Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου νο.35...ονειροδρομολογιο

Recommended Posts

Α!Μ'αρεσε αυτο με τα δοντακια!!!!

Και επειδη η Αννυ θα επρεπε να εχει 23 μασελες....

Νομιζω πως την καταλαβαινω...Δεν ηταν εκεινη η ανησυχια...Ηταν αλλιως!

Το ενιωθα!Γι'αυτο το συνεδεσα με το μεσημεριανο..Σαν να ειχε αγκαθια το κρεβατακι της!σαν να φοβοταν να κοιμηθει εκει μη με χασει...Μην την αφησω εκει...

καληνυχτα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αργυ ωραια τα παραμυθακια!Το μπουμπουκι σου δεν ξερω αν θα τα εκτιμησει! :lol:

:lol::lol::lol::lol: της αρέσουν τα βιβλία και να της τα διαβάζω αλλά όταν το τελειώσω και σβήσω το φως, θα το δεχθεί ή θα θέλει πάλι την αγκαλιά μου? :?: Ιδού η απορία!!! :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Μάγδα :lol::lol::lol::lol: γέλασα με το μήνυμά σου, η δικιά σου είναι μικρή ακόμη!!! :roll::roll::roll: όταν ήταν η Ρέα στην ηλικία της Μαρκέλας κάθε φορά που ξυπνούσε την θήλαζα και αφού αποκοιμιόταν στο στήθος μου την έβαζα στην κούνια της!!!! το ίδιο και το μεσημέρι....το άλλαξα ΄΄οταν πήγε 16 μηνών και αλλάξαμε και σπίτι!!!

Αναστασία ένα ένα καικαλύτερα το βραδυνό πρώτα που σε ΄"καίει"!!

επίσης ρώτα και την Γωγώ, θα σου πει κάποια ανώδυνη μέθοδο!!! :lol::lol::lol:

Γωγώ :YMHUG::-*

Όσο σας διάβαζα και κυρίως διάβαζα τους προβληματισμούς της Αναστασίας, ήθελα να γράψω αυτό που είπε η Αρτζι..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ψηλέγκω αστην να κλάψει....Σε εκμεταλλεύεται και σενα... :?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:? Πήγαινε πες της ότι είναι ώρα για ύπνο, δως της τα αγαπημένα της αρκουδάκια, πες της ότι την αγαπάς πολύ και ότι πρέπει αν είναι ξεκούραστη για να πάτε βόλτα το πρωί κλπ κλπ....Αν συνεχίσει να γκρινιάζει και να ουρλιάζει, παρατα την στην κούνια της και φύγε.... :roll::roll::roll::roll::roll::roll: Δεν παθαίνει τίποτα αν κλάψει λίγο.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Επίσης μωρή μουρλή ακόμα στην κρεβατοκάμαρα σας την έχετε;;;;;; : :o:o:o:o:o:o Γιατί;;;;;;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Κορίτσια παραγγείλαμε το κρεβάτιιιιι.... :D:D:D:D:D:D Κοντό...Αργότερα θα το ψηλώσουμε..Τελικά έκανε 1033 ευρώ και μας το άφησε 760..... :?:?:?:?:?:?:?:?:?

Σε 20 μέρες το πολύ θα έχει έρθει.... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Ανυπομονώ!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D Διαστάσεις είναι 2*1....Αυτά!!!!!!!

Ιουλίαααααααααααα συνήλθες καθόλου;;;;;;

http://www.vasiliadis.gr/vasiliadis_catalogue.pdf

Αν θέλετε να δείτε το κρεβατάκι μας, μπείτε εδώ, στη σελίδα 8.....

Είναι μόνο το πάνω κρεβατάκι, λευκό, με προστατευτικό απαλό ροζ, φούξια πανί πάνω με τα πλαϊνά, απαλό ροζ και τις θηκούλες που είναι στο προστατευτικό σε χρώμα φούξια..Αντί για 2 είναι τρεις οι θήκες και έχουν πανω, η μια καρδιά, η άλλη κορώνα και η άλλη πεταλούδα... :D:D:D:D:D:D

Το από κάτω και τη σκάλα θα τα πάρουμε σε 2 χρονάκια μάλλον.... :D:D:D:D:D

Σας αρέσει;;;;;;; :roll::roll::roll::oops::oops::oops:

1033 ευρώ? :o:o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock:

760 ευρώ? :o:o:o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock:

από χρυσό είναι? :?

