Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου νο.35...ονειροδρομολογιο

Recommended Posts

ειναι αυτο http://www.elixirstudio.gr/

και εδω εχει βιντεο απο ολα τα προγραμματα

http://www.facebook.com/group.php?gid=204684470991

εχει 2 καταστηματα δεν ειναι αλυσιδα και καλυτερα ετσι..

1 ζευγαρι νεα παιδια το εχουνε με τεραστια ορεξη για νεα πραγματα..αυτο μου αρεσει εμενα. :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημερα...

Θουλακι μου.... σε σκεφτομαι πολυ...όλες σε αγαπαμε πολυ πολυ....παρε κουραγιο και δυναμη απο τα αντρακια σου! θα σε στειλω μηνυμα... ηθελα να σε παρω...αλλα μην σε ενοχλησω.. :oops: οοοοοοτι θες εμεις ειμαστε εδω...

κοριτσακια μου εμεις πηγαμε στη γιατρο..εχει βροχιολιτιδα η παπενια μου μωλε.. :(:( της εδωσε 3 σπρει να εισπνεει με μια ειδικη μασκα...και θα μας ξανα-ακροαστει την δευτερα...ελπίζω να γινει γρηγορα καλα...κολλησε η παπιομαμα και ο παπιομπαμπας...εχω αρχισει να βηχω και εχω εναν λαιμο χαλια...σημερα ειναι λιιιιιγο καλυτερα το λυδιακι μου γιατι μου πε στο τηλ...σ'απω :x χθες ολο εκλαιγε και γκρινιαζε το μωρακι μου...

χρυσα μου συμπεθερουλα μου !!!!!!!!!!!αν εισαι σημερα δουλεια μπορει να τα πουμε λιγακι...εσυ πως εισαι? απο εμετ...τα ιδια?ο φοφος μας? μην σκας αγαπη μου για την δουλεια...το ξερω ότι σε χωνουν αλλα τι να κανεις? υπομονη...αυτο που με τσαντιζει πιο πολύ είναι ότι δεν σκεφτονται οτι εισαι εγκυος... :evil::evil:

η λιχουδω - φαταουλα των ξενων φαγητων τι εγινε??? :roll::roll: εχεις καιρο να μας την αναφερεις... :lol::lol:

γωγακι μου αντε σε λιγακι θ αρθει ο κοριτσαρος ε? η Ιω μας τι κανει? να γινω καλα..να φυγει το πολυ κρυο και να κανονισουμε για καφεδακι εεεεεεεεεεεε??????????

Αναστασια μας...διμετρη!!! ποτε ερχεσαι βρε κοριτσαρα μου αθηνα? :roll: θελω πολυ να σε γνωρισω απο κοντα... :D:D και την Αννυ μας τη γλυκια ακομη πιο πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χιονουλα μου τι κανετε?

Ερη μου πως ειστε εκει? ακομη φανταζομαι ειναι η περιοδος προσαρμογης ε?

Νατασα μου (lovie) καλα θα κανεις να αλλαξεις την γιατρο...την βρηκα το λιγοτερο απαραδεκτη... :twisted::twisted: μα καλα να μην γδυνει το μωρο και να υπολογιζει +_ το βαρος!!!!!!!! έεεεεεεεελεος! :twisted: αυτα δεν τα κανουν πουθενα...και αυτο με την γραμματεα ...τι να πω..εμεινα μακακας!!!!!!! απλα μην ξαναπας...αν ειναι πες της έτσι ξερω να τα ζυγιζω και εγω...η μικρουλα σου καλα?

Παναγιωτα μου που εισαι εσυ γλυκο μου κοριτσακι??????? τα μπεμπε σου ? αχ ανυπομονω να σε γνωρισω απο κοντααααααααααααααααα....ουτε ερωτευμενη να μουν :lol::lol::lol:

σισσακι μου χαιρομαι που περνατε τοσο ομορφα...στα μερη μου...(η γιαγιακα μου ηταν απο το χρυσο...διπλα στους δελφους...)μου λειψες βρε ψυχη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αντε να κανονισουμε όλες μαζι οι αθηναιες να συναντηθουμε...σε φιλω...

νατασουλα μου τι κανεις εσυ κοριτσακι μου?

γιωτακι μου τι κανει η κωνσταντινουλα η τσαχπινογαλανοματα μας?

λαλα μου δεν μου πες...γιατι σου θυμιζω πεταλουδα ??

μαρακι,λενακι,αρτζι,βενι,αφρο ...πολλα πολλα φιλια...

