Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου νο.35...ονειροδρομολογιο

Recommended Posts

έλα ρε Ιφιγένεια/....

επιτέλους!!!άντε να τα λέμε εδώ

Έρη ζηλέυω ρεεεεεε..... θέλω κι εγώωωωωωω

άσχετα που είμαι μαμάκιας και μπαμπάκιας και δε μπορώ μακρυα τους :oops:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

γιωτα δε σε πετυχα...περαστικα ρε..

ερη ναι τι ωρα εχετε εκει?περιεργο με φαινεται..

εγω καλα..σημερα πηγαμε παλι απ το μπαμπα..δε το χω συνηδητποιηση,,με τιποτα ομως..

νομιζω οτι στο κρεβατι ειναι κ κοιμαται..οτι καποια στιγμη θα σηκωθει..αληθεια.

οσο κ να σκεφτομαι τι κακο θα ερθει δε μπορω να το χωνεψω..

νατασα περαστικα ρε κ σε σας...

φιλια σε ολες..

αναστασια σε βρισκω παντως υπερβολικη :oops::oops: θα στα πω καποια στιγμη..πανω στο θεμα υπνου διατροφης εννοω

τα φιλια μου

Βρε συ Γωγώ..... Εσύ γεννάς καλέεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!! :o:o:o:o:o:o:o

Ρε συ πότε περνάει ο καιρός???? Κοριτσάκι είναι και το φασολάκι? (αν κρίνω από τα χρώματα του τίκερ...) Με το καλό όλα! Και η Ιωάννα! Τι φάτσα παιδί μου???????

Έρη καλή διαμονή να έχετε και καλή ευκολία σε όλα!

Θούλη καταρχήν να σου ευχηθώ να σου ζήσει ο μπεμπάκος! Με τα είπε η Χρύσα ότι γέννησες μία μέρα πριν τα γενέθλια του Θοδωρή! Τι καλά! Φοβερή φωτο αβαταρ κι εσύ!

Για τον μπαμπά σου δεν ξέρω λεπτομέρειες, ελπίζω να γίνουν όλα για καλό!

Μαρία.................. Φιλενάδα! Χαχαχαχα... Τα κατάφερα! Ο mozila έφταιγε! :lol:

Γιώτα ναι βρε, όταν μπορώ θα μπαίνω να πετάω καμιά κορώνα και να φεύγω! :lol:

Γιώτα έχουμε και 6 επισκέπτες ρε :shock:

και δε χαιρετάς δε ντρέπεσαι ρε? :lol:

επισκέπτες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΘΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol:

θουλιτσα..ποσο μα ποσο στεναχωριεμαι..

ευχομαι να μην ποναει ο μπαμπακας σου..

αχ κοριτσακι μου καλο..κουραγιο κ να αντλεις δυναμη απο τα αντρακια σου!!

σ΄αγαπάμε!

Ερη!αληθεια,ποσες ωρες διαφορα εχουμε με καναδα;

διαβαζα τις λεπτομερειες ταξιδιου σας κ ελεγα..μα τί περιπετεια!

αρρωστος κ ο κωστακης εκανε υπερατλαντικο ταξιδι!πώς να μην αγχωθεις;;!!

θελε λιγο χρονο ακομη μωρε μεχρι να συνηθισει..

εδω στρωμα αλλαζουμε εμεις κ δεν μπορουμε αμεσως να συνηθισουμε,οχι ηπειρο!!!

καλη συνεχεια στην προσαρμογη κ να μπαινεις να μας γραφεις νεα σας!!!

Φιλακια σε ολες..κ στους επισκεπτες μας!!!

γεια σας κοριτσια!!!!!!!!

γυρισαμε κ εμεις!!!

ιφιγενεια βλεπω μας ηρθες κοριτσακι???????

το καφεδακι ηταν τελειο!!! κ η μαρια φοβερη!!! περασαμε πολυ ωραια!!

