Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου νο.35...ονειροδρομολογιο

Recommended Posts

Αναστασία γιατί δε μας λες για τη νύχτα σας?

Καταρχήν τι εννοείς "σας"?

Εσύ κι η Άννυ?

Εσύ κι ο άντρας σου?

Εσύ κι οι τσόντες? :P

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Kaloooooooo!!!! ξυπνησε τωρα....Φιλια πολλαααα!

Α!Μυξες απο δοντια ειναι σαν νερο...Οι δικες μας ειναι κιτρινες....

Ο αντρας σου το κανει επιτηδες!Το ιδιο κ ο δικος μου!!!Κ ας βγαζω κραυγες ευχαριστησης!δεν τον νοιαζει! :P:P:P:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

γεια σας!!!!!

ΘΕΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

η Αναστασια ερχεται στις 16-03 οποτε παμε εκεινο το ΣΚ στο Βερντε.Συμφωνειτε;;;

ΦΡΑΝΙΤΑ μου και οι υπολοιπες θελετε να βρεθουμε νωριτερα καπου αλλού ή προτιματε μια και καλη στο βερντε;;;

Εγω περιμενω με ανυπονησια το μπλογκ σου. :D

Θουλη μου τα χω περσασει.δε μπορω να πω πολλα.Κουραγιο. :(

Ο ν. του χρονου θα παει παιδικο.Θα ειναι 2μιση.Μια χαρα.ο μικρος ομως που θα ειναι 1 οταν γυρισω στη δουλεια τι θα τον κάνω;;Πολυ αγχωνομαι.

Αργυρω εμενα μου αρεσε η Ψυχραμη.

Αναστασια-Μπεμπ καλη επιτυχια.

Ρε Ιουλια γιατι δεν καθοσουνα σπιτακι σου σημερα βρε;;;;

Ρε Μαγδα απο τη Μιναρουπολη εισαι βρε;;;;;;;Εγω απεκεισα. :lol::lol::lol:

Νατασουλα εσυ θα τη στειλεις παιδικο την Ελενα;;;

Επισης το προνηπιο ειναι υποχρεωτικο για ολα τα παιδια;;;Στεγαζεται μαζι με το νηπιαγωγείο;;;

παναγιωτα μου φιλακια!!

Οχι το προνυπιο δενε ιναι υποχρεοτικο ειναι ομως το νηπιο τα οποια σηνυθως συστεγαζοντα..γι'αυτο καιπρονηπια παιρνουν μονο εφοσων υπαρχουν θεσεις

Να σας πω και το εξης κουλο..στα προνηπια τηε Μενεμενεης..μπορεις να γραψεις το παιδι σου μονο αν ΔΕΝ δουλευεις...

κουφο και ομως...

αργι εχεισ απολυτο δικιο για το τραγουδι ....

βυκη καλη ξεκουραση τοσεσ μερες .

εγω βρηκα αυτο http://www.espa.gr/el/Pages/Proclamatio ... ?item=1527

και απο οτι καταλαβα περιμενουμε να βγει για το νεο ετοσ ξανα

Επισης το προνηπιο ειναι υποχρεωτικο για ολα τα παιδια;;;Στεγαζεται μαζι με το νηπιαγωγείο;;;

το προνήπιο δεν είναι υποχρεωτικό και ναι είναι μαζί με το νήπιο, π.χ. η αδελφή μου στο τμήμα της έχει παιδιά νηπίου και προνηπίου.....προτεραιότητα έχουν τα νήπια και αν υπάρχουν κενά στο σχολείο ή στο τμήμα θα πάρουν και προνήπια!!!

Να σας πω και το εξης κουλο..στα προνηπια τηε Μενεμενεης..μπορεις να γραψεις το παιδι σου μονο αν ΔΕΝ δουλευεις...

κουφο και ομως...

:o:o:o

τι να πεις;;;

Φιλακια και απο μενα κοπελαρα μου!!!!

Πω πω διαβασα οτι η Αθηνουλα εχει παλι μαστιτιδα. :( Κριμα.

