Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου νο.35...ονειροδρομολογιο

Recommended Posts

Καλέ Γιώτα τώρα το είδα...

Γιατί να σας γλωσσοφάνε?

Και όποιος έχει λόγο να το κάνει, να τους κοπεί ο κ_λος!

Ακους εκεί.. Να γλωσσοτρώνε ένα μικρό, λαχταριστό και γλυκύτατο σουηδάκι! :o

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ξεχασα να πω οτι ειμαι πολυ γκαντεμο ...το αγαπημενο μου συγκροτημα ερχετε στισ 6 ιουνιου στην ελλαδα και εγω μολις θα εχω γεννησει !!!! δεν περιμενα ποτε να ερθει και το κανει και πεφτει τωρα που γενναω !!!!ημαρτον !!!!!

Ιφ ευχαριστω να χαιρεσε την κοπελαρα σου .

ασε Ιφιγενεια μου θα στα πω απο κοντα!!

Σισσακι μου χίλια συγνώμη ,διαβαζα τα δικα σου κ νομιζα οτι εγραφε το Μιτσάκι!!!!

φιλάκια κ σε εσένα !!

Αφροδιτούλα μου τι κάνεις?μπον τζοβι φορ εβερ!!!

Αργυρω ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες..

οπως ομως εσυ εκφραζεις για ολα τα θεματα ελευθερα την αποψη σου,το ιδιο κανω κ εγω!

ευχομαι να μη σου συμβει,αλλα υπαρχουν παιδακια που ενω κοιμουνται στις 8,ξαφνικα,ισως για ενα περιορισμενο διαστημα,κοιμουνται στις 11!εγω ξερω τον γιο μου!

επισης,ας μην ειμαστε απολυτοι σε τιποτα!εχει τυχει κατα καιρους να διαβασω εδω μεσα να λεγονται αυστηρα πραγματα σε μανουλες,οχι επιτηδες..αλλα καμια φορα καλο ειναι να προσεχουμε οχι μονο τί λεμε,αλλα κ πώς το λεμε!

ευχομαι ειλικρινα κ τωρα που θα παρετε κανονικο κρεβατακι ,να συνεχιστει το προγραμμα σας το ιδιο ευκολα κ ανωδυνα!

Νονα..φιλακια πολλα!!!!!

καθε φορα που παταω εντερ σε σκεφτομαι!!χα χα χα!!

Γιωτα περαστικα σας κ απο εδω!

Νατασακι περαστικουλια κ σε εσας!ατιμο συναχι!!κρατα γερα εσυ!!!μα πανσετες;;;;;!!!!!μιαμ μιαμ,εδω που τα λεμε!!!

Αφρο,Ιφιγενεια φιλακια πολλα!

ασε Ιφιγενεια μου θα στα πω απο κοντα!!

Άντε να δω πότε!

Ανεβείτε ξανά Αλεξανδρούπολη!

Τώρα έχω και έπιπλα!

χαχαχαχαχαχα...

Αφροδίτη πολύ καλοί!

1-2 τραγούδια ξέρω, αλλά αν κρίνω από αυτά.. Μου αρέσουν πολύ!

Και το mitsakii μου εδώ είναι?

Και το Σισσάκι?

LUCKY φιλιά και σε σένα!

πηγα με τις αδελφες μου και τα παιδια τους σε παιδοτοπο!

μολις τα βγαλαμε απο το αυτοκινητο εκαναν σαν παλαβα....ετρεχαν παντου....αν μας εβλεπε κανεις θα νομιζε οτι τα ειχαμε κλεισμενα κανα χρονο!

κατσαμε 2,5 ωρες...δεν ηεθλαν να φυγουΝ!

τωρα θα κανουμε μπανιο και θα τηγανισουμε πατατουλες!

ο Π. ειχε αραξει στον καναπε και δεν μαζεψε κανενα ξεπορτισμενο παιχνιδι....!

φιλια σε ολες τις κουκλες!

ερη?

τι κανεις?

πως ειστε?

και του λεγα του κυρ Γιωργη να ρθουμε εκει μεταθεση!!!! δεν με ακουσε!!!! αλήθεια εχεις επιπλα? :lol:

αμην και ποτε! η απουσια σας απο τα φετινα μας γενεθλια ηταν αισθητή!!!! και το μιτσακι κ το σισσακι εδώ! ολη η τσακαλοπαρεα!!!!

Βικυ μου τι καλά !!!

Ερη!!!!! :x

Καλησπέρα μαμα! [smilie=love7.gif]

Πρέπει να σας διαβάσω απο την 24 σελίδα.. εχω μέλλον, δεν ξέρω καν αν θα τα καταφέρω.. :roll::?

