Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου νο.35...ονειροδρομολογιο

Recommended Posts

Καλημέρα σας,

εμείς έχουμε έναν πολύ ωραίο ηλιάκο, λίγο κρύο 2 βαθμοί μόνο αλλά θα φτάσει τους 13!!!! :ymparty: \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ , σήμερα ο Λουκάς έχει ξανά αποκριάτικο πάρτυ στο σχολείο, σήμερα έρχονται ο βασιλιάς και η βασίλισσα του καρναβαλιού!!!! :ymparty::ymparty: [smilie=icon_joker.gif] :D:D

εμείς χθες στην παρέλαση μαζέψαμε μία μεγάλη τσάντα ζαχαρώδη, σοκολάτες κ.λπ μέχρι και χαρτομάντηλα πετούσαν και παιχνίδια και σεκτ και ποπ κορν!!!! :roll::roll::roll::roll:

τα παιδιά το καταχάρηκαν και η μικρή στον γυρισμό με το που ξεκίνησε το αυτοκίνητο τσουπ στην αγκαλιά του Μορφέα!!!! :lol::roll::roll::roll:

Σήμερα έρχονται τα κρεββατάκια μας!!! :D

Θούλη μου μόνο θετικές σκέψεις να κάνεις, όσο δύσκολη και να είναι η κατάσταση, έτσι βοηθάς και τον εαυτό σου αλλά και τον μπαμπά σου! :x:x

ΛαΛα πόσο χρονών είναι η Χριστιάννα σου? έβγαλες και το τικεράκι......!:?:?

Συμπεθέρα Βίκυ :lol::lol::lol: γελάω με το σκηνικό του τραπεζιού!!!! :lol::lol:

Συμπεθέρα Έρη τι καλά που σας αρέσει εκεί, ο άντρας φαντάζομαι χαρά όταν σας είδε!....δώσελίγο χρόνο στον γαμπρούλη μέχρι να συνηθίσει, αν και τα παιδιά συνηθίζουν πιο εύκολα, ίσως νομίζει ότι ήρθατε για διακοπές!!!........διακοπές διαρκείας!!!! :roll::roll::roll::roll:

μόλις δει τα πράγματά σας θα νιώσει πιο άνετα, πολλά φιλάκια :x:x:x:x:x:x:x:x:x και πολλά @};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα!!

Είμαι στη δουλειά!!

Μππππρρρρ κρύο έχει...

Συμπατριώτισσα Καλημέρα :x

τόσο κρύο έχει? :shock:

α ΓΙΩΤΑ ήθελα να σου απαντήσω αλλά με αυτά και με κείνα ξεχάστηκα :roll::roll:

και ο δικός μου άντρας Γιώργος λέγεται :lol::lol::lol::lol: (ένα από τα ονόματά του δλδ)

τελικά πολλοί Γιώργηδες μαζεύτηκαν σε ένα τρενάκι!!!! :roll::roll::roll::roll:

Καλημερα ξανα...

΅γω ακομα 15 σελ να διαβασω!!!

σηγα μη θυμαμαι τιποτα μετα να σχολιασω!!

Καλημερα Λαλα μου...εδω ειμαι που να ειμαι..στη δουλεια..

μολις συνειδητοποιησαμε οτι μας διερηξαν..θα ερθει η αστηνονια σε λιγο

Το Σκ βαφαμε καλουτσικο εγινε..ο μικρος ηταβν στη μαμα μου γιατι εγω μαζευα χαρτια βιβλια και ρουχα...

βεβεια φαινετε στις γωνιες ειδικα εχει ορισμενες διχρωμιες αλλα ΟΚ.

Χτες στισαμε και τα επιπλα...

μεσα στην ευδομαδα θα ερθουν και τα αυτοκολλητα η κορτιν ακαι το φωτιστικο και ο μικρος μετακομιζει...

να δω πως θα το παρει το ολο θεμα.

Ολες τις δουλιες τις εκανε ο Οδυσσεας..επλυνε σκουπισε τα επιπλα τα παντα..

αλλα παιδια ημο0υν χαλια με αναγουλες κλπ..

