Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου νο.35...ονειροδρομολογιο

Recommended Posts

καλά ρε Χρύσα ακόμη και να λυποθυμήσει εκεί υπάρχει γιατρός, μαία κ.λπ σιγά και δεν έχουν χρόνο να τον συνεφέρουν, για μένα είναι χαζά αυτά.......

Βένη όταν κάνεις παράθεση πρέπει να γράφεις έξω από το quote και την αγκύλη αλλιώς βγαίνει όπως σου βγήκε!!!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

μα και εγω χωρια εχω τα απλυτα αλλα στην πλυση ρε κοριτσαι δεν σκοτωνονται τα μικροβια?

και στο κατω κατω..οικοδομη δουλευουμε ή στα εργα του μετρο?? τοσα μικροβια πια εχουμε?? :shock:

καλε αφρο καταλαβα πως θες για το μωρο!! :lol:

γωγω εξυπνοπουλιιιιιιι μου εσυ!! :lol::lol:

και εννοπειτε βρε για το μωρο..για τωρα μιλαω!!

πεμπι που το βαζεις δηλ.? δεν χρησιμοποιω ενισχυτικο και δεν ξερω..στην αλη θηκη που εχει γιατ ην προπλυση? :oops::oops:

εγω δεν μπορω να παω για γεννα μονη..χωρις τον κωστα απαπαπαπαπαπα :oops::oops: καλε φοβαμαι!!!!!!!

οκ αργυρω!!!! καταλαβα τωρα!!! :D

καρολινακι κανε καμια σουπιτσα ρε συ δεν τρωει? περαστικα σας μωρε το καημενο!!! :(

Παιδια αυτο διαβασα..

καλα μη το ψαχνετε..τα κουλα των Ελληνηκων νοσοκομειων να τητα μονο αυτα!!!

Καλε δε σας ειπα..απο χτες θελλω να σα ςτο πω.

Οταν ημουν στο νοσοκομειο την ωρα που με ζυγηζαν μετρουσαν πιεση κλπ..μπαινει μεσα ενας γιατρος..μεγαλουτσικος σε ηληκια και λλει στην γιατρο που ηταν υπευθυνη εκεινη την ημερα

-δωσμου το βιβλιο τωνκαισαρικων

-τι να το κανεις

να διαγραψω μια που ηταν προγραμματσμενη αλλα γεννησε τελιακ μονη της

πως αφου ερχοταν με τα ποδια

πανω στο φορειο την ωρα που την πηγαιναν για ετοιμασια στο χειρουργειο γυρησε το μωρο- ειδαν βλεννα και τελικα γεννησ εμονη της

Παιδια απιστευτο;;;;;;

αρα η Ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια!!!

Δεν περιμενω βεβεια απο αυτους τους Αχριστους να με στηριξουν σε φυσιολογικο τοκετο- ευτυχως εχω τον γιατρο μου εκει- αλλα δεν μπορει ρε ΓΜΤ εχω ελπιδες

Ξεχασα να σας πω επισης οτι μου κανονισανε αρχες Ιουλιου να κανω καποιες περιεργες εξετασεις στην καρδιολογικη κλινικη του παπαγεωργιου γιατι ειμαι λεει δικο τους - πλεων=- περιστατικο..ειναι τοσο σηγουρη δηλαδη οτι θα με σφαξουν...χιχιχι..κουνια που τους κουναγε

Καρολινάκι περαστικά στη μικρούλα! Δε θα πάθει τίποτα να μη φαει μια δυο μέρες...μην αγχώνεσαι. Η Μαρκέλλα χτες δεν έφαγε ΤΙΠΟΤΑ. Είναι αρρωστούλα κι αυτή.

