Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου νο.35...ονειροδρομολογιο

Recommended Posts

κοριτσια μιλησατε με τη Θουλη καθολου? πολυ τη σκεφτομαι...ειναι τοσο δυσκολες τετοιες στιγμες...Κ εσυ γωγω τα εχεις περασει με τον μπαμπα σου, η αργυρουλα με τη μαμα της..αχ θελει πολυ δυναμη, ειδικα αν εχεις κ μωρα στο σπιτι...τρεμω κ στη σκεψη...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Φρανιτάκι εγώ έχασα τον μπαμπά μου όταν η Ιω ήταν 13 μηνών...Όμως έμαθα ότι έχει καρκίνο και του απομένουν το πολύ 3 μήνες ζωής όταν ήμουν ακόμα λεχώνα..Δεν είχα σαραντίσει... :cry::cry::cry:

Ο πόνος δε φεύγει με τίποτα...Πάντα θα τον σκέφτεσαι τον γονιό σου και θα σου λείπει...Ειδικά σε στιγμές χαράς.. :cry::cry::cry::cry: Πάντα έλεγα ότι αν πάθουν κάτι οι δικοί μου, δε θα το αντέξω... :?:?:?:? Όμως όταν έχεις παιδιά, είναι διαφορετικά...Από αυτά παίρνεις κουράγιο και δύναμη....Τουλάχιστον έτσι το βίωσα εγώ.. :cry::cry::cry::cry::cry:

Για τη Θου σίγουρα θα είναι πιο δύσκολο δεδομένου ότι οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες..Όλα έγιναν παααααρα πολύ γρήγορα... :(:(:(:(:(:( Στη δική μου περίπτωση είχα προλάβει να "συμβιβαστώ" με την ιδέα αφού "έφυγε" ένα χρόνο μετά από τη στιγμή που το έμαθα...

άσε τι να σου πω!!!!

όταν έγραφα στην Θούλη οι φατσούλες ( :cry::cry::cry: ) ήταν αληθινές!

πάντα υπάρχει ένα "γιατί" αναπάντητο....., από την άλλη αυτή είναι και η ακολουθία γονιός πρώτα... και όχι το αντίθετο ....γιατί ΑΥΤΟΣ ο ΠΟΝΟΣ είναι που δεν ξεπερνιέται ποτέ!!!

Καλησπέρα κορίτσια!

Θουλάκι μου τα συλλυπητήρια μου κορίτσι μου. Είναι δύσκολο το ξέρω, το ξέρεις και συ. Δεν ξέρω τί άλλο να σου πω... :cry::cry::cry:

Έχεις την αγάπη μου και ό,τι θελήσεις να μη διστάσεις. :x

Είναι και το μνημόσυνο του μπαμπά μου την Κυριακή και είμαι φορτισμένη... :cry:

Αχ δεν το παίρνεις ποτέ απόφαση... τρία χρόνια έχουν περάσει απο τότε που έχασα τον δικό μου μπαμπά και ακόμα αισθάνομαι μια αδικία και μια πίκρα που δεν την ανέχομαι ώρες ώρες.

Κατα τα άλλα, εμεις εδώ καλοπερνάμε!

Έχει απιστευτο κρύο. Λέμε αύριο να πάμε Αράχωβα.

Το πρόγραμμα έχει ώς εξής: Πάμε το πρωί για καφέ, ερχόμαστε σπίτι για φαί και ξαναπηγαίνουμε το απόγευμα για καφέ και μετα χαζεύουμε όλοι μαζί εδώ στο σπίτι ή πηγαίνουμε για κανα ποτάκι.

Στο ποτάκι η Χαρουλίτα μένει στο σπίτι, όλες τις άλλες ώρες είμαστε μαζί και το διασκεδάζει πολύ. Άντε να μπούμε σε πρόγραμμα απο βδομάδα... :roll::roll::roll:

Θουλάκι μου τα φιλιά μου ρε κοριτσάκι... και μια αγκαλιά.

