Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου νο.35...ονειροδρομολογιο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα!

Είμαι με ένα δόντι λιγότερο :? Έβγαλα ένα φρονιμήτη. Τελικά ήταν πολύ πιο εύκολο και ανώδυνο από ότι περίμενα. Έπρεπε να το είχα κάνει από καιρό. Βέβαια η επίδραση του αναισθητικού δεν έχει περάσει ακόμα :mrgreen:

Χτες τη νύχτα η Μαρκέλλα ανέβασε και πυρετό. Της έβαλα ένα υπόθετο γιατί δεν κοιμόταν και καθίσαμε στο σαλόνι γιατί δεν άντεχα άλλο το πιπίλισμα ξάπλα. Της έπεσε σχετικά γρήγορα αλλά μετά πάλι δεν κοιμόταν :? Κοιμηθήκαμε μετά τις 3.00...

Βασικά νομίζω πως περνάει πολλά μαζί! Είναι ψιλοάρρωστη, βγάζει δόντια και περνάει και φάση προσκόλλησης. Ειδικά για το τελευταίο είναι όπως ακριβώς το περιγράφει η Λάλα. Όταν είμαι σπίτι δε μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα. Όταν είμαι όρθια είναι στα πόδια μου και κλαψουρίζει, κι όταν κάθομαι θέλει να θηλάζει...

Ο μαι γκοντ...πώς θα αντέξω??? Πάντως τώρα που είναι σπίτι με το μπαμπά της είναι μια χαρά μου λέει :roll:

Λάλα τέλεια η φωτο σας :D Σου μοιάζει η Χριστιάννα ή έτσι φαίνεται στη φωτο επειδή κάνετε την ίδια γκριμάτσα?

Πόσο κρατάει η φάση προσκόλλησης συνήθως? Να είμαι προετοιμασμένη...

Μαρία κάθεσαι και ψάχνεις τις πρώην του άντρα σου? :o Έλιωσα στο γέλιο :lol: Πόσο χρονών είσαι? 15? :P:lol:

Νατασούλα χρόνια πολλά και καλά!!!

Άργυ σε ποιό νησί θα πάμε? :D Εγώ του έχω πει από τωρα του άντρα μου να τα παρατήσουμε όλα και να πάμε σε ένα νησί να γίνουμε ψαράδες αλλά δε θέλει :lol:

Α! Εμείς όταν πρωτοδείξαμε στη Μαρκέλλα βιντεάκι που ήταν μωρό στενοχωρήθηκε! Και ήταν περίπου 8 μηνών! Είναι δυνατόν να κατάλαβε ότι ήταν αυτή? Συγκεκριμένα ήταν ένα βιντεάκι που ήταν μωράκι ημερών στην κούνια της με το μομπίλ να παίζει. Μπορεί γιαυτό να το συνέδεσε. Αλλά γιατί να στενοχωρηθεί? Σούφρωσε το στοματάκι και πήγε να βάλει τα κλάμματα :o Αφού λέγαμε με τον άντρα μου ότι πρέπει να ήταν πολύ δυστυχισμένη ως βρέφος και δε θέλει να τα θυμάται :?

Ένα σωρό έγραψα ε? :oops:

Φιλιά σε όλες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Άργυ σε ποιό νησί θα πάμε? :D Εγώ του έχω πει από τωρα του άντρα μου να τα παρατήσουμε όλα και να πάμε σε ένα νησί να γίνουμε ψαράδες αλλά δε θέλει :lol:

εγώ θα ήθελα να ξυπνώ το πρωί, να ανοίγω το παράθυρο και να βλέπω το απέραντο γαλάζιο :ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream: και να τρώω καθημερινά φρέσκα θαλασσινά!! μμμμμμμ

γιατί δεν θέλει? :shock::shock:

den eimai kala ψυχολογικα!

με τον Π. ειμαστε σφαγμενοι....

τετοιο καυγα ειχαμε να κανουμε 10 χρονια....

τοτε ειχαμε χωρισει και ειχα ηρεμησει....

το σκεφυομαι και τωρα εντονα...

θελω ηρεμια....!

και το παιδι μου....

αν χωρισω θα γινω πολυ σκυλα....με ολους!

ΚΑλημεραααααααα

Βίκυ τι επαθες βρε κοριτσακι;;;Ελπιζω να τα βρειτε γρηγορα.Γιατι να χωρισεις ρε συ;;;Μην αφηνεις τριτους να μπαινουν στη σχεση.

Αργυρουλα μου στην Αμοργο να πας για το Απεραντο Γαλαζιο. Εχω κανει χειμωνα σε νησι. Εχει μια φοβερη ηρεμια. Απλως οταν θες να φυγεις και εχει μποφορ αστα να πανε.