Γωγώ άμα θέλει ο άλλος να σε πρήξει, σε πρήζει κι από άλλο πλανήτη...Με έπαιρναν τηλέφωνο και μου έλεγαν τα κλασσικά "κλαίει γιατί πεινάει...δεν κοιμάται γιατί πεινάει...δεν της φτάνει το γάλα σου....δώσε της λίγο ξένο να κοιμηθεί το παιδί να ξεκουραστείς κι εσύ που είσαι χάλια...κτλ...κτλ...κτλ...." θα τα ακούσεις κι εσύ... Αλλά μη μασήσεις! ;)

Η Μαρκέλλα δεν ηρέμησε, θέλει ακόμα συνέχεια αγκαλιά και "μπου-μπουτ" αλλά δικαιολογείται η καημενούλα μου γιατί είναι άρρωστη. Έκανε πάλι πυρετο το βράδυ.

Εδώ είναι πάντα ο πατέρας στη γέννα! Κι όποιος αντέξει :lol:

Εγώ όπως ξέρετε έκανα καισαρική, οπότε έβαλε ο καλός μου τα χειρουργικά μπλε ρούχα και μάσκα και τρόμαξα να τον αναγνωρίσω!

πως αφου ερχοταν με τα ποδια

πανω στο φορειο την ωρα που την πηγαιναν για ετοιμασια στο χειρουργειο γυρησε το μωρο- ειδαν βλεννα και τελικα γεννησ εμονη της

Έλα ρεεεεεεεεε! Τέλειο!

Αυτή την ελπίδα είχα κι εγώ αλλά η Μαρκέλλα δε μου την έκανε τη χάρη :cry:

Μου είχαν σπάσει τα νερά και την ένιωθα πολύ που κουνιόταν σε κάθε σύσπαση και έλεγα τωρα θυα γυρίσει! Αλλά ...σκατούλες...η πεισματάρα μου :x

Μαγδα θα φορτοσω συζυγο και φοφο και ερχομαι να γεννισω Νορβιγια....

παντα εξαλλου ηθελα να παω εκει

Εντωμεταξυ στο Παπαγεωργιου κανουν μαθηματα ανωδινου τοκετου..αλαλ ειναι ωρες που δε με βολευει

Και μετα το Πασχα θα γραφτω στο τμημα της Βιοκλινικης

εγω δεν τον θελω μεσα ....καλυτερα που δεν ηταν και στο πρωτο αν και τοτε τον ηθελα αλλα δεν επιτρεποταν ....τωρα ομως δεν τον θελω εγω και ουτε και εκεινοσ πεταει την σκουφια του να ειναι ...

αφηστε που φοβαμαι μην γεννησω αρκετα νωριτερα και δεν εχουμε κανεναν να κρατησει τον μανωλη ....μας βλεπω να παμε οικογενειακοσ για εισαγωγη και ο μανωλης να περιμενει να γεννησω και μετα να φυγουν ....

ο καδοσ του μανωλη εχει χωρισμα και στο ενα του μανωλη στο αλο του νινιου θα μπαινουν .

Πολυλογούδες μου!!! :P Δεν σας προλαβαίνω!! :P

Θουλάκι μου καλό, με συγκίνησες... Σε σκέφτομαι συνέχεια.... :YMHUG::x:x:x:x

Παναγιωτοσυμπεθερούλα μου... :YMHUG: Σχετικά με την συζήτηση περί ηλικίας μητρότητας κλπ, συμφωνώ απόλυτα... ;) Για μένα δεν υπάρχει "κατάλληλη" ηλικία, ούτε για γάμο, ούτε για παιδί... Είναι εντελώς προσωπικό και απόλυτα σεβαστό, το πότε νιώθει ο καθένας έτοιμος...

Παπιομανούλα, πολλά περαστικά στη μικρούλα σου! Μη στεναχωριέσαι, θα περάσει γρήγορα. Μην αγχώνεσαι με το φαγητό, σε λίγες μέρες θα είναι περδίκι. Ζεστά και σουπίτσες, ίσως της φαίνονται καλύτερα...

