Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου νο.35...ονειροδρομολογιο

Recommended Posts

Επισης θελω να πω οτι η συμπεριφορα μας και οι προσδοκιες μας πρεπει να συμβαδιζουν με την ηλικια του παιδιου . Αλλο ενα μωρο , αλλο ενα νηπιο και αλλο ενα παιδακι που κοντευει τα 3 ! !!!!

Σαφώς, αυτό υποστήριξα αλλά......

Νατάσα περαστικά στο συναχόσπιτο :x

Χρύσα πολύ γλυκός ο σύζυγος, εμένα θα μου άρεσε η κίνηση!!! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Χρύσαααααααα χρόνια πολλά!!!!!!!!Να τα εκατοστήσετε!!!!!!Παντα ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι... :D:D:D:D:D Ρε συ εγώ δεν την είχα μάθει από μικρή, αλλά τώρα της λέω μάζεψέ τα, αλλά τίποτα...Άντε να μαζέψει 2 παιχνιδάκια και τα υπόλοιπα τα αφήνει.... :?:?:?:? Και τώρα με την κοιλιά δεν μπορώ να σκύβω ρε... :(:(:(:( Και είναι ενα εκατομμύριο σκατένια... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Βένι τι έγινε ρε;;;;;; :?:?:?:? Ποια και τι σου είπε στο φεις;;;;Γραφ'τη στα @@#@$#% σου..... :evil::evil::evil::evil::evil: Όλοι έχουν άποψη για όλα... :evil::evil::evil: Άντε πια....

Νατασούλα αντε μια χαρά..Το καλοκαίρι θα είναι αστέρι η Έλενααααααααα...Θα κοιμάται ωρες ατελείωτες στο δωμάτιο της... :lol::lol::lol::lol:

Ρε κορίτσια κι εγώ που την είχα με πρόγραμμα και ήταν ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ στον ύπνο, από νεογέννητο κοιμόταν 12 ωρα, τι καταλαβαίνω τώρα;;;;;; :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Μου "χάλασε"..Ξυπνάει και θέλει να κοιμηθεί μαζί μου... :shock::shock::shock::shock:

Πάντως να σας πω την αλήθεια μέχρι πέρυσι στις 9.30 ήταν στο κρεβάτι της βρέξει χιονίσει...Το καλοκαίρι της το τράβηξα μέχρι τις 10.30....Και από τότε που μετακομίσαμε έλεγα να κοιμάται και λίιιιιγο πιο αργά...Μέχρι που τον προηγούμενο μήνα πριν τις 12 δεν έκλεινε μάτι.... :evil::evil::evil::evil: Τώρα την ξαναγύρισα στις 10.30-10.45...

Πάντως τις ώρες του ύπνου τις φτιάχνει κάθε οικογένεια ανάλογα με το πρόγραμμά της... ;););)

Α, ούτε η Ιω ξέρει να ντύνεται και να ξεντύνεται..Μόνο τις κάλτσες βγάζει... :?:?:?

Βικάκι κοκα κολα στο 2χρονο;;;;; :shock::shock::shock::shock::shock::o:o:o Κοιτα όσο για το θηλασμό, σας γυναίκα που δε θήλασε το παιδί της παρά μόνο 50 μέρες, θα σου πω ότι και μενα μου φαίνεται υπερβολικό να θηλάζει ένα νήπιο... :?:?:?:?:? Δε μου κάθεται καλά στο μάτι.... :oops::oops::oops::oops: Αλλά δεν το κατακρίνω...Μπορεί τώρα που θα θηλάσω τη 2η να γίνω κι εγώ έτσι.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Εδώ σκέφτομαι να θηλάσω και την Ιω... :lol::lol::lol::lol:

Μαράααααακι δε γράφεις πολλά ρε τον τελευταίο καιρό...Γιατί;;;;;; :?:?:? Τι έχεις;;;;; :roll::roll::roll:

επίσης Γωγώ νομίζω ότι δεν είναι και καλή κίνηση να θηλάσεις την Ιω πάλι! είναι πισωγύρισμα, μπέρδεμα...δεν ξέρω απλά δεν μου φαίνεται καλό, η περίοδος θηλασμού της έχει τελειώσει πάει.... ;)

Χρύσα να ζήσετε ευτυχισμένοι, αγαπημένοι και για όλα τα χρόνια μαζί :x , με υγεία και πολλά παιδιά!!! :roll::x

Γυρίζοντας από την βόλτα μας με το αυτοκίνητο η Ρέα ήταν έτοιμη για ύπνο, οπότε της λέω:" θέλεις να πάμε για καφέ ή στο σπίτι?" και μου λέει "για καφέ" :lol::lol::lol::lol::lol: ...αμέσως γαρίδα το μάτι της!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: .......ήρθαμε σπίτι, έφαγε την μπανάνα της και κοιμάται!!! :x

χρυσα ξεχασα...αψογος ο συζηξ!