Λαμπρινή την φθορίωση την φοβάμαι κι εγώ και η οδοντίατρος μας από την αρχή ήταν αρνητική σε αυτήν.

Έχουμε όμως σοβαρό πρόβλημα με τα δόντια του Μιχάλη, παρότι πλένει τα δόντια πρωϊ βράδυ και κάθε φορά που θα φάει γλυκό και ενώ κι εγώ και ο σύζυγος δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα δόντια, ο Μιχάλης έχει ήδη 5 σφραγίσματα και την άλλη βδομάδα θα κάνουμε το 6ο

Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ με το όλο θέμα. Στα καινούργια δόντια που βγήκαν (τραπεζίτες) έχουμε ήδη κάνει προληπτικές εμφράξεις.

Για το χυμό πορτοκάλι τώρα που το ανέφερες μου είπε η οδοντίατρος επειδή είναι πολύ όξινος να τον πίνουν μόνο με καλαμάκι και για μισή ώρα μετά να μην βουρτσίσουν τα δόντια γιατί χαλάει το σμαλτο των δοντιών

Περαστικά και πάλι Καρολινάκι

Βένι πολύ ενδιαφέρον το γυμναστηριο από τιμές πως είναι?

Καλημερα και απο μενα .

Καλα που ειναι και η Αργυ στο τρενάκι γιατι με σας νιωθω ΚΑΙ κακια , ΚΑΙ ξυνή , ΚΑΙ γριά :lol:

Πλακα κανω ...

δλδ είμαι κακιά, ξυνή και γριά?!!! :o:o:o:o [smilie=crybaby2.gif] [smilie=crybaby2.gif] [smilie=crybaby2.gif] :?:lol::lol:

Καλημέρα σας!σε λίγο θα πάω να κάνω ακτινογραφία στο δόντι μου, εν τω μεταξύ από τότε που πήγα στον οδοντίατρο δεν μου πονάει καθόλου!!!! :? και θα πάω με το μπουμπούκι μου, θα μείνει μόνη της στην αναμονή ή όχι? :?

Ιφι :lol::lol::lol::lol: η Μιτσάκη θα γεννήσει σε λίγο ρε συ και εσύ τώρα το πήρες χαμπάρι ότι είναι έγκυος? :lol::lol::lol: με έκανες και γέλασα!!!! :roll::roll::roll:

Χρύσα εγώ το μπουμπούκι το έκανα στα 37 μου και η δικιά μου γνώμη είναι ότι άλλες οι αντοχές της μάνας στα 25, άλλες στα 30, και άλλες στα 37 ειδικά αν πρόκειτε για το 2ο παιδί!!!!...θα ήθελα και 3ο αλλά.......οι αντοχές μου λένε άλλα....και ο άντρας μου βέβαια :lol::lol::lol::lol::lol:

ΛαΛα μόνο 2 χλμ και κουράζεσαι? εμένα μου αρέσει πολύ το περπάτημα, πολλές φορές πάω στο κέντρο με τα πόδια και η απόσταση από το σπίτι :arrow: κέντρο είναι 5χλμ, γυρίζω με το λεωφορείο όμως!!!! :roll::roll::roll: και αυτό επειδή είναι αργά !!!! ;)

Σισσιώ ωραίο πρόγραμμα έχετε, εγώ δεν θα γύριζα το μεσημέρι σπίτι, θα το πήγαινα σερί!!! ε καμμιά φορά και φαγητό έξω με το Χαριλινάκι δεν βλάπτει!!! ;)

Χρύσα να σε ενημερώσω ότι η έγκυος δεν πρέπει να βγάζει φωτοτυπίες, απαγορεύεται!!!!

Θα την δείρω, πήγε και άδειασε όλα τα μωρομάντηλα, χθες τα αγόρασα καινούργιο κουτάκι!!! :evil::evil:

επίσης αν θέλετε καμμιά ανακαίνιση στο σπίτι, να χαλάσετε κάτι, θα σας την στείλω!!!!

Ρυζάκι περαστικά σε όλη την Παπινοοικογένεια! :x

επίσης να πω ότι εμένα ο αρακάς μου αρέσει ειδικά αν βάλεις και άνηθο μέσα μμμμμμ στα παιδιά δεν αρέσει όμως!!! και δεν κάνω συχνά!!!

