Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου νο.35...ονειροδρομολογιο

Recommended Posts

Καλή αρχή λοιπόν Λαμπρινή μου, η Χριστιάννα μιλάει Γερμανικά ή μόνο Ελληνικά?

Περαστικά και για το δοντάκι σας

Χρύσα κι εγώ είμαι της άποψης μετά το Πάσχα να το βάψετε γιατί τώρα έχει κρύα και ακόμα και τα βιολογικά τα χρώματα μυρίζουν αρκετά και θέλει πολλές μέρες για να ξεμυρίσει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημερα!!!!!!!!!!

ηρθα κι εγω μετα απο ενα διημερο στο ικα :evil::evil:

τι γιατροι υπαρχουν θεε μου αφου κρατηθηκα και δεν του εκανα αναφορα παλι καλα.. τυχερος ηταν

παω που λετε προχθες στο ικα για να δωσω τις εξετασεις μου

μου εβαλε τις φωνες :o γιατι λεει εκανα τις εξετασεις στο ικα και οχι σε διαγνωστικο κεντρο

μου λεει λοιπον με αγενεια 'εγω σου εδωσα τις εξετασεις για να τις κανεις σε ιατρικο κεντρο της περιοχης μας'

του λεω 'ηταν ακριβες και προτιμισα να τις κανω στο ικα υπαρχει καποιο προβλημα με αυτο?'

μου λεει 'οοοοχι κανετε του κεφαλιου σας!!!!!! ποιος σας ειπε οτι ειναι ακριβες?'

'το διαγνωστικο ταδε' του απαντω

και εκει βαζει κατι φωνες...εξω ακουστικαμε

'επρεπε να πας σε ενα της περιοχης μας' :evil::evil::evil::evil:

και γυρναω και του λεω θα μου δωσεις εσυ τα 220 ευρω???

δωστα μου να παω τωρα!!!!!

το πλαφον του ικα ειχε κλεισει του λεω δεν τις καλυπτε και στην τελικη γιατι το πληρωνω τοσα χρονια το ικα για να παω εκτος? μηπως παιρνεις καμια μιζα απο το συγκεκριμενο διαγνωστικο?????

εεεε μετα απο αυτο αρνηθηκε να δει τις εξετασεις και να με εξετασει!!!!!

ετσι χθες πηγα στο ικα της περιοχης που εμενα πριν παντρευτω

με ειδε ο γιατρος,με εξετασε,ειδε τις εξετασεις και μου εδωσε να κανω κατι συμπληρωματικες(με το ικα)

τελικα εχω αυξημενη γλυκοζιομενη και μου εδωσε χαπι για το ζαχαρο και διατροφη διαβητικου

σε 3 μηνες επανεξεταση παλι

ουφφφφφ τα ειπα και ξεθυμανα

χρυσα εμεις αν βαψουμε θα το κανουμε μετα το πασχα

και εκτος του οτι θα μυριζει ειναι ακομη κρυος ο καιρος,εχει υγρασια και δεν θα στεγνωνει αλλα μπορει και να μην στρωνει καλα το χρωμα

ΡΕ συ Αναστασια..πλακα κανεις;;;;;;;

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

ε δεν μπορω να το πιστεψω...

Αυτο του λεω και εγω παιδια..αλαλ ξερετε τωρα..αντρες στενοκεφαλοι...λεει μετα πρεπει να μετακινουμε επιπλα..να αλλαξει δοματιο ο μικρος ξανα...δεν μπορω..κουραστηκα να λεω τα ιδια και τα ιδια...

Και εγω μετα το Πασχα ηθελα να το βαζω..

να στελναμε τον μικρο να κοιμηθει ΠΣΚ κατω στην πεθερα και να βαφτει το δοματιο..αλλα με τετοιον αντρα που εμπλεξα;;;;

Έβλεπα ένα τόσο ωραίο όνειρο... Και στη μέση, χτύπησε το βρωμοξυπνητήρι! :evil: Τόσο εκνευριστικό! :evil: Προσπαθούσα να με πείσω να ξανακοιμηθώ, για να συνεχιστεί, αλλά μάταιος κόπος, δεν πετυχαίνει ποτέ! :lol:

όταν μου τυχαίνει αυτό, κλείνω τα μάτια μου και βάζω ένα ωραίο τέλος στο όνειρο :lol::lol::lol::lol::roll::roll::roll::roll:

εμένα πάλι μου αρέσει το εδώ καρναβάλι γιατί μικροί μεγάλοι είναι ντυμένοι και διασκεδάζουν πραγματικά....τώρα ο τρόπος που διασκεδάζει ο καθένας είναι θέμα κουλτούρας του κάθε λαού, άλλοι πάνε τα βράδια στα ταβερνάκια και τρώνε και πίνουν και άλλοι αρχίζουν τα αποκριάτικα πάρτυ από το μεσημέρι!!!! άλλες χώρες, άλλες κουλτούρες......εδώ το καρναβάλι δεν γιορτάζεται σε όλη την χώρα παρά μόνο στα δυτικά κρατίδια!!!! και είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός, όλα τα μαγαζιά κλείνουν από τις 13.00 και όλοι σχολάνε από τις δουλειές τους!!! :D

Νατασούλα ο γιατρός μου είπε ότι ο φρονιμήτης που έχω είναι χαλασμένος, έχει κάτι τρυπούλες, θα κάνω ακτινογραφία για να δει ακριβώς τι γίνεται και έπειτα θα δούμε αν θα το βγάλουμε ή όχι......και, όπως είπε και η Λαμπρινή, αυτό θα γίνει μάλλον την Τρίτη!!!

εν τω μεταξύ η Ρέα ακόμη να βγάλει το σκουφάκι του Γουίνι από το κεφάλι της, πρωινό με αυτό έφαγε!!! :lol::lol::roll::roll:

Χρύσα γιατί βιάζεστε να βάψετε το δωμάτιο? ας φτιάξει ο καιρός πρώτα.....τι χρώμα σκέφτεστε?

Καλημέραααααααααααααααααα......Τι μου κάνετε;;;;; :D:D:D:D:D

Η Ιωάννα κοιμήθηκε πάλι αδιαμαρτύρητα, δεν ξύπνησε καθόλου και φυσικά κοιμήθηκε στο κρεβάτι της... :D:D:D:D:D:D:D:D Χαίρομαι που πάμε καλά και δε χρειάζεται να κλάψει το πουλάκι μου... :x:x:x:x

Κορίτσια τελικά πιστεύω ότι πέρα από τη ζήλεια, ξυπνούσε και ήθελε να κοιμηθεί μαζί μας, επειδή κοιμόταν υπερβολικά πολλές ώρες..Ξυπνούσε στις 10 το πρωί και το μεσημέρι κοιμόταν 2-2,5 ώρες... :?:?:?:? Τώρα ξυπνάει στις 8 το πρωί και το μεσημέρι δεν την αφήνω να κοιμηθεί πάνω από 1,5 ώρα... :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Επίσης έχω να σας πω ότι διάβασα ήδη 100 σελίδες από το βιβλίο της Πατσούρου... :D:D:D:D Μέχρι και τις στάσεις..Και μου λύθηκαν και πολλές απορίες,αλλά μερικά πράγματα θα τα δω στην πράξη..Π.χ για την πιπίλα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις...Και η πεθερά μου που θήλασε τον άντρα μου 3,5 χρόνια, μου λέει ότι επειδή μέρα νύχτα ήταν στο βυζί της και δεν άντεχε άλλο, του έδωσε πιπίλα στις 10 μέρες γιατί είχε γίνει κουρέλι... :?:?:?:?:?:?:?:?

Επίσης, είδα πολλές σούπερ στάσεις θηλασμού..Ξέρετε ποια μου αρέσει;;;;;;;;;;;;;;;;Αυτή που βάζεις το παιδί καβάλα στο πόδι... :D:D:D:D:D

Α, τώρα που το θυμήθηκα, αλλά δεν το είδα στο βιβλίο πουθενά..Στην Ιω, τις ελάχιστες φορές που την έβαλα επιτυχημένα στο στήθος, ξέρετε πως βολευόμουν;;;; :roll::roll::roll: Αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστό.... :roll::roll::roll::roll: Ήμουν καθιστή, την ξάπλωνα στα πόδια μου, με το ένα χέρι κρατούσα ανασηκωμένο το κεφαλάκι της και με το άλλο της έβαζα το βυζί στο στομα... :?:?:?:?:?:?:?:? Λάλα για πες...Κάνει;;;;; :roll::roll::roll::roll:

Χθες έλεγα στο Γιώργο πως θα του φαινόταν να θηλάζω δημόσια και τι μου είπε;;;;;"Εσύυυυυυ....Θα θηλάσεις εσύ δημόσια... :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o "...Του λέω ναι....Μου λέει "εδώ δε δείχνεις σε μενα το στήθος σου (τρ'οπος του λέγειν), θα το βγάλεις έξω;;;"...Του λέω "Ναι θα το βγάλω...Θα πάρω σλινγκ και θα μάθω..Εγώ δεν έχω σκοπό να κλειστώ σπίτι ούτε να κουβαλάω ολόκληρο νοικοκυριό έξω όπως στην Ιω".... :evil::evil::evil: Και μετά βλέπαμε μαζί σλινγκ... :lol::lol::lol::lol:

Τέλος, δε γράφω τίποτα άλλο για θηλασμό..Σας έπρηξα... :lol::lol::lol::lol:

Χρύσα κι εγώ θέλω μέχρι την Κυριακή να βάψουμε τα δωμάτια και των δύο κοριτσιών....Αλλά δεν ξέρω τι καιρό θα έχει ρε γαμώτο... :?:?:?:?:?:?

Ποια επιπλάκια πήρες στον Φοφο;;;;; :roll::roll::roll:

Σήμερα θα πάμε να δούμε κι εμείς αν και εκεί που λύσσαγα, τώρα θέλω να πάω στα ΙΚΕΑ να πάρω κρεβατάκι....Και μάλλον αυτό το σιδερενιο το λευκό και να βάλω και κουνουπιέρα... :?:? Θα βάψω και το δωμάτιο, θα βάλω και αυτοκόλλητα που έχω βρει σούπερ και θα είναιβ τέλειο...

Κορίτσια μήπως ξέρετε αν έφυγε η Ερη;;;Την έπαιρνα τηλ αλλά το είχε κλειστό... :roll::roll::roll::roll:

Θου σε σκέφτομαι... :x:x:x

Α,

Τα φιλιά μου σε όλες....

μου λεει 'οοοοχι κανετε του κεφαλιου σας!!!!!! ποιος σας ειπε οτι ειναι ακριβες?'

το πορτοφόλι μου, δεν του είπες?! :evil::evil::evil::evil:

καλά του είπες όμως, αστην ευχή πια!!!!

Ήμουν καθιστή, την ξάπλωνα στα πόδια μου, με το ένα χέρι κρατούσα ανασηκωμένο το κεφαλάκι της και με το άλλο της έβαζα το βυζί στο στομα... :?:?:?:?:?:?:?:? Λάλα για πες...Κάνει;;;;; :roll::roll::roll::roll: .

εννοείς αυτήν? εγώ αυτήν 'εκανα, οι άλλες δεν με βόλεψαν ποτέ!!!!

επίσης η Έρη σήμερα "πετάει"

Σ΄ευχαριστω Νατασσουλα μου ! Τωρα για την ομιλια ειναι ενα θεμα αυτο . Μιλαει μπερδεμένα και τις δυο γλωσσες αλλα περισσοτερο ελληνικά . Καταλαβαινει ομως καλα τα Γερμανικά .

Χρυσα μην βαψετε τωρα που δεν εχει καλο καιρο . Περιμενε τουλάχιστον κανα μηνα ακομα , τι τον επιασαν βιασυνες ?

Μπεμπου καλα εκανες να αγιασει το στομα σου !!!!

Αργυρω και μενα μου αρεσει το καρναβάλι εδω , την Τριτη το μεσημερι εχει αρματα στην περιοχή μας που πετανε ζαχαρωτα , θα ντυθουμε και θα παμε ! Kölle Alaaf !!!! Απλα δεν μου αρεσει το σημερινο που ξεφευγουν ολοι , ουτε οτι διασκεδαση ειναι να μπεκροπινω -αυτο δεν μου αρεσει ουτε στην Ελλαδα - .

Καλα δεν κλεινουν ολες οι δουλειες , ο ερωτας μου θα δουλευει .

Κατσε να δω τι γραψατε ...

Γωγω με γκαβωνεις καθε φορα με τα χιλια εικονιδια !! χαχαα

Η σταση αλογάκι ειναι καλη για μωρα που εχουν παλινδρομμηση ή οταν η μαμα εχει μεγάλη ροη .

