Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου νο.35...ονειροδρομολογιο

Recommended Posts

Μαρθούλα μου δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι που σε ξαναβλέπω στο τρενάκι

Σε σκεφτόμαστε πολύ αυτές τις μέρες

Καλό παράδεισο να έχει ο μπαμπάκας σου κι εσύ να είσαι δυνατή και γερή να τον θυμάσαι......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Θουλιτσα μου μια μεγαλη αγκαλια απο μενα

Σε σκεφτομου πολυ.

Να εισαι δυνατη για τα παιδακια σου.

Δεν χρειαζοσουν τιποτ αγια να σου θυμηζει τον μπαμπα κα σου, αλλα τα παιδακια σου θα σου θυμιζουν τα παντα

Θου μουυυυυυυυυ..μια μεγαλη αγκαλιτσα :YMHUG::YMHUG: και ενα πολυ μεγαλο φιλακι απο μενα!!!! και ενα μααααααααααα...απο το παπι μου... :-*:-*:-*:-*:-*:-*

να ζησεις χιλια χρονια να τον θυμασαι...και να καμαρωνεις τους δυο σου αντρες!!!!!!!!!!!!!!

πηρα προδερμ που ειχε προσφορα .

αυριο θα παμε να του παρουμε καθισμα για τουαλετα ,γιογιο εχουμε αλλα μαλλον επειδη βλεπει εμας να κανουμε στην τουαλετα θελει εκει .

ευχομαι μονο να μην ηταν κατι αλλο που μου ελεγε και χαιρομαι τζαμπα :lol::lol::lol::lol:

πχ να μου ελεγε "μαμα εκανες κακα? " και οχι αυτο που καταλαβα "μαμα θελω να κανω κακα εκει "

θουλακι μου :-* οντως πηγε κοντα στην γυναικα τησ ζωης του .

Θούλη :YMHUG::-* σε σένα και στα παιδιά.....

Αφρο όταν είχα έρθει Ελλάδα και ο Λουκάς ήταν μικρός 1,5 μηνών, η μαμά μου με πίεσε να πάω να αγοράσω παιδικό απορρ. και πήρα ένα σε ένα πράσινο κουτί πολύ αγνό, είναι σκόνη και βάζεις μια κουταλιά της σούπας μέσα στα ρούχα, νόμιζα ότι δεν θα καθάριζε αλλά τέλειο....το άφησα εκεί για κάθε φορά που πήγαινα!!!!....γιατί, όπως είπα και πριν, εδώ δεν έχουν παιδικά απορρ. και πιστεύω ότι στην ελλάδα α΄πλά οι εταιρείς εκμεταλλεύονται την ανησυχία των γονιών για τα παιδιά και απλά είναι το ίδιο κοινό απορρ. αλλά σε άλλη συσκευασία!!!

Αργη λες για το Αρκαδι..

Ειναι οντως πολυ αγνο γιατι ειναι απο σαπουνι με βαση το ελαιολαδο..αλαλ εντελως αναποτελεσματικο σε μωρουδιστικους λεκεδες ακομα και σε λεκεδες απο κακακια

εμεις περναμε προδερμ...ως 2 + ετων!

τωρα βαζω 1/2 απορυπαντικο κοινο και 1 δοση σοδα!

το γυριζω στα οικολογικα...!

εφταιξα μακαροναδα με σαλτσα βασιλικου!

αλλα χωρις τυρι....ειναι καπως...!

λες το αρκαδι .

το ξερω καλα σαν απορρυπαντικο γιατι παλιοτερα το χρησιμοποιουσα για το πατωμα και ξερω οτι για να διαλυθει πρεπει να ειναι βραστο το νερο ....τωρα θελω να πλυνω τα ρουχαλακια ελαφρια για να φρεσκαριστουνε οχι να τα βρασω ...αργοτερα για τα χεσμενα θα το παρω σαν συμπληρωματικο

...αργοτερα για τα χεσμενα θα το παρω σαν συμπληρωματικο

:lol::lol::lol::lol: Αφρο ήθελα να σου πω και για την μυρωδιά που έλεγες ότι όλο το σπίτι μυρίζει κακά!!! :lol::lol::lol:

και πού είσαι ακόμα? άλλα 2+ χρόνια από αυτή την μυρωδιά!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Θουλάκι μου όμορφοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο....Πολύ συγκινήθηκα με αυτό που είπες... :cry::cry::cry::cry::cry: Θα είναι παρέα με τη μανούλα σου και θα σας καμαρώνουν και θα σας προσέχουν... Να είστε καλά εσείς και τα παιδάκια σας και να ζήσετε να τον θυμάστε....Σε σκέφτομαι και σου στέλνω μια ζεστη αγκαλιά......(Αν χωράς τόση που έχει γίνει η κοιλιά μου... :lol::lol:)

Καρολινάκι ρε, έχω ανοιχτό τον υπολογιστή, είμαι μέσα στο mammy, αλλά πηγαινοέρχομαι..Δεν κάθομαι εδώ... :oops::oops::oops:

Αφρο εγώ έπαιρνα προδερμ μέχρι τώρα (σκόνη, μαλακτικό, υγρό και για πιάτα)...Δοκίμασα μια φορά το περσιλ και ήταν μια χαρά..Και στη μισή τιμή από το προδερμ...

Πλανετ δεν έχω πάρει ποτέ...Μόνο για τα πιάτα της Ιως παίρνω το τελευταίο τρίμηνο πλάνετ και είναι σούπερ..Διαρκεί πολύ!!!!!!!!! ;););););)

Η Ιω στο γιο γιο καθόταν με τις ώρες και δεν έκανε τίποτα... :?:? Με το καθισματάκι της λεκάνης έκανε αμέσως...Την πρώτη μέρα... ;);) Και μην πας σε "καλό" μαγαζί να πάρεις...Στα τζάμπο είχαν 5 ευρώ..Στα Λητώ 20 ευρώ και στα Mothercare είχα δει ή με 30 ή με 35... :o:o:o:o:shock::shock::shock: 'Ελεος!!!!

Παναγιώτααααααααααα τι γλύκας ο μπεμπουλίνος... :x:x:x:x:x Και πόσο μαλλί έχει.... :D:D

Αρτζι κι εμένα ο Γιώργος έτσι έλεγε...Δε θα πέφτει από το ψηλό...Εγώ φοβόμουν ότι θα πηδάει...Θα έμενα άυπνη...Γι'αυτό τώρα το πήραμε χαμηλό και αργότερα θα το "ψηλώσουμε"...Μα ποσο ανεγκέφαλοι είναι οι άντρες;;;;; :twisted::twisted::twisted:

Ρε Αφρο τι ποσότητες είναι αυτές που λες;;;;;; :shock::shock::shock::shock::shock: Εμένα η Ιω τρώει φαγητό σε πιάτο μεγάλο...Κανονική μερίδα, όπως η δική μας... :?:?:? Και αν δεν το φάει όλο, σκάω κιόλας... :oops::oops::oops:

Μάγδαααααα καλά ρε πως σε έπρηζαν οι δικοί σου Ελλάδα κι εσύ Νορβηγία με το θηλασμό;;;; :lol::lol::lol: Η μικρή ηρέμησε καθόλου;;;; :roll::roll:

Βίκυ σήμερα πριν πας δουλειά, κάνε του ένα καλό κρεβάτι και όλα μέλι γάλα... :lol::lol::lol: Αρκεί να μης σας πιάσει πάλι στα πράσα η μικρή.... :lol::lol::lol:

Νατασούλα ευτυχώς που δεν πίνει χυμούς η Ιω.... :lol::lol::lol::lol::lol:

Μαράκι τα πόσα κλείνεις;;;;;;;; :D:D:D:D:D:D:D

Α, Αφρο επίσης να σου πω τα νέα...

Μίλησα με τη φίλη της μαμάς και της θείας μου που είναι στο Έλενα, τη ρώτησα κάτι διαδικαστικά για την εισαγωγή λόγω του ταμείου μου και τη ρώτησα τι να πάρουμε μαζί..

Για το μωρό παρέχουν τα πάντα...Έχουν δικά τους ρούχα που τα ντύνουν, ούτε πάνες χρειάζεται να πάρουμε μαζί ούτε σαμπουάν για τα μωρά, τίποτα... ;);););););)

Για εμάς παρέχουν σερβιέτες και πετσέτες έχουν, αλλά μου είπε καλύτερα να πάρω δικές μου πετσέτες μαζί...