ευτυχως δεν βρωμαει καθολου το χρωμα

Επανερχομαι

α ΓΙΩΤΑ ήθελα να σου απαντήσω αλλά με αυτά και με κείνα ξεχάστηκα :roll::roll:

και ο δικός μου άντρας Γιώργος λέγεται :lol::lol::lol::lol: (ένα από τα ονόματά του δλδ)

τελικά πολλοί Γιώργηδες μαζεύτηκαν σε ένα τρενάκι!!!! :roll::roll::roll::roll:

έχει και στο γραφείο κρύο τόσες μέρες κλειστή η θέρμανση

λοιπόν πέρα από τα ονόματα τι άλλο σκεφτόμουν

να σας πω??

Αναστασι για τον πως καταφερα τον φοφο θα σου πω απο κοντα...αλλα μου πηρε καιρο..και φυσικα δεν ηταν χωρις κλαψουρισματα..αλλα με πολλε ςπολλες αγκαλιτσες και χαδια.

Επισης ΑΦρο και εμενα οταν βλεπει το βιβλιο λεει μποκολο μποκολο ...και χτες εφαγε και ενα ολοκληρο πορτοκαλι...ζηλεψε τον μπαμπα του

καλημερα!

κρυωνω!!!!!!!!!!!!!!!

ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκα καλα με τον αερα!

τελικα η αδελφη μου ειναι γαιδουρα....ολη νυχτα στο μπαλκονι της ο αερας μετακομιζε την παπουτσοθηκη της....πανω απο το κεφαλι μας και αυτη χαμπαρι!

αφου την πηρα τηλ την μαζεψε....7 ζευγαρια παπουτσια δενε χουν ταιρι....χιχιιχ!

εκανα παπ...νο σεχ σημερα!

εγω θα εμενα ανετα επαρχια και εξωτερικο!

αλλα και τα 2 δυσκολα!

αν ο Π. εβρισκε δουλεια επαρχια θα την ειχα κανει....!

δεν θελω αλλο Ελλαδα....!

δεν μου προσφερει τιποτα....!

ολο το σοι του πεθερου μου ειναι εξωτερικο.....!

εφυγαν το 74 απο την κυπρο και δεν γυρισαν....οσοι γυρισαν τα τελευται 3 χρονια τα παιδια τους εχουν φυγει και αυτα....Αυστραλια, Αγγλια, Γερμανια, Αμερικη

φυσικα κανενς δεν θελει να γυρισει πισω...ουτε Ελλαδα αλλα ουτε Κυπρο που ακομα ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα!

Καλησπερα Βικακηηηηηη!!!

Εγω δεν θα ηθελα να φυγω απο την Ελλαδα...θα ηθελα ομως παααρα πολυ να διορθωθουν τα πραγματα εδω....

Αλλα πιστευω οτι εμεις οι ΅Ελληνες κατα βαθος δε θελουμε να διορθωσουμε τα πραγματα..

δεν εξειγητε αλλιως....

Επισης Αναστασι ο δικςο μου τροπος μοιαζει αρκετα με τον Τροπο της Νατασας..

Καπως ετσι κοψαμε το πιπιλισμα..και στη συνεχεια αρχησε να κοιμαται μονος του

Βενη ναι ειναι γεγονος αυτο

Και εγω με τον Χριστοφορο το ιδιο κανω, του μιλαω σαν να ειναι μεγαλο παιδακι και οχι μωρο..και τοτε καταλαβαινει καλυτερα.

Επισης εχει βελτιωθει στο θεμα φαη!!!

γι αυτο θελω να φυγω!

σαν λαος ειμασταν μονο πως θα ¨κλεψουμε ¨' το κρατος...

τωρα λεμε οτι μας κλεβει το κρατος??????????????????????

μαλλον επειδη δεν μπορουμε να το κανουμε εμεις.../

ακομα και τωρα που ειμαστε οπως λενε οτι ειμαστε....

δεν κανουμε τιποτα να βοηθησουμε!

νευριαζω οταν βλεπω να ψωνιζουν απο κινεζικα μαγαζια....και οκ το κανεις....ζητα αποδειξη!

οταν ιδικτητες μαγαζιων και σπιτιων δεν ριχνουν τα ενοικια...

οταν ξερεις για ακραια κερικα φαινομενα και ξεκινας εγγυος/ηλικιομενοι/ με παιδια για κουλουμα και φυσικα χωρις αλυσιδες....εγκλοβιζεσαι στην εθνικη....εεεε μετα δεν υπαρχει κρατος να σε απεγκλοβισει...?

