Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου νο.35...ονειροδρομολογιο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημερα,,εμενα κοιμηθηκε 9 κ ξυπνησε 6,30 :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: ελεος..παλι καλα παει παιδικο,τι θα εκανα απο της 6,30?>

ο μπαμπας χειροτερεψε..επιστροφη δε υπαρχει..σημερα θα βγει αλλα σκεφτομαι να παω μονο με το μικρο γιατι ο θοδωρης καταλαβαινει κ δε θελω να εχει τετοια εικονα..με ειπαν οτι ο μπαμπας δε καταλαβαινει..οποτε νοημα δε υπαρχει νομιζω..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα μανούλες!

Θουλάκι μου, λυπάμαι πολύ... :( Και σε σκέφτομαι πολύ... :x

Περί παιδικών σταθμών, συμφωνώ απόλυτα με τις προλαλήσασες, που είπαν ότι είναι υπέρ. Είναι πολλά τα οφέλη και προσωπικά το βλέπω κάθε μέρα στη Β. Περνάει καλά, μαθαίνει...

Αφροδίτη, εννοείς ότι δεν θα τον πάρουν, σε δημόσιο, επειδή δεν εργάζεσαι; Αν είσαι δημότης, είναι πολύ πιθανό να σε πάρουν, γιατί είναι το πρώτο που κοιτούν. Ούτε εγώ εργάζομαι, ούτε κανένα μέσον είχα, κι όμως τη Β την πήραν φέτος. Το μόνο που έκανα ήταν να μεταφέρω τα δικαιώματά μου από το χωριό! ;)

Δεν ξέρω τι να μαγειρέψω... :roll:

Θουλάκι μου καλή δύναμη κορίτσι μου. Όπως νιώθεις καλύτερα να κάνεις, αν και δε νομίζω οτι θα θυμάται η θοδωρής αργότερα... όπως νιώθεις κουκλίτσα μου! Σε σκέφτομαι να το ξέρεις! :x

Καλημέρα!

Για όσες με ρώτησαν...περάσαμε πολύ ωραία στην πατρίδα! Όλο βολτούλες και τραπεζώματα είμασταν. Μας έκανε και καλό καιρό παρόλο που όλο έλεγαν ότι θα βρέχει...

Με προβλημάτισε λίγο η συμπεριφορά της Μαρκέλλας :roll: Όπου και να πηγαίναμε ήταν στην αρχή γαντζωμένη πάνω μου για πολύ ώρα! Ήθελε πολύ χρόνο κάθε φορά για να πάρει θάρρος.

Η αλήθεια είναι ότι εδώ δεν ερχόμαστε σε επαφή με πολύ κόσμο καθημερινά... Ενώ εκεί γινόταν χαμός - συγγενείς, φίλοι, κόσμος στο κέντρο της πόλης. Τα έχασε λίγο :?

Κατα τα άλλα όμως φαινόταν να περνάει καλά. Απ0ό φαγητό μια έτσι μια αλλιώς και από ύπνο τα ίδια με εδώ... Πολλά ξυπνήματα για πιπίλισμα.

Αναστασία με γεια το καινούριο δοντάκι! Κι εμείς βγάζουμε τραπεζίτες. Έναν πάνω και δυο κάτω. Έχουν βγει οι μυτούλες αλλά ακόμα φαίνεται να την πονάνε γμτ. Νομίζω γιαυτό κοιμάται και τόσο χάλια τις νλυχτες και θέλει να βυζοπιπιλάει με μανία.

Για παιδικό κι εγώ πιστεύω ότι είναι καλό να πηγαίνουν γύρω στα 2μιση με 3. Ίσως και από τα 2. Εξαρτάται κι απ'το παιδί φυσικά. Εμείς έχουμε κάνει αίτηση και περιμένουμε. Το αργότερο μέχρι Αύγουστο θα μας έχουν πάρει. Για να πω τη αλήθεια χαίρομαι που δεν υπάρχει τώρα θέση γιατί μου φαίνεται πολύ μικρούλα.

Κρέμες και γάλατα ούτε εδώ έχουν πολλά στα ΣΜ. Χρύσα έχω προσπαθήσει κι εγώ μάταια να πείσω φίλες μου ότι δεν χρειάζονται στη διατροφή των παιδιών, αλλά με περνάνε και τρελή που στερώ από το μωρό μου αυτές τις πολύτιμες σκόνες που είναι εμπλουτισμένες με όλα αυτά τα πολύτιμα συστατικά.... Από που αλλού θα τα πάρει το καημένο το παιδί :shock: ... Τι να πεις...

Φρανίτα τι έπαθε ο Δανός σου? Τίποτα σοβαρό ελπίζω... Περαστικά!