Α Αργυρουλα μου καταλαβα. ;) Απλα ενα παιδακι θα πηγαινει μεχρι τα νηπια στον παιδικο δηλαδη αν δεν υπαρχει θεση στα προνήπια;;;

Επισης πολλα πολλα φιλακια και σε σενα.

Εμενα παντως το ολο θεμα γιουροβιζιον αρχησε να μου τι δινει..

αφιστε που εχω παρατηρησει οτι πλεων δεν γραφονται τραγπυδια..παρα βλακιες

Μ'αρεσει ο οταν ακουω μουσικηστο σπιτι βαζω κυριως παλιες ροκ μπαλαντες..και μου λεει ο καλο ςμου να μη βαζω μπορδες στο παιδι..και τι να ακουω δηλαδη..Βανδη- Βισση κλπ...

ΘΕΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

η Αναστασια ερχεται στις 16-03 οποτε παμε εκεινο το ΣΚ στο Βερντε.Συμφωνειτε;;;

ΦΡΑΝΙΤΑ μου και οι υπολοιπες θελετε να βρεθουμε νωριτερα καπου αλλού ή προτιματε μια και καλη στο βερντε;;;

Γινομαι σπαστικια το ξέρω.απλα αν γινεται μην το κανουμε 20. :oops::oops::oops::oops::oops:

εχει αυτο http://www.mitrikosthilasmos.com/2011/02/4-ibclc.html

Χρυσα μου εννοειται oτι τα τραγουδια ειναι ολα βλακειες.Ροκιές for ever.!!!!!

χρυσα δεν ειναι τοσο κουλο ...οποια εργαζετε μεχρι το προνηπιο καπου το πηγαινε πχ παιδικο και εχει λεφτα για ιδιωτικο ...οποια δεν δουλευει α) δεν εχει επιπλον εισοδημα για ιδιωτικο ,μεχρι το νηπιο το εχει σπιτι και αυτο το παιδι εχει μεγαλυτερη αναγκη να παει γιατι δεν εχει παει παιδικο και δεν γινετε να παει απευθειας μια ταξη νηπιου και δημοτηκο οταν τα αλλα θα ξερουν περισσοτερα ....ευχομαι να καταλεβες πως το λεω ...

χρυσα δεν ειναι τοσο κουλο ...οποια εργαζετε μεχρι το προνηπιο καπου το πηγαινε πχ παιδικο και εχει λεφτα για ιδιωτικο ...οποια δεν δουλευει α) δεν εχει επιπλον εισοδημα για ιδιωτικο ,μεχρι το νηπιο το εχει σπιτι και αυτο το παιδι εχει μεγαλυτερη αναγκη να παει γιατι δεν εχει παει παιδικο και δεν γινετε να παει απευθειας μια ταξη νηπιου και δημοτηκο οταν τα αλλα θα ξερουν περισσοτερα ....ευχομαι να καταλεβες πως το λεω ...

Α για αυτο λες να το κανουν;;; :?:?

Δηλαδη δημοτικο θα πανε το 2015;;;

Μια -μικρη- παρατηρηση και την κανω να παω να ζουπιξω το ζουζουνι μου..

Σε ολες αυτες τις ημεριδες...γιατι δεν πανε Γιατροι και νοσοκομοι;;;;...δεν τις ξερουν.;;;;;..δε θελλουν να τις ξερουν;;;;

Σορυ που γινομαι και εγω σπαστικια αλλα εκνευριζομαι..

και αληθει ασας λεω...αν θα ειμαι καπως ψυχολογικα μετα τη γεννα..με βλεπω να κανω σκινη στην κλινικη..

απο τωρα κανω ασκησεις διαλογισμου για να ειμαι ηρεμη και ισυχη...και να μη γινω γραφικη

Αφρο μου φυσικα και καταλαβα πωςτο λες..

απλα και εκει εξακολουθει να ισχυει οτι ΕΑΝ θα μεινουν θεσεις απο τα νηπια..

