Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου νο.35...ονειροδρομολογιο

Recommended Posts

χρυσα πες του αντρα σου να μη βιαζεται.. δε σας κυνηγαιε κανεις!!

ρεσυ μπεμπουλης!!!! τι μαλακας!!!! πω πω πραγματικα τι ζωα βοδια ορθια υπαρχουν!!

αχ γωγουλα μου μακαρι να τα καταφερεις κοριτσι μου!!!!

ευτυχως εχεις εμας τις "υστερικες" και θα σε βοηθαμε οσο μπορουμε!!!

αντε αντε πλησιαζει ο καιρος!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

εχει συνδυασει μεχρι 5

πχ χτες ηθελε να βαλω μια αλλη μπλουζα κ μου οταν τον ρωτησα γιατι θελει να τη βγαλω μου λεει "αυτη εν ειναι καλη" απλα τα λεει σπανια!

Θούλη σε καταλαβαίνω, έτσι ήταν και η μαμά μου, αλλά όταν της πηγαίναμε τα εγγόνια αισθανόταν άλλος άνθρωπος και ειδικά όταν είχα πάει εγώ με τον Λουκά να την δούμε, τι να σου πω, στο νοσοκ. που ήταν της είχα και μια φωτό του Λ. ΄που γελούσε και κάθε φορά που την έβλεπε άλλαζε η διάθεσή της..............

θα σου πρότεινα να του πηγαίνεις τα εγγόνια του να τα βλέπει έτσι θα ξεχνιέται, θα αλλάζει διάθεση, η ψυχολογία του ασθενούς παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ασθένειά του! :!:

Μάγδα καλώς ήρθες στο σπίτι σου, πώς τα πέρασες στην Ελλάδα?

Η κοπελάρα μου μάλλον μου μοιάζει για αυτό και ο ελλ. αέρας που λες!!!! :D

πώς να κάνω και τον Λ. να έχει ελλ. αέρα? :?:roll::roll::roll::lol::lol:

καλησπερα!

θουλιτσα ευχομαι ολα να πανε καλυτερα..ο μπαμπακας σου να αισθανθει καλυτερα ψυχολογικα κ να παλεψει οσο πιο δυνατα μπορει!!αυτο,δυναμη να του δινεις οση μπορεις κ να προσευχεσαι..σε αναλογη,αν κ καπως διαφορετικη,περιπτωση με κοντινο μου προσωπο,με βοηθησε πολυ..

ο γιωργος ανεβασε χθες το απογευμα στις 7 πυρετο,επεσε μετα απο ενα 2ωρο κ απο τοτε ολα ενταξει..

εγω παλι..πηγα σημερα δουλεια,σχολουσα κ νωρις..εχω περιοδο,βηχα ,συναχι κ ελαφρυ ριγος..θερμομετρο δε βαζω,εχω πεισει τον εαυτο μου οτι δε θα ανεβασω πυρετο κ δε θα αρρωστησω!κ αυριο εχω κ να συνοδευσω στη μαθηματικη εταιρια τους μαθητες..μεσα στο κρυο να τριγυρναμε στην εκθεση..μπρρρρρ..θετικη ενεργεια,θετικη ενεργειιιια!

Γωγω μπραβο που η ιωαννα κοιμαται μοναχουλα!εμεις..χαλια..μονος κοιμαται..αλλα μεχρι να κοιμηθει..εχθες πιασαμε 12..σημερα ξυπνησε 7 κ 30,κ τον κοιμησα πριν λιγο!!μα δε θελει τον υπνο καθολου!!!!καθολου λεμε!!!

με το καλο να παρετε τα επιπλακια της ιωαννας!

ειδες που η γιωτα ελεγε οτι το κρεβατι που ηθελες με την τσουληθρα κανει 6500ε;;;;;;;;;;;;;;!!!

Ερη καλο ταξιδι!!!

Αναστασια παρε το δικο σας μαζι!μα τί θα το κανεις το καινουριο φτηνο;;κ τί εννοεις φτηνο;;!αααχ!καλα το ελεγα οτι μεχρι να γεννησω το δευτερο θα εχεις παρει 5-6 ακομη καθισματακια!!τουλ.δες να ταιριαζει το μαξιλαρακι στο britax!χα χα!παρε το δικο σας μαζι λεμε!!καλυτερα να πληρωσεις λιγο παραπανω υπερβαρο,που δε θα πληρωσεις,παλι πιο φτηνα θα σου βγει!!