όταν ήμουν έγκυος την 1η φορά ήταν πάντα το φαγητό πριν την επίσκεψη στον γιατρό!!!! :roll::roll::lol::lol:

από τότε, και ενώ ο άντρας μου πριν τον έτρωγε, τώρα ούτε να τον δει δεν θέλει!!!! :lol::lol::lol:

φεύγω

καρολινακι περαστικα σας μωρε...

λαλα και αυτο γυμναστικη ειναι..οσο κουνιεσαι καλο ειναι απο το τιποτα :)

νατασσουλα παει 50ε ο μηνας αλλα εχει για χρονο 190 και για 4μηνο δεν θυμαμαι ποσο..

απο τιμη μια χαρα ειναι πιστευω..ιδιως για αυτα που προσφερει.

αχχχ αργυρω και εμενα δεν τον τρωει..αφου να φανταστεις για κοτα τρελαινεται αλλα αμα ειναι μεσα στον αρακα την φτυνει..και εχθες δεν εφαγε μεσημεριανο και το απογευμα εφαγε 1 πιαταρα βαθια δικια μας τραχανα με καροτο και καπακι ενα γιαουρτι 200γ :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

παντως η παιδιατρος δεν εινα ισυμφωνη με την προσπαθει που κανω στοπν μικρο να τρωει μονος του με αποτελεσμα να τρωει λιγοτερο.. :( και μου ειπε πως οταν εχουμε περιπτωσεις αδυνατων παιδιων πανε καποιες δεξιοτητες πισω ετσι ωστε να βαζει και κανενα γραμαμαριο... :(

καλημερα .

ξυπνησα πριν μιση ωρα .

νιωθω τα παντα μεσα απο την κοιλια ...ποδια, χερια ,κεφαλι .....την παρα μικρη κινηση ....λετε να ειναι γιατι δεν εχω παρει λιποσ και τα μονα κιλα ειναι της εγκυμοσυνης ?

βυκη πως εισαι σημερα ?

βενη σε ζηλευω για το γυμναστηριο ...θελω και εγω ...πηγενα για χρονια καποτε και μου αρεσε παρα πολυ .

καρολινακι χθεσ ο μικροσ ειδε την φωτο σου εδω και ειπαι "α κυκια "(κυρια) και σου εστειλε φιλακι .

λαλα και εμεισ εχουμε ενα χτυπιμα στα δοντια απο πεσιμο ...και δυο καρουμπαλα στο κεφαλι :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εχω βαρεθει να ξεσκατιζω.......αλλα δεν δραπτω και τισ ευκαιριες ....σημερα το πρωι μου ελεγε κακα και εδειχνε το μπανιο και εγω εκανα οτι δεν το ακουγα :oops: ...μωλις ειχα ξυπνησει και δεν ημουνα για πειραματισμουσ ... :oops::oops::oops::oops: ....τα εκανε στην πανα μετα απο λιγο .

καλημερα .

ξυπνησα πριν μιση ωρα .

νιωθω τα παντα μεσα απο την κοιλια ...ποδια, χερια ,κεφαλι .....την παρα μικρη κινηση ....λετε να ειναι γιατι δεν εχω παρει λιποσ και τα μονα κιλα ειναι της εγκυμοσυνης ?

καρολινακι χθεσ ο μικροσ ειδε την φωτο σου εδω και ειπαι "α κυκια "(κυρια) και σου εστειλε φιλακι .

λαλα και εμεισ εχουμε ενα χτυπιμα στα δοντια απο πεσιμο ...και δυο καρουμπαλα στο κεφαλι :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

.

τι γλυκοοοοοοοοοοοοοος που ναι ο γιος σου! να του δωσεις πολλα πολλα πολλα φιλακιααααααααααααααααα απο μενα και φυσικα πιο πολλα και ζουμερα :lol::lol::lol: απο το παπακι μου!!!!!! :-*:-*:-*:-*:-*:-*

τα νοιωθεις ολα ε? παντως θυμαμαι οτι δεν ειχες παρει κιλακια και κυριως φαινοταν μονο η κοιλιτσα..αληθεια εχει φουσκωσει πολυ ? ενα μεγαλο χαδακι απο μενα...θελω και εγω μπεμπε...αλλα με τον πελαργο δεν ερχεται νομιζω ε? :lol::lol::lol: πρεπει να αρχισουμε τις απροσεξιες.... :oops: αλλα ρε μαμωτο λεω αστο λιγο ακομη μην μεινω και γεννηθει χειμωνιατικο και μπρρρρρρρρρρρρ...κτλ...αχ δεν ξερω τι θελω...το καταλαβατε ε?