Δεν μπορω να καταλαβω καλα αυτο που εκανες αλλα γενικα το σωμα του μωρου πρεπει να ειναι σαν τοξο γυρω απο τη μαμα και να εφαπτονται οι κοιλιτσες τους . Οχι πολυ ανασηκωμένο το κεφαλι γιατι μπορει να δυσκολευεται να καταπιει . Αυτα για τα νεογεννητα -ασαράντιστα μωρα , μετα βρισκεις ευκολα στασεις σε οδηγει και το μωρο .

Μπράβο που πηγαν ολα καλα με τον υπνο της Ιωάννας , ειλικρινα χαιρομαι που γινετε τοσο ανωδυνα !!!! Λε ηθελα και να στο πω οταν ελεγες οτι ξυπναει 11 το πρωι , μηπως κοιμαται πολλες ωρες την ημερα .

Lala αντρες..αυτος και ο πεθερος μου..να το βαψουμε να το βαψουμε..

μα τι να τους λεω οτι με την υγρασια που εχει δε θα στεγνωσει..μα τι να τους λεω οτι θα βρωμαει..εκει αυτος επιμενει

δεν γινετε ρε παιδια να βφτει τωρα..με τιποτα

ασε που αμα δεν μπουν τα επιπλα να δω τι χωρο θα εχει πως θα σκεφτω την διακοσμιση;;;;

Σηγα μη τον αφισω

και σηγα το βρομικο δοματιο..ουτε ενα καλο σφουγγαρισμα θελει μια χαρα θα ειναι...

Θα επιμεινω στο μετα το πασχα για να βαψουμε και τα δυο δοματια μαζι...

δενε χω πραγματικα χρονο να σκεφτω τιποτα τωρα...

αμα δειτε ποσο ανακατεμενο ειναι το σπιτι..αφου ο Χριστοφορος επαθε παλη κριση με τοση σκονη και τοσα πραγματα..και φυσικα ειναι μεσα στην τρελη χαρα με ολο αυτο το χαος..

λεω τωρα απλα ειναι ευκαιρια να σαβουρδισω πολυ πραγματα..να τακτοποιησω τα χαρτια μου, να οργανοθω κλπ κλπ

Καλα Γωγω δεν εχω τωρα τις φωτο (ειναι σε εξωτερικο δισκο ) να σου στειλω που θηλαζα την Χριστιάννα τις πρωτες μερες . Ειδικα οταν ημουν ακομα νοσοκομειο , ειναι μια φωτο που λες και το μωρο θηλάζει το βουνο !!!! Ειμαι που ειμαι , πως να με πω να μην με θιξω , ευσωμη εχω και τεραστιο στηθος και ηταν το μικρουλι μου χαμενο !!!

Εγω θηλασα απο την 4η μερα δημοσια αλλα η αληθεια ειναι οταν πηγαμε εκκλησια να σαραντισουμε ενιωσα αμηχανα γιατι ημουν σε "ελληνικο" περιβάλον ! Βγηκα εξω να θηλάσω , ειχα και το στηθος μεγαλυτερο της Παμελα και ενιωθα καπως με τους Ελληνες :? Εβαλα τον αντρα μου μπροστά μας και θηλασα μια χαρα .

Μετα βεβαια οταν ηρθαμε Ελλαδα θηλαζα δημοσια την Χριστιάννα που ηταν 15 και μηνων :mrgreen:

Καλα δεν κλεινουν ολες οι δουλειες , ο ερωτας μου θα δουλευει .

Τι να σε κάνω μάτια μου? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λε ηθελα και να στο πω οταν ελεγες οτι ξυπναει 11 το πρωι , μηπως κοιμαται πολλες ωρες την ημερα .

κορίτσια ο Λουκάς κοιμόταν στις 21.00, ξυπνούσε στις 10.00 και για μεσημέρι κοιμόταν στις 15.00 μέχρι 17.00 ή καμμιά φορά και 18.00 !!!!! και ποτέ δεν είχα πρόβλημα!!!

πολύ βολικό παιδί με τον ύπνο!!!!................πού να το κάνω αυτό στην κοπέλα μου!!!!....και μέχρι αυτήν την εβδομάδα η ξεκούρασή μας, την επομένη της βάζουμε κρεβατάκι χωρίς κάγκελο και καταλαβαίνετε τι θα περάασουμε!!!!!: μόλις ξυπνά, ανεξαρτήτου ώρας, θα βγαίνει από το δωμάτιό της και οϊμέ!!!! :-ss:-ss:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

καλημερα αγαπες μου...μου λειψατε...

