Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου νο.35...ονειροδρομολογιο

Recommended Posts

Καλησπερα!!!

Ηρθε η μαμα κ η αδερφη μου κ ανελαβαν παιχνιδι γιατι εχω εξαντληθει...!

Η χθεσινη νυχτα..Μη διαβαζετε οσες βαριεστε,θα γραψω για τον υπνο της Αννυ!....Ηταν χαλια!Εδω κ 2 μερες το μεσημερι,οταν εβλεπα πως θηλαζε κ δεν κοιμοταν κ με ειχε στο "νανι-αλα", (δλδ και καλα νανι αλλα στο τελος μονο γαλα επινε),την εβαζα στο κρεβατακι της κ της ελεγα να κοιμηθει.Εγω ξαπλωνα στο κρεβατι μου...Ακριβως απεναντι στο 1 μετρο...Αυτη μυξοκλαιγε λιγακι,με φωναζε κ οταν(μετα απο 5 λεπτα) αρχιζε να κλαιει την επαιρνα αγκαλια κ ξαπλωναμε στο κρεβατι...

Υποθετω πως ολο αυτο το ειδε σαν τιμωρια...Γι'αυτο χθες βραδυ ενω την ακουμπουσα στο κρεβατι της

κοιμισμενη αυτη ξυπνουσε κ εκλαιγε σπαρακτικα φωναζοντας με...Αυτο εγινε 4 φορες με θηλασμο ή απλες αγκαλιτσες στο κρεβατι ενδιαμεσα...Συνολο 1,5 ωρα...

ΟΛΗ την υπολοιπη νυχτα(εννοειται πως τα νευρα μου δεν ηταν στα καλα τους) γινοταν το ιδιο αλλα δεν εκλαιγε σπαρακτικα,απλα γκρινιαζε...Ουτε στο κρεβατι μαζι μου ηρεμουσε...Κοιμοταν 5 λεπτα,μετα πηγαινε πιο περα,ξεσκεπαζοταν,κοντευε να πεσει,...Ξανα στο κρεβατακι της...Φυσικα δεν ηθελε...Της ελεγα ΝΑΝΙ κ Σσσσσσσσς.Κοιμισου ρε Αννυ...Τι θελεις ρε κοριτσι μου...και τετοια...Απο μεσα μου την ελεγα κ αλλα "ομορφα"...Τεσπα...Κοιμηθηκε μερικες φορες ετσι...Ξεσκεπαστη,γτ αν σηκωνομουν να τη σκεπασω εκλαιγε κ ξυπνουσε(με καταλαβαινε)...Μια πολυ χαλια νυχτα...Ειμαι σχεδον σιγουρη πως δεν ενιωθε κανεναν πονο ή ενοχληση...Απλα ειχε νευρα,ισως θυμωσε με την "τιμωρια"...Που δεν ηταν τιμωρια...Απλα θελω κ εγω καααααποια στιγμη να κοιμαται απο μονη της κ να μην καθομαι 1 ωρα μαζι της...Δε θα με πειραζε να κοιμηθει μαζι μου αλλα δεν μπορω να κοιμηθω με ενα μονιμο αγχος μην πεσει κ με μια σβουρα στο κρεβατι...

Σκεφτομαι να συνεχισω την ιδια..."τακτικη"...Δλδ να την βαζω στο κρεβατακι της...Μηπως θα της σπασω τα νευρα ομως?

Να πω οτι ξεκινησα το 'σχεδιο" μου απο το μεσημεριανο υπνο γτ τελευταια με "επαιζε" πολλες ωρες κ στην τελικη δεν ετρωγε τιποτα αλλο αφου θηλαζε 3-4 φορες απο τη 1 εως τις 4μμ...

Θα ηθελα οσες μαθαν τα παιδια τους να κοιμουνται μονα τους να μου πουν τον τροπο...Και τις υπολοιπες-αν θελετε- μια γνωμη για αυτο που κανω...

Και τωρα παω να γραψω αλλο ποστ για αυτα που διαβασα! :D (Το βερι χαπι με μαρανε!)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

εγω βρισκω λαθοσ που τη επαιρνες αγκαλια ξανα αφου την ειχεσ βαλει για νανι ....οταν κανουμε κατι το υποστηριζουμε ,αυτο το πισωγυρισμα σου την εκανε να νομιζει οτι σε καταφερε και μετα να εκνευριζετε περισσοτερο γιατι την ξανα πηγενες πισω ....και αν δεν θελει να σκεπαστει μην την σκεπαζει ...μπορει να ζεσταινετε και να την ενοχλει η κουβερτα η απλα να μην εχεισ καταλαβει εσυ οτι δεν κοιματε βαρια και να την ξεσηκωνεισ παλυ .

