Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου νο.35...ονειροδρομολογιο

Recommended Posts

Αργυρουλα μου δυστυχως δεν το εχω.Απο το φεις δε φαινεται το mail;;;;

Νατασα αρμενικη δε λες τπτ!!!!!!Μακαρι να μη δεις τπτ.

Αχ.εχω ορεξη για τζερτζελο αλλα προσκυναω απο τη νυστα.

Θουλιτσα μου σε βλεπω μεσα.φιλακια.

καληνυχτα κοριτσια :x:x:x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

παναγιωτα μου που εισαι βρε κουκλιτσα μου? μου λειψες... οι υπολοιπες??

σισσακι μου να περασεις πολυ ομορφα...

αναστασια μου ερχεσαι αθηνα? ουαουυυυυυυυυυυυ ...θα χαρω πολυ αν γνωριστουμε απο κοντα...

γωγακι μου με γεια το κρεβατακι...φιλια στην ιω...

αρτζι μου τι κανεις?

χιονουλα μου? μαρακι?μαιμουυυυυυυυυυυ μου ??????

χρυσουλινι μου ο φοφος καλα? μμμμμμμμιαμι ποπ κορν..τρελαινομαι...

να ρωτησω κατι ασχετο...γιατι ενω γραφει καποια που χω φιλη δεν την βλεπω ον??????

σορυ αλλα τσακωθηκα με μαμα και δυστυχως και με αντο...και δεν ειμαι πολυ καλα... :(:( ανοιξα να δω τι μου κανετε να ξεφυγω λιγακι...αλλα φανταστειτε δεν εχω ορεξη να πω πολλα..

φιλια σε ολες τις υπολοιπες...

θου σε σκεφτομαι...υπομονη κοριτσαρα μου...

να ρωτησω κατι ασχετο...γιατι ενω γραφει καποια που χω φιλη δεν την βλεπω ον??????...

γιατί η φίλη έχει απενεργοποιήσει το ονλάιν!!!

μην μαλώνεις με την μαμά σου ρε συ, άκου που σου λέω, με τον άντρα οκ αλλά όχι με την μαμά σου

Καληνύχτα Παναγιώτα :x

Θούλη :x:x

τι θα κάνετε 3ήμερο? καμμιά δεν είπε και από αύριο αρχίζει....εμείς λέγαμε να ταξιδέψουμε αλλά τελικά ναυάγισε :( , την Δευτέρα θα πάμε να δούμε την παρέλαση αρμάτων αύριο και Κυρ δεν ξέρω

Kαλέ τι σας έπιασε απόψε; :shock:

Μεταμεσονύχτια λογοδιάρροια; :P

Σας διάβασα, αλλά δεν έχω κουράγιο, νυστάζω τρελά! i-)

Καληνύχτα μανούλες!! :x

Αργυρούλα, τα φιλιά μου στον κυρ-Γιώργη!!! :lol::P

αρτζι μου δεν εχεις αδικο γάυτο που λες..αλλα ειναι δυσκολο..τρωγομαστε σαν τον σκυλο με την γατα...ενω αγαπιομαστε τρελά με την μανα μου...και ομως αυτο που με στεναχωρει πιο πολυ ειναι όταν τσακωνομαι με τον αντο...

μαλλον την πεφτετε σιγα σιγα σαν τα κοτοπουλα για νανα ε? :lol::lol::lol::lol::lol: και εγω νυσταζω δεν λεω..

αχ ασχετο...να χα ενα μπιφτεκι γεμιστο από την καπριτσιοζα...μμμμμ...με μπολικο ρυζακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τρελαινομαι να με τρωω... :lol::lol::lol::lol::lol:

καληνυχτα κουκλιτσες μου...

αχ ασχετο...να χα ενα μπιφτεκι γεμιστο από την καπριτσιοζα...μμμμμ...με μπολικο ρυζακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τρελαινομαι να με τρωω... :lol::lol::lol::lol::lol: ...

εγώ έφαγα για βραδυνό μπιφτέκια με πατάτες στον φούρνο, μμμμμμ μου αρέσει πολύ και ήπια και μία μπύρα χωρίς αλκοόλ !!!! :D

Καληνύχτα μανούλες!

