Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου νο.35...ονειροδρομολογιο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αφρο :lol::lol::lol: καθόλου ζηλιάρης!!! :roll::roll:

κορίτσια εσείς που διαβάσατε το βιβλίο του παπαβ. τι λέει για τις ποσότητες φαγητού στα παιδιά? μπορείτε να κάνετε μια περίληψη? πόσο είναι η σωστή? :?:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αργυρώ φαντάζομαι επειδή τα φρούτα έχουν σάκχαρα

Ο οδοντίατρος μας είπε για το πορτοκάλι επειδή είναι πολύ όξινο να μην πλένει τα δόντια του για το επόμενο μισάωρο γιατί καταστρέφεται το σμάλτο των δοντιών από την οξύτητα

Δε θυμαμαι πια με ειχε ρωτησει για αυτην που μου τρωει το φαγητο..

ε εξακολουθει να μου το τρωει..

απλα βαρεθηκα να σα ςπριζω καθε μερα

σημερα πχ ειδε οτι ειχα κατι κριτσινια ολικης στο γραφειο μου λεει παιρνω μερικα ε;;; τι να της πεις

Αργη δε θυμαμαι ακριβως γιατι δεν το εχω μαζι μου απλα λεει οτι μερικα παιδια τρωνε μικρε ςποσοτητες φαγητου

Θα το δω σπιτι και θα σου πω

Αμα θες δηλαδη στα στελνω να τα διαβασεις τα βιβλια γιατι θα τα κατεβασω υπογειο

1 φετα ψωμι, 1 μερ. δημητριακα, 100γρ φρουτο, 2κ.σουπας λαχανικα, κρεας δεν θυμαμαι ποσο..

θα μπορω να σου πω το απογευμα..παντως σιγουρα πολυυυυυ λιγοτερο απ οαυτα που τους δινουμε!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Ναι αυτο που λεει η Βενη το θυμααι..

μαλιστα το εχει και σαν παραδειγμα ενος που πηγε στο εστιατοριο και οι μεριδες ηταν τεραστιες..και δεν τον αφιναν να φυγει εαν δεν το ετρογε ολο!!!

Εγω παντως εξακολουθω να δινω στο φοφο ενα μικρο μπολακι πορσελανινινο του ΙΚΕΑ

μερικες φορες δεν τρωει ουτε αυτη την ποσοτητα αλλα δε με απασχολει- πλεων- αλλες φορες ζηταει και αλλο...

αργι σου γραφω για 2-3 πρωτα και μετα απο 3 και πανω

συνιστωμενεσ μεριδεσ στο καθημερινο διαιτολογιο

ψωμι/δημητριακα 1 κανονικη φετα ................1-2 φετες

δημητριακα πρωινου 1-2 κουταλιες σουπας.............2-3κουταλιες σουπας

πατατα 1-2 κουταλιες σουπας...................2-3κουταλιες σουπας

γαλα 350μλ................350μλ

τυρι 25-30γρ....................30-45γρ

λαχανικα 1-2 κουταλιες.................2-3κουταλιες

φρουτα 1 κομματι 90-100γρ..................1 κομματι 100γρ

χυμος 100-150μλ.................100-150μλ

κρεας ,ψαρι αυγο η οσπρια 1-2 κουταλιες τησ σουπας ............2-3 κουταλιες σουπας

Βένι οι ποσότητες που γράφεις σε ποια ηλικία αναφέρονται

Εμένα αν φάει μόνο αυτά νομίζω ότι είναι νηστικιά :oops::oops::oops::oops:

Χρύσα κι εγώ θα τα ήθελα τα βιβλία αν δεν τα χρειάζεσαι να τα διαβάσω και στα επιστρέφω

Μαρία φτιάξε ένα chessecake με φρέσκιες φράουλες που έχουν βγεί τώρα

κοριτσια θα παω να παρω βρεφικο απορ ρουχων ποιο να παρω περσιλ η προδερμ η πλανετ ?