Πω, πω, ήθελα τόσα να σχολιάσω και τα ξέχασα! :oops:

Αγόρασα κι εγώ το βιβλίο του Παπαβέντση χθες! :D Ο πίνακας με τις συνιστώμενες ποσότητες (γι' αυτό το αγόρασα κυρίως!) :lol: είναι όντως εξαιρετικά παρήγορος!! :D Αν κι εμένα μου φαίνονται σχετικά μικρές... Αλλά τον πιστεύω γιατί με συμφέρει, τέλος!!! :lol: Θα διαβάσω και το υπόλοιπο και θα πω εντυπώσεις. Αγόρασα και το "Όταν γέννησε η μαμά" Αφροδιτούλα! Αλλά λέει ότι είναι για 4+ χρονών κι αφού το διάβασα μόνη μου, αποφάσισα ότι όντως είναι για μεγαλύτερα παιδάκια. Δεν θα το διαβάσω στη Β, δεν νομίζω ότι θα της προσφέρει κάτι... Δε μ' ενθουσίασε κιόλας να πω την αλήθεια. Γι' αυτό έπαθε τη πλάκα του εκείνες τις μέρες ο Μανωλιός!! :lol: Πλακίτσα! :P

Έψαξα και τα βιβλία της Πατσούρου, γιατί σκέφτηκα ότι θα ήθελα να έχω όλες τις πληροφορίες κάπου μαζεμένες, αλλά δεν τα βρήκα. Έχει πέσει πολύ διάβασμα αυτά τα χρόνια, περί θηλασμού, αλλά δεν μπορώ να συγκρατήσω και τόσες πληροφορίες!!! :P Ίσως είναι υπό επανέκδοση, έτσι δε σου είπαν Γωγούλα; Προς το παρόν, έχω μαζέψει κάμποσα άρθρα, θα τα τυπώσω για να τα μαζέψω!!! :lol: Τι καλά... :D

Περί τοκετού... Εγώ τον ήθελα απεγνωσμένα στο 1ο, μέσα και χάρηκα τρελά που ήταν!!! Έτσι για να ξέρει τι πέρασα... :evil::P Πλακίτσα! :lol: Ένιωσα ότι μας ένωσε πολύ εκείνη η στιγμή, αλήθεια! Αλλά τώρα θυμάμαι αυτό που κάποιος μου είχε πει πριν τη γέννα της Β... Έτσι ή αλλιώς, μόνη σου το περνάς!!! :? Κι είναι αλήθεια αυτό. Αλλά είμαι σίγουρη ότι όσο γενναία και να το παίζω, όταν έρθει εκείνη η ώρα με το καλό, θα τα κάνω πάνω μου :oops: και θα τον θέλω δίπλα μου ασυζητιτί!!! :roll:

Θα επανέλθω! :-*

γεια σας κοριτσια..ποοοσο μου λειψατε..

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΝ ΣΑΣ..ΔΕ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΤΕ..

ΔΕ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ :oops:

ΔΥΣΤΗΧΩς ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΟΥΛΗΣ ΜΟΥ..

ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ..ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ

ο μπαμπας μου εφυγε τη ιδια μερα με τη μαμα μου..οχι με βαση ημερομηνιας..

απλως μια μερα μετα τη καθαρα δευτερα ητανε Κ ΤΟΤΕ....τοτε επεφτε 11 μαρτιου.αυριο εχουμε τα 14 χρ τη μαμας..

παλι καλα εχω τα παιιδα κ ξεφευγω..γενικως ειμαι ψυχραιμη..παντα ημουν..

σας ευχαριτωκ παλι

ο θεος να αναπαυση τη ψυχουλα του

φιλεναδα μου γλυκια σε αγαπώ!!!

καλε καμια πλακα δεν επαθε ...εξακολουθει να ειναι αγκαλιτσας :lol::lol::lol::lol::lol:

εμενα το παιρνει και το ξεφυλλιζει πια μονος του ...εδω καταλαβε ενα αλλο για τα τερατακια στα δοντια αυτο δεν καταλαβε :D

εχει καβατζωσει και τα ρουχα απο το νινι και τα εχει βαλει να κοιμουνται στο κρεβατι του :shock:

μια χαρα θα καταλαβει η δικια σου .

