Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου νο.35...ονειροδρομολογιο

Recommended Posts

αργι εχεις δικιο στην θεση σου και εγω ετσι θα σκευτομουνα ,τα παιδια πιστευω οτι πρεπει να ειναι στην ιδια χωρα και με τουσ δυο γονεις του και ας ειναι χωρισμενοι .

όχι μόνο για αυτό αλλά και επειδή η ζωή είναι καλύτερη εδώ!! :mrgreen:

πάντως αν γύριζα Ελλάδα θα ήθελα να μείνω σε νησί στα νότια ή Ιόνιο, πάντα αυτό ήθελα 8-)

στην περίπτωση της φίλης μου ο άντρας της μάλλον θα βλέπει αραιά το παιδί δεδομένου ότι αυτός είναι εδώ και εκείνοι εκεί, άσε που με τις κινήσεις του η ίδια ζήτησε ασφαλιστικά μέτρα (προ διαζυγίου) και έτσι θα το έβλεπε σε δημόσιο χώρο παρουσίας της μαμάς και μίας κοινωνικής λειτουργού που ορίζει το δικ. για μόνο 2 ώρες!!! :?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

κοριτσια ερωτηση .

τα βαπτιστικα τι τα κανατε ? δεν λεω τα ρουχαλακια αλλα τα λαδοπανα τα μπουκαλακια με το λαδυ και ολλα τα περιφεριακα ...εγω τα εχω μεσα στο κουτι (ακομα και τα τουλια απο την λαμπαδα) αλλα δεν ξερω τι να τα κανω ,να τα κρατησω εκει μαζεμενα η κατι αλλο ?πχ την πετσετα την εχουμε και κανουμε μπανιο .

μαρακι ακουσε τιποτα ο αντρας σου για το αν θα γινει ενιαιο μισθολογιο και στον στρατο ?

γεια σου αφρο....αυτη την συζητηση ειχαμε μολις τωρα με τον αντρα μου....ναι θα μας βαλουν :lol: ας ελπισουμε να μην μας κοψουν....κατι για 01/06 ή 01/07 εμαθαν στην δουλεια

μα το ενιαίο μισθολόγιο είναι το κόλπο για να κόψουν έτσι κ αλλιώς

από κει που πρέπει δεν κόβουν

να ρωτήσω και κάτι άλλο??

στη δουλειά βγάζουμε όλες τις πληρωμές-αποφάσεις-προκυρήξεις κλπ στη διαύγεια

οι βουλευτές δεν θα έπρεπε να τα βγάζουν??

μπήκα σε ένα υπουργείο και δεν είδα πουθενά εκκαθάριση μετακινήσεων

μόνο εγκρίσεις μετακινήσεων

μπήκα σε ένα υπουργείο και δεν είδα πουθενά εκκαθάριση μετακινήσεων

μόνο εγκρίσεις μετακινήσεων

:lol::lol::lol:

την δουλεια του στρατιωτικου κανεις δεν την καταλαβαινει....μια χαρα υπηρεσιες 46 ωρες κανουν....κ λεω 46 γιατι 32 ειναι στην δουλεια κ τις υπολοιπες κοιμουντε σπιτι απο την κουραση :lol: ...κ μια χαρα αργιες ειναι μεσα...κ κυριακες...

5 λεπτα ηρεμιας πρωτου πλακωσουν οι Βαρβαροι...

τι λεγατε;;;

ευτυχως οχι πολλα

Βικακη μου γιατι δεν εισαι καλα;;;;;

Πειναω, νυσταζω, θελω να κανω μπανιο και να να κοιμηθω μεχρι αυριο..γινετε;;;;

Τι κάνετε κορίτσια!!

Σήμερα στο χωριό το έστρωσε! Η μικρή έφτιαχνε μπαλίτσες και τις πέταγε και μετά έκλαιγε γιατί την πάγωνε το χιόνι! :lol::lol::lol: Είχε πολύ πλάκα!

Κατα τα άλλα καλά. Χαλαρώνουμε...

Πώς περνατε;

Έρη μου πώς είσαι;; :x

Αργυρώ καλά που μου το είπες αυτο με το puzzle!! :shock:;;) Απιστευτη η νυφη μου, θα κάνω κράτηση απο τώρα στο MIT (μια και θα πάει και ο γιος μου χαχα). Πλάκα κάνω :lol:

Μάγδα μου υπομονή, μηπως την περιτρυγυρίζει τιποτα, :oops::roll: δεν ξέρω, ο δικός μου απο την στιγμή που ηρθαμε θέλει ολο αγκαλιά αλλά εγώ ξέρω ότι ειναι απο την αλλαγή του σπιτιού κτλπ.. :?

Λαμπρινή που μένεις? Δεν θυμάμαι! :roll:

Βικυ μου τι έπαθες? :?::?:

Αχ Αφρο τι ωραία που πηγατε στην Παναγιώτα! Ακομη στα μάτια μου το έχω το νινάκι σου [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] Παναγιώτα μου! Σ'ευχαριστώ πολύ που ηρθες και σας είδα! :D:D:x

Τι εννοεί ο ποητης ενιαίο μισθολόγιο?? :o:?::?:

Εμεις ειμαστε καλά, το πρωί εκανα pancakes και τα τσακισαν τα αγορια μου..

