Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου νο.35...ονειροδρομολογιο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καρολάκι ναι ρε..Μου έκανε εντύπωση που χάθηκες χθες...Όλα καλά με τη δουλειά; :?:?

ΠΑΠΑΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ η παπιομανα διασυρεται παλι :lol::lol::lol::lol::lol:

καλα μωρηηηηηηηηηη και εσυ αν βαλεις ενα ι...με βριζεις...αχχχχχχχχχχχχχχχ αυτο το καρ@ολακι!

γωγακι μου αστα να πανε στην δουλεια ..με εκεινην την καρ@ολααααααααααααααα! πουσας ελεγα θυμαστε? που ναι και αυτη γραμματεας της" μεγαλης" μου πε...σου δινω την γραμμη ε? και της λεω καιγομαι ρε συ..γινεται αν την δωσεις καπου αλλου? και μου λεει εισαι η μονη στον οροφο!!!!!!! δεν γινεται...μη γνωριζοντας οοοοοοτι ηταν η προιασταμενη της μπροστα.. :twisted::twisted: και μου ειπε μετα η βλαμμενη....μην λες ρε κοριτσακι μου όχι οταν ειναι η αλλη μπροστα....γιατι ειπε ...θα το διευθετησουμε κιολας... :evil::evil: και οτο τσαντιστηκε...και αυτη ρε μαμωτο μου εμ εδωσε ετσι στεγνα...επειδη ειχαμε τσακωθει πριν πολυ καιρο και μαλλον το κραταει ακομη...τσσσσσσσσσσσσσ κατινιες και παντελης έλιψη ανθρωπιας και συναδελφικότητας..... :cry::cry::cry::cry: το χα καταλαβει αλλα αυτο παραπαει...εφτασα στα ορια μου...αλλα δεν μπορω και να μιλησω...αυτη το παιζει αφεντικο! και οποτε βαριεται η εχει δουλεια...με παιρνει τηλ..ελα επειγον θελω κατι φωτοτυπιες για την διευθυνουσα...και εγω εννοειται να τρεχω...μην μπορωντας να ακανω αλλιως..εχω ενα πλακωμα απο χθες...αλλα θα μου περασει....

συγνωμη αν σας ζαλισα :oops::oops::oops: αλλα δεν ειχα και εσας δεν ξερω τι θ α κανα.........

σας αγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :x:x:x:x:x:x

αρτζιιιιι μουυυυυυυυυυυ κουκλακια ειναι!!!!!!!!!!!!!πτου πτου...μαναρακια μου...... :x:x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αρτζι είναι πανέμορφα ρε και τα δύο τα παιδάκια σου.... :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

Καλά θα με κουφάνει η κόρη μου....Δεν μπορώ άλλο..Θα τη φάω...Σας έχψω πει ότι ξέρει όλες τις διαφημίσεις απ'έξω και από το αυτοκίνητο ό,τι βλέπει το λέει..Π.χ: Ταπεζα Πειαιώς, Κύκου (Κύπρου), Άφα Μπακ, Καφουρ, Μαϊνόπουλος, ΑΒ, Κομοτέ, Βόβαφον κλπ...

Τώρα της έδωσε ο πατέρας της ένα χαρτί από τη Νόβα να παίξει και λέει αμέσως Νόβα και κάνει πως διαβάζει...Και ξαφνικά λέει "Υπεθέαμα".... :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: Επειδή λέει η διαφήμιση..Μείναμε :o:o:o:o:o:o:o:o ...Κουκουβαααααααααααααααααααααα κουκουβάαααααααααα.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τώρα λέμε και την ΑΒ αλλά όχι ακόμα καλά... :roll::roll::roll:

Ιω πολύ τιβι βλέπεις!!!! :lol::lol::lol::lol::x

ευχαριστώ κορίτσια καμμιά φορά θα βγάλω φωτό όταν γκρινιάζουν!!!! :lol::lol::lol:

η Ρέα με φιλάει και μου λέει "ευχαριστώ" :? λέτε να με ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που τις προσφέρω? :D:?

