Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου νο.35...ονειροδρομολογιο

Recommended Posts

Καλημέρα!!!! :D:D:D

Νατασάκι μου δε με πρόλαβες!!!! :(:x:x:x

Φεύγω σήμερα στις 7 το απόγευμα, αφού πάω πρώτα στην παιδίατρο τη μικρή.

Πωωωωω και βαριέμαι... Θα τραβήξω μεγάλη ταλαιπωρία.

Πάω να δουλέψω τώρα... :twisted::twisted::twisted:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σισσιω μου καλο ταξιδη, να προσεχετε στο δρομο και καλα να περασετε.....

Αργη ναι γιατι πραγματικα γιατι για καποια πραγματα απλα δεν εχει νοημα να τσακωνεσαι

οσο για τις οδιγιε ςναι..εχει απολυτο δικιο..ουτε ο δικο ςμου τις διαβαζει ποτε...καθετε με τις ωρες και ψαχουλευει

Α δε σας ειπα..

χτες εφτιαξα ποπ κορν- εχει η πεθερα μου μιχανη που φτιαχνει ποπ κορν, ειναι χωρις λαδι αλατι βουτυρο κλπ..αλαλ ειναι πολυυυ νοστημα..καθοταν λοιπον παιδι ακαι σαν σουργητακι τσιμπαγε..ειχε πολυ φαση

Καλημερα!!

Ακομα Δανια!! ΘΑ μεινουμε 4 μερες παραπανω να αναρρωσει ο Κ καλα...Παντως ειναι πολυ καλυτερα...κανει βεβαια σαν μωρο (πω πω...αυτοι οι αντρες...) αλλα ολα οκ!!

Και εγω καλα ειμαι...Κανω το προγραμμα μου για το ταξιδι, ψαχνω και υλικο για καποια θεματα που θελω να ασχοληθω κατω...Τελικα δεν ειναι κ τοσο ασχημα τα πραγματα...

Χρυσα τι χρωμα θα βαψετε το δωματιο??

Εγω παντως δεν υποχωρω οταν δεν συμφωνουμε..κ αν υποχωρησω θα του πεταω σποντες τοσο συχνα που θα το μετανιωσει...Υποχωρω οταν αντικειμενικα δεν υπαρχει αλλη λυση (πχ με το ταξιδι) αλλα γενικα ειμαι πολυ ξεροκεφαλη κ δεν μου βγαινει σε καλο..

Μπεμπ τι συνεντευξη για δουλεια κανεις???

Αληθεια η Γιωτα-χιος που ειναι????

Σσσιω καλο ταξιδι!!

Κοριτσια τι λετε για το επομενο Σαββατο 12.3 η την επομενη Κυριακη 13.3 στο Βερντε?? Κυριακη πρωι ειναι καλα για μενα κ θα φερω κ το Σεμπινι (αν δεν εχει καλο καιρο να κατσουμε εξω και να τα παμε κ διπλα στην παιδικη χαρα ας το κανονισουμε αλλη φορα)....Ποιες μπορειτε και θελετε????

Αχ την σκεφτομαι την Ερη...Ειναι τελειος ο Καναδας, θα της αρεσει!! Να με σκεφτεστε κ μενα κοριτσια σε 7 εβδομαδες που φευγω... :shock::shock:

Εγω παντως δεν υποχωρω οταν δεν συμφωνουμε..κ αν υποχωρησω θα του πεταω σποντες τοσο συχνα που θα το μετανιωσει...Υποχωρω οταν αντικειμενικα δεν υπαρχει αλλη λυση (πχ με το ταξιδι) αλλα γενικα ειμαι πολυ ξεροκεφαλη κ δεν μου βγαινει σε καλο..

Φρανίτα όταν ζεις με κάποιον μαζί για 11 χρόνια αρχίζεις και υποχωρείς για πράγματα τα οποία δεν είναι σημαντικά και δεν αξίζει να μαλώνεις και να χαλάς την ηρεμία σου ειδικά όταν υπάρχουν και παιδιά......!!!!

