Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου νο.35...ονειροδρομολογιο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

και εχω χαλαστει ....εχει βγαλει ηλιο και δεν κανει κρυο και εγω παλυ δεν μπορω να παρω την λεκανη μου .....θελω βολτα :cry:

ουτε στο μπαλκονι δεν μπορω να κατσω ...ειναι χαλια :cry::cry::cry::cry::cry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα..τι κανετε?

χθες πηγα ειδα τον μπαμπα..ο θοδωρης ηταν στο δωματι ο κ επαιζε..δε ξερω αν εκανα καλα που δε πηγε ο θοδωρης..παντως με τετοια εικονα δε το ξερει τον παππου του

ο μπαμπας αν τον φωναξεις ανοιγει ματια αλλα σα χαμενος..δε ξερω τι καταλαβαινει..ωρες ωρες καταλαβαινει

του εδειξα ομως το μωρο..λιγο χαμογελασε..εδειξε να καταλαβε..αλλα ρε παιδια..αυτη η αρρωστια σε κανει κουρελι..δε εχει αντοχες για ΤΙΠΟΤΑ

ολο κοιμαται..με το ζορι τρωει..αχ δε ξερω..το καλο ειναι οτι λεει δε ποναει..μακαρι..

σας ευχαριστω οοοοολες για τη συμπαρασταση..κ για τα μην.

Καλημέρα!

Εδώ πάλι χιονίζει... Ατέλειωτος λέμε ο χειμώνας φέτος!

Γωγώ τέλειο το κρεββατάκι! Θέλω κι εγώ ένα τέτοιο!

Αναστασία πώς ήταν η νύχτα σας?

Ήθελα να σου πω από χτες, ότι ενόχληση δεν είναι απαραίτητα σωματικός πόνος. Μπορεί να ήταν αναστατωμένη για κάτι. Κάτι να σκεφτόταν. Κάτι να θέλει να πει ή να κάνει και να μη μπορεί.

Ή να τρόμαξε με τη Λένα-μάγισσα χαχαχα . Ωπ..αυτό έγινε μετα όμως ε? :roll:

Ε, δεν πειράζει, πάρτο σα δικαιολογία για τα χτεσινά σας ξενύχτια :P:lol:

Άρτζι θα μου πεις επιτέλους ποιός είναι ο κυρ-Γιώργης?

Ο Λουκάς έχει αναλάβει την εκπαίδευση τουαλέτας της αδερφής του? Τέλειος!

Αφροδίτη μου τι έχεις? Πονάς?

Λάλα πολύ χαίρομαι που σε βλέπω στο τρενάκι!

Εδώ σχεδόν όλα τα παιδάκια πάνε σταθμό μετά τον πρώτο χρόνο! Καμία Νορβηγίδα δε θα καθόταν σπίτι να μεγαλώσει τα παιδιά της, ακόμα κι αν είχε τη δυνατότητα να το κάνει. Το θεωρουν κάπως...υποτιμητικό νομίζω. Επίσης θεωρούν ότι και για το παιδί είναι απαραιτητο για να ανεξαρτητοποιηθεί. Λίγο νωρίς δεν είναι όμως? :?

Θουλίτσα, τωρα είδα ότι έγραψες!

Τουλάχιστον δεν πονάει ο άνθρωπος... Τι σας λένε οι γιατροί? Θα κάνει κάποια επέμβαση? Κάνει χημειοθεραπείες?

καλησπερα!

ειμαι καπως καλυτερα σημερα,αν και το συναχι μου δεν εχει σταματημο..τουλ.εχω αρχισω να εχω γευση πια..

ηρθε η μανουλα μου με τονμπαμπα μου..αχ μανουλα!!

ειναι κ αυτη συναχωμενη αλλα με ακουσε τοσο χαλια χθες..κ η γλυκουλα μου ηρθε και μου εφερε μια κατσαρολα με ψαροσουπα για τον γιωργο,τον ταισε κιολας για να μην παιδευτω εγω!μια κατσαρολα με βραστο σουπα για εμενα κ τον χαρη!ενα κεικ σοκολατας!κ ενα μεγαλο μπολ με ζυμη για πιροσκι,πισία αλλιως,που τα τηγανισε εδω για να τα φαω λεει ζεστα!!!