Ήθελα να γράψω αλλά μια κιουρία (γκουχου γκουχου) μέπιασε στην πάρλα στο msn και τώρα νυστάζω!!!

Φιλιά πολλά!

Υ.Γ Αναστασία ήθελα να γράψω πολλά. Επιφυλλάσομαι να το κάνω. Θα στα πω και από το τηλ όμως

Kαλημερα!!!

Καλα βρε νυχτοπουλια...!!!!!

Γωγω μεγεια την κρεβαταρα!!! Ειναι παρα πολυ ωραιο αν κ τη διαφορα την κανουν τα πανια...Οποτε Αργυ προσεχε μην κανεις "πατατα" :lol::lol::lol: !!

Κοντοστουπα αυτο που μου προτεινεις δεν προκειται να συμβει!Να την αφησω να κλαιει??Μονη,φοβισμενη κ φυλακισμενη σε μια κουνια?????????? :o:o:o:P:P:P

Παναγιωτα τι θελω? Θα'θελα να θηλαζει κ αν δεν την παρει ο υπνος να τη βαζω στο κρεβατακι της κ να κοιμαται μονη της!Επισης να μην ξυπναει 8 φορες αλλα το πολυ 2 μεσα στη νυχτα..Και αααν τυχει να θελησει να κοιμηθει 1 φορα μαζι μου,να κοιμαται κ οχι να με κακοποιει ή να γυρναει σα σβουρα!

Για πες λοιπον λυση! :lol::lol::lol:

Εμεις δε νομιζω να κανουμε τιποτα το 3ημερο...μαλλον τα κλασσικα...Καμια βολτα στην πολη σημερα,αυριο πρωι πηγαινουν οι 2 τους στη γιαγια-μαμα του...Αυτα!

Καλημέρα , καλες Αποκριες και καλο τριημερο να περασουμε !!!

Ποιος ειναι ο Στεφανος παλι ? Αμαν κανω να προλάβω να δω τι γραφετε μη μου βαζετε και αλλα δυσκολα!

Γωγω με γεια το κρεβατάκι !!! Ειναι πολυ ομορφο , να το χαρει με υγεια η Ιωαννα σου και με το καλο να ρθει το μωρακι σας !

Παναγιωτα πες λε και συ συμβουλες , αλλο το θεωρητικο και αλλο το πρακτικο μερος ! χαχαααα

Αναστασι ουτε εγω κατάλαβα τι ακριβως θελεις να κανεις , οι ερωτησεις της Παναγιωτας θα μας βοηθήσουν στην επιλυση του γριφου ! χαχα

Σνοου καλως γυρισες εδω στα ξένα . Ειναι εντελως φυσιολογική η συμπεριφορα της μικρουλας σου στην ηλικια που ειναι . Ειναι φυσιολογικο τα παιδακια να θελουν πρωτα να νιωσουν την ασφαλεια της μαμας στο ξενο περιβαλλον και μετα να εγκλιματιστουν σιγα σιγα . Ειναι πολυ μικρη ακομα !

Νατασσα τι κανουν οι μικρουλες σου ? Κανεις απο ολα αποχη εκτος απο τα σοκολατάκια ? χαχαχα

Αργυρω ειναι τελειως διαφορετικοι οι ρυθμοι της ζωής εδω γιαυτο και τα παιδια μας εχουν αλλες συνηθειες . Η δικη μου βεβαια ξεχωριζει σε θεματα υπνου κλπ , ειναι το τρελο ελληνικο αιμα βλεπεις !!

Καρολινα οταν σε διαβάζω νιωθω οτι πετάει μια πεταλουδα !!!

Η Ερη εφτασε καλα ? Αντε να γραψει κανα νεο , θα ναι περιεργα στην αρχη αλλα μετα δεν θα θελει να φυγει ειμαι σιγουρη .

Μπεμπου ο Σπυρακος προχωρα πολυ με την ομιλια ε? Μπράβο , αντε να ηρεμησεις και συ !!!

Λεναααααααα καλα πεθανα με το μαυρο δοντι !!!! χαχααχαα Μπράβο εισαι φοβερή !!!! Και γω μαγισσα θα ξαναντυθω αλλα μαυρο δοντι δεν κανω , αντε καμια ελιά τσακιστη στη μυτη !!! χαχααχα

Λακι Σταρ πως εισαι σημερα ?