οταν αρχιζει και κλαιει για να την παρεισ να πασ κοντα τησ να της λες οτι εκει ειναι το κρεβατι τησ και εσυ θα κοιμασε διπλα ,να την ηρεμεις εκει χωρις να την απομακρυνεισ απο το κρεβατι τησ φερνοντασ την κοντα σου. ετσι τησ δινεισ ελπιδες και μετα τισ παιρνεισ πισω ...λογικο να τσατιζετε και να θυμωνει.

Ρε Λενα..Ευχαριστω ρε συ για τα καλα σου λογια!!!

Και φυσικα σε θελουμε μαζι για μποτε-μασαζ!!Εγω βασικα θελω καμια περιποιηση προσωπου ή κατι τετοιο...Γιατι με τοσες ωρες που κοιμαμαι ειμαι πολυ χαλαρη στο σωμα! :lol::lol::lol:

Καλυτερα βρε σε ξενοδοχειο...το συζητας???????????Θα εχετε κ την ανεση σας!

Γωγουλα μου η κορη μου δεν κουναει τον κωλο της!Απλα περπαταει με χαρη κ τσαχπινια!Τι φταιμε εμεις? :lol:

Μεγεια τα ψωνια σας!!!

Θα σου πω απο κοντα τα υπολοιπα που ρωτησες!

Ιουλια :lol::lol::lol::lol::lol::lol: επανηλθες!

Πωπωωωωω τοσα γραπτα..?Μηπως να βαλεις σε ολους ενα 15 να τελειωνεις? :lol::P

Λοιπον...Παρασκευη απογευμα θα πηγαινετε παιδοτοπο..Να ερχομαι κ εγω οποτε μπορω κ ΣΚ θα κανονιζουμε για σπιτι καποιας εναλλαξ!Ε?Τελεια!

Αθηναιες εγω Κυριακη στις 20 φευγω ετσι κ αλλιως!

Οποτε Ειτε Σαββατο ειτε καθημερινη ειμαι οκ...Βεβαια πρεπει να μιλησω με την φιλη μου πρωτα...Γι'αυτο δεν επιμενω καθολου για την ημερα κ τον τοπο!Οτι πειτε!

Αφρο με μπερδεψες λιγο...Μιλας για το μεσημεριανο ή το βραδυ?Τα εχω κανει λιγο κουβαρι....

o χ.πηρε τον γιωργο κ πηγαν στον αδερφο του να κανω ενα μπανιο κ να ξεκουραστω..

μαλλον βαρεθηκαν να με βλεπουν σα το τρενο να ξεφυσαω κ να φτερνιζομαι κ ολα αυτα τα ομορφα!

Αναστασακι..μονο που σε διαβασα ψυχοπλακωθηκα..

κοιτα,αυτο που περιγραφεις μου το εχει κανει αρκετες φορες ο γιωργος,κυριως οσο κοιμοταν στο κρεβατι μας-το διπλο εννοω της κρεβατοκαμαρας-

δεν ξερω αν το ειδε ως τιμωρια,αλλα δε νομιζω ρε συ..πιο πολυ το ερμηνευω ως μια πολυ πολυ κακη νυχτα..

καταλαβαινω ποσο κουραστικο ειναι να νανουριζεις για ωωωωωωωωωωωωωωωωωωρες,κ εμενα αυτο τωρα τελευταια μου εχει σπασει κυριολεκτικα τα νευρα,οποτε λεω να συνεχισεις την τακτικη που ξεκινησες,δηλ.αφηνω στο κρεβατακι κ δε σηκωνω,ομως,οπως λεει η αφρο..τωρα αν δεις οτι παραγινεται το κλαμμα,ενταξει..την παιρνεις αγκαλιτσα..

ειλικρινα,αν δεν ειχα βαλει τον γιωργο σε κανονικο κρεβατι χωρις καγκελακια,θα εκανα το ιδιο!δεν παλευεται αυτο το πολυωρο κοιμασαι;δεν κοιμαμαι!

να δεις που σημερα θα ειναι διαφορετικα!το εννοω!ποσες φορες δεν εγινε κατι κ μετα διαπιστωσαμε οτι ηταν τυχαιο;;!

φιλακια πολλα πολλα πολλα!

