Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου νο.35...ονειροδρομολογιο

Recommended Posts

Άφρο 3 γυναίκες είμαστε μέσα στο σπίτι

μαλώνουμε για το τηλεκοντρόλ, τον υπολογιστή,

το που θα ξαπλώσουμε, τις μπάρμπι και ο Γιώργος λέει ότι

εγώ κάνω χειρότερα από τις μικρές :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπερα!ΝΥσταζω σαν...Πουστης(?)...Μπα δεν ταιριαζει! :lol::lol::lol::lol:

Νυσταζω σαν το πιο υπναραδικο νινι του κοσμου!!Σαν το επομενο παιδι μου δηλαδη! :P

Η Αννυ κοιμηθηκε μεσα σε 3 λεπτα! :shock: Οταν δεν κοιμαται ολη μερα....Ετσι συμβαινει!

Ιουλια 4 ωρες?????Μα ειναι παααρα πολλες!Κατι πρεπει να αλλαξεις νομιζω..Φαυλος κυκλος ρε φιλεναδα!

Αν κοιμαται λιγοτερο(πχ 1-1,5) τοτε στανταρ θα ειναι καλυτερα τηνυχτα!

Βενη μου σε νιωθω(αν κ δεν εχω αδυνατο παιδακι) ομως μην ξεχνας πως το θεμα δεν ειναι απλως να παχυνει...Ειναι να παρει εφοδιαγια το μελλον...Να μαθει να τρωει,να δουλεψει το μυαλουδακι για να κρινει ποσο κ τι θα φαει!Αν πχ του δωσεις τζανκ κ γλυκα θα παχυνει γρηγορα..Ομως θα εχει υπογραψει συμβολαιο με την παχυσαρκια ως ενηλικας(το πιθανοτερο)...Επισης αν τρωει μηχανικα...Δλδ να κολλαει στο πσ κ να ανοιγει το στομα χωρις να νιωθει πεινα ή κορεσμο...

Εγω εχω χαλαρωσει πααααααρα παααααρα πολυ!Βεβαια το να φαει κατι σωστο ειναι πολυ πιο ευκολο απο το να φαει κατι σωστο που να περιεχει σιδηρο...Γιάυτο στην ακρη του μυαλου μου εχω την επισκεψη στον παπαβεντζη κ ισως το συμπληρωμα σιδηρου καποια στιγμη!

σας φιλω,παω να θερισω κ να κοιμηθω!

Α Αφρο κ εμενα αυτο λεει η Αννυ!!!! "Νινι"..."Μαμ"!!!

ααααααα εφτιαξα αυτο..πολυ νοστιμο!!!!!!!

http://www.argiro.gr/recipes/γλυκό-ψωμί-με-μπανάνα-και-κακάο

ναι αναστασια ετσι ειναι..γιαυτο σημερα δεν ενεδωσα στην γκρινια για pc....και το πρωι δεν πηγαινα απο πισω τπου με το αυγο και δεν το εφαγε ολο αλλα δεν πειραζει..απλα πανμτα οι γιατροι μου λεεν να τρωει για να βαλει και εχω σκαρφιστει χιλιαδες πραγματα κατα καιρους..

θατα καταφερω που θα παει???

υγ ξερεις καλε πως δεν υπαρχει περιπτωση να δοσω τζανκ φοοντ μονο κια μονο για να παχυνει!!!!!!!!

απλα θελενω αν οτυ δινω αυτα που του δινω και να τα τρωει ΟΛΑ! κακο ειναι????? :lol::lol::lol:

οχι μαλλον λεει "που ειναι ο μπαμπας να πριζω εκεινοσ που δεν φωναζει " :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλε εφαγε μπροκολο!!!!!!!! τελειος ειναι !!!!

ετσι προχθες ηθελε να φαει απο το πιατο του Κ και εκεινος τσατιστικε γιατι ο μικροσ εκαλε το χερι μεσα στο κιμα και λερωθηκε .....ε απο εμενα πως τρωει !!!αλλα ναι μην του χαλασουμε την ησυχια του κυριου ...να φαει και να βλεπει ταινια :evil::evil::evil::evil:

Οχι κοριτσαρα μου!Δεν ειναι κακο!

Σε καταλαβαινω απολυτα! ;)

Και δε σε κρινω!Να τον κυνηγας αλλα σιγα σιγα να προσπαθησεις να φτασεις στο "σωστο" σημειο!