Να με σκεφτεστε κ μενα κοριτσια σε 7 εβδομαδες που φευγω... :shock::shock:

θα σκεφτόμαστε βρε, φύγε πρώτα!!! :lol::lol::lol::roll::roll::roll: ....δλδ δεν θα μας ξαναγράψεις εκεί στα νότια που πας? :o:o:o:shock::shock::shock::!::!:

και εγω ειμαι υπερ του παιδικου..Θα πηγαινα μαλιστα το Σεμπινι τον Μαιο αν ερχομασταν Δανια...και ας μην ειχα βρει ακομα δουλεια..Τωρα στην Καμπαλα, αν κ εχει παιδικους σε διεθνη σχολεια, δεν θα τον παω..ΔΕν ξερω τι θα κανω, θελω να δουλεψω αλλα φοβαμαι να αφησω το μικρο, οποτε δεν εχω αποφασισει ακομα...Μπορω να βρω δουλεια στην Καμπαλα αλλα δεν εμπιστευομαι να αφησω το μωρο κ ας εχουν τα διεθνη στανταρ...Υπαρχει κ η λυση της νταντας βεβαια (ντοπια με συστασεις)..Ουτε αυτο μου πολυαρεσει..Θα το ψαξω ομως να δω τι κανουν οι αλλες μαμαδες, θα παρω συστασεις..θα το σκεφτω...

Ρε κοριτσια τα παμπερς στην Δανια (το πακετο των 50 παμπερ) εχει 12 ευρω κ στην Ελλαδα 20...και τα οικολογικα εχουν 7 ευρω το πακετο των 50...Κ εδω ο βασικος μισθος ειναι γυρω στα 2500 ευρω οχι 600 οπως στην Ελλαδα αλλα παλι τα ειδω των μωρων ειναι πολυ φθηνα...

Νομιζω οτι στην Ελλαδα πεφτει πολυ κερδοσκοπια τελικα...

Αχ Αργυρω το ξερω αλλα δεν μπορω να υποχωρησω!! κ αν το κανω πραγματικα του το πεταω ασχημα..τον κανω να νιωθει οτι εκανα την υπερτατη θυσια κ θα μου το χρωσταει για παντα..Ειναι κακο, αλλα δεν μπορω να το κοψω...

Καλε θα σας γραφω, που θα λεω τον πονο μου εκει στην ζουγκλα????? :D

Υστερα που αλλου θα παρετε πληροφοριες για Ουγκαντα (ξερω ξερω, δεν κρατιεστε απο ανυπομονησια!!)

Δεν θα διαβαζετε κ το μπλογκ μου??????? το εχω σχεδιασει ηδη κ θα το αποκαλυψω με το πρωτο ποστ απο την Αφρικη....

Φρανι καλη ανναρωση!!!

Ολα καλα θα πανε..μην ανισυχεις..

θα δεις πως ισως και να σου αρεσει εκει κατω...

Το δοματιο θα το βαψουμε 2 τοιχους απαλο ιβουαρ χρωμα και 2 τοιχους κατω απαλο πρασινο προς βεραμαν και πανω απαλο γαλαζιο, για να δειχνει και καλα γρασιδη και ουρανος, εκει θα κολλισω αυτοκολλητα το τροπικο δασος της φισες πραισ- στον γιο μου αρεσουν πολυ τα ζωα...

Η Γιωτα ειναι καλα..αλλα αφενος δεν εχουν Ιντερνετ στο γραφειο και αφετερου εχει παρα πολλα τρεχαματα

Μακαρη να εχουμε συντομα νεα της Ερης

Φρανι δεν το ηξερες οτι οι πολυεθνικες σ επαααρα πολλα ειδη ζουν απο την Ελλαδα..

γιατι οχι πες μου..στη δανια ποσοι γονεις ταιζουν τα παιδια τους κρεμες φαριν λακτε με τετοια λυσσα

αυτό το είχα προσέξει και εγώ όταν είχα έρθει Ελλάδα, όχι μόνο τα πάμπερς αλλά και τα σαμπουάν και όλα τα είδη του μωρού!!!....εδώ υπάρχουν και μαγαζιά που πουλούν το ίδιο προϊόν σε φθηνότερη τιμή!!!