Ρώτησα επίσης για το Γιώργο, αν μπορεί να είναι στον τοκετό και μου είπε ότι ανεξαρτήτως από τι μου είπε ο γιατρός, αν δεν έχει βεβαίωση ότι έχει παρακολουθήσει μαθήματα ανώδυνου τοκετού, αποκλείεται να τον αφήσουν να μπει μέσα... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Και τώρα με έχει πιάσει τρελό άγχος...ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ...ΦΟΒΑΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να πάρουμε τη βεβαίωση... :roll::roll::roll::roll:

Επίσης, τα λουξ δωμάτια είναι αυτά που τελικά είχα δει, στον 5ο όροφο κι όχι στον 6ο..Τα έχεις δει εσύ;;;;; :roll::roll::roll: Είναι σούπερ!!!!! :D:D:D

γεια σας κοριτσια..ποοοσο μου λειψατε..

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΝ ΣΑΣ..ΔΕ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΤΕ..

ΔΕ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ :oops:

ΔΥΣΤΗΧΩς ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΟΥΛΗΣ ΜΟΥ..

ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ..ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ

ο μπαμπας μου εφυγε τη ιδια μερα με τη μαμα μου..οχι με βαση ημερομηνιας..

απλως μια μερα μετα τη καθαρα δευτερα ητανε Κ ΤΟΤΕ....τοτε επεφτε 11 μαρτιου.αυριο εχουμε τα 14 χρ τη μαμας..

παλι καλα εχω τα παιιδα κ ξεφευγω..γενικως ειμαι ψυχραιμη..παντα ημουν..

σας ευχαριτωκ παλι

:YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::x:x:x:x

εγω βαζω μετα δικα μας απο 1 ετους και μετα και πλενω με το δικο μας απορρυπαντικο..

δεν καταλαβαινμω τι θα παθει το φανελακι του μωρου αν πλυθει με το δικο μου βρακι π.χ. δεντο καταλαβαινω!! :? απλα βαζω ενα προγραμμα που κανει ενα επιπλεον ξεβγαλμα για να μην μενει σκονη πανω και βαζω απαλα υποαλλεργικα απορρυπαντικα

πεμπι τι εννοεις μετην σοδα? και καθαριζει το ιδιο? στο ιδιο τα βαζεις ολα μαζι?

αντι μαλακτρικου το ξυδι που λενε το δοκιμασε καμια? τι ξυδι? μυριζει μετα?μαλακωνει?

εγω εχω και πολλα αλατα...

παναγιωτα ο μικρος ειναι τρελα καλε!!!!!!!!!! :D

ο θεος να αναπαυση τη ψυχουλα του

κανω μουτρα!

δεν κανω τιποτα!

εμας στο μεγαλο μπανιο στην λεκανη δεν εφαρμοζει καλα το καθισματακι...!

οταν παει μονη της στο μπανιο κανει στο γιογιο !

στην αδλφη μου παει στη λεκανη...αλλα εχει να κρατιεται(αλλη διαρυθμιση μπανιου)

στις δικες μας δεν βολευεται και θελει να την κραταμε...!

τη σοδα την βαζω αντι ενισχυτικο -λευκαντικο !

αν δειτε πολλα απορυπαντικα εχουν μεσα σοδα!

ναι καθαριζει καλα!

πλενω ως τους 60!

τωρα ολα μαζι τα πλενω....!

μαλλακτικο χρησιμοποιω..αν και σκεφτομαι να παρω τις οικολογικες μπαλες

κουραστικα!

καθε μερα πλυντηριο.....

και μετα ποιος σιδερωνει?

ρε κοριτσια μου βγηκε οπως να'ναι το μηνημα.. :?:?:?

εκανα παραθεση της μαρθας για να τηνς στειλω αγκαλια και φιλια..

και στο τελος δεν το εγραψα εγω αλλα ητανε απο της μαρθας το κειμενο.. :?

μα ειναι δυνατον να ελεγα πρωτα ολα αυτα και μετα για τον μπαμπα της? :oops::oops::?:?