Τωρα πρέπει να σηκωθώ να κάνω μακαρονάκι κοφτό στον φουρνο με κοτόπουλο, καρότο και σπανάκι.. Κάπως έτσι το σκεφτομαι δηλαδή.. τωρα τι θα βγεί.. θα δείξει..

Σημερα ολη μέρα έκανα δουλειές.

Μαράκι μου σκεφτομουν αυτο που ειπες οτι δεν μπορεις μακρια απο τους δικους σου και οτι για συναισθηματικούς λόγους μένεις εκεί.. Εγώ την είχα πάρει την κρυάδα με τους δικούς μου αφου εφυγα απο κοντα τους πριν 16 χρονια.. Γενικά απο τοτε που εκανα την οικογενεια μου, η αλήθεια ειναι οτι αυτην σκέφτομαι και απο την στιγμή που εχω το παιδι μου και τον αντρα μου ειμαι οκ...

εντάξει... το skype παίρνει φωτιά...

Σισσάκι μου γλυκό, τι κάνεις??? :x:x;);;)

Τωρα εδώ ειναι 2 παρα 10 το μεσημέρι.. :)

Φιλάκια

Ερη μου πολυ χαρηκα που ολα ειναι καλα για σενα

Θα προσαρμοστει το κουκλακι σου..

δενε ιναικαι ευκολο γι'αυτον τετοια αλλαγη..τα παιδια γεννηκα σε αυτη την ηλικια νομιζω προσαρμοζονται πιο ευκκολα

Ελπιζω ο Ο να κοιμησει γρηγορ ατον μικρο και να παω για υπνο..ειμαι πολυ κουρασμενηποναει και η κοιλια μου δεν ξερω γιατι

Εχει εναν ηλιο τρομερό..

Μαρια αυτη η φωτο ειναι το Τορόντο στο κέντρο, δεν εχω πάει ακομη down town... ειναι μεγάλο πρόβλημα να μην έχουμε αυτοκινητο.. Αντε να δωσει να μπορουμε να κουνηθούμε...

Ο μικρός κοιμάται ακομη απο τις 12.30 το μεσημέρι και ειναι 3... να τον ξυπνήσω?

Τι εγινε με τον μπαμπά της Θούλης? Θουλάκι μου περαστικά σας!

Καλησπερα!!

Ερη!!! μια χαρα ειστε εκει!! Αντε βρε λεγε μας τα νεα σου!!! Τωρα που θα μπει η ανοιξη κ θα πατε κ καμια βολτιτσα, να πατε οπωσδηποτε Μοντρεαλ κ Κεμπεκ..οπως σου ειπα, την ανοιξη ανθιζει το Μοντρεαλ!!!

Εγω παντως το εχω το προβλημα που εχει η Μαρια..Δεν μπορω να ειμαι μακρυα απο γονεις κ αδερφη...ιδιως η αδερφη μου...Οταν ειμαι εξω, μιλαμε 2 φορες την ημερα στο τηλεφωνο...μου λειπουν...παρολα αυτα εφυγα και τωρα θα φυγω παλι..δεν εχω καταφερει να κοψω τον ομφαλιο λωρο ακομα!! Η Ελλαδα δεν μου λειπει..ποτε δεν μου ελειπε...ουτε καν οι φιλοι μου, δεν δενομουν με ανθρωπους ιδιαιτερα ετσι κ αλλιως..

Θουλη μου δεν ξερω τι να πω παλι...Ποσο δυσκολο πρεπει να ειναι...αχ πως τις φοβαμαι αυτες τις στιγμες..αλλα δυστυχως ειναι αναποφευκτες..

Μαγδα δεν ξερω αν σε παρηγορει αλλα εγω εχω φωναξει στο Σεμπινι κ εχω νευριασει αρκετες φορες...Και νυχτα εχει τυχει να βαλω φωνη αλλα κ την ημερα οταν με φερνει στα ορια μου...Καποιες φορες απλα δεν αντεχουμε αλλο..Του εχω χτυπησει το χερακι, ιδιως εκεινη τη φορα που ορμησε κ εσπρωξε την τηλεοραση (στη Ροδο ημασταν) κ παραλιγο να του πεσει στο κεφαλι...Οκ δεν μου αρεσει να του φωναζω αλλα δεν τρελαινομαι κ απο τυψεις αν το κανω καμια φορα..Συμβαινουν, μεσα στο προγραμμα ειναι...Μην στεναχωριεσαι, δεν το κανεις κ καθε μερα...

Αργυρουλα!! ωραια καρναβαλακια! Τα ειδα κ στο ΦΒ, θα ξαναμπω να τα δω καλυτερα! Εμεις δεν ντυθηκαμε τιποτα...Παντως κ στη Δανια εχουν καρναβαλι κ μαλιστα πανε τα παιδια κ χτυπανε ενα βαρελι με κατι ξυλα...

