Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου νο.35...ονειροδρομολογιο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Φρανίτα είδα στον ύπνο μου ότι είχα έρθει μαζί σου στην Καμπάλα :D

Είχε λέει στο συγκρότημα που θα μείνετε μια τέλεια παιδική χαρά με τεράστιες τσουλήθρες μέσα στα δέντρα! Πολύ ωραία περάσαμε!

Αχ...είναι που ακούω για ταξίδια κι εγώ δεν πάω πουθενά...Τώρα γιατι είδα Καμπάλα και όχι Τορόντο δεν ξέρω :lol: Είναι που μου ακούγεται πιο εξωτικό.

Έρηηηη! Βάλε μας φωτό να μας ταξιδέψεις! Μήπως έβαλες στο φέις? Έχω μέρες να μπω...

Εμένα ρε κορίτσια δε μου λείπουν τόσο οι δικοί μου :oops: Έχω φύγει από τα 18. Πρώτα Γιάννενα, μετά Ηράκλειο και τα τελευταία 6 χρόνια Νορβηγία. Όσο τους έβλεπα όσο ήμουν Ελλάδα τόσο τους βλέπω και τώρα. Οπότε δε μου κάνει διαφορά...

Πάντως κι εγω όταν πρωτοήρθα έλεγα πως καλά είναι αλλά σίγουρα θα γυρίσω Ελλάδα. Τώρα δε θέλω πλέον να γυρίσω. Καλόμαθα! Μόνο διακοπές λέον στην Ελλάδα.

Ίσως όταν γεράσουμε και πάρουμε σύνταξη να έρθουμε να μείνουμε σε κανα νησί όπως λέει κι η Αργυ.

Η Μαρκέλλα κοιμάται ήδη 1 μιση ώρα...Για να δούμε τι θα δουμε κι απόψε...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαγδα μου αρεσε το ονειρο!! και η παιδικη χαρα!!! Λες να εχει καμια τσουληθρα εκει γυρω???? Απο δεντρα παντως αλλο τιποτα!!

Αχ κ εγω εχω φυγει εδω κ 12 χρονια απο Ελλαδα (ασχετα αν πηγαινοερχομουν) αλλα ρε κοριτσια μου λειπουν οι γονεις κ η αδερφη μου..δεν μπορω...

Χμμμ Μαρια...οντως πολυ σε εχει ριξει...Θα ελεγα να κανεις μια μικρη αποτοξινωση...να αποφυγεις συζητησεις στο γραφειο για οικονομικη κριση, να μη διαβασεις εφημεριδες για καποιο διαστημα κ αν ακους ειδησεις στην TV να μην τις ξαναδεις..

Δεν ειναι μονο η Ελλαδα που βρισκεται σε τετοια κατασταση..Ειναι ενα παγκοσμιο φαινομενο, απλα καποιες χωρες το υφιστανται πιο εντονα...

είμαι και μαζόχα

γκουγκλάρω διάφορα και ψάχνω και ψάχνομαι

καλά στο γραφείο όλο γι'αυτά μιλάω..

καλε είμαι τρελή :shock: εδώ ψάχνω συνέχεια πρώην του Γ στο Facebook

και μετά φορτώνω και του τα χώνω

Χα χα!! Μαρια εγω δεν χρειαζεται να ψαξω πρωην του δανου..εχω ολους τους κωδικους απο τα εμαιλ του, το κινητο του, απο τις καρτες του...Οποτε καμια φορα ριχνω μια ματια στα εμαιλ του να δω τι γινεται...ΦΒ δεν εχει... 8-) ..

Παντως καλα κανεις κ ψαχνεις διοτι η ενημερωση ειναι η καλυτερη αντισταση..οσο πιο ενημερωμενοι ειμαστε τοσο πιο ευκολο ειναι να αντιδρασουμε σωστα..Οποτε αντιδρας κ αυτο θα μαθεις κ στα κοριτσια να κανουν...Μην στεναχωριεσαι ομως τοσο και μην αγχωνεσαι...