Πεμπι ποσο γελαω (τωρα θυμηθηκα να το γραψω!) με τις ατακες μη πω τον διαλογο της μικρης σου ! Τελεια ειναι να την χαιρεστε !!!

Σεσιλ αστον λε να το βαψει , παρε τον μικρο και βολτάρετε εσεις μη κανεις δουλειες γιατι θα σε τσουρωμαδησω !!!

Φρανιτα περαστικά στον Κ (με καθυστερηση) ο Σεμπ πως περναει εκει ?

Μιτσακι πως τα παει το μωράκι ? Εσεις ολα καλα ?

Απανταω με χρονοκαθυστερηση και σε προηγουμενα θεματα ....

Η Χριστιάννα περασε μια φαση που ηθελε να με φιλαει μονο στο στομα . Δεν της αρνηθηκα , μου αρεσε κιολας το βρισκω πολυ γλυκο , αλλα ποτε δεν την ενθαρυνα . Δεν μου φαινετε καθολου ασχημο , το να αρνηθεις νομιζω ειναι χειροτερο . Το ξεπερνανε ευκολα αν δεν νιωθουν πως ειναι "απαγορευμένο" . Τωρα μας φιλαει στο μαγουλο , εμενα ακομα ποτε ποτε (πιο σπανια ομως) μπορει να με φιλησει και στο στομα .

Για τον παιδικό ,εδω ειναι καπως "υποχρεωτικο" το παιδι να παει μετα τα 3 χρονια . Αν δεν εβρισκα παιδικο που να με ικανοποιούσε θα ξερα περισσοτερα γιατι δεν θα στειλω σε καμια περιπτωση το παιδι μου καπου που δεν με ικανοποιει απλα και μονο για να παει παιδικο σταθμο . Να σας πω την αληθεια εγω δεν περιμένω τιποτα παραπάνω, πεστε με ψωνάρα δεν με νοιαζει :lol: , η Χριστιάννα ειναι ανεξάρτητη , τρωει και ντυνεται μονη της , συνεργαζεται μια χαρα με αλλα παιδακια (με τους φυσιολογικους τσακωμους της ηλικιας ), θελει οταν προχωραει στο δρομο με αλλα παιδια να τους πιανει το χερακι ή να χορευει κρατωντας τα απο το χερι (αυτα δεν θελουν και η γλυκια μου πληγωνεται ) κλπ . Μη σας πω οτι περισσοτερο αγχωνομαι που θα "κουβαλήσει" διαφορες συμπεριφορες στο σπιτι απο αυτα που θα βλεπει εκει . Ηδη βλεπω μερικες φορες , μαλλον ειναι η ηλικια , οτι αντιγραφει "ασχημες" συμπεριφορες απο αλλα παιδακια και κανει και αυτη διαφορα για να νιωθει στο "κλιμα". Η αληθεια ειναι ομως πως ειναι δυσκολο μετα τα 3 να προσφέρεις στο παιδι αυτα που χρειάζεται . Αφου εδω ολα πηγαινουν παιδικο που θα βρισκουμε παιδακια να παιζουν καθε πρωι ? Μαζι μου θα βαριεται να κανει χειροτεχνιες και ολα αυτα που χρειάζεται για να αναπτυξει την λεπτη κινητικότητα .

Οχι για να μην λετε οτι δεν γραφω !!! :lol:

Καλημερα!

Για τη συναντηση..Εμενα δνε με πειραζει μετα τις 16.3, ισα που θα εχει και καλυτερο καιρο διοτι το Βερντε αξιζει αν κατσουμε εξω..Κυριακη για μενα ειναι το καλυτερο (και Σαββατο)...ΜΕσοβδομαδα, μπορω παλι αλλα πρωινα...Αλλιως δεν θα φερω το Σεμπινι διοτι σκοπος ειναι να παιξει και εκεινο κ αν ειναι απογευμα θα ειναι κ πιο σκοτεινα...Επισης το αλλο προβλημα μου μεσοβδομαδα ειναι η φοβερη κινηση να φτασω μεχρι Παπαγου αλλα οκ, αν θελετε μεσοβδομαδα κ ειναι κ πρωι μπορω...Αλλα θα φυγω σχετικα νωρις διοτι θα κολλησω Κατεχακη με το Σεμπινι πισω κ δεν θα το αντεξω...

