Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου νο.35...ονειροδρομολογιο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Παναγιώτα εγώ τις ντύνω τις μικρές και ο μπαμπάς τους

Άσχετα που παλεύουν και μόνες τους

Βέβαια τα ρούχα τα διαλέγουν αυτές.Από βρακί μέχρι κάλτσες και καλσόν :shock:

Φτιάχνω πίτσα πάλι

Είναι που λέμε είπαν στο χαζό να χ...ει έκατσε και ξε...κε :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τα καλαμαρακια στοιφαδο φαινονται υπεροχα!

ο Π. πηγε γα υπνο.....

δεν εχουμε ουτε λαγανα

χθες βγηκε για ποτο...στη διπλανη γωνια....τοσο τον αφηνω....χιιχιχ!

ουτε ο Π. νηστευει....οταν τον γνωρισα ετρωγε σουβλακι Μ.Παρασκευη....εεε στα 12 χρονια το εκοψε!

οτεαν ακουγε οτι νηστευω με κοιτουσε ετσι :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

θα νηστεψω φετος...εχω να το κανω απο το 2007!

η Μ-Ι βγαζει το παντελονι και το βρακι....κανει τσισα και κακα μονη της στο γιογιο και τα ανεβαζει μονη της!

τις μπλουζες δεν μπορει....καλτσες ναι..καλσον με τιποτα!

αλλα πολλες φορες διαλεγει τα ρουχα....

πχ δεν μενει μεσα στο σπιτι με πυζαμες..θελει φορμες η κολαν!

MariaIoanna νηστισιμη πιτσα?

μμμμμμηπως να φτιαξω μια λαδενια?

Καλησπέρα!

Εδώ δεν έχουμε αργία... Είναι μια μέρα σαν και τις άλλες.

Δεν είμαι θρησκευόμενη αλλά μου αρέσουν οι θρησκευτικές παραδόσεις και όσο μπορώ τις ακολουθώ. Ξεχωρίζουν οι μέρες του χρόνου ;)

Αφήσαμε το θέμα ύπνος και πιάσαμε το φαγητό? Για μένα όπως ξέρετε είναι πονεμένο θέμα και αυτό...

Μέχρι και πριν ένα μήνα έτρωγε ελάχιστα και υπήρχαν μέρες που δεν έτρωγε τίποτα απολύτως! Τώρα κάτι γίνεται αλλά και πάλι πολύ μικρές ποσότητες.

Το βιβλίο του Παπαβέντση το διάβασα κι εγώ τώρα που είχα έρθει Ελλάδα. Ωραία τα λέει γενικώς αλλά... μου άφησε την εντύπωση ότι υποννοεί ότι είναι καθαρά στο χέρι του γονιού το αν θα έχει αποκτήσει το παιδί συγκεκριμένες δεξιότητες στο φαγητό σε συγκεκριμένες ηλικίες. Ενώ εγώ πιστεύω ότι σε μεγάλο βαθμό είναι και στο παιδί.

Η Μαρκέλλα ας πούμε, όταν προσπαθεί να φάει μόνη της με κουτάλι ή πηρούνι δε θέλει με τίποτα να τη βοηθάω και να της οδηγώ το χέρι. Τσαντίζεται! Δεν τα καταφέρνει όμως και αρκετά καλά ώστε να φάει μόνη της. Οπότε είμαι κι εγώ από δίπλα με ένα άλλο κουτάλι και ...χώνω 8-) Λάθος κατά τον Παπ. αλλά τι να κάνω?

Πάντως είναι "χαλαρωτικό" γιατί οι λύσεις που προτείνει είναι εύκολες... δεν κυνηγάς, δε φτιάχνεις άλλα φαγητά, δεν κάνεις κόλπα, απλά στρώνεις τραπέζι, στρώνεσαι κι εσύ και τρώτε παρέα.

Μου άρεσε και ο πίνακας στο τέλος με τις ενδεικτικές ποσότητες των διάφορων τροφων που πρέπει να έχει ένα παιδί στο καθημερινό του διαιτολόγιο. Τελικά είναι πολύ μικρότερες από όσο περίμενα!