Πάνες εμείς φοράμε υφασμάτινες. Για τα κακά βάζω ένα λεπτό ρυζόχαρτο που πετιέται μαζί με τα κακά στη λεκάνη. Δε βάζω πάντα όμως κι έχω πλύνει πολύ σκατό :mrgreen:

Θουλιτσα μου κριμα..

πολυ λοιπηθηκα για τον μπαμπα σου...ειλικρινα.

Πανω που ειναι η ωρα να χαρειτε για το νεο εγγονακη..

Καλο κουραγιο κουκλιτσα μου ..καλη δυναμη να εχεις και να του δινεις

Μάρθα :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: λυπάμαι πολύ καρδούλα μου, δεν μπορούν να του κάνουν καμιά θεραπεία? Στο σπίτι ποιος θα τον προσέχει?

Άφρο δεν χάνεις τίποτα να κάνεις αίτηση σε παιδικό αρκεί βέβαια να είσαι δημότης

Μάγδα επιστροφή στην βάση? με γεια τα δοντάκια σας :D

Φράνι φαντάζεσαι να σου αρέσει στην Καμπάλα και να μην θέλεις να επιστρέψεις :?:?

Γωγώ εννοείται ότι είναι κυρία η Έλενα μοιάζει εμένα άλλωστε 8-)8-)8-)8-)

Δήμητρα κανένα νέο από το νινι?

ρε κοριτσια θα με τρελανετε αφου το λεει ξεκαθαρα στα δικαιολογητικα οτι πρεπει και οι δυο να εργαζονται ....εκτοσ και αν στισ περιοχες σασ δεν κανανε πολλοι αιτηση για δημοσιο παιδικο και υπηρχαν θεσεισ ...στην περιοχη σου μιτσακι πιστευω οτι αυτο εγινε .

θουλη μου κουραγιο ........... :cry:

Θούλη μου πολύ λυπάμαι :(:(:(:(:( ....σε νιώθω γιατί έχω βρεθεί στην ίδια θέση με σένα με την μαμά μου :cry::cry::cry::cry: ......ειλικρινά λυπάμαι πολύ και δεν ξέρω τι να σου πω γιατί απλά δεν υπάρχει τίποτα να πεις σε μια τέτοια περίπτωση!!!

πήγαινε και εκτίμησε την κατάσταση του μπαμπά σου μόνη σου και δες αν μπορεί να τον δει και ο Ντόντος, πιστεύω ότι είναι σημαντικό για το παιδί να δει τον παππού του!

κατά τα άλλα κουράγιο, αν και πόσο να κάνει κανείς.......

Άφρο εννοείται ότι προτεραιότητα έχουν οι εργαζόμενες μητέρες αλλά ποτέ δεν ξέρεις αν θα συμπληρωθούν οι θέσεις. Εξάλλου και με την ανεργία που υπάρχει μην νομίζεις ότι υπάρχουν πολλές οικογένεις που δουλεύουν και οι δύο

Γεια σας!

Θουλη λυπαμαι παρα πολυ αγαπη μου...Δεν ξερω τι να πω,...

Δλδ δε θα σε γνωρισει ο μπαμπας σου? :cry::cry::cry::cry::cry:

Παρατηρησα οτι δεν ειχα διαβασει 1,5 σελιδα..εκει που ελεγε η Λενα οτι εβλεπε τσοντες.... :mrgreen:

Ιουλια μου εχεις δικιο..Δε σχολιασα λογω αμνησιας!!!

Τουλαχιστο επρεπε να θυμηθω να σου πω να μην τολμησεις να αρρωστησεις και επισης αν θελεις να παμε μαζι για μασαζακι!!!!!!!!Σαββατο πρωι ή Παρασκευη απογευμα!!!!!! :D

Για ολα μεσα ειμαι!!! :lol:

Κοριτσια εγω θα ερθω στις 16 στην Αθηνα...

Ηταν η λενα εδω!Ηρθε ντυμενη μαγισσα!!!Η Αννυ ετρεξε στην αγκαλια μου! :lol:

Συζητησαμε κ για τους παιδικους κ με προβληματισε με αυτο που μου ειπε...Κ αν δεν τα προσεχουν?Κ αν τους φερονται ασχημα?Αν τα μαλωνουν?

Κ εγω ξερω οτι πρεπει α δουλευεις για να στο παρουν το παιδι σε παιδ.....Εγω υποτιθεται πως δουλευω...Στου αντρα μου!Απλα δεν παω...Κ δεν πληρωνομαι καθε μηνα! :P

ηθελα να σας πω κ για τη χθεσινη μας νυχτα αλλα...Το αφηνω καλυτερα!

Φιλια σε ολες...

Γεια σας ομορφες!

ο γιωργος παιρνει ενα πανί το απιτι με τα μωρομαντηλα κ με εχει γραμμενη!!