Παω για υπνο...θα διαβασω κ το βιβλιο μου...Μαρια στο συστηνω ειναι το The Schock Doctrine της Naomi Klein. Μιλαει ακριβως για το πως επιβαλλεται ο καπιταλισμος της ελευθερης αγορας στους λαους, πως λειτουργει ο μηχανισμος ελεγχου κ πως ολοκληρα κρατη γινονται υποδουλα στο οικονομικο αυτο συστημα...

Να 'μαι πάλι!

Ήρθα να πω τα πιο βασικά, από τα πολλά που μου σβήστηκαν το μεσημέρι! :evil:

Χρυσοκουμπαρούλα, χρόνια πολλά και καλά! Να ζήσετε, να είστε πάντα αγαπημένοι και πολύ ερωτευμένοι, να χαίρεστε το Φόφο σας και με το καλό να αγκαλιάσετε και το μικρούλι σας! :D

Έρη μου, χαίρομαι πάρα πολύ με τα νέα σου! Εύχομαι η συνέχεια να είναι ακόμα πιο όμορφη και να προσαρμοστείτε πάρα πολύ γρήγορα κι εσείς κι ο Κωστάκης!

Πήρε το μάτι μου και την πολυαγαπημένη Ιφιγένεια;; :D Χάρηκα πάρα πάρα πολύ κι εύχομαι να σε βλέπουμε συχνότερα Ιφιγενειούλα!!! Φιλιά στο Μαράκι το κουκλάκι!!! :mrgreen:

ΜαρίαΙωάννα, κι εγώ το ίδιο θα πρότεινα... Κόψε το googlaρισμα και την τηλεόραση! ;)

Lala μου, παρήγορα τα κιλά της Χριστιάννας! :lol: Έγραφα το μεσημέρι ότι μιλάει κι η Βίκυ, με την Μ-Ι που είναι 16,5 κιλά και κατεβάζει τον άμπακο!!! :lol: Πλακίτσα! :P Βίκυ, σε απειλώ, ότι όντως θα φέρω τη Β να τρώει παρέα με τη Μ-Ι να παραδειγματίζεται!!! :lol: Αλλά... γιατί δεν είσαι καλά, τι έπαθες; :(

Ελπίζω να το στρώσει απόψε!!!!!!

Εγώ νομίζω δεν θα μπορούσα να ζήσω μακριά απ' την Ελλάδα!! Πατρίδα, συγγενείς και φίλους... Δεν θέλω να τους αποχωριστώ!! :?

Συγγνώμη μανούλες, δεν θυμάμαι άλλα, σας διάβασα αποσπασματικά!

Αύριο θα σας πω και τα νέα μας απ' το μωρούλι... (όχι τίποτα συνταρακτικό)

Σας φιλώ όλες πολύ γλυκά!!

Axaxaxa!!!! A re LaLa!!!!

Κορίτσια για μένα η εβδομάδα των παθών συνεχίζεται. Μετά τη μαστίτιδα, το στήθος μου πονάει ακόμα. Η Δανάη έχει πυρετό και η Ιλιάνα κόλλησε συνάχι. Εγώ νυσταζω και δεν πάω γυμναστηριο. Ειμαι ενα ζομπι.

Καλημερα σε όλες!

καλημερα .

λαλα μου εσυ εισαι!!! τοσα χρονια ηθελα να σε δω ...επιτελους !!!! :D

ειδα στον υπνο μου οτι γεννησα ....το μωρακι εμοιαζε στον μανωλη .

και ειχε φυγει η κοιλια μου !!!!