Οχι μαχαιρι!Λιγο λιγο οπως ειπε κ η Ιουλια!

Μακαρι να τρωγαν οτι πρεπει!Αλλα εδω εμει ολοκληρες γυναικες κ δεν το τηρουμε,...5 μερες εχω να φαω σαλατα! :lol: Ευτυχως εφαγα φασολακια 2 μερες!

Φυτευω κ φευγω! :lol:

καλε Αναστασια κοιμηθηκατε;;κιολας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;πω πωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!

φτου φτου!!

κοιτα,εχω δοκιμασει να τον ξυπνησω κ στην 1,5 ωρα..τα ιδια χαλια ηταν παλι!!Σου λεω..δεν παιζεται με τον βραδινο υπνο αυτο το παιδι!!το επομενο..δεν ξερω!!

επισης,χα χα χα!!χρησιμοποιησες την αγαπημενη εκφραση του χ.!!κ δε στο΄χα!!!!χι χι χι χι χι!!

μια χαρα ταιριαζει!!επισης κολαει με το πειναω σαν...........!,κρυωνω σαν.................! κ με ολα τα ρηματα νομιζω!!!χα χα χα!!

καλο βραδυ κ καλο θερισμα!!

βενη!τσουπ εγραψες παλι!!το κολλημα αυτο να τα τρωει ολα το εχω κ εγω που ο γιωργος τρωει πολυ,αλλα παντα το πιατο του ειναι ασφυκτικα γεματο..κ τσαντιζομαι οταν αφηνει 1 κουταλια κ ας εχει φαει τον αμπακο!!!μαλλον πρεπει να αρκεισαι στο να τρωει εστω τα μισα,για το βαρος,απεβαλε το!!!ειπαμε,βαρος,υψος πηγαινουν αναλογικα!!

το πρωι εφτιαξα τοστ και αυγο..καθομαστε ολοι και εχουμε τα ιδια..

το υλεω φιλιππε εσυ τι αθ φα ςτοστ ή αυγο? με κοιταει :? μου λεει αυγο!

ωραια λεω φατο.. :lol::lol::lol: με κοιταει... :?:?:shock::shock: μου λεει μαμα μαμα..

του λεω οχι φιλιππε μονος σου :lol::lol::lol::lol: με κοιταει ξανα :lol::lol::lol:

μπου λεει μαμμμμμμαααααααααααα :lol::lol::lol:

σου λεει... καθομαι στο τραπεζι...διαλεγω τι θα αφαω..θες να το φαω και μονος μου!????? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ολα μαζι εγω πηγα να του τα μαθω :lol::lol::lol:

λεω τον κωστα καλα θα του το δοσω τωρα και σιγα σιγα θα τα μαθει :lol::lol:

σουργελοοοοοοοοοοο :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

το πρωι εφτιαξα τοστ και αυγο..καθομαστε ολοι και εχουμε τα ιδια..

το υλεω φιλιππε εσυ τι αθ φα ςτοστ ή αυγο? με κοιταει :? μου λεει αυγο!

ωραια λεω φατο.. :lol::lol::lol: με κοιταει... :?:?:shock::shock: μου λεει μαμα μαμα..

του λεω οχι φιλιππε μονος σου :lol::lol::lol::lol: με κοιταει ξανα :lol::lol::lol:

μπου λεει μαμμμμμμαααααααααααα :lol::lol::lol:

σου λεει... καθομαι στο τραπεζι...διαλεγω τι θα αφαω..θες να το φαω και μονος μου!????? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ολα μαζι εγω πηγα να του τα μαθω :lol::lol::lol:

λεω τον κωστα καλα θα του το δοσω τωρα και σιγα σιγα θα τα μαθει :lol::lol:

σουργελοοοοοοοοοοο :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

παντωε ειμαι σοιγουρη πως πειναει οταν τρωει εστω με παιχνιδι γιατι δεν γινεται να μην πεινας και να τρως 2 μεγαλα φρουτα ή μια πιαταρα τραχανα! απλα...θελει ετσι τι να πω..

ποσο με τσατιζει η διαφημιση με τισ μπαμιες ...που επιστρεφει την συζυγο στην μαμα τησ :evil::evil::evil::evil: εχω και τον κωστα να γελαει μεχρι δακρυων οταν την βλεπει :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

καλα τεμπελεκοσ :lol::lol::lol::lol::lol: ταισεμεεεεεεεεεεε :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Eχω κοιμηθει πανω μου...Μιλαμε ειμαι πολυ κολλημενο ατομο...Βρε αστα ν μαραθουν...