Λοιπον, φτασαμε, όλα καλά.. :D

ΑΦΡΟΔΙΤΗ και μενα μου λειπετε πολυ, και ο Κώστας οταν παίζει με τον Αλεξ τον φωνάζει που και που Μανωλη.. Ασε που κάθε πρωί θέλει να βλέπει την φωτογραφία απο το πάρτυ σας.. Μανωλη μαμα, Μανώλη.. λέει.. :x

Τρεχαμε ολες αυτες τις μέρες και έχουμε μελλον ακομη.. :? το σπιτι ειναι αδειο.. :? λογικά το πολυ σε δεκα μέρες θα έρθουν και τα πράγματα μας απο την Ελλάδα.. Αντε ρε παιδι μου να βάλω ενα χαλί.. :lol:

Μ'αρέσει πολυ εδώ σας το είπα? :mrgreen: Και ας μην εχω δει τιποτα ακομη.. :shock::lol:

Κάνει κρυο αλλα οχι και τοσο πολύ, και προχθες χιονισε αλλά ειναι τοσο ωραία! το σπίτι ειναι τοσο ζεστό και γενικά ειναι πολύ λειτουργικό. Η κρεβατοκάμαρα μας ειναι τοσο μεγάλη! :o[smilie=love4.gif]

Ειναι διαμέρισμα σε παλιά πολυκάτοικία αλλά προσεγμένη γενικά. Οι ενοικοι ειναι μονο ευρωπαίοι (οικογένειες) και καναδοί (συνταξιούχοι κυρίως) αλλά νομίζω ότι είμαστε οι μοναδικοί Έλληνες. :)

Για τον Κώστα τώρα.. στο ταξίδι ηταν άρρωστος, κρυωσε μάλλον στην Ελλάδα και αρχισαν τα συμπτωματα πρωί πρωί πριν ξεκινήσουμε. :o:? Αγχώθηκα τρελά.. :(

Στο ταξίδι είχε πυρετό και εβηχε (ακομη βήχει λίγο και είναι συναχωμένος) :( . Απο το πρώτο βράδυ δεν ηθελε να κοιμηθεί στην κούνια του και τον πηραμε στο κρεβάτι μας :roll: Ηταν και αρρωστος και δεν μπορουσα να τον αφησω να χτυπιέται στην κουνια.. :YMHUG: Απο προχθές τον βάζω κοιμάται στο κρεβάτι μας και μετά τον παίρνω στα χέρια και τον βάζω στην κούνια του. :roll: Α! κάθε βράδυ ξυπνούσε στις 3.30 και ηθελε γάλα :shock::shock: .. Χθες ηταν το πρώτο βράδυ που δεν ξυπνησε καθόλου και κοιμήθηκε κανονικά στην κούνια του ως τις 7 το πρωί.. Νομίζω ότι χρειάζεται λίγο χρόνο ακομη ε? :roll:

Ειναι και το σπίτι τόσο άδειο και του φαινεται περίεργο.. μου λέει που και που μαμα πάμε πίτι... :?:(

Τρωει αρκετά απο τοτε που ηρθαμε, του αρεσει τρελά το βιολογικό γάλα που παιρνουμε, τρωει τοστ, σουπες, φρούτα rasberies και blueberies full στην βιταμίνη c... :D:D

Το βασικό μας πρόβλημα ειναι οτι ο Βαγγ δεν εχει βγάλει ακομη το δίπλωμα και έτσι δεν εχουμε αυτοκίνητο για να μπορούμε να κινούμαστε άνετα.. Δινει για δίπλωμα στις 25 Μάρτη..

Μου λείπετε πολύ και θέλω να σας παρακολουθησω αλλά μέχρι να πιάσουμε μια ρουτίνα δυστηχώς μου ειναι δύσκολο.. Συγνώμη ε.. :?:cry:

Πάντως μέχρι τώρα η εντυπωση μου ειναι πολύ θετική για την χώρα και τους ανθρώπους, ειναι όλοι πολύ ευγενικοί και πρόσχαροι.

I've been lost in the super market που λένε και οι Clash, πηγαμε και θα ηθελα να χαζεύω κάθε ράφι ξεχωριστά αλλά με τον Κώστα μαζί δύσκολο... :?

μμμ, αυτά προς το παρόν.. θα τα ξαναπούμε, φιλάκια σε μια μία ξεχωριστά και σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για το ενδιαφέρον σας! :D:YMHUG::x

Συμπεθέρα μα τι τέλεια φωτογραφία ειναι αυτη με τα παιδιά, την είδα και μου έφτιαξε η μέρα!!! :YMHUG::x:YMHUG::-*

Κόρες μου!!!