ειναι και η γιορτη της γυναικας....σε κανιε να νοιωθεις ξεχωριστη!

ωραι μερα διαλεξατε για γαμο....!

Η Μ-Ι απο το πρωι εχει θηλασει...εχει πιει 3χ250μλ φρεσκο γαλα....ενα μπολ κον φλεικς...1 τοστ...1 μηλο...1/2 πορτοκαλι...1 μανταρινι....και τωρα μου ζητησε να φαει πιλαφι....(σημ. ξυπνησε στις 10:30)

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Γωγω ειναι μολις 3ων!

αααχ Γωγώ μου γάτα με πέταλα είσαι...

μ'έπιασες ;)

Καλά είμαι τώρα μωρέ απλώς μερικές φορές σας διαβάζω και δεν έχω και

πολλά να πω γι'αυτό και δε γράφω

Σας διαβάζω όμως :D

εγώ θα έλεγα όχι να θηλάσεις την Ιωάννα

απλώς αν θελήσει δωστης με το ποτήρι να πιει αν θέλει να δοκιμάσει

Η Μ-Ι απο το πρωι εχει θηλασει...εχει πιει 3χ250μλ φρεσκο γαλα....ενα μπολ κον φλεικς...1 τοστ...1 μηλο...1/2 πορτοκαλι...1 μανταρινι....και τωρα μου ζητησε να φαει πιλαφι....(σημ. ξυπνησε στις 10:30)

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:!

:o:o:o:o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock:

πού το βάζει? :?::?::?

Μαράκι :x

Μαράκι θέλω μέρες να σε ρωτήσω, αλλά συνέχεια το ξεχνάω με τις άλλες γλωσσοκοπάνες εδώ μέσα... :?:?:? Ελπίζω σύντομα να επιστρέψεις δριμύτερη... ;);););)

Για το γάλα, αν είναι να μην τη θηλάσω, δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να της δω να δοκιμάσει.... :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Αρτζι λες να είναι πισωγύρισμα ε;;;;; :roll::roll::roll::roll:

Βίκυ πλάκα κάνεις..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Μόλις 3!!!!!!Λες και μου είπες τριών μηνών μωρή... :lol::lol::lol::lol: Ασε που με τέτοια γλωσσα που έχει και τόσο ψηλή που είναι φαίνεται για 5.... :lol::lol::lol::lol:

γεια σας κοριτσια!!!!

ρεσυ συμπεθερα σε 2 βδομαδες μπαινεις στο μηνα σου??? καλε πως περασε ετσι ο καιρος???

πω πω πω!!!

επισης ειναι πισωγυρισμα να θηλασεις κ την νυφη μου, αν θελει να της βγαλεις λιγο σε ενα ποτηρι!

βενετια μου τι κανετε?? για ποιο θεμα λετε καλε??? ποιος σε πειραξε??????

τι εγινε παλι, ελειψα κ εχασα παλι τα καλα?? :lol::lol:

νατασαλαβι ξαναειδες αιμα? τι γινεται με τις μικρουλες?

νατασουλα θα την αποθηλασεις κιολας το καλοκαιρι, τι λες?

θελω να σε παρω τηλ να σε πω!

για τον υπνο που λετε συμφωνω μεν οτι ειναι οπως το μαθεις το παιδι αλλα παντα μα παντα υπαρχουν κ εξαιρεσεις, ετσι για να επιβεβαιωνουν τον κανονα!

επισης παναγιωτα μην το λες καλε μαμοθρεφτο το παιδι!!!!

εμενα μονο ξεντυνεται κ βαζει τα μισα παπουτσια!! :lol::lol:

α ρε βικυ... με κατι τετοια που γραφεις τρελαινομαι κ εγω!! :evil::evil:

χρυσα να ζησετε ν αευτυχισετε!! με το καλο κ το δευτερο αγορακι σας!!

μαριαιωαννα τι κανεις καλη μου? πολυ λακωνικη εισαι τωρα τελευταια!

εκσταση τι κανετε κοριτσακι μου????

πω πω με αυτο το κωλοκρυο εχουν ξαναφουντωσει τα εκζεματα μου :(:(:(:(:( ουαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα κ με φαγουριζουν κ πονανεεεεεεεεε γκρρρ!