επισης μου ψωνισε απο τη βιολογικη λαικη πορτοκαλια για τον γιωργο,φρουτα,μεχρι κ ψωμι μου εφερε!!

αχ μανουλα μουυυυυυυυυυυυυυυ!!!

τωρα ολοι κοιμουνται,γιωργος κ χαρης,κ μπηκα να δω τα νεα σας!

Αναστασια ειδες που κοιμηθηκε το βραδυ ευκολα;τυχαια ηταν μαλλον εκεινη η χαλια νυχτα!

Αργυρω..δεν ειναι αυτο!ακομη κ τωρα πηγαινοερχομαι κ σιγα που κοιμαμαι!κ δε με πειραζει να ξαπλωνω σε πλακακια,χαλια,μαρμαρα,σου λεω αληθεια!κ ας δουλευω το πρωι,ετσι κ αλλιως συνηθισα.κοιμαμαι 6 ωρες κ αυτες οχι παντα σερι κ ειμαι μια χαρα την επομένη!

απλως,δεν πιανει τιποτα απο ολα αυτα στον γιωργο!στο δωματιο του κοιμαται,αλλα το προβλημα ειναι μεχρι να τον παρει ο υπνος..το μετα το παλευω!

πολυ θα ηθελα να κοιμαται μονος,χωρις να καταβαλω τοση μεγαλη προσπαθεια..αν εχεις να μου προτεινεις κατι,καλοδεχουμενο!!σκεψου ομως οτι εχω δοκιμασει οσα εχετε ηδη αναφερει!

Θουλη..δεν εχω κ παλι λογια..κουραγιο κοριτσακι μου..σε σκεφτομαστε ολες,να το θυμασαι!φιλακια πολλα πολλα..

Λαμπρινη μου!μετα τα 3 ειναι καλο πιστευω για τα παιδακια να πηγαινουν παιδικο!σιγουρα θα υιοθετησουν κ αρνητικες συμπεριφορες μεσα απο τον μιμητισμο,αλλα αυτο ετσι κ αλλιως ειναι μεσα στο προγραμμα..αναποφευκτα θα συναναστραφουν με αλλα παιδακια,ανθρωπους,ενηλικες αργοτερα κ το αποτελεσμα δε θα ειναι παντα αναλιγο των προσδοκιων μας..

εκει ομως θα ειμαστε να σωσουμε ο,τι μπορουμε!!

καποια στιγμη αργοτερα θα σε ρωτησω για ενα θεμα που αντιμετωπιζω με τους θηλασμους του γιωργου,περιμενω λιγο να περασει ο καιρος για να δω αν ειναι τυχαιο γεγονος ή οχι..

γωγω με γεια το κρεβατακι!εμενα μια χαρα μου φαινεται η τιμη,κ για μασιφ ξυλο..σουπερ!!!να τα χαρειτε κ ελπιζω η ιωαννα να κομαται ευχαριστα στο κρεβατακι της πια!!

Αναστασια για τα πολλα ξυπνηματα τη νυχτα..προσωπικα δεν ειχα το κουραγιο να κανω βραδινο αποθηλασμο,οπως εχεις ακουσει οτι γινεται..δεν αντεχω να ακουω κλαμματα κ ειδικα μεσα στη νυχτα!οσες φορες δοκιμασα,μετα απο λιγο τα παρατιυσα!

ομως ηρθε καποια στιγμη που ο γιωργος απλα σταματησε να ξυπνα!ακομη ξυπναει δηλ.1-2 φορες,αλλα δε το υπολογιζω αυτο!

θελω να σου πω,οτι δε χρειαζεται να κανεις κατι,εκτος απο υπομονη,την οποια εχεις σε αφθονια!!!

για τα αλλα...δεν ξερω..ισως αν εκανες εκεινο το κρεβατι που ελεγες στην Αννυ,κοιμοταν καλυτερα;στο λεω επειδη κ ο γιωργος απο τοτε που του καναμε κρεβατι αρχισε να κοιμαται καλυτερα..στην κουνια δεν ηθελε κ τον ειχα στο διπλο,με ο,τι αυτο συνεπαγεται!!

Νατασα γιατι φριχτο βραδυ;;τί εγινε βρε;;

σας φιλώ ολες!παω να γραψω λιστα για σουπερ μαρκετ να στειλω τον χ. μολις ξυπνησει!