Θα το διαβάζουμε το μπλοκγ σου, το περιμένω με ανυπομονησία!!!! :D:!:

αχ σας είπα? η κορούλα μου έχει πολύ ωραία οπίσθια!!! :D:roll::roll: φοράει βρακάκι στο σπίτι και της φοράω κολάν και της τα θαύμαζα χθες!!!! :roll::roll::roll::roll::roll:

Χρυσα κρεμες δεν εχει..εννοω οτι φαριν λακτε κλπ δεν εχουν τα σουπερ μαρκετ...Εχουν κατι φρουτοκρεμες κ καποιες κρεμες βρωμης αλλα ειναι σκανδιναβικες εταιρειες κ ειναι ολα βιολογικα (πχ δεν εχω δει νεστλε, νουτριτσια κρεμες κλπ)..Επισης δεν εχει παιδικα γιαουρτια εκτος απο καποια με φρουτα της danone.

Γενικα στα βρεφικα δεν εχει την τεραστια ποικιλια σε κρεμες, γιαουρτια η ακομα κ σαμπουαν...Ουτε μεγαλη ποικιλια σε γαλατα διοτι μετα τον χρονο δινουν ολες φρεσκο εδω...Νομιζω ειδικα γαλατα μονο με συνταγη απο το νοσοκομειο σε φαρμακειο θα βρεις....

καλημερα .

αασστασια καλη επιτυχια .

φραν για ποια ημερομηνια λεσ ?

Αφροδιτη μου λεω για το Σαββατο 12 Μαρτιου η την Κυριακη 13 μαρτιου...Το βερντε ειναι πολυ ωραιο αν εχει καλο καιρο κ θα παιξουν κ τα παιδια...

Ασχετο εμαθα οτι δεν υπαρχει συστημα για τα σκουπιδια στην Καμπαλα..Απλα τα μαζευεις κ κατα διαστηματα η οικιακη βοηθος τα παει στο δρομο κ τα καιει :shock::shock: (οι ντοπιοι απλα τα πετανε οπου βρουν..)..Ρε κοριτσια τι θα τα κανω τα λερωμενα παμπερσ?????? μαλλον πρεπει να του κοψω την πανα!!

Στις 13 είναι το μνημόσυνο του μπαμπά μου. Θα πρέπει να συνεννοηθώ με τη μαμά μου τί υποχρεώσεις θα έχουμε μετά. Αν έρθουν συγγενείς στο σπίτι δε θα μπορέσω το πρωι. Αν όχι είμαι μέσα, αλλά θα πρέπει πρώτα να γίνει η συνεννόηση με τη μαμά μου.

φραν πιθανων να ξερω απο δευτερα ...

κοριτσια εχω μπερδευτει και θελω μια βοηθεια ....ο μικροσ γεννηθικε 2/2/09 ποτε παει στα προ νηπια ?

λεει οτι πρεπει να εχει σημπληρωσει μεχρι 31η Δεκεμβρίου του έτους εγγραφής ηλικία τεσσάρων αρα χανουμε χρονια ?

Φρανι αυτο ακριβως προσπαθω να πω στις μαμδες φιλεναδες μου που δινουν με τετοια λυσα κρεμες στα παιδια τους λες και εξαρταται η ζωη τους απο την μπισκοτοκρεμα και τη Φαριν Λακτε

Προσπαθω να τους κανω συνειδητοποιημενους καταναλωτες αλλα φευ..

παρεξηγουνται κιόλας

Προσπαθω δηλαδη να τοςυ εξηγησω οτι στην Ευρωπη παρολο που δεν εχουν την ποικιλια και την ποιοτητα των προιοντων της Ελλαδας, δεν ταιζουν τα παιδια τους με τετοια λυσσα επεξεργασμενες τροφες..το εχω πει και εδω..αλλα κανενα δε με ακουει

Και με κατακρινουν και απο πανω που θελλω να δοσω στο παιδι μου τροφη..και οχι σκουπιδια

Δεν καταλαβαινουν ουτε το τι παιχνιδι παιζετε στις πλατες μας ουτε τιποτα...φορανε παροπιδες

τεσπα...