αλλα ετσι ειμαστε!

ουφ συγχιστηκα!

Ιφιγένεια χαρηκα που σε "ειδα" μετα απο καιρο !

Κι εγώ Λαμπρινή, να΄σαι καλά! Η Χριστιάννα? Τι κάνει το γιαβρί???

Καλή μέρα κόρες!!!

Πωπω κρύο, αέρας, μπρρρρρρρρρ!!! Σπίτι σήμερα, έχω ρεπό! Αύριο στα ίδια σκ...!

Καλέ φιλενάδα Μαρία, πόσα ονόματα έχει ο άντρας σου? Μαφιόζος είναι? :P Πάντως το Γιώργος είναι το αγαπημένο μου όνομα και αν κάνω αγόρι (ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ?) Γιώργιο θα το πω!

Χρύσα που σας διέρρηξαν? Στη δουλειά? :o

Βίκυ συμφωνώ μαζί σου!

Αφροδίτη άκουγα στο youtube τραγουδάκια από τους 30... Ρε συ είναι πολύ καλοί!!!!! Κανα δυο ήξερα, τώρα μου φαίνεται κόλλησα!

Για να μπω στο πνεύμα, μάλλον πρέπει να κάτσω να διαβάσω πόσες σελίδες, και............ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ! Περιμένω να στεγνώσει καλά το μαλλί και βουρ για σούπερ μάρκετ! Θα κάνω λεμονόπιτα! Σρλουπ!!!

Αργι... :D

Βικακη αυτο...ολα τα περιμενουμε απο το κρατος...χωρις να σκεφτομαστε οτι στην ουσια το κρατος ειμαστε εμεις!!!

Ειναι πολλα τα κακως κειμενα...και παντα πιστευω πως εμεις φταιμε..

δεν εξηγειτε αλλιως..

γιατι παμα και ψυφιζουμε τα παιδια τον ηδη πολιτικων...τι αξιολογο εχουν κανει και πρεπει αν βγουν βουλευτες;;;;...

και γιατι παλη παμε και ψιφιζουμε τα ιδια προσπωπα..

εμεις φταιμε ...γιατι του ςφινουμε να τα κανουν..

εαν μια - δυο φορες...καναμε μεγαλο σαματα για τα κλεμενα και οχι σαματα γιατι δε μας δινουν επιδοτησεις να τεμπελιαζουμε στα καφενεια ..αμα απαιτουσαμε σαν λαος και σαν πραγματικα αφεντικα του τοπου να εφαρμοστουν οι νομοι και εαν εμεις πρωτοι και καλυτεροι τους εφαρμοζαμε χωρις να κοιταμε να τους παρακαμψουμε πιστευω πως καπως θα προκοβαμε..

τεσπα...

Αχ φαη...

χτες ο Μικρος εφαγε του σκασμου..

σε καποαι στιγμη καθετε ο Ο να φαει πορτοκαλη..ζηλεψε και εφαγε σχεδων ενα ολοκληρο πορτοκαλη μονος του..

και μετα απο 10 λεπτα λεει ο καλος μου...δεν ειναι ωρα να φαει το γιαουρτι του;;;;;

ποιο γιαουρτι ρε παιδια..εφαγε ενα ολοκληρο πορτοκαλη και σε λιγοτερο απο μια ωρα θα επινε γαλα

Ιφη μουυυυ

που χαθηκες καλεεεε;;;;

φιλακαι στο Μαρακι!!

ναι στη δουλεια..

πηραν 1 τηλεωραση απο το γαρφειο συνεδριασεων , 2 αποκωδικοποιτες δοριφορορικους και 2 λαπτοπ...

ευτυχως δεν ηξεραν που ειναι τα λεφτα του ταμειου...αλλιως κλαφτε τα

αστηνομια- ασχετο- ακομα δεν εχει ερθει

Ιφι λεμονόπιτα? μμμμμμ μου αρέσει =p~=p~ στείλε κανένα κομμάτι και από δω!!! :D

Χρύσα φοφώ μου έλεγε η κοπελάρα μου και εννοούσε ευχαριστώ!!!! :D

σας χαιρετώ, πάω τράπεζα να πληρώσω λογαριασμούς των γιατρών σύνολο 890ευρώ!!! :o και μετά να πάρω σεντονάκια για τα παιδιά, να τα πλύνω, βάλω στεγνωτήριο :D