Παναγιώτα άσε το παιδί να φάει μόνο του κι ας τα κάνει όλα χάλια!

ααααααααα Αφροδιτη και ξεντυνεται ο μικρος!

αααααααα ετοιμος για ολα...!

θελω να γβω να απλωσω και το σκεφτομαι!

κρυωνω εξω!

το στοιφαδο ..απλα υπεροχο!

MariaIoanna φτιαξε της μακαρονια!

αρκει να τα φαει!

καλε χιονιζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!

κανονικοτατα!!!!

ουαουυυυυ!!αν παει ετσι ολο το βραδυ,βλεπω να ειναι κλειστα τα σχολεια αυριο!!!γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

Καλη Σαρακοστη!τί κανετε;

Αναστασια ποια Ξανθη καρδια μου;;;!!αχ!!με τετοιο συναχι εγω κ ο χ. ωραιο θεαμα θα ημασταν!ασε που εχει ενα κρυο..μ΄αρεσει που θα εντυνα καρναβαλακι τον γιωργο ολη μερα!!α πα πα!φορμες κ παλι φορμες!

πηγαμε να φαμε στο χωριο του χ.,ειναι στη θεσσαλονικη,λιγο πιο εξω!,στην πεθερα που ηταν εκει,κ στο γυρισμο ο γιωργος κοιμηθηκε στο αμαξι!δηλ. στις 2!αν δεν ξυπνησει μονος,στις 5 θα τον σηκωσω..μπας κ δω αλλαγη!συμφωνω οτι πρεπει να παρατηρω περισσοτερες ημερες για να βγαλω συμπερασμα..ειναι που απο τη φυση μου βιαζομαι παντα να χαρω ή να λυπηθω υπερβολικα..ιχθεις παιδι μου με ωροσκοπο λεων,τί περιμενες;;;;;;;;;;;;;!!!!

εισαι προβληματισμενη...παντα Αναστασακι η ευθυνη θα βαραινει τη μαμα,για τα δυσαρεστα,κ για τα ευχαριστα θα τρεχουν πολλοι να διεκδικησουν μεριδιο στην ευθυνη..δυστυχως ετσι ειναι,εγω το παιρνω καθε μερα αποφαση..

οσες φορες εχω κατηγορησει..χαμενη βγηκα!οποτε..ευχομαι καποτε να μαθω να το βουλωνω!!

φιλακια πολλα ομορφουλα!!

Παναγιωτα οχι βρε κ μαμοθρεφτο!κ εγω δεν αφηνω τον γιωργο να φαει μονος του το μεσημεριανο κ εγω τον ντυνω!αλλα μονο μαμοθρεφτο δε τον λες!

δινε του αν θελεις σιγα σιγα στο χερακι καποια πραγματα,ψωμακι,κουλουρακι,φρουτο,τυροπιτακι..ισως κ ενα κουταλι την ωρα που τρωει,αλλα ταιζε κ εσυ ,οπως η Μαγδα,με ενα αλλο!!!σιγα σιγα καλε!τί βιασυνη μας επιασε!φεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετα!!!

Αναστασι θελω να απαντησω,παρολο που ανηκω στην ακριβως αντιθετη κατηγορια!!!!

αν ο γιωργος δεν ετρωγε,που δεν ισχυε ποτε,παρολο που θηλαζει,αυτο ισχυει,

νομιζω οτι θα ημουν ,τωρα πια,περισσοτερο αγχωμενη..

θα επηρεαζομουν,υποσυνειδητα,απο αμφιβολιες περι πληροτητας μητρικου γαλακτους,αντικαταστασης στερεων απο θηλασμους κ ολα αυτα τα ωραια..

λαθος μου θα ηταν,αλλα ετσι θα ενιωθα..ετσι αισθανομουν τους πρωτους μηνες στερεων κ μεχρι να αντικαταστησει μονος τα γευματα,οτι ο θηλασμος τον πηγαινε πισω..

μεγα λαθος,το ηξερα,αλλα πώς να πεις στο συναισθημα να ακουσει τη λογικη;;;;;;;;;;;!!!