Αφρο σημερα θα φαω τοτρελινια!!!! :lol::lol::lol:

Φρανι θα τις πετας οπως ολοι..εκτος και αν θελεις να παρεις υφασματηνες και να πλενεις...

Εγω παντως το μπλογκ σου θα το διαβαζω

κοριτσια εχω μπερδευτει και θελω μια βοηθεια ....ο μικροσ γεννηθικε 2/2/09 ποτε παει στα προ νηπια ?

λεει οτι πρεπει να εχει σημπληρωσει μεχρι 31η Δεκεμβρίου του έτους εγγραφής ηλικία τεσσάρων αρα χανουμε χρονια ?

τον Σεπ του 2013!!!!

Καλημέραααααααααααααααααααααααααααααααααααα......Τι κάνετε;;;;;;;;;;;;;;;;;;Πάλι κοιμήθηκε η Ιω στο κρεβάτι της χωρίς να βγάλει κιχ όληξ νύχτα...Ξύπνησε στις 7.10, με φώναξε, πήγα στο δωμάτιο της και μου λέει "μανούλαααα πάμε στο κεβάτι να κοιμησούμε αγκαίτσα...."Της λέω "Όχι αγάπη μου..Αν θες να κοιμηθείς εδώ στην κούνια σου, όπως όλα τα παιδάκια..."Την άφησα και πήγα να κάνω πιπί γιατί έσκασα :oops::oops::oops: , άρχισε να κλαίει, σηκώθηκε ο Γιώργος και την κατέβασε κάτω στη μανούλα του κι εμείς ξανακοιμηθήκαμε.... :oops::oops::oops::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μωρή Νατάσα :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o ..Τι με πέρασες;;;;;;; :twisted::twisted::twisted::twisted: Σιγά μην έπεφτα έξω με 30 ευρώ... :twisted::twisted::twisted: Πήγα σε Παπασωτηρίου, Public και δεν υπήρχε...Σε σάιτ (4-5 που έψαξα μεγάλα) δεν υπήρχε πουθενά, έλεγε μη διαθέσιμο και ο Ιανός που έλεγε ότι το έχει και είχα παραγγείλει και τους 2 τόμους, όταν τους πήρα να ακυρώσω τις άλλες 2 παραγγελίες που είχα κανει, μου είπαν ότι ο Α τόμος δεν υπάρχει και ότι θα προσπαθήσουν να το βρουν..Τελικά, το ίδιο απόγευμα μου έστειλαν μέιλ ότι δεν υπάρχει τελικά και είναι υπό επανέκδοση...Και με ρώτησαν αν θέλω να μου στείλουν μόνο το Β τόμο....Και μου τον έστειλαν.... :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Ακου εκεί να σου φάω το βιβλίο.... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Αμα το ξαναδεις, γράψε μου.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ρεν το ειρηνάκι που πάει να κολλήσει και την αδερφούλα... :?:?:?

Φρανι εγώ είμαι μέσα για το επόμενο ΣΚ...Δεν εχω πρόβλημα... :D:D:D:D:D:D:D:D:D Αν και προτιμώ Κυριακή...Αντε καλώς να μας έρθεις και αμα φύγεις στα ξένα, θα σε ψάχνω εγώ... :lol::lol::lol::lol::lol:

Αρτζιιιιιιι εμείς σε 1,5-2 χρόνια θα πάρουμε το από κάτω..ΑΑΑΑΑΑΑΑν τελικά πάρουμε τώρα το χαμηλό... :lol::lol::lol: Φοβάμαι ρε μην πέσει ή μην πηδήξει...Φοβάμαι... :?:? Εντάξει, ο Λουκάς είναι μεγάλος πια.. :D:D:D

