Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου νο.35...ονειροδρομολογιο

Recommended Posts

Αφροοοοοοοοοοοοο για φρονιμέψου!!!!! :lol::lol::lol::lol::roll::roll::roll::roll:

με δουλεύεις ε? :? :-\ 8-|8-|

Μιτσάκη δεν κατάλαβα, δεν έχουν ρωτήσει τίποτα σχετικά με το παιδί, εννοώ φαγητό, επαφές και τ.ο.? :shock::shock::?::!:

φεύγω πάω κέντρο να αγοράσω στολή για τα παιδιά, ίσως βρω και για μένα καμμιά με μεγάλα δόντια!!! :geek::-B:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αργυρώ μέτρα πόσα δόντια έχεις, αν έχεις 28 τότε μάλλον βγάζεις φρονιμήτες, αν έχεις 32 τότε η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Άφρο μήπως έφαγες κάτι και σε πείραξε?

Γεια σας!!!

ΜΗΤΣΑΚΙ ΜΟΥ τι κανει το μωρακι σας;;;Νομιζω καλα τα λες για τα σακουλακια.

(Ειναι πιο οικονομικα απο τα μπουκαλια;;;;)Μπραβο που βοηθας τοσο.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ το απογευμα μαλλον θα ερθω και εγω με το μωρο.Που στο Βίλατζ;;;;Να σας περιμενω πάνω;;;

Επισης λεωφορεια έχει;;;

ΚΟΡΙΤΣΙΑ το απογευμα μαλλον θα ερθω και εγω με το μωρο.Που στο Βίλατζ;;;;Να σας περιμενω πάνω;;;

Επισης λεωφορεια έχει;;;

Με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

H μετάβαση στο «VILLAGE shopping & more...», με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είναι εύκολη και γρήγορη.

•Από το κέντρο της Αθήνας (Ομόνοια)

- Με το τρόλει 21. Αφετηρία επί της οδού Πειραιώς.

- Mε τα λεωφορεία Β18 και Γ18. Αφετηρία επί της οδού Μενάνδρου.

•Από Πειραιά

- Με το λεωφορείο 909. Αφετηρία επί της οδού Σαχτούρη.

•Από Αιγάλεω

- Με το λεωφορείο 703. Αφετηρία επί της οδού Θερμοπυλών.

Με το αυτοκίνητο

Εύκολη πρόσβαση στο «VILLAGE shopping & more...», με αυτοκίνητο ακολουθώντας τη σχετική σήμανση που υπάρχει σε όλα τα σημεία σε ακτίνα 3 χλμ. από την περιοχή όπου βρίσκεται το Κέντρο.

•Από το κέντρο της Αθήνας

Μέσω της Οδού Πειραιώς, δεξιά στην Πέτρου Ράλλη προς Νίκαια.

•Από Βόρεια Προάστια και Ανατολική Αττική

Μέσω Αττικής Οδού, Εθνικής Οδού, Κηφισού, δεξιά Πέτρου Ράλλη προς Νίκαια.

•Από Νότια Προάστεια

Μέσω της Λεωφόρου Ποσειδώνος, Οδό Πειραιώς, Κηφισού, Γέφυρα Πέτρου Ράλλη προς Νίκαια.

•Από Πειραιά

α) Μέσω της Λεωφόρου Θηβών

β) Από την οδό Πειραιώς, Λεωφ. Κηφισού και αριστερά στην Γέφυρα Πέτρου Ράλλη προς Νίκαια.

[smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif]

ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ!!!!!!!

Έχει ο αδερφός της ένα θήλαστρο της chicco ~x( και αν κατάλαβα καλά, θα το βγάζει -μόνο για να ανακουφίζεται- και προφανώς θα το πετάει....... :(:(:(:(:(

ΚΡΙΜΑ και ξανάΚΡΙΜΑ................

Παραιτούμαι όμως, σας το είπα; ΠΑ-ΡΑΙ-ΤΟΥ-ΜΑΙ!!!!!!!!!! ^#(^

Δημητρούλα μου λυπαμαι αλλα ουτε εγω μπορω να σε βοηθησω ..δεν ξερω τιποτα για ολα αυτα.. :oops::oops: το μωρακι πως παει? καλυτερα?????? η μανουλα απο ηθικο ειναι λιγο πιο καλα?

Παναγιωτα μουυυυυυυυυ :x:x:x τι γλυκια που σαι....αχ χαιρομαι καθε φορα τοοοοοοοοοοοοσο πολυ που ακουω την φωνουλα σου!!!!!!!!!!!! ανυπομονω την αλλη τεταρτη ...να τα πουμε και απο κοντα..... :D:D σε παω με χιλιααααααααααααααααααααααααααααααααα.....