οχι δεν τα εχω δει ....αυτα ολλα μηπως τα παρεχουν στα λουξ ?

εγω για απλο μονοκλινο λεω ....λες να πω λουξ ?

καλε του μανωλη με κανονικο τα πλενω για το νινι ειναι το απορρυπαντικο .

εχω κανει και μικτες πλυσεις οταν με βολευει ....συνηθος τα ρουχα του φτανουν μια πλυση .

Ρώτησα επίσης για το Γιώργο, αν μπορεί να είναι στον τοκετό και μου είπε ότι ανεξαρτήτως από τι μου είπε ο γιατρός, αν δεν έχει βεβαίωση ότι έχει παρακολουθήσει μαθήματα ανώδυνου τοκετού, αποκλείεται να τον αφήσουν να μπει μέσα... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Και τώρα με έχει πιάσει τρελό άγχος...ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ...ΦΟΒΑΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

μα είναι δυνατόν? :o:o:o:o:o:o:o:o

τι χαζομάρες είναι αυτές? :evil::evil::evil:

για ρώτα στον γείτονα επιτρέπουν? :lol::lol::lol::roll::roll:

επίσης το παιδί με τι ρούχα θα φύγει από την κλινική? τα δικά σου ή τα δικά τους?

εδώ καθόλη τη διάρκεια της παραμονής μας φορούν ρούχα του νοσοκ. στην έξοδο, όμως, δικά μας!!!

ακόμη και αν μου τα έδιναν, θα τα έπαιρνα μόνο για ενθύμιο, πάλι θα έφευγε με δικάτου!!!

Βένι εγώ τα παιδικά τα πλένω μόνα τους (2 παιδιά είναι και πολλά), αλλά και κάδους άπλυτων έχουμε χωριστούς άλλον τα παιδιά και άλλον εμείς!!!

η δε αδελφή μου έχει κάδο άπλυτων για κάθε παιδί!!! :o:o:o ε αυτό είναι υπερβολή, της το είπα!!! :D

επειδη παω να σκασω...που το παπι μου δειχνει το λαιμο του και λεει καιει...και βαβα.. :(:( και δεν τρωει φαγητο ...σημερα δεν εφαγε τιποτα...εκτος απο γαλα και λιγο χυμο...τι να της δωσω?????????????? μαλλον ποναει μωλε το πουλακι μου στην καταποση...αν ξερετε κατι πειτε μου...ξερω να κανω υπομονη..αλλα μαραζωνει η καρδια μου... :cry::cry:

αχ βρε αναστασια μου και Χιονουλαμου... και ολες τις υπολοιπες μανουλες που δεν τρωνε πολυ τ α μικρα σας..τωρα σας καταλαβαινω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops::oops: αντε μωλε παπακι μου γινε καλα και θα σου δωσω να φας και χιλια μπισκοτα.... :lol::lol: εδω και τωρα και ουτε ενα δεν μπορει να φαει...

ευχαριστω εκ των προτερων η παπιομανα...!!!!!!!!!!!!!

Βένι κι εγώ μετά τον χρόνο με τα δικά μας τα πλένω και με κανονικό απορρυπαντικό

Κι εγώ όταν κάνω παράθεση έτσι μου βγαίνουν τα μηνύματα, κάτι δεν κάνουμε καλά

Ξύδι (ασπρο) νομίζω η Λαμπρινή χρησιμοποιεί αντί για μαλακτικό θέλω να το δοκιμάσω κι εγώ

Καρολινάκι είναι λογικό να μην τρώει, δώστης λίγο χαμομηλάκι με μέλι για να μαλακώσει

οχι ρε Αρτζ..με δικα μας ρουχα φευγουν απο ιδιωτικα και δημοσια μαιευτηρια..

σηγα μη χαρηζε ρουχαλακια το κρατος.... :lol::lol::lol:

Κοιτα καπου σε καποιο ιατρειο ειχα διαβασει με ποιο σκεπτικο δεν αφινουν τον πατερα μεσα..