οδηγησα φυσικα σημερα..με τον χαλασμο κυριου που γινοταν..καλε στο δερβενι ειχε κ χιονια!φοβηθηκα καπως..αλλα ολα καλα..ακουγα κ ολο ενα γκρρρρρρρρρ που ηταν το esp η το abs μου ειπε ο χαρης,ειχε παρα πολλα νερα,μα παρα πολλα..αλλα γινομαι καλουτσικη καλε!

Χρυσα μη βαφετε τωρα,ρε..ξανακανε συζητηση κ θα συμφωνησει!

τί λετε μωρε για εναλλακτικες επαφων;,με μπερδεψατε κ εχω κ το συναχοβηχα μου..εμενα θα με πειραζε ο αυνανισμος του συντροφου μου αν ημουν εγω ..διαθεσιμη..!!καπως μου φαινεται..

αν ελειπα ή επρεπε να απεχουμε για ενα διαστημα..ενταξει..

παω να διαβασω τα υπολοιπα που γραψατε!

φιλακια!

Ιουλια μου λεμε για αγκαλιτσες φιλακια χαδακια αραγμα στον καναπε, ξαπλωμα, συζητηση..κλπ κλπ κλπ..

εγω πχ με το ψυχολογικο χαλι που ειμαι ...μονο για τρελιτσες δεν ειμαι...αλλα παντα βρισκουμε λιγο χρονο για τριφεροτητα..

η σωματικη επαφη- ακομα και χωρις σεξ- ειναι πολυ αναζωογοντικη για τη σχεση.

Αντε ρε σουμαχερ..μη μασα ςκαλε..

και εγω με χιονια και με παγετο πηρα το αμαξη κατεβηκα κατηφορα, ανεβηκα κατηφορα και πηγα και ηρθα γραφειο...

τι να γινει, πρεπει να μαθουμε να οδηγουμε σε ολες τις συνθηκες..

δε σε φοβαμαι...ψυχρεμια

Και οχι δεν θα αρρωστησεις..σου το απαγορευω!!!!!!

Φαε σουπερ, φτιαξε χημο πορτοκαλη..ξεκουρασου και ολα θα πανε καλα

α Χρυσα..τωρα καταλαβα!ετσι συμφωνω!!!εννοειται πως η τρυφεροτητα ειναι αναζωογονητικη κ απαραιτητη..αν συνοδευεται κ απο καλο μασαζακι..!!

Σε σκεφτομουν σημερα,μη γελασεις!ειχα παρκαρει στη δευτεροβαθμια,απεναντι απο τη μονη λαζαριστων..περιμενα να κατεβει ο συναδελφος που πηγε την αλληλογραφια..ε χαζευα κ βλεπω να γραφει πια πινακιδα για το ξενοδοχειο οτι εχει σπα!κ σκεφτηκα"να ρωτησω τη Χρυσα που ξερει απο αυτα,που ειναι καλα να παω;;χρειαζομαι ενα καλο καλο μασαζακι.."!!

αχ το πονεμενο μου κορμι,ολο κομπους ειμαι!χαλαρωτικο,ε οχι θεραπευτικο!

θεραπευτικο πηγε να μου κανει η γυμναστρια στο σχολειο,που ασχολειται με αυτα,κ πεθανα απο τον πονο!!!

αχ για πες!λεω να μου κανω ενα δωρο,αι στο καλο πια!

Ιουλια τα σπα στα περισσοτερα ξενοδοχεια ειανι λιγο ...χαλια

αξιζουν μερικα ..πολυ λιγα για το ξενοδοχειακομα ςδυναμικο στην Ελλαδα.

Πολυ καλλο ειναι το ΣΠΑ στο Πορτο Καρρας

επισης ενα εδω στη Θεσσαλονικη που ειναι τελειο για μενα ειναι αυτο http://www.lotusorientalspa.gr/greek.html

τα αλλα ειναι πανω κατω τα ιδια..

αμα πεσεις σε καλο μασερ..

δεν τα προτιμω

χιλιες φορες να παω μεχρι το αγκιστρο η τα Ποζαρ να μπανιαριστω παρα να παω σε σπα καποιου ξενοδοχειου..