Καλημέραααααααααααααααααα....Ήρθαν το πρωί μας έβαλαν πετρέλαιο..Τελείωσε το Σάββατο και κανείς δεν ερχόταν αυθημερόν να μας το γεμίσει... :?:?:?:?:? Χθες ήμασταν με τζάκι και στις κρεβατοκάμαρες με air condition...Η Ιωάννα κοιμάται μόνη της χωρίς δυσκολία, αλλά χθες τη νύχτα πήγα και την πήρα από μόνη μου γιατί η δική μας κρεβατοκάμαρα ήταν πιο ζεστή... :?:?:?

Επίσης, όπως καταλαβαίνετε δε βάψαμε κανένα από τα δυο παιδικά... :roll::roll::roll::roll::roll:

Θέλω να γκρινιάξω και λίγο.....ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ;;;;;;;;;; :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.... :evil::evil::evil::evil: ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΑ ΔΙΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΕΙ..... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: ΠΩΣ ΘΑ ΤΗ ΜΑΘΩ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ;;;;;;;;;;;;; :roll::roll::roll::roll: ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦ!!!!!!!!!!!!!!

Ιφι ναι κοντεύω ρε.....Κοριτσάκι πάλι!!!!!!!!! :D:D:D Άντε κι εσύ με το γιο!!!!!

Θουλάκι μου ευτυχώς που έχεις τα αγοράκια σου και παίρνεις δύναμη....Όσο για τον μπαμπάκα σου, ακόμα κι αν συμβεί το χειρότερο, δε θα το συνειδητοποιήσεις.... :(:(:(:(:( Εγώ μετά από σχεδόν 10 μήνες δεν μπορώ να το πιστέψω...Και συνέχεια σκέφτομαι γιατί να μη ζει να βλέπει τα καμώματα της Ιως και να δει και τη 2η μπεμπούλα που έρχεται.... :cry::cry::cry:

Λάλαααααα 13,5 κιλά είναι η Ιωάννα μου και σε ένα μήνα γίνεται 2... :?:?:?:?:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χρύσααααααααααα καλορίζικα όλα...Αντε να τα χαρεί ο αντρακλας.... :D:D:D

Βίκυυυυυυυ έχεις δίκιο με αυτά που λες..Αλλά για τα χιόνια ρε συ, δεν είναι δυνατόν με 3 πόντους χιόνι να παραλύουν τα πάντα..Ακόμα και με βροχές τα ίδια γόνονται... :?:?:?

Τον πρώτο τόμο της Πατσούρου τον τελείωσα... :D:D:D:D Απορίες δεν έχω..Σήμερα λέω να ξεκινήσω τον 2ο... :D:D:D:D

Κορίτσια σκέφτομαι να θηλάσω και την Ιωάννα ΑΝ ΘΕΛΕΙ.... :oops::oops::oops::oops: Μη με κοροϊδεύετε.... :oops::oops::oops:

Επίσης, σε 2 εβδομάδες μπαίνω στο μήνα μου και δεν έχω κάνει ακόμα τίποτα...Ούτε τα πράγματα του μωρού έχω πλύνει, ουτε ρούχα, ούτε πορτ μπεμπέ ούτε καρότσι, τίποταααααα.... :o:o:o:o

Ούτε έχουμε βάψει δωμάτια, ούτε τα έχουμε φτιάξει....Θα προλάβω;;;;;;;; :roll::roll: Να αγχωθώ;;;;; :?:?:?:?

Θέλω να βάλω και φωτος της Ιως ντυμένη πασχαλίτσα αλλά δεν τις έχω περάσει στο pc....

Σας φιλω!!!!!!!!!!!! :x:x:x

Βρε παιδιά πως ζητάμε ευθύνες από το λαό

όταν οι ίδιοι που μας εκπροσωπούν δεν δίνουν το καλό παράδειγμα??

Όταν εμας μακόβουν τα πάντα και για τον εαυτό τους τίποτα??

όταν ισχύουν οι νόμοι για όλους εμάς και όχι γι'αυτούς?? :evil:

ε μετά νιώθεις μα...κας

είναι σοφό λοιπόν το "μαζί τα φάγαμε (που δε συμφωνώ) χώρια όμως πεινάμε!"