Άρτζι θα μου πεις επιτέλους ποιός είναι ο κυρ-Γιώργης??

είναι το φάντασμα του σπιτιού μας!!!! :? είναι μεγάλη ιστορία πού να σου τα λέω!!!! συνέβησαν πολλά στο σπίτι μας!!!! :-s:-s:-s:-s:-s:-s:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss@-)@-)@-)@-):lol::lol::lol::?:? , ούτε που τα θυμάμαι πια!!! :roll::roll::roll:

Θούλη και πάλι περαστικά, εύχομαι ο Θεός να τα γυρίσει όλα και να γίνει πάλι κάλα ο μπαμπάς σου για να χαρεί τα εγγόνια του όπως χάρηκε και τα παιδιά του :) , ευτυχώς δεν έχει πόνο γιατί ο πόνος.......

η μαμά μου είχε τέτοιον πόνο που έλεγες ότι ούτε ο εχθρός σου να μην τον έχει!!!! :cry::cry::cry:

Καλησπερα!!!

Καθε φορα εχω τοσο πολλα να γραψω! :P Τι κανετε?Νυσταζω παρα πολυ αλλα η Αννυ κοιμηθηκε ενα 10λεπτο στο αυτοκινητο κ τωρα...Καταλαβαινετε!

Να σας πω κατι το οποιο μου φανηκε πολυ ωραιο??Η Αννυ περπαταει γυρω-γυρω στη "μπορντουρα" του χαλιου!Προσεχει μην πατησει εξω απο τη λωριδα αυτη!Το εκανα κ εγω συνεχεια αυτο οταν ημουν μικροτερη αλλα οχι τοσο μικρη!Στο δημοτικο!Αχ μου μοιαζει!!!!Ε????? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Θεμα παιδικος:Μα ποσο απελπισμενη ειμαι????Πως δεν το σκεφτηκα οτι η Α στα επομενα 1-2 χρ θα τρωει,θα παιζει καλα,θα κοιμαται κλπ κλπ!Καλα που εγραψε η λαλα για την Χ!Φυσικα κ μεχρι τα 3 θα ειναι αλλιως! ;) Βεβαια στανταρ θα περναει καλα με αλλα παιδακια καθε μερα...!

Θεμα υπνος:Λαλα εγραψα τι θα'θελα ξεκαθαρα!Ελυσα το γριφο? :P

Ιουλια μου εισαι ενα βημα μπροστα...Ισως γι'αυτο νιωθω να με καταλαβαινεις!Και η Μαγδα 2-3 βηματα πισω! :lol::lol::lol: Εχει δρομο η Μαρκελλα! :P

Κοριτσια σας ευχαριστω που με βοηθησατε με αυτα που λετε!Η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη γτ αλλαζουν τα ατομα...Και τα θελω!Υποθετω οτι καταλαβατε οτι εγω δεν ξερω ακριβως τι θελω,αν ειναι εφικτο κ αν μπορω να κανω οτι χρειαστει για να το πετυχω... :? Παντως ειναι αρκετα περιεργη η φαση που ζω γενικοτερα οποτε καποιες στιγμες νιωθω οτι με κραταω απο τα μαλλια για να μην παραιτηθω απο ολα...Και ευτυχως που οταν ερχεται το μυαλο στην Αννυ ξελαμπικαρει!Θα την βρω την ακρη...θα φτιαξω κρεβατι(περιμενα εναν επιπλοποιο εδω κ 4 βδ!),θα μεταφερθουμε στο παιδικο κ ισως καποια στιγμη ολα παρουν το δρομο τους....Οποιαδηποτε αλλη βοηθεια-προταση-εμπειρια θα μου ειναι χρησιμη! :D

Θεμα Αθηνα: Δε θελω να ζορισω καμια σας!Ισως δεν καταφερω να ερθω Σαββατο...Και καποιες απ'οτι καταλαβα ζοριζονται...Να προτεινω να βρεθουμε Πεμπτη ή Παρασκευη?Οτι ωρα θελετε...Να παμε για παιχνιδι κ μετα για καφε αν ειναι απογευμα...Και καφε στο χερι δε με χαλαει!Μια χαρα βολευομαι αλλα...Δεν ειμαι εγκυος οπως καποιες!