Αφρο εσυ δενε εχεις ληπος..εγω εχω πολυ..γι'αυτο και δεν καταλαβαινω τιποτα απολυτως :lol::lol::lol:

Λαλα μου ασε ..ηρθε τωρα μια βλαμενη με συγκησε περισσοτερο..αλαλ ηδη ειχα πινει το τσαγακη μου και ηρεμησα

Βενη ζηλευω..θελλω και εγω γυμναστηριο..

αλαλ ειναι πολυ καλη η τιμη πιστευω

Αργη μου η ξαδελφη μου ειναι 38 και θα κανει τριτο τωρα

Εχει κυηση αυξημενου κινδυνου λογω πολλω προβληματων υγειας που εχει αλλα μεχρι στιγμη ςτουλαχιστων ολα πηγαινουν καλα..φτου φτου

απλα μερικοι ανθρωποι...δεν μαθαινουν απο τις εμπειριες της ζωης του

Καλημέρααααα....Η νύχτα μας δεν ήταν και τόσο καλή...Στις 4 ξύπνησε η Ιω και μας έκανε καψόνια.. :twisted::twisted::twisted: Πάω στο δωμάτιο της, μου λέει "Μαμά θέω κακά..." :shock::shock::shock: Της λέω θέλεις κακά ή θέλεις να κοιμηθούμε αγκαλίτσα;;;;Μου λέει "κακά"..Τη γδύνουμε, την πάμε στην τουαλέτα, έκανε τσίσα της, την είχε πιάσει λογοδιάρροια, μου ζήτησε να της βάλω κρέμα στα πόδια της (και της έβαλα :oops::oops: ), τελικά κακά δεν έκανε... :evil::evil::evil: Μετά ζήτησε γάλα..Κατέβηκε ο Γιώργος, της έφτιαξε, το ήπιε και ήθελε κι άλλο... :shock::shock: Ξανακατέβηκε ο Γιώργος, της έφτιαξε κι άλλο, το ήπιε κι αυτό και ζήταγε και άλλο... :shock::shock::shock::shock: Φυσικά δεν της ξαναφτιάξαμε...Της λέμε "θα πας στην κούνια σου να κοιμηθείς ή θα κοιμηθείς;"..Όχι, έλεγε αυτή....Στο κεβάτι της μαμάς και του μπαμπά... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Την παίρνει ο Γιώργος από την πλευρά του, δεν έβγαλε κιχ..Μετά από ένα τέταρτο λέει "Μπαμπά θέω να κοιμησώ στην κούνια μου".... :shock::shock::shock::shock::shock::shock: Την πάει στην κούνια της, ακούγαμε "γκραπ γκρουπ", χτύπαγε την κεφάλα της... :shock::shock: Μετά από 10 λεπτά με φώναζε και έκλαιγε... :evil::evil::evil::evil: Πάω μέσα, ηθελε να την ξαναπάρω στο κρεβάτι... :evil::evil::evil::evil: Τελικά, την πήρα, πήγε ο Γιώργος να την τραβήξει προς τη μεριά του και αυτή έλεγε όχι.... :twisted::twisted: Κόλλησε πάνω μου και κοιμήθηκε... :twisted::twisted: Εμένα μέχρι τις 5.30 δε με είχε πάρει ο ύπνος..Τελικά ξυπνήσαμε 10.30....

Σας κούρασα ε;;;;;;;;;;;;;

Που θα πάει αυτή η κατάσταση;;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll: Εκεί που στρώνει φτου κι απ'την αρχή... :cry::cry::cry::cry::cry:

Λάλααααα την παίρνουν σε γυμναστήριο από τόσο μικρή;;;Τι κάνει δηλαδή;;;Εγώ θέλω του χρόνου να την πάω μπαλέτο, αλλά δεν ξέρω αν θα τη δεχτούν, επειδή είναι μικρή... :?:?

Μιτσάκι μπράβο στο μωράκι που πάει καλά..Με το καλό να πάει σπιτάκι του...Για τη μαμά το βρίσκω ακραίο να φοράει μάσκα, αλλά ο μπαμπάς λογικά θα δουλεύει και θα έρχεται σε επαφή με κόσμο, οπότε είναι ψιλοεπικίνδυνο... :?:?:?:?

Σισσάκι μια χαρά περνάτε ρε....Τέλειαααααα!!!!!!