εαν πχ δεν εχει αυτοσυγκρατηση η οπως λεει η Γωγω να εχει παρακολουθησει μαθηματα και πχ τους λυποθυμισει..με ποιον να πρωτοασχολιθουν..με τον μπαμπα η με το μαμα;;;;

Αλλα να πω την αμαρτια μου θα ηθελα παρα πολυ τον αντουλη μου μεσα στο χειρουργειο...

και κυριως αμα καταληξω παλη σε καισαρικη θα τον θελλω οπωσδηποτε..η ακομα καλυτερα, θα ηθελα τη μαμα μου μεσα στο χειρουργειο

Εγω για την ωρα πλενω ανακατα ρουχα..εξαρταται βεβεια..γιατι τα ανοιχτοχρωμα τα πλενω στους 60 βαθμους που σκοτονονται ολα τα μικροβια....κανω βεβεια και αυτο που λεει η Βενη..βαζω 4 η 5 ξεβγαλματα στα ρουχα αντι για 3 που εχει

Μας ειχ επει η παιδατρος απο τον χρονο και μετα μπορω να τα πλενω με συμβατικο απορροιπαντικο απλα να προσεξω λιγο για δερματικες αλλεργιες

Αχ ΒΙκυ μη μου λες για σηδερομα πλιζ..

εχω ενα μικρο προς το παρον βουναλακι να με περιμενει

καρολ λογικο να μη τρωει αφου ποναει η καημενουλα!!!!

Αφρο εγώ τα λουξ που είδα ήταν τέλειαααααααααααααααααααααα...Χίλιες φορές καλύτερα από του Ιασώ...Στον 6ο που πήγα που είναι τα μονόκλινα, τα δωμάτια δεν τα είδα...Γινόταν χαμός..Αλλά ο διάδρομος ήταν πολύ "ψυχρός", σα να είσαι σε παλιό νοσοκομείο.... :?:?:?:? Μπορεί να είμαι και υπερβολική, αλλά τα λουξ ήταν σούπερ...Κι εμείς ήμασταν μεταξύ μονόκλινου και λουξ, αλλά σίγουρα θα πάω λουξ...Το ταμείο μου δικαιολογεί μονόκλινο και θα πληρώσω μόνο τη διαφορά... ;);););)

Δεν ξέρω αν αυτές οι παροχές αφορούν στα λουξ..Δε ρώτησα... :?:?:?

Αρτζιιιιιι έχω σκάσει από την ώρα που μου το είπε η γυναίκα..Μα να μην τον αφήνουν να είναι μέσα;;;; :twisted::twisted::twisted::twisted: Στο Ιασώ που γέννησα την Ιω ήταν μέσα και ήταν και πρωτάρης... :evil::evil::evil:

Όχι ρε..Με δικά σου ρούχα το βγάζεις το μωρό...Μόνο για την έξοδο μου είπε η κοπέλα να πάρω ρούχα του νινακίου...

Εγω της Ιως τα έχω σε ξεχωριστό καλάθι από τα δικά μας και φυσικά τα πλένω ξεχωριστά...

Και σε ξεχωριστό σκοπεύω να βάλω και της μπεμπούλας..Και να τα πλένω ξεχωριστά από της Ιωάννας..Η Ιω πια είναι μεγάλη..Κάθεται κάτω, κυλιέται...Γιατί να παίρνουν όλα τα μικρόβια τα ρούχα του μωρού;;;;;; :roll::roll::roll:

Βένι εγώ κατάλαβα τι έκανες..Τόσο έξυπνη είμαι... :lol::lol::lol::lol:

Βίκυ να σου στείλω την πεθερά μου να σιδερώσει.... :lol::lol: Χωρίς υπερβολές την προηγούμενη εβδομάδα σιδέρωσε 3 πλυντήρια και 13 πουκάμισα του Γ σε μια ώρα ακριβώς.... :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o Είχα μείνει έτσι.... :shock::shock::shock::shock::shock: Δεν παίζεται η γυναίκα στο σίδερο... Πόσο τυχερή είμαι... :D:D:D:D:D:D

Καρολινάκι μου υπομονή...Θα περάσει..Πονάει μωλέ η ψυχούλα μου..Δως της φιλιά από μενα... :x:x:x:x