εσυ αλλο ρωτησες,αλλα εγω ηθελα να απαντησω!

ομως εσυ..αρχισες παλι να σκεφτεσαι...αναποδα,ε;;!!!αφου οι αιματολογικες της αννυ ειναι καλες πια!γιατι;;

α!επισης αιματολογικες καθε 6 μηνες!κ το σκεφτομαι κ θα το κανω!

Αφρο λουκανικα;;;;;;;;;;;;;;;;;!!!!!

κ σημερα ετσι θα φατε;;καλη ορεξη ο,τι καλο κ αν γευτειτε!

Μαρια φτιαξε μακαρονια,προσωπικα,αν ετρωγε π.χ. μονο μακαρονια ή ρυζι,θα τα εβραζα σε ζουμακι απο κρεας που θα ειχα βρασει!οχι σημερα καλε,μερα που θα εκανες κρεας για εσας!

Βικυ καλαμαρακια στιφαδο!!μιαμ μιαμ!θελωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!κ δεν εχω!!

μα μου εχετε εξαψει την περιεργεια με το βιβλιο του παπαβεντση!λεω να το παρω..αν κ το βλεπω..πιο πολυ θα με προβληματισει στο τελος!!

φιλακια κουκλες!παω να απολαυσω το χιονιιιιιιιιιιιιιιι!

επίσης Θεσσαλονικιές να κανουμε τον καφε Πεμπτη που θα ειναι σιγουρα πιστευω καλα εντελως κ εγω κ ο χ. κ τα μικροβιακια μας θα εχουν φυγει για τα καλα;;;;!!

Ιουλια πλακα κανεις?Κοιμηθηκε στο αμαξι,τον μετεφερες κ τωρα συνεχιζει ακαθεκτος?????Αααααααα ζηλευωωωωωωωωωωωω!

Επισης μην διαβασεις το βιβλιο που λεμε!Μ'αρεσει να σε βλεπω ετσι "σφαιρατη" να κυνηγας τον Γ με τη μπανανα στο χερι! :lol::lol::lol::lol:

Για την ερωτηση περι θηλασμου-στ.τροφων...Αυτο που με απασχολει ειναι οτι για να φαει ενα παιδακι πρεπει καποια στιγμη να νιωσει πεινα..Νομιζω πως οταν νιωσει λιιιιιγο πεινασμενη αποζητα αμεσα το μεμε..Για να φαει στερεη τροφη θα πρεπει να αρνηθω να της δωσω(εστω να την ξεγελασω πχ με παιχνιδι)...Και μου φαινεται πολυ ψυχοφθορο...Γιατι στην τελικη αν συγκρινω πχ λιγο ρυζι που ισως φαει με το γαλα μου,θεωρω το 2ο πιο θρεπτικο... :?:?:?:?

Καλα μη φανταστειτε πως ολη μερα σκεφτομαι αυτα! :lol: Αλλα εδω με εσας...Για τα παιδια μας θελω να κουβεντιαζω..... :roll:

Μαγδα συμφωνω με αυτο που λες...Ειχα γραψει κ κατι οταν ημουν σε εκεινο το κεφαλαιο...

Ειναι λεει ευθυνη της μαμας να μαθει το παιδι να τρωει καθως κ να περιοριστει ο θηλασμος στις 2-3 φορες μετα τους 8-10 μηνες....Ωραια η θεωρια!!!!Φυσικα δεν θεωρω πως ολα τα παιδια μπορουν να ανταποκριθουν σε ολα το ιδιο συντομα κ καλα...

Επανερχομαι...

ΚΑΙ ΝΑΙ!τον ξυπνησα εγω στις 5 γιατι αλλιως..ειχε αλλα σχεδια!!!

Αναστασια πραγματικα,ζω στιγμες πρωτογνωρες...κατι εχει παθει ο γιωργος..ευτυχως δεν κοιμαται κ νωρις το βραδυ,γιατι αλλιως θα νομιζα οτι εξωγηινοι απηγαγαν το παιδι μου!!!χα χα χα!!