Ιουλια μεσα στη νυστα μου νομιζω πως πρεπει να το δοκιμασεις τουλαχιστον 2-3 μερες να αλλαξει το βιορολοι του...

Βενη εισαι θεα!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Μαρια κουραγιο!

Χααααα ψου!(ροχαλητο μου!)

Πάλι δεν πρόλαβα καμία...

Τί να κάνω. 'Εγινα βραδυνή πια...

Και τώρα θα απλώσω το σεντόνι μου.

Γλυκιά μου φιλενάδα Αναστασία σου γράφω τί έκανα εγώ με την Ειρήνη στο θέμα του ύπνου.

Μέχρι 19 μηνών δεν υπήρχε περίπτωση να κοιμηθεί χωρίς βυζάκι. Με τίποτα όμως. Μάλιστα το βράδυ πιπίλιζε πάντα μία ώρα παρακαλώ για να την πάρει ο ύπνος. Το μόνο που είχα καταφέρει είναι να κοιμάται μέσα σε 2 λεπτά (με το ρολόι) το μεσημέρι. Για ευνόητους λόγους αυτό δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί και πήρα την απόφαση να το αλλάξω. Ξεκίνησα με το βραδυνό θέμα πρώτα. Της εξήγούσα πριν από κάθε θηλασμό πως θα πιεί λίγο γαλατάκι και μετά η μαμά θα την χαιδέψει για να κοιμηθεί. Την πρώτη μέρα μόλις την τράβηξα στο 10λεπτο άρχισε να κλαέι. Με τα πολλά την ηρέμησα και μετά από 1 ώρα κοιμήθηκε. Τη δεύτερη μέρα έκλαψε λίγο και στη συνεχεια την έβαλα στο κρεβάτι της κρατούσα το χέρι χαιδεύοντάς την και κοιμήθηκε. Το τρίτο βράδυ το δέχτηκε και απλά την χάιδευα για να κοιμηθεί πάλι όμως για 1 ώρα περίπου. Το τέταρτο βράδυ απομακρύνθηκε μόνη της και μου είπε 'ήπια γάλα'. Στη συνέχεια είχαμε άλλο θέμα για αρκετό διάστημα. Κατάφερα να της κόψω το 'κοιμάμαι με το βυζί' αλλά ήθελε οπωσδήποτε να είμαι δίπλα της για όση ώρα θα έκανε να την πάρει ο ύπνος. Έτσι πάλι ξεκίνησα το μπλα μπλα. Η μανούλα θα σε χαιδέψει λίγο και μετά θα φύγει, δε θέλω να κλαίς εγώ θα σε ακούω,η πόρτα θα είναι ανοιχτή αν χρειαστείς κάτι φώναξέ με. Πάλι μας πήρε 3-4 μέρες για να το συνηθήσει. Το μεσημεριανό πιπίλισμα το έκοψε μόνη της. Ήθελε μόνο χάιδεμα και τώρα πια αποκοιμιέται μόνη της.

Αυτό που είναι το μεγάλο σου χαρτί τώρα πια και πρέπει να εκμεταλλευτείς είναι το γεγονός οτι η Άννυ τώρα πια μιλάει και μπορείτε να επικοινωνήσετε. Μίλα της πααααααρα πολύ γιαυτό το θέμα. Να της το λες συνέχεια πριν έρθει η ώρα να πάτε για ύπνο. Επίσης πρέπει να δεχτείς πως θα χρειαστεί να κλάψει γιαυτό αλλά πίστεψέ πως θα το ξεχάσει την άλλη μέρα. Η Πατσούρου μου είχε πει πως το πρόβλημα είμαστε εμείς και όχι τα μωρά μας. Όσο και να νομίζεις οτι τα πλήγώνειςτην άλλη μέρα το ξεχνάνε. Και για να μην παρεξηγηθώ δεν εννοώ να την παρατήσεις να κλαέι και να φύγεις αλλά να είσαι εκέι να της μιλάς κλπ. Επίσης να μην ενδίδεις εφόσον έχεις μια θέση κράτησέ την και αν αποφασίσεις πως θέλεις να το κάνει να μην παλινδρομείς. Ελπίζω να μην σε κούρασα και να σου φάνηκα χρήσιμη. Ήθελα σίγουρα να γράψω κιάλλα αλλά με τι μυαλό τέτοια ώρα.