Γωγω εμεις τον Χριστοφορο τον μαθαμε απο μικρο να μαζευει τα παιχνιδια σαν παιχνιδι..τα βαζουμε για νανι..μαζευει μαζι με τον μπαμπα του η μαζι μου αναλογα..

και βαζει και ολα τα βιβλια του στην ντουλαπα..

μη φανταστεις..στην αρχη εκανε 3 τεταρτα..τωρα το κανει μανι μανι..τα πεταει ολα μεσα στο κουτι και μετα τριβει τα χερια του και λεει τεοσ..εχει πολυ γελιο

Στο καινουριο δοματιο θα του παω μονο μερικα παιδνιδια και οχι ολα..

Επισης χτες λεω στον αντρα μου οτι ο μικρος το γραφειο και το μικρο κομοδινακη δεν το χρειαζετε και να μη τα συναρμολογισει και να τα παει στο υπογειο, η ντουλαπα και η συρταριερα ειναι υπεραρκετα, θελω να εχει χωρο να παιζει..

οχι μου λεει χρειαζονται..

αντ ετωρα ξανα μανα καυγαδες..μα τι πεισματαρης που ειναι;;;

Επισης σημερα εχουμε πετιο.

Κλεινουμε 3 χρονια παντρεμενοι..

ο γαμος μας ειχε πολυ φαση και ηταν αρκουντος επεισοδιακος..

Και το σαββατο ειμασταν σε εναν γαμο..ο οποιος ηταν ο πιο βαρετος γαμος που εχω παει εβερ

Μαρακι μη ξεχνας..οτι αυτους που μας εκπροσωπουν...εμεις τους ψιφησαμε..

και οποτε αφινουμε τα ΚΑΠΗ να εκλεγουν κυβερνιση..οταν ψυφιζουμε με βαση το χρομα και οχι με βαση τη λογικη..οταν απο τα πανεπιστημια ακομα τα κομματα ειναι 2-3..ιδια και απαραλλαχτα...

εγω πιστευω ακραδαντα οτι εχουμε μεγαλο μεριδιο ευθυνης..

για ολα..

αμα ο γιατρος του ΙΚΑ που εκανε ετσι την μπεμπου που μας ελεγε..ετρωγε 5-6 καταγγελιες..και αμα ο διευθυντης δεν εκανε τιποτα...και τον καταγγελμανε και αυτον..ξες τι καλα που θα μαζευοντουσ;αν..

εγω οποτε πηγαινα στο ΙΚΑ ευοσμου και μου εκανε νουμερα ο γυναικολογος εκει που ειχε μια φατσα λες και μου εκανε χαρι..παντα εκανα σκινες...

στο τελςο μου εδωσε το χαρτι για τα επιδοματα χωρις να ρωτησει τιποτα

Παιδια σορυ που σας τα πρηζω αλλα διαβαζω λιγα λιγα και σχολιαζω..κοντευω ε...μη βαρατε..

βενη μου ασε..

εδω στην Ελλαδα τους γιατρους τους εχουν για θεους,...

εγω δε μιλαω...μονο εαν με προκαλεσουν τους απανταω...και ειλικρινα χε...α αμα περεξηγηθουν.

Δεν ειναι οτι ο Χριστοφορος εδενε χει φαει "απαγορευμενα" η φαγητα που εγω θεορω σκουπιδια..αλλα αλο αυτο να γινετε συνηθεια..και αλλο να το κανει μια στις τοσες

Ειλικρινα επειδη βαρεθηκα ανθρωπους ου φορανε παροπηδες και αρνουνται να σκεφτουν τα πιο απλα πραγματα και πτοτιμανε να διαβαζουν κοσμοπολιταν παρα βιβλια για ενναλακτικους τροπους διατροφης και "χειρισμου"παιδιοων..και στο ιντερνετ προτιμουν να παιζουν παιχνιδια στο φεισ και οχι να ξεστραβωθουν να διαβασουν δυο-τρια πραγματα..και μαλιστα υποστριζουν με βλακωδες λυσσα αυτα απου πιστευουν...δε με νοιαζει..

κανουν μηπως κακο σε μενα..οχι...

εγω θα τους παραθεσω και 2-3 λογικα επιχειρηματα..με σπουδαιοτερο οτι η ανθρωποτητα επεζησε κοντα 2000 χρονια χωρις τη φαριν λακτε- και δεν εχω τιποτα με τη φαριν λακτε ετσι.