Λαμπρινη σε ειχα φανταστει με σγουρα καστανα μαλλιά. Δε ξερω γιατι. :lol::lol::lol:

Μητσακι εγω ειχα ρωτησει για τις ηλικιες σας.Αρα εχω τις μικροτερες συμπεθερες!!!!Γιουπιιιιιιιιιι!!!!

Να σου πω .το 2003 πηγαινες σχολειο;;;;Τοτε αρχισα να διδασκω.

ΝΑΤΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!!!! :x:x:x:x Χρονια πολλα και καλα γλυκουλα μου!!!Αχ και εγω τον Ιουλιο 34 θα γινω. Αλλα εγω νοιωθω 24!!!!Πειραζει;;;;;

Νατασα μου τη γλιτωσες τελικα;;;;Οι μικρες;;;

Ερη μου πολυ χαιρομαι που σου αρεσει εκει.!!!!!!!

Παω να μπανιαριστω τωρα που κοιμαται ο Φ.Φιλακια και επανερχομαι....

έλα ρε συμπεθέρα Βίκυ τι είναι αυτά? πριν 10 χρόνια που χωρίσατε, τα πράγματα ήταν και διαφορετικά, εννοώ δεν είχατε την ομορφούλα σας, τώρα όμως.......

αν υπάρχει αγάπη στην σχέση όλα διορθώνονται :?

εύχομαι γρήγορα αγαπημένοι ξανά.... :x

Αμοργό? χμ θα κάνω μια έρευνα :D

Καλημέρα όμορφες...Τι κάνετε;;;;;;Εμείς καλά..Η εκπαίδευση ύπνου πάει καλά νομίζω....Ξύπνησε κατά τις 6, πάω στο δωμάτιο της και μου λέει "Είδες μαμά;;;Κοιμήσηκα στην κούνια μου"...Μπράβο αγάπη μου της λέω, αντε ξαναξάπλωσε να κοιμηθείς...Δεν ήθελε, αλλά δεν έκλαιγε.... :?:?:?:? Είχε όρεξη για παιχνίδι... :shock::shock: Τελικά την πήρα στο κρεβάτι και κοιμηθήκαμε όλοι μαζί μέχρι τις 10... :D:D:D:D

Χθες το βράδυ ήμουν χάλια..Πονούσε το στομάχι μου τρελά και δεν άντεχα..Τελικά έκανα εμετό.. :?:?:?:? Λέρωσα πυτζάμες, μπάνιο, πάτωμα, τα πάντα... :oops::oops::oops::oops: Τα καθάρισε η πεθερούλα μου...12 τη νύχτα και αυτή έκανε όλο το μπάνιο με χλωρίνες η γλυκούλα μου... :oops::oops:

Η Ιω γελάει και χαίρεται όταν βλέπει τον ευατό της σε φωτος κλπ και λέει Ιωάννα...Και είναι και μερικές φωτογραφίες δικές μου που είμαι μικρή και είμαστε ίδιες και τη ρωτάς ποια είναι αυτή και λέει η Ιωάννα.. :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μαράκιιιιιιι χαλάρωσε ρε...Σιγά μην τρελαθούμε....Είτε τα σκέφτεσαι είτε όχι δεν αλλάζει τίποτα...Εγώ δεν το συζητάω καθόλου....Δεν μπορώ..Και από τότε που σταμάτησα τη δουλειά, δε διαβάζω ΤΙΠΟΤΑ να ενημερωθώ...Αποτοξίνωση!!!!Μόνο ειδήσεις βλέπω για τον άντρα μου... :?:?:?

Λάλααααααααααα είναι κούκλαααααααααα..Και επιτέλους είδαμε και τον "Μύθο Λάλα"... :lol::lol::lol::lol::lol: Ρε μοιάζετε πολύ.... :D:D:D:D:x:x:x:x:x

Έρη μου τι καλά τα νέα σας...Φιλιά στον Κωστάκη... :x:x:x:x

Αφρο ψώνισες ρε..Με 'γεια!Να σου πω...Στο Έλενα πρέπει να πάρουμε και σερβιέτες κλπ μαζί;;;;

Εγώ την άλλη εβδομάδα θα πλύνω τα πράγματα του νινακίου...Πυτζάμες αγόρασα...Μου φέρανε δώρο δηλαδή 3 ζευγάρια... :D:D:D Πήρα κάτι βρακάκια, γιατί τα περισσότερα που έχω (σχεδόν το 95%) είναι στρινγκ :oops::oops::oops: και θέλω να πάρω τώρα σουτιέν θηλασμού από Mothercare...Επιθέματα αγόρασα....Τι άλλο χρειάζομαι;;;;; :?:?:?