εχω ενα συναχι αθλιο,απο εκεινο που δακρυζουν τα ματια πριν φτερνιστεις κ τσουζουν!γμτ..πινω ολο χυμους κ κατι βιταμινες,εχω κ λιγο ριγος,αλλα θερμομετρο ειπαμε,δε βαζω!οοοχι!δε θα αρρωστησω!!συνοδευσα σημερα στην εκθεση τα παιδια κ κατα τι; 12 πηρα ταξι κ ηρθα σπιτι,δε συνεχισα για καφε που θα τα πηγαιναν..μονο για καφε εξω ημουν!!

Θουλη μου..δεν εχω λογια..ο,τι κ αν γραψω χαζο μου φαινεται..θα ευχηθω μονο δυναμη ,δυναμη,δυναμη..ίσως να κανει καλο στον μπαμπακα σου να δει τον θοδωρη..δεν ξερω..

σου στελνω μια μεγαλη αγκαλια!!

Νατασουλα περασατε ωραια εχθες ,ε;;τί καλά!!φυσικα κ ειναι κυρια η Ελενα!κ τί κυρια!!πανεμορφη!

Αφρο υπαρχουν κατι προγραμματα,τα εσπα,που χρηματοδοτουνται απο ε.ε.

δεν ξερω πολλα,αλλα καλυπτουν τα εξοδα ιδιωτικου παιδικου σταθμου,δινουν 250ε το μηνα νομιζω..το προγραμμα λεγεται" εναρμονιση επαγγελματικης κ οικογενειακης ζωης".κριτηριο ειναι το εκκαθαριστικο της εφοριας,δεν ξερω αν ομως πρεπει να ειναι εργαζομενη κ η μητερα..

γυρω στο μαιο βγαινουν οι αιτησεις,αν καποια ξερει κατι παραπανω ας γραψει!

παντως δε χανεις τιποτα να κανεις μια αιτηση!

Μαγδα φιλακια!

η Αναστασια που χαθηκε;;;

α!πηγα να πατησω υποβολη κ σε βρηκα!!αχ τι καλα!για το μασαζ λεω!να ξανανιωσω κ θα κλεισουμε ραντεβου!μου εβαλε η χρυσα ενα πολυ ωραιο λινκ για καπου στο κεντρο,θα το συζητησουμε κ απο κοντα!θελω να ειμαι περδικι γρηγορα!αντε,να σας δω την τριτη!μεγαλα λογια δε λεω βεβαια..κατσε να ειμαστε ολοι καλα!

χα χα!φοβηθηκε η αννυ;;!ποτε ηρθε καλε η τρελη;;;!!!

για τους παιδικους..εγω ειμαι υπερ,ΑΛΛΑ καπου που να εχεις ακουσει απο αξιοπιστα προσωπα θετικες κριτικες!

για πες για το βραδυ σας!εγω ακουω!κ διαβαζω!!χι χι!!

Ιουλία περαστικά, ελπίζω να γίνεις καλά μέχρι την Τρίτη για να πιούμε καφεδάκι και να φάμε μηλόπιτα:D:D:D:D:D

Ο Γιώργος πως είναι έκανε άλλο πυρετο?

Το πρόγραμμα που λές για τους παιδικούς είναι χρηματοδοτούμενο από ΕΣΠΑ και θα είναι μέχρι το 2013. Δεν είναι απαραίτητο να δουλεύει η μητέρα απλά αν δουλεύει παίρνει περισσότερα μόρια. Στο πρόγραμμα υπάρχουν και ιδιωτικοί και δημόσιοι παιδικοί και είναι εντελώς δωρεάν. Θα σας ενημερώσω όταν βγεί

Αναστασία γιατό τον λόγο είπα μετά τα 2,5-3 που θα μπορείς να επικοινωνείς με το παιδί. Αν δεν περνάει καλά στο παιδικό, αν φωνάζουν/μαλώνουν οι δασκάλες θα στο λέει. Βασικά και σε ποιο μικρό παιδί να είσαι σίγουρη ότι θα το καταλαβαίνεις αν περνάει καλά. Ο Μιχάλης πήγε 1η φορά 1,5χρ και είχα πολύ άγχος αλλά όταν τον έβλεπα κάθε πρωϊ που τον πήγαινα ότι έτρεχε στην αγκαλιά της δασκάλας και την φιλούσε καταλάβαινα ότι περνάει καλά ;)

Kατι γινεται κ παλι στο μαμμυ?Με ξαποστελνει διαρκως!

Ιουλιακι μου βαλε θερμομετρο!Αν δεν εχεις πυρετο δε θα ανεβει επειδη θα του το θυμισει το θερμομετρο! :lol:

Η τρελλη ηρθε μετα το σχολειο της!Ωραια ηταν!!!!

Αν κ ελειπε ο Στασης που παρεμπιπτοντως ΔΕΝ τον φλερταρει η Αννυ(ακους κοντοστουπα?)..