γιωτα τι κανετε ρεσυ??? να μπαινεις κ πιο συχνα, μας λειπεις!!

ιουλιααααααααααααααα πως εισαι? τι θα γινει με το καφεδακι τελικα???? ποτε θα σου κουβαληθουμε?? :lol::lol::lol:

ερηηηηηηηηηηηηηηηηη γυρισα ολες τις σελιδες κ διαβασα ολοκληρο μονο το δικο σου...

πολυ χαιρομαι που ολα ειναι καλα κ γρηγορα περαστικα στον μικρουλη!!!

κοριτσια συγνωμη αλλα δεν παιζει να τα διαβασω ολα αυτα...

λοιπον εμεις σε γενικες γραμμες περασαμε πολυ ωραια!!

υπηρχαν καποια μικροπροβληματα στο σπιτι (οσες γνωριζετε θα σας πω λεπτομεριες κ απο κοντα) που μου χαλασαν λιγο τη διαθεση αλλα σε γενικες γραμμες περασαμε πολυ ωραια!!!!

χτες πηγαμε ξανθη (αναθεμα την ωρα κ τη στιγμη) κ γυρισαμε αρον αρον.. ο μικρος ειχε αφηνιασει!!

ηθελε να τρεχει μεσα στον κοσμο μονος του, χωρις χερακι!!!

τον κρατουσαμε, ουρλιαζε, κανουμε να τον βαλουμε στο καροτσι δε μπορω να σας περιγραψω το τι εγινε!! κ φυγαμε τελικα...

αλλα το απογευμα πηγαμε σε εναν πολυ ωραιο παιδοτοπο με την ιφιγενεια κ το ευχαριστηθηκε το πουλακι μου!!!!

σημερα πηγαμε σε ενα ξαδερφακι του που εχουν 3 σκυλακια κ ο μικρος χεστηκε απο τη χαρα του!!

ανεβαιναν πανω του εγυφαν τα χερακια του κ αυτος ετρεχε κ τα απλωνε για να του τα γλυψουν παλι!!

το γλυκο μου το αγορι!!!!!

κοριτσια σημερα στο γυρισμο απο ασπροβαλτα κ μετα εριχνε ΤΟ χιονι!!!

καναμε μιαμιση ωρα για να φτασουμε!!! :shock:

αλλα μεσα στην πολη δεν ειχε τπτ... κριμα :(

θουλη ελπιζω να μην ποναει ο μπαμπακας σου.... εχεις τα αγορακια σου βεβαια κανε κουραγιο οσο μπορεις..

εκσταση τι κανεις? εφαγε η μικρη? κοιμαται??

σε τι κατασταση βρισκεστε??

νατασα λαβι, νατασουλα, αργυρουλα, παναγιωτα μιτσακι καρολ μαριαιωαννα κ τα υπολοιπα κοριτσια τι μου κανετε??

Πολύ χάρηκα που σε διάβασα! Με συγκίνησε ρε συ ο Κωστας...!! :x:x:x

Στο χωριό το έστρωσε το χιόνι! :D:D:D:D

Άφρο είσαι και συ μέσα; :x:x

Ιφι μου καλως ήλθες! ;):x:x

Θουλάκι σε σκέφτομαι κοριτσάκι μου.... δεν ξέρω τι να πω...

σας αφήνω γιατί με βρίζει ο Παν που πληκτρολογω! :twisted::twisted::twisted:

δεν ημουνα :?

τωρα μπηκα λιγο να δω αν εγραψε καμια πριν πεσω για υπνο.

βρικολακιαζεισ και εσυ σισακι μου ...εγω εχω καουρες εσυ τι εχεισ ? :roll:

XAXA monh ειμαι!

αλλα δεν θα μεινω....

ξυπνησαμε απο εντονο θορυβο!

το τραπεζι βεραντας μετακομιζε απο τον αερα!

εσπασε μια καρεκλα!