οκ καποιεσ σελιδες ειναι για μεγαλυτερα αλλα αν κανεις ενα ρεζουμε μια χαρα θα καταλαβει .

γεια σας κοριτσια..

αχ παλι αρρωστησα.. εχω πυρετο (μεχρι 40.6 ανεβηκε) δε μπορω να κουνηθω, να φαω, να πιω, να μιλησω καλα καλα, οι αμυγδαλες μου πρεπει να εχουν τριπλασιαστει κ γενικως ειμαι απασια...

πηγα τον μικρο στη μαμα μου κ δεν ηθελε να τον αφησω κ ειμαι πολυ στεναχωρημενη..

νατασουλα συγνωμη που δε σε πηρα πισω χτες, το ειχα ξεχασει στο αθορυβο κ το ειδα μετα τις 12 το βραδυ..

κ εγω νομιζω οτι ειναι νηστικος αν φαει μονο αυτα.. να μην ανησυχουμε δηλαδη!!

αφρο εγω επαιρνα συνηθως το προδερμ.. τους τελευταιους μηνες παιρνω το πλανετ! κ για εμας το πλανετ παιρνω, μαρεσει πολυ που εχει ελαφρια μυρωδια κ τα βγαζει ολα

πεμπι θα περασει η μπορα, μη στεναχωριεσαι

θουλιτσα σε σκεφτομαστε ολες τοσο πολυ αυτες τις μερες!!!!!!

ναι ετσι ειναι, πηγε κοντα στη μανουλα σου!

αργυρουλα οχι δεν εινα ιτο ιδιο απορρυπαντικο σε αλλη συσκευασια, αν διαβασεις την ετικετα με τα συστατικα θα καταλαβεις! τα βρεφικα ειναι ολα υποαλλεργικα κ με λιγοτερα χημικα απο οτι τα υπολοιπα..

εγω ακομα κ τωρα του τα πλενω χωριστα κ με το βρεφικο..

καλε γωγω θυμαμαι το καλοκαιρι που ιεχαμε παει για φαγητο πως ιεχε φαει σχεδον ολη τη μεριδα της η μικρη!!! κ ειχα μεινει ετσι :o:o:o:o:o εμενα ακομα κ τωρα σπανια θα φαει τοσο..

μην αγχωνεσαι αγαπη μου για τη γεννα, τετοιο αντρα που εχεις σιγουρα θα βρει τροπο να παρει τη βεβαιωση ;):lol:

βενι κ εγω καταλαβα τι εγινε!!! :D:D:D:D

βενετια εγω για να νιωσω οτι εχουν σκοτωθει τα μικροβια πρεπει να πλενονται τα ρουχα στους 90 τουλαχιστον!! :lol:

οταν γεννησα τον ανασταση δεν τον ηθελα τον τολη μεσα... αλλα αυτος επεμενε.. ηθελε να βλεπει τι γινεται μηπως μας αλλαξει κανενας το παιδι :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ηταν πολυ ψυχραιμος, εβλεπε το κεφαλι που εβγαινε, εκοψε το λωρο και κρατησε αγκαλια τον αναστασακο με τα αιματα... το ειχε απολαυσει κ το λεει κ το ξαναλεει οτι θα εχανε την ωραιοτερη εμπειρια τηςζωης του!

γιωτα φιλακια κοριτσακι μου!

αχ ειμαι χαλια... φιλω κ τα υπολοιπα κοριτσια!

Περαστικά Λένα.... :x

καλέ φτάνουμε τις 100 σελ. Μάγδα δεν ανοίγεις εσύ τρενάκι? δεν έχεις ανοίξει, έχεις? :?:;)

Μπα...δεν έχω "παλιώσει" αρκετά :lol:

Όλες θυμόσαστε τι έγινε όταν τόλμησε να ανοιξει το Καρολινάκι πάνω που ήταν φρέσκια-φρέσκια :P:lol:

Ο φούρνος μας έχει ένα πρόγραμμα αυτοκαθαρισμού! Αναπτύσει πολύ υψυλές θερμοκρασίες και γίνονται όλα στάχτη. Τέλειο... ειδικά για κάτι ανοικοκύρευτες τεμπέλες σαν και την αφεντιά μου :mrgreen:

Σας αφήνω - πάω σπίτι.