ελευθερια δεν θα το πιστεψεισ ....η φιλη μου απο διπλα (η διπλανη πορτα μου) σου εχω πει για αυτην ειναι η κορη του σπιτονοικοκυρη της πεθερας σου !!!!

εχει παρει και τον κωστακη αγκαλια !!!

Καλησπέρα μανούλες!

Βαρύ το κλίμα στο τρενάκι... Λυπάμαι τόσο πολύ και την σκέφτομαι τη Θούλη συνέχεια... :(

Συμφωνώ απόλυτα με την Αργυρώ, τουλάχιστον αυτή είναι η "σωστή" ακολουθία... Το αντίθετο είναι πόνος αξεπέραστος, τραγωδία αληθινή.... :(

Σισσάκι, χαίρομαι πολύ που περνάτε τόσο όμορφα και ζηλεύω! Θέλω κι εγώ εκδρομούλα, έπηξα στη πόλη! :? Αλλά δεν προβλέπεται... :?

Γωγούλα, μπράβο που το έχεις πάρει τόσο "ζεστά" το θέμα του θηλασμού, το μόνο που μένει είναι να πιστέψεις ότι θα τα καταφέρεις και θα γίνει!!! ;) Είμαστε την ίδια χρονιά με την Νατάσα (με ρώτησες πριν 40 ώρες!) :lol: αλλά μου "ρίχνει" 11 ολόκληρους μήνες!!! Οπότε, ναι, διεκδικώ τα πρωτία της νεότητας, αν και νόμιζα ότι είμαστε συνομίληκες!! Όχι γλυκούλα μου!!! :P

Αφροδίτη, έριξα μια ματιά στο θέμα που ανέφερες, περί ιδανικής ηλικίας μητρότητας... Πραγματικά, συμφωνώ ΤΟΣΟ πολύ μαζί σου... Δεν μπορώ να συνδιαλεχθώ με ανθρώπους στενόμυαλους, αρνούμαι!! :evil: Το συμπέρασμα είναι (αν και δε διάβασα όλο το θέμα)... ότι δεν είναι "νορμάλ" να κάνεις παιδιά ούτε σε μικρή (20), ούτε σε μεγάλη (40) ηλικία!!! :? "Νορμάλ" είναι βασικά, αυτό που έκανα ΕΓΩ, γύρω στα 30!!! :evil: Καλά κατάλαβα; :? Μου τη δίνουν οι άνθρωποι με τέτοιου είδους αντιλήψεις....... :evil:

Καρολινάκι, περαστικά στην παπένια σου, να μας πεις νέα απ' το γιατρό!

Στα δικά μας.... Το μωράκι είναι σε σταθερά καλή κατάσταση και δόξα τω Θεώ, άρχισε να παίρνει βάρος σιγά-σιγά... Η παιδίατρος (που θα έχουν όταν πρώτα ο Θεός το πάρουν σπίτι) τους είπε (όπως τους είπαν και απ' το νοσοκομείο) ότι αν φτάσει τα 2 κιλά περίπου θα τους το δώσουν, αλλά μέχρι τα 3 κιλά, δεν πρέπει να το δει άνθρωπος!!! Το μωράκι μόνο στο δωμάτιό του και οι γονείς ακόμα, να το παίρνουν αγκαλιά με μάσκα!! (το τελευταίο μου φάνηκε λίγο τραβηγμένο, αλλά ευτυχώς δεν έχω ιδέα από πρόωρα, οπότε μάλλον κάνω λάθος) Λογικά, θα πρέπει να αρχίσει να αναπτύσσεται κανονικά από δω και στο εξής, μιας και ο λόγος που δεν είχαν αναπτυχθεί επαρκώς τα άκρα του (σε σχέση με το κεφαλάκι του) ήταν ο ατροφικός πλακούντας. :? Αυτά τα βασικά, αν θυμηθώ κάτι άλλο θα σας πω.

Η Αναστασία-Μπεμπούλης, που είναι; Ήθελα να τη ρωτήσω κι εκείνη, αν είχαν ακολουθήσει παρόμοιες οδηγίες με τον Σπυράκο.