αμαν ποτε θα φυγουν πια, πανω απο εναμιση χρονο τα εχω!!

επισης για τα παιχνιδια που λετε εγω καθε βραδυ καθομαι με τον μικρο κ τα μαζευουμε μαζι. υπαρχουν κ φορες που τα μαζευει μονος του αλλα επειδη ειναι πολλα τον βοηθαω κ εγω.

το καλο ειναι οτι σε αυτο το σπιτι δεν τον αφηνω να τα βγαλει εξω απο το δωματιο του κ ετσι ο χαμος περιοριζεται τουλαχιστον μονο μεσα στο δωματιο του!

ΓΩΓΩ egv pali θα σου ελεγα να την αφησεις να δοκιμασει αν το ζητησει και αναλλογα α πραξεις....!

μπορει να ζητησει να θηλασει ξανα ..αν θυμαται οπου παλι δεν ειναι κακο

η να παρει το ρολο της μεγαλης και να θελει αλλα να κανει που δεν ακνει το μωρο!

Μονη της θα επιλεξει ..μπορει να της αρεσει να δοκιμασει στο ποτηρι...μπορει και οχι!

πισωγυρισμα δεν ειναι μονο να θηλασει αλλα και αλλα πολλα!

αλλωστε νομιζω δεν εχετε τελειωσει με πιπιλες πανες κλπ

και ναι ειναι μονο 3ων!!!!!!!!!!!!!!!

ειναι το μωρο μου!

Α μωρή τρελή Βίκυ.... :lol::lol::lol::lol: Και 30 να φτάσουν οι κόρες μας και να γίνουν μαμάδες, πάλι τα μωρά μας θα είναι..... :x:x:x:x:x:x:x:x:x

Αχ, την πιπίλα ήθελα να την κόψουμε πριν έρθει το νινί, αλλά με τα θέματα που έχει τώρα με τον ύπνο δύσκολο..... :?:?:? Κακάκια κάνουμε στη λεκάνη, αλλά τσίσα στην πάνα..Το καλοκαίρι ελπίζω να την κόψουμε.... ;);););)

Εγώ φαντάζομαι ότι θα θέλει..Γι'αυτό έλεγα και να θηλάσω...Αφού τώρα έρχεται, μου κατεβάζει το φανελάκι μου λέει "μαμά πιω γάλα" και μου ρουφάει το βυζί... :oops::oops::oops:

Συμπεθερούλααααα μου φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :x:x:x:x

[smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif]

Διάβαζα 40 ώρες, έγραφα άλλες τόσες και πάνω που πήγαινα να ποστάρω, ξαναγύρισε μόνο του στο τρενάκι και χάθηκαν όλα!!!!!!!!!!!! :evil::evil::evil:

Σας φιλώ όλες γλυκά, αδυνατώ να τα επαναλάβω, αλλά θα επανέλθω αργότερα!!! :-*

γεια σας..κ αντιο σας που εγραφε κ η Νατασα..

ειμαι χειροτερα!!!το συναχι μου εγινε βηχας με εναν τοσο ερεθισμενο λαιμο,λες κ εκατσε σκονη απο κιμωλιες..στην ταξη κοντεψα να πνιγω,δασκρυσαν ματια,ετρεχε μυτη,βηχας τρελος,ενα τεταρτο εκανα να συνελθω,βγηκα εξω φυσικα!!

οποτε..δεν ξαναλεω τιποτα για καφε,αν πρωτα δεν κατοχυρωσω οτι ειμαστε ολοι υγιεις..θεσσαλονικιες θα σας τηλ. το απογευμα να τα πουμε,αισθανομαι ασχημα να κανονιζουμε κ να ξεκανονιζουμε μεσω μαμμυ ολο!!

Χρυσα..προφανως ουτε σε εσενα θα μπορεσω να ερθω..αι στο καλο πια..κ ειμαι κ σιγουρη πως μολις γινω εγω καλα,θα αρχισει ο γιωργος..

Αναστασιααααααααααααααααααααααα!!εχθες που ξυπνησα 5 τον γιωργο,κοιμηθηκε βραδυ 11 παρα τεταρτο!!προοδος φιλεναδα,προοδος!!

σημερα λεω να τον ξυπνησω 4:30!α!κ δεν ξυπνησε καθολου το βραδυ!6 το πρωι μονο για να θηλασει κ οριστικα 8 παρα τεταρτο!μια χαρα!αν ημουν κ καλα..