το λεω γιατι περα απο την ανακοινωση που ειχε εξω..μια γειτονησσα που ηθελε περιση να γραψει το παιδι της- δεν εργαζετε γιατι απολυθηκε απο τη δουλεια της πριν κανει την αιτηση..δεν της το πηρανε γιατι δεν ειχαν θεση...

Γιατι αλλιως λογικο ειναι δεν αντιλεγω να παει

Χρυσα τωρα μη γινω κατιναριο του κερατα πάλι.ασε.

Οι γιατροι τα ξερουν όλα. Εχουν παραμορφωθει στο πανεπιστημιο . \M/ \M/

Τελικα εγινα κατινα.

οι παιδικοι εχουν αλλαξει και μπορουν να εχουν παιδια μεχρι προνηπιο -νηπιο ακριβως γιατι εγινε υποχρεωτικο το νηπιο . απο το κρατος αναγνωριζετε ο ιδιτικοσ για φοιτηση νηπιο και στους κρατικους τα κρατανε μεχρι και το προ ηπιο .

ναι έτσι είναι όπως τα λέει η Αφρο, το παιδί του σπιτιού όταν πάει νήπιο οι γνώσεις που θα έχει θα είναι λίγες συγκριτικά με τα άλλα παιδάκια, θα πρέπει να γκαζώσει για να τα προλάβει!!! :lol::lol::lol::lol::lol::roll::roll::roll:

εγώ απάντησα σε έναν παιδ. στο φέεις

Επέστρεψα κι εγώ...Είχαμε πάει να αλλάξει ο Γιώργος ένα τζην που του είχε κάνει δώρο ο αδερφός μου, τελικά μπλέξαμε στα μαγαζιά, καθίσαμε και για ένα καφέ και μέχρι να πάμε να παραγγείλουμε το κρεβάτι, το μαγαζί είχε κλείσει... :lol::lol::lol: Θα ξαναπάμε τώρα.... :D:D:D:D:D

Τελικά πήρε ένα σούπερ τζην, ένα απίστευτο πουκάμισο και μια μπλούζα....Α, και σε ένα μεγάλο μαγαζί του Χαλανδρίου με μάρκες που ψώνιζε παλιά, μπήκαμε να χαιρετίσει τους ιδιοκτήτες και πήρε άλλο ένα τζην Αρμάνι από 220 ευρώ, πόσο λέτε;;;;;;30 ευρώ.... :shock::shock::shock::shock::shock::o:o:o:o

Εγώ πήρα ένα ζευγάρι μπότες ταμπά ίσιες σούπερ με 19 ευρώ.... :shock::shock::shock: Ο Γιώργος τις εντόπισε... ;);););)

Τελικά θα πάρουμε το κρεβάτι που θέλω εγώ... :D:D:D Και αργότερα θα το "ψηλώσουμε"... :D:D

Η θεία του θα το πάρει στην Ιω.... ;););););););););)

Θουλάκι λυπάμαι πολύ ρε...Στα ξαναείπα...Ό,τι θες, μη διστάσεις..Εγώ μια μέρα που ήταν χάλια ο μπαμπάς μου στο νοσοκομείο, ανέβασα για 5 λεπτά την Ιω και αναζωογονήθηκε...Όμως όταν μπήκε την τελευταία φορά, δεν την πήγα πιστεύοντας ότι δε θα πεθάνει..Και τελικά "έφυγε"... :?:?:?

Μάγδααααα πως πάτε καλέ;;;;;;; :D:D:D Καλώς μας ήρθες πάλι.... :D:D

Παναγιώτα πάμε το ΣΚ που θα έρθει η Αναστασία αν και κάθεται τότε ο άντρας μου... :?:? Μισοβδόμαδα δεν μπορείτε ε;;;; :roll::roll::roll::roll:

Ψηλέγκω λογοδοσμένη η κόρη σου, αλλά ξέρει να κουνάει την ουρίτσα της στο γαμπρό μου... :twisted::twisted::lol::lol::lol::lol::lol: Αλήθεια ποια κακιά πεθερά δεν τη θέλει την τσαχπίνα για νύφη;;;;; :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Ο άντρας σου τι δουλειά κάνει και σε έχει κι εσένα μαζί;;;;;; :roll::roll::lol::lol::lol:

Τι άλλο να σας πω;;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll:

Παναγιώτα πάμε το ΣΚ που θα έρθει η Αναστασία αν και κάθεται τότε ο άντρας μου... :?:? Μισοβδόμαδα δεν μπορείτε ε;;;; :roll::roll::roll::roll:

Γωγουλα εγω μπορω και με βολευει και περισσοτερο αλλά τα αλλα κοριτσια και η Αναστασια να μας πουν. ;)

Μωρη ολο ψωνια εισαι!!!!Με γεια!!!