εφυγες;;;!!

το χιονι πυκνωσε παρα πολυ!εκει δε χιονιζει;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!!ο χ.τραγουδαει το "χιονια στο καμπαναριο"!!!!!α χα χου χα!!!κ παρακαλαει να κλεισουν τα σχολεια αυριο για να μην παρω αμαξι κ με χιονι!εχει φοβηθει το ματι του με εμενα την τρελη σουμαχερ!!!

εγω παλι το θελω το βιβλιο..αλλα θα εξακολουθω να κυνηγαω με την μπανανα!!!

κοιτα,το γαλα ειναι πιο θρεπτικο απο το ρυζι..αλλα το θεμα ειναι να συνηθισει πως οταν πειναμε τρωμε,σωστα;!

κ στον γιωργο ετσι εκανα,ξεγελουσα για να μη θηλασει,κ σιγα σιγα αρχισε να τρωει ολο κ πιο πολυ..τωρα τρωει περισσοτερο απο εμενα!!εμενα βεβαια δε με ταιζει η μαμα μου..!!!

για πες για τα νεα μεσημεριανου βραδινου υπνου σας!

α!επισης,πριν λιγο καιρο,αν ο γιωργος κοιμοταν εστω κ 5 λεπτα στο αμαξι,ξυπνουσε μετα κ δεν ξανακοιμοταν λες κ ειχε χορτασει υπνο!εδω κ ..3η ημερα σημερα!..,αυτο αλλαξε!!

δεν πεταξετε χαρταετο σημερα,ε;;μα τετοιος καιρος..

αν κλεισουν τα σχολεια στον λαγκαδα αυριο,θα σε τηλ. το πρωι!!

φιλακια!

μα καμια αλλη δεν ειναι μεσα;;!

πωπω χταποδακι με μακαρονιακι μουρλια!!! εφαγε και ο μικρος αφου καμια δεν μου ειπε αν κανει το πρωι που ρωτησα του εδωσα..αν μου παθε ιτιποτα θα φταιτε εσεις :lol::lol::lol::lol::evil::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εφαγε και μπροκολο αλλα τον ταισα εγω γιατι μονος δεν..ε,

δεν πειραζει θα φαει..τουλαχιστον δεν εφαγε με υπολογιστη..

αναστασια και εμενα εδω με πιανει γιατι με αλλον αν παω να τα μιλησω με κοιτανε ετσι :roll:

εδω εχθες μια φιλη με κοροιδευε για το θεμα που εβαλα στο facebook την δημοσκοπιση για το γαλα..

καλα ειναι τοσο κακο να το ψαχνεις για την διατροφη του παιδιου?

μου λεει ο καθενα δινει οτι πει ο παιδιατρος του τι ρωτας? με υφος καπως.. :roll::roll:

λες και πρεπει να πηγαινουμε τυφλα..ναι μας της λεω της καθεμιας αμα ειδες λεει αλλα..για αυτο ρωταω.. :roll::roll: και γελουσα..

βεβαια σε λιγο γεναει και τοτε θα τα ψαχνει και αυτη..

της την ειπα βεβαια οταν μου ειπε..καλα θεμα ειναι αυτο που εβαλες στο φεις????????

της λεω..δεν το εβαλα για εσενα αλλα για τις μαμαδε πουυ συναναστρεφομαι και απο οτι ειδες μου απαντησαν πολες αρα εινα θεμα σοβαρο.. ;);););):D:D:D:D

μα εχω αδικο που με ψιλοπειραξε η κοροιδια?

βεβαια ειναι φιλη δεν παρεξηγω αλλα....θα με νιωσει που θα παειιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!

και δεν συμφωνω με ολα του παπ. απλα αρκετα με βρισκουνε συμφωνη..