Η Ανασταcia που είναι κι αυτή; :roll:

Απουσίες σήμερα!

καλησπέρα,οποια θέλει να την πάρει εχω το τηλ της,ειμαι σιγουρη οτι θα το εκτιμήσει....

Νατασσα γυρνα στον παλιο σας παιδίατρο...κουκουρούκου!!

Παπενια περαστικά...

το κλίμα ειναι βαρύ και δεν εχω ορεξη για πολλά σχόλια...την καληνύχτα μου και να εκτιματε το χρονο που εχετε με τους δικους σας ανθρώπους...

Ο άντρας μου είναι κατά φαντασίαν ασθενής και αυτή ασθένεια είναι από τις χειρότερες, δύσκολα να την γιατρέψεις!!! :(

σας καληνυχτώ...

συμπεθέρα πολλά :x:x:x:x:x σε σένα και στον γαμπρούλη......πες μας τι έκανες σήμερα να χαρούμε λίγο....θα σε διαβάσω αύριο όμως ;)

συμπεθέρα Βίκυ, τα βρήκατε ρε συ? :YMHUG::x

Μιτσακη και που ηθελα να σε ρωτισω τι εγινε με το μωρακι

Αφρο που ειναι αυτο το θεμα για πες;;;;

ρε παιδια τι να πει και η ξαδελφη μου που θα κανει παιδι στα 38;;;; και μια χαρα το παιρνει..

αν και μυαλο ντιπ για ντιπ ντουβαρι...

οι κορες της ειχαν θεμα με την εγκυμοσυνη και η μικρη της η αδελφη- αυτη ΟΚ ειχε σοβαρους λογους..στη θεση της μπορει και εγω να ενιωθα καπως το ειχα ξαναπει...αλλα ευτυχως ολα πανε καλα μεχρι στιγμης και θα γεννησει- η μαλλων θα κανει καισαρικη παλη- και ολα θα ειναι καλα...

και ηθελα να σας ρωτισω ρε παιδια οσες ξερετε για το θεμα...για αμνιοπαρακεντηση και Β επιπεδου- μαζι τα εκανε- ποσο ειναι περιπου η χρεωση, και εαν καποιο απο αυτο το ποσο καλυπτει ακομα το ΙΚΑ, γιατι μου ειπε οτι το ΙΚΑ δε της καλυψε τιποτα ουτε απο την αμνιοπαρακεντηση ουτε απο τον Β επιπεδου και οτι εδωσε και για τα δυο 550 ευρω

Σας διαβαζω αλλα ...

Θου μου λυπαμαι παρα πολυ . Δεν θελω να γραψω κατι αλλο εδω , αν χρειαστεις οτιδηποτε ( ειδικά γιαυτα που συζητουσαμε) κανε μου μια αναπάντητη . Σε φιλώ .

Καλησπέρα σε όλες!!!

Συλληπητήρια Θούλη... :(:(:(:( Καλό Παράδεισο να έχει ο πατέρας σου!

Να ζήσετε και να τον θυμόσαστε πάντα με αγάπη!

Θα έχετε τον μικρό Παντελή να σας τον θυμίζει..

Τι άλλο να γράψω? Δε θυμάμαι τίποτα.. Δε διάβασα και όλες τις σελίδες...

Γράφετε πολύ γρήγορα, οι σελίδες γεμίζουν σε χρόνο dt.

Ευχαριστώ καταρχήν όλες για το καλωσόρισμα!

Καρολίνα περαστικά στην μικρούλα σου!

LaLa τα σπας! ;)

Argie παιδί μου... Έχουν και τα πεθερικά σου email? Και το χρησιμοποιούν? Τα δικά μου τα πεθερικά μόνο το πράσινο-κόκκινο ξέρουν από το κινητό! Τόσο hi tech τύποι! 8-)

pebii που και που χρειάζονται και τέτοιοι καυγάδες! Ανάβουν τα αίματα και όταν σβήνουν, ανάβει το πάθος!

