οχι δεν μπορω να το καταλαβω ...τι παει να πει να νιωσει καλυτερα ?το σπλαχνο τησ χαροπαλευει !!!!

για άλλη μια φορά συμφωνούμε :)

αλλά αν το περιβάλλον της αποφασίζει....!!!

δεν ξέρω ακόμη, θα πάω αύριο για να το δει ο γιατρός, μάλλον βγαίνει πάνω από άλλο δόντι και το επηρεάζει!!! θα δείξει αύριο....ουφ θα είναι η 3η φορά στη ζωή μου που πάω σε οδοντίατρο!!!! :?

egv ειδα πολλες μανουλες που ΔΕΝ ερχονταν να θηλασουν τα παιδακια τους κι ας ηταν ιδιο οροφο!

οπως και πολες που εφυγαν και ερχονταν μονο 1 φορα και αν !την ημερα να τα δουν!

στις 6:00 το πρωι θηλαζα μονο εγω... οπως και στις 12:0 το βραδυ....

12-6 εωγαζα γαλα με το χερι στο μπανιο κλαιγοντας που το πετουσα...αλλα....!

κανεις δεν ξερει τι γινεται στο μυαλο της τωρα...!

η πεθερα μου ηταν διακριτικη....η μανα μου...ηταν....απλα ασχολιαστη!

οτι χαζομαρα ηθελες μου την ελεγε....οι αδελφες μου... απλα ασχετες!

μονη μου αποφασιζα!

ωραιο ο Μανωλακη!

συμπεθερα θελω φωτο απο το γαμπρο μου!

Αρτζ θα φρονημεψεις επιτελους!!!!!

παιδια και εγω πιστευω πως οποιαδηποτε μαμα δεν θα εφευγε..

αλλα σκεφτειτε ποσες γεννανε και τα εγκαταλειπουν στην καλυτερη περιπτωση μεσα στο νοσοκομειο...

δε θελλω να επεκταθω γιατι πραγματικ ακατι τετοιο με θληβει παρα πολυ..

παντα ημουν ευαισθητη σε τετοια θεματα και πριν αποκτησω παιδι ..τωρα εγινα χειροτερα..

οποτε ως ενα βαθμο να μπορω να κατανοησω μια τετοια συμπεριφορα- οχι να την επικροτισω ομως η να την δεχτω σαν σωστη..απλα να την κατανοησω...οσο μπορεις να κατανοησεις κατι τετοιο

καλησπερα!!

τι κανετε?

μητσακι τα καλυτερα ευχομαι για το μωρακι και καταλαβαινω πως το τελευταιο πραμα που την νοιαζει τωρα ειναι να θηλασει.. :(

ιδιως αμα δεν ξερει τα οφελη και αμα δεν της τα ειπε κανεις απο εκει μεσα..

και μην βλεπεις που τα ειπες εσυ και σε γειωσε..εσυ δεν εισαι ειδικη..αυτη ακουει τους γιατροςυ τωρα.. για αυτο σε γειωσε..αυτη θα σκεφτεται θα κανω οτι μου πουνε αρκει να σωθει..

δεν συμφωνω στα λεω πως τα εισπρατει..τα περασα προσφατα και ξερω..δεν ξαναμιλαω ποτε ομως γιατι στεναχωρεθηκα ενω ηθελα να βοηθησω.. ας κανει ο καθενας οτι τον φωτισει :?

αλλα ρεσυ να φυγει :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

ποιος ξερει τι ψυχολογια εχει για να το κανει :o:o:(:(:?:?:?:shock::shock::shock::shock:

τελοσπαντων..

αν ξερετε κανεναν να θελει να αγρασει θηλάστρο μεντελα σχεδον καινουργιο(2 εβδομαδων χρηση το πολυ) στα 120ε απο 170 που κανει πειτε μου..το πουλαει η νυφη μου.

ειαν ιτου κουτιου κυριολεκτικα.

εγω θα θηλαζα πολυ περισσοτερο αν δεν γυρνουσα στην δουλεια..

γυρισα 40 ημερων και παλευα να μαζεψω καθε μερα με νοσοκομειακο ενα γευμα το πολυ καθως δεν εβγαζα...μετα απο λιγο καιρο ο μικρος αρχισε να αρνειται το στηθος παρόλαυτα τον θηλαζα την νυχτα κοιμισμενο..μονο ετσι το δεχοτανε..μετα το εκοψε και αυτο και εγω εκανα φυσικο αποθηλασμο..τι στεναχωρια τραβηξα :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

μια φιλη του κωστα μανα 2 παιδιων μου ειπε οταν της ειχα πει πως θηλαζω..ΜΠΛΙΑΞΞΞΞΞΞΞΞ

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΣΥΧΑΙΝΕΣΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ :!::!::!::!::!::!::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΕ ΠΩΣ Ο ΚΩΣΤΑΣΕ ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

περαστικα ιουλια στον κουκλο ρε συ τι ομορφος που ειναι!!! :):):):):)

ελπιζω να γινουμε ποτε καλα ταυτοχρονα εγω και ο μικρος να σας δουμε επιτελους!!