πες για αννυ!πώς πηγε εχθες;

τελικα δεν κλεισαμε σημερα,παρολο που τα καναλια πο το πρωι ελεγαν κλειστα τα σχολεια στον Λαγκαδα!μια χαρα ηταν,κ ο δρομος χωρις χιονια κ ηλιος!!

Λενα μου ελειψες..ωστε τσι στην ξανθη ο αναστασης ε!αχ το κουκλι μου!ηθελε μωρε να παρει μερος στην παρελαση κ αυτος!τοση προβα εκανε στον παιδοτοπο με το τρενακι!!

Γωγω,εξαρταται τί θελεις..εγω θα προσπαθουσα να μην θηλασω κ το μεγαλυτερο παιδακι,αφοσον ειχε αποθηλασει..ισως εδινα λιγο στο ποτηρι..κ παλι δεν ξερω..αν επεμενε πολυ..προσωπικα ομως νομιζω πως δε θα μπορουσα να διαχειριστω το tandeming!

Γιωτα μου εσυ!ναι εφτασα 1000 κ δε θα το παρατηρουσα αν δε το εβλεπες εσυ!!!

τί λεει η χιος;κρυοοοοοοοο;;;!!τα φιλια μου στην κουκλιτσα σου!

Απο σημερα ως την πεμπτη εχει στα καρφου 40% στις libero!!εστειλα τον χ. να κατεβασει τα ραφια!!!για να δουμε..θα βρει τίποτα;;!!

παω να μαζεψω πλυντηριο,σας φιλω ολες!!

Ιουλια σε τιποτα και για μας καλεεεε!!!!!

Περαστηκα ρεεεεεε..αμαν βρε πουλακι μου πως τα καταφερες ετσι

εγω φτερνιζομαι εδω και σχεδων 1 μηνα..

και σε νιοθω!!!

Επισης χτες μαλωσα μα τη μαμα μου...

αλλα ενταξη περναει κλημακτηριο και παρεξηγειτε με το καθετι..

εγω φταιω που θελλω να περναω γιορτες μαζι τους

Εγω κοριτσια , δεν λεω ποτέ γιατι δεν ξερεις πως τα φερνει η ζωή , αλλα δεν θελω με τιποτα να γυρισω Ελλαδα . Βεβαια δεν ταιριάζει σε ολους η ζωή στο εξωτερικό και αυτο που λεω εγω "ποιοτητα ζωής" μπορει για καποιον αλλον να μην ειναι .

και εγώ έτσι λέω :? ....για να πηγαίνω διακοπές είναι ωραία, αλλά, με αφορμή το θέμα της φίλης μου που γύρισε πίσω λόγω διαζυγίου, σκέφτηκα τον εαυτό μου αν μου συνέβαινε κάτι παρόμοιο και δεν μου άρεσε η ιδέα του γυρισμού!!! :? σε κάθε περίπτωση θα έμενα εδώ!!!

Γεια σας...

Είμαι κομμάτια...Δεν ξέρω τι περνάει η Μαρκέλλα τις τελευταίες μέρες αλλά με έχει κουράσει πάρα πολύ. Όλη την ημέρα θέλει αγκαλιά! Είναι συνέχεια στα πόδια μου και με παρακαλάει κλαψουρίζοντας. Να σημειώσω ότι από τότε που περπάτησε -στους 11 μήνες- την κυνηγούσα για να την πάρω μια αγκαλιά και δε μου καθόταν. Τώρα τι???? :? Και μπουτ - μπουτ (στήθος) συνέχεια! Μα συνέχεια σας λέω!

Το χτεσινό βράδυ ήταν δραματικό. Μέχρι να πάω κι εγώ για ύπνο είχε ήδη ξυπνήσει 3 φορές (σε διάστημα 2 ωρών :shock: ) και μετά ξύπνησε μια και καλή στη 1 και δεν ξανακοιμόταν. Ήθελε μόνο να πιπιλάει, να με τσιμπάει και να με κλοτσάει...

Έκανα όλα όσα κρατιόμουνα τόσο καιρό να μην κάνω - της φώναξα, τη σήκωσα και την πήγα στο σαλόνι, της χτύπησα το χέρι που με τσιμπούσε :oops::oops::oops: Μου ερχόταν να ουρλιάξω από τα νεύρα. Με τα πολλά ξανακοιμηθήκαμε στις 3.30 και από τις 5 και μετά πάλι τα ίδια.