μην μου πειτε οτι δεν σασ φροντισα με το πινακακι :lol::lol::lol::lol:

ανησυχώ λίγο για το βάρος της, γιατί το πρωί την ζύγισα και έδειξε 15 κιλά!!! :o:o:o:shock::shock::shock: , βέβαια φορούσε πάνα, καλσόν, φορεματάκι και μπλουζάκι και είχε ήδη φάει πρωινό!!!, ύστερα από όλα αυτά να αφαιρέσω ένα κιλό? :?

το πρόβλημα είναι ότι ζηλεύει τον λ. και θέλει να τρώει ότι και εκείνος και γίνεται μάχη αν δεν φάει το ίδιο!!! :?

ευχαριστώ κορίτσια, αυτά έδινα στον Λ. (βέβαια δεν τα μετρούσα αλλά περίπου αυτή την ποσότητα) και τώρα είναι πολύ αδύνατος και κοντούλης!!! :(

Μαρία να σου πω την αλήθεια εγώ θα αγόραζα από το ζαχαροπλαστείο :oops::oops:

Αφρο ναι ωραίο πινακάκι έκανες....επίσης γιατί τα πλένεις με παιδικό? εδώ δεν υπάρχουν παιδικά εκτός και πας σε βιο ΣΜ!!

πάντως Αργυρώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λές πως

ο Λ είναι αδύνατος και κοντούλης

εγώ μια χαρά ρε τον βλέπω...κανονικός μου δείχνει

Το δικό μου το σαμιαμίδι τι να πει??

Αργυρώ θέλω να κάνω κάτι εγώ ρε συ γι'αυτό να εντυπωσιάσω :lol::lol::lol:

θα κάνω και κεικ καρότο να φάει και ο Γ που νηστεύει το μωρό μου

και η Ρ μια χαρά είναι

νατασοθλα φυσικα ρε..

ελα την Κυριακη που θα ερθετε για καφε και απλα θυμησε μου να στα δοσω.

Δεν θα κατεβασω αλλα βιβλια πριν τη δευτερα οποτε θα το εχω πανω

Αφρο Μπραβο για το πινακακη

εγω επαιρνα περσιλ η προδερμ αναλογα με το ποιο εβρισκα σε προσφορα το ιδιο μου εκανε

Μαρια κανε κεικ πορτοκαλι η ανωμαλα η φρουτα σε σοκολατα να φαει ο αντρας σου

πάντως Αργυρώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λές πως

ο Λ είναι αδύνατος και κοντούλης

Αργυρώ θέλω να κάνω κάτι εγώ ρε συ γι'αυτό να εντυπωσιάσω :lol::lol::lol:

τον συγκρίνω με τα άλλα παιδάκια του σχολείου του, τους συμμαθητές του!!! τον περνάνε στο μπόι :(

πάντως κάνε κάτι που το έχεις ξανακάνει ώστε να μην σου βγει πατάτα!!!! :lol::lol::lol:

και έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα από τον εντυπωσιασμό!!! :lol::lol::lol:

Άφρο ευχαριστούμε

Απορρυπαντικό κι εγώ ότι έβρισκα σε προσφορά έπαιρνα

Χρύσα Κυριακή για πρωϊ ή απόγευμα λες?

Αργυρώ να αφαιρέσεις σίγουρα 1 κιλό

Οποτε θελετε, εγω ολη μερα σπιτι θα ειμαι την Κυριακη

ο Οδυσσεας μπορει να φυγει και ισως να παρει και τον φοφο μαζι του

ελατε οποτε σας βολευει και φυσικα οποιον βολευει

τι κανετε?

εγω καλυτερα.... η μπορα δεν περασε ....υποχωρει....!

εχω ακομα λιγο μουτρα....

ο Π. αρνι!

Η Μ-Ι απιστευτη γκρινια!

Αφροδιτη ...το νεο νινι κανει αισθητη την παρουσια του!

ο Μανωλακης σου δειχνει σημαδια οτι θελει να κοψει την πανα!

παρε γιογιο για αρχη!

Παναγιωτα τι παιδι ειναι αυτο?

κουκλι!

Αργυρω....μια χαρα ειναι ο γαμπρος μου!

Χρυσα πως εισαι?

σημερα δουλευω....!