ΑΑΑΑΑ καλε αναστασιαααααα τι μπουτια θεε μου!!!!! τι ποζες!!! αχ θα την φαωωωωωω!!!!!!

ο μικρος εχθες εφαγε μια πιαταρα πρασοσελινο με κοτουλα..δεντο περιμενα.. :?

χαρηκααααααααα που τρωει αυτο τουλαχιστον απο λαχανικα και καροτο σπανακι γιατι φασολακαι αρακα μπαμια τα φτυνει :(

γωγω σε νιωθω ρε!! εμενα με αγκαλια κοιμαται και οοοοοσο προσπαθω δεν κοβεται...δεν μπορω ομως να τον αφησω το ση ωρα να φωναζει μαμμμμμμμαααααααααααααα αγκααααααααααα

δεν μπορω... :(:(:(

το ειχε κοωει ενα διαστημα αλλα τωρα..ΣΑΝ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ!!!!! :(:(

ΑΝΤΕ ΤΑ ΛΕΜΕ LATER!!!!!! :D

αργυρω μεγια τα δοντια καλε!!!

Κοριτσια ευχαριστω για τα περαστικα...δυστυχως πρεπει να φυγει...καλα ειναι αλλα παιρνει μορφινη για τους πονους...τεσπα, θα περασει...

Στο θεμα της κοπελας παλι..κοιταχτε εγω δεν εχω εμπειρια απο ΜΕΝΝ οποτε μιλαω εκ του ασφαλους...δεν ξερω πως θα αντιδρουσα..φανταζομαι δεν θα εφευγα, αλλα παλι δεν ξερω...

...Ισως επειδη υπαρχει κινδυνος να πεθανει το παιδακι (αν καταλαβα σωστα) μπορει η αντιδραση της κοπελας να ειναι μια ενδομυχη προσπαθεια να προστατεψει τον εαυτο της..Ισως να φοβαται οτι θα πεθανει και να μην μπορει να δεθει παραπανω με το παιδι...μπορει να ειναι απλα φοβισμενη, μπορει να εχει και καταθλιψη μετα απο ολο αυτο, δεν ξερουμε πως αντιδραει ο καθενας στα δυσκολα κ οτι κ να πουμε ειναι θεωρητικο...

Να 'μαι πάλι!

Δεν είμαι πολύ καλά με όλα αυτά....... :(

Franita μου, συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ... Έχω μείνει λίγο έτσι :shock: βέβαια, το ομολογώ... :(

Ένα μόνο έχω να πω...

Αrgi, υποκλίνομαι... Το 'πιασες, ακόμα κι από μακριά!!! Το περιβάλλον αποφασίζει...... :?:?:?

Τι είναι αυτό που θα πάτε; Πάω να δω!

Lala, μας διάβασες; Πιάσαμε θέμα "δικό σου"! ;) Πες καμιά κουβέντα, μ' ενδιαφέρει η γνώμη σου! ;) Η μάλλον, θα μ' ενδιέφερε, αν υπήρχε ελπίδα... Αλλά δε το βλέπω... :?

κοιτα μιτσακι το μωνο που εχει σημασια ειναι να γινει καλα το μωρο ...η κοπελα σιγουρα ειναι "χαμενη" τωρα ...ο θηλασμοσ ειναι το τελευταιο που σκευτεται και αυτο το καταλαβενω απολυτα ....

οσο για το οτι θα φυγει ....δεν σημφωνω δεν το καταλαβαινω σαν αφροδιτη αλλα μπορω να καταλαβω οτι ενας αλλοσ ανθρωπος κατω απο αυτες τισ συνθικεσ με ,οπως λεσ ,το χ περιβαλλον κινειτε ετσι μηχανικα χωρις να σκευτεται μονοσ του .....μακαρι α τελειωσουν ολα γριγορα και να εχει αγκαλια το παιδακι τησ και ολα αυτα να ειναι ενα κακο ονειρο .

Αφροδίτη, δεν έφυγες για το καφεδάκι;

Έχω τις μαύρες μου και θα χρειαστεί να κάνω ολόκληρο ταξίδι, αλλά λέω να πάρω τη Β και να φτάσω μέχρι του Ρέντη για πάρτη σας!!! :D

Αφροδιτούλα, άκυρο.

Έχει πάρει ο άντρας μου το αυτοκίνητο με το καρεκλάκι της μικρής και δεν μπορώ να πάω πουθενά! :( Είναι και μεγάλη η απόσταση, είχα ούτως ή άλλως μια ανησυχία, δεν είμαι και στα καλύτερά μου... :( Δεν το συνεννοήθηκα, εγώ φταίω.