Καλησπέρα!!!

Καλή Σαρακοστή να έχουμε!

Περαστική ήμουν, είπα να πω ένα γεια σε όλες σας εδώ, γιατί μόνο εδώ θαρρώ σας βρίσκω μαζεμένες! χαχαχα!!!

Ιφιγένεια, πού είσαι βρε?

και γιατί περαστική? πήγαινε στο μπαρ, έχει από όοοοοολα τα καλούδια!!! :roll::roll::roll::roll::roll::ymparty::ymparty:;;)

αχ Ερη μου ,συγκινηθηκα τοσο με την περιγραφη σου!! μου φαινεται τοσο περιεργο οτι εισαι πλεον Καναδα!! με συγκινησε ο Κωστάκης !!!! δωσε του χρόνο!!! ψάχνει το σπίτι του ο καϋμένος! γρηγορα θα ξεχάσει και θα προσαρμοστεί!!! φιλιά!!!!! να περνάτε καλά!!!!!! εδώ ειμαστε εμείς!!!

καλα ο μανωλης κανει οτι θελει τον Κ :lol::lol::lol::lol::lol:

τους ακουω και εχω παιθανει στο γελιο "μανωλη θα σε μαλωσω " "γιατι μανωλη?" και ο μικροσ να κακαριζει απο το γελιο

Ερη!! εγω ειμαι τοσο σιγουρη οτι θα περασετε τελεια! Και οσο σου αρεσιε τωρα, θα σου αρεσιε ακομα πιο πολυ! Στο ξαναειπα, ο καναδας ειναι λατρεμενη μου χωρα!!

θα προσαρμοστει ο Κωστακης, σου τα λεω για να τα ακουω εγω διοτι κ εγω το εχω αγχος με την Καμπαλα και την προσαρμογη του μικρου...

Γιωτα τι κανεις??? διαρροια ειχατε?? ωχου μωρε!!

Αφροδιτη καλησπερα!!! Αντε ηρθαμε, θα σας δουμε επιτελους!!

Παναγιωτα μου γιατι μαμοθρεφτο καλε το παιδακι σου??? Λες να ντυνεται το Σεμπινι μονο του??? απλα σηκωνει τα χερια του οταν του βαζω μανικια κ απλωνει τα ποδια του για να μπαινει στο παντελονι του..Βρε μην σκεφτεσαι τετοια!!

Κοριτσια εγω τα βιβλια που λετε τα εχω διαβασει και τα δυο...Μου αρεσαν αλλα καποια τα βρισκω υπερβολικα..Πχ στο πρωτο βιβλιο (οχι της διατροφης) αναφερει οτι παει με τον 18 μηνων γιο του στα βιβλιοπωλεια κ κοιτανε βιβλια, κ ολα ειναι ωραια κ καλα..ο μικρος τα περιεργαζεται, δεν σκιζει τιποτα, δεν πεταει τιποτα..σαν αμερικανικη ταινια ενα πραγμα.. :?

Οκ..στη δικη μου ζωη παντως, αν παρω το Σεμπινι σε βιβλιοπωλειο σιγουρα θα το ευχαριστηθει..θα πεταξει ΟΛΑ τα βιβλια απο τα ραφια, θα σπρωξει τα υπολοιπα, θα βουτηξει κανα δυο που θα του γυαλισουν και θα σκισει και κανενα τρισδιαστατο :shock:

Τα περι διατροφης, ωραια τα λεει, ειδικα αυτο με τις ποσοτητες μου αρεσε κ μενα..αλλα οκ, παλι ολα ειδυλιακα και ροδινα τα παρουσιαζει..Κ εγω πιστευω οτι ειναι κ θεμα παιδιου αν θα φαει, οχι μονο διαπαιδαγωγηση....

Σημερα γυρισα απο Δανια με ταλαιπωρια διοτι ακυρωθηκε η πτηση μας κ μας εστειλαν μεσω Γενευης...Ουφ...Αντε 7 εβδομαδες εμειναν να φυγουμε κ απο εδω...Εχω ηρεμησει πολυ πλεον, καναμε κ τα εμβολια ειδα οτι δεν επαθε τιποτα κ καταλαβα οτι μαλλον ειχα υπερβολικες φοβιες...

ΠΑντως μαλλον θα δουλεψω στην Καμπαλα, το συζητησαμε τωρα με τον Κ..εχει καποια προγραμματα που με ενδιαφερουν πολυ...Ειδικα καποια προγραμματα επανενταξης παιδιων που ειχαν απαχθει κ ειχαν γινει στρατιωτες..