εχω μεινει μ@@@κας .....καλα τι τισ πειραζει που αυνανιζονται οι αντρες τους ?????? :shock::shock::shock::shock::shock:

:lol::lol::lol::lol::lol: Τι εννοεις;;;;

Καλημεραααααααααα!!!!!

Εμενα παντως δεν με πειραζει!!!!! :lol::lol::lol: Αληθεια.

για μενα αυτο ειναι κατι πολυ προσωπικο και δικεομα του καθε ενος αντρα -γυναικα να το κανει ,δεν ειναι απατη δεν παει με καμια αλλη ...

Επεσα πανω στα νεα της Θου. :(:( Κριμα. Ουφ. Κουραγιο ρε μαναρι.Εχε πίστη.

Αργυρω περιττο να σου πω και εγω οτι τα παιδια σου ειναι κουκλιά.!!!!

Γωγω επειδη εχω θηλασει σε σλινγκ ενα θα πω.!!!ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΣ for ever!!!! (χωρις σλινγκ)

Δηλαδη εγω το βαζω σαν σεντονι.Δεν εφαπτεται το μωρο ωστε να μπορω να κυκλοφορω ορθια και να θηλάζω.

Καρολινακι μου πως περασατε χθες;;Τι κανουν οι κοριτσαρες;;;

Για την αλλη Τεταρτη (09-03) δυστυχως δε θα μπορεσω. :( Ηταν η μονη μερα που ειχε η δερματολογος το λειζερ στο ιατρειο οποτε εκλεισα αναγκαστικα ραντεβού.

Θα τα πουμε ομως σιγουρα στο Βερντε που εινει και διπλα σου.Τα φιλιά μου.

Αναστασια με 1000 θα γουσταρα αποκεντωση.Αλλα σιγα μην αφησει ο μπουλης τη μαμα του και το σπιτι που με τοσο κοπο εφτιαξε και καμαρωνει. :twisted: Τες πα.Παντως ετσι ειναι η περιοχη στο Αγρινιο που μεγαλωσα. Τελειο περιβαλλον για παιδια.

Λενα και Ιουλια ενα θα πω.Ειστε μεγαλα σουργελα!!! :lol::lol::lol::lol: Σιγανοπαπαδιές!!!!!

Σισσακι καλημερα κοριτσακι μου!!!

Χρυσα ακομη βρε δεν αποφασισες για καθισματακι.

Αφρο θα παω μαλλον στο αττικο στις 20.Εσύ;;;

παναγιωτα αποφασησα.

Θα τα παρουμε ενα και ενα αλλα το Πασχα..τωρα δεν ...οικονομικα

αφου εαν παρει τα εναντι ο Οδυσσεας εχουν ανα πληρωσουμε 104 το νερο- χασαμε περαπιπτοντως τον λογαριασμο, και 120 εκκαθαριστικος η ΔΕΗ.. ε οτι περισεψει θα γινει στοκ απο πανες και απορροιπαντηκα- εχει το καρφουρ 30& στα παμπερσ , εχω και κατι κουπονια...θα τα εξαργυροσω θα παρω Νο 2 και ΝΟ 6..

επισης κατι μου ειπε η μαμα μου για μασουτη που εχει προσφορες στα απορροιπαντηκα οποτε θα παω να δω και εκει..

Ολα αυτα ΕΑΝ παρει κανενα φραγκο ετσι;;;

Αχ τα ατιμα τα φράγκα!!! Ακομη δεν το πληρωνουν στην ώρα του;;;Αμαν πια.

Κοριτσια παει ο προφεσσορας.Τον διεσυρα. :lol::lol::lol: Ευτυχως δε διαβαζει το μαμυ. Απλα το ειπα στην κοπελα οτι γενικα συμβαινει αυτο να μη νοιωθει ασχημα.