Κάνε καμιά 24ωρη υπηρεσία κι εσύ σαν τη Γιώτα... Είδες το κορίτσι? Ξαναερωτεύτηκε! :lol:

mitsakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. Τι είναι αυτά που διαβάζω? Παιδί μου είσαι έγκυος????????

Ω ρε χαρά που την πήρα!!! Με το καλό γιαβρί μου!!! :)

Γωγώ δε σε φοβάμαι εσένα... Το πήρες πολύ ζεστά το θέμα και θα τα καταφέρεις αφού έχεις και την κατάλληλη ενημέρωση!

AthinaK τι όμορφη φωτο που έβαλες... Τι κάνουν οι κούκλες?

Νατάσα παιδίατρος ότι να'ναι! Αλήθεια, γιατί άλλαξες το γιατρό που είχατε? Σόρι αν το έχεις γράψει ήδη και μου διέφυγε.. Διάβαζα σελίδα παρά σελίδα.. Δεν προλαβαίνω, σόρι :oops:

Φεύγω κόρες! Θα κάψω τον αρακά και τι θα φάει η οικογένεια αύριο?

Μπαμπάς και κόρη κοιμήθηκαν στον καναπέ βλέποντας μπάλα.. Πάω να τους τακτοποιήσω στα κρεβάτια τους! χαχαχαχα :D

ΦΙλιά πολλά! Καληνύχτες!

νατασα λαβι πως ειναι η θουλιτσα??? αχ το κοριτσακι, τι στεναχωρια τραβαει..

επισης απαραδεκτη η παιδιατρος ετσι????????? οτι ναναι ομως!!!

αυτακια λαιμο κοιλιτσα κλπ ουτε αυτα τα ειδε??

αθηνααα ειδα κ εγω τις φωτο της μικρης!!!!!!

καλε ειναι τελειααααα!!!!! ειναι για ζουληγμαδαγκωμα το κοριτσακι σου!!

εβγαλες 3 κουκλαρες!!!

χρυσα ολα καλα με το μπεμπε???

αχ εδω εγω εχασα τον παππου μου πριν 6 χρονια (ποτε περασαν κιολας) κ ακομα δεν το εχω ξεπερασει... οχι να χασω ενα γονιο μου... βλεπω κ τον τολη που εχει χασει τη μαμα του..

αχ πολυ δυσκολες καταστασεις κοριτσια..

σισσιω πως εισαστε? ολα καλα?

γεια σου ρε ιφιγενεια με τον (μπλιαχ) αρακα σου!!

σε ολα τα υπολοιπα κοριτσια τα φιλια μου!!! παω για μπανακι κ νανακια1!

Ιφιγενειούλα αγαπημένη, ναι, είμαι έγκυος, τέλος Ιουνίου, πρώτα ο Θεός, περιμένουμε την 2η κορούλα! :D (Θα με κοροϊδέψει τώρα η Ανασταcia-ψηλέγκω... αν δεήσει να εμφανιστεί!) :P αλλά αν δε σε πειράζει, μην αναφέρεις κάτι στο fb, το προτιμώ!! ;) Εμένα, μου αρέσει πολύ ο αρακάς και θα πεταχτώ να μου κάνεις το τραπέζι αύριο! :D Το επαναλαμβάνω, σε περίπτωση που δεν το είδες... Πολλά φιλιά στο Μαράκι, το κουκλάκι-αλητάκι!!! :D Τι κάνει η ομορφούλα σου αλήθεια; Μεγαλώνει κι ομορφαίνει να υποθέσω;

Σας φιλώ όλες πολύ πολύ γλυκά και αποχωρώ σιγά-σιγά... Καληνύχτα μανούλες!

Καλημερα!!!

Σημερα η μερα μου δεν ξεκινησε καλα..