Νομιζω πως για μενα αυτο ειναι το ιδανικο...Αλλα δεν πειραζει αν δεν μπορειτε...

Το Χαλανδρι ειναι κοντα στο βερντε?Το Σαββατο θα ειμαι στο συνταγμα σε ξενοδοχειο με τον Α οποτε φανταζομαι θα ειναι πιο μακρυα?Τεσπα κανονιστε κ αν τα καταφερω θα χαρω πολυ,αλλιως....

Φρανιτα εκανες φακες????Εχει μεταλλαχθει!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Δημητρουλα χαιρομαι πολυ για το μωρακι!!Να συνεχισει ετσι!Η Μανουλα του πως ειναι?

Νατασακι τι εγινε?Ελπιζω να μην ειστε αρρωστες...

Θουλη μου....Δεν ξερω τι να πω....Κουραγιο....

Γωγω αλοιφη!!!!! :lol: ΟΥΦ! Ευτυχως σε "χαλασαμε"!!!!!!!!Μονο κερδος θα εχεις!!!Επισης σε χαιρομαι τοοοοοοοοοοοοοοσο πολυ που εχεις ψιλοπορωθει με το θηλασμο!!!!!!!Θα τα καταφερεις!

Νομιζω πως δεν "παιζει" να ειναι μασιφ το ξυλο...Μασιφ νομιζω σημαινει πως αποτελειτε απο πχ 100% δρυ,οξια κλπ και αυτο δεν το κανουν!!!Φλιδα ξυλου βαζουν...Δλδ μου το εχει πει καταστηματαρχης...

Παναγιωτα τι θεμα εχεις με τον Ν.?Πες να...σε βοηθησω! :lol:

Αφρο κ εμενα κλεινεται στο δωματιο...Αλλα μετα απο λιγο με φωναζει(αφου το εχει ριμαξει! :lol: )

Μαγδα η νυχτα μας...καλουτσικη(?)...3 φορες ξυπνησε,την 3η(ξημερωματα) εμεινε στο κρεβατι μου κ στριφογυρνουσε...ξυπνησαμε αδοξα! :P Εσεις?????

Με φωναζει...πολυ αντεξε!

Α!Ελπιζω η Ερη να τα βρηκε ολα τελεια!!!!!!!!Ειχε καμια νεα της?

Ιουλια τι καλη η μανουλα σου!!!Με φορτηγο ηρθε!!!!! :lol::lol::lol: Απολαυσε χαδακια κ περιποιηση μανουλας!!!

Τζα που λεει κ η Χρυσα!!

Αναστασια αν μενεις Χαλανδρι το βερντε ειναι ιδανικο! Εγω παντως δεν ζοριζομαι, απλα πρωι ειναι καλυτερα για μενα για να αποφυγω την κινηση..μονο για αυτο το λογο! Πχ αν πουμε κατα τις 11, ανετα καθομαι μεχρι τις 2, η κινηση αρχιζει γυρω στις 3...Οποτε αφου ολα τα κοριτσια προτιμουν καθημερινη, μην το χαλαω εγω :oops: ...Πεμπτη η Παρασκευη μια χαρα, κανονιστε κ πειτε μου...Το πολυ πολυ, αν ειναι απογευμα, ερχομαι χωρις το Σεμπινι...

Εκανα φακες..χα...χα..για το Σεμπινι τις εκανα...κανεις αλλος δεν τις τρωει..τελικα φαγαμε εξω ολοι..τι καλα που μεγαλωσε κ τρωει σε εστιατορια κ δεν κουβαλαω φαγητο πια!!

Θουλακι, ποσο λυπαμαι...δεν ξερω κ τι να πω...κ εγω οταν σκεφτομαι οτι καποια στιγμη θα το ζησω αυτο με τους δικους μου γονεις δεν το αντεχω ουτε σαν σκεψη....Κουραγιο...

ΠΑω να δω DVD...

Filia!

καλησπερα!!

ο μικρος δεν κοιμηθηκε σημερα και μολίς τον εκανα μπανιο ελιωσε κυριολεκτικα και κοιμαται ηδη...

να δω τι ωρα θα ξυπνησουμε αυριο.. :?:?