Λενάκι 40.6??? :o:o:o

Δεν πρέπει να έχω κάνει ποτέ τόσο πολύ πυρετό. Περαστικά!

Καλε μαγδα σηγα...δεν παιζει το λογω παλαιοτητας...χαχαχαχ

Αλλα αμα μωρα δεν τρωνε και δεν κοιμουνται..ξερεις τωρα ποιος θα φαει κραξημο :lol::lol::lol:

Αφρο εγω κανω το εξης, παιρνω σοδα φαγητου, κανω μια παστα με λιγο νερο, πασαλειβω καλα τον φουρνο και τον αφινω ολη νυχτα.την επομενη με ενα καλα βρεγμενο σουγγαρακι τριβω καλα και ουτρε χιμηκα ουτε τιποτα, μια χαρα καθαριζει ακομα και τα καμενα ληπη

Λενα περαστηκα ρε ..αμαν βρε πουλιμ κολλησες απο τα παιδια

Καλησπέρα στις όμορφες!!!

Καταρχήν... Μπλιαχ ο αρακάς μου???? :o Λεναααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πως είσαι τόσο σίγουρη? Εντάξει μωρέ, έβρασε λίγο παραπάνω (και για αυτό φταίτε εσείς) αλλά ξέρεις τι νόστιμος που έγινε? Ο άντρας μου το λέει και το ξαναλέει! "Μωρό μου λίγο ακόμα και δε θα χρειαζόταν άλεσμα αν έπρεπε να ταϊσουμε βρέφος!" Εντελώς νια νια έγινε! Αλλά είπαμε... Νόστιμος! :lol:

Σισσιώ έλα εσύ και θα σου κάνω κοτόπουλο με κάσιους και αβοκάντο! Να φας να γουστάρεις! :P

mitsakii μουουουουουουουουουουου.. Μην ανησυχείς πουλάκι μου, δε θα αναφέρω τίποτα! 1-2 εβδομάδες έχετε διαφορά με την κολλητή μου. Κι αυτή κοριτσάκι περιμένει, γύρω στις 9 Ιουλίου! Μωρέ τι καλά???? Κάντε εσείς κόρες για να κάνω εγώ το γιο!!! Όοοοοοοοοοοοοποτε ξετεμπελιάσω! :D Επίσης σόρι, αλλά δεν κατάλαβα για πιο μωράκι λέτε.. Θα προσπαθήσω να διαβάσω παλιότερες σελίδες. Σε αυτό το τρενάκι είναι? Ή πες με εν ολίγοις...

Τα φιλάκια δεν τα έδωσα ακόμα στο αλητάκι... Κάτσε να ξυπνήσει και θα της δείξω εγώ! :lol:

Χρύσα πουλάκι μου ορθοστασία τόση ώρα μπροστά στο φωτοτυπικό? :o Άσε που απαγορεύεται από όσο ξέρω... Δίκιο έχει η Αργυρούλα!

Επίσης σε γενικές γραμμές συμφωνώ με την άποψή σου περί ηλικίας-μητρότητας..

Φιλενάδα Μαρία τι έπαθες και είσαι τόσο λακωνική?