Παρεπιπτόντως η Ειρήνη χθες κοιμήθηκε 12 παρά από τις 9.30 που την έβαλα και σήμερα είναι ακόμη ξύπνια. Θέλω να πάρω φόρα και να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο αλλά ξέρω οτι θα της περάσει...

Επίσης σήμερα το μεσημέρι μου ήρθε περίοδος και έχω ξενερώσει απίστευτα...

:-q:-q:-q:-q:-q:-q:-q:-q:-q:-q

Το μόνο ευχάριστο είναι οτι θα βάλω άμεσα το σπιράλ που ήθελα.

Βένι μου πολλά φιλάκια. Καιρό έχω να σε πετύχω.

Θα συνηθήσει η Φιλιπάκκος και θα τρώει ευχάριστα. Μην τον ταίζεις καλύτερα με βιντεάκια. Έχει δίκιο η Αναστασία σαυτό που λέει. Πρέπει να τους διδάξουμε και διατροφική συμπεριφορά. Είναι εξίσου σημαντική με την διαπαιδαγώγηση,

Μπράβοα και για το γυμναστήριο!!!

Μην τα παρατάς , να πηγαίνεις 2 φορές την εβδομάδα.

Αφρο περιμένω πωα και πως τη μέρα που δε θα τα κάνει πάνω της. Όσο και να της έχω πει ακόμη δε θέλει να αποχωρίστεί την πάνα.

Και που είμαστε ακόμη βέβαια...

Μαρία τί κάνουν οι κούκλες σου;;;

Ιουλία καλύτερα είσαι;;; Φιλάκια!!

Φρνα με εκπλήσεις!!! Φακές;;; Μπράβο!!!!

Argi είσαι και συ μεγάλη μαγείρισσά;;; :lol::lol::lol:

Κανένα νέο από την Έρη έχουμε;;;;

Θου :YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Σας διάβασα, σας καληνυχτίζω και πάω να τη πέσω!!! i-)i-)i-)

Ανασταcάκι, κι εγώ μέσα είμαι για Πέμπτη-Παρασκευή. Ό,τι ώρα θέλετε, για ό,τι θέλετε. Για παιχνίδι βέβαια, ωραία ιδέα η παιδική χαρά, αλλά θα έχει τόση ζέστη ώστε να τη βγάλουμε όλη την ώρα εκεί; μπρρρρ!!! :lol: Καλά, βλέπουμε και τον καιρό! ;)

Veni μου, εγώ πάντως, επειδή όπως λες έχω δοκιμάσει τα πάντα, έχω απλά να σημειώσω, ότι ΝΑΙ, μπορεί να πεινάει και να μην τρώει, γιατί απλά ξεμυαλίζεται!!! :shock: Η Β έχει το νου της σε ο,τιδήποτε άλλο, εκτός από το φαγητό... Ενδεικτικά θα σας πω ότι μπορεί να έχει μπροστά της το αγαπημένο της φαγητό, να έχει λυσσάξει της πείνας (σήμερα συνέβη αυτό) και επειδή έτρωγαν παρέα με την ξαδέρφη της κι εκείνη κατέβηκε απ' τη καρέκλα, τα παράτησε όλα και την ακολούθησε. Κι αυτό συμβαίνει με ο,τιδήποτε της κινήσει το ενδιαφέρον, όχι μόνο η αγαπημένη της παρέα, μπορεί να είναι Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ!! Τι να κάνω; Να την αφήσω νηστική; Αναγκαστικά την παίρνω από πίσω και την ταίζω. (αν δε πεινάει, είναι 100% βέβαιο ότι ΔΕΝ πρόκειται να φάει. Όταν πει "χόρτασα" είναι οριστικό και δεν διαπραγματεύεται ούτε μπουκιά παραπάνω!!!) ;) ΑΚΡΙΒΩΣ όπως λέει κι η Βενετία... Από ένα σημείο και μετά, βαριέται να φάει μόνη της και μου λέει "εσύ να με ταίσεις, κουράστηκα!!" Και τα τραγουδάκια χρησιμοποιούμε και τα παραμυθάκια και τα βιντέακια και ό,τι βάλει ο νους σας! :? Δεκτή κάθε συμβουλή και συμφωνώ απόλυτα περί σωστών διατροφικών συνηθειών κλπ κλπ, αλλά....... :? Η Β είναι ο ορισμός του κακόφαγου παιδιού και αναγκαστικά την ακολουθώ... Όπως πολύ εύστοχα, μας είχε πει και η αλλεργιολόγος (τότε!), έχει το νου της σε "ανώτερα" πράγματα!!! :lol: Όντως τον έχει... οπουδήποτε αλλού ΕΚΤΟΣ απ΄το φαγητό!!!!!!!!! :shock: Εκ γενετής, που λέει ο λόγος........ :roll:

Βενετία, τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς!!! :lol::roll:

Αφροδιτούλα, στη βάρεσε η κλεισούρα; :? Λογικότατο!! :( Εγώ πάντως τη διαφήμιση τη βρίσκω πολύ αστεία, αν και όντως ολίγον φαλοκρατική!!! :lol:

Θουλάκι μου, σε σκέφτομαι πολύ... :x

Συμπεθερούλα, εσύ με ρώτησες για τη μανούλα; Αναρρώνει... Είναι δυνατή και το παλεύει! Κι όσο ακούει καλά νέα, είναι κι εκείνη καλά ψυχολογικά. Πέρασε πολλά όμως κι έχει ακόμα δρόμο μπροστά της... :(

Σας φιλώ όλες μία-μία και σταματώ, γιατί κοιμάμαι όρθια!!!!!! :x

Νατασούλι-νυχτοπούλι, τώρα σε είδα! Ποστάρω και σε διαβάζω μετά! :lol: Σε φιλώ γλυκά!!! :D

ουφ !

τα διαβασα!

νομιζω ειμαι η μονη τετοια ωρα μεσα...!

αλλα δεν με παιρνει ο υπνος!

τα καμαρια μου ροχαλιζουν.....ναιναι και η Μ-Ι!

σημερα ολη μερα γυρνουσαμε....πηγα για καφε μονη μου....κουνιες...καροτσαδα...στη πεθερα....

ξεχασα να αω κομμωτηριο....!

εμεινα παλι με τη ριζα....!

Αφροδιτη ποτε φευγευ ταξιδι ο Κ?

καφες ποτε τελικα γιατι εχω μπερδευτει?

που?

Αττικο στις 20/3 καμια?

φιλια!

Καλημεραααααααααααααα!!!!!

Καλη Κυριακη να εχουμε!!!

Πω πω εχει μια τελεια ησυχια στο σπιτι....αλλο πραμα!!!!!

Τι θα κανετε σημερα;;;;

Βικυ λεμε για καφε 17-03 ή 18-03 (ωρα δε ξερω ακομη) και στο Αττικο εγω κατα 99% θα ερθω.

Επισης σκεφτηκα αν πάμε πρωι η Σισσιώ και η Παπιομαμα οπως και η Αφρο(θα δουλευει ο Κ.) θα μπορουν;;;; :?:?:?

Φιλάκιααααααααααααααααα

Κατάφερα να της κόψω το 'κοιμάμαι με το βυζί' αλλά ήθελε οπωσδήποτε να είμαι δίπλα της για όση ώρα θα έκανε να την πάρει ο ύπνος. Έτσι πάλι ξεκίνησα το μπλα μπλα. Η μανούλα θα σε χαιδέψει λίγο και μετά θα φύγει, δε θέλω να κλαίς εγώ θα σε ακούω,η πόρτα θα είναι ανοιχτή αν χρειαστείς κάτι φώναξέ με. Πάλι μας πήρε 3-4 μέρες για να το συνηθήσει.

Επίσης σήμερα το μεσημέρι μου ήρθε περίοδος και έχω ξενερώσει απίστευτα...

:-q:-q:-q:-q:-q:-q:-q:-q:-q:-q

Το μόνο ευχάριστο είναι οτι θα βάλω άμεσα το σπιράλ που ήθελα.

Ρε συ μεσα σε 4 μερες της το εκοψες;;;Μπραβο. Λες να το δοκιμασω και εγω στο Ν.;;;;

Θελω και εγω να μου ερθει η περίοδος. :oops:

Εγω λεω αν σταματησω το θηλασμο να παρω χαπια.Το σπιραλ τι λεει ;;; Δεν υπαρχει προβλημα μολυνσεων;;;

καλημερα!!!!!