Χρυσα τι κανεις???αα εγω να δεις πως τσακωνομαι με τη μανα μου..εε μετα μας περναει...

Μαρια τι εχεις???

Σισσιω στα χιονια??? ποτε επιστρεφετε???

Ιουλια περαστικα!!!

Ναι αλλά εσείς το κάνατε το βήμα

εγώ στη δουλειά είμαι μιλάμε στο τηλ

γυρίζω παίρνω τηλ

ξυπνάμε το απόγευμα ξαναπαίρνω

το βράδυ θα πάρω για καληνύχτα

α και στο ενδιάμεσο μπορεί να πεταχτώ και καμιά βόλτα

εν τω μεταξύ αν φεύγαμε δεν ξέρω πως θα μπορέσουν οι γονείς και η αδερφή μου

να το διαχειριστούν. Δε νομίζω δλδ να μπορούν. Αφήστε που δεν αντέχουν και χωρίς τα κορίτσια...

Και σκέφτομαι,... τι μέλλον να προσφέρουμε εδώ στα παιδιά μας ρε μαμώτο..

Πως θα τα μεγαλώσουμε...που θα πάει η κατάσταση?? :(

Ααα μαρια κ εγω ετσι ειμαι! Οσο ειμαι Ελλαδα θα μιλησουμε στο τηλεφωνο 10 φορες κ σχεδον καθε μερα παω στους γονεις μου...κ εκει βλεπω κ καθε μερα την αδερφη μου η οποια επισης παει καθε μερα σχεδον στους γονεις...αστα..

Την πρωτη φορα που εφυγα ηταν δυσκολο..τωρα το εχουν συνηθισει..εδω κ με την Ουγκαντα τους φανηκε λογικο να παω..ξερουν τι κορη εχουν κανει..ασε που ολο περιεργα μερη ακουνε κ πλεον δεν εντυπωσιαζονται..Οταν ειχε γινει το τσουναμι, εγω ημουν Χιουστον αλλα δεν θυμοντουσαν που ειμαι..κ με εψαχνε η μανα κ η θεια μου μηπως ημουν Σρι λανκα η Ταιλανδη..

Οσο για το μελλον στα παιδια..μαρια μου μη το βλεπεις ετσι..Οκ το εξωτερικο εχει αλλη ποιοτητα ζωης κλπ κλπ..τα εχουμε πει..Αλλα δε νομιζω πως δεν προσφερεις κανενα μελλον στα παιδια σου επειδη μενεις Ελλαδα..Απλα στην Ελλαδα θελει περισσοτερη προσπαθεια, περισσοτερο αγχος ισως για να επιτευχθουν καποια πραγματα κ περισσοτερο αγωνα απο τους γονεις..Μορφωση ομως μπορουν κ εδω να αποκτησουν κ επειτα θα ανοιξουν μονες τους τα φτερα τους να φυγουν αν θελουν σε κατι διαφορετικο...Εσυ θα τους δωσεις τα ψυχικα κυριως εφοδια για να το πετυχουν κ οσα υλικα μπορεις (για μενα η μορφωση ειναι το μεγαλυτερο αγαθο, τα υπολοιπα θα τα βρουν μονες τους)..

Καλησπέρα φραν!! :D

Έλιωσαν τα χιόνια και τώρα έχει παγώσει ο τόπος :? Μπρρρρ!

Επιστρέφουμε το Σαββατο απογευματάκι. Την Κυριακή είναι το μνημόσυνο του μπαμπα μου.

Αλήθεια τι κανονίσατε με τα κορίτσια;

Έδειχνα στη Χαριλίνα βιντακια απο όταν ήταν μιρκούλα και στεναχωρήθηκε... :shock::shock::shock: Μου ζητούσε τον μπαμπά της και έκλαιγε... :o:o:o

Την κατέβασα στο κάτω σπίτι με τον Παν και τη γιαγιά της και δε με εχει αναζητησει... :?

Τί λέτε να την έπιασε; :roll::roll:

Μαρακι όλα μια συνήθεια είναι. ουτε εγώ βέβαια θα αφηνα την μαμα και την αδερφη μου μόνες, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα. :(

Σήμερα η Ιωάννα γύρισε από το σχολείο και μου έλεγε

ότι οι Τούρκοι ήθελαν την Ελλάδα μας και εμείς πολεμήσαμε και την πήραμε

και μιλούσαμε για το τι συνέβη τότε...

και σκέφτομαι.... αρε Ιωάννα άλλα μαθαίνεις και άλλα θα καταλάβεις τελικά μεγαλώνοντας...

τότε κάποιοι έδωσαν τη ζωη τους για τη χώρα και σήμερα εμείς δίνουμε έτσι τα κλείδια μας σε όσους

μας λιγουρεύονται...

Και όταν με ρωτήσεις τι θα σου πω?? ότι ο κόσμος τότε δεν αντέδρασε..και θα μου πει ποιος ήταν ο κόσμος μαμά?? εσύ δεν ήσουν?? ααχ

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...