ακους Σισσακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι και Αφρο και μπεμπουλης ,γωγακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι και Βικακυ και οποια αλλη μενει στην τρελοαθηνα..!!!!!!!!!!!!!!χαχα.....γιατι εγω και η μνημη δεν φημιζομαστε για την πιο στενη μας σχεση...την αλλη τεταρτη σας κλεινω απο τωρα!!!!!!!!!!!!!!!! ναμαστε καλα...αν και κατι μου ρθε για σουβλακι στο μοναστηρακι...μιαμιιιιιιιιιι τι λετε?

α σισσακι και εσενα σε συμπαθω λιιιιιιιιιιιιγο...χαχα ..και οσες φορες εχουμε βγει το κανα με το ζορι.. :lol::lol: θυσιαστηκα για το μαμυ ρε μαμωτο!!!!!!!!!!!!!!!αντε τσουπρα θ απαω να δω τις φωτο στο φεις...μακια στο χαριλινακι μας.....

καλα να περασετε κοριτσαρες μου σημερα αν και χωρις το ρυζακι.... :(:( σας φιλω ολες..ερη μου κριμα που δεν θα μπορεσω να σε γνωρισω...

Αχ τι να πώ βρε Δήμητρα δύσκολη η θέση σου :(:(:(

Μα δεν πρέπει να της πούνε οι γιατροί πόσο σημαντικό είναι το μητρικό γάλα ιδίως για τα πρόωρα μωρά?

Δεν μπορώ να καταλάβω τι λογική των γιατρών............

Νατασούλα εγώ πιστεύω ότι δεν είναι μόνο δουλειά των γιατρών αλλά και των ίδιων των γονιών να ενημερώνονται....ειδικά σε αυτή την περίπτωση

Αργυρώ φυσικά είναι και δουλειά των γονιών να ενημερώνονται αλλά τώρα λόγω της περίστασης η μητέρα σίγουρα είναι σε πολύ δύσκολη ψυχολογική κατάσταση γιαύτό λέω για τους γιατρούς

Μέτρησες τα δόντια σου να δείς πόσα είναι?

Αργυρώ μου, να σου πω την αλήθεια, προσωπικά ρίχνω πιο πολύ την ευθύνη στο ιατρικό προσωπικό, που ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να είναι κοντά στη λεχώνα και να την ενημερώσει σωστά, παρά στον γονιό που αγωνιά για το αν το παιδί του θα ζήσει ή θα πεθάνει... (στην συγκεκριμένη περίπτωση) Αν δεν έχεις ψιλιαστεί ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν θα προσφερθεί να σε κατατοπίσει σωστά και πρέπει μόνος σου να ψαχτείς... Το μόνο που μ' εκνευρίζει εμένα λίγο :oops: είναι ότι οι γονείς δεν έχουν ανοιχτά τα αυτιά τους........ :( Κι εγώ ΕΝΤΕΛΩΣ απροετοίμαστη πήγα να γεννήσω, αλλά για καλή μου τύχη, είχα δίπλα τη νύφη μου, που ήξερα ότι είχε θηλάσει το 1ο της παιδάκι επιτυχώς 17 μήνες και την άκουσα.... Το να μη τη ψάξεις την ενημέρωση, το καταλαβαίνω... Το να κλείνεις τ' αυτιά σου όμως, με στεναχωρεί... :(

Βίκυ, αν δεν τις έσβησες τις οδηγίες, γράψτες να υπάρχουν!!! Τις θέλω εγώ!!! :D Από τώρα σκέφτομαι ότι θα χρειαστεί να κάνω μια τράπεζα, αν κάνω το μεταπτυχιακό, από Σεπτέμβρη, πρώτα ο Θεός! ;) Παρεπιπτόντως, θέλω τη γνώμη σας για ένα νέο μπιμπερό, που προσομοιάζει λέει με το στήθος... Το calma της medela νομίζω. Αν είναι καλό, ψήνομαι να το προμηθευτώ, για τις ώρες που θα λείπω! (εντάξει, όχι από τώρα!) :lol:

Μιτσακη σοβαρολογεις;;;;;

θα της πληροσω εγω το Ελιτ....αρκει να θηλασει!!!!!!