Ρε όλα τα φτηνιάρικα παίρνω...19 ευρώ μπότες σου λέω... :?:? Και την τρίτη πήρα με 9 ευρώ μπότες... :oops::oops::oops::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Το καμάρι μου είχε καιρό να ψωνίσει..Και αφού βρήκε φθηνά πράγματα, ψώνισε...

καλησπερα κοριτσαρες μου!!!!!!!!!

ρε συμπεθερα αφου στο τελος το δικο σου γινεται... γιατι θελει να σε συγχιζει εγκυο γυναικα??? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ειδες ειδες???? στα ωπα ωπα θα την εχει την κορακλα σου ο τατης!!!!!!

αντε μεγεια!!!! καλα κανετε κκανετε οικονομια, πρεπει να μαζεψετε προικα για 2 κορες!! :lol::lol::lol:

νατασα λαβι τι κανεις? πως ειναι τα κοριτσια???? ολα καλα με το σοκολατακι?

αργυρουλα τι κανετε??

η ερη εφτασε? μιλησε καμια μαζι της? πως της φαινεται??

μπεμπουλης καλη επιτυχια με τη συνεντευξη!!

σισσιω καλα να περασεις! καλο ταξιδι!!

χρυσα αχ σε καταφερε τελικα ο Ο??? καλο βαψιμο!

φρανιτα καλη αναρρωση στον αντρουλη σου... καλα οτι πεφτει κερδοσκοπια...

εδω τα βασικα προιοντα εχουν διαφορα κ στη γερμανια..

ενας αφρος της wella πχ που εδω εχει 6 ευρω εκει τον παιρναμε 2!!!! μιλαμε για τρελες διαφορες1!!

αφρο πως εισαι σημερα?? πονας?

αχ νατασουλα τελεια περασαμε χτες!!!!!! να το καθιερωσουμε!!!!

αχ θουλιτσα.... λυπαμαι πολυ...... δεν ξερω τι αλλο να πω...

κανε οπως πιστευεις οτι ειανι καλυτερα με τον μικρο κ το μπαμπα σου...

ισως εκανε καλο ομως στον παππου να δει το εγγονακι του..

εχω μια θεια με αλτσχαιμερ (αρκετα προχωρημενη κατασταση) δε θυμαται κανεναν μας μονο τον ανασταση!!

κοριτσια εγω ειμαι προβληματισμενη με τους παιδικους.... ακουω διαφορα για παιδικους κ νηπιαγωγεια φρικαρω κ δεν ξερω τι να κανω... ειδομεν!

ιουλια τοσο χαλια εισαι καλε????ειναι που ανησυχουσες για τα αντισωματα σας!! :lol::lol::lol:

περαστικα κοριτσακι!!!! γινε γρηγορα καλα να βρεθουμε αυτη τη βδομαδα!! δε θα αντεξω κ αλλη τζουλαιστερηση!!! :lol::lol: ο γιωργος πως ειναι??

εμενα γιατι δε με θελετε στο μασαζ????? επειδη ειμαι λιγο γιουβαρλακι κ θα σας χαλασω το ιματζ??? :lol::lol::lol:

αχ αναστασι σαγαπω πολυ!!!! στο εχω πει?? εισαι καταπληκτικος ανθρωπος!!

αχ η καημενη η αννυ, τρομαξε το μαναρι μου οταν με ειδε!!! :lol::lol::lol:

μετα πηγα ξεβαφτηκα κ ηρθε να κανουμε αγκαλιτσες! :D

α ρε παναγιωτα!! δε σε προλαβα!! πως εισαστε??