Βένη εσύ στο γυμναστήριο ξεκουράζεσαι??? :roll: Παναγιά μου μόνο εγώ το βοδάκι ξεφυσούσα και αγκωμαχούσα και στο τέλος τα παράτησα γιατί νόμιζα ότι όλοι με μένα γελάνε? :oops:

Μπορεί να μην μπορώ να παρακολουθήσω διάφορες συζητήσεις που κάνετε και κάποιες ατάκες δεν τις καταλαβαίνω, αλλά LaLa... Να'ταν η ζήλεια ψώρα! Η Αργυρούλα είναι τζόβενο και γλυκύτακη! Εσύ μπορείς να θεωρείς τον εαυτό σου ότι θέλεις! :lol::P:lol::P:lol:

Πάντως αυτό με το χυμό πορτοκάλι και τη φθορίωση γενικά, δεν το ήξερα.. Να'σαι καλά Νατασούλα!

Αργυρούλα έλα παιδί μου να κάνω σε εσένα το τραπέζι! Πάρε τη Χρύσα κι ελάτε!!!

Και άνιθο, και φρέσκο κρεμμυδάκι και πατάτα και καροτάκι bio (από τον κήπο μας) και καλαμπόκι και σαλτσούλα ντομάτα δικής μου παραγωγής... Πολύ γκουρμέ κατάσταση σε λέω! :lol:

Αφροδίτη τον Μανώλη δεν τον ένιωθες τόσο?

Παναγιώτα... Χαχαχαχα... γέλασα με το σχόλιο που έκανες για την γιατρό της Νατάσας! χαχαχα

Γωγώ έτσι είναι τα κορίτσια μας! Τόσα καψόνια ούτε ο Διοικητής μου.. Κι εμένα μου έκανε τρελλά καψόνια, εκεί γύρω στα 2! Όχι με τον ύπνο όμως... Τώρα στα 2,5 μπορώ να πω έχει καλυτερεύσει σε πολλά θέματα το γιαβρί μου!

Αχ, μέχρι τη σελίδα 87 πρόλαβα να φτάσω.. Ξύπνησε το γιαβράκι μου. Πάμε βόλτααααααααααααααααα!!!!

Φιλιά πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπορεί να μην μπορώ να παρακολουθήσω διάφορες συζητήσεις που κάνετε και κάποιες ατάκες δεν τις καταλαβαίνω, αλλά LaLa... Να'ταν η ζήλεια ψώρα! Η Αργυρούλα είναι τζόβενο και γλυκύτακη! Εσύ μπορείς να θεωρείς τον εαυτό σου ότι θέλεις! :lol::P:lol::P:lol:

Ευχαριστώ καλή μου!!! :x:x:x:lol::lol:

επίσης ευχαριστώ για την πρόσκληση

α και μην το ξεχάσω Ίφι ο πεθερός μου είναι πρώην διπλωμάτης καλέ πάνω από 30 χρόνια στα εξωτερικά και στις Πρεσβείες χωρίς email θα ήταν? :lol::lol::lol:

τι με πέρασες ό,τι ό,τι άντρα έχω, είναι από τζάκι!!! :lol::lol::roll::roll::roll::roll::roll:

Να προλαβω να γραψω πριν αλλαξετε τρενακι!

Θουλη μου..αχ ποσο σκεφτομαι τι περνας...ξεκουραστηκε και ειναι κοντα στη μαμα σου, οπως το ειπες....Κουραγιο και αν θελεις να μπαινεις να μας λες οτι εισαι καλα...

Ιφιγενεια τι κανεις??? θα μπαινεις συχνα να τα λεμε????

Συζητηση για απορρυπαντικα ειδα...τι να πω και εγω..ποτε δεν αγορασα παιδικο, το ιδιο με τα δικα μας βαζουμε και μαλισατ ποτε δεν επλυνα χωριστα τα ρουχα του μωρου :oops:

Γωγω δεν θα μπει στη γεννα ο Γιωργος??? στη Δανια παντως ο Κ μεσα ηταν και τις 25 ωρες και μαλιστα οπως ειπα εκοψε εκεινος τον ομφαλιο λωρο...

Γιωτα, Βενη, Μητσακι, Μαγδα τι κανετε??