Ασε Παναγιωτα..εχει πολυ γελιο..αφου λεμε..θα κανουμε αναλυψεις αο την στοιτσασ μπαν...χαχαχ

βεβεια..εχουμε στην ακρη γυρω στα 8 χιλιαρικα..τοσους μηνες ειναι απληρωτος..παει και ο φευρουαριος...χιχιχιχιχιχ

αχ..γελαμε

Κοιτα το οτι σημβαινει σημβαινει..

απλα ετσι οπως το λεει η κοπελα..μαλλων του εχει γινει εμμονη..

απλα καποιοι αντρες ειναι πιο διακριτικοι σε τετοια θεματα και δεν το κανουν τοσ...πως να το πω.....

A re Xrysα. ευτυχως γελαμε ακομη.Τουλαχιστον αυτο δεν μας το εχει παρει η τροϊκα.!!!!

Ελπιζω το Πασχα να τα παρετε ολα τα χρωστουμενα και να ψωνισετε για τα παιδακια σας.

Γωγω ξεχασα.Εγω στο Φωτη δινω πιπιλα.Οχι ομως οταν πειναει.Οκ;;;Μην του τη βαζεις δηλαδη για να καλυψεις γευμα. Του τη δινω οταν ψιλονυσταζει. Ο Νικολας δεν πηρε με καμια δυναμη πιπιλα.

καλημερα..

εγω δινω απ το πιρουνι κ απο το ποτηρι μου στο μικρο..κ ο μπαμπας του φυσικα..δε βρισκω που το κακο

λοιπον εχει λεμφωμα..ειδος καρκινου..

το ειχε πριν 3 χρονια αλλου

αλλα τοτε ειχε αντοχες να παει να κανει θεραπειες

τωρα ειναι δυσκολα να γινουν..

δε αλλαζει ουτε πλευρο..δε μιλαει..γενικως παει κατα...

ερη κοπελα μου σου ευχομαι καλο ταξιδι..ευχομαι η ζωησας εκει να ειναι οτι καλυτερο για σας

Αργυρώ σκέτη γλύκα τα παιδάκια σου άντε και του χρόνου

Παναγιώτα ότι το κάνουν όλοι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, το θέμα όμως είναι να μην κάνουν μόνο αυτό αλλά να υπάρχουν επαφές και μεταξύ του ζευγαριού ακόμα και εναλλακτικές όπως λέει η Χρύσα.....

Θολιτσα για να το ξεπερερασεις αυτο πρεπει να εχει ςπολυυυ καλη ψυχολογια.

και η ξαδελφη μου που το εχει αυτο ειχε μια απιστευτη ψυχολογια που τη θαυμαζα πολυ γι'αυτο.

πρεπει να θελεις να ζησεις για να το κανεις, να υπερβεις εαυτο..

δωστε κουραγιο στον μπαμπακα σας να το ξεπερασει...δωστε του ορεξη να ζησει και αλλο..

ειναι πολυ κουρασμενος και καταβεβλημενος- βαλε και την εγχειρηση..

το καταλαβαινω

Φιλακια ππολλα και μια τεραααστια αγκαλια απο μενα!!!!!

Γεια σας κορίτσια! Όλες καλά?

Άρτζι κουκλάκια τα παιδιά σου :x Ο Λουκάς μοιάζει τελείως Γερμανάκι. Η Ρέα έχει ελληνικό αέρα :D

Αναστασία γιατί να μην πάρεις το δικό σας καθισματάκι? Κι εγώ το κουβάλησα τώρα που ήπυν Ελλάδα... Κι αυτό, και το καρότσι, και τη βαλίτσα, και τη Μαρκέλλα στο μάρσιπο ;) Βέβαια χρησιμοποιούμε ακόμα το μικρό εμείς που φαντάζομαι είναι πιο ελαφρύ...