Αχ πολυ στεναχωριεμαι..κριμα δενε ιναι ρε παιδια;;;

καταλαβινω την ψυχολογικη κατασταση της μητερας...πραγματικα την καταλαβαινω..αλλα γιατι ρε γμτ...γιατι;;;;

θα ερθω στο Αλεξανδρα και θα μαδισω γιατρους και νοσοκομες μια μια

Μιτσακι αυτο το μπιμπερο το πηρε μι αγνωστη μου...θα σου πω εντυπωσεις του

κοριτσια απο τωρα να σας πω κατι ...αν γινει οτιδηποτε και γεννησω και δεν μπορω να θηλασω ..πχ ειναι σε μοναδα θα παρω καποια σας τηλ να κανει τισ απαιτουμενες κινησεισ ....εγω σιγουρα δεν θα ειμαι σε κατασταση και ο ατρασ μου και ολο το σοι ειναι ασχετοι ....

μιτσακι κριμα ...αλλα δεν θα σου πω ψεματα ...την περιμενα αυτην την καταλιξη .... :(

Xρυσα δεν ειναι μονο στο Αλεξανδρα..ειναι παντου!

οταν χωριζεται η μητερα απο το παιδι...η μητερα ειναι σα να μην υπαρχει....

οι γιατροι της μοναδας ειναι τοσο λιγομιλητοι που δεν φανταζεστε...

κοιτουν να σωσουν το μωρο και μετα ολα τα αλλα

....ο θηλασμος υποστεηριιζεται αλλα ελαχιστες φορες...προεχουν ολα τα αλλα....και πολλες φορες καλως γινεται αυτο!

το χειροτερο ειναι οτι δεν ενημερωνουν την μητερα για το μετα....

αν της ελεγαν οτι πρεπει να αντλει για να διατηρησει την γαλουχια της γιατι το μητρικο ειναι οτι καλυτερο θα δεις πως θα το εψαχνε η καθε μανα....!

αλλα υπαρχουν και μανες που χλαρωνουν....

το προσωπικο....μμμμμμ δεν θα σχολιασω και πολλα....αν θες ενημερωνεσαι κα ενημερωνεις....!

εγω συναντησα πολυ αλο προσωοικο...με τις γνωστες χαζομαρες φυσικα...αλλα και μια που ανοιγε το στομα τςη και ελεγε λογια που πονουσαν....

μου ειχε πει :" θα πεθανεις το μωρο σου με το να το θηλαζεις"

ενω οι νεογνολογοι- παιδιατροι ελεγαν "θηλασμος ..οχι ξενο...αν χρειςστει θα το δωσουμε..αυτο ειναι ευκολο"

αλλα ημουν εκει ολη την ωρα....ειχα γινει σχεδον σπαστικη...!

δυσκολη περιοδος για ολους......

μιτσακι τις εσβυσα αλλα θα σου τα γραψω πολυ πολυ αναλυτικα και θα σου τα στειλω!

Αφροδιτη...ενοειται αυτο....!

εδω ειμαστε ολες...

αρτζι μου...φρονιμευεις ???????? :lol::lol: αχ ελπίζω να μην ειναι πολυ εντονοι οι πονοι...πριν χρονια με ταλαιπωρουσε ενας φρονιμητης και να φανταστεις ακομη κρυφτουλι μου παιζει... :lol::lol:

ο μισος ειναι εξω και ο μισος μεσα...

μιτσακι μου για σενα ενα μεγαλο μπραβοοοοοοοοοο!!!!!! εκανες οτι μπορουσες....

καλε σαν παπιομανα να σας πω τι καινουργιες λεξουλες λεμε??????????

εντο...

εκει...

ακου..

κοιτα...

αντε...

οποτε καταλαβαινετε παλι το νοημα ε?

θελει να κοιταω οπου θελει το παπι!!!!!!! :lol::lol:

να την ακουω προσεκτικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-p:-p και να τα κανω οοοοολα αυτα και γρηγορα.... :)):)):))

Koριτσάρες μου, δεν μου αξίζει κανένα μπράβο, το θεώρησα υποχρέωσή μου, εφ' όσον ξέρω 2 πράγματα, να της τα πω... (τρομάρα μου!) :lol: Κι εγώ έπαθα κι έμαθα... ;)

Απλά με στεναχωρεί πολύ το ζήτημα, γιατί αδυνατούν να καταλάβουν τη σοβαρότητά του και γιατί δεν ακούνε... %-( Είναι δυνατόν να μιλάω από "βίτσιο";;;; :shock: Αν ένας άνθρωπος προσφέρεται να σου πει 2 πράγματα, που αφορούν την υγεία σου και την υγεία του παιδιού σου, είναι δυνατόν να το κάνει από λόξα; Γιατί; Έχω τίποτα να κερδίσω εγώ απ' αυτό; :shock::(