Χρύσα ρε ο Γιώργος ήταν χέστης, αλλά στην Ιω που δεν είχε κάνει κανένα μάθημα και ήταν και το πρώτο, μια χαρά ανταπεξήλθε..Και στην τελική, άλλο μαθήματα άλλο γέννα...Στα μαθήματα δηλαδή θα δει να βγαίνει κανένα μωρό ή να σκίζεται το πιπί της γυναίκας;;;;;; :roll::roll::roll: 'Ελεος!!!!!!!!Υπερβολές!!!!!!! :evil::evil::evil::evil:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Αχ κορίτσια μου!! Δεν έχω άλλες αντιδράσεις!! Σας ευχαριστω πάρα πολύ!! ❤️❤️❤️❤️ Περιμένω πως και πως την δική σας ώρα!! 🥰
    • πραγματικά!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 εμάς εν τω μεταξύ μας έδειξε η μαία πως μπορεί να το κάνει ο σύντροφος σε μένα, αλλά ρε κορίτσια μου φαίνεται πολύ περίεργο και αμήχανο 🤣🤣🤣🤣 τώρα είνα η πεθερά μου εδώ μέχρι και την επόμενη εβδομάδα, που μας βοηθάει με το πλύσιμο/σιδέρωμα για το μωρό. Μόλις φύγει λέμε να δοκιμάσουμε, αλλά δε ξέρω πως αισθάνομαι γι αυτό 🤣🤣🤣🤣
    • Τι τραβάμε και δεν το μαρτυράμε 😂 ΄Έβλεπα ένα βιντεάκι τις προάλλες που έδειχνε πώς πρέπει να γίνεται το μασάζ στο περίνεο... Μόνο το μαξιλάρι δεν είχα βάλει μπροστά για να μη βλέπω... λες και παρακολουθούσα θρίλερ. Η ψυχραιμία γενικά είναι κάτι που με χαρακτηρίζει!😅 @_piripiri_Με όλο το θάρρος... εσένα σου έκαναν τομή;
    • Πραγματικά όπως το περιγράφεις, "μιλούν στις καρδιές μας"! Είναι πιο ανθρώπινοι, πιο ανοιχτά μυαλά, πως το λένε 😅❤️ Εγώ στην αρχή για να είμαι ειλικρινής είχα προβληματιστεί με τον δικό μας που είναι τόσο νέος, και λέω ίσως να μην έχει την κατάλληλη εμπειρία, αλλά να που τελικά τον προτιμώ χίλιες φορές! Πάλι καλά που φάγαμε πόσα άκυρα απ την άλλη και βρήκαμε αυτό τον άνθρωπο - όλα για κάποιο λόγο γίνονται 🙏 Ορίστε και που σε σας λειτούργησε κάπως έτσι και βρέθηκε στο δρόμο μας ένας νέος άνθρωπος που ίσως να σας ταιριάζει καλύτερα ! Παρεπιπτόντως, εδώ μου πρότειναν να κάνω ραντεβού και με παιδιάτρους, αλλά ρε κορίτσια, είναι τόσα τα ρεντεβού και τα πράγματα που πρέπει να ετοιμάσουμε που δεν έχω κουράγιο να κάτσω να το ψάξω κι αυτό 😅 είναι τόσο σημαντικό λέτε; Ο γιατρός μου είπε ότι θα υπάρχει φυσικά νεογνολόγος και παιδίατρος (αν κατάλαβα καλά) που θα δουν τον μικρό μετά τη γέννα, οπότε αν μας αρέσουν θα πάμε μ αυτούς. Αν όχι θα βρω κάποιον/α άλλο/η. 
    • καλώς μας ήρθες κορίτσι μου!! Με το καλό!! και εμένα το δευτέρο παιδάκι μου έρχεται.. έχω και εγώ ένα κοριτσάκι 5 χρονών. Με απασχολεί η διαφορά ηλικίας τους, θα είναι 5,5 η μεγάλη όταν θα έρθει το δεύτερο. Σίγουρα θα είναι πιο καλά ότι δεν θα έχουμε δυο μωρά να νταντέουμε αλλά θα καταφέρουν να δεθούν; Εγω με την αδερφή μου έχω 7 χρόνια διαφορά και είχαμε χάσμα όλα τα χρόνια. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...