Καλά είναι το κοριτσάκι σου? Τρώει-κοιμάται καλύτερα? Κάπου πήρε το μάτι μου ότι έβγαλε καινούρια δοντάκια?

Γωγώ σε βλέπω έτοιμη να θηλάσεις! Χαίρομαι που το έχεις πάρει τόσο ζεστά, Να δεις που θα τα καταφέρεις μια χαρά αυτή τη φορά!

Εγώ θήλαζα δημόσια από τις πρώτες μέρες. Βοήθησε βέβαια το ότι εδώ είναι κάτι που βλέπεις παντού. Ντρεπόμουνα λίγο στην αρχή, μη και δουν τα κάλλη μου :P Αλλά βλέποντας τις Νορβηγίδες να πετούν το βυζί έξω χωρίς κανέναν ενδοιασμό χαλάρωσα κι εγώ. Ε και μέχρι να έρθω Ελλάδα -στους τρεις μήνες- είχα συνηθίσει πλέον.

Πάντως με το κατάλληλο ντύσιμο, δε φαίνεται τίποτα ;)

Καρολινάκι συνήλθε το πρόσωπο? Ρυζάκι σε λέμε τώρα? Πάει το καροτάκι? :P

Φρανίτα όλα οκ, με τα εμβόλια? Πότε φεύγετε?

Πολλά φιλιά σε όλες :-*

Έχετε γράψει κι ένα σωρό και δεν προλαβαίνω να διαβάσω...

Συνεχίζω γιατί ξαναγράψατε μέχρι να πατήσω υποβολή :D

Εγώ και της δίνω από το πηρούνι-κουτάλι μου και τη φιλάω στο στόμα. Αλλά δε θέλω κανένας άλλος να τα κάνει αυτά! Ούτε ο πατέρας της!

Θουλίτσα μου θα κάνει χημειοθεραπείες? Πόσο χρονών είναι? Καλή σας δύναμη!

χρυσα δε εχω δει πιο δυνατο ανθρωπο απο αυτον..αληθεια..

τοοοοοοοσο υπομονετικος..τοοοοοοοοοοοοοοοσο δυνατος..

ειναι 72 χρ..η καρδια του λειτουργει με 30% εδω κ χρονια..

πονουσε κ δε ελεγε τιποτα..δε εδειχνε τιποτα..εχει περασει τοσα ποσα ακομα να αντεξει?

νιωθω τοσο αυναμη μεσα στο σπιτι..να μη μπορω να βοηθησω..τεσπα δε λεω τιποτε αλλο..χαλαω τη ατμοσφαιρα.κ οκ ξερω οτι δε σας πειραζει αλλα πειραζει εμενα.

γαμω αρρωστια.

.

ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΠΕΡΙ ΒΥΖΙΩΝ :lol::lol::lol::lol: ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

Η μαμά και ο μπαμπάς πήγαν, με το 6χρονο αγοράκι τους, να κάνουν το μπάνιο τους στην πλαζ των γυμνιστών.

Το αγοράκι παρατήρησε ότι πολλές γυναίκες είχαν μεγαλύτερο στήθος απ τη μαμά του και τη ρώτησε γιατί.

- Όσο μεγαλύτερα είναι, τόσο πιο χαζή είναι η γυναίκα που τα έχει, απάντησε η μαμά

και το αγοράκι πάει να παίξει στη θάλασσα, όπου όμως παρατήρησε ότι πολλοί άντρες είχαν μεγαλύτερα πέη από το μπαμπά του και ρώτησε πάλι τη μαμά.

- Όσο μεγαλύτερο τα έχουν, τόσο πιο βλάκας είναι ο άντρας που το έχει, απάντησε η μαμά

και το αγοράκι, ικανοποιημένο από την απάντηση, πήγε πάλι να παίξει στο νερό.