Αναστασία δεν έχω καταλάβει πού είναι η κούνια της: στο δωμάτιό της ή στο δικό σας?

θα συμφωνήσω με την Αφρο και επίσης να πω ότι από την στιγμή που δεν έκλαιγε αλλά γκρίνιαζε γιατί την έπαιρνες αγκαλιά ή την έβαλες στο κρεβάτι σου?......

να σου πω εγώ τι έκανα με το μπουμπούκι μου: καταρχήν πάντα ήταν στην κούνια της στο δωμάτιό της και όταν έκλαιγε πάντα έτρεχα, την έπαιρνα στην αγκαλιά μου και καθόμασταν στην πολυθρόνα που έχω στο δωμάτιό της για λίγα λεπτά και μετά την άφηνα στην κούνια της πάλι, είτε κοιμισμένη είτε όχι......υπήρχαν και στιγμές που έκλαιγε με το που την άφηνα, τότε καθόμουν στο πάτωμα (αναπαυτικά για μένα δεν ήταν, αλλά τι να έκανα?) δίπλα στην κούνια της και της έλεγα να κάνει νάνι και είμαι εδώ, εκείνη (την έβλεπα στα σκοτεινά) (α τώρα που είπα σκοτεινά, ποτέ δεν άναβα το φως παρά είμασταν μόνο με το φωτάκι που βάζουμε στην πρίζα!!!)....άνοιγε τα μάτια της για να δει ότι είμαι εκεί, μέχρι που την έπαιρνε ο ύπνος και έφευγα...........αν έκλαιγε ξανά, την άφηνα να κλάψει για 5 ή 10 λεπτά μήπως και σταματήσει, συνήθως σταματούσε αν όχι ξανα πήγαινα και έκανα το ίδιο!!

όλα αυτά στην δικιά σας ηλικία γιατί μικρότερη έπραττα διαφορετικά!

Αφρο με μπερδεψες λιγο...Μιλας για το μεσημεριανο ή το βραδυ?Τα εχω κανει λιγο κουβαρι....

έγώ πάντως σου είπα για το βραδυνό, για το μεσημεριανό τι έκανα και κάνω: την ρωτώ θα κάνεις νάνι? μου λέει ναι και πάμε μαζί πάνω στο δωμάτιό της και (επειδή ξέρω ότι θέλει η ίδια να διαλέγει την κουβέρτα της, αλλιώς γίνεται χαμός) την αφήνω και παίρνει την κουβέρτα που θέλει, την βάζω στην κούνια και της δίνω ό,τι παιχνίδι θέλει...εκείνη μπορεί να παίξει μέχρι να την πάρει ο ύπνος, εμένα πάντως δεν με ενοχλεί!!! ;)

Ιουλια μου ουφ!Ξερω πως με καταλαβαινεις γτ το περνας κ εσυ...

Συμφωνω πως πρεπει να ειμαι σταθερη κοριτσια..Αλλα δεν θα την αφησω να κλαιει...

Το βραδυ δεν ειχα προβλημα υποτιθεται γιατι αποκοιμηθηκε...Αλλα ξυπνησε μετα...Εκεινη την ωρα που ξυπνησε κ εκλαιγε δυνατα εγω θα την αφηνα να κλαιει???Δεν γινεται...

Ειπα να αρχισω απο το μεσημερι οταν ειναι ξυπνια(αφου θηλασει) κ σιγα σιγα να αυξανω τον χρονο...Λεμε τωρα!

Τωρα σας διαβασα...

σας μπερδεψα κ εσας...Το μεσημερι(2 μερες) την εβαλα στο κρεβατακι της(ειναι στην κρεβατοκαμαρα) για 5 λεπτα μεχρι που αρχισε να κλαιει...Ολο το υπολοιπο εγινε το βραδυ κ εγω νομιζα πως το κανει απο νευρα λογω του μεσημεριου....Δεν ειχαμε προβλημα να κοιμηθει στο κρεβατακι της βραδυ...Εκει κοιμαται...Αλλα τωρα δεν ηθελε...

αναστασια λογικο να μην καταλαβεις τι γραφω ...ουτε ενα κομμα ουτε μια τελεια δεν εβαλα ....εβλεπα οτι ο μικροσ ειχε παρει το σιδερο και επαιζε και προσπαθουσα να στα πω γριγορα (σβηστο το σιδερο) για να μην το κοπανησει στα πλακακια .