Στεναχωρήθηκα πραγματικά, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί ήμουν πρόθυμη να τα κάνω ΟΛΑ εγώ, να το ψάξω, να πάω να προμηθευτώ τα απαραίτητα, να της δώσω όλες τις οδηγίες έτοιμες στο πιάτο... :( Χαρά μου θα ήταν!!! :( Δεν είναι κρίμα, να μη καταλαβαίνουν ΠΟΣΟ σημαντικό είναι και να μη θέλουν να με "εκμεταλλευτούν";;;; :(

Βίκυ, Χρύσα και όλες οι μανούλες, πραγματικά σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Η βοήθειά σας είναι πολύτιμη. :x

Βίκυ, θα τις περιμένω τις οδηγίες, αν δε σου κάνει κόπο, θέλω να είμαι προετοιμασμένη, να τα έχω ψιλο-συγκεντρωμένα!!! :D Πω, πω, τόση κουβέντα περί θηλασμού... ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ... :D

Και άλλα ήθελα να πω, αλλά τα ξεχνάω... :oops:

Στου Ρέντη όμως... :( Που να σας φτάσω εκεί πέρα;;; :( Έρη μου, μάλλον δε θα σε χαιρετίσω! :( Σε φιλώ από 'δω λοιπόν! :YMHUG:

Καλά μιλάμε... τα έχω πάρει. Μόλις έκλεισα την ξαδέρφη μου, η οποία έίναι και κουμπάρα μου, την παντρέψαμε, και είναι έγκυος στο βαφτιστήρι ΜΟΥ!!!

Μιλάγαμε για την εγκυμοσύνη γενικά και της ανέφερα έτσι γενικόλογα για το θηλασμό, και τί μου είπε ρε κορίτσια?!?!?

"Αχ δεν ξερω αν θα θηλάσω... νομίζω οτι... σιχαίνομαι. Δεν ξέρω μου φαίνεται κάπως"! Επι λέξη :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Της λεω: "Τί σιχαίνεσαι παιδί μου;;; Πας καλά;; Τί είναι αυτά που λες;;; δε σε καταλαβαίνω"!

Μου λέει: "Δεν ξέρω ρε συ... είναι και αγόρι... μου φαίνεται αηδιαστικό" :shock::shock::shock::shock:

Το βαφτιστήρι μου δε θα θηλάσει επειδή ξαδέρφη μου είναι στην κοσμάρα της!!! :shock::shock::shock::shock::shock:

Βικυ μου να πω την αμαρτια μου και εγω οσο νοσηλευοταν ο Φοφο ημουν ευχαριστιμενη απο τις εκει νοσοκομες..

μπορει να μην ηταν η τοσο σοβαρη κατασταση του, μπορει να ηθελαν να εχουν ενα μωρο λιγοτερο να φροντιζουν..μπορει να ενδιαφεροταν πραγματικα..δεν ξερω..Αλλ οσο ηταν στη ΜΕΝΝ με φωναζανε συνεχεια και με αφινανε και να τον δω, και να τον χαιδεχω και να τον παρω αγκαλια..φυσικα ημουν σαν αλιεν με την ρομπιτσα την κουκουλα τη μασκα και βρομοκοπουσα στεριλιουμ αλλα χαλαλι..

Μιτσακι μου κριμα..ειλικρινα..εγω εδινα διαταγες στον αντρα μου και αυτος εκτελουσε..

εγω ημουν αποφασισμενη να θηλασω...δεν ξερω γιατι πιστευα οτι θα ηταν ευκολο- δεν ηταν και τοσο στην αρχη αλλα μετα αποδειχτηκε οτι τελικα ο ΦΟΦΟ ηταν πολυυυ ευκολο μωρο στον θηλσμι..και αμα δεν επεστρεφα τοσο νωρις στη δουλεια...πιστευω οτι θα κοιμοταν μια χαρα...

Τωρα στο δευτερο ομολογω οτι διαβαζω περισσοτερα κυριως λογω της εμπειριας της Παναγιωτας, της Αθηνας, της Τονιας...ανισυχω...δεν ξερ πως θα χειριστω το θεμα πληγομενες θηλες..δενε ιχα..μονο μια φορα πληγωθηκαν και αυτο απο το θηλαστρο..