Νατασούλααααααααααααααααα είδες τι γαμπρό έχω;;;;Το αστέρι μου.... :x:x:x Αλλά θα είναι και η Έλενα ΚΥΡΙΑ..Όχι σαν κάτι άλλες, βλέπε Άννυ (ακούς ψηλέγκω;;;;;), που κοιτάνε να τον ξεμυαλίσουν.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αφρο δεν ξέρω να σου απαντήσω σε αυτό... :roll::roll::roll::roll:

Ρε σε είχα ξαναρώτησει αλλά με έκλασες... :lol::lol::lol::lol: Που κάνεις υπερήχους;;;Σου κάνει ο γιατρός σου στο Έλενα;;;;;; :roll::roll::roll: Μου είπε ότι την επόμενη φορά που θα πάμε σε 2,5 εβδομάδες να έχω κάνει και έναν υπέρηχο... :?:?:?:?:?

Σισσάκι μου καλό ταξίδι ρε....Φιλάκια πολλά!!!!

Χρύσαααααααα εμείς σήμερα θα πάμε να πάρουμε χρώματα και αύριο θα βάψει.... :D:D:D:D Αλλά εγώ δεν έχω άλλο χρόνο....

Αρτζι εγώ τα κακά δεν τα πετάω...Τα μαζεύει η αποχέτευση.... :D:D:D:D:D:D Τα κάνουμε λεκάνη... :D:D Πριν τα έβαζα σε ξεχωριστή σακούλα έξω και τα πέταγα στον κάδο... :roll::roll::roll:

Κι εγώ θα πάω την Ιω παιδικό πρώτα ο Θεός το Σεπτέμβρη.... :D:D:D Τι να κάνει στο σπίτι ρε κορίτσια;;;;Εκεί περνούν δημιουργικά την ώρα τους και έχουν παρεούλα... ;);););););)

Μου είπε ότι την επόμενη φορά που θα πάμε σε 2,5 εβδομάδες να έχω κάνει και έναν υπέρηχο... :?:?:?:?:?

δλδ τον υπέρηχο δεν σου τον κάνει ο γιατρός? :o:o:o:o:o

αλλού πας για υπέρηχο? :o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock:

γωγω μου δεν το ξεχασα ...απλα το ξεχνουσα οταν σε εβρησκα μεσα .

τους μεγαλους υπερηχους τους εχω κανει εξω .μου εχει κανει ο γιατρος μου υπερηχους αλλα και πριν μια ευδομαδα με εστειλε σε καποιους αλλους εκει μεσα να μου κανουν ....το ντοπλερ θα το κανω παλυ εξω .

δεν ξερω ακριβως τι παιζει ....εγω παω πρωι και ειναι διαφορετικα τα πραγματα .....

!!!!!!!!!!! αρα το 2015 παει και ο μικρος ....πω πω μεχρι τοτε θα τα εχω στο σπιτι!!!!!!!!!!! :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

τι εννοείς μέχρι τότε? ο Μανωλάκης πάει σε 2 χρόνια!!! αν θέλεις στείλε τον παιδικό για να έχεις ένα μόνο παιδί στο σπίτι!!! :?

εγω βρεπω οτι δυστυχος δεν μπορω να τα παω παιδικο γιατι δεν δουλευω ....αρα περιμενουμε το νηπιο ....

σκευτομαι τι θα κανει ο καιμενος 2 ακομα χρονια στο σπιτι ....τον λυπαμαι τον καιμενο ....ευχομαι να παιρναει καλα με τον αδερφουλι του .....

Αφρο οι παιδικοί σταθμοί του ΥΕΘΑ δεν τον παίρνουν? πρέπει να δουλεύει ο άντρας στο ΥΕΘΑ για να τον πάρουν? ρωτήσατε? ....επίσης γιατί να πάει κατευθείαν νήπιο? κάνε ενέργειες από τώρα για προνήπιο είναι πολύ σημαντικό, μαθαίνουν πολλά, όπως π.χ. να γράφουν....!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...