πλεον κανω αυτο που συμφωνησαμε με τον κωστα..ακουμε και συμμεριζοστε τον γιατρο που λεει αυτα που μας βρισκουνε συμφωνους με αυτα που εμεις πιστευουμε... ;)

αργυρω απλα πιστευω πως λεει σωστα πραγματα γιατι και εγω κατα βαθος αυτα πιστευω..αρα θα τα προσπαθησω αυτα που λεει... :roll:

ιουλια και εγω καφε ρρεεεεεεεε που θα τον πιειτε παλι???????? :evil::evil::D

αναστασια..πιστευω πως ειναι πιο καλ ονα φαει λιγο ρυζι παρα να πιει γαλα το μεσημερι π.χ. και ας ειναι πιο θρεπτικο το δευτερο..το θεμα ειναι να φαει μεσημεριανο και οχι να πιει γαλα..βεβαια καταλαβαινω ποσο δυσκολο ειναι να το κανεις..οπως και εμενα να του αρνηθω το παιχνιδι και να τον αφηνω νηστικο.. ;)

γιωτα μια φραση μονο καλε??????????? :evil::evil:

Ακομη κοιμαται!

1. Αργυρω μου το μπουμπουκακι σου κοιμαται για βραδυ 7:30,αλλα,υποθετω,δεν πεφτει για μεσημεριανο υπνο μετα τις 3!!!

2. εξω απο το χορο,ολοι ωραια τα λεμε,αλλα τα πραγματα ειναι αλλιως!!

1. τις καθημερινές κοιμάται μεταξύ 12-14 για ένα 2ωρο γιατί μετά πάμε να πάρουμε τον Λ. από το σχολείο

2. στον χορό ήμουν για πολύ και για τα καλά, χόρεψα αρκετά, το μπουμπουκάκι μου ξυπνούσε κάθε μία ώρα μέχρι και που χρόνισε!!!...υπήρξε και βραδιά που την κρατούσα για 5 ώρες στην αγκαλιά μου όρθια για να την ηρεμήσω ή ακόμη και να κοιμηθεί!!!.....σύνολο είχα να κοιμηθώ το βράδυ σερί 2 χρόνια!!!! ....μέχρι και 20 μηνών ξυπνούσε και ακόμη ξυπνάει μερικά βράδια.....είμαι της γνώμης ότι η διαδικασία του ύπνου θα πρέπει να είναι διαφορετίκή όταν το παιδία μεγαλώνει.....δλδ τώρα που είναι 2,5 η διαδ. είναι διαφορετική από όταν ήταν 1,5 (ακόμη θήλαζε) και τώρα με το καινούργιο κρεβάτι πάλι θα αλλάξω την διαδ.

Και σε ξαναρωταω.Αν τα παιδια σου ΔΕΝ κοιμοντουσαν απο τις 8 τι θα εκανες???Θα τα εκλεινες στο δωματιο?Πως θα τα αναγκαζες να κοιμηθουν?Δε νομιζω πως το επελεξες εσυ το ωραριο τους...Απλα το προσπαθησες κ ανταποκριθηκαν...Αν ειχες αλλο παιδι τωρα θα χορευες μαζι του μεχρι πχ τις 11!

όταν ένα παιδί από την αρχή έχει συνηθίσει σε ένα συγκεκριμένο ωράριο γιατί να αρχίσει ξαφνικά να κοιμάται στις 23.00?! :?:

το πρόγραμμα το έφτιαξα σύμφωνα με τις ανάγκες τις οικογένειάς μου, από την αρχή.....αλλά πιστεύω ότι μπορείς να μάθεις σε ένα παιδάκι κάποια πράγματα χωρίς να το υποχρεώσεις.....και ξανα λέω ότι ίσως να αλλάξει πάλι, δεν ξέρω.....έπειτα σηκώνεται κάθε πρωί στις 7.00 άρα χρειάζεται τον ύπνο!!!.....Ο Λ. ξυπνά και αυτό στις 7.45 και όλη μέρα στο σχολείο κουράζεται και αυτός ευχαρίστως πάει για ύπνο στις 20.30 -21.00, επίσης τους έχω μάθει ότι αν κάποια στιγμή δεν μπορούν να κοιμηθούν μπορούν νανδιαβάσουν ένα βιβλίο και τουλάχιστον ο Λ. το κάνει.....δεν χρειάζεται να έρθει στο σσαλόνι να δει τιβι (αυτή την ώρα άλλωστε δεν παίζει και τίποτα παιδικό) βεβαία υπήρξαν και βράδια που ήρθαν και στο σαλόνι...........