μαρθουλα δεν εχω τι να σου πω... :(:(

εδω εχω στεναχωρηθη πολυ οποτε φανταζομαι εσυ...κουραγιο και ευχομαι ετσι τουλαχιστον να μην ποναει.. :(:(:(

τι κανετε??

φρανιταααα μαγειρευεις???? :-p:-p:lol::lol:

μια που χαλασε η φρανιτα και μια η γωγω!!! :lol::lol::lol:

με ειχατε ρωτησει αν τον κουναω για να κοιμηθει ακομα..

αναλογα την μερα ωρα και διαθεση :lol:

τον ταιζω τονκανω αγκαλιστσα βαζω τραγουδακια ακουμε ενα μαζι τον βαζω στην κουνια,αμα γκρινιαξει του λεω τωρα ερχομαι παω για τσισα...αμα συνεχισει να γκρινιαζει παω και του λεω τι θες μου λεει αγκα και ξανα το ιδιο.. οποτε αναλογα ποσο κουρασμενος ειναι τοσο πιο γρηγορα κοιμαται..και ευκολα..αλλα καποιες μερες θελει αγκαλια οοοοοολη μερα..ειναι εξουθενωτικο και για την μαμα μου και για εμενα που γυρναω απο δουλεια

οποτε αναστασια υπομονη και επιμονη ομως σε αυτο που εχεις αποφασισει να ακολουθησεις..

εγω προσωπικα δεν θελω να τον τσατιζω την ωρα του υπνου γιατι οσες φορες εχει γινει εχει κοιμηθε ακομα πιο δυσκολα..οποτε παω με τα νερα του

π.χ. ο κωστας τον βαζει στην κουνια και ξαπλωνει διπλα να τον βλεπει..αμα κλαψει και εχει κουραστει ο κωστας δεν τον παιρνει αλαλ του λεει..

νυχτα ειναι φιλιππε..νανι κανουμε..οχι αγκα..και νααααασου κλαμα ο μικρος και μετα τον παιρνει βεβαια αγκαλια γιατι δεν μπορει να τον ακουει να κλαιει..αλλα αφου τα εχει παρει ο μικρος :lol:

αχχχχ δεν ξερω αν υπαρχει κανονας και τροπος..το καθε παιδι ειναι μοναδικο και οπως λεει και ο παπαβεντζης πρεπει να μαθουμε να το διαβαζουμε... :D

ναι ηρθανεε και τα δικα μου βιβλια και μορφωνομαι :lol::lol::lol:

και νιωθω πολυ χαζη για τον τροπο που ταιζω τον μικρο..σημερα προσπαθησα εκανα πρωινο και τελικα εφαγα εγω σαν βοδ για να βλεπει ο μικρος και ευτος εφαγε κλασσικα το αυγο το οποιο τελικα του το ταισα :lol::lol::lol::lol::lol:

παντως σημερα που ουτε βιντεακαι ειδε για να να φαει ουτε κολπα εφαγε λιγοτερο :(

τι να κανω ρε κοριτσια...??? μου ζητουσε φρουτα και μου ελεγε παπακια κ.τλ για να παμε στον υπολογιστη γιατι εγω κακως του το εμαθα γιατι ητανε ενας τροπος να τρωει και τελικα εφαγε ενα κομματακι μηλο που κανονικα θα ετρωγε 2 ολοκληρα φρουτα :(:(:(

τι να κανω?να συνεχισω ετσι τε γμτ?

ιουλια η μαμα σου ειναι απιστευτη!!καλε ποιος θα τα φαει ολα???? :lol::lol:

γωγω μεγια το κρεβατι!!!!!!! ακριβο αλλα αφου σας το κανουνε δωρο μια χαρα!! :D

η ερη κανενα νεο?

εγω παιδικο θα ηθελα να τον στειλω αλλα εκει που ηθελα θελνα να εχει κοψει τα αλεσμενα και αυτος το σεπτεβριο ουτε κοντα δεν ητανε :?

τωρα λεω για τον σεπτεβριο παλι αλλαθα πρεπει να τον πηγανφερνω καθε πρωι και τον λυπαμαι..τωρα με την μαμα μου καλα ειναι αλλα βαριεται λογικα..ουτε μια βολτα δεν πανε..κανει δουλειες μαγειρευει για ολους και εχει βαρυνει κιλοας κουραζεται με τον μικρο ταλιμπαν ολη μερα...