χθες πηρα τα ζιπουνακια και τα φορμακια ....φορμακια αποφασισα να παρω οτι κοντομανικα και με κοντο μπατζακι αλλα λεπτα μακρυμανικα και με ολο το ποδαρακι μεσα ....σκευτηκα τι ειναι λεπτα ετσι κιαλλιως και τα νεογεννητα κρυωνουν ....αν δω αργοτερα οτι ζεσταινετε τα κοβω νε ενα ψαλιδακι και κανω ενα γαζακι με το χερι ...τριτο δε θα κανω για να τα κρατησω .

ειναι μαδερκερ νο 0-3 .

τελειωσα τα ψωνια μου για το μωρο :D αυτο ηταν ,τωρα θελω μπιζαμες για εμενα και να δω τι θα χρειαστω για την βαλιτσα .

Αθηνααααα βαλε και συ να σε δουμε καρναβαλι με τις πριγκιπισσες σου !!! Κουραστηκες Αθηνουλι , ειχατε πολυ εντονες μερες . Χαλάρωσε λιγο τωρα και ευχομαι γρηγορα περαστικά !!!

Μαρια μου μην τρελαινεσαι . Μπορει η Ελλάδα να ναι αυτη τη στιγμη σε χειροτερη μοιρα απο αλλες χωρες αλλα μην νομιζεις και δω τα πραγματα δεν ειναι καθολου ροδινα . Εγω σε καμια περιπτωση δεν εννοουσα , για μας , οτι οικονομικά εχουμε καποια ποιοτητα ζωης . Δεν ειναι τυχαιο οτι το σπιτι μου ειναι διαφήμιση του ΙΚΕΑ και τα ρουχα μας Η@M ! χαχα Ο αντρας μου απολυθηκε πριν 5 μηνες μετα απο 15 χρονια , ευτυχως ομως βρηκε δουλεια φυσικά(?!) με πολυ χαμηλότερες αποδοχές . Για μενα ομως ποτε δεν ειχαν σημασια τα υλικα αγαθα .

Ερη περιμένω τις καναδέζικες συνταγές !!! χαχα

Σισσιω το χω ακουσει ξανα αυτο να αναστατωνονται τα παιδακια οταν βλεπουν τον εαυτο τους σε μικρη ηλικια .

Σνοου η μικρη περναει τη φαση προσκόλλησης . Εγω τι να σου πω , νομιζω οτι εκεινη την εποχη επαθα μεταχρονολογημενη επιλοχειο . Πολυ δυσκολα τα πραγματα η αυπνια με ειχε τσακισει . Η λυση ηταν μονο ΕΞΩ , ΕΞΩ , ΕΞΩ και βολτες ! Αν καθομουν εστω για 1 λεπτο θα ερχοταν να θηλάσει , να κανω δουλεια δεν υπήρχε περιπτωση κρεμιοταν απο τα ποδια μου . Εξω ομως ηταν πολυ καλυτερα τα πραγματα , μπορει να την κυνηγούσα αλλα διασκεδαζαμε και οι δυο .

Ιφιγενεια καλα ειμαστε , η Χριστιάννα μια χαρα παλευει να ξεκαθαρισει λιγο τις γλώσσες . Το Μαράκι σου ειναι καλα ? Θα μεγαλωσε πολυ , βαλε καμια φωτο , ακομα θυμαμαι εκεινες τις καλοκαιρινες !

Τι αλλο ηθελα να γραψω ? Τα ξεχναω ...

ΛαΛα :lol::lol::lol::lol: ωραία φωτό :x

ένα στρώμα για τα παιδιά 350 ευρώ!!! :o:o:o:o:o και με την έκπτωση 277 (πάντα έχουν έκπτωση εν τω μεταξύ!! άρα μαϊμού η τιμή 350!!! :? )

κάτι ήθελα να ρωτήσω και δεν το θυμάμαι!!! :?

Αθηνά πάλι μαστίτιδα ρε συ? θα σε πάρω τηλέφωνο μετά...

σήμερα έχω να κλαδέψω κάτι λουλούδια, να καθαρίσω και από μέσα το αυτοκίνητο, να μαγειρέψω και να σιδερώσω :?