αυτά από μένα για τον ύπνο, ήταν το τελευταίο σχόλιό μου επί του θέματος......!!

Παναγιώτα σήμερα είχαμε μια πολύ ωραία μέρα, με ωραίο ηλιάκο και πήγαμε και είδαμ ετην παρέλαση των καρναβαλιστών στο κέντρο της πόλης, τα παιδιά το χάρηκαν αλλά και εμείς ;)

τώρα χαλαρώνουμε.....

Καλή Σαρακοστή σε όλους νηστεύοντες και μη!!!! :x:x

Συμπεθέρες :x:x

Καλησπέρα μανούλες!!! Καλη Σαρακοστή να έχουμε!

Πώς περνάτε;; Έγινε τιποτα συνταρακτικό στις προηγούμενες 25 σελίδες;;

Πάντως από τα λίγα που διάβασα στα θέματα ύπνος και φαγητό, αντιλήφθηκα οτι εχω το καλύτερο μωρό του κόσμου!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::lol::lol::lol::lol:

Τη Χαριλίνα την έβαλα στο δωματιο της από 3 μηνών, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν την έπαιρνα στο κρεβάτι μας όταν έκλαιγε. Την έχω αφήσει να κλάψει 2 φορές. Πειραματίστηκα. Με έχει φάει το πάτωμα και μένα. όταν η μικρή έκλαιγε δεν την σήκωνα, την άφηνα στην κούνια της και ξάπλωνα δίπλα της στο πάτωμα και της κρατούσα το χέρι. Μετά που την βάλαμε σε κρεβάτι, ξάπλωνα διπλα της. Γενικα έχω περάσει περιόδους με δύσκολα βράδια... μια φορά έβαλα τα κλαμματα στη δουλειά... Τί ντροπή... :oops::oops::oops:

Πριν 2 εβδομάδες που την ξυπνησα να παμε σχολείο, μου είπε "είδες μαμά; δεν κλαίω πια! Κοιμαμαι στο κρεβατι μου τώρα! Είμαι μεγάλη"! Γέλασα πολύ! Ναι τόσο μεγάλη ωστε να έρχεται μόνη της πια τα βράδια, μαζί με το μαξιλάρι της παρακαλώ :lol::lol: , στο κρεβάτι μας!

Για το φαγητό δεν έχω να πω κάτι. Νόμιζα οτι το δικό μου δεν τρώει, αλλά μάλλον υπερβάλω. Ο άντρας μου με έχει κάνει υστερική νομίζω... :roll::roll::roll: Παλιά νομιζα οτι θα πρέπει να τρώει όσο τρώμε και μεις, τώρα καταλαβα οτι μια χαρά τρώει το παιδάκι μου. Ειδικά από τότε που πηγε σταθμό, μπηκε σε πολύ καλό πρόγραμμα.

Άφρο ο Μανωλάκης δε χάνει χρονιά. Απλώς δεν κερδίζει χρονιά. Δεν καταλαβαίνω, ποιος ο λόγος να στείλεις το παιδί στο δημοτικό 5,5 χρονών. Νομίζω οτι βασει νόμου πια τα παιδιά πρέπει να έχουν κλείσει το 6ο έτος της ηλικίας τους για να πάνε στο δημοτικό.

Όσο για τους δημ. βρεφικούς σταθμούς ΔΕ χρειαζεται να είσαι δημότης. Εμείς είμαστε και οι δύο ετεροδημότες. Χρειάζεται απλώς να αποδείξεις οτι διαμένετε μόνιμα στην περιοχή που θέλετε να πάει σχολείο ο μικρός. Προτεραιότητα έχουν οι μαμαδες που δουλεύουν, τα χαμηλά εισοδήματα και φυσικά πρωτα απ' όλους αυτοί που έχουν μέσο.