αυταααα.....

σας φιλω ολες!!!

Η συμπεθέρα μου, μου έγραψε ότι όλα είναι πολύ καλά, δεν έχει κρύο και σήμερα της έβαλαν και ιντερνετ, κάνιυν κάτι δουλίτσες στο σπίτι και θα μας πει νεότερα όταν μπορέσει!

το σημανιτικό είναι ότι το ταξίδι ήταν καλό και της αρέσει εκεί!!! :D

Καληνύχτα σας :x

Βενετία τον τάιζες βλέποντας ντιβιντι? :?:

όχι ρε συ μην το συνεχίζεις, το θέμα είναι, ναι, να τρώει αλλά να μάθει να τρώει και σωστά!!!

δλδ μόνο ο γιος μου αν βλέπει τιβι και τρώει ακόμη λιγότερο και πιο αργά!!! πάλι πρωτοτυπούμε!!!! :lol::lol::lol:

εμείς επειδή αγοράσαμε καινούργιο καναπέ απαγορεύεται το φαγητό στο σαλόνι και δη βλέποντας τιβι!!! ;):roll::roll::roll::roll:

αχ!ξυπνησαμε πριν καμια ωρα ολοι!ο γιωργος κοιμηθηκε 4 ωρες!!!

αντε να δουμε,αν κοιμηθει στις 12 τα μεσανυχτα ευχαριστημενη θα ειμαι!!

Ο Χάρης εχει συμπτωματα κρυολογηματος,μαλλον τον κολλησα!!!!!!!ευτυχως ο γιωργος μια χαρα!!!!τελικα μονο του γιωργου τα αντισωματα ειναι καλα..εμ!εμενα κ τον χ.δε μας θηλασαν οι μαμαδες μας!!!!!χα χα!!

τί καλα που οι πρωτες εντυπωσεις της ερης ειναι καλες!!να της δωσεις τα φιλια μας αργυρω!!ελπιζω συντομα να μας τα πει κ απο εδω τα νεα τους!!

Βενη μου!πού εισαι καλε;;!!

εγω παντως,να την πω την αμαρτια μου,αν δεν ετρωγε,μια χαρα θα του εβαζα παιδικα κ τραγουδακια!καμια φορα το κανω,αλλα οχι συχνα..

αυτο που μπορεις να κανεις ειναι σταδιακα να μειωνεις το χρονο που βλεπει ενω τρωει..θελει παπακια γισ να φαει;ενταξει,αλλα το μισο τραγουδακι!καπως ετσι..νομιζω..κ σιγα σιγα το σταματας!

καλε εμεις θα τα φαμε!ειναι κ για αυριο!!ισως κ για μεθαυριο μερικα...!!!παντως μαγειρεμα δεν εχω!!τί καλα!!

ελπιζω ο φιλιππακος να ξυπνησει στις 10 το πρωι!!!

φρανι τί χαρωπη νοικοκυρουλα εκρυβες μεσα σου;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!αντε κ μουσακα τωρα!!!

φιλακια πολλα πολλα!!α!εγω στις φακες βαζω φρεσκια ντοματα αλλα οχι πολυ,5 κουταλιες της σουπας!!

Αναστασια ποσο ζηλευω,με την καλη εννοια,την εκδρομουλα σας στην Αθηνα!!!θα περασετε σουπερ!!!για υπνους-ξυπνιους δε σχολιαζω!περιμενω νεοτερα απο το μετωπο!!!!!!

φιλακια σε ολες!

αχχχχχχχχχχχχχ πως θα αντεξω σε λιγες μερες που θα φυγει ο κ ταξιδι παλυ και δυο ευδομαδες ??????

σημερα που εχει βαρδια και ειμαι μες τα νευρα ....θελω να πεσει για υπνο ΤΩΡΑ !!!

του λεω να φαει πανω στην καρεκλα και παει κατω απο το τραπεζι !!!!!!!!

αχ ανεβηκε !!!

οχι οτι εχει κανει κατι φοβερο σημερα ...μαλλον εγω ειμαι καπως σημερα ....θα περασει θα περασει ...ισως εμαι ειτσι γιατι ηθελα βολτα σημερα και ενιωσα φυλακισμενη ....