Μετά από λίγο επιστρέφει στη μαμά του και λέει:

- Μαμά, έλα να δεις! Ο μπαμπάς μιλάει με την πιο χαζή γυναίκα της παραλίας και όσο περισσότερο της μιλάει, τόσο πιο βλάκας γίνεται...

Θου ο μπαμπάκας σου αυτή την στιγμή πρώτα απ'ολα θέλει ψυχολογική υποστήριξη για να μπορέσει μετά να κάνει θεραπεία. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να βγεί νικητής

)

Καρολινάκι συνήλθε το πρόσωπο? Ρυζάκι σε λέμε τώρα? Πάει το καροτάκι? :P

δεν εχεις και αδικο χιονουλι μου... :lol::lol: και ρυζακι μου αρεσει και στο καροτακι ακουω....:-p:-p:-p χαχα

το προσωπακι ειναι λιγο καλυτερα...ευχαριστω που ρωτας... :x και μια ςπου το πες ..για να παρω το γιατρο..γιατι βαρεθηκαααααααααα τις κομπρεσες με χαμομηλι..θελω κατι πιο δραστικο...σορυ σε τσεχασα να σε καλημερισω... :oops:

θου μου οτι θες εμεις ειμαστε εδω...μακαρι να το περασει και αυτο και να ναι σαν ενα κακο ονειρο και αυτο...δωσ ε του οσο κουραγιο και δυναμη μπορεις...και πιστευω τα εγγονακια του αν τα βλεπει δεν χαιρεται? εμενα προσωπικα οοοοοταν ερχεται ο μπαμπας μου σπιτι και βλεπει την παπια :D:D θελουμε μια κουτα λιμπερο μοοοονο γάυτον... :lol::lol: αν θες να σε παρω πες μου...οτι θες εσυ!

καλησπερα κοριτσια!!

θουλη διαβασα για το μπαμπα σου κ πολυ στεναχωρεθηκα...

ευχομαι να πανε ολα καλα... θελω να βρεθουμε συντομα να σου δωσω κατι που ισως τον βοηθησει να παρει δυναμη κ να ανεβει ψυχολογικα... στον πατερα ενος φιλου βοηθαει παντως!

χρυσα αστα να πανε... κ ο τολης απληρωτος ειναι.. σκατα κ αποσκατα..

κοριτσια εγω οσο ημουν εγκυος εβλεπα εγω τσοντες :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: κ γενικα σεξ καναμε σχεδον κανονικα! καθολη τη διαρκεια.. :oops:

ως γνωστη σεξομανιακη που ειμαι :lol::lol::lol:

στην περιπτωση του θεματος ομως αν ειναι ετσι οπως τα λεει μπορει να παιζει κ κατι αλλο..

αρτζι τι τελεια που ειναι κ τα δυο!! τι γλυκα παιδακια!!!

συμπεθεραααααααααααααα τελεια η νυφη μου!!!!!

εμενα ο δικος μου εχει αρχισει κ κανει προτασεις (φυσικα οποτε θυμαται αυτος κ ειναι τυχερος οποιος τον ακουει γιατι δεν τις λεει μετα συχνα)

αχ... δημοσιος θηλασμος φορ εβερ!!!

θυμαμαι το καλοκαιρι που ειχαμε ξαπλαρει στις ξαπλωστρες κατω απο τη σκια κ θηλαζε το μαναρι μου...

αχ μακαρι να μπορεσω να θηλασω κ το επομενο (οταν ερθει με το καλο) κ ακομα περισσοτερο!!!

παω να σας διαβασω ολες!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• χαχαχαχ αστα να παν... χαρά στο κουράγιο μου δε λες τίποτα...   καλά σίγουρα θα θέλω αργότερα...προς το παρόν όμως ούτε να το σκέφτομαι 😂
    • εσυ ίσως η μεγαλύτερη και εγώ η μικρότερη μάλλον 😍 καλά ναι δεν είναι τραγικό αλλά υπέθεσα ότι θα κάτσει για λίγο στον μπαμπά του 🤷
    • Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...