εκτος που μου εσπασε τα νευρα ο συζηγος γιατι ξυπνησε τον μικρο 8 παρα που εφευγε και ο μικρος στη συνεχεια εσπασε το αμπαζουρ απο το πορτατιφ στην κρεβατοκαμαρα αμζι με τη λαμπα..ηρθα στο γραφειο, και με φορτωσανε 4 κλασερ γεμματα να βγαλω φωτοτυπιες- που πλεων δεν ειναι καν η δουλεια μου αλλα το εκμεταλλευονται οσο ειμαστε εδω...και δεν τους ενδιαφερει καν οτι ειμαι εγγυος.

Να κατσει να τα βγαλει η του πανεπιστιμιου που προσελαβαν και κανει αρχειο..η ξεχασα ..ο μ@λ@κας σωβινιστης οικ διευθυντης μας που εχει σε μεγαλη υπολοιψη τους του Πανεπιστιμιου ξερει οτι εκει δε μαθαινουν να βγαζουν φωτοτυπιες :twisted::twisted::twisted:

Βραζω χωρις πλακα..

Εμαθα και οτι πεθανε η μητερα ενος συναδελφου που εφυγε την πρωτοχρονια.

Ηταν πολυ αρρωστη το τελευταιο διαστημα- η γνωστη αρρωστια- και συμπαθουσα παααρα πολυ τον συναδελφο - που παντρεφτηκα προσφατα μια αλλη κοπελα απο το γραφειο..οποτε ..

τεσπα..

παω να κανω κανενα τσαι να ηρεμισω

καλημέρα! ξέρω οτι καμμια δεν εχει διαθεση ,αλλα ας προσπαθησουμε να ευθυμησουμε λιγάκι....τι λέτε?

Μαρτης ε?για να θυμηθούμε ποια ζουζούνια εχουν γενέθλια?

η Φαιδρούλα ,Μαρακι ποτε ακριβώς?

ο Αναστάσης στις 27 αν θυμαμαι καλά και η Έλενα στις 21 νομιζω...κάποιο άλλο ?

αχ βρε Χρυσα μη λέτε αλλο γ θανατους, πεθανε ενας συναδελφος του Γ στη Θεσνικη απο ανακοπη καρδιάς 36 χρονων με 3 παιδακια μικρά...ετσι ξαφνικα.. ελατε ας μιλήσουμε περι ανεμων κ υδάτων...

καλημερα

μαρθουλα συλληπητηρια..ηρεμησε γρηγορα ο ανθρωπος τουλαχιστον.. :(:(

νατασσα γραψε το ονομα μην τυχει να την γραψω και εγω στο τεβε και ψαχνομαι μετα!! :shock:

και δεν παιζει ρολο αν ειναι του τεβε ή οχι ρε γμτ...πληρωνεται παλι ρε κοριτσια..700ε διμηνιαδινουμε το κερατο μου να μην μποορουμε να εχουμε ενα κωλογιατρο της προκοπης???? :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

εγω αποφασισα..εμβολια απο το τεβε..παρακολουθηση απο την δικια μου..

ετσι κανε καιεσυ αλλιως... :evil::evil::evil:

κοριτσαρεςεχω δουλιτσα..σας φιλω και τα λεμε πιο μετα..

υγ πηγα γυμναστηριο και εκανα ενα προγραμμα με ποδηλατα..και ητανε τελειοοοοοοοοοοοο

βεβαια ποναω απο κατω οπως οταν γεννησα αλλα χαλαλι :lol::lol::lol:

οποια μπορει να παει γυμναστηριο...ειναι μεγααααααλη ξεκουραση ακουστε με!!! ;)

Καλημέρα τι κάνετε?

εμείς χθες πήγαμε οδοντίατρο με τον Μιχάλη έκανε σφράγισμα :( και την άλλη βδομάδα θα πάμε να κάνουμε φθορίωση...

Χρύσα ξέχασα να σου ευχηθώ προχθές γαι την επέτειο, να ζήσετε να είστε πάντα ευτυχισμένοι και αγαπημένοι και να χαίρεστε την οικογένειά σας

Νατάσα υποθέτω ότι η παιδίατρος ήταν μέσω ΤΕΒΕ γιαυτό και η απαράδεκτη συμπεριφορά της, αν πήγαινες και πλήρωνες επίσκεψη σίγουρα θα σου φερόταν διαφορετικά. Αν κι εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την λογική τέσπα.....