αργι μεγεια ο καναπες ...θελω φωτογραφια .

ναι αργυρω ιδα στο φεις για την ερη!! εχει και ωραιο φουρνο τηνη τρελη αυτο την ενθουσιασε!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κοιυα αργυρω..επειδη γενικα απο μικρος ητανε δυσκολος..δηλ. ανοιγε το στομα του μονο με παιχνιδι..καποια στιγμη δεν το ανοιε ουτε με αυτο..δεν εινα ιοτι δεν ετρωγε..ετρωγε απλα αμα δεν τον ξεγελουα με κατι να ανοιξει το στομα του για την πρωτη κουταλια δεν το εκανε :?

οταν ομως μεγαλωσε πιο πολυ δεν επιανε αυτο το κολπο και μια μερα τον εβαλα να δει τραγουδακια στο youtube...και συνεδεσε το φαγητο με αυτααααααααα :?:?:?:?

καποιες φορες ειχα το κουραγιο να αρνηθω και του μεταφερω την προσοχη εκει αλλες οχι..δηλ. οτν γυριζω απ οτην δουλεια 6 το απογευμα και ειναι η ωρα να φαει ειτε φρουτο ειτε οτιδηποτε δεν εχω και πολλα κουραγια..καταλαβαινεις..?

και ολο αυτο γιατι? γιατι προσπαθουμε συνεχεια να τον "παχυνουμε" γιατι ειχαμε στοχο να πιασει τα 10κιλα με καθε τροπο..

ασε τωρα διαβαζω αυτα ππου λεει ο παπαβεντζης και βλεπω ποσα λαθη εκανα...αλλα ισως να ητανε διαφορετικα αν ητανε ενα παιδι μου να ηθελε να φαει απο μονο του! δηλ. εμενα ποτε δεν λιμπιζεται το φαγητο μας..δεν ορμαει στο φαγητο δεν του τρεχανε τα σαλια στην θεα του φαγητου...απλα παντα το τρωει χωρις βεβαια να τον ζοριζουμε απλα παιζοντας ή βλεποντας "τα παιδακια"...

που να ειμαι βρε ιουλια??????? δουλεια και μετα τρεξιμο με τον μικρο...ολο απο πισω θελει να ειμαι δεν παλευεται..ολο σκανταλια ειναι το ταρζανακι μου!!! :?:?:lol::lol::lol::lol::lol:

σας διαβαζω αλλα ειλικρινα δεν προλαβαινω να γραψω!!

αρχισα και γυμναστηρο!!! γραφτηκα την προηγουμεννη δευτερα εκανα πιλατες ξετρελαθηκα και μετα αρρωστησα μια εβδομαδα :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

πηγα την τεταρτη ποδια κοιλια και ακομα δεν μπορω να περπατησω..πονανε οι τετρακεφαλοι μου καλεεεεεεεεεεε και δεν μπορεσα να παω αλλη μερα να ξεπιαστω...

αμα ειναι να πηγαινω 1 φορα την εβδομαδα σκατουλες :(:(:(:(

αιντε να δουμε..... :roll:

για ξυπνησει 10 το αποκλειω γιατ ιαπ οτοτε που εγινε μαντεψε..δεν ξαναγινε!!!!!!!!! ξυπναει καθε μερα 7.3-8 το πολυ!!!! οποτε σημερα που κοιμηθηκε τοοοοοοοσο νωρις..αχχχχχχχ δεν εθελω να φανταστω :roll::roll::?:?:?:?:?:?

περαστικα σας καλε!!!!!!

να πηγαινεις τον χαρη σε παιδοτοπους να μαζεψει αντισωματα :lol::lol::lol::lol::lol:

διαβαζω εντωμεταξη για τους καφεδες και ζηλευω ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε, ελατε και ανατολικα!!!!!!!!!!!

αφοδιτη κουραγιο!!!!!!! η κλεισουρα κακο πραμα ρε παιδι μου σε καταβαλει..υπομονη με τον μικρο...χαλαρααααααααααα ;)

γεια σας κορίτσια

μόλις έφτιαξα πίτσα να δω πως θα βγει

σας διαβάζω απλώς δεν γράφω ;)

έχω πονοκέφαλο 2 μέρες τώρα

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmiammmmmmmm

περαστικα!!