καλημερα!

εχουμε εμβολιο σημερα :?:?:?:?:?:?

κοριτσια για το συμμαζεμα στο παιδι ειναι καθαρα πιστευω..

εγω του εχω δειξει ενα εκατομυριο φορες και ολα μες στην μεση ειναι..ΔΕΝ λεει να καταλαβει ΔΕΝ! :lol: ειναι τσαπατσουλης σαν εμενα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

επισης για τον υπνο πιστευω πως ειναι και τι προγραμμα το εχεις μαθεις..δηλ. αν του εχεις μαθει ρουτινα απο νεογεννητο απο τις 8.3 πως να κοιμαται μετα στις 11?

βεβαια δεν ειναι κανονας παντα υπαρχουν εξαιρεσεις..

υπαρχουν και παιδια που κοιμουνται ελαχιστα οτι και να προσπαθησεις :shock:

χρυσα ασε! αυτο που με τσατισε πιο πολυ ειναι πως με ειρωνευτηκε λες και ρωτουσα τι ζαρτερες να βαλω!!!! :evil::evil: της φανηκε τοοοοοοσο χαζο που ασχολουμαι με τετοια πραγματα και μαλιστα στο φεις... :evil::evil::evil::shock:

εγω δεν εχω τιποτα με καμια τροφη ας τρωει ο καθενας οτι θελει..αλλα μην με κοροιδευουνε κιολας ποιυ θελω να μαθω για εμενα και το παιδι μου στο φιναλε..δεν ειπα σε κανεναν τιποτα..για εμενα ρωτουσα... :(:(:(

μα ενιωσα σαν την χαζη υποχονδρια..εντελω ομως..

ετσι ειμαι ρε κοριτσια? πειτε μου αληθεια ομως..

τωρα γιθα την κατασταση αφηστε τα..μαζι τα φαγαμε ποιοι ακριβως??????? :evil::evil:

εγω δεν εχω ουτε βιλα ουτε καν εξοχικο πληρωνω τα μαλιοκεφαλα μου στο τεβε και στην φορολογια και παρόλα αυτα πληρωνω εξωτερικους γιατρους..ουε καν αυτο δεν μπορω να εχω σιογυρο..,την διασφαλιση της υγειας της οικογενειας μου.. :evil::evil::evil::evil::evil:

βρε ουστ!!!!!!

Λοπόν στο θέμα ύπνος νομίζω ότι είμαι η πλέον αναρμόδια να μιλήσω

Δεν κάνω καμία ουσιαστική προσπάθεια για καμία εκπαίδευση, η Έλενα κοιμάται ακόμα μαζί μας απλά έχει σταματήσει τα βραδυνά ξυπνήματα. Αν ξυπνήσει θα ξυπνήσει 1 φορά και θα κοιμηθεί πολύ γρήγορα με ένα 2λεπτο πιπίλισμα

Το κακό με εμάς είναι ότι δεν έχουμε 2ο παιδικό δωμάτιο και ίσως ζοριστούμε λίγο παραπάνω, γιαυτό το λόγο θα φτιάξουμε το παιδικό τον Ιούνιο και μόλις κλείσουν τα σχολεία και ο Μιχάλης φύγει με τους γονείς μου στην Καβάλα θα ξεκινήσουμε με την Έλενα την εκπαίδευση ύπνου στο δικό της δωμάτιο

Για το θέμα φαγητού δεν έχουμε ιδιαίτερο πρόβλημα, η Έλενα σε γενικές γραμμές τρώει καλά αλλά παρόλαυτά έχω κάνει πολλές φορές τον "καραγκιόζη" για να την καταφέρω να φάει κάτι

Το θέμα εξετάσεις δεν το σκέφτομαι συχνά κάνουμε όμως κάθε χρόνο οικογενειακώς

Παναγιώτα με είχες ρωτήσει για την Έλενα για παιδικό, θα την στείλω από Σεπτέμβριο

Άφρο για τους παιδικούς θα σε ενημερώσω όταν πλησιάζει ο καιρός και θα σε κατατοπίσω. Μπορείς να κάνεις κάθε χρόνο αίτηση δεν υπάρχει πρόβλημα

Νατάσα περαστικά σε όλους, τι έγινε με τα σοκολατάκια ξαναείδες αίμα?