Με τα σοκολατάκια τι έγινε δεν μας είπες ξαναείδες αίμα?

Μιτσάκι μου μικρομανούλα κι εσύ βρε δεν το ήξερα, χάρηκα και με τα νέα με το μωράκι μάκάρι να πάνε όλα καλά και σύντομα να το πάρουν στο σπίτι τους. Η μανούλα είναι καλύτερα?

Καρολινάκι περαστικά στην παπένια σου

Η Φαίδρα έχει γενέθλια 21 μαζί με την Έλενα

Και ο Νικόλας της Παναγιώτας είναι Μάρτιο αλλά δεν θυμάμαι πότε

Βένι τι πρόγραμμα είναι αυτό στο γυμναστήριο για πες

πας γυμναστηριο ,λιωνεις και μετα..... ;):lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

AI MARHHHHHHHHHHH :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

νατασσα αμα δεν θελουν ας μην ειναι στο τεβε..χαρη μας κανουνε??????? :evil::evil:

αυτο το προγραμμα ειναι το εξης..

ειναι μαι αιθουσα γεματη αγωνιστικα στατικα ποδηλατα βαζουν μουσικη και κανεις αλλαγες..

τρεξιμο απλο..αγωνιστικο..ορθοπεταλια σε διαφορετικους συνδιασμους...και με διαφορετικ ηαντισταση καθε φορα αναλογα την μουσικη.,.σε καθοδηγει ο γυμναστης..εινα ιτελειο σου λεωωωω!!!! :D

αυτο το γυμναστηριο που αρχισα μου αρεσει και περιμενω πως και πως να πω γιατι εχει πολλα προγραμματαστην αιθουσα καιδεν βαριεσαι..αν ητανε γιανα κανω διαδρομο και βαρη δεν θα πηγαινα..θα βαριομουνα :oops:

Βένι τέλειο ακούγεται είναι αλυσίδα γυμναστηρίων?

Για το ΤΕΒΕ τι να πώ είναι και ο άντρας μου:twisted::twisted::twisted: έχει πάει βέβαια και σε γιατρούς οι οποίοι ήταν άριστοι αλλά είναι και κάποιοι άστα να πάνε...........

Καλημερα και απο μενα .

Καλα που ειναι και η Αργυ στο τρενάκι γιατι με σας νιωθω ΚΑΙ κακια , ΚΑΙ ξυνή , ΚΑΙ γριά :lol:

Πλακα κανω ...

Μιτσακι τι απαραδεκτοι που ειναι λε γμτ ! Να βλεπει το μωρο τους γονεις με μασκα ???

Σεσιλ μην συγχιζεσαι , παιξτο τρελίτσα μην ασχολεισαι με βλακες .

Βενι εγω παω τη Χριστιάννα γυμναστική , ειναι λιγο μακρια κανα 2 χιλιομετρα περπατημα και οταν γυριζω ειμαι πτωμα!!! Μπράβο σου , να το συνεχίσεις .

Νατασσουλα εγω την "φοβαμαι" την φθοριωση . Εχω διαβασει διαφορα τελευταια και ποσο τοξικη ειναι για μικρα παιδια .

Πηγα και γω την Χριστιάννα προχτες , τελικα δεν ειναι τιποτα αυτο το γκριζο στο δοντι μαλλον απο πεσιμο αλλα δεν γινετε κατι . Μας ειπε μακρια απο χυμους ειναι οτι χειροτερο γιαυτη την ηλικια . Αυτο το ηξερα βεβαια η Χριστιάννα πινει ποτε ποτε μονο το πρωι φρεσκο χυμο πορτοκάλι και πλενει τα δοντια μετα . Αλλα υπάρχουν και μερες , αν βγουμε πχ , που θα πιει περισσοτερο .

Που ειναι τα υπολοιπα κοριτσια ?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...