Καλουτσικο ειναι του Νικοπολις..

αλλα τα κορυφαια για μετα ειναι το Thermae Sylla Spa στην αιδυψω και το Aldemar στην Κριτη.

Οχι τοσο λογω των νερων ..αλλα και γιατι η ηρεμια και η απολαυση εκει ειναι ασυναγονηστα- εχω παει και στα δυο προ γαμου..και ανυπομονω να μεγαλωσουν τα παιδια για να ξαναπαω

Καλουτσικα ειναι το Διον παλασ στο Λυτοχωρο, το Mykonian Ambassador, Mykonian Imperial στη Μυκονο, τα Blue Palce , Perle Resort, Elounda Palace στην Κριτη

Φυσικα και το ειδαμε...

αλλα δεν σχολιασαμε...

γιατι;;;;

γιατι δε σχολιαζουμε ανεκδοτα!!!!

Οσο για τη δουλεια σου...τι να πω...

μανα κουραγιο!!!!!!!!!!!!

Aaaaaaa ετσι λεγεται Χρυσα μου η..Αγαμια????

Εναλλακτικος τροπος φικι φικι?χαχα =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Κ εγω!Απο εναλλακτικους τροπους ειμαι φουλ!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Να'στε καλα μου φτιαξατε το κεφι γτ τσιτωσα παλι με την λουλουδενια μου!Μα ειναι αδικια να μην κοιμαται ΚΑΙ να μην τρωει εκ γενετης! :roll::roll:

Λαλα γελασα επισης με το "πως να με πω μη με θιξω" :lol::lol::lol::lol::lol: Θεικο!!!!

Γιατι θα στειλεις παιδικο τη Χριστιαννα?Πες μου λογους!Κ εγω το σκεφτηκα για την χρονια πριν το νηπειαγωγειο....Απλα σαν σκεψη για να μαθει καλυτερα να συνυπαρχει,να τρωει,να παιζει και για να μην κοβει φλεβες ολη μερα μαζι μου...Αλλα θα μου λειπει παρα πολυ...Κ εγω τι θα κανω?Θα ξυνομαι?

Αργυ τα καρναβαλακια σου ειναι κουκλια! :D

Μιτσακι-Γωγω μενετε κ οι 2 χαλανδρι?Φανταζεστε να θυμαμαι λαθος κ να μενει η φιλη μου πχ...Χαιδαρι???Ή κατι αλλο απο Χ? :lol::lol::lol::lol::lol:

Εσεις γτ δεν πινετε καφε???Ή εστω μια παιδικη χαρα με τα κοριτσακια σας???Τι χαζες που ειστε!!!!!!! :mrgreen:

Κοριτσια ενα φθηνο καθισμα κανει απο 50-90 ε!

Το δικο μου το besafe (an eidate χθες thn ekpomph toy eimai mama το ειχε) ειναι ολοκληρη πολυθρονα...Δε θα ειναι το πιο ευκολο πραγμα αλλα ειναι εφικτο...Το πως θα το συσκευασω για να μη μου το καταγρατζουνισουν φοβαμαι...και επισης ...Αξιζει τον κοπο για 4 μερες?Απ'την αλλη ενα φθηνο θα ειναι αξιοπιστο?Σιγουρα οχι οσο το δικο μου αλλα......?Θα το συζητησω κ με τον Α!

Αν αγορασω θα το παραγγειλω απο το νετ κ θα παει απευθειας στο σπιτι της φιλης μου κ μετα θα το χαρισω....

Καρλινακι μου να σου πω κατι?Μη με παρεξηγησεις αλλα θα το πω....Οταν μιλας στο εαυτο σου στο 3ο προσωπο...Τρομαζω!!!!Πλιζ μην το κανεις!Καλα?????

Μη στενοχωριεσαι μωρε για την κοπελια στη δουλεια...Προσπαθησε να αδιαφορεις κ να κανεις οτι ειναι η δουλεια σου!

Θουλακι μου....Αγαπη μου γλυκια... :YMHUG::-*

Μαγδα επεστρεψες στη βαση?Για πες!Πως περασες?Πως ηταν η Μ σε φαγακι κ νανακι???