Νατασούλα μου χρόνια πολλά!!!!!!Να τα εκατοστήσεις!!!!!!!! :D:D:D:D:D Να είσαι υγιής και να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!!!!! :D:D:D:D

Μιτσάκι εγώ σίγουρα δεν είμαι η μικρότερη..Έφτασα 26,5!!!!! :o:o:o:o:cry::cry::cry: Νόμιζα ότι ήταν η Νατάσα όμως.... :lol::lol::lol: Εσύ πόσο είσαι;;;Τι νέα από το ανηψάκι;;;;; :roll::roll:

Αρτζιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι εμάς από 200 ευρώ μας το άφησε το στρώμα 150....Αλλά έχω ακπύσει και στρώματα 400 ευρώ... :o:o:shock::shock::shock:

Βικάκι έλα ρε..Απλώς κρισάρα περνάς..Ηρέμησε και θα δεις αλλιώς τα πράγματα... :?:? Για έναν καβγά δε χαλάς το σπίτι σου... :?:?:?

Φραν ούτε εγω αντέχω μακριά από τους δικούς μου..Τη μαμά μου και τον αδερφό μου...Με τη μαμά μου είμαι κολλημένη..Την παίρνω 20 φορές την ημέρα τηλ... :oops::oops: Δε νομίζω ότι θα έφευγα από Ελλάδα... :?:?:?:?:?:?

Μάγδα μου υπομονή ρε....Φάση θα είναι.... :?:?

Παναγιώτα τι κάνουν τα νινάκια σου;;;Εσύ αγάπη μου είσαι πιτσιρίκα... :x:x:x:x

Η Θούλη, η Νατάσα, η ψηλέγκω, η Χρύσα, η Καρολ που είναι;;;;;; :roll::roll::roll:

καλημέρα!!!! απο το πρωι θέλω να γράψω μα τρέχω!!! πόσα γράψατε?διαβασα τις τελευταίες 4 σελίδες μονο!!!

ΝΑΤΑΣΟΥΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! γτ δεν απαντας τηλ?πνιγεσαι και εσύ?

μα καλά 34? πωπω κωλογρια!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: πλάκα μας κάνεις? κοριτσια μοιαζει για 22 και δε υπερβάλλω!!!!!! ειναι μια θεά!!!! α ρε συμπεθέρα!!!!

ΛΑΛΑ δεν καταλαβα κ πολλα απο τη φώτο ,εχεις ενα κουκλί !! τη φάτσα σου όμως θελω να δω!!!!

Μαρια Ιωαννα δεν πας καλά!!!!! εγώ δεν ασχολουμαι ,απολαμβάνω το παρον και τις αγκαλιες της μικρής και είμαι καλά!!!! χαλάρωσε φιλενάδα !!!!!! εισαι νέα ωραία με άντρα και 2 κουκλιά!τι άλλο θες απο τη ζωή σου?

Αφρο τι να παρω για το νινι οταν ερθει η ώρα?τι σου λείπει?

Σισιώ φιλάκια,διακοπούλες?

Μαγδα οι ψαραδες πεινανε... :lol::lol:

Αθηνούλα περαστικά σας!!!

Γωγώ τι καλά !!! αλλα να ξέρεις αλλη φορα μην την παρεις για να κοιμηθειτε παραπανω...οτι ωρα ξυπνήσει! εγω εχω αλλο προβλημα ,θελει να αποκοιμιεται στο δικο μας!

Αργι μου φιλιά!

Φιλιά σε όλες και αμα ξεχασα καμμια :oops:

den eimai kala ψυχολογικα!

με τον Π. ειμαστε σφαγμενοι....

τετοιο καυγα ειχαμε να κανουμε 10 χρονια....

τοτε ειχαμε χωρισει και ειχα ηρεμησει....

το σκεφυομαι και τωρα εντονα...

θελω ηρεμια....!

και το παιδι μου....

αν χωρισω θα γινω πολυ σκυλα....με ολους!

εβλεπα μια ταινια τη Κυριακη για ενα ζευγαρι που ηταν στα προθυρα να χωρίσει...το τέλος μου έμεινε ομως ...αφου αναλογίζοντα σε όλη την ταινία που χάθηκαν τα νέα παιδιά που ήταν και οσο κουρασμενοι ήταν και η γκρίνια ,αρχισαν να σκεφτονται τις καλές στιγμές ,και βλέποντας τα παιδιά τους σκεφτηκαν οτι κατι καλο θα ειχαν για να τα κάνουν ...να σκεφτεσαι τις καλές στιγμές ...