Το κοριτσι μου ειναι λογοδοσμενο!Κ ας μην μας θελει η πεθερα της...Βαζει λογια στον γαμπρο κ τους εχει απομακρυνει...Εμεις ομως αγαπαμε κυρια μου!

Νατασουλα μου η αληθεια ειναι πως δεν το σκεφτομαι καθολου...Απλα ρωταω γνωμες...ειναι κ νωρις βεβαια!Δεν εχω κατασταλαξει για το αν κανει καλο ο παιδικος τοσο νωρις...Ευχαριστω για τις αποψεις σας!

Η Αννυ εχει ακομα μυξες!Ειναι 8η μερα.... :o Μηπως θα'πρεπε να παω στο γιατρο?Οχι εε? :?

ιουλια εισαι εδω?

Αναστασι αφουε χει μονο μηξες γιατι να πας στο γιατρο;;;

ο φοφο καθε δοντι και χειμαρος μηξας ηταν..

ακομα και τωρα εχει λιγε ςμηξουλες-αλλα ΟΚ ειναι αποτελεσμα του χαους και της σκονης που εχει σπιτι

Εγω του καθαριζω τη μυτη με το νασαλιν μια φορα την ημερα και ειναι αρχοντας

τι κανετε?

νυσταζω....

σημερα γυρισα απο την δουλεια και η μικρη ειχε ηδη ξυπνησει....ειναι ξυπνια απο τις 6:30 το πρωι....!

δεν εχω μαγειρεψει τιποτα....

εχω λιγο απο χθες....

αλλα το βραδυ?

ουτε εχω ψωνισει σαρακοστιανα....!

αχ νυσταζω!

απο σημερα εχω ρεπο εως....και την τεταρτη....ωραια...!

Όλες οι Σαλονικιές μαζεμένες? :D

Θέλω κι εγώ σπα και μασαζάκι!

Βάζω που και που τον άντρα να μου κάνει λίγο στην πλάτη που με πονάει από τη στάση ύπνου "ς" -με τη Μαρκέλλα στη μεγάλη καμπύλη :P - αλλά μου φαίνεται ότι με πονάει επίττηδες για να μην του το ζητάω :?

Κάνουνε μύξες από τα δόντια? :o

Κι η Μρκέλλα έχει αυτές τις μέρες φουλ, αλλά έλεγα θα περνάει καμια ιωσούλα πάλι...

Αναστασία γιατί δε μας λες για τη νύχτα σας?

Καταρχήν τι εννοείς "σας"?

Εσύ κι η Άννυ?

Εσύ κι ο άντρας σου?

Εσύ κι οι τσόντες? :P

Μήπως κοιμήθηκε σερί -η Άννυ!- και δε θες να το πεις για να μη με πληγώσεις? :D

Ε, μέρχι να γράψω μπήκε και μια Αθηναία και μια του εξωτερικού.

Βίκυ και Άρτζι γεια σας!

Κι άλλη μια - Αφροδίτη γεια!

νατασουλα μην με ξεχασεισ οταν βγουν να μου το πεισ ...πηγα στην σελιδα αλλα δεν καταλαβα τιποτα :(

πραγματικά δεν καταλαβαίνεις τίποτα!!! :roll::roll::roll: δεν την έψαξα και πολύ βέβαια αλλά βρήκα αυτό:

"Μπορούν να εγγραφούν στον ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ “ΕΙΡΗΝΗΣ”, στην Τήνο, για τη χρονιά 2010 – 2011 τα τέκνα Γυναικών, που είναι μητέρες βρεφών – νηπίων, σε Δομές παροχής φροντίδας και φιλοξενίας, ώστε να διευκολυνθούν να εναρμονίσουν τους απαιτητικούς και αντικρουόμενους ρόλους τους μεταξύ οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής. Οι μητέρες που ενδιαφέρονται μπορούν να απευθυνθούν στα ΚΕΠ της Ελλάδας και στον παιδικό σταθμό της “Ειρήνης” στο τηλ.22830 25563. Οι αιτήσεις πρέπει να κατατεθούν από 21/6/10 έως 12/7/10. Θα ακολουθήσει μοριοδότηση και η επιλογή θα γίνει από την εταιρία ΕΕΤΑΑ. ΑΕ όπως έχει ανακοινωθεί στο ΦΕΚ στην ιστοσελίδα http://www.eetaa.gr "

έχω βρει τρόπο να τρώει η κοπελάρα μου το κοτόπουλο, τον σολομό, τα μπιφτέκια:

της τα κόβω κομματάκια και τα κάνω σουβλάκι, παίρνει το σουβλάκι και το ΤΡΩΕΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!! :D:D

γειά σου συμπεθέρα , γειά σου Μάγδα :x

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...