Καρολ περαστικα..εγω οταν αρρωσταινει το σεμπινι και δεν τρωει τιποτα του κανω παντα σουπα κοτοπουλο με λαχανικα..χωρις ρυζι, απλα πινει με το κουταλακι το ζεστο ζουμακι και του κανει πολυ καλο...

Καλε μονο εγω δεν εχω ανοιξει τρενακι..χα.! αλλα δεν θα ανοιξω...ντρεπομαι :oops::oops:

Συμπεθερούλα μου περαστικά ρε......40,6 βρε αγάπη;;;;; :o:o:o:o Τόσο πολύ.... :(:(:(:( Αντε να αναρρώσεις σύντομα...

Ιφι τρελά καψόνια μιλάμε... :twisted::twisted::twisted: Ελπίζω να τα σταμτήσει σύντομα... :?:?:? Εκτός κι αν με εκπαιδεύει για το μωρό, για τα νυχτερινά ξυπνήματα που με περιμένουν... :lol::lol::lol:

Φρανι τι ντρέπεσαι καλέ;;;;; :shock::shock::shock: Αντε ρε άνοιξε!!!!!!!!!!ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ.... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Και ο Γιώργος ήταν στην Ιω..Τώρα δεν το βλέπω... :cry::cry::cry: Αν και είναι τέτοιος παπάτζας που στο τέλος πάντα βρίσκει την άκρη... ;););) Γι'αυτό τον αγαπάω.... :x:x:x:x:x

Ρε κορίτσια πείτε μου κάτι...Η Ιω έχει μερικές μέρες έντονο λόξυγγα..Σχεδόν 4 φορές την ημέρα και για πολλή ώρα... :?:?:? Τι συμβαίνει;;;;Τι έπαθε ξαφνικά;;;; :roll::roll::roll: Είναι φυσιολογικό;;;;; :?:?:?:?

Αμαν ρε Ιφη...σαν σηφουνας μπαινεις...πως να προλαβουμε να πουμε καμια κουβεντα;;;;

ρε συ ο φοφο αρχησ ετωρα τα καψονια..

κατι κρισει ςθυμου..κατι νευρα...απαπαπα...

γι ατην ωρα ακομ ατο διαχειρηζομαι...δεν ξερω για ποσο ακομα θα ειμαι ψυχρεμη και θα κανω υπομονη καιθα εφαρμοζω οσα εμαθα απο εσας....θα δουμε...

Καλε Φρανι γιατι ντρεπεστε καλε..σηγα ποια...ανοιξτε οποια θελει τρενακη...ολες θα ανοιξουμε στο τελος..ειναι ενα θεμα που καλα κρατει!!!!

Ρε παιδια λετε να τη δει Τρικουπης ο Τζεφρι και να μας πει δυστιχως επτωχευσαμε...

και εαν το πει τι θα γινει με μας... κυριως με τις αποταμιευσιες που - δεν - εχουμε..με τους μιαθους μας κλπ κλπ κλπ

διαφωτηστε με πλιζ γιατι δε θελλω να διαβαζω..θα παθω καταθληψη

Παιδια στο θεμα δουλεια οπως ειπα και στην Αργη...δεν τους νοιαζει..αμα σας πω τι μου ειπε η συναδελφος που με αντικαθηστα οταν λειπω..και που θα μινει στην προυπαρχουσα εταιρια θα θελετε να την ξεμαλλιασετε οπως ηθελε να την ξεμαλλιασει μια αλλη συναδελφοςπου θα φυγει μαζι μας, αλλα τηνειπα να μη συνοριζετε τρελους.

Το οτι εξακολουθω να κανω καποιες δουλιες για τι παλιο μου αφεντικο- αν και στην ουσια εγω εργοδοτη δεν αλλαξα..αντιπροσωπο αλλαξα- ειναι γιατι τον εκτιμω απιστευτα για την ανθρωπια του, το υθος του και την καλοσυνη που εδειξε σε μενα 8 χρονια ειμαι σε αυτον

Αχ..πολλα ειπα παλη..

Αφρο διαβασες τον Παπβενστη...μην ανισυχεις

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...