καλα σημερα στο σχολειο ειχα τρελη επιτυχια!!! ειχα μαυρισει κ ενα δοντι μου κ ειχα πολυ γελιο!!

ξεκωλωθηκα στο χορο! ημουν η μονη που καθομουν με τα παιδια μου κ αλλη μια δασκαλα, ολοι οι αλλοι ειχαν αραξει στο γραφειο!

αυριο πρωι θα παμε αλεξ, αν γινει κατι συνταρακτικο παρακαλω να ενημερωθω τηλεφωνικως!!

κ κατα πασα πιθανοτητα θα μεινουμε σε ξενοδοχειο, γιατι δεν εχει πετρελαιο το σπιτι παρολο που ο τολης τους το ειχε πει πριν μερες..

ας μην το σχολιασω παραπανω κ γινομαι κακια!!

αν και τωρα που το σκευτομαι δεν με συμφερει να κανω τωρα τα χαρτια για να παει απο σεπτεμβρη ....απο τον αλλον σεπτεβριο θα με βολεψει πολυ καλυτερα να τα στειλω και τα δυο και να παω να βρω και δουλεια ....αν κανω τωρα τα χαρτια μου για αυτο με το εσπα που ειναι βοηθεια για να βρεισ δουλεια δεν μπορω να τα κανω και τον αλλον χρονο ...η λογικη λεει οτι θα προτιμησουν αλλη αφου εγω ειχα την ευκερια και δεν βρηκα δουλεια ....

Γωγούλα, μπότες με 9 και 19 ευρώ;;; Να με συγχίσεις θες; :P Πέρασαν οι εκπτώσεις και δεν ψώνισα τίποτα, ούτε 2-3 πραγματάκια που χρειάζομαι πολύ... :evil: Μεγειά σας!!! :D

Παναγιώτα μου κι εγώ λέω, μετά τις 16 που έρχεται κι η Αναστασία. Και μεσοβδόμαδα είμαι μέσα, μη σου πω και καλύτερα! ;)

natasoula μου, ευχαριστώ που ρωτάς! Τα νέα απ' το νινί τα ίδια... Η κατάσταση σταθερή. Κρίσιμη μεν, αλλά καλή... Θα δούμε... Μεγάλη αγωνία.................

Αφροδίτη, στο ξαναλέω, γιατί ούτε εγώ το πίστευα κι ας μου το 'λεγαν!! Το ΠΡΩΤΟ που κοιτάνε, είναι να είσαι δημότης!!! (για ψηφοθηρικούς λόγους, είναι προφανές!!!!!) Λένε ότι είναι απαραίτητη προϋπόθεση το να είναι η μητέρα εργαζόμενη, αλλά αυτό δεν σου απαγορεύει να κάνεις αίτηση. Η διευθύντρια μου είχε πει, αφού δεν έχετε αποδεικτικό που να λέει ότι εργάζεστε, συμπληρώστε μια υπεύθυνη δήλωση, ότι θέλετε να μπει το παιδί στο σταθμό, για να μπορέσετε να εργασθείτε, ψάχνετε για δουλειά!!! ;) Και πράγματι έψαχνα/ψάχνω για δουλειά, άλλο που τελικά δεν βρέθηκε!!! :evil: Και στο δήμο μας, σιγά μην υπήρχαν κενά, ίσα-ίσα που ήταν πολλές οι αιτήσεις και κάποια παιδάκια έμειναν εκτός. Αλλά τους νοιάζει ΜΟΝΟ η ψήφος σου, πως αλλιώς να στο πω;;; :P Να κάνεις αίτηση, γιατί στο κάτω-κάτω δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Τα δικαιώματά σας τα έχετε κι οι δύο εδώ; Δεν είναι απαραίτητο για να κάνεις αίτηση, μπορείς ακόμα κι αν είσαι απλός κάτοικος, απλά δεν έχεις ελπίδα... ;)

καλε αυτα τα φερνουμε εδω μεσα σε μερικες μερες .