Να περάσετε πολύ πολύ όμορφα, σας φιλώ όλες και ιδιαίτερα την Έρη, που μας φεύγει! :D

Πω, πω, πολύ βαριά μου έκατσε αυτή η ιστορία... Με το μωράκι στη μονάδα, τη μανούλα μακριά... Κλαίω "χωρίς λόγο" σήμερα... :cry:

Συμπλήρωσα το ερωτηματολόγιο περί θηλασμού. Φοβάμαι ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα, στα επόμενα χρόνια τουλάχιστον, αλλά τουλάχιστον το ευχαριστήθηκα!!! :lol:

Βικάκι δύσκολο το κόβω...Ο Γιώργος κάθεται εκείνο το ΣΚ και τα ΣΚ που κάθεται, κοιτάμε να τα περνάμε μαζί...Άσε που ούτε καν ξέρω που είναι το Αττικό... :oops::oops::oops::oops::oops:

Πάντως, μπήκα στο σάιτ και διάβασα αρκετά πράγματα...Σκέφτομαι να το ξεκοκαλίσω κι αυτό... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Αφρο καλά να περάσετε!!!!!Φιλιά στην Έρη!!!!

Μιτσάκι βγαλ'το από το μυαλό σου...Εσύ δεν είσαι "αίμα" της για να σε ακούσει..Εννοείται ότι θα ακούσει τους δικούς της... :?:?:?:?

Πάντως ρε, το γεγονός ότι φεύγει μου κάνει εντήυπωση... :o:o:o:o:o Μα είναι δυνατόν;;;;Πως μπορεί να αφήνει έτσι το παιδάκι της;;;;;Πως θα είναι "καλά" μακριά του;;;;;;Πως θα αντέχει χωρίς να πηγαίνει να το βλέπει καθημερινά;;;;;; :?:?:?:?:?:roll::roll::roll::roll::roll::roll: Όμως μπορεί να είναι και "άμυνα" οπως λέει η Φρανι...Εγώ απλώς δεν θα το έκανα ποτέ.... :?:?:?:?

Λάλα έλα που έχει ενδιαφέροντα θέματα να με κράξεις.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Δεν άκουσες που είπα ότι άφησα την Ιωάννα να κλάψει και θα την αφήσω και το βράδυ;;;;;;; :?:?:oops::oops::oops::lol::lol::lol::lol:

Χρύσα με εκμεταλλεύεται.....Δεν έχει τίποτα...Όταν είναι αδιάθετη, μόνη μου την παίρνω στο κρεβάτι.... :roll::roll::roll::roll: Τώρα απλώς ζηλεύει... :?:?:?:? 2 μήνες τώρα κάθε μέρα μαζί κοιμόμαστε...Τώρα θα αλλάξω τροπάριο μήπως δω αποτελέσματα... :?:?:?:? Ελπίζω μόνο να μην κρατήσει πολύ και να "στρώσει"..... :roll::roll::roll::roll::roll:

Λάααααααλα ακούς τι λέω;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Ελα να μου τις "βρέξεις"....

κοριτσια δεν ξερουμε πως μπορει να νιωθει αυτη τη στιγμη η κοπελα.. μπορει καλα καλα να μην εχει συνειδητοποιησει τι εχει συμβει.. συμφωνω με τη φρανιτα..

δεν ξερω τι θα εκανα εγω στη θεση της! μπορει να εφευγα κ εγω.. τωρα λεω οτι θα καθομουν αλλα δεν ξερεις ποτε τι θα εκανες ακριβως, σε τι ψυχολογια βρισκεται τωρα αυτη.. δεν αντιδρουμε ολοι οι ανθρωποι το ιδιο σε δυσκολες καταστασεις..

συμπεθεραααααααααααααααααααααα γιουχουυυυυυυυ!! καλε σε επαιρνα τηλ σημερα κ δεν εκανε ουτε τουτ ουτε τουτ!!!

α πα πα πα πα κακια μανα :lol::lol::lol: που αφηνεις τη νυφη μου να κλαιει :lol::lol::lol:

τωρα σοβαρα κ εγω αν ημουν στη θεση σου μπορει να την αφηνα κ εγω να κλαιει.. αν κ ξερεις οτι ειμαι κατα του κλαματος

κ μην ξεχαστεις λαλα κ την μπατσισεις τη γωγω... φτιαχνεται :lol::lol::lol:

μιτσακι πολλες φορες συμβαινει αυτο, για να μην πω παντα.. το περιβαλλον οριζει κ αποφασιζει..

μη στεναχωριεσαι εσυ!

ουφ ηθελα να γραψω κ αλλα πολλα κ τα ξεχασα τωρα...

κοιμηθηκα κ εγω μαζι με τον ανασταση κ ξυπνησαμε 6!!! :shock::shock:

να δω τι ωρα θα κοιμηθει το βραδυ ο μιστερ...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...