α και για να μην το παίζω άνετη και ωραία, όλα αυτά γίνονται επειδή έχει ακόμη κάγκελα στην κούνια από βδομάδα που θα έχει καινούργιο κρεβάτι και θα μπορεί να κατεβαίνει....τότε αλοίμονό μου.....θα σας ξαναπώ!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

όπως καταλάβατε είμαι μόνη μου για αυτό και γράφω και βραδυνές ώρες!!! :lol::lol::lol::roll::roll::roll:

απλα θα την πασ πισω ...ξανα και ξανα και ξανα και καποια στιγμη θα καταλαβει οτι θα την ξανα πας πισω οσες φορες και να το κανει

το βραδυ οταν τον βαζω για υπνο ξερει οτι δεν θα θηλασει μεχρι να κοιμηθει αλλα θα σικωθω και θα περιμενω να αποκοιμηθει και μετα θα φυγω ...το μεσημερι θηλαζει μεχρι να αποκοιμηθει ετσι ....αυτο μας βολευει για την ωρα .

Κοριτσια τη νυχτα την πηρα απο το κρεβατακι της 3 φορες για να τη θηλασω...Απο τις απειρες που ξυπνησαμε μονο 3 θηλασε...Και απλα δοκιμασα μπας κ ηθελε να κοιμηθει μαζι μου...Μηπως φοβοταν ή κατι τετοιο...

Αργυ το μεσημερι κ η Αννυ μου ελεγε πως θελει ναναι αλλα...Δεν ηθελε...Δεν εχει μαθει να παιζει στην κουνια κ δε θα ηθελα να μαεθι κατι τετοιο...Και να πω την αληθει(εγω φταιω σάυτο) τα μεσημερια την κοιμιζα στο μεγαλο κρεβατι...Νομιζω πως με τη δικη μου κουβερτα κοιμαται λιγακι περισσοτερο...Δλδ τουλαχιστον 1 ωρα... :?

Ευχαριστω που μου λετε γνωμες...Οποτε μπορειτε βεβαια!

Χαχαχαχ Αφρο διαβαζω κ προσπαθω να ποσταρω!!!...

Μπερδευτηκα...παω να ξαναδιαβασω!

να σου πω και μένα δεν μου αρέσουν τα πολλά παιχνίδια στην κούνια για αυτό και τα έχω μειώσει τώρα, αλλά αν δεν θέλει να κοιμηθεί αμέσως πώς θα κοιμηθεί, δίνω και βιβλία και "διαβάζει"......είναι όπως με μας αν δεν μπορούμε να κοιμηθούμε διαβάζουμε ένα βιβλίο για να μας πάρει ο ύπνος!!......

στην δικιά σας περίπτωση κάτι που να την ευχαριστεί... :)

Αργυρω μου παντως να σου πω οτι ολα αυτα που περιγραφεις μου φανταζουν ονειρικα!αληθεια!

ποτε δεν καταφερα τιποτα οσον αφορα στο προγραμμα του γιωργου για υπνο κ το οτι πλεον κοιμαται σερι,χωρις να ξυπναει πια πανω απο 1 ή 2 φορες,το θεωρω τυχαιο κ ειναι!

για να κοιμηθει παντως μου βγαζεικυριολεκτικα την ψυχη!ουτε μασαζ θελει,ουτε παιχνιδια,εκτος αν ειναιγια να μην κοιμηθει,ουτε αγκαλιτσες,ουτε τραγουδακια για να αποκοιμηθει,για να χωρεψει ναι!,ουτε ,ουτε,ουτε,ουτε!

ειλικρινα μπραβο σε οσες καταφερατε με μια τακτικη να κοιμουνται ευκολα τα παιδακια σας!!-κ δεν εννοω την αμφιλεγομενη που εχουμε αναλυσει απειρες φορες!!!

...Νομιζω πως με τη δικη μου κουβερτα κοιμαται λιγακι περισσοτερο...Δλδ τουλαχιστον 1 ωρα... :?!

τότε δώσε της την δικιά σου κουβέρτα....το βρήκες το μυστικό!!! :ymapplause::thumbup:

Αργυρω μου παντως να σου πω οτι ολα αυτα που περιγραφεις μου φανταζουν ονειρικα!αληθεια!!!!