και χρονια μενουμε εδω και σπιι (πρωτη κατοικια ) εδω εχουμε .

θα δουμε ...η ετσι η περιμενω .

αχ ξαπλωσα,λεμε τωρα,κ μπηκα τωρα να σας διαβασω..

οπου να΄ναι θα ξυπνησει κ ο γιωργος..

αχ κοριτσια πολυ χαλια ειμαι!Αναστασια εβαλε θερμομετρο,πριν δω που με συμβουλευες!,36,8,ενταξει πυρετο δεν εχω!!αλλα χαλια,χαλια σας λεω!κ δεν εχω μυξα απο δοντακι,αν κ ειναι διαφανες!!!χα χα χα!!αχ τί λεω Παναγια μου!!

Παναγιωτα ειχα παρει 2 μερες αδεια λογω γιωργου αυτη την εβδομαδα..γενικα δε θελω να "χαλαω"τις αδειεσ για αδιαθεσιες μου,προτιμω να τις κρατω για το παιδι οποτε χρειαζεται..

εχω κ στο νου μου οτι του χρονου θα χρειαστω πολλες μερες,εβδομαδα προσαρμογης στον παιδικο,πιθανες ιωσεις..ε,τετοια σκεφτομαι!επισης,αρρωστη σπιτι κινδυνευω να κολλησω το παιδι,ασε που δεν ξεκουραζομαι,τουλ.εκει εχω μονο τον αυτο μου,κ τους μαθητες,αλλα αυτοι δε θελουν αγκαλιτσες κ αλλαγμα κ ταισμα κ παιχνιδακια!!

φυσικα αν φτασει στο απροχωρητο η κατασταση,θα μεινω σπιτι,αλλα ευτυχως ιναι 4 ημερο τωρα!

τί καλα που θα περασετε Αθηναιες!θα γνωρισετε την Αναστασια!αχ πολυ γελιο θα ριξετε ολες μαζι!!

Λενα δεν ηξερα οτι κ εσυ ηθελες να περιποιηθεις το πονεμενο σου κορμι!αντε παμε ολες μαζι να ανανεωθουμε!απλα πρεπει να αποκωδικοποιησουμε ολα αυτα τα ειδη μασαζ που γραφει..ποιο ειναι τί;;;;;;;;;;;;;;;;;!!!!

τρελη!τρομαξες το παιδι!κ δεν καταλαβα!θα το καθιερωσετε να πινετε καφε με νατασουλα;;;κ παιδοτοπο ποτε θα πηγαινουμε;;κ σε μενα καφε ποτε;;αααααααααα!βγαλε προγραμμα!!

Νατασουλα ο γιωργος δεν εκανε αλλο πυρετο,λιγο πεσμενη ειναι η διαθεση του,αλλα μια χαρα!εγω παλι...ξερεις!!

αχ κ εχω να διορθωσω 75 γραπτα κ να βγαλαω βαθμολογιες για 225 μαθητες!_καπιους τους εχω σε 3 μαθηματα.γι αυτο!

κι ολα αυτα ως την τριτη το πρωι..ααααααααααααααααααααααααχ!!

Γωγω τελικα το κρεβατακι ειναι οπως αυτο το ονειρεμενο που ηθελες;;

καλε αφρο μπορεις,νομιζω,καθε χρονο να κανεις αιτηση!!

μαγδα..θες κ εσυ καλο μου μασαζ;;αχ μας πεφτεις λιγο μακρια!αντε Αθηναιες οργανοθειτε να πατε κ εσεις!κ μετα να ανταλλαξουμε εμπειριες!

μαστιτιδα παλι η Αθηνα;;οχι ρε γμτ..

νατασακι φιλακια πολλα! σας αφηνω,ερχεται νεο αψουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

επισης γελαω με τα ορθογραφικα που βλεπω οτι εκανα!χα χα!δε τα διορθωνω καλε!!

ετσι για να δειτε οτι το πληκτρολογιο τελικα κανει μεγαλη ζημια..εκτος αν ειμαι ανορθογραφη κ δε το ξερω!!!!!χα χα χα!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...