βάλε καμμιά φωτό, ποιό είναι το σάιτ να το δούμε?

εγώ πάντως είπα στην Αναστ. να σε ρωτήσει μέθοδο ύπνου :lol::lol::lol::lol: και ήμουν σίγουρη ότι θα πρότεινες αυτό!!!! :lol::lol::lol::lol::roll::roll::roll::roll::x

Τωρα αν δωσω ργω συμβουλες υπνου θα βγαλει το laptop χερακι να με μουτζωνει. :lol::lol::lol:

Μη κοιτατε οου δεν σας τα πρηζω.το χω παρει χαλαρα.Φετααααααααααααα!!!!! Τουλαχιστον μεχρι του χρονου.Μετα βλέπουμε. :?:?:?

Αναστασια τα κανα λιγο αχταρμά :oops::oops:

Τι ακριβως θες;;;

1)Να κοιμαται μονη της;;;

2) να κοιμαται συνεχομενα

3) οταν ξυπναει να μη θηλαζει;;;

Ειναι 3 διαφορετικα θεματα και πρεπει να τα αντιμετωπισεις διαδορετικά.

Αργυρουλα και Γωγω τι κανετε τσουπρες;;;Βλεπει καμια τις νοικοκυρες;;;; Και εγω τετοιο σωμα εχω μετα τη γεννα.Σαν της Ορθουλας. :lol::lol::lol::lol:

1033 ευρώ? :o:o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock:

760 ευρώ? :o:o:o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock:

από χρυσό είναι? :?

βάλε καμμιά φωτό, ποιό είναι το σάιτ να το δούμε?

εγώ πάντως είπα στην Αναστ. να σε ρωτήσει μέθοδο ύπνου :lol::lol::lol::lol: και ήμουν σίγουρη ότι θα πρότεινες αυτό!!!! :lol::lol::lol::lol::roll::roll::roll::roll::x

Από μασιφ ξύλο είναι..... :?:?:?:? Είναι ακριβό...Αλλά δε θα το πληρώσουμε εμείς...Γι'αυτό το πήραμε... :lol::lol::lol:;););)

Σκέψου ότι τα Flexa μόνο ο σκελετός είχε 2500.... :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

ωραίο, αλλά ακριβό, αγοράσατε και τα πανιά για αυτό μάλλον.....μόνο το κρεβάτι πόσο κόστιζε?

Ναι Αρτζι μου..Αγοράσαμε και τα πανιά..Το κρεβάτι μόνο έκανε 500 ευρώ, χωρίς τη "σκεπή" όμως, η οποία περιλαμβάνει και τα πανιά... :?:?:?:? Και αλλα 200 ευρώ έκανε το στρώμα...

Παναγιώτα για δώσε συμβουλές να γελάσουμε... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Είναι μόνο το πάνω κρεβατάκ

Γωγω ωραιο ειναι ρε συ.Καλοριζικο!!!! Τελικα θα κοιμαται πάνω;;;

Απο κατω θα ειναι χωρος για να παίζει;;;;

Γεια σου Αργυρουλα μου!!!Μοναχουλα εισαι αποψε;;Εγω το πλυντηριο πιατων το αφηνω και εγω την πεφτω. :?

Η Ερη πως να ειναι αραγε;;;;

Αχ ολο πσω νσ ποσταρω και ολο....

Με δουλευεις μικρη και αμυαλη εεεεεεεεεεεε;;;;;; :evil::evil::lol::lol::lol::lol::lol:

Ασε.Καμμενη......

Τωρα αν δωσω ργω συμβουλες υπνου θα βγαλει το laptop χερακι να με μουτζωνει. :lol::lol::lol:

Μη κοιτατε οου δεν σας τα πρηζω.το χω παρει χαλαρα.Φετααααααααααααα!!!!! Τουλαχιστον μεχρι του χρονου.Μετα βλέπουμε. :?:?:?