Μάγδα εμείς μόνο σε 17 χρόνια μπορούμε να πάμε να εγκατασταθούμε σε νησάκι, όταν τα παιδιά θα έχουν φύγει από το σπίτι και θα έχουν πάρει τον δρόμο τους, καλώς εχόντων των πραγμάτων!!!

Συμπεθέρα εσύ ακόμη κοιμάσαι ε? γλυκά όνειρα :x

εμενα βλεπει και φωτογραφιες του και βιντεο απο παλιοτερα αλλα και τωρινα και τα απολαμβανει .

ξερει οτι ειναι αυτος .

νατασουλα μιας και σε βλεπω μεσα ,εμαθα οτι τα πεθερικα μου εχουν σοι στα Δωματια ...λες να βγουμε συγγενεισ ? :lol::lol::lol::lol::lol:

Νατασούλα [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=wav.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] :ymparty::ymparty::ymparty:

να τα εκατοστήσεις, υγεία, ευτυχία, γέλιο και χαρά στην ζωή σου....όλα τα καλά του σκόσμου να έχεις και να σε χαίροται η όμορφη οικογένειά σου! :x:x

εμένα πάντως αυτό που με ανησυχεί είναι ότι σε κάθε γωνιά ξεπροβάλει και ένας ψυχολόγος, ψυχίατρος, ψυχοθεραπευτής, εργοθεραπευτής, λογοθεραπευτής και τα όμοια :o:o:o:shock::shock::shock:

τι στο καλό γίνεται? :?: τόσοι ψυχικά ασθενείς άνθρωποι υπάρχουν γύρω μας? :?::!:

τόσοι άνθρωποι αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα? :o:o:?

Ευχαριστώ πολύ Αργυρώ :) κι εσύ να χαίρεσαι την οικογένειά σου

Είμαι κάπως σήμερα το 34 δεν μου έκατσε καλά ;)

Άφρο και συγγενείς να μην βγούμε συμπεθέρια σίγουρα :lol::lol::lol:

Αθηνά περαστικά μανούλα και κουράγιο

Είμαι κάπως σήμερα το 34 δεν μου έκατσε καλά ;)

34? :o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock: τόοοοοοοσο μεγάλη είσαι? :o:o:o:o:?:crazy::crazy::crazy::crazy::lol::lol::lol:

εγώ ένα βραδάκι συνειδητοποίησα πόσα κλείνω τον Ιούνη και με έπιασε κατάθλιψη, μέχρι και τα κλάματα έβαλα και ο άντρας μου με παρηγορούσε :lol::lol::lol::lol::?

αχ καλά να είμαστε να μεγαλώνουμε :)

Kαλημέρα!!

natasoula μου, χρόνια πολλά και καλά!!! :D Να ζήσεις, να τα εκατοστήσεις, να σε χαίρονται ο άντρας σου και τα παιδάκια σου!!!! :D:D:D

Αθηνούλα, εύχομαι πολύ πολύ γρήγορα περαστικά!!!

Lala, τέλεια η φωτογραφία!!!

Αφροδιτούλα, από τώρα τα τακτοποίησες; Μια χαρά σε βρίσκω! Την έχεις αποκλείσει την πιθανότητα να κάνεις 3ο παιδάκι;

Άσχετο-σχετικό, μιας και μιλάτε για ηλικίες (χωρίς να θέλω να σας πληγώσω!) :P Θυμήθηκα ότι κάποια αναρωτιόταν ποιά είναι η μικρότερη του τρενακίου, εγώ, η Γωγώ ή η Νατάσα! Για να μη προλάβει καμία να διεκδικήσει την νεότερη θέση :P δηλώνω ότι είμαι εγώ!!! :D:lol:

Κι άλλα ήθελα να πω, αλλά τα ξεχνάω... :oops: Το αλτσχάιμερ χτύπησε και την κλάση μου! :lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...