Τι στα κομμάτια έχει πάθει? Δε μπορώ άλλο :cry:

Χρύσα κι εμένα η μαμά μου έχει παραγίνει ευαίσθητη και παρεξηγείται πολύ εύκολα. Εμείς μαλώνουμε σχεδόν κάθε φορά που κατεβαίνω Ελλάδα. Δεν είναι να μένουμε μαζί περισσότερο από εβδομάδα. Γιαυτό...μακρυά κι αγαπημένες...

Ιουλία περαστικά!

Σόρυ που δε σχολιάζω τίποτα αλλά με έχει ρίξει πολύ η φάση με την κόρη μου. Νιώθω ότι δεν τα βγάζω πέρα μαζί της...δεν έχω την υπομονή που χρειάζεται...

Τη νύχτα ειδικά μόνο γλυκούλα δεν την έλεγες. Είχε μεταμορφωθεί σε τερατάκι :evil:

Τώρα σε τι είχα μεταμορφωθεί εγώ....δε θέλω να το σκέφτομαι :?

Τι όμορφα τα παιδάκια σου! Εδώ δε γιορτάζουν το καρναβάλι καθόλου...

μαγδα μια δυσκολη φαση ειναι θα περασει ...εχω περασει πολλεσ τετοιες .

αρχισα να σας διαβαζω εδω και 2 ωρεσ και τωρα τελιωσα .

πηγα σημερα για καφε στην παναγιωτα και παιξανε τα μικρα .ο μανωλης αγαπαει πολυ τον φωτακι ,τον χαιδευε συνεχεια !!!με τον νικολα παιξανε καλα 2 ωρες και μετα αρχισαν να διεκδικουν ενα αεροπλανακι με αποτελεσμα να κλαινε και να χτυπιουνται στο πατωμα (οχι μεταξυ τους)και ο μανωλης να τον λεει κακο . :lol::lol::lol:

παντωσ ηρθαμε σπιτι και τον ρωτησε ο κωστασ πως επαιξε με τον νικολα και αρχισε και τον εψαχνε .

κανει πολυ κρυο και χιονιζει .στην παναγιωτα χιονιζε κανονικα !!!

αργι εχεις δικιο στην θεση σου και εγω ετσι θα σκευτομουνα ,τα παιδια πιστευω οτι πρεπει να ειναι στην ιδια χωρα και με τουσ δυο γονεις του και ας ειναι χωρισμενοι .

Γεια σας!!!!

Τι μου κανετε;;;;

Αφρο τρωω τα κουλουρακια η γουρουνα!!!! :D:D:D Αχ ωραια ηταν σημερα!!!

Εδω τωρα το εχει στρωσει κανονικα.Ο Γ. πανηγυριζει γιατι αυριο μου λεει οτι δεν θα παει σχολείο.

Παω να σας διαβασω.Φιλακια.

α ΓΙΩΤΑ ήθελα να σου απαντήσω αλλά με αυτά και με κείνα ξεχάστηκα :roll::roll:

και ο δικός μου άντρας Γιώργος λέγεται :lol::lol::lol::lol: (ένα από τα ονόματά του δλδ)

τελικά πολλοί Γιώργηδες μαζεύτηκαν σε ένα τρενάκι!!!! :roll::roll::roll::roll:

Και ο δικος μου Γιώργος ειναι!!!

Ο Γιωργος ειναι πονηρός.... :lol::lol::lol:

Θουλιτσα μου τι κάνεις ρε;;Ο μπέμπης σου πώς είναι;;;

Η Χρυσα που ειναι καλέ;;;;

Αχ την εντοπισα τη Χρυσα. :mrgreen::mrgreen:

Αφρο προμηθευτηκατε ξηρα τροφη βρε;;;Το στρωνει παντου απόψε.

Σας διαβασα όλες.Ξυπνησε ομως ο Νικόλας.Ελπιζω να μπω το βραδακι.

Ιφι χαρηκα που διαβασα τα νεα σας.Ειχες χαθει βρε.

Ερη μπραβο που σας αρεσει εκει.

Γωγω νομιζω οτι πρεπει να αρχισεις να φτιαχνεις τα πραγματακια σιγα σιγα.

Μαγδα οντως πολυ χαλια βραδυ ειχατε. :|:| Εγω αναγκαστηκα να αποθηλασω γυρω στον 9ο γιατι μου τα εκανε αυτα. :oops::oops: Ελπιζω ο Φωτακης να μην κανει τα ιδια και να τον θηλασω οσο γουσταρει.

Παω να παιξω με το γιαβρι μου το οποιο δε μαζευει τα παιχνίδια του ΠΟΤΕ.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...