Η Αννυ καλα...Ευχαριστιεται φαγητο!Οχι!Δεν τρωει αλλα το διασκεδαζει!!!!!Να την βλεπατε σημερα που εριξε ολο το ζουμι(της εδωσα κ παλι ρεβυθια :oops: ) πανω της...Μεχρι την πατουσα εφτασε! :lol: Και τα ρεβυθια μισομασημενα στο καθισμα...!Χαρμα οφθαλμων! :lol: (εβγαλε ενα μονο δοντι!Τραπεζιτη! :o )

Σχωρατε με μανταμιτσες μου που ξεχναω πολλα...Αλλα εχει 20 λεπτα που την κοιμισα κ θελω να πιω καφε...!

Ελα ψηλη!!!Τον ήπιες βρε τον καφέ;;; Ρε συ σιγουρα δε διαθετουν καθισματακι οι εταιρειες ενοικιασης;;;

Μην πάρεις καινουριο.Οσο φθηνο και να ειναι μια 100-αρα θα τη δώσεις.Τσάμπα λεφτα.

Αχ, δε μπορω να ακουω για χυμενα φαγητα. %-(%-( Τρελενομαι.Εμεις σημερα ειχαμε μπιφτεκια και αντι να τα φαει αυτος τάιζε εμενα. Και γεμισε και τον τοπο κιμάδες. :evil::evil::evil:

Ιουλια οσο πας και καλυτερευεις βρε.Μπράβο!!!!

Λενα στο πα και πριν!!!Σουργελο!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αργυρουλα γιατι να εχει ελληνικο αερα βρε!!!Αστον. Ξερεις ποσα γκομενακια θα βγαζει το καλοκαιρι αυτος στην Ελλαδα;;; 8-)8-):mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Οκ με τον καφε!Για να μην εκφραστω περιεργα!!!!! :lol:

Πηρε τηλ βρε Παναγιωτα μου στην avis κ μου ειπαν οτι δε νοικιαζουν σκετο καθισματακι...Κ ρωτησα "ειστε σιγουρος?"...Αλλα επεμενε! :P:P Να παρω κ σε αλλες?

Δεν ξερω τι νακανω... :?

Πες βρε τιποτα για τον Νικολα!!!Αγνωστο εντελως μας ειναι το παιδακι σου!!!

Ρε συ παρε και αλλες εταιρειες!!!Μου φαινεται πολυ περιεργο να μην βρεις.

Ελα βρε .Τι να πω;; :oops::oops::oops: Ψιλοντρεπομαι.

Ενα φυσιολογικο παιδακι ειναι.

Προσπαθω εδω και 10 λεπτα να παραγγειλω τα βιβλια του Παπ. και δε μου τα δινει σε μια παραγγελια.Τι βλακεια κάνω δε ξερω!!!! :shock::shock::shock:

Βρε Παναγιωτα μου πλακα κανεις???Και τα δικα μας ειναι φυσιολογικα παιδακια!

Εγω βρισκω ακρως ενδιαφερουσες τις περιγραφες των μαμαδων κ φυσικα πολυ χαριτωμενα

αυτα που κανει ή λεει το καθε παιδι!!!!δε θα σε αγνοησω!Στο ορκιζομαι!!!!χαχαχα

Δεν ξερω αλλες εταιρειες! :oops::lol::lol:

Με τα βιβλια...Τι κανεις?Πες μπας κ μπορουμε να βοηθησουμε!

Βρε μπας κ ειμαι κ εγω δυσλεξικη? οτι να'ναι γραφω κ μετα διορθωνω!

Ενταξει ,τα καταφερα η ξανθιά!!!! (εμοτικον που πανηγυριζει!!!!)

Χρυσα, στο μαιευτηριο βρε τι θα διαβαζεις;;; Ααααααα Hello και τετοια ε;;;;

Θα τα πουμε απο κοντα βρε καλο μου.Απο κοντα μιλαω πολυ!!!Ρωτα και τα κοριτσια. :lol::lol::lol:

Κατσε να ψαξω και εγω μηπως βρω τιποτα σε ενοικιαζομενα.

ΣΙΣΣΙΩ τωρα το θυμηθηκα. Εγω αν θελω να δω παρασταση κοιταζω παντα τις κτιτικες κοινού στο Αθηνόραμα.