Γιώτα περαστικά στην νυφούλα μου, ταλαιπωρήθηκε πολύ το πουλάκι μου?

Έρη πολύ χάρηκα που οι πρώτες σου εντυπώσεις είναι θετικές. Στον Κώστα δώσε λίγο χρόνο για να προασορμοστεί είναι μεγάλη η αλλαγή

Ιφιγένεια χάρηκα που σε είδα ξανά φιλιά στο Μαράκι

Θου σε σκέφτομαι πολύ, εύχομαι να το περάσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται ο μπαμπάς σου

Γωγώ με γειά το κρεβατάκι

Ιουλία μέσα είμαι κι εγώ για την Πέμπτη

Βένι να μου φιλήσεις τον Φιλιππάκο

Τα φιλιά μου και στις υπόλοιπες και θα επανέλθω αργότερα

Ασε Βενη και εμενα αυτο με τσατιζει..που ειρωνευονται..

σε ειρωνευτηκα εγω κυρια μου..

και υποχονδρια που λεει ο λογος να ειμαι..για μενα και για το παιδι μου ειμαι..

αμα θες εσυ..δωσε στο δικο σου να τρωει πητογυρο αο τα δυο του...δε με νοιαζει..

αλλα αμα με ειρωνευτουν..εκει γινομαι τουρκος..

εκει να δεις πως τους ταπονω...και δε με νοιαζει αμα παρεξηγηθουν ειλικρινα..

Ειδικα μια ξαδελφη μου..γυναικα του ξαδελφου μου για την ακριβεια...

αμα αρχισει τις εξυπναδες της..απαπαπ...εγω δε μιλαω..μονο χαμογελαω..και εκει νευριαζει γιατι καταλαβαινει...

Αυτο το μαζι τα φαγαμε και οι αντιπαραγωγικοι..απαπαπ..

μη με βοδωνετε πλιζ...

και εφτιαξε η μερα μου..ηρθαν οι αστινομικοι..ο ενας δε ηταν κουκλος..απαπαπ..κολαση λεμε..πω

ω..τι αντριλλα ηταν αυτη..

ο αλλος ηταν εντελως μα ενλελως μπουλης..μπλιαχχχχχ

Α Παναγιωτα τι λες καλε..μαμοθρευτο τον νικολα

ο Χριστοφοροςε ουτε ντινετε ουτε γδυνετε..μονο τις καλτες του βγαζει..και κανει πως βγαζει το πουφαν..αλλα μονο κανει πως το βγαζει

επισης ΟΚ τρωει μονος το9υ- και τα κανει ολα χαλια ..αλλα οταν δεν εχω χρονο τον ταιζω εγω.

Επισης Νατασυλα μου και εγω θελλω ενημερωση για τους παιδικους

Α!!

Στα βιβλια του παπ ουτε εγω συμφωνω με τα παντα..

απλα εγω γεννικα οπως κανω με ολα τα βιβλια διαβαζω, και κατα βαση ακολουθω το ενστηκτο μου

aaa παναγιωτα!!!

και εμενα ετσι ακριβως κανει..ουτε ντυνεται ουτε ξυντυνεται..μονο καποιες φορες απο μονος του..στο ασχετο! :lol: και στις κουνιες ΕΤΣΙ κριβως..σαν νατον βλεπω ειναι ετσι που περιγραφεις..

οποτε μην σκας!!! :lol::lol: ειμαστε και αλλες!! :lol::lol::lol::lol:

Επιτελους σας διαβασα...!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιωτα αμαν ρε συ!!!

Περαστηκα βρε πουλακι μου!!!!!

ποιος ματιαξε την κουκλαρα μου την ξανθια γαλανοματα νεραιδα!!!!

Θουλιτσα μου σε σκεφτομαι πολυ..χτες ειδικα μιλουσα για σενα με τον Οδυσσεα...

Εχεις ολη μου την αγαπη και μια τεραστια αγκαλια

Επισης κατα λαθος εσβησα το τηλεφωνο σου απο το κινητο μου...αλλιως θα σε ειχα παρει εδω και καιρο

Ο Αντρας μου μετα που με συγχησε χτες..σημερα μου εστειλε ανθοδεσμη!!!