οι γλαστρες ολες τουμπα....

λειπει ενα κασπο που ηταν επανω στο τραπεζι....

ελπιζω να μην εχει παει σε κανενα αμαξι!

γινεται πανικος!

κανει πολυ κρυο!

μπρρρ....καληνυχτα!

Καλημερα , τι κανετε ?

Καλα χιονιζει στην Ελλάδα ?? Μαρτης γδαρτης κανονικος !!!

Εχει και δω απιστευτο κρυο αλλα ωραιες μερες με ηλιοφάνεια . Χτες μάλιστα πετάξαμε και "αετό"! Τελειως ελληνικη Κ.Δευτέρα περασαμε , με πικ νικ (ντολμαδακια ,λαγάνα κλπ απο τα χερακια μου φυσικά) στο πάρκο και πεταγμα "αετου" . Σημερα εχουμε το ραντεβου στην οδοντιατρο και το μεσημερι θα γινει η παρελαση των καρναβαλιστων στην περιοχη μας .

Θου μου :x

Ερη καλη προσαρμογή τωρα σε ολους σας ! Ειμαι σιγουρη οτι θα πανε ολα καλα , θα αλλαξει η ποιοτητα της ζωής σας προς το καλυτερο φυσικά !!!

ΣαυροΓιωτα περαστικά στην Κων/να !

Τα διαβασα ολα οσα γραψατε αλλα δεν θυμαμαι και πολλα ! Ενα μου εμεινε , νομιζω το εγραψε η ΛακιΣτάρ , το καθε 6 μηνες εξετάσεις αιματος !!! Γιατι λε ??? Να τρυπάς το παιδι καθε τοσο , για ποιον λογο ???

Λε κοριτσια θελω να πω και κατι ακομα . Οταν γραφουμε την γνωμη και την αποψη μας για καποιο θεμα, το κανουμε για να πουμε οτι υπάρχει και αλλη οπτική/αποψη και να προχωρησει ο διαλογος . Δεν νομιζω οτι καμια θελει το βραβείο ή να θιξει τις υπολοιπες ή να ακυρωσει τις επιλογες τους . Μην αρπάζεστε λε γμτ , ο καθενας ξερει πιο ειναι το καλυτερο για το παιδι του και την οικογενεια του .

Επισης θελω να πω οτι η συμπεριφορα μας και οι προσδοκιες μας πρεπει να συμβαδιζουν με την ηλικια του παιδιου . Αλλο ενα μωρο , αλλο ενα νηπιο και αλλο ενα παιδακι που κοντευει τα 3 !

Αυτα ....

Α κατι τελευταιο , Μιτσακιιιι η Χριστιάννα ειναι 13.5 κιλα με τα ρουχα (και γεματη κοιλιτσα :lol: ) χτες ζυγιστηκε . Χαλαρωσεεεεε !!!!

Καλημέρα!!

Είμαι στη δουλειά!!

Μππππρρρρ κρύο έχει...

Lala "ποιότητα ζωής" ρε μαμώτη μου αυτό μου χτύπησε καμπανάκι

από αυτά που έγραψες...που είναι η δική μας οεο???

Σεσιλ που ησουν εσυ ???

Αφροδιτη τι να πω για σενα αγριο νιάτο ? Με την κοιλια τουρλα και σκεφτεσαι συναυλιες ! Σε θαυμάζω!!!

Εγω κοριτσια , δεν λεω ποτέ γιατι δεν ξερεις πως τα φερνει η ζωή , αλλα δεν θελω με τιποτα να γυρισω Ελλαδα . Ποιος εγω που αν με ρωτουσες πριν 10 χρονια θα ελεγα οτι δεν ζω μακρια απο την Ελλάδα .

Βεβαια δεν ταιριάζει σε ολους η ζωή στο εξωτερικό και αυτο που λεω εγω "ποιοτητα ζωής" μπορει για καποιον αλλον να μην ειναι .

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...