τη Δευτερα που δουλευα 24ωρο εβλεπα κατι φωτο απο τοτε που ειμασταν οι 2 μας ,γτ κακα τα ψεμματα σε εας η γκρινια ξεκινησε μετα το παιδι,και θυμηθηκα τις καλες στιγμές ,αισθάνθηκα μια ζεστασια μεσα μου (και οχι δε ηταν η φασολαδα που ειχα φάει νωρίτερα) και σαν να ερωτευτηκα τον Γ ξανά εκεινη τη στιγμή ... μπορεί να σας φαίνεται λίγο σαχλό αλλά ετσι ειναι... :oops:

Γιωτίνι μου κι εμάς έτσι έκανε το τελευταίο δίμηνο.... :?:?:? Εμείς την κοιμίζαμε στο κρεβάτι και μετά τη βάζαμε στην κούνια της μέχρι να ξαναξυπνήσει να έρθει στο κρεβάτι μας.... :lol::lol::lol::lol::lol: Ένα μεσημέρι έκλαψε για 20 λεπτά και από τότε κοιμάται μόνη της χωρίς γκρίνια... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Μωρή τρελή εγώ να ξυπνήσω από τις 6;;;;;; :o:o:o:o:o:o:o Δεν πας καλά...8 και πάλι νωρίς είναι.. :?:?:?

παω να κανω ομελετες ,θα φαμε σημερα οικογενειακος αυγα :D

μια μπουγαδα απλωσα και γραψατε τοσα που αργησε το προηγουμενο να ερθει ...ευχομαι αυτο να ερθει πιο γριγορα .

γιωτα πλυντηριο πιατων χρειαζομαι :lol::lol::lol::lol::lol:

τι εγεινε παιδια ? μαρθα μου συλληπητηρια :(:(

τη Δευτερα που δουλευα 24ωρο εβλεπα κατι φωτο απο τοτε που ειμασταν οι 2 μας ,γτ κακα τα ψεμματα σε εας η γκρινια ξεκινησε μετα το παιδι,και θυμηθηκα τις καλες στιγμές ,αισθάνθηκα μια ζεστασια μεσα μου (και οχι δε ηταν η φασολαδα που ειχα φάει νωρίτερα) και σαν να ερωτευτηκα τον Γ ξανά εκεινη τη στιγμή ... μπορεί να σας φαίνεται λίγο σαχλό αλλά ετσι ειναι... :oops:

:x:x:x:x Ναι ετσι ειναι!!!!

Εγω παντως αν δε νε χωρισει ο Γ. δεν υπαρχει περιπτωση να τον χωρισω μεχρι να γινουν τα παιδια 20 εκτος και αν με ζητησει σε γαμο ο jude law!!!!! :lol::lol::lol:

Maria οντως χαλαρωσε.Δυστυχως επρεπε να τα ειχαμε σκεφτει αυτα πριν 15 χρονια.

Ωχ τι εγινε;;;Πεθανε ο μπαμπας της Θου;;;Κριμα. :(:(:(

Συλλυπητηρια αγαπη μου.

Θουλάκι μου συλληπητήρια ματάκια μου...Κουράγιο!Να είσαι δυνατή για τα παιδάκια σου...Να ζήσετε να τον θυμάστε και να ξέρεις ότι ο μπαμπάκας σου θα σας βλέπει από εκεί που πάει... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Είχα μπλέξει με τα δικά μου και έχασα πολλά επεισόδια από εσάς... ΜαμαΘούλ... δεν έχω λόγια... Κουράγιο σε σένα και όσους τον αγαπούσαν. Φυσάω και ξεφυσάω... δεν είμαι καλή σε αυτά...

Πέμπη ενα καυγαδάκι για να ανάβουν τα αίματα χρειάζεται που και που. Ο χωρισμός είναι πάντοτε η εύκολη λύση. Για να είστε τόσα χρόνια μαζί, μάλλον περνάτε όμορφα. Ενας καυγας δεν είναι και το τέλος του κόσμου. (Ωραία τα λέω αλλά όταν τσακώνομαι εγώ γίνομαι κομμάτια).

Θουλάκι μου καλό, λυπάμαι πολύ... :(:(:(

Θερμά συλληπητήρια για τον μπαμπάκα σου.

Ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχούλα του και να σας δίνει δύναμη... :(

Θα επανέλθω αργότερα, σας φιλώ!

Είχα καιρό να μπω mammyland και κάτι μου έλεγε να μπω. Έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Μαρθούλα μου συλληπητήρια κορίτσι μου. Δεν μπορώ να πω τίποτε άλλο σε τέτοιες στιγμές.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...