Θα επιστρέψουμε στην Αθήνα το Σάββατο 12 Μαρτίου. Και εδώ χιονίζει και κάνει κρύο. Έχω παρκάρει τη μικρη στη γιαγιά της στο κάτω σπίτι, πρέπει να κοιμήθηκε γιατί δεν ακούω τη φωνή της! :D

Θα μπαίνω να σας διαβάζω!

Η Έρη και η Θου τι λένε;;

Α ξέχασα να σας πω οτι εγώ έφυγα την Παρασκεύη από Αθήνα και πήγα στο χωριό μου. Στο χωριό του Παν ήρθα Κυριακή μεσημέρι.

Ο Παν ήρθε στο χωριό του με τη μαμα και το παιδί το Σάββατο βράδι. Έφερε το παιδί δυο ώρες δρόμο χωρίς το κάθισμα! όταν μου το είπε μάτωσε το κεφάλι μου. :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

"έλα μωρε πως κανεις έτσι, αφου καθόταν η μανα μου πίσω μαζί της"!!!! Αυτη την απαντηση μου έδωσε!

είχε βγάλει το κάλυμα για να το πλύνω και μετά δε μπορούσε να το βάλει, δε θυμόταν. Του είπα να το πάει σε ένα μαγαζί με παιδικά στη γειτονια και με έγραψε!! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Κατα τα άλλα κάνει σαν παλαβός αν η μικ΄ρη σε φάει όλο το πιάτο με τα μακαρόνια...

Πέραν αυτών όμως και μέσα στην άγνοια μου, πέρασα πολύ ωραία τις απόκριες στο χωριό μου! :D:D:D

Καλησπέρα από το συναχόσπιτο!!!

:lol::lol::lol::lol:

Τα χαρτομάντηλα και οι μήξες πάνε σύννεφο. Εγώ ακόμη κρατάω γερά. Δεν συναχώθηκα...

Η Ειρήνη αναρρώνει, ο Δ είναι στο φόρτε του και το νινί το περνάει πολύ πολύ ελαφριά. Δε δείχνει να τη ενοχλεί ιδιαίτερα αλλά έχει άσχημο σύγκαμα. ΄΄Οποτε την αλλάζω και την πλένω κλαίει η καημένη γαιτί πονάει. Ελπίζω αύριο να έχει υποχωρίσει. Το απόγευμα θα πάμε και παιδίατρο οικογενειακώς για να δει τις ζουζούνες . Η Ειρήνη έχει εμβόλιο να κάνει...

Σισσιώ καλοπερνάς ε;;; Τέλεια! Τίποτα νεότερο, όπως τα ξέρεις. Η Έρη έφτασε και θα μπει όταν μπορέσει να πει νεότερα. Έδωσε χθες το παρόν.

Βένι χταποδάκι;;; Μιαμ μιαμ. Εγώ σήμερα έκανα σουπιές με διάφορα χόρτα και ένα ταμπουλέ!!!

Βίκυ τα καλαμαράκια είναι τα αγαπημένα μου!!!

Ιουλία τί ζουζούνι ο μικρός! Ήθελε να κοιμηθεί κιάλλο και τον ξύπνησες;;; Φτου σου κακούργα μάνα...

:lol::lol::lol:

Αναστασία μου πως τα πάτε; Έκανες τίποτα από αυτά που μας είπες;;

Γιώτα φιλάκια!

Είμαστε και μεις εδω κάλέεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!

Παναγιώτα είσαι τρελή. Άσε το μωρό να κοιμηθεί με την ησυχία του...

Θα του σπάσεις τα νεύρα. Η νύφη σου χθες βράδυ έσπασε κάθε ρεκόρ. Κοιμήθηκε στις 10.30 και ξύπνησε στις 6 από το κλάμα της Ειρήνης.

:shock::shock::shock:

Μαρία νυστεύει και από λάδι;;; Ουάου!!

Εμείς συνήθως νυστέυουμε και ψήνουμε πανσετούλες!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αφροδίτη σε έβαλε στον ίσιο δρόμο ο άντρας σου!!!χαχαχα

Το παίζω σε πολλά ταμπλό!!! εσυ;;;;;;; :lol::lol::lol:

Δημητρούλι τί κάνει η συνιφάδα σου (καλά το είπα;) Το μωράκι πως είναι;;

Argi είχατε παρέλαση;;;

Xιονούλα ήθελα να σε ρωτήσω...