Αναστασια τα κανα λιγο αχταρμά :oops::oops:

Τι ακριβως θες;;;

1)Να κοιμαται μονη της;;;

2) να κοιμαται συνεχομενα

3) οταν ξυπναει να μη θηλαζει;;;

Ειναι 3 διαφορετικα θεματα και πρεπει να τα αντιμετωπισεις διαδορετικά.

Αργυρουλα και Γωγω τι κανετε τσουπρες;;;Βλεπει καμια τις νοικοκυρες;;;; Και εγω τετοιο σωμα εχω μετα τη γεννα.Σαν της Ορθουλας. :lol::lol::lol::lol:

χαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχα

Μη φύγεις!!!

Έχω κέφια να γράψω!!!

Περιμενω!!!!αντε για παρτυ σου ας παει και το παλιαμπελο!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Ο κουνιαδος μου εδω και 3 βραδυα ερχεται κατα τις 10 παρα και φευγει κατα τις 11μιση. :shock::shock:

Σημερα ηρθε και το απογευμα και το βραδυ. :?:?

Ρε τον κυρ-Γιώργη!!!!Να σου στειλω τον κουνιαδο;;; :lol::lol::lol::lol:

Γωγώ έτσι είναι και τα δικά μας χωρίς τα πανιά με σκάλα και στην Ρέα θα το βάλουμε και εμείς χαμηλά, αλλά εμείς το αγοράσαμε όλο.....τα πανιά θα τα φτιάξω εγώ μετά!!! :? αν τα καταφέρω δλδ διότι δεν φημίζομαι για την ραπτική μου!!!! :roll::roll::roll::roll:

χαχαααχαχαχαχαχαχα α ρε παναγιωτα!!! ερμη κ ταλαιπωρη μανα1!!!

γωγω μου μεγεια το κρεβατακι!! αντε να ριχνει ατελειωτους υπνους εκει η κοριτσαρα!!!

τριψε κοιλιτσααααααααααα

νατασαααααααααααα τι κανετε????

πω εφαγα ενα πεινιρλι κ μου εκατσε βαρυ... εχω ξαπλωσει στον καναπε λες κ ειμαι φιδι που προσπαθει να χωνεψει :? πρεπει να παω να ετοιμασω κ τα πραγματα για αυριο..

Ρε τον κυρ-Γιώργη!!!!Να σου στειλω τον κουνιαδο;;; :lol::lol::lol::lol:

θα κάνει παρέα στον Κυρ- Γιώργη? :lol::lol::lol::lol: να σου πω ταιριάζουν και στην εμφάνιση? :lol::lol::lol::roll::roll::roll: πες του έχουμε μπύρες στο υπόγειο και κρασάκι από Ελλάδα!!! ;) ω ρε γλέντια!!!! :roll:

Καλός ειναι ρε ο κουνιαδος.απλα ατυχος με τις γυναικες τα τελευταια 10 χρονια.οσο τον ξερω δηλαδη. :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λενα ειδες το Στεφανο;;;; :mrgreen::mrgreen: καλα να περασετε αυριο στην αλεξ.

νατασα με το σοκολατακι ολα καλα;;;;

καλως και το καρολινακη!!!!!

αντε σιγα σιγα μαζευομαστε όλες!!!! :D

Παναγιώτα αρμένικη βίζιτα σας καάνει;;;;

Το γαμπρονι τι κάνει;

Αυτή τη φορά δεν έβγαλε αίματακι.

Θα ξαναφάω αύριο για να δω

Τεστ κανω και γω...

ααααααα παναγιωτα πεθανε παειιιιιιιιι ο στεφανος!!!! κλαψ κλαψ....

νατασα ευχομαι να μην ξαναδεις αιματακι στη μικρη

αργυρουλα φιλακια!

συμπεθερα ονειρα γλυκα αγαπη μου!

αλοοο καρολ!!

κοριτσαρες παω να κανω τα πραγματα, εκανα κ φαγητο για αυριο κ ειμαστε πανετοιμοι!!!

σας φιλω κ θα τα πουμε απο δευτερα βραδυ η τριτη!!!!

καλα να περασετεεεεεεεεεεεεεεεεε!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...