Επισης Παναγιωτα μου εγω σκεφτομαι να επισκεφτω κ την Αφροδιτη , αν θελει η ιδια..Οποτε αν θελετε κ δεν ενοχλουμε κανονιζουμε κ μια συναντηση προς τα μερη σας...αν ειναι Κυριακη δεν εχει κινηση θα ερθω ανετα...Επειδη εγω ουτε εγκυος ειμαι, ουτε εχω νεογεννητο, θελω να βολευει εσας πανω απο ολα που εχετε πιο δυσκολες μετακινησεις...

ΜΑγδα καλως ηρθες!!!!

Αναστασια τι εγινε κοιμηθηκε η Αννυ??

δεν τα διαβασα ολα οσα γραψατε στις προηγουμενες σελιδες :oops:

Θουλη μου ..τι να πω...ειναι τοσο δυσκολο..Μηπως να εβλεπε κ ο Ντοντο τον παππουλη του μωρε??? πιστευω ειναι καλυτερα..δεν ξερω παλι, εσυ γνωριζεις πως αντιδρα το παιδακι σου κ αν θα το αντξει..

Λαλα καλα ειναι ο Κ..εκανε εγχειρηση αλλα αναρρωνει...Εγω επιστρεφω ΑΘηνα την Δευτερα κ γμτ θα εχει κακοκαιρια...δεν θα το αντεξω...

ΕΓω το εχω ριξει στη μελετη..Διαβασα ηδη 2 βιβλια για την πολιτικη κατασταση στην Ουγκαντα κ για την ανθρωπιστικη βοηθεια στην Αφρικη...θελω να παω ενημερωμενη ωστε να ξερω με τι να ασχοληθω κ να κανω τις σωστες ερωτησεις...

Αχ δεν θυμαμαι αλλα βρε κοριτσια...συγγνωμη αν δεν σχολιαζω τα παντα...

Καλημέραααααααααααααααα...Τι κάνετε;;;;;;;; :D:D:D

Ψηλέγκω τα λέω σε σενα για να τα ακούσω εγώ...Τη νύχτα η Ιωάννα ξύπνησε πάλι κι έκλαιγε...Πήγα, ήθελε να την πάρω στο κρεβάτι, της μιλούσα ήρεμα, αυτή τίποτα...Δεν ηρεμούσε... :?:?:?:?:? 'Έκανε κάτι νεύρα..Την παρατάω λοιπόν στην κούνια και πω και ξαπλώνω.... :?:?:?:?:? Εκλαψε κανα 10λεπτο και σπαραζε η καρδιά μου..Ο Γ προσπαθούσε να με κρατήσει στο κρεβάτι και τελικά σηκώθηκε αυτός...Πάει στο δωμάτιο της, την παίρνει αγκαλιά, τι ρωτούσε γιατί κλαίει και αυτή έλεγε..Να κοιμηθούμε στο δωμάτιο..Στο κρεβάτι..Θέλω τη μανούλα...Με το που την άκουσα να λέει έτσι, σηκώθηκα κι εγώ, πήγα μέσα, την πήρα αγκαλιά και πήγαμε μαζί στο κρεβάτι...Τελικά, κοιμηθήκαμε ΚΑΙ ΠΑΛΙ οι τρεις μας... :?:?:?:?:?:?:? Να σας πω την αλήθεια μου είχε λειψει... :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ;;;;;;

ΜΕ ΧΑΛΑΣΑΤΕ ΓΑΪΔΑΡΕΣ... :twisted::twisted::twisted::twisted: ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΑΛΟΙΦΗ...ΕΜΕΝΑ ΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΜΑΝΑ.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λάλα μου καλημέραααααααααααααααα...Και η Ιω ειναι όπως η Χριστιάννα...Απλώς δε ντύνεται μόνη της..Αλλά θέλω να την πάω παιδικό από Σεπτέμβρη..Σίγουρα θα περνάει καλύτερα από ότι στο σπίτι.... ;););)

Νατάσαααα σε ποια αναφέρεσαι ρε;;;; :roll::roll::roll::roll::roll::lol::lol::lol::lol:

Φρανι πάμε ΣΚ...Δεν υπάρχει πρόβλημα..Όποτε μπορούν και τα κορίτσια...