Μενει να σιγουρευθω οτι εκει που θα αφηνω το Σεμπινι μου θα ειναι ασφαλες κ θα περναει καλα..Αλλα νομιζω αυτο θα το ψαξω πλεον κατω, οχι απο εδω...

Αχ δεν θυμαμαι αλλα...ααα Νατασα περαστικα στη Μπουμπου, την Ειρηνη κ τον αντρα σου! συναχακι ειναι θα περασει!

Αναστασια ποτε ερχεσαι ΑΘηνα???

Αργυρουλα, Ιουλια, τα φιλια μου!

Μπράβο Φραν, χαιρομαι που αισθάμεσαι καλύτερα! Τωρα απλά μένει να περάσει ο καιρός, να πάτε εκεί και θα δεις και εσυ ότι όλα θα πάνε μια χαρά. Στην αρχή θα ειναι λίγο δύσκολα αλλά ο καιρός θα περάσει και θα βρείτε τους ρυθμους σας!

Γιωτα διάροια? Γαστρεντερίτιδα??? Μηπως την κόλλησε ο Κώστας?? :lol::lol::lol:

I love you guys! :x

o manolis einai polu agapitos!!!i mikri akomi leei noni!!!!!

franita mou nai diarroies ,ekane k emeto ,tora exei vixa kai dekata kai den ksero se ti mporei na ofeiletai!

7 ebdomades e? einai arketos kairos!

Eri trelli!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Αργυρούλα... ;););)

Τι κάνεις? Τι τέλεια φωτο αβαταρ? Καρναβαλάκια υπέροχα! Και του χρόνου!

Όταν μπορώ να μπαίνω κι έχω κάτι να γράψω... και να σχολιάσω... θα γράφω! :lol:

Δεν ακούει ο κυρ Γιώργης Γιώτα... Δεν ακούει... Αλλά άσε... Δεν ειναι Λ/Χ αυτό παιδί μου! Θυμάσαι τις μούντζες που έριχνα στο φέις? Ε, μπορεί να απευθύνονται και σε 5-10 εκεί μέσα!

Έρη σε έστειλα στο φέις, και μετά είδα που έγραψε η Φραγκίσκα ότι είστε Καναδά!

Wow!!! Πόσο σε ζηλεύω! Μία αλλαγή θέλω κι εγώ στη ζωή μου... Εντάξει, όχι τόσο ριζική, να αλλάξω και ήπειρο δλδ, αλλά αν με λέγανε τώρα ότι φεύγω για Καναδά και ότι θα έχουμε δουλειά κι εγώ και ο άντρας μου..... Θα πετούσα από τη χαρά μου!

Φραγκίσκα κι εσύ Καμπάλα? Α! Βαλθήακτε να ερημώσετε την Ελλάδα μας! Φιλιά στον ξανθομπάμπουρα!

Αφροδίτη βρεθήκατε με τη Γιώτα? Τέλεια!

Ναι ναι Ιφιγένεια, εμεις το αποφασίσαμε και φυγαμε τελικά.. αλλά ακομη ειναι πολύ αρχη για εμάς για να σου τ απω αντικειμενικά.. Εκ πρωτης άποψης ειναι σουπερ!

Σημερα εχει εναν ηλιο φοβερό! Περιμένω να ξυπνησει ο μικρός για να βάλω σκούπα..

Γεια σαςςςςςςςς...Σας διάβασα...

Φύγαμε Σάββατο απόγευμα να πάμε στο χωριό μου που μας είχε τραπεζι μια θεία μου κι ενώ είχαμε σκοπό να γυρίσουμε χθες πρωί πρωί τελικά γυρίσαμε σήμερα απόγευμα..........

Χιονίζει!!!!!!!!!!!Είναι τέλεια!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Γιώτα περαστικά στη μικρή..Σε έψαξα πολλές φορές... :?:?:?:?:?:x:x:x:x

Νατάσα συναχώθηκε και το νινί;;;;;;; :(:(:(:(

Ιφι καλωσόρισες ρε... :D:D:D Μείνε!!!!!!!!!!!!!Η κουκλάρα σου καλά;;;;;;; :roll::roll::roll:

Θου σε σκέφτομαι... :x:x

Έρη μου κοριτσάρα μου χαιρομαι που σου αρέσει..Άντε να μαζεύεστε σιγά σιγά... ;);););) Φιλιά στον Κωστάκη....

Σας φιλώ όλες!!!!!!!!!!

Θα επανέλθω αύριο δριμύτερη!!!! ;);););)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...