Ιουλία ίσως η διαφορά μας να είναι στο ότι εσύ δουλεύεις το πρωί και δεν έχεις το κουράγιο να πηγαινοέρχεσαι στο δωμάτιο ή να κάθεσαι στο πάτωμα κ.λπ, όπως είχε πει και η Νατασούλα κάποτε, και ίσως (όχι ότι την ημέρα ξεκουράζομαι) για αυτό εμένα να μου είναι πιο εύκολο, τι να πω....πάντως αυτό που έχω προσέξει στην κόρη μου είναι ότι πρέπει να πηγαίνω με τα νερά της αλλιώς δεν συνεργάζεται, π.χ. θέλει να βγάζει από το συρτάρι μόνη της την πάνα, να βάζει την πυτζάμα της μόνη της, όλα αυτά γίνονται με αργές κινήσεις .....αν εγώ βιάζομαι και θέλω να τα κάνω μόνη μου τότε δεν συνεργάζεται και κλαίει και τέλος......έτσι πάντα την ακολουθώ για να αποφύγω καταστάσεις!!!! ;)

καλησπερα

μιας και μιλατε για υπνους

να σας πω κι εγω τι κανω με τον ανταρτη μου

το μεσημερι τον βαζω στο κρεβατι του και καθομαι στην ακρηκανοντας την κοιμησμενη μεχρι να τον παρει ο υπνος

περιπου 10 λεπτα θελει...μετα φευγω αφηνοντας του καποιο παιχνιδι ετσι ωστε αν ξυπνησει να μην κλαιει αλλα να παιζει ηρεμα μεχρι να παω εγω

το βραδυ εχουμε αλλη ιεροτελεστια

ξαπλωνει στο κρεβατι του,πινει το γαλα του και μετα του λεω 2-3 τραγουδακια

τελειωνοντας του λεω οτι θα κανει νανι παρεα με το αρκουδακι του και οτι η μαμα θα ερθει το πρωι να σε ξυπνησει

και φευγω απο το δωματιο

παλια κοιμοταν αμεσως....τωρα τραγουδαει κανα μισαωρο πριν τον παρει ο υπνος :lol::lol:

εγώ αυτό που δεν κάνω και το έχω μετανοιώσει είναι ότι δεν τους διαβάζω ένα παραμυθάκι πριν κοιμηθούν, αλλά οι συνθήκες δεν το επέτρεπαν όσον αφορά στην κοπελάρα μου, αλλά τώρα με τον ερχομό των νεών κρεβατιών σκέφτομαι να το αρχίσω, οκ στον Λ. δεν θα είναι πρόβλημα, να δω πώς θα αντιδράσει το μπουμπούκι, θα κοιμηθεί μετά ή θα θέλει πάλι αγκαλιά? :?

και όσον αφορά στο πρόγραμμα του ύπνου (την ώρα του ύπνου) αν δεν το εφάρμοζα θα ήμουν ένα πτώμα, χρειάζομαι και εγώ χρόνο για μένα να ξεκουραστώ, άλλωστε δεν είμαστε και της ίδιας ηλικίας, οι αντοχές είναι διαφορετικές!!! :roll::roll::roll::roll::roll::lol::lol::lol::lol:

Κοιμηθηκε αρκετα ευκολα σημερα...Και την εβαλα στην κουνια της και δεν ξυπνησε... :?:? μετα απο μιση ωριτσα ξαναθηλασε και τωρα...Αναμενω!

Αργυ δεν γινεται βρε να βαλω την κουβερτα μου στην κουνια της!Ειναι μεγαλη υπερδιπλη! :o

Ερωτηση: Να ξεκινησω να προσπαθω ταυτοχρονα κ μεσημερι και βραδυ?Οχι σταδιακα?

Δεν θα την αφησω να κλαψει...Ουτε λεπτο...Δεν μπορω...Εκτος κ αν καποια μερα ειμαι πολυ χαλια κ μπορεσω... :oops:

Μακαρι να τραγουδουσε κ η δικια μου!!!! :lol::lol:

Αργυ ωραια τα παραμυθακια!Το μπουμπουκι σου δεν ξερω αν θα τα εκτιμησει! :lol:

Καλησπέρα!

Αναστασία καταρχήν δεν πιστεύω ότι το νυχτερινό ήταν συνέπεια του μεσημεριανού... Μάλλον έτυχε. Γιατί το αποκλείεις ότι είχε κάποια ενόχληση? Μπορεί ας πούμε να είναι κανα δοντάκι. Εγώ εκεί τα ρίχνω πάντα :P είναι η κλασσική μου δικαιολογία. Αν έβγαζε βέβαια δοντάκι κάθε φορά που έλεγα "δοντάκι θα΄ναι" θα είχε γεμίσει δυο (ζευγάρια) μασέλες δόντια τώρα :lol:

Ξέφυγα όμως....συνεχίζω!