Μου αρέσει που ενημερώνεσαι για Ουγκάντα.. ;);););)

Άντε καλη επιστροφή!!!!!!!!

Θα έχουμε και χιόνια.... :D:D:D:D:D:D

Γωγουλα οτι ειναι καλυτερο για εσας! Οι εγκυες προηγουνται!!! Απλα καθημερινη μπορω μονο πρωι, για να αποφυγω κινηση κ να φερω το Σεμπινι να παιξει...Κυριακη αν ειναι ο αντρας σου σπιτι, φερτον κ εκεινον, αν δεν μας βαριεται! Εγω τον δικο μου θα τον εφερνα αν ηταν Ελλαδα...

Τι να σου πω για το θεμα του υπνου...μπορει να νιωθει ανασφαλεια με το μωρο που ερχεται...Ιδεα δεν εχω..εγω το Σεμπινι θα το εχω παλι στο κρεββατι μας στην Ουγκαντα να ειμαι σιγουρη οτι μενει κατω απο την κουνουπιερα :?

Παω να φτιαξω φακες κ να παμε βολτα! Εχει ηλιο [smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif] ! Βγαινουμε!!!

Kαλημέρα μανούλες!

Για το καφεδάκι... Κυριακή, αν δε κάνω λάθος θα είναι 20 του μηνός κι η Αναστασία θα φεύγει, δε θα μπορεί. Για να είμαι ειλικρινής κι εγώ είναι η μόνη μέρα που δυσκολεύομαι λίγο. Καθημερινή όποτε θέλετε. Πρωί θα έρθω μόνη, απόγευμα μαζί με τη Β. Και Σάββατο μέσα με τη Β βέβαια!

Lala μου, το μωράκι πάει καλά, η κατάστασή του είναι σταθερή και ξεκίνησαν να το ταίζουν πριν λίγες μέρες. Το στομαχάκι του το δέχθηκε... Τους είπαν ότι αν πάνε όλα καλά, αν φτάσει τα 2 κιλά περίπου και κάτι, θα μπορούν να το πάρουν! (εγώ νόμιζα ότι πρέπει να είναι 2.5 απαραίτητα!) Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη βέβαια...

Εμείς δόξα τω Θεώ καλά, μεγαλώνουμε, φουσκώνουμε και ζωηρεύουμε!! :lol:

Για τα φιλιά που λέγατε...

Η Β μια μέρα (πριν από καιρό) προσπάθησε να με φιλήσει στο στόμα και την απέφυγα. Και μου λέει, "όχι μαμά, με γλώσσα, σα το μπαμπά!" :lol::oops: Το θυμάται ευκαίρως ακαίρως, πάει να με φιλήσει στο στόμα κι εγώ τη φιλάω στη μύτη ή στο σαγονάκι της. Ξεκαρδίζεται στα γέλια και μετά το ξεχνάει!! :x

που τον εχει τον ηλιο καλε ????????

εδω δεν εχει :(

φραν θα κανονισουμε να ερθετε με την παναγιωτα απο το σπιτι να κατσουμε ...βαρυνα και δεν μπορω τις μετακινησεις .

για το βερντε εγω μεσα ειμαι αλλα δεν ξερω τις ημερομηνιες εκεινες αν τελικα θα μπορεσω ...ειναι αναλογος τις βαρδιες του κωστα .μονη με τον μανωλη δεν ερχομαι γιατι δεν θελω να τον βαλω σε ταχι ...παλυ ....και δεν μπορω να τον κουμανταρω μονη μου πια .

Σαββατο τοτε???? Αλλιως μονο πρωινα κ οπως ειπα θα φυγω αρκετα νωρις...Εχει πολυ κινηση...

Αφρο πες μας τη μερα θελεις κ εγω θα ερθω σπιτι σου , κανονιστε με την ΠΑναγιωτα κ εμεις θα ερθουμε...

ΣΟΣ

Πωα κανουν τις φακιες??? Βαζουμε φρεσκια ντοματα η και χυμο??? ΒΟΗΘΕΙΑ.......

Καλημέρα σας,

Φρανίτα :lol::lol::lol::lol::lol: για τις φακές!!!!