καλα ρε βενη ποναω εγω γιατι ανοιγει η λεκανη μου ...πονας και εσυ :lol::lol::lol::lol:

καλη αρχη στο γυμναστηριο ...3-4 μερες θα πονας λιγο και θα περασει ....τι να πω και εγω που ακομα εχω 3 μηνες και μετα μια και καλη θα τα δω ολλα :lol::lol::lol::lol::lol:

ευτυχος ο μικροσ ειναι καλοσ και δεν το περνει κατακαρδα που τον μαλωνω για το τιποτα :oops:

πριν τσακοθηκαμε γιατι διεκδικουσαμε το τηλεκοτρολ .....το ξερω το ξερω μην πειτε τιποτα :oops::oops::lol::lol::lol:

μιας που λες για το βιβλιο ,ο μανωλης ολο μου δειχνει τον μικρο στο εξωφυλλο και μου λεει νινι μαμ ...ε του πηρα μπροκολο και θα το κανω αυριο και θα του πω να κανει μαμ οπως το νινι στο βιβλιο :lol::lol::lol:

μολις με πηρε τηλ. η Λενα να δει πως ειμαι!!μα τί γλυκο που ειναι αυτο το κοριτσι!!

ειναι Αλεξανδρουπολη κ περνουν ωραια!

βενη πιλατες θελω τοσο πολυ να παω!αλλα δε βρισκω κανενα γυμναστηριο εδω κοντα να εχει!!να μη τα παρατησεις!!

Αφρο απο την κλεισουρα ειναι..κανονισε καφε με τα κοριτσια,εστω στα σπιτια σας,να αλλαξει η διαθεση σου κοπελα μου..υπομονη μεχρι να ανοιξει κ λιγο ο καιρος να βολταρετε ωσπου να ερθει κ το νεο μελος!!γιατι να σου πουμε κατι για το τηλεκοντρολ καλε;;εχεις δει μηπως καμια τελεια μαμα εδω ή πουθενα;;;!εγω παντως οχι!!!!!!!ασε που δε βρισκω κ τιποτα τραγικο σε αυτο που λες!!!

πολλα φιλακια!!

Μαρια περαστικα!!

κ καλη ορεξη!!

καλα ρε βενη ποναω εγω γιατι ανοιγει η λεκανη μου ...πονας και εσυ :lol::lol::lol::lol:

καλη αρχη στο γυμναστηριο ...3-4 μερες θα πονας λιγο και θα περασει ....τι να πω και εγω που ακομα εχω 3 μηνες και μετα μια και καλη θα τα δω ολλα :lol::lol::lol::lol::lol:

ευτυχος ο μικροσ ειναι καλοσ και δεν το περνει κατακαρδα που τον μαλωνω για το τιποτα :oops:

πριν τσακοθηκαμε γιατι διεκδικουσαμε το τηλεκοτρολ .....το ξερω το ξερω μην πειτε τιποτα :oops::oops::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

που να με δεις πως περπαταω!!! τις σκαλες με το ζορι αφου δεν λυγιζει καλα το ποδι :lol::lol::lol::lol: παω μονοκοματη :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ο μικρος ειναι γλυκας ρε συ!!!!!!! καταλαβαινε ιτην μανουλα του!!!!

απο μεσα του θα λεει...θα βγε ιαυτο το μωρο απο την κοιλια δεν θα βγει?????

θα του δειξω εγω που κανει την μαμα μου να με μαλωνει :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: (σαν το κοιτα ποιος μιλαει φαντασου το) :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εμενα το μπροκολο μια μερα ξαφνικα ηθελε να φει και η μαμα μου του το πηρε απο μπροστα γιατι το τζατζανιαζε.. :evil::evil: του το εβαλε σε αλο μπολακι και δεν το ηθλε μετα :evil::evil::evil:

τα ακουσε κανονικα..σιγα μωρε πια!!!!!!!! παιδι ειναι πως θα μαθει..???????

τελικα του ξαναεκανα και εφαγε μονο απο ευτο και ειχε μια χαραααααα ΜΠΟΚΟΟΟ ΜΠΟΚΟΟΟ φωναζε το μαναρ ιμου!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αν δεν εισια ολη μερα με το παιδι σου να το μαθεις οπως θες... :(

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...