δεν θελω!

Καλησπέρα!

Έχει μια τέλεια λιακάδα σήμερα εδώ! Σου φτιάχνει η διάθεση 8-)

Οι ποσότητες που λέει ο Παπ. μου είχαν φανεί και μένα πολύ μικρές!

Με βολεύουν πολύ όμως οπότε ...τις πιστέυω και ηρεμώ!

Πού ήταν αυτ'ο το θέμα περί ηλικίας και μητρότητας? Στο μάμμυ ή σε κανα άλλο φόρουμ?

Εγώ πιστεύω ότι είναι δικαίωμα κάθε γυναίκας να κάνει παιδιά σε όποια ηλικία θέλει. Και ούτε το θεωρώ κακό να βάλει μια γυναίκα ως προτεραιότητα την καριέρα της μέχρι κάποια ηλικία και να αποφασίσει να κάνει μετά παιδιά. Το μόνο πρόβλημα για μένα είναι ότι όσο μεγαλώνεις αυξάνονται οι πιθανότητες για διάφορα σύνδρομα στο έμβρυο... Γιαυτό και στα 40 μου δε θα δοκίμαζα να κάνω παιδί.

Βρεφικά απορυπαντικά δεν υπάρχουν ούτε εδώ. Χρησιμοποιούμε κάποια που είναι υποαλλεργικά και δεν έχουν άρωμα...

Παναγιώτα τέλειος ο μπεμπάκος :x:x:x

Αφροδίτη πάρε καθισματάκι τουαλέτας να τον βάζεις! Τέλεια που το ζητάει από μόνος του. Άλλοι παιδεύονται πολύ σε αυτό το θέμα κι εσένα που είναι έτοιμος τον αφήνεις να τα κάνει στην πάνα? Άντε καλά χεσίματα :P:lol:

Γωγώ περί θηλασμού να μην ακούς κανέναν όταν θα γεννήσεις! Μόνο εμάς :D Εμένα με επηρέασαν πολύ οι δικοί μου κι ας ήταν εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα μακρυά. Με γέμιζαν αμφιβολίες και τύψεις :evil: Αν δεν επέμεναν εδώ τόσο πολύ στο θηλασμό -μαίες, γιατροί, ο άντρας μου- αποκλείεται να είχα θηλάσει!

Τα μπουκάλια δε σου χρειάζονται. Και αν σου χρειαστούν θα πάτε τότε να πάρετε!

Δε θυμάμαι τι άλλο ήθελα να πω...

Φιλιά σε όλες

Βικακη μου καλησπερα

Καλα ειμαι, εχω πονοκεφαλο απο την υπερενταση της ημερας..αλλα δεν ξερασα το πρωη, και δεν ειχα αναγουλε ςμεχρι στιγμης, ελπιζω να συνεχιστει αυτο για να σφουγγαρισω επιτελους το νεο παιδικο

Μια χαρα..μετα απο ομιρικους καυγαδες ακολουθει φανταστικο σεξ...ξερω εγω τι λεω... :lol::lol::lol::lol::lol:

Αφρο τελεια ρε που στο λεει μονος του..

εμενα αφου τα κανει ερχετε και κανει πφφφφφφ η πουφφφφφφ..

και του λεω εκανε κακα..και μου λεει κακα...του λεω που κανουμε κακα και λεει γιογιο...και του λεω γιατι δε μου λες οτι θελεις κακα..και με κοιταει και ξαναλεει πφφφφφ

γεια σας κοριτσια..ποοοσο μου λειψατε..

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΝ ΣΑΣ..ΔΕ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΤΕ..

ΔΕ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ :oops:

ΔΥΣΤΗΧΩς ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΟΥΛΗΣ ΜΟΥ..

ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ..ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ

ο μπαμπας μου εφυγε τη ιδια μερα με τη μαμα μου..οχι με βαση ημερομηνιας..

απλως μια μερα μετα τη καθαρα δευτερα ητανε Κ ΤΟΤΕ....τοτε επεφτε 11 μαρτιου.αυριο εχουμε τα 14 χρ τη μαμας..