βάζεις ό,τι θέλεις και φρέσκια ντομάτα και πολτό και χυμό!!! εξαρτάται πόσο κόκκινο θέλεις να το κάνεις!!!! :roll::roll::roll:

σήμερα η μικρή ξύπνησε αργότερα στις 7.50!!! :ymparty::ymparty: \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/

και ο Λ. την βάζει στην τουαλέτα για να κάνει πιπί!!!! :lol::lol::lol::lol:

ευτυχώς ο κυρ-Γιώργης δεν ενόχλησε χθες βράδυ!!!! :lol::lol::roll::roll::roll::?:?

Γωγώ :lol::lol::lol::lol::lol::lol: πολύ ελαστική σε βρίσκω!!! :lol::lol::lol:

Λαμπρινή ναι παίρνουν αρκετές κακές εκφράσεις ή συνήθειες από τον παιδικό π.χ. ο Λ. έγινε ακτάστατος :o:o:o:o μετά μας έλεγε κάτι εκφράσεις όπως "σκατά" κ.λπ.,...... :?

Αφρο στην Δανία έχει ήλιο :)

Καλό Σάββατο :D

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! :x:x:x

Φρανιτα μου πως ειστε;;;Καλεεεεεεεεεε θα φαει ο Δανος φακές;;; :lol::lol::lol:

Καλυτερα φρεσκια ντοματα αν υπαρχει.Αλλιως πουμαρο.

Και εγω μπορω πρωινα (αρκει να μην εχει απεργιες. :? )

Κυριακη οπως ειπε και το Μητσακι φευγει η Αναστασια.

Θα'θελα να θηλαζει

1)κ αν δεν την παρει ο υπνος να τη βαζω στο κρεβατακι της κ να κοιμαται μονη της!

2)Επισης να μην ξυπναει 8 φορες αλλα το πολυ 2 μεσα στη νυχτα..

3)Και αααν τυχει να θελησει να κοιμηθει 1 φορα μαζι μου,να κοιμαται κ οχι να με κακοποιει ή να γυρναει σα σβουρα!

Για πες λοιπον λυση! :lol::lol::lol:

Τελικα εχεις πλάκα!!!! :lol::lol::lol: Αν δεν θυμωνεις με κανεις και γελαω!!!

Κοιτα να δεις. Για το πρωτο μπορεις να δοκιμασεις τον τροπο που σου ειπε η Μαγδα. Μου φαινεται πολυ καλός και ανωδυνος.

Για το 2ο δε νομιζω να μπορεις να κανεις κατι. [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif] Μαλλον θα στρωσει μονη της οσο μεγαλωνει. Θα σου πω και εγω τι θα κανει ο Ν. στα 2μιση. Εκει λεει στρωνουν.

Για το 3ο μαλλον εκεινη την ωρα δε θελει να κοιμηθει αλλα να παιξει.Τωρα βεβαια στις 3 το βραδυ κανε τουμπεκί και αστη να στριφογυρναει.

Που θα παει!!!!Θα κοιμηθουνε τα σκασμένα μας!!!!!! :ympray::ympray::ympray::ympray:

Μητσακι μου πολυ χαρηκα για τα νέα του μωρού!!!

Λαμπρινη ποσο χαιρομαι ρε συ που σε βλεπω στο τρενακι.Μου ελειψες!!!!

Εχω θεμα με το Ν. Νομιζω οτι τον εχω πολυ μαμοθρευτο.εγω φταιω. Η μανια μου με την καθαριοτητα. Πως δε θα ειμαι υποχονδρια;;;;Αααχχχχχ!!!! :lol::lol::lol::lol:

Αργι τελειος ο Λουκας ρε συ!!!!

Γωγω εγω γιατι δεν το βρισκω περιεργο αυτο που κανει η Ιωαννα;;; :roll::roll::roll: Νομιζω οτι ειναι σε φαση που θελει συνεχεια να ειναι μαζι σας.Αν ερθει το κρεββατακι της ο Γ. θα εχει διαθεση να κοιμαται εκει μεχρι να την παρει ο υπνος και να πηγαινοερχεται;;;

Εμεις αυτο κανουμε πάντως.

Αφρο ο νους σου ταξεδευει στη Δανία;;; :lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...