Μέχρι τώρα αν κατάλαβα καλά την κοίμιζες στο κρεββάτι σου είτε αγκαλιά είτε με στήθος και προσπαθείς να το αλλάξεις, σωστά?

Έχε υπόψιν σου ότι πιο εύκολα θα αλλάξει η βραδυνή συνήθεια παρά η μεσημεριανή! Σε ότι εχω διαβάσει περί ύπνου λένε πως πρώτα αλλάζουμε τις βραδυνες συνήθειες και μετά τις μεσημεριανές. Και μάλιστα κατά τη διάρκεια της αλλαγής καλό είναι να κάνεις ότι μπορείς για να έχει κοιμηθεί καλά το μεσημέρι ώστε να μην είναι εκνευρισμένη.

Αυτό που μπορείς να κάνεις (που θα έκανα εγώ τουλάχιστον) είναι να τη βάζεις στην αρχή μισοκοιμισμένη στην κούνια. Αυτή λογικά θα αντιδράσει. Αν δεις ότι δεν το δέχεται, και πριν αρχίσει να κλαίει την ξαναπαίρνεις στην αγκαλιά σου μέχρι να ξαναμισοκοιμηθεί και την ξαναβάζεις. Αντίδραση πάλι. Αγκαλιά πάλι. Κι ξανά και ξανά και ξανά. Τις πρώτες μέρες μπορεί να χρειαστεί να το κάνεις πολλές φορές αλλά σιγά σιγά θα συνηθίσει την καινούρια ρουτίνα. Όσο συνηθίζει, τόσο λιγότερο κοιμισμένη τη βάζεις στην κούνια μέχρι να φτάσεις στο σημείο να την αφήνεις ξύπνια στην κούνια και να αποκοιμιέται μόνη της. Δε γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά τουλάχιστν δεν περιλαμβάνει κλάμματα και νεύρα. Μπορείς να κάνεις το ίδιο και στα ξυπνήματα αν έχεις κουράγιο ή να περιμένεις να κατακτήσετε το πρώτο κοίμισμα και μετά τα υπόλοιπα ένα - ένα.

Έχω ξεκινήσει και εφαρμόζω κάτι παρόμοιο με τη Μαρκέλλα που έχει συνηθίσει να κοιμάται στο στήθος. Της το βγάζω όταν είναι μισοκοιμισμένη. Όταν βέπω ότι γλαρώνει δηλαδή. Στην αρχή το έψαχνε αμέσως και αν δεν της το έδινα άρχιζε τη γκρίνια. Τώρα με το που ακουμπάω το δάχτυλό μου στο στόμα της το αφήνει από μόνη της και γυρίζει το κεφάλι. Μπορεί βέβαια να γίνει και 5 φορές μέχρι να αποκοιμηθεί αλλά έχει τύχει και μόνο 1. Στα νυχτερινά ξυπνήματα δεν το κάνω ακόμα γιατί δεν έχω την υπομονή...Έχουμε δρόμο ακόμα αλλά είναι μια αρχή.

Αυτά από κάποια πολύυυυυ καμένη στο θέμα ύπνου :lol: Όπως βλέπεις έχω κάνει ολόκληρη διατριβή σε "ανώδυνες" λύσεις ύπνου. Ελπίζω να βοήθησα λίγο και να μη γράφω τσάμπα τόση ώρα :mrgreen:

Άργυ κι εμένα μου αρέσει πολύ η συνήθεια να διαβάζεις παραμυθάκια στα παιδιά πριν τον ύπνο. Εδώ στη Νορβηγία το κάνουν οι περισσότεροι γονείς! Σε όλους τους φίλους μους διάβαζαν οι γονείς τους πριν κοιμηθούν! Είναι στην κουλτούρα τους.

Ο καλός μου έχει ήδη προμηθευτεί βιβλία με όοοολα τα παραδοσιακά νορβηγικά παραμύθια. Προς το παρόν το μόνο ενδιαφέρον της Μαρκέλλας είναι να τα σκίσει και να τα φάει :lol:

Φιλεναδα βοηθησες πολυ!Βεβαια εγω δεν μπορω να καταλαβω τα μισοκοιμισμενη κ τα κοιμισμενη καλα...

Ευχομαι να σταματησει γρηγορα την αιωνια βυζοπιπιλα η μικρη σου!!!!

Θα επανελθω με νεο κυκλο ερωτησεων στην πορεια!Ευχαριστω κοπελιες! :D

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...