Αφροοοοοοοοο κακώς που δεν τον πήγες τον Μανωλάκη στην τουαλέτα... :evil::evil::evil::evil: Οποτε στο ζητάει, πρέπει να τον πηγαίνεις και να τον παρακινείς κιόλας....Μην ξαναπαροπονεθείς για την μπόχα.... :lol::lol::lol::lol::lol:

Γιώταααααα μίλησες με τη Θου;;Τι σου είπε;;;;;Εγώ της έστειλα μήνυμα χθες..Ντρέπομαι ρε να την πάρω... :oops::oops: Δεν ξέρω τι να της πω... :roll::roll::roll:

Ιφι τον σιχαίνομαι τον αρακά... :?:?:?:?

Συμπεθέραααααααααα τι έκπληξη μου ετοιμάζεις;;;;;; :roll::roll::roll::roll::lol::lol::lol:

Νατασούλα από τόσο μικρός ρε συ κι έχει θέμα με τα δοντάκια;;;Σε ποια ηλικία άρχισες να τον πηγαίνεις;;;Πότε πρέπει να πάω κι εγώ την Ιω;;;;; :roll::roll::roll::roll:

Αρτζιιιιι τα κρεβατάκια σας έτοιμα;;;;;;Κοιμάται εκεί η ΡΕΑ τώρα;;;;;; :roll::roll::roll:

Βένι κι εγώ λέω 2 μήνες μετά τη γέννα να πάω γυμναστήριο αν και το νινί είναι καλόβολο.....Όταν πήγαινα, ήμουν κορμάρα....Το σταμάτησα όταν άρχισα το τσιγάρο και δεν μπορούσα να κοιμηθώ..Τώρα που το έκοψα, φαντάζομαι θα μου αρέσει... :roll::roll::roll:

Καρολάκι μου υπομονή...Σύντομα η παπένια θα γίνει...περδίκι.... :lol::lol::lol: Όσο για τον καφέ, κορίτσια όποτε και να κανονίσουμε, εγώ θα έρθω, αλλά την Ιω δε θα τη φέρω μάλλον..Είναι ατίθαση..Δεν μπορώ να την κηνυγάω με την κοιλιά στο στόμα... :oops::oops::oops::oops::oops:

Χρύσα για πες ρε για χθες που έκανες εξετάσεις..Τι έδειξαν;;;;Ολα καλά;;;

Όσο για το θέμα με το αν υπάρχει ηλικία για να γίνει μια γυναίκα μανούλα, θα μου επιτρέψετε να έχω αντίθετη γνώμη....Κάθε πράγμα στον καιρό του ρε κορίτσια... :roll::roll::roll: Άλλο να μην μπορείς και να προσπαθείς χρόνια και άλλο να θυμάσαι στα 40 και στα 45 σου ότι ήρθε η ώρα να κάνεις παιδιά... :shock::shock::shock::shock::shock::shock: Όλα έχουν ένα όριο!!!!!

Η Αναστασία που είναι;;;; :roll::roll::roll: Και η Μπεμπούλης;;;; :roll::roll:

Βένι μόνο 190 το χρόνο????????? Σούπερ

Εγώ έχω κλείσει για έναν χρόνο και πληρώνω 39 το μήνα αλλιώς είναι 59 το μήνα. Απλά δεν προλαβαίνω να πηγαίνω όσο συχνά θέλω…

.

Άφρο αν δεν έχεις βάλει κιλά είναι λογικό να νιώθεις πιο έντονα το μωρό

Αργυρώ ο οδοντίατρος θα σου βγάλει την ακτινογραφία ή θα πάς αλλού?

Γωγώ 1η φορά τον πήγα 3χρ.

Για τα μπουκάλια και τις θηλές που έλεγες προχθές κι εγώ δεν είχα πάρει ούτε ένα. Δεν ήθελα να έχω στο σπίτι για να μην μπώ στον πειρασμό να δώσω

Καλημεραααααααααααα!!!! :x:x:x

Τι κανετε;;;

Γωγω εχεις τη δικη μας συμπαρασταση για το θηλασμο.Μη μασας!!!!

Ναταασουλα εμεις εχουμε 30/03 γενεθλια.Τελευταιοι!!!

Ρε Αφρο μπραβο του που καταλαβε που πρεπει να παει για τα κακα του. :mrgreen:

Σισσιω χειμερινες διακοπες πουλακι μου;;;

Καρολινακι περαστικα κουκλα μου.

Ρε Νατασα παλι καλα που δε σου ειπε " την κοβω με το ματι οτι ειναι 11 κιλα και 90 πόντους" /Ελεος.