να σας πω!!!!!

σημερα ετοιμασα αυγα παλι κλασικα και τηγανιτες!

πεινουσε και μμου ζητουσε αυγο..του ελεγα σε λιγο φιλιππακο ολοι μαζι!!!

πανε κατσε στο τραπεζι! εκατσε!!! :D:D

του πηγα το αυγο στο μπολακι και το κουταλι και του τα αφησα εκει..

ε, δεν προλαβα να παω και εγω με ον κωστα και ειχε αρχισει και ετρωγε :lol::lol:

μετα απο λιγο κατεβηκε..δε ντου λεω κατι..δεν το ειχε φαει ολο ομως..

μετα απο λιγο ξαναανεβηκε στην καρεκλα συνεχισε το υπολοιπο νε το χερι και επαιζε κιολας και μολις το εφαγε καταχαρηκςε και μου λεει...ΟΛΟ ΟΛΟ!!! :D:D:D:D:D:lol::lol::lol:

αχ τι χαραααααααααα!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D

αφροδιτη με την σκατιλα γελασα!!!!!! μην σκας βρε σε λιγ οθα την εχεις εις διπλουν με αλλη εσσανς!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

νατασσακιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!

δεν τα παραταω με το γυμναστηριο..απλα δεν βρισκω αυτην την 2η και 3η μερα για να παω..

προιχθες λεω στον μικρο..

αντε να παμε τωρα στον παππου να παει η μαμα γυμναστριο..και μου λεει μαμα μαμα..

λεω τι θες να μεινεις μετην μαμα ή με τν παππου? κι μου λεει μαμμαααα μαμαμααα..

ε, πως να φυγω μου λες? :(

τελικα ρε κοριτσια ξερετε τι καταλαβα?

οποτε του εχω μιλησει κανονικα και εξηγησει και οχι να επιβαλω κατι..το κατανοει καλυτερα και δεν τσατιζεται ή οτιδηποτε..

σημερα παμε πεθερα για φαγητο και μετα κουμπαρους για μπαρμπεκιου, εχει γενεθλια ο κουμπαρος!!!! αχχχχχχχ βοδι θα γινω παλι..οχι οτι δεν εγινα ηδη..αχχχχχχχχχ :(:(

παναγιωτα καλη προσπαθεια!!!!!! :)

Καλημέρα σας,

τι κάνετε? κοιμήθηκαν τ αδύσκολα παιδάκια χθες? εύκολα? :?: και χωρίς κλάμα? :roll::roll::roll:

εμείς καλά η μικρη από τις 7.00 ξύπνια!!! /:)/:)/:)#:-s#:-s#:-s

σε λίγο θα φάμε πρωινό........

Παναγιώτα δοκίμασε και εσύ αλλά κάθε παιδάκι και διαφορετικό άλλα χρειάζονται λίγες μέρες και άλλα πολλές.......απλά πρέπει να επιμένεις σε κάθε σου βήμα.....

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ :lol::lol::roll::roll::roll: γελάω γιατί φανταστείτε τα παιδιά μας όταν μεγαλώσουν και ας υποθέσουμε ότι υπάρχει το σάιτ σαν αρχείο, το τρενάκι και μας διαβάζουν, ε ρε τι έχουν να πουν!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

... Ενδεικτικά θα σας πω ότι μπορεί να έχει μπροστά της το αγαπημένο της φαγητό, να έχει λυσσάξει της πείνας (σήμερα συνέβη αυτό) και επειδή έτρωγαν παρέα με την ξαδέρφη της κι εκείνη κατέβηκε απ' τη καρέκλα, τα παράτησε όλα και την ακολούθησε.

έτσι ακριβώς είμαστε εμείς, αν σηκωθεί ο Λ. από το τραπέζι ή αποφασίσει ότι δεν θέλει να φάει άλλο, τέλος και για την μικρή, ακόμη και αν πεινάει.....κάνει ότι κάνει ο Λ. !!! :shock::shock::shock::shock::shock::?:?

Καλή Κυριακή!!! :x:x:x

καλημερα ,εμεις χθες κοιμηθηκαμε απο τισ 2 και μετα μαζι ...κατι εβλεπε στον υπνο του και αναστατωθηκε ...

κοριτσια επειδη εχω κατα μπερδευτει πειτε μου σας παρακαλω με ημερομηνιες ποτε κανονιζετε να βρεθουμε ....

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...