Δυο φορες εβαλα τα κλαματα..μια οταν εσπασε ενα γεμματο μπιμπερο γαλα..και μια οταν χαλασε το ενα θηλαστρο που ειχα και πηγα και αγορασα ενα αλλο - ευτυχως τοτε τα Λυτω ηταν απενταντη

Μακαρη να μην αντιμετωπισω προβληματα!!!...γιατι τοτε θα σας πριξω κανονικοτατα

Καρολ πηρε φορα η παπενια ε;;;;

μου φαινετε οτι σας χωρευει στο ταψι!!!

Αφρο οτι θες..εδω ειμαστε

Σισσιω γιατι σου φαινετε παραξενο...εγω το ακουω συχνα...

και να σου πω κατι..την παραδεχομαι.γιατι δε λεει καμια μπουρδα του στιλ δεν εχω γαλα..μπλα μπλα μπλα...αλλα την αληθεια..τι να κανουμε..υπαρχουν και τετοιες περιπτωσεις...

αν και ποτε δεν ξερεις...μπορει οταν γεννησει να γινει πιο φανατικη και απο την Αγλαια :lol::lol::lol::lol::lol:

Μα τώρα είναι έγκυος δε μπορεί να το φέρει σαν δικαιολογία, αλλά σε λίγο θα το πει και αυτό.

Βέβαια της είπα αυτό που μου είχε πει και ο παιδίατρος μας: "Δεν πιστεύω να μη θηλάσεις! Έχεις υποχρέωση να το κάνεις"! "Ασε που όταν γεννήσεις θα θες να κάνει το καλύτερο και όλα αυτα που μου λες τώρα θα τα ξεχάσεις"! "Δεν ξέρω... μπορεί να είναι και έτσι... Θα δούμε μωρε! Εντάξει"! :cry::cry::cry::cry::cry::cry:

ΟΚ ούτε και γω θήλασα, όχι όμως γιατί δεν ήθελα. Έφταιξα βέβαια στο ότι δεν ήμουν ενημερωμένη και οτι δεν επιχείρησα επαναγαλακτισμό 20 μέρες μετά την νοσηλεία μου.

Πρέπει να κάνει και αυτή τις ίδιες μαμακίες;; :cry::cry::roll::roll::oops:

to trenaki moy αρεσει γιατι εχει ...

-μαμαδες που θηλαζουν 2 παιδια ταυτοχρονα

-μαμαδες εγγυες που θηλαζουν

-μαμαδες που θηλαζουν νηπια

-μαμαδες που θηλασαν -αποθηλασαν και περιμενουν να θηλασουν το 2ο

-μαμαδες που δεν θηλασαν πολυ αλλα τωρα κοντευουν ναγινουν πιο φανατικες και απο τις παραπανω

- μαμαδες που δεν θηλασαν καθολου αλλα θα θηλασουν σιγουρα....

-μαμαδες που αναγνωρισαν τα λαθη που εκαναν και δεν τα καταφεραν και τα εχουν διορθωσει

-μαμαδες που κοιτουσαν τις μαμαδεςπου θηλαζαν ετσι:shock::shock::shock: και πολλες φορες τους εκαναν και επιθεση ..αλλα τωρα ειναι πολυ ενημερωμενες....

σε οποια κατηγορια κι αν ειμαστε....ειμαστε μαμαδες!

-

Εμενα παλη το τρενακη μου αρεσει γιατι μπορουμε να συννενοουμαστε - ακομα- παρολο που διαφωνουμε ρυζικα σε καποια πραγματα..γιατυι δεν προσπαθουμε να επιβελλουμε μια αποψη ως τη μονη σωστη, και γιατι κατανοουμε τα κινητρα των αποφασεων μας οποια και να ειναι αυτα!!!

σημερα ξεπατωθηκα...

δευτερος φακελος με φωτοτυπιες...ποναει το κεφαλι μου, τα ποδια μου..ξεχασα το ψαρι μου στο σπιτι....και πειναω...και θελλω ειλικρινα τωρα οσο τιποτα στον κοσμο να πιω μια κοκα κολα....

Σισσιω μου θα μου επιτρεψεις να διαφωνισω με τον παιδιατρο σας....δεν εχειυποχρεωση να θηλασει..εχει υποχρεωση να κανει οτι ειναι καλυτερο για το μωρο της...

αυτο το λεω για πειπτωσεις μαμαδων που πραγματικα βιωνουν πολυ ασχημα την λοχεια τους και μερικες φορες πιστευω οτι ειναι ακλυτερα να μη θηλασουν καθολου...παρα να θηλαζουν και να νιωθουν οτι κατι τετοιο τους σκοτωνει

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...