Για το Τζορνταν

http://www.athinorama.gr/theatre/data/p ... 4&selTab=1

Παντως αν θες να μελαγχολησεις δες ειδησεις!!!Τσαμπα τα 20 ευρωπουλα.

Αναστασία ρίξε μια ματιά εδώ, έχει συμβουλές για αεροπορικό ταξίδι με μικρό παιδί!!!!

ναι Σισσιώ γκούγκλαρα :P

http://www.omorfi.com/baby/air/travel

να σας πω για το πλ. πιατ. μας: αν δεν διαβάζεις το εγχειρίδιο αυτά παθαίνεις, ο άντρας μου δεν το διαβάζει ποτέ, οπότε σήμερα το πήρα και του έριξα μια ματιά και είδα ότι το πρόγραμμα που χρησιμοποιούμε (τα 29 λεπτά) δεν τα στεγνώνει για αυτό έβγαιναν βρεγμένα!!!! ;):roll::roll:

τώρα έχουμε βάλει το πρόγραμμα 2ω18λ είναι το πιο οικονομικό, επίσης δεν καταστρέφει τα ποτήρια!!! ξέρετε αυτή την θαμπάδα και φαινονται σαν βρώμικα!!! :!: ...άρα το καημένο το πλ. καλό είναι, άδικα το κατηγόρησα!!!! ;)

αφήστε με να ποστάρω!!!!

Ευχαριστω για το γκουγκλαρισμα κοριτσια! :D

Πηρα κ σε αλλες τηλ...Δεν γινεται λεει...Ο ενας ειπε πως δεν υπαρχει παραστατικο να μου κοψουν!

Τεσπα!Ειδομεν!

Φιλια!

μμμμμμμμμμμμμ!εμενα δε με σχολιαζεις;;;;;;;;;;;;;;!!φτου σουυυυυυυυυυυυυυυυυ!χα χα χα χα!!!

ελα,πες!δεν επαθες εγκεφαλικο με τον ρεβυθοπανικο;;;;!!εγω τρελαινομαιιι..ειμαι απο κοντα κ στην πρωτη στραβη επεμβαινω..αλλα δεν πρεπει..ξερω!!!

μωρη τρελη!τί θα κανεις οταν παει παιδικο η αννυ;;1 χρονο πριν το νηπιαγωγειο;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!θα ξυνεσαι;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!!

κανε δευτερο βρε!!!!!!μη βαρεθεις κιολας!!!ααααα!δεν πας καλα φιλη μου!!!αληθεια,ομως!κανε το δευτερο!!

Χρυσα θα με τρελανεις!στη Μυκονο κ στην Κρητη θα παω να ξεκουρασω το κορμι μου;;;;!!

δεν παιζεσαι!!εδω καλε θελω,να παω ενα απογευμα!μου αρεσε αυτο το lotus που εβαλες..ειναι κ κεντρο..μια χαρα!!αχ!θελει καμια να παμε μαζι;;;;;;;;!!περα απο την πλακα,θα το βαλω στο προγραμμα να παω!

παναγιωτα μου δε σε προλαβα μεσα!βρε μηπως να ξυπνουσα κ εγω τον γιωργο;2,5 ωρες κοιμαται,αλλα δε μου παει..το βραδυ κοιμαται τοσο δυσκολα που απολαμβανω την μεσημεριανη ηρεμια...

παω να φαω τα ρεβυθια μου!οχι!δε μου τα εστειλε η αναστασια!αλλα ζηλεψα κ εκανα κ εγω εχθες γιατι μου αρεσουν πααααρα πολυ!!!

δεν μπορω να καταλαβω πως αγοραζετε κατι και δεν διαβαζετε τισ οδηγιες !!!! :shock::shock:

μπραβο παναγιωτα τα καταφερες !!!αντε απο εδω και περα σου ανοιγετε ενασ καινουργιος κοσμοσ στο ιντερνετ :lol::lol::lol::lol::lol::lol: λεγετε e-shopping :lol::lol::lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• εσυ ίσως η μεγαλύτερη και εγώ η μικρότερη μάλλον 😍 καλά ναι δεν είναι τραγικό αλλά υπέθεσα ότι θα κάτσει για λίγο στον μπαμπά του 🤷
    • Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...