συγνωμη αλλα εγιναν διαφορα στη δουλεια και ειμαι καπως... :(:( αλλα με την παρεουλα σας θα ανεβω...

Θου μου γλυκια ....ευχομαι αγαπη μου ολοψυχα να πανε όοοοοοοολα καλα με τον μπαμπακα σου και ν α το ξεπερασει και αυτο....... μια μεγαλη αγκαλια απο το ρυζακι...και υπομονη κουκλιτσα μου...

ευχαριστω που παντα με αναζητας οταν λειπω...εισαι πολυ γλυκιαααααααααααααααααα :x:x:x:x

Γωγακι μου σου λειψε και εσενα το ρυζακι ε?:-*:-*:-*:-* η πολυλογια του ε? :lol::lol::lol:

μπραβο στην Ιω μας που κοιμαται μοναχουλα τ αβραδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αντε και οταν θα ρθει η αλλη μπεμπουλα ολα θα ναι οπως πρεπει... ;);) και τα λογακια που σου λεει...οτι σάγαπαει πολυ...λιωωωωωωωωωωωωνω.....φιλησε μου την...

Μελλοντικη μου συμπεθερουλαααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!! Χρυσουλίνι μουυυυυυυυυυυ τι κανει ο φοφος μας ? και ο μικρουλης φοφουλινος???????????????το δωματιακι πως παει???????

παναγιωτα μουυυυυυυυυυυυυυυ ελπίζω να τα πουμε την αλλη τεταρτη!!!!!!!!!! ανυπομονωωωωωωωωωωω...τα μπεμπακια σου καλα?

λενακι,δημητρουλα,μαρακι,σισσακιιιιιιιιιι,lovie,natasoula,λαλα,μπεμπουλης,αφρο,αρτζι,βενι,γιωτακι -κωνσταντινουλα ...πολλες πολλες φιλουρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σισσακιιιιιιιιιιιιιιι που εισαι να σε τσουρομαδησω????????? :lol::lol::lol: ακομη περιμενω τηλ... :D:D τεταρτη εννοειται και εσυ στην ρυζοτολιστα!!!!!!!!!!! :lol::lol: και το γωγακι μας! και η αφροδιτουλα μας! η μπεμπουλης...και οποια αλλη αθηναια μπορειιιιιιι....και λογω αλτσχαιμερ παλι ξεχναω ονοματα... :oops::oops:

Λάλα αυτή τη στάση που έδειξε η Άρτζι εννοώ..Πολύ με βόλεψε..Δεν ξέρω...

Επίσης για την άλλη στάση "καβάλα" που είπα, στην Ιω είχα πολύ μεγάλη ροή...Αφού με το που έβγαζα έξω το βυζί πεταγόταν και λέρωνα τα πάντα..Μούρη Ιως, καναπέ....Αφού μου έτρεχε μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών... :?:?:?:?:?:?

Και άκου ατάκα της μάνας μου να τρελαθείς... :twisted::twisted::twisted: "Κι εγώ έτσι γινόμουν..Μούσκεμα..Γι'αυτό σας θήλασα μόνο 40 μέρες..Δεν άντεχα..." :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Καλά ρε θήλαζες στο νουνό;;;;;;; :o:o:o:o:o:o:o:o:o:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καρολάκι ναι ρε..Μου έκανε εντύπωση που χάθηκες χθες...Όλα καλά με τη δουλειά; :?:?

Μπεμπούλης τι μαλάκας γιατρός ρε.... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: καλά του είπες...Όμως χρειαζόταν να τον καταγγείλλεις τον καρ..η!!!!Ακου εκεί..Να αρνηθεί να σε εξετάσει... :evil::evil::evil::evil::evil:

Γωγώ σε βλέπω να γίνεσαι εξπέρ του θηλασμού :D:D:D:D

Στην αρχή κι εγώ είχα πρόβλημα να θηλάσω δημόσια. Πρώτη φορά θήλασα δημόσια σε συνάντηση του μαμμυ νάναι καλά η Μάρθα και η Λένα που τις είδα να θηλάζουν και πήρα θάρρος(σε πάλιό θέμα με συναντήσεις του μαμμυ υπάρχει και φωτογραφία μου την ώρα που θηλάζω), μετά πήρα το κολάι και θήλαζα παντού. Το καλοκαίρι θήλασα πολλές φορές στην παραλία παρόλο που η Έλενα ήταν 17 μηνών και ένιωσα κάποιους να με κοιτούν περίεργα :roll::roll::roll:

Μπεμπούλης πολύ καλά του είπες και κακώς δεν πήγες στην δ/νση να το κάνεις θέμα, αν είναι δυνατόν :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Α και κάτι που ήθελα να γράψω από το πρωϊ και το ξέχασα, με την Έλενα τρώμε πολλές φορές από το ίδιο κουτάλι ή πιρούνι γιατί κάθε μέρα που γυρνάω από τη δουλειά και κάθομαι να φάω έρχεται και η Έλενα στο τραπέζι και ζητάει να φάει και θέλει να φάει από το δικό μου πιάτο και από το δικό μου πιρούνι αν της βάλω σε άλλο πιάτο ή της δώσω άλλο πιρούνι τα πετάει :o:o:o

Αργυρώ περαστικά αυτό δηλαδή που σε πονάει είναι η τρυπούλα στον υπάρχον φρονιμίτη

Άφρο Καρολινάκι και Σισσιώ καλημέρα

Αργυρώ περαστικά αυτό δηλαδή που σε πονάει είναι η τρυπούλα στον υπάρχον φρονιμίτη

αυτό είναι αλλά πονάει όλη η δεξιά πλευρά!!! :? και χθες με ενοχλούσε στον ύπνο!!!! :?

και χθες που μου το καθάρισε ο γιατρός, καταλάβαινα ότι υπάρχει τρυπούλα και με ενοχλούσε ο καθαρισμός!!!!

εγώ δημόσια θήλασα την πρώτη εβδομάδα κιόλας, που βγήκαμε με τον Λουκά έξω βολτίτσα, ούτε που με πείραξε, ούτε μία στιγμή δεν σκέφτηκα αν κάποιος με κοιτά, ίσως επειδή εδώ είναι και κάτι συνηθισμένο και κανένας δεν κοιτά ;) ......μόνο μία φορά τον θήλαζα σε ένα παγκάκι και πέρασε μια κυρία και με κοίταξε με ένα ωραίο χαμόγελο στα χείλη της!!! :D ...κυρίως στον Λουκά οι περισσότεροι θηλασμοί γίνονταν έξω παρά στο σπίτι!!!!! :roll::roll::roll::roll:

Αφρο και εγώ το διάβασα, αλλά δεν ξέρω τι να απαντήσω :?

μάλλον και μένα θα με πείραζε!!! :?

Εγω τον φοφ τον θηλασα πρωτη φορα δημοσια μολις σαραντησε..

ειπαμ εκει εμεις ενα απογευμα να παμε βολτα στο Σμ με τον Φοφο..

στο πηγενε ηταν καλος...δεν καθησε στο καροτισ..χαζος ηταν...και τον εβαλα στον μαρσηπο να βλεπει...αφου περπατησαμε ολο το παρκο φτασαμε..ε καπου εκει στον παγκο τον τυριων πατησε κορνα..τι να εκανα το ερμο..πηγα εκει που εχουν τους καναπεδες και τα επιπλα κυπου, θρονιαστηκα σε ενα παγκο και θηλασα ...

ε κανενας δ εμου εδωσε σημασια..κατι παιδι αμονο που ηταν εκει γυρω απλα απομακρινθηκαν αλλα πιο πολυ να μη τρομαξουν το παιδι γιατι δεν ειδα κατι "κακο" στα προσωπα τους..μαλλως αισθανθηκαν λιγο αμηχανα επειδη δεν υπαρχει το θεαμα..

κατα τα αλλα κανενας δε εδωσε σημασια

Ρε παιδια να ρωτισω κατι..μονο εγω και ο καλος μου προσπαθουμε να βρουμε εναν εναλλακτικο τροπο να εχουμε " ιδιαιτερες" στιγμες;;;;;

δηλαδη ΟΚ καλο το σεξ αλλα υπαρχουν και αλλα πραγματα που μπορει αν κανει ενα ζευγαρη γιανα ειναι καλα μαζι..

εμενα παντως δεν ξερω αν θα με πειραζε η οχι..δεν αντιμετωπησα ποτε τετοιο θεμα..

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...