παλι καλα εχω τα παιιδα κ ξεφευγω..γενικως ειμαι ψυχραιμη..παντα ημουν..

σας ευχαριτωκ παλι

ο θεος να αναπαυση τη ψυχουλα του

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• πραγματικά!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 εμάς εν τω μεταξύ μας έδειξε η μαία πως μπορεί να το κάνει ο σύντροφος σε μένα, αλλά ρε κορίτσια μου φαίνεται πολύ περίεργο και αμήχανο 🤣🤣🤣🤣 τώρα είνα η πεθερά μου εδώ μέχρι και την επόμενη εβδομάδα, που μας βοηθάει με το πλύσιμο/σιδέρωμα για το μωρό. Μόλις φύγει λέμε να δοκιμάσουμε, αλλά δε ξέρω πως αισθάνομαι γι αυτό 🤣🤣🤣🤣
    • Τι τραβάμε και δεν το μαρτυράμε 😂 ΄Έβλεπα ένα βιντεάκι τις προάλλες που έδειχνε πώς πρέπει να γίνεται το μασάζ στο περίνεο... Μόνο το μαξιλάρι δεν είχα βάλει μπροστά για να μη βλέπω... λες και παρακολουθούσα θρίλερ. Η ψυχραιμία γενικά είναι κάτι που με χαρακτηρίζει!😅 @_piripiri_Με όλο το θάρρος... εσένα σου έκαναν τομή;
    • Πραγματικά όπως το περιγράφεις, "μιλούν στις καρδιές μας"! Είναι πιο ανθρώπινοι, πιο ανοιχτά μυαλά, πως το λένε 😅❤️ Εγώ στην αρχή για να είμαι ειλικρινής είχα προβληματιστεί με τον δικό μας που είναι τόσο νέος, και λέω ίσως να μην έχει την κατάλληλη εμπειρία, αλλά να που τελικά τον προτιμώ χίλιες φορές! Πάλι καλά που φάγαμε πόσα άκυρα απ την άλλη και βρήκαμε αυτό τον άνθρωπο - όλα για κάποιο λόγο γίνονται 🙏 Ορίστε και που σε σας λειτούργησε κάπως έτσι και βρέθηκε στο δρόμο μας ένας νέος άνθρωπος που ίσως να σας ταιριάζει καλύτερα ! Παρεπιπτόντως, εδώ μου πρότειναν να κάνω ραντεβού και με παιδιάτρους, αλλά ρε κορίτσια, είναι τόσα τα ρεντεβού και τα πράγματα που πρέπει να ετοιμάσουμε που δεν έχω κουράγιο να κάτσω να το ψάξω κι αυτό 😅 είναι τόσο σημαντικό λέτε; Ο γιατρός μου είπε ότι θα υπάρχει φυσικά νεογνολόγος και παιδίατρος (αν κατάλαβα καλά) που θα δουν τον μικρό μετά τη γέννα, οπότε αν μας αρέσουν θα πάμε μ αυτούς. Αν όχι θα βρω κάποιον/α άλλο/η. 
    • καλώς μας ήρθες κορίτσι μου!! Με το καλό!! και εμένα το δευτέρο παιδάκι μου έρχεται.. έχω και εγώ ένα κοριτσάκι 5 χρονών. Με απασχολεί η διαφορά ηλικίας τους, θα είναι 5,5 η μεγάλη όταν θα έρθει το δεύτερο. Σίγουρα θα είναι πιο καλά ότι δεν θα έχουμε δυο μωρά να νταντέουμε αλλά θα καταφέρουν να δεθούν; Εγω με την αδερφή μου έχω 7 χρόνια διαφορά και είχαμε χάσμα όλα τα χρόνια. 
    • Α γυναίκα γιατρό έχεις;;; Κι εγώ για γυναίκα σκεφτόμουν να κοιτάξω μετά... Το πιο σημαντικό είναι που έχετε τόσο καλή συνεργασία!!! Στη φάση που είσαι τώρα... που βλέπεις το πλασματάκι σου να κοιμάται εκει δίπλα σου...ξεχνάς και τις εξετάσεις με το χέρι και όλα!   
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...