Τί μαγειρέυεις για να φάτε με τον άντρα σου;;;; Ελληνικές συνταγές;;;

Αργυρώ κουκλάκια τα παιδιά σου!!!

Δήμητρα Καλή Σαρακοστή και σε εσένα!!!

Ιουλία φιλιά!

Παναγιώτα μου !!!!! Σμουτς!!!!

Μαρία Ιωάννα!!!! Σμουτς και σε εσένα!!!!!

Νατάσσα μου πολυ αγαπημένη !!! περαστικά ρε συ!!!!! δε σε ξεχνώ!!!!!!!φιλιά!!!!

επανήλθα μετά απο μια άτιμη γαστρεντεριτιδα που ταλάνιζε τ μικρή Σουηδεζα μου!!!

Κόρες μου!!!

Καλησπέρα!!!

Καλή Σαρακοστή να έχουμε!

Περαστική ήμουν, είπα να πω ένα γεια σε όλες σας εδώ, γιατί μόνο εδώ θαρρώ σας βρίσκω μαζεμένες! χαχαχα!!!

Γιώτααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!

Τι πάθατε βρε?

Περαστικά σας!!!

Άντε, πότε θα σε δω?

Σας επιθύμησα βρε!

Είδα χθες τη Λένα, τον Τόλη και τον Αναστάση.. Τι παιδί Θεε μου! Κούκλος!

ΦΙλιάαααααααα!!! :P

kimithikame to meshmerh kai tora eimai san kotopoulo....o mikros efage xalba kai tyri ....ma poso mporei na lerothei ena mwro me ena komati xalba sto xeri !!!! :o:o:o:o

telika kaname xoirino tigania (oxi den nisteuoume) alla mono egw egaga ligo ...tou epese perissotero alati kai den mporese na faei kai efage mono salata kai o mikros efage ayta pou eipa .

xronia polla ifigenia ,xathikes !!!

γλυκια και πολυαγαπημένη Ιφιγένεια!!!!!!!!!!!!!!! ζουζουνα μου καλως ήρθες στα λημέρια μας!!! α σου πω οτι η φωτο σου ειναι πολύ ωραία!!! εισια μια κούκλα!! τι κάνει το Μαράκι μας? η γλυκιά Σουηδεζο Γερμανούλα μας? να μπαίνεις ρε συ να τα λέμε ,εδώ στο τρενάκι ειμαστε μαζεμένες όλες οι γνωστές!!!! φιλάκια πολλά κουκλιτσα !!!!

περασαμε μια περιπετεια μα ειμαστε καλα τρα (νομιζω !! φτου φτου μη μας γλωσσοφανε κ κυλισουμε παλι!!)

Αφροδίτη με είπε τα νέα σου η Χρύσα! Αγορομάνες μου εσείς!

Μα το καλό κορίτσι μου!!!

Χαμένη είναι γενικώς! :lol:

Ωχχ.. Καινούργια κόλπα το μαμμυ! Πήγα να πατήσω υποβολή και με έβγαλε το μήνυμά σου Γιώτα!

Να'σαι καλά μωρό μου, η Σουηδέζα μου μια χαρά! Ανάγκη δεν έχε! χαχαχα..

Προχθές κοιτούσαμε τις φωτο της Κωννας σου στο φέις (την είχα αγκαλιά) και σε μία φωτο της, λέει η δικιά μου... Μαμά μου, μεγάλωσε το μαλλί της! Ντόιγνκ! Ποιας Μαράκι μου? Τη ρωτάω...

Της Μαρίας της Νατσιαβα... Χαχαχαχα!!

Νόμιζε ότι είναι αυτή στη φωτο!

χαχαχαχαχα!!

Πάω τώρα για σίδερο, δεν έχουμε βρακί να φορέσουμε!

Θα τα ξαναπούμε!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...