ρεζιλι τωνσ κιλιων με εκανε στο γραφειο...δε μπορουσε να τη φερει σπιτι;;;;

Ιουλια τεικα αποκλειστηκατε;;

χτες ειμασταν Λαγκαδα με τον Οδυσσεα και τον μικρο, πηγαμε στη θεια του..στο Δερβενη το χιονη ειχε στρωθει για τα καλα..

και πριν τον λαγκαδα..

μεσα στα χωρια προλο που χιωνιζε παααρα πολυ δεν το εστρωσε γιατι ηταν με βροχη..εντελως μπιχλα

Να σας πω την αμαρτια μου..στο θεμα διατροφη του Φοφο..δεν θα ξαναλυσσαξω

εγινε κατι χτες..η μαλλων το Σαββατο γι'αυτο και πηγαμε χτες...δε θελλω να το συζητησω..αλλα με εκανε να ειμαι παρα πολυ σκεφτικη με αυτο το θεμα

Δεν ειναι οπως βλεπεις την πεινα σε φωτογραφιες και σε σε εικονες..που ειναι καπου εκει..μακρια..ειναι κατι που ειναι εκει..διπλα μας..οικαθημερινοι μας ανθρωποι...οχι αυτοι που βρεθηκαν σε τετοια θεση απο επιλογες που απορρεουν απο ματαιοδοξια..αλαλ επειδη ετσι τα εφερε η ζωη..

Τεσπα..να μη σας μαυριζω τη ζωη

Την αγαπη μου

παω να δουλεψω και λιγο ε;;

εγω παλι δεν εχω διαβασει τα βιλια του παπ..

κανω απο ενστικτο ..οτι κανω!

αλλα νευριαζω οταν ακουω τα θεικα...."θηλαζεις? απαραδεκτο" κλπ

ειχα παει σε κατι παιδ. γενενθλια και ειδα μαμα να δινει σε 2 ετων παιδι ολοκληρο ποτηρι κοκα κολα και μετα να μου λεει " τι? θηλαζεις? δεν τπυ προσφερει ιποτα το γαλα σου, κοψε το"

αλλα δεν κρατηθηκα...της απαντησα...."προτειμω το μητρικο γαλα απο την κοκα κολα"

ασε που καπνιζε συνεχως εξω και το παιδι της ετρωγε απο ολα τα πιατα!

Χρυσα τι επαθες?

Βικακη μου τιποτα δεν ειναι..απλα ειμαι καπως..αστο δεν ειναι επι της παρουσης..να μαυριζω κοσμο..εχουμε και ενα σωρο εγγυες εδω

Εγω παντως τιποτα δεν επαθα..ειμαι μια χαρα

Σημερα ποναω λιγο απο κατω αλλα αυριο εχω γιατρο στο παπαγεωργιου..οχι οτι θα με εξετασουν ιδιαιτερα..αλλα λεμε τωρα..κουβεντα να γινετε..

πρεπει να φτιαξω και τον φακελο μου και να ομολογισω οτι σκυλοβαριεμαι...

ολη μερα στη δουλεια τακτοποιω αρχεια..αμα εχω να το κανω και σπιτι...

Τσουπρες ειπαμε την Κυριακη σε μενα για καφε ετσι;;;;

Βικυ αυτο ειναι που με τσατιζει..

δεν κοιτανε το δενρτο στο δικο του ματι...παρα το αχηρο στο ματι τους

Και σου ειπα..δενε χω προβλημα με φαγητα..

αλλα ειναι λοξα δικη μου πχ να μη δινω αλλαντικα στο παιδι μου..ουτε εμεις τρωμε ..η μαμα μου με βριζει γιατι λεει ποτε δεν εχω τιποτα νοστημο στο σπιτι..

πως δηλαδη θα διδαξω στο παιδι μου υγεινηνη διατροφη αμα σαβουριαζω γαριδακια πατατακια κοκα κολες..

θα του λεω εγω τροω αλλα εσυ δεν κανει..

οχι βεβεια...

Μεγαλονωντας θα αλλαξουν πολυ οι διατροφικες του συνηθειες, σχολειο, φιλοι κλπ..αλλα τουλαχιστων να υπαρχει μια σωστη βαση..

αμα δεν τα βλεπει μπροστα του συνεχεια..ισως και να μη τα τρωει πολυ

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...