Κοριτσια εγω δεν τη βρισκω υπερβολικη τη μασκα στο πρωορο.Βεβαια ειμαι και αρρωστοφοβικη. :?:?

Και προχθες ελεγα στην Αφρο ποσο εντυπωση (καλή) μου κανει το Μητσακι και η Νατασα που εγιναν τοσο μικρες μαμαδες. :x:x:x Εγω στην ηλικια σας...αστα. Δεν υπαρχει οριο απλα δε μπορω το " εκανα 2 εκτρωσεις στα 25 και τωρα στα 35 δε μενω εγκυος" (το'χω ακουσει) και το " ηθελα καριερα και τωρα δε μπορω".

Επισης εγω στο σπιτι εχω μπουκαλια και θηλες.Δεν εχει να κανει.Θεληση και υποστηριξη χρειαζεται ο θηλασμος.

Επιτελους τελειωσα...

ποναει το κεφαλι και η μεση μου

Να σχολιασω οσα θυμαμαι απο σπασμωδικα διαβασματα

Ιφη εγω ερχομαι να μου κανεις το τραπεζι..μ'αρεσει ο αρακας..ασχετα αν τωρα με πειραζει και δεν μπορω να φαω!!!

Αρτζ το ξερω για τις φωτοτυπιες....αλλα δεν ενδιαφερει κανενα αυτο..δεν ειμαι η γυναικα τους, δεν ειμαι η ερωμενη τους..δεν ειναι δικο τους το παιδι, δεν ειμαι καν ουτε η αδελφη τους για να νιαστουν.

Γωγω ολα καλα επισκεψη ρουτινας ηταν, δεν καναμε και τιποτα..ενα κατεβατο αιματολογικε ςμου γραψανε.. :twisted::twisted::twisted: τεσπα..

καρολινακη μου περαστηκα ρε κουκλιτσα στην παπενια..υπομονη και ολα θα περασουν!!!

Δωστηνα πολλα πολλα φιλακια

Στο θεμα ηληκια παιδια νομιζω οτι κανενας δεν θα επρεπε να μιλαει..γιατι το λεω αυτο...

Το διαβασ ατο θεμα ολο σημερα νωρις το πρωη..και ομολογω οτι σοκαρηστικα..οχι απο τιποτα αλλο οσο απο τη βλακει απου δερνει μερικες γυναικες..μητερες...

Κανενα δεν ξερει για ποιον λογο μια γυναικα αποφασιζει να γινει μητερα σε καποια ηλικια...

Δεν ξερουμε ουτε τι συναντησαν στη ζωη του ουτε πως εζησαν..για καποιες δυστιχως δεν υπαρχει η επολογη..ΠΡΕΠΕΙ να δουλεψουν για να ζησουν..ενδεχομενος να χρειαστει να συντηρισουν, συμπαρασταθουν σε γονεις η αλλα οικεια τους προσωπα

κανενας δεν ξερει ποσο θα ζησει..δηλαδη εχουν κανει ορισμενες ιδιαιτερη συμφωνια με τον θεο να ζησουν μεχρι τα 100 και να ειναι και γερες και δυνατες και στα ποδια τους;;;

μπορεις καλιστα να κανεις παιδι στα 20 σου και να μη προλαβεις να το χαρεις...φτου φτου

Ουτε το να γινει ανυπανδρη μητερα για πολλες ειναι εφηκτο..εγω αυτες τις γυναικες τις θαυμαζω απεριοριστα γιατι αυτε ςκαι αν στερουνται τη χαρα του να μεγαλωσουν ενα παιδι γιατι εκ των πραγματων πρεπει να δουλεψουν πολυ περισσοτερο για να συντηρηθουν και να προσφαιρουν στο παιδι τους

Καλο ειναι οταν μιλαμε ..να σκεφτομαστε πριν πεταξουμε καμια κουφαμαρα και να μη μιλαμε περι ανεμων και υδατων γιατι δεν ξερεις πως τα φερνει η ζωη

Παναγιωτακι μου γλυκο φιλακια!!

Νατασουλα ο Μιχαλακης καθεται καλα στον οδοντιατρο;;;;Γενικα μετα τα 3 τα πηγαινουμε οπως και να χει;;;;

Επισης που ειναι η Αναστασια η ψηλή;;;Να μας πει και πια μερα τι βολευει να συναντηθούμε.

Αργι ηθελα απο χθες να το γραψω .Τελεια η φωτο με τα καρναβαλακια σου.

Χρυσα μου τι π@π@ρες ρε στη δουλεια σου :evil::evil::evil: \

Θελω να βαλω φωτο το μπεμπη με την λεοπαρδαλε φορμιτσα.

Να' τος.

αγαπη μουυυυυυυυυυυυυυυυ τι γλυκο μικρο τιγρακι ειναι αυτο??????????????????θα τρελαθω... :-*:-*:-*:x:x:x

αναστασακιιιιιιιιιιιιιιιιιιι που εισαι μαρηηηηηηηηηηηηη :lol::lol::lol: διμετρη ψηλη θεααααα???????

ποτε θα κανονισουμε για καφεδια???????? ενα απογευματακι για να μπορεσει και η παπιομανα ε????? μετα τις 4 παμε οοοοοοοπου θελετε.....και αν ειναι και τεταρτη .. παρτυ θα κανω :lol::lol::lol::lol: απο την χαρα μου...

γωγακιιιιιιιιιιιιι με εκλεισες στη μουρη το τσατ...πτου θουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Παναγιωτα!!!!!!!!!!!

ειναι θεος!!!!!!!

καλε ειναι κουκλι χωρις πλακα!!!!!!!!

εμεινα..πανεμορφος!!!!

φτου φτου!!!!

Καλε και ποσο του παει το φορμακι καλε...χιχιχ..δεν μπορεις να πεις..εχω ωραιο γουστο!!

Αφρο με το καλο να γεννησει η φιλη σου!!!

Παναγιώτα μου είναι κουκλάκι και πολύ τρεντι!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο Μιχάλης στον οδοντίατρο ευτυχώς μια χαρά κάθεται δεν έχω πρόβλημα και στα σφραγίσματα του λέει η οδοντίατρος ότι θα κοιμησουμε το δοντάκι και θα κάνουμε ησυχία για να μην ξυπνήσει κλπ του δίνει και ένα δωράκι κάθε φορά οπότε όλα καλά.

Και η παιδίατρος μου είχε πεί στα 3 είναι καλό να κάνουμε την 1η επίσκεψη σε οδοντίατρο για μία πρώτη εκτίμηση και μετά θα μας καθοδηγήσει αυτός

Παναγιώταααααααα τι παιδί είναι αυτό? τέλειος, πανέμορφος φτου φτου φτου :x:x:x

δεν σε πρόλαβα, ήσουν και γυμνούλα :mrgreen::lol::lol:

πήγα και έκανα την ακτινογραφία στο δόντι, πρώτη φορά έκανα, δεν ήξερα πώς την κάνουν!!! :oops:

ρε παιδιά τι ιατρεία έχουν εδώ! πολύ ωραία, σε όσα έχω πάει....και όλα έχουν ένα κουτί με παιχνίδια για τα παιδιά! ο δε οικ. γιατρός έχει και κάτω όροφο (που παίρνει αίμα, ούρα και το εξετάζει) και έχει ολόκληρο χώρο για τα παιδιά!!! :!:

κορίτσια γιατί ο φρεσκοστυμένος χυμός (ανεξαρτήτου φρούτου) χαλάει τα δόντια? :o:o με αυτή την λογική και το φρούτο που τρώμε και αυτό χαλάει τα δόντια!!! :?

Γωγώ μόνο του Λ. κάναμε, το Σαβ/κο θα κάνουμε και την Ρέας, αχ 10 μπουμπούκια χωράνε στο κρεβάτι!!! :roll::roll::roll::roll: εν τω μεταξύ ο άντρας μου θέλει να το κάνει από την αρχή ψηλό :shock::shock::shock::?:?:? και εγώ λέω όχι και εκεί έχουμε την διαφωνία μας, εκείνος πιστεύει ότι ίσως να μην μπορεί να κατέβει την σκάλα και έτσι δεν θα μας ενοχλεί!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::roll::roll::roll::roll:

αχ η κοπελάρα μου....χθες που έφτιαχνε ο άντρ. το κρεβάτι του Λ. και καθόμουν έρχεται η Ρέα και με αγκαλιάζει, με φιλάει....όλη την ώρα αυτό έκανε, σε κάποια στιγμή έρχεται και Ο Λ. και με αγκαλιάζει, με φιλάει και κάθεται δίπλα μου τρέχει η Ρέα και τονσπρώχνει να φύγει..... πολύ ζήλια μιλάμε!!! :roll::roll::roll:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Σήμερα είμαι 15+6. Πάντα βάση υπερήχου.
    • Από συμπτώματα δεν έχω κάτι το ιδιαίτερο,λίγα πονακια αραιά και που στην κοιλια, αλλά έχει αρχίσει και η μέση και με πονάει. Έχω κάνει κοιλίτσα που τέτοια κοιλια είχα στον 5ο στο γιο μου. Επίσης και εμενα οι κοιλια μου όλο μελανιές είναι από τις ενεσεις και πλέον έχει αρχίσει σε πολλά σημεία με την ένεση και ματωνει. Με τραβάει και το δέρμα και με τρώει,πήρα σήμερα bio Oil σε gel να αρχίσω να βάζω για ενυδάτωση.Δεν με νοιάζει να κάνω ραγαδες αλλά να μην με τρώει τόσο που τραβαει το δέρμα.
    • Εγώ δεν είχα κάνει ραντεβού. Ήξερα δύο καλές παιδιάτρους από την κουμπάρα μου, αλλά έλεγα ότι θα ασχοληθώ αφότου γεννήσω. Οπότε κι εγώ την πρώτη παιδίατρο που είχαμε, την γνώρισα στην αίθουσα τοκετού. Ήταν η νεογνολογος του πρώτου παιδιού, οπότε πήγαμε με αυτήν. Τώρα πάλι, τον δεύτερο νεογνολογο/παιδίατρο πάλι εδώ στο μαιευτήριο τον γνώρισα. Ήμασταν τυχεροί εμείς γιατί και οι δύο ήταν πολύ καλοί. Η πρώτη ήταν πολύ καλή σε θέματα θηλασμού κι αυτός είναι πολύ καλός σε θέματα εντατικολογιας. Μας έκατσε καλά! 😅
    • Καταλαβαίνω απόλυτα ότι μου γράφεις, και κάπως έτσι, με τέτοιες αντιδάσεις είναι και ο δικός μου. Αφού όταν το μάθαμε γυρίζει και μου λέει πως αν ήξερε ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά δεν θα παντρευόταν. Τεσπα σημασία έχει ότι προχωράμε και κάποια στιγμή ελπίζω με την έλευση πρώτα ο Θεός ενώς παιδιού να του φύγουν όλα αυτα τα κόμπλεξ και οι ανασφάλιες που νοιώθει αυτή τη στιγμή, και οι όποιες ενοχές. Εγώ στο θέμα των ενέσεων έχω σκοπό να τον βάλω να μου τις κάνει αυτός γιατί θέλω να συνετέχει στην όλη διαδιακασία και να μην είναι αμέτοχος. Εξάλλου έχει και εκπέδευση πρώτων βοηθειών, καλύτερα ξέρει κάποια πράγματα απο μένα.  Εννοείται ότι δεν βάζω ταμπέλες στο ότι εσύ φταίς, όχι εγώ φταίω... κανείς δεν φταίει σε αυτή την περίπτωση, απλά έτυχε να πέσει σε μας αυτό το πρόβλημα, οκ! το δεχόμαστε και πάμε παρακάτω. Δεν είμαι απο τους ανθώπους που κάθονται πίσω απο κλειστές πόρτες και κλαίνε για πράγματα που ίσως δεν ήρθαν έτσι όπως θα το ήθελαν, έχω μάθει να παλεύω και να κοιτάω μόνο το ΦΩΣ! που παρουσιάζεται μπροστά μου και τα ανοιχτά παράθυρα.
    • Άντρα γυναικολόγο είχα. Η γυναίκα ήταν η αναισθησιολογος που ήταν μαζί μου.  Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα γυναίκα γυναικολόγο, η οποία όμως επειδή ήταν μεγάλη, σταματησε να αναλαμβάνει γέννες. Μου το είπε στον πρώτο υπέρηχο που είχα πάει να κάνω όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος. Εκείνη με έστειλε στον γιατρό που ήταν εφημερεύων την ημέρα που γέννησα το πρώτο παιδί μου και ήξερε την υπόθεση μου. Αλλιώς θα καθόμουν να το ψάξω λίγο παραπάνω... Γενικά κι εγώ γυναίκα θέλω, επειδή έχω στο μυαλό μου ότι είναι κάπως πιο ευαισθητοποιημένες με γυναικεία θέματα. Αν και βλέπω ότι υπάρχουν και άντρες όπως ο γιατρός της @Θέτις Κ. που η αντιμετώπιση του θα